HEJDÅ

Film hos Anna ikväll, myys!

JULKALENDERN

Imorgon börjar julkalendern. Jag vet, jag är 15 år och jag kollar på julkalendern. Men det är tradition, och jag kommer inte sluta även om den är kass. Jag kommer se varje avsnitt, just för att. Det är mysigt. Jag har faktiskt inte koll på vad det är för julkalender iår, men det får bli en överaskning, så skriv inte :) Jag har även skaffat mig en chokladkalender, vilket är en tradition det med. Jag gillar traditioner, i alla fall kring jul. Jag älskar julen i största allmänhet, det är den klart bästa högtiden. Jag gillar att ge, och jag tycker om stämningen. Nu gäller det bara att hitta ett par passande julklappar till alla. Åh, juuuuul.

Så, imorgon 9.00(eller troligtvis 18.30) sitter jag bänkad framför tvn för att njuta av ännu ett års julkalender :) <3

FREDAGSMORGON

Gick upp och åt frukost till en julskiva som Frida satt på, min favorit. Ingen annan skiva är jul, som den är. Jag hatar att duscha på morgonen, det är jättejobbigt och obehagligt. Jag kanske är ensam om tanken, men jag hatar att vakna till vatten som åker nerför kroppen, på vintern. På sommaren är det jättemysigt att gå ner och ta ett dopp i havet på landet, men det är så otroligt mysigt i sängen på vintern. Kanske beror det på att våran skit-sak som värmer huset inte värmer mitt rum, jag har minusgrader.

Nu borde jag pallra mig till skolan, blä. Efter skolan drar jag kanske in till stan en stund, vi får se. Sen är det filmkväll hos Anna som gäller!
Ha en bra dag!

:P

Bara för det har jag börjat göra flera image243 än vanligt...

godnatt <3

KARAMELLKUNGEN SUGER

image244
Varför har varenda affär i Tyresö bytt till Karamellkungen? Jag har verkligen tröttnat på det, och sen upptäckte jag att Rimi(Ica alltså) hade mycket godare godis, och då ska de såklart rea ut det skitbilligt och byta till just karamellkungen! Jag blev jättebesviken, måste man nu åka ändå till eko för att få lite annorlunda godis(som dessutom är en jävla massa kopior)? Jag är sugen på godis, men inte karamellkungen. Detta är ju skam!

Nu spelar Frida julmusik och sjunger med från sitt rum, nu är det jul :)

HEJ

Kom precis hem från Crazy Night i tyresö centrum. Det var craaaaazy ;D Magnus Carlsson och Lillbabs, shit pomfritt vad coolt. Nu kan man stolt lägga till dem på listan. Sen var det ju sjukt mycket folk, som alltid. Och grymt mycket fjortisar. Herregud, Tyresös befolkning står till 80% av fjortisar. Skandal. Fast, på ett sätt hör jag väl till dem jag med. Även om jag verkligen inte vill det.

Jag är trött, riktigt trött. Inte sådär vanligt, utan trött i huvudet. Huvudet känns tungt. Men så brukar det ju bli när man har varit bland mycket folk, man får panik. USCH

Imorgon är det skola igen, grejt...

HÖH

Lina i telefon: Okej, men då ses vi snart. Ja det gör vi, Hejdå!

(utan svar)

SAM EKONOMI

Typ 90% av alla jag frågar ska börja sam ekonomi. Jag kan inte förstå varför man väljer det, jag skulle aldrig göra det. Jag hatar matte, och ekonomi. Och det är det hela linjen går ut på. Dessutom är det inget praktiskt(vad jag vet, förutom de tillval man väljer) och det skulle kännas riktigt trist. Jag undrar bara vad som lockar till denna linje? Varför ska alla, även dom som tycker att både matte och den kurs vi har nu suger, välja sam ekonomi?


RAGGNINGSREPLIK NR.1

Gullet, kan du flytta lite på dig. Min glass håller på att smälta.

1. Gå in på raggningsreplik.se
2. Slumpa raggningsreplik 7 ggr.
3. Detta är raggningsrepliken du faller bäst för.

Jaha, nu vet ni det. Smälter jag er glass? ;)

STÅUPP KOMIKER

Jag förstår inte vilken mod en ståupp-komiker måste vara. Tänk vad otroligt jätte pinsamt det skulle bli om folk inte skrattade. Tänk om det skulle vara helt tyst, och man stod där och tyckte att man själv var askul. Det skulle ju vara skitkul om folk skrattade, men om dom inte gjorde det! Jag skulle aldrig ställa mig och försöka dra ett skämt på scen, just för att folk kanske inte skulle skratta. Gud, vad förnedrande!
- skulle ni göra det?


(:P)

image243
Oj, vad jag är trött på den här! Jag använde den i typ varje mening för något år sedan. Men helt plötsligt så kunde jag knappt skriva den längre. I vissa sammanhang känns det som den symboliserar "men du är så dum i huvudet" eller "tönt" eller något. Det är supertöntigt men jag har minskat med den så himla mycket just därför. Förut var det alltid den man använde när man skrattade, man hade liksom ingenting annat än just den att använda. Nu finns det hur många som helst att skriva, men självklart använder jag den här också.

- jag är nog ensam om den här uppfattningen va?

!?

Klockan är strax efter tolv och två tjejer ~17 sitter på spårvagnen. En av dem pratar i mobiltelefon. Plötsligt lägger hon på och vänder sig till sin kompis.
Tjej 1: Vilken tönt han är, vet du vad han sa?
Tjej 2: Nä?
Tjej 1: "Jag älskar dig!" Vilken tönt, en sån kille vill inte jag ha! Jag klickade på honom direkt!

hemskt tjejen, riktigt hemskt.

THEO

Idag har varit rätt soft dag. Har varit i skolan som vanligt, provet gick väl hyffsat eftersom det bara var "ringa in frågor". Försökte även få en del annat gjort men det gick väl sisådär.. Men det är ju studiedag imorgon, vilket egentligen innebär att jag ska få vara ledig(!), men vi ska plugga bild och innan dess har jag nog lite tid till annat plugg. Åt just middag, hemmagjorda hamburgare, en favorit. Och vi firade mammas och pappas bröllopsdag, så jag fick lite cola till, lyx ;)

Nu måste jag gå ner till mamma eftersom hon har lyckats använda våran fjärrkontroll till lampan och nu står den med dimmern på och hon blir galen...

..tillbaka. Herregud, hon är verkligen så oteknisk som man kan bli! Det är ett under att hon kan få på tvn!  Ikväll är det heroes :) det har ju blivit ett måste att se det nu. Men just för tillfället följer jag inte så många serier så det är lugnt! Och Boston tea party är slut, jag är ledsen.

Nu måste jag visst laga mat till Frida också, skriver något mer intressant(?) senare!

rubrik= ?

DON'T GO

Kände att jag måste skriva ett till inlägg så att Zack/Troy/whatever inte tar upp hela bloggen och får mig att framstå som en tönt. Fast det gör jag nog redan, för många. Jag är ju inte den tuffaste, hetaste och coolaste direkt. Men aja. Tänkte i alla fall flytta ner bilden lite, den kändes lite drastisk. Det första folk skulle se var liksom High School Musical-stjärnan på storbild. Min "nya läsare"(som jag inte vet existerar) skulle genast klicka bort min blogg om de insåg att de kommit till ett stort fan och pojkidoler, men så är det faktiskt inte. Eller, kanske lite? Jo, okej. Men ändå.
Nej, nu ska jag hoppa i säng hade jag tänkt. Sov gott Sverige!

HOT OR NOT

image242
Folk säger att han är snygg, och här kan jag inte annat än hålla med...
fast lite smått gay är den ju
- vad tycker ni?

SKITSNACK

Jag undrar vad folk säger om mig, bakom ryggen. Självklart snackar folk skit om mig, alla snackar skit, även jag. Men jag undrar vad folk säger? Kanske är jag bara känd som den lilla tysta tjejen, eller så är jag den tråkiga tjejen, eller den töntiga tjejen, eller den kaxiga? Men det sistnämnda tror jag faktiskt inte, för jag är inte direkt uppkäftig av mig. Möjligtvis mot mina vänner, men då är det ju på skojj. Jag är nyfiken om vad som sägs bakom ryggen på mig, fast..vill jag veta? Troligtvis mår jag bättre av att inte göra det.


PEPPARKAKSDEG

Nu har Lina varit här ett tag. Först drog vi till centrum där hon skulle lämna ett par böcker, och sedan köpte vi även med oss pepparkaksdeg hem. Vi hade redan bestämt förut att vi skulle fika med det, och det fick bli idag :) Sen skulle vi ta oss hemåt men råkade hoppa på fel buss(haha) och hamnade i granängsringen men på 4 minuter var vi tillbaka i centrum och hann med bussen vi skulle på. Så åkte vi hem hit och kollade på Mean Girls, men hann inte färdigt för hon skulle gå. Nu ska jag gå igenom provet imorgon, och sen får vi se (:

PS. mitt humör blev mycketmycketmyyyycket bättre med Lina, tack! DS.

TISDAG

Är på dåligt humör idag, troligtvis började allting med att Ozzy piskade alla med sitt förbannade bamburör, speciellt mig. Tillslut blev jag riktigt irriterad och jag bitchslapa honom ett par gånger och slog till rätt hårt(hah, eller nått). Hoppas fan att han inte har den i skolan imorgon, för då kommer jag fasen slå sönder den!

Gjorde även proj. provet i matte igen. Och det gick typ sämre en sist, jävla skit bajs helvete! OCh vi försökte plugga bild, men det gick ju typ åt helvete också. Och sen var det sjukt kallt ute också, vilket inte hjälpte. Jag är irriterad på allt och alla, och just nu känns det bara väldigt sugigt allting. Men förhoppningsvis kan Lina muntra upp mig lite när vi ses :) kan inte hon - kan ingen. Men nu måste jag träna lite inför provet innan jag träffar henne!

ciao


MÅNDAG

Har inte skrivit på hela dagen eftersom jag var i skolan, boooring. Och efter det åkte jag in till Globen och mötte upp Lina :) Vi knallade omkring i Globen city, i jakt på byxor men som vanligt hittade jag inte några. Jädra rumpa säger jag bara! Vi gick sedan vidare till hemköp/ica/vad det nu var och kom ut därifrån med två frallor, två bullar och tre clementiner efter mycket om och men. Vi gick vidare och satte oss vid ett par soffor den är snubbe hoppade på oss och frågade om vi ville vara med i en undersökning om sockerfritt godis. Jag var gärna med så jag fick sätta mig och provsmaka och betygsätta godis ;) faktiskt helt okej! Sedan skulle Lina åka hem, men jag traskade vidare eftersom det var öppet hus på kunskapsgymnasiet lite senare. Så när det öppnade mötte jag upp pappa och vi gick dit, och satte oss på genomgång för Media. Det lät helt ok så kunskap hänger kvar på listan, men jag velar fortfarande en massa. Känner att jag inte har hittat rätt än...

Efter det åkte pappa och jag till La Fleur och köpte pizza, amerikansk, yummie! Nu är jag grymt trött, snart börjar Boston Tea Party :) sen måste jag för sjutton hoppa in i duschen!

..Henke tog upp mitt mail på BGn, och har tydligen skickat vidare till rektorn o grejer. hahah.

BAMBOOCHA

image241
Fanta har blivit en favorit.

- vilken är din?

CLONE-A-WILLY

image240

Vad skulle man säga om man fick en sån här(det som produceras ut av det alltså)? Haha, troligtvis förvånad, men glad? Jo, chokladversionen är väl okej. Hahahhaah

VINK VINK

Jag orkar inte blogga idag, för jag har ingenting att skriva. Så jag gör det inte heller :) ciao

#%&"!

Varför plågar jag mig själv, du är en tönt!

BERT ;D

Nu har jag precis kommit hem efter en nattpromenad från Lina. Jag var hos henne från typ 9 :) Vi kollade på Bert och hade det trevligt. Satt även med dem under middagen och när de var färdiga satt vi kvar och pratade. Helt plötsligt knackar det på rutan(jag sitter närmast fönstret) och Lina vinker lite smått. Jag hänger inte med eftersom jag höll på och pratade och när jag vänder mig stå Emil typ 10 cm från mitt ansikte. Jag skriker rätt ut och tar upp armarna sådär som bröderna fluff gör när Flint-kalle kommer. Eller jag skrek inte, jag brölade. Det lät riktigt komiskt, men jag blev så otroligt rädd. Det är så typiskt mig att bli rädd för saker som jag redan vet är där! Någon kan stå precis framför mig och säga att dom ska skrämma mig, jag blir ändå jätterädd. Vi skrattade i alla fall gott efter det.

"HUR ÄR DET NU I NYA SKOLAN, BOR MÅNGA NÄRA?"

Det verkar inte hända ett piss ikväll, så det blir väl att sitta hemma. Om ingen har något bättre förslag? Fast det kanske vore skönt ändå.. Näe, vem försöker jag lura? Frida är inte hemma, så det är bara mamma, pappa och jag. Tänk vad konstigt allt kommer bli när hon flyttar(men som det ser ut nu kommer väl jag flytta före henne!), vad tomt det kommer bli. Visst, jag är van vid att hon inte är hemma men..ändå. Förhoppningsvis kommer inte jag vara hemma lika mycket då, but still.

Nu ryker alla podcasting "låtar" från mobilen. Ska bli riktigt skönt, är så grymt trött på intrott ;)

rubrik av en aning trött(?) mamma. nya?

MISSHANDEL

"En mörk natt i december år 2000 slogs Daniel ihjäl av ett mångkulturellt gäng. Förutom att sparka honom från trottoaren ner mot ett dike slog man sönder en planka mot hans huvud. Misshandeln avslutades genom att en av förövarndra med full fart hoppade upp och stampade honom i skuldrorna där han låg medvetslös. Direkt där efter kom Khaled Odeh med en kökskniv och satte sig på han skuldror medan Daniel låg vänd neråt. Daniel höggs i ryggen, i huvudet, men hans sista andetag togs när hans huvud bändes bak och kökskniven fördes in i hans strupe."

Det är helt otroligt att folk kan göra såhär, det är sjukt. Och det är lika stor chans att jag utsett för det, som någon annan. Det känns riktigt läskigt, att jag kan ligga där och ta mitt sista andetag med knivhugg i ryggen. Den smärtan som måste varit är ju helt otroligt, och jag har ändå upplevt smärta som jag aldrig mer vill känna, jag ville bara dö. Att dö så känns bara hemskt, jag kan inte tänka tanken. Att någon människa kan få för sig att utsätta någon för det här är helt absurt.

LÖRDAGSMORGON

God morgon! Sovit gott?
Det har i alla fall jag, eller rätt så i alla fall. Egentligen skulle man sätta klockan på typ klockan 7 på helgerna, och snooza flera gånger och lura sig själv att man måste gå upp. För det är ju så grymt skönt med känslan att man kan ligga kvar! Vaknar man på helgerna känns det inte alls lika mysigt, för det tar ju bara typ en halvminut innan man har somnat om igen! Tål att tänka på faktiskt...

Jag skulle gått på öppet hus på Kulturama idag, men jag vill ändå inte gå där så jag sket i det. Jag skulle gått om pappa varit hemma, för han har inte gått med på något gymnasium än och det är honom jag vill ha med. Mamma är jättebra att ha med, men pappa är mer insatt på den fotografiska biten och jag vill bara ha med honom. Han har ju varit borta så mycket nu, jag vill inte att han ska va det. Jag vill ha honom här hemma lite då och då. Inte bara när han kommer hem vid halv 9, plockar bort det vi ställt fram och sedan går och lägger sig. Jag vill ha honom hemma!

Så nu vet jag inte riktigt vad som händer idag, förhoppningsvis händer det någonting i alla fall. Om ingen kan tar jag nog en sväng till typ Farsta eller nått, något centrum eller så i alla fall..

Händer det någonting så hör gärna av er :)

..IGEN


Förlåt, men han är ju så jävla bra xD


"Jamen, det känns som att det bara kom en text och...sa det" X'D

BJÖRN GUSTAFSSON


Han är ju för bra asså ;D

LIIIISTA

ta de 20 första kill-kontakterna i din mobil

1. Adam the Omis
2. Alex
3. Anders
4. Andreas
5. August
6. Bo Viking
7. Buko
8. Butter
9. Emil
10. Fredrik
11. Gurra
12. Gustaf
13. Joii
14. Kusin Vitamin
15. Ludde
16. Ozzy
17. Pontus
18. Robin
19. Snygga Davve
20. Tom

Har du pussat nummer 7?
Nope xD

Känner du nummer 16?
Rätt väl :)

Bästa minne med nummer 9?
Haha, jag delar många minnen med Linas bror ;)

Skulle du kunna ge nummer 17 en kram?
Mjae, händer inte så ofta faktiskt..

När ska du träffa nummer 4?
På måndag I guess.

Hur är vänskapen mellan nummer 6 & 7?
Jag tror faktikst inte att de känner varandra..

Är nummer 5 söt?
Hmm...inte direkt..

Vad är det bästa med nummer 20?
Det var väl allt?

Första intrycket av nummer 16?
Öhm.. jag var 6 år, inte fan kommer jag ihåg det!

Hur länge har du känt nummer 12?
Min gudfar, sen jag föddes.

Hur träffade du nummer 3?
skolan :)

Har du träffat nummer 6 senaste månaden?
Japp, senast idag ;)

Har du varit i nummer 11 hus?
Jarå, flera gånger!

När ska du träffa nummer 15 nästa gång?
typ aldrig?

Är du vän med nummer 8?
i was once

Skulle du kunna gå ut med nummer 19?
såklart ;D

Har du gått på bio med nummer 13?
Har jag säkert...

Vad pratar du och nummer 10 om oftast?
Vi pratar inte ofta så...

Har nummer 12 ett förhållande?
Ja, det har han.

Har du velat slå nummer 18 i ansiktet?
Haha, många gånger ;)

Hur träffade du nummer 11?
han har gått i min klass sen 6års ;D

Vad har nummer 2 för favvo-mat?
Öhm.. pizza...? xD

Vem är tystast?
Joii

Hur träffade du nummer 1?
Lång historia kort - mitt ex.

Vad skulle du göra om du aldrig hade träffat nummer 20?
Svår fråga.. Mot mindre dåligt kanske? Eller mått mer dåligt, vem vet..

Vad skulle du göra om nummer 14 började dejta dig?
HAHAHHA, jag hoppas verkligen att det aldrig händer och händer det skulle jag tycka det var riktigt vidrigt faktiskt xD

"WERE HALF WAY THERE"

Jag är rätt trött på idol, ändå kollar jag på det. Har ingen favorit, tycker faktiskt inte att någon är bra.

Andreas
Han är ful och tråkig. Han kan inte heller sjunga utan låter som en kopia av Lasse Kronér vilket jag faktiskt inte tycker är positivt. Han kan väl vara en liten kul typ som verkar vara rätt komiskt om man kollar på klippen, men på scenen vill jag inte ha honom.

Marie
Jag har väl svårt att ta mig ur att hon har varit med i Big Brother, för det syns ju så väl. Men hon är ju klart bättre nu, hon vill ju få bort det. Och hon är ju den med klart bäst röst.

Daniel
Han är en sån person som jag inte kan tycka om. Hans rörelser med armarna på scen är som Di leva och resten är som en gäddas dödsrörelser. Jag tycker inte att han sjunger bra och jag vill helst kolla bort när han uppträder, men som person verkar han ju vara rätt gullig.

Amanda
Hon är rätt ball i stilen, men rösten håller inte alltid. Men hon är ändå en av de coolare och den som är kul att se på scen. Däremot har hon Melody club-gångstilen vilket gör att jag inte hejar på henne heller. Jag tål det inte.

Jag tycker alltså inte om någon, så jag bryr mig inte direkt om vem som vinner. Att jag tog mig tid att skriva om dem alla är väl en gåta, men aja..

"DET ÄR BILLIGARE ATT BARA KÖPA EN, ÄN ATT KÖPA TVÅ"

Jag sitter här uppe, pendlar mellan idol och datorn. Dagen har varit helt okej, har pluggat en del. Gjorde klart teknikrapporten och Henke verkade nöjd :) Känns som det börjar gå uppåt igen, men jag tar inte ut vinsten i förskott om man säger så.. Jag har mest tagit det lugnt idag, orkar inte annat. Har faktiskt ingenting kul att skriva, och dessutom börjar idol igen när som helst. Så jag ska nog skutta ner, men jag kommer nog tillbaka snart :)

rubrik by en logisk karl på konsum


ORDNINGSREGLER

"Hej Henke. Jag har några synpunkter gällande "ordningsreglerna". För det första så borde dessa kallas trivselregler eller något liknande, ni gör det inte alls frestande att skriva på. Dessutom tycker jag att det är fel att jag är tvungen att skriva på det här, vad jag än har för synpunkter, eftersom jag tycker att vissa regler är fel. Vi kom överens på skolan om att vi elever skulle få mer inflytande och kunna vara med och påverka våra regler, istället kom ni upp med flera regler som dessutom elevrådet(enligt dem själva) inte alls var med på. Gällade skojbråka regeln tycker jag att det är svårt för oss att veta hur vi ska tolka den, får vi inte skojbråka med våra vänner eller handlar det om olika åldrar? Jag tycker ni borde säga att man inte får bråka istället, jag tror inte att mobbingen kommer minska för att vi inte får skojbråka. "All förtäring sker i matsalen" Ja, vi har redan diskuterat det och gällande ditt kaffe så gör du det tydligen för vår skull, men vårt äpple som vi vill knapra på när vi arbetar, då gäller inte den regeln? Ytterkläder, jag går med på att inte ha ytterskor för det blir bara riktigt skitigt. Men om inte skolan blir lite varmare har vi tillslut inget val och får även gå runt med våra jackor. Att vi har en skyldighet att se till att mobbing inte förekommer är också en dålig formulering, ni vill alltså att vi trots att vi kan hamna mitt i bråket ska ställa oss emellan även fast vi själva kan bli skadade?


Jag tycker ni borde tänka lite på formuleringarna, självklart kommer jag skriva på det här eftersom jag troligtvis inte kommer göra annat än följa dessa "ordningsregler". Men jag har fortfarande åsikter om dessa. Hoppas du har överseende med det och tar tag i det istället för att jag skulle få skit för det.

//Petra"

En del av svaret:

"Tydligen kommer ditt skriftspråk bäst till sin rätt när du är förbannad. Ett verkligen välformulerat brev måste jag säga. :-)"

HA! Du har så rätt Henke..


RUSKIGT FUL

image235
Okej, nu börjar jag bli rädd. Jag har läst runt på flera olika tjejers bloggar, och alla har sånna här bilder på Nicole. Under bilderna står det på alla "åh, hon har så himla snygg kropp. Sån vill jag också ha!" Är ni seriösa? Hon är så spinkig så det finns inte, det är riktigt vidrigt. Ni kan inte mena allvar när ni säger att ni vill se ut sådär. Troligtvis gör ni redan det, ät för fan!

..och Nicole i sig är inte snygg på något sätt heller

VOICES

Jag blir galen. Jag har hört mig själv inspelad för många gånger och kan nu höra precis hur fult jag låter hela tiden. Varje gång jag öppnar munnen(typ) så hör jag hur fult det låter. Jag tänker hela tiden varför sa jag det där? kunde jag inte bara hålla käften? gud, vad pinsamt att jag sa det där när jag lät sådär! Och det är faktiskt inte särskilt kul. Jag hoppas verkligen att jag inte låter så som jag hör mig själv, för det låter verklige förjävligt och jag skäms. Jag vet att folk är vana vid min röst, men det låter ju fortfarande helt stört.

Folk säger att jag och Frida låter precis likadant och att man inte kan höra skillnad på oss ibland, jag har hört någon enstaka gång att jag låter som henne, men jag kan även höra att jag lät precis som Adam och där lär det ju inte finnas någon jättebra koppling. Men jag hör ju inte att Frida låter fult, så då kanske inte jag gör det heller? Förhoppningsvis är det så..


TECHNOSKIT

Jag tycker verkligen inte om techno. Det låter likadant hela tiden, det har ingen text så man kan inte sjunga med och det är allmänt tråkigt. Det låter som tetris. Jag stör mig på det riktigt mycket och kan inte koncentrera mig när jag hör det. Och just nu sitter jag och försöker plugga och Frida har på sin jävla gympamusik som jag ärligt talat bara står ut med när jag är på tävlingar och uppvisningar. Men det som är irriterande är att Frida är nere och tvättar, men hon har sin jädrans dörr öppen. Och jag får inte stänga av skiten. Jag står inte ut! Det är sämst!


HOMOADOPTION

Jag har funderat på det här huruvida homosexuella ska få adoptera. Jag tycker det är en självklarhet. Det finns ingen anledning att de inte skulle få det. De är människor och kan ta hand om ett barn på precis samma sätt som en man och en kvinna tillsammans. Visst, barnen kommer inte få en pappa/mamma men de kommer få två mammor/pappor istället. Det fungerar precis lika bra. "barnen kommer bli utsatta för mobbing" Ja, kanske det. Men det klarar dom av, och jag tror att föräldrarna vid det här laget är vana vid sådant och kan ta tag i det och har mer förståelse för det. Jag tror inte att hela skolan kommer få veta om att ens föräldrar är gay, it's no big deal. Och det är fortfarande inget argument för att homosexuella inte ska få adoptera. Det är bara helt sjukt!

- vad tycker du?

SEAN KINGSTON

image234


Killen med världens skönaste dialekt ;) jag älskar den, så grymt härlig!

TORS DAG

God kväll allihopa! Okej, kväll och kväll, klockan är snart fem men det är ju kolsvart ute så jag kan kalla det kväll. Dagen har varit seg, jag har fått en del gjort och var även i rackethallen på idrotten. Men blä, vad tråkigt allting känns. Och nu fryser jag som en tok också. Det är visst bara 19,6 här inne.

Dagens roligaste var nog när vi pratar med vår bildlärare och hon helt plötsligt säger till Andreas "vilken fin frisyr du har.." och när hon sedan fått reda på vart han hade varit utomlands så säger hon "jahaja, det ser man ju på den fina brännan" Sånt vill man faktiskt inte höra från henne, det lät lite småäckligt faktiskt. haha!

Nu måste jag knalla iväg till LIDL och köpa lite småsaker. Jag behöver komma ut, dock känns det inte så frestande att gå ut i mörkret, det är bara kallt och burrigt...

ciao!

"Ta lite choklad, du kan behöva lite finnar"
Jaa, nu vill jag verkligen ha choklad? Du borde hålla dig borta från den där jädra chokladen..

"MAN FÅR INTE SKOJJBRÅKA"

Det där är den sämsta regeln ever, som vi har haft! För det första, det står ingenting på den där jädrans regellappen om att vi inte får bråka, men skojjbråka får vi inte. HAHAH. För det andra, skojbråka? Betyder det att vi inte får peta på varandra eller röra varandra eftersom det kan tolkas som skojjbråk?  OCh dessutom, så grundas den här regeln på att det kan förekomma mobbing där "mobboffret" inte vågar säga att det var riktigt bråk utan säger istället "vi skojjbråkade bara".

jag undrar hur mycket mobbingen kommer minska? jag gissar på: ingenting.


:)

image233

Finns det någon sån här bild som är snygg, så är det den här.

fast han kunde ha haft lite färre tatueringar...

BLANDADE TING

Jag har varit så sjukt trött på sista tiden, jag går som i en dimma och jag blir alltid så himla seg. Att skolan är grymt tråkigt gör inte saken bättre, idag på föreläsningen höll jag på att somna. Ekonomi blir lite too much för mig, visst vissa saker fattar man ju - jag kan ju redan grunden, typ. Men allting blir bara en enda stor sörja, man vet inte vart man ska börja och man blir bara förvirrad. Och imorgon är det en till föreläsning. Jag kommer somna? Men imorgon är det i alla fall rackethallen igen, det är kul!

Åh, jag behöver jeans! Jag har typ bara ett par som jag använder för tillfället, eftersom de andra(t ex de jag hade idag) är fula och obehagliga. Jag typ sprang hem från Jenny för att få byta från dessa skitbyxor. Så nu sitter jag i mina gamla byxor med ett hål på arslet, dom är i alla fall sköna! Jag skulle så gärna vilja ha ett par baggy. Tycker det är jättesnyggt, men på mig funkar det inte. Jag är för liten. Men jag ska fortsätta leta, jag ger inte upp! Hjälp mig?

"VI TVÄTTAR PENGAR I DEN HÄR FAMILJEN"

Hej!
Jag har inte suttit vid datorn på hela dagen, eftersom jag var i skolan, hemma hos jenny och har sedan flängt runt på gymnasium. I skolan var det trist, jag ville bara gå hem och lägga mig på soffan och sova, ni anar inte hur skönt det var i sängen imorse... Så jag tillbringade en del tid åt att fantisera om hur jag skulle tillbringa min eftermiddag på soffan. När jag plötsligt kom på att jag skulle hem till Jenny och fixa tekniken. Fan också! Jag som så gärna ville ligga på soffan. Vi blev äntligen färdiga med vårat arbete men jag fick gå powerwalk hem för att sedan ta med mig mamma, kusin och faster till Fredrika Bremer. En riktigt trevlig skola med fina lokaler, den lär vara med på något av valen. Sedan drog vi vidare till Tyresö, jävla skabbgymnasium alltså. Att komma till Tyresö från Fredrika var ju som att komma från lyxvillan till en uteliggares hemtrakter, typ. Tyresö var redan innan ingen som skulle finnas på min lista, men nu är den helt bortsuddad. Tragiskt nog planerar många av mina vänner att gå där, stackare..

Vi kom inte därifrån förrän halv åtta så vi stannade och köpte kinamat, det är hur gott som helst verkligen. Och jag älskar kineser! (ni har ju hört historien om att jag ska adoptera en kinesflicka...) deras ord, "lis" :) Åh, man blir glad av dem.

Orkade inte se Heroes idag, spelade in istället. Och fotbollen missade jag första halvlek på, så jag tröttnade. Men jag såg i alla fall ett av målen. Men jag ropade just på mamma och det står ju fortfarande 2-1 :)

rubrik by Frida

MKA OLSEN

image232

Mary-kate & Ashley Olsen
Vad har hänt med dem? Dom brukade vara grymt söta, naturligt söta. Nu går de omkring, med anorektiska kroppar och sminkning som om de vore missbrukare och är tonårstjejers förebilder. Jag tycker dom är fula nu, jag älskade dem när jag var liten. Men det är bortblåst nu, dom har förstört sig själva. Dom är  f u l a.

- eller?

GYMNASIUM

Nu har jag varit på öppet hus på mediagymnasiet. Det var rätt coolt faktiskt, ett väldigt inriktat gymnasium(inte så konstigt med tanke på namnet). Men det kändes rätt rörigt, och jag har faktiskt inte koll på hur allting blir i en vanlig skola. En skola där man inte sitter o pluggar dagarna i ända och har någon lektion ibland, utan där man har lektioner hela tiden. Jag har aldrig haft det så, jag vet inte hur det är. Det skrämmer mig att jag vet så lite. Jag börjar inse nu att om ett år kommer jag gå på gymnasiet. Jag kommer vara minst, fulast, fegast. Ni vet hur jag är, hur ska jag klara mig utan någon jag känner? Att komma till en främmande skola med killar som har basröster som gorillor och är 2 meter långa. Jag känner mig ynklig, och jag har ingen aning om var jag ska gå. Ingen aning.

På MG blev jag runtvisad av två killar som gick i tvåan. Dom två, till bara mig och mamma. Kändes rätt pinsamt, dels för att den ena var så snygg, en blandning mellan idol-danny och idol-måns, jo han var en goding. Inge fel på hans kropp heller, shit. Gud, nu ska jag inte gå in mer på det. Och den andra snubben såg ut som värsta jamaicanen, fast vit. Reggaestil med sån där mössa och grejer. Men dom var shyssta, verkade nöjda med sin skola och det verkade vara en skön stämning. Frågan är om jag vill gå en sån inriktad skola, känns lite konstigt faktiskt.

har ni kommit fram till era val?

TISDAG

Idag känner jag mig rätt kass, har typ inte pluggat någonting alls vilket bara känns riktigt piss. Jag redovisade iofs engelska men har ingen aning om hur det gick, JO sa i alla fall att jag skrev bra vilket är positivt. Satt även på tyska en timme, körde lite grammatik och läste serietidningar på tyska, och läste på lite på kursen. När mamma kommer hem ska vi åka iväg på öppet hus på Mediagymnasiet, har ju kollat en del på det, men jag vill ju så gärna ha med pappa.

ICA har visst superbilligt godis, igår var jag där med Jenny och kunde inte låta bli att köpa lite när det kostade 29 kr kilot. Och nyss ringer Anders, helt galen, och skriker i telefonen att det kostar 19 kr kilot. Vad var det jag sa till dig idag, vavava!? Nu har jag ju god lust att pallra mig dit och köpa lite, får väl flörta lite med mammsen. Det är ju trots allt snart helg, tssssss..

Ska se till att vara lite mer blogginläggsrik idag, men vi får se!

HUR JAG VILL DÖ

Jag vet att det låter lite tragiskt, men pga ämnet på boston tea party så börjar man ju såklart fundera. Jag vill bara somna in, jag är rädd för smärtan innan döden och troligtvis kommer jag slippa det om jag bara får somna, somna som vanligt på kvällen och inte vakna upp igen. Självklart vill jag gärna uppskatta min sista dag, vara i närheten av de jag älskar, och ska ju helst ha förmedlat lite kärlek till dessa också. Jag vill lämna världen på ett bra sätt, åstadkomma något bra, eller i alla fall haft folk som uppskattar mig. Känner jag att jag har lyckats med det, har jag nog lyckats med livet. Att göra andra människor lyckliga är mitt mål.

- hur "vill" ni dö?

Nu tänkte jag sova, eller i alla fall ta en dusch och lägga mig och läsa.
Imorgon blir det redovisning, fyfan.
Godnatt <3

MÅNDAG

Idag har jag hemstudiedag. Jag gjorde precis klart ett steg, ett av mina mål för dagen. Men det ör ett helvete att hitta en bra insändare att besvara. Jenny lär ringa när som helst och sen ska vi ut och införskaffa allt material till vårt reningsverk och sedan bygga det. Hoppas det blir bra!

När jag gick upp imorse var jag så grymt trött, eller nej. Jag blev det, jag har haft huvudvärk hela morgonen och varit hur trött som helst. Jag var påväg att somna på tangentbordet. blä. Men det är bättre nu. Nu sitter jag här och lyssnar på Aik Trubaduren, jag har ju lovat Anders. Det är bara hålla vad man lovat. Däremot vet jag inte om det är någon höjdare att jag går omkring hela dagarna och sjunger "jag är gnaget evigt trogen.." för det är jag ju inte. Men aja, lite ny musik skadar väl inte.

ciao!

SÖNDAG

Idag har varit en riktig slappar dag, jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Drog iofs en sväng till gymmet på eftermiddagen, körde gärnet ;) Mormor var här idag igen, precis som nästan varje söndag. Som vanligt blir jag riktigt irriterad på allt, hon pratar om så konstiga saker, berättar om att hon träffade sin vännina och blabla. Men visst jag älskar henne ändå. Sen har hon en massa problem eftersom det tydligen är någon telefonsnubbe som stod i Haninge C som hade hoppat på henne(som alla andra) och erbjudit abonnemang. Och vad gör hon? Jo hon Byter abonnemang utan att hon vet om det och får hem två mobilabonnemang plus ett till landet som inte änns hon äger! Ja, det är min mormor det. Stackars liten..

Jag kan säga rakt ut att jag inte tycker om alkohol. Jag står för det, jag tycker det är vidrigt. För mig är det bara positivt, jag kommer inte behöva fajtas med päronen för att jag blir upptäckt med att dricka för troligtvis kommer jag inte göra det på ett tag. Jag tycker alkohol är äckligt, det luktar illa, smakar illa, det är dåligt för kroppen och man gör bara en massa skit när man dricker det. Dessutom tycker jag att det är töntigt att dricka och bli full när man är minderårig eftersom det finns en lag av en anledning. Troligtvis tycker 95% av alla ungdomar tvärtemot vad jag tycker, dom älskar alkohol, tycker det är ballt, och dricker det för att det är så jävla gott och roligt. Men jag bryr mig inte, ni får tycka att jag är töntig och larvig, för det är bara ni som förlorar på det. Jag kommer dricka när jag blir äldre, säkert. Men just nu ser jag ingen mening med det. Dessutom tycker jag att det är riktigt creepy med fulla människor. Oftast är de såklart bara roliga, men jag tycker det kan vara riktigt läskigt också. Men troligtvis kommer min uppfattning ändras så småningom. Jag planerar nog inte att vara nykter hela livet.
Är ni för eller emot alkohol? (vid ung ålder..)

Imorgon blir det hemstudiedag för min del, jag ska tamejfan få något gjort! I have to!
Sov gott allesammans!


VILA I FRID.

Det gamla flyger förbi lite då och då, jag borde nog inte må såhär över det. För jag är knappt inblandad. Men du är död. Jag skulle säkert aldrig mer träffa dig, men du skulle vara vid liv. Du skulle inte vara död, och jag skulle kunna glömma allting. Jag skulle inte må såhär. Alla dessa om, om du inte vore död. Jag känner mig som Anders som tänker om hela tiden, men tänk om! Vad skönt det skulle vara. Själva chocken är det som tar mest, du är lika mycket i mitt liv nu som du skulle vara om det inte hade hänt. Du var knappt i mitt liv innan ändå. Så varför känns det? Men allting känns, allting inom ämnet död känns. Ingen lämnas oberörd. Jag tänker på dig varje dag, det gör jag. Jag kommer aldrig ifrån det, och jag vill nog inte det heller. Jag skulle få dåligt samvete om jag inte tänkte på dig. Det känns bara så konstigt att träffa dig, flera gånger, och utan förvarning så existerar du inte längre.
Jag tänker på dig.

förlåt, jag behövde bara skriva av mig lite.


GODIS

Jag funderade just på en sak. Mina tre närmsta vänner, Jenny, Lina & Elin har alla godislöfte. Alla utom jag. Jag, den lilla feta grisen älskar godis och skulle aldrig klara av det. Men det är så grymt trist med folk som har godislöfte! Jag menar inte att jag brukar sitta och frossa godis varje minut jag spenderar med mina vänner, men om jag är sugen på det så kan jag inte köpa det i deras närhet. Jag känner mig supertaskig när jag köper någon dom inte får äta. Okej ifall de inte ville ha, men nu är det ju så att jag suktar dem varje gång.

Jennys godislöfte slutar iofs på onsdag, men.. åh det är så frustrerande!

BERNT, MIN BERNT

image229
Jag kände för att ha en bild på Bernt igen. Varför är jag så mobilberoende? Jo, för att jag har comviq kompis. Jag kan langa iväg ett sms till någon om vad som helst, ett ord, något oviktigt som en bild på mitt finger ifall jag skulle vilja det, just för att det är gratis. Jag smsar varje dag, jag går inte utan min mobil. Jag är van vid att alltid kunna ta upp den och se upptagen ut ifall jag är i behov, att kunna lyssna på musik, ta en bild, vad som helst!
Lets face it, jag älskar bernt.

Jag skaffade Bernt efter nyår, och Bernt har varit med om mycket. Han har skickat iväg 11479 SMS och 279 MMS och haft någon på tråden i 84:24:35(TT:MM:SS). Han är bra han!

I BRIST PÅ ANNAT..

DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass?
22 stycken
2. Känner du några som röker? Mja..?
3. Hur många är ni i eran familj? 5 :)
4. Har ni några husdjur? Nope, men vi hade hur många som helst...
5. Känner du någon som knarkar/knarkat? jag hoppas inte det.


OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän? ja :)
2. Hur många vänner har du? rätt många (:
3. Vilket kön är oftast snällast? det varierar!
4. Hur ser dina bästa vänner ut? söta ;)
5. Vem är din bästa vän utav de andra könet? Anders! :)


MUSIK
1. Vad är musik? min drog :)
2. Vad lyssnar du på? blandat
3. Vad är dålig musik? svensk hip hop, blääääää
4. Har du någon favoritartist? nupp, jag kan inte välja!

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? det händer
2. Har du någon gång försökt begå självmord? NEJ
3. Känner du någon som begått självmord? nupps
4. Känner du någon som tänkt begå självmord? nope
5. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? jaa..
6. Har du någon gång prövat alkohol? ja
7. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? ja?
8. Är det någon som har sålt alkohol till dig? never

OM KÄRLEK
1. Är du kär? kär nej, intresserad kanske.
2. Vad tycker du om kärlek? jobbigt men underbart?
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? ja
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? läänge
5. Är du homosexuell? naje
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? det tror jag väl!

REKLAM


Länge sen man såg denna, haha!

LIVSFÖRSÄKRINGAR

Varför har man livsförsäkringar? Jag frågade pappa förut och han sa att det var ifall någon inom familjen hade mycket inkomst som påverkade familjen så skulle detta hjälpa ifall denna dog. Men, om jag vet rätt, så orsakar livsförsäkringar en del mord? Är det inte rätt dumt att man kan tjäna på att döda någon? Visst, det är en familjemedlem men vi vet ju sedan tidigare att det finns en del människor med en skruv lös. Jag tycker det är helt sjukt att man kan få pengar för att en person dör. Okej ifall man ärver, det är en annan sak. Men att ha en försäkring på någons liv låter bara hemskt. En människa är inte värd pengar, den är värd så mycket mer..

- vad tycker ni?


LÖRDAG

Today kom Anders och Felicia till mig. Vi spenderade dagen med att spela olika tv-spel, äta plopp och göra oboymilkshake. Det var najs som sjutton ;) Efter det åt jag middag med min syster och hennes kompis, vi satt och pratade rätt länge om allt möjligt. Dom verkade inte särskilt imponerade av min smak av olika saker, men äsch. :) Sen såg vi på High school musical, de gick ju på femman idag så jag spelade in. Hade ju bara sett ettan, och tvåan var väl helt okej den med. Även fast jag hade ett par väldigt kritiska personer brevid mig.

De blev även förvånade över att jag sa fett. Alla säger fett? Dom tyckte det lät roligt, eftersom det var något dom sa när dom gick i sjuan(då gick vi i typ...jag orkar inte räkna..1-2?) Det hade jag faktiskt ingen aning om, trodde det var något nytt för generationen - men icke sa nicke!

Jag orkar inte förklara mer invecklat, bilder från dagen finns
här, varning för fruktansvärda bilder på mig.

SMART BIL

   
  

Ska jag ha en bil ska jag fasen ha någon av dom här, för dom är fett balla! ;)

SOV SÖTT

GODNATT FOLKET! Nu tänkte jag få ett par timmars sömn.

DU DU DU

Herregud, våra ögon möttes för första gången på hur länge som helst. Och vi log ju nästan. Ångrar nu att jag gjorde det, tror jag. Det fanns ju något vänligt och inbjudande i din blick, men vafan det betyder ju inte ett piss. Inte när man talar om dig. Det kommer aldrig hända något i alla fall, så varför fan log jag?


!"#%"!#

Jag måste säga att jag blir riktigt förbannad på alla tjejer som klagar på killar. På allting som är fel med dem, och hur otroligt dumma i huvudet dom är hela tiden bara för att de gör slut eller inte hör av sig 24/7. Ja, jag erkänner att jag hade en period när jag var riktigt pissed off på en kille, men jag kände mig jävligt töntig när jag höll på så. Jag kan förstå att folk blir sårade av olika anledningar och att man inte är så glad på personen i fråga just för tillfället. Men alla töntar som skriver såhär typ på playahead (jag tycker inte om att behöva ta det som exempel.)

" Oavsett om du nu ligger ensam bredvid honom i sängen, har det varit någon innan dig och kommer alltid att vara någon efter dig. Oavsett vad han säger kan du lika gärna inse att han sagt samma sak till henne som låg på den platsn som du ligger på nu, om du inser det kan saknaden bli mindre. Oavsett hur bra du är och hur snäll du är kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är. För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda, för stunden ljuger han inte men för stunden vill man inte ha ett löfte för man vet att det kommer vara annorlunda imorgon. Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för honom, men glöm aldrig att han spelar ett spel, spela med om du vill men satsa aldrig allt, för det kommer aldrig han göra. "

Är ni dumma i huvudet? Tror ni verkligen att det är så? Tror ni att bara för att killar möjligtvis inte visar vad de känner(eller inte har lika mycket sprudlande känslor som vissa tjejer) så satsar de inte? Att varje gång de säger något snällt, så ljuger dom? Det finns säkert en del som faktiskt ljuger, jag har stött på sånna jag med, men att generalisera är ju bara helt sjukt och otroligt taskigt. Killar kan vara så otroligt mycket bättre än tjejer många gånger.

FREDAG

Idag var det gymnasiemässan och från början gjorde det mig inte alls klok. Det var mycket folk och jag visste inte vart jag skulle gå. Men sen började jag fråga lite mer och gick runt en massa tillsammans med Jenny och Davve och tillslut hade jag fått fram en rejäl bunt med broschyrer som vägde säkert 4 kg. Helt otroligt. Nu är jag så sjukt trött, det känns som om ansiktet bara hänger och huvudet kommer snart sprängas. Jag kan inte heller somna, som jag hade planerat göra - slockna framför tvn när jag kom hem. Men samtidigt vill jag ut, jag vill göra någonting. Jag vill umgås. Men det får nog vänta till imorgon, för jag ser ut som ett helvete - och känner mig som ett. Jag antar att det blir idol ikväll, och förhoppningsvis händer det något roligt imorgon. Hör av er guys.

Nu ska jag kolla vidare redan och sedan gå ner och käka. Ciao

SNÖBOLLSKRIG

Jag blev så ofantligt sugen på att ha snöbollskrig och åka pulka. Och man borde ju passa på nu när det är lite snö. Däremot får man ju se till att ha rätt kläder och ingenting planerat efteråt så att man inte kommer helt blöt, nersnöad och med sminket utkletat, typ. Men snöbollskrig måste det bli, för det är överjäkligt* kul!


*jag umgås för mycket med min handledare.

TORSDAG

För det första vill jag bara meddela att jag är godkänd på steg 35 i tyska vilket innebär att jag bara har en pluttliten sak kvar(godkänd på skriftligt) och sen är jag klar med all moderna språk i grundskolan. MVGMVGMVGMVG! Jag är glaaaad! Dessutom blev jag godkänd på min SO idag och har bara kvar TK och NO men Cissi verkar vara lite seg..

Idrotten var enkel och var vöer på en kvart. Klarade dessutom tidsbegränsningen, som var 1.50 min och jag fick 1.39. Efter det åkte Jenny och jag hem till henne och stekte smarriga pannkakor eftersom alla andra hade svullat på donken.

Sen blev det redovisning och jag har redan förklarat hur det gick :) Och efter det åkte jag in till stan för att träffa Elin som jag inte träffat på superlänge. Vi gick omkring i stan och pratade och stannade på donken och åt. Sedan hamnade vi där igen för glass och sedan även en muffin i gallerian. Nu känner jag mig fet.

SWEET DREAMS

Nu är det sent, jag ska alldeles strax krypa ner med värmekudden i sängen, men först måste jag träna lite - 50 rygglyft & 50 situps, med lite mix..bla -, läsa En hjärtformad ask av Joe hill som faktiskt börjar bli lite spännande nu, och träna lite på tyska innan jag somnar. Och sen har jag ju inte fixat i ordning mig än.

Pratade dessutom med Syv-Anders idag, och kom fram till att jus tnu är jag helt klart inställd på att gå media. Men vi får se, gymnasiemässan på fredag. Hoppas jag kommer fram till något då!

Nej, nu har mina tår förfrusit eftersom jag tydligen har kastat av mig strumporna någonstans där jag inte kommer ihåg. Sov gott och vakna torrt kära vänner. <3 :)

IMORGON GÄLLER DET.

Imorgon är det simning i skolan, jag hatar simning. Bada är superduperhärligt, men simma. PALLA. det är skittrist, och man är inte vacker heller. Men man får väl stå ut, så länge problemen inte är där så är jag glad. Ja, imorgon gäller det. Redovisning på 35 i tyska, jag är så körd! Visst, jag har ordförråd och grejer. Men inte fan kommer jag ihåg allt nu! Och Jenny överglänser ju alltid mig med sina överformulerade meningar som jag inte änns fattar på svenska som hon slog upp för ett halvår sen och fortfarande kommer ihåg! Men ja, jag klarar det säkert galant och kommer ut med ett leende på läpparna - klar med tyskan för hela grundskolan och beger mig in till stan och möter bästaste Elin. ja, you wish tänker ni nog. Men jag måste ju i alla fall försöka vara lite positiv.

- Ja, ich bin anders.

FINSKA

Pappa har på radion på den här datorn, eftersom han sitter och jobbar brevid. Men jag vetefan vad han lyssnar på(jag tror ärligt talat inte att han lyssnar) för just det här programmet är på finska och jag tror inte att pappa har det ordförrådet. I alla fall inte så att han frivilligt lyssnar på radio på det språket. Finska, det är faktiskt ruskigt fult. Det är dubblar vokaler överallt och namnet är i stil med Pekka. Hur snyggt låter det liksom? inte alls snyggt enligt min mening, blä.

förlåt, ni som är finnar och tycker det låter underbart vackert, men det gör inte jag.

FJÄRTVARMT

Är lika seg som vanligt idag, men det lär väl förbättra sig snart. Jag är trött på att skriva om mina dagar för de är alltid så himla ointressanta. De senaste dagarna har jag bara skrivit om hur hängig jag är och om hur mycket jag hatar skolan. Men just nu kanske det inte finns så mycket mer att berätta. Imorgon blir det 35 i tyska då, redovisning. Ja tjena att jag klarar det! Shit.. Men sen ska jag förhoppningsvis in till stan och träffa Elin :) och det ska bli mysigt. Sen är det gymnasiemässan på fredag som gäller, en del människor ska med. (håller tummarna för att även du, Mikaela, kommer vara där och möta oss!)

Fisljummet, vilket äckligt uttryck det är egentligen! Jag tror inte att jag behöver förklara argumenten för min tes(ja, jag är på steg 27) för jag är nog inte ensam om att få upp lite bilder/vibbar när man tänker på innbörden av ordet. Jag själv använder i och för sig ordet bajs så ofta jag kan(eller ja, inte för att det är kul. utan istället för fan/jävlar/könsord you name it) och det har väl ungefär samma innebörd men jag säger inte direkt "oj, soppan var bajs", men det gör man ju med fisljummet. "oj, soppan var fisljummen" euw?

Ikväll blir det enchiladas a la Petra, ciao.


SOFFAN

Sov just på soffan, det är så himla skönt! Har gjort det mer och mer på sista tiden, och åh vad mysigt det är. Däremot är det inte roligt när man vaknar, i alla fall inte som jag vaknade idag. Mamma ropade och sa att det var mat och blev sur på mig för att jag inte kom. Jag pallrade mig upp och var nog osocialast i världen för av någon anledning hade jag fått för mig att jag sovit på soffan hela natten och jag just nu satt och konverserade och åt frukost(vilket var konstigt eftersom jag åt kyckling...) Men huvudet blev lite klarare och nu är min huvudvärk tillbaka igen, yay!

blä


HUMÖRSVÄNGNING.COM

Nu är jag på dåligt humör. Jag vet inte riktigt varför, kanske för att en viss person loggade in på msn just och jag blir alltid ledsen/irriterad/förvirrad när personen i fråga loggar in. Men jag kan inte heller blocka, jag kan inte. Och jag måste säga att det känns rätt bajs att jag påminns om personen dagligen. Menmen, life goes on och jag går inte och grubblar så mycket på det - mer än ibland då..

Friendsdagen var väl helt okej idag I guess. Inte kul men inte hemskt heller.. Men nu kan det få hända lite roliga saker, för jag är inge glad och pluggandet känns nära även fast jag bara vill slänga det i väggen och gå därifrån. Skolan är verkligen piss, och min motivation är -10 när den borde vara +10. Nej, BLÄ. Jag hatar mitt humör.

ARGH!

Imorgon är det friends/elevrådsdag och jag är som vanligt pissed off. Det blir jag alltid när Friends kommer på tal. Inte för att själva tanken är dålig, utan för all jävla fika de får dygnet runt. Jag har aldrig fått se någon statistik på att någonting friends gör fungerar, aldrig. Jag har klagat på det här hur många gånger som helst, men jag kommer aldrig sluta irritera mig på det. De fick se filmen(som vi ska se imorgon) för någon vecka sen, och är det inte lite konstigt att de får chips, godis m.m när de ska kolla på filmen. Men vi får inte det, och dessutom får vi inte förtära i skolans lokaler(förutom matsalen då..) så vi får ju inte ta med oss eget skit heller. Jag vet, det är ingen stor grej, och nej egentligen tycker inte jag det heller men jag är bara så trött på att höra om alla dessa fikastunder men ingenting om vad de egentligen håller på med! Och självklart kommer de ju sitta och käka en massa kladdkaka och mer fika när vi har gått hem imorgon, eftersom de har varit så duktiga och gått med oss när vi ska leka imorgon!

Jag vet att jag är larvig som håller på och klagar på detta jämt, men jag har absolut ingen lust att leka imorgon, jag har ingen lust att ännu en gång få höra att dom ska fika, jag är bara trött på friends. Och elevrådet med för den delen.

MORMOR

Pratade just med mormor i telefon. Hon sa egentligen typ 10 gånger under de 2 minutrarna jag pratade med henne. Jag blev full i skratt, liksom(höhö)! 

Mormor: Så du går till skolan imorgon? 
Petra: Jaadå
Mormor: Ja, det ska du det ska ju bli snö imorgon. Kanske inte här men i småland. Du åker inte pulka va? 
Petra: Öh.. finns det snö så! 

mormor har lite dåliga sammanhang måste jag ju säga..  

HELIUM ÄR KUL


För att Lina och jag ska vara jämna får jag väl lägga ut mig själv också. Höhöh, har klippt bort typ hela eftersom jag var sämst och det typ bara fungerade där. Happy? 

SKÄRP ER

Jag blir så sur på alla gymnasium som inte gör reklam! Det är nu vi behöver reklam, inte om 4 månader! Jag vet inte alls vilka gymnasium som finns och det är så kasst att jag inte heller har någonstans att ta reda på det. Visst, gymnasieguiden.se men det hjälper inte ett skvatt med deras dåliga tester som säger att jag ska bli skogsmulle! Och dom där jäkla intagspoängen, hälften av alla hemsidor har varken skrivit upp sina öppet hus tider eller sina intagningsbetyg. NI GÖR DET VÄLDIGT ENKELT FÖR OSS!

BSB


Kommer ihåg att jag älskade den här låten och videon när jag var liten. Pinsamt nog är det ju lite nostalgi att se dessa videos, det är barndom, det är minnen! :)

SJUK

Jag var så grymt hängig igår, så att jag nästan kunde somna vid matbordet. Men det gjorde jag inte. Det tog lång tid innan jag somnade inatt men när jag vaknade kände jag mig pigg och kry. Men efter duschen kände jag mig inte lika pigg längre, så jag bad mamma sjukanmäla mig istället. Jag la mig på soffan och kollade på Isprinsessan som jag hade spelat in. Jag tycker Camilla Läckberg är riktigt bra faktiskt! Och nu har jag hållt på och somna hur många gånger som helst och jag är helt utmattad.. Men jag måste göra en del i plugget så det är bara sätta igång.

DESIGN

Ny design igen - för mycket löv?

PETRA VILL BADA I PENGAR

Timbaland gör egentligen ingenting, men tjäner multi i alla fall. I låtarna säger han typ "ey ey ey" och tjänar sjukt mycket stålar på det. Det kan jag också göra! Jag kan klä upp mig i konstym och lägga på min målbrottsröst och gorma ey ey ey, soft liv! Men så är inte fallet, jag kan säga ey ey ey hur många gånger som helst men troligtvis kommer det inte bli någon hit och troligtvis kommer ingen skiva släppas med Petras bästa.
But I will keep up the hope, för det skulle inte skada att få lite stålar!

LYCKLIGA SLUT

Lyckliga slut, jag är trött på lyckliga slut. Alla filmer har ett lyckligt slut. Men samtidigt är det ju dom man gillar, right? Man blir ju inte glad av en film ifall den inte skulle sluta lyckligt, tänk er att det handlar om ett par som är tillsammans och bråkar och grejer, och sen slutar filmen med att de skills åt? Vad är det för film? Känns inte frestande att se en sån film, jag vill bli glad av filmer. (om det inte är en skräckis förståss)

jag tror nog ändå jag gillar lyckliga slut..

TÄVLING

Dags för låttext-tävling igen, det var länge sen och vi får se om några är på hugget ;)

1. Time Square can't shine as bright as you,
I swear it's true.


2. I'm gonna make you feel like you are heaven on earth
I'm gonna saint your mother just for giving you birth


3. I hope some day you'll join us
and the world will be as one


4. Jag minns ej e de denna vecka jag är kär i dig
eller är det slut


5. No one sees me
but the silver moon


6. Varför längtar du så,
när det går så fort ändå


7. Let me be the one you call
If you jump i'll break your fall


8. Men allt som jag vill är att krama dig
om jag bara hade mod


9. Who may tell you to run
you know what they say about the young

10. She's gonna break your heart
listen to me, I'm setting you free


Kom igen nu, dom här är enkla!

DU ÄR VÄRDEFULL

Fars dag idag. pappa <3
Jag hade tänkt baka idag till honom, men Elin och Frida har verkat ta på sig jobbet med allting. Vad sjutton ska jag göra då? Ingen aning, plugga borde jag kanske göra i alla fall. Men jag har ingen lust.. Börjar känna mig sjuk också, var jättetäppt inatt och nu känns det som om jag har bly i huvudet, hes är jag också, om ni kollade på filmen så hörde ni mitt skratt - jag lät som en kråka(fast det gör jag kanske annars också?).. Vi får väl se, det går väl över under dagen. Funderar på att se på någon av filmerna jag har spelat in under helgen, det blev en jäkla massa inspelningar igår.

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

LINA

Heldag med Lina igår, hur härligt som helst. När jag kom dit(efter att ha varit hemma och duschat osv. efter träningspasset) tog vi en låååång hundpromenad. När vi kom hem chilla vi bara lite och sen började vi fixa i ordning oss.. Båda blev riktigt heta tillslut, höhö ;)

Sen var det bara dra iväg till festen på Tjili. Den första halvtimmen verkade vi vara de enda under 18 och det kändes rätt trist. När vi väl fick komma in i salen där vi skulle käka middag hittade vi mysigaste stället precis vid scenen och där höll vi till. Det var buffé och kön var låååång, men tillslut fick även vi mat, det var rätt gott. Sen var det dags för dans, och herrejösses vad 40+ brakade loss. (även Lina och jag efter ett tag..) Mamma och pappa var även ute på dansgolvet en snabbis vilket jag inte uppskattade direkt men bjöd upp Lina på en tryckare istället ;)
En kille där, jag troooor han var påverkad, höll på och göra tummen upp till oss och pratade och kollade på oss hela kvällen. Och vakterna höll också på o prata med oss hela kvällen, vi var väl småtjejerna.

När festen var slut tog vid med oss ett par heliumballonger hem och hade väldigt kul!

ÄLSKA XD


LÖÖÖRDAG

Gick upp vid 8/kvart över 8 idag. Varför går jag upp så tidigt på en lördag? Jo, för jag skulle träna. 80-talspass idag, och visst fasen ska man gå! :) så kvart över nio möttes Lina och jag vid brevlådorna och vi traskade iväg. Det var kul, men fett bra/rolig musik och i mitten av passet fick vi köra fågeldansen, haha. Gud vad vi garva. Font ja en körv var med också, härligt! Alltid så skön stämning på de större passen, när de är flera ledare. Alla är glada, och går man upp såhär tidigt för o träna - då vill man träna. Så alla är ju taggade.

Idag blir det heldag med Lina, fest ikväll också, haha! Får se vad som händer, ciaaaao!

TRÅKIG LISTA

Över 60 så är man blondin


DU VILL

(/) Bli känd
(x) Vara blond
(x) Inte vara ensam
(/) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
(x) Vara med i tv
( ) Flytta hemifrån
( ) Bli modell

Summa: 4

DU HAR

(x) Blont hår
( ) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
( ) Andvänt urringade linnen
( ) Däckat
( ) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
(/) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
(/) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller shorts
( ) Strippat
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
( ) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
( ) Rökt
(x) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
(x) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
(/) Bitchslapat nån kille
( ) Mycket mascara
( ) Skolkat
( ) Varit otrogen
( ) löshår
(/) Brun-utan-sol
( ) Solat topless

Summa: 14

DU TYCKER OM ATT/BRUKAR

(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
(/) Sola
(x) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" lr klackade skor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
( ) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
(/) Sminka andra på skoj
(/) Shoppa
(/) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
(/) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
(x) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
(/) Få/ge massage
(x) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
(x) Tjafsa
(x) Skoja
( ) Göra manikyr/ pedikyr
( ) Göra som du vill
(/) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
( ) Ligga på beachen och glassa

Summa: 19,5

DU GILLAR

(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
(/) Att ragga
(x) Att träffa nytt folk
(x) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv- serier

Summa: 7,5

Totalt: 45

FREDAG

Morsning!
Nu har Jenny o jag varit i stan. Jag kollade på en massa killjeans men vafan? har ni absolut ingen rumpa alls!? Nä, tydligen inte, och hade ni det så hade ni något jävligt bigt där fram också! Jäkla skit, jag som ville ha ett par snygga byxor.. Aja, någon gång hittar man väl några :)

Jenny och jag stannade och fikade, jag tog varm choklad och chokladboll, Jenny bjussade mig :) hon var ju skyldig en del! Men någon tyska kan man ju inte säga att det blev, vi tog snabbt upp ämnet men det föll lika snabbt, och palla!? Jag är så grymt skoltrött, motivationen är borta(på tal om det så sa Henke att han skulle försöka få tillbaka min motivation, han erbjöd sig att springa naken genom skolan ifall jag klarar mina mål. - Nu kommer jag inte klara mina mål.)



På tunnelbanan hem var det en äcklig gubbe som stod precis brevid där jag sagt. Och lutade sig mot mig hela tiden, och gissa vad det var som nuddade min axeln all the time!? Jo hans jävla skrev! Varje gång tunnelbanan svängde lite så var de där och puttade mig på axeln, och hur mycket jag än flyttade åt sidan så kom den dit! eeeuw!

KVÄLL

Nu sitter jag här med våta strumpor efter en lång promenad genom vårat samhälle tillsammans med Linus. Vi pratade om allt möjligt och hade det allmänt skönt. Jag är fortfarande stressad med kursen och resten av all skit jag måste göra i skolan men imorgon blir det gärnet. Sen ska jag till stan med Jenny och kollar på byxor! Ska fasen ha ett par pösiga jeans nu tack, jag överlever inte utan det. Vi ska även sätta oss på nått fik och träna tyska(kommer låta fett suspekt om någon hör oss)...

Gud, jag typ knarkar frukt just nu. Det är typ jag i familjen som käkar upp vår frukt som vi köper, mamma och jag var och handlade igår och köpte en massa frukt och jag har typ käkat upp allting redan, fett surt om jag inte har någonting till yoghurten imorgon...

Nej, nu borde jag sova. Godnatt mina vänner!

ABBY

image216
Abby, från NCIS. Hon är så grymt cool. Cool still, men samtidigt jättesöt.
Vet inte varför hon är så cool, men det är hon. :)

RUBRIK

Igår var det massaker i en skola i Finland. Precis som i Colombine-massakern så var det någon som gått in och skjutit i en skola. Jag tyckte det var lite creepy eftersom jag precis skrivit mitt steg 25 som handlade om just det. Sånna saker fascinerar mig, väldigt mycket. Jag tycker det är riktigt intressant. Varför gör man det? Har man bara en liten knäpp i huvudet och vill bara komma bort från skolan? Eller hatar man alla människor där och vill bara skjuta ihjäl dom? Det är riktigt häftigt tycker jag, att någon kan få för sig att springa in i en skola med barn/ungdomar och skjuta. Självklart har jag samma frågeställningar till mord överhuvudtaget, men just det här känns så himla..coolt. Jag vet inte hur jag ska beskriva det annars, men jag tycker det är coolt. Coolt på ett dåligt sätt förståss, att skada en människa, eller flera, är bara helt sjukt. Men ja, jag vet inte.

Jag borde verkligen plugga nu, har kurskompliteringen som ska vara klar imorgon, men jag kan inte mer! Jag är kass i skolan, orkar inte. Men jag måste ju, jag måste. Måste prata med mamma ikväll och se om hon kan hjälpa mig, men på något sätt känns det som om hon inte kan. Åh, nu fick jag dåligt samvete för att allt går åt helvete i skolan också. Jävla piss.

varför längtar du så, när det går så fort ändå?


RÖSTNING ;)

Jag har ändrat min design väldigt många gånger här på bloggen. Tänkte även ändra den snart igen, eftersom jag inte kan ha halloween tema hur länge som helst! Jag har tagit fram några av mina gamla, de jag hittade i alla fall. Och undrar bara vilken ni tycker var snyggast?

Skriv er röst i kommentarer ;)




1. 

2.
 
3.
 
4.

5. 

6. 
 

FILMNINGAR.

Jag tycker det är så grymt töntigt med filmningar. Sitter jag och hejjar på fotboll vill jag fan se lite hederligt spel och inte någon så kallad man 30+ som lägger sig ner i gräset och fejkgråter över en liten snudd på smalbenet. Till och med jag kniper ihop! Istället skämmer de ut alla och tycker jättesynd om sig själv bara för att få en jävla boll. Nej, jag är ingen sportfantast och känner inte att jag absolut måste vinna allting, kanske är det därför jag aldrig skulle filma. Men vafan, grabbarna ser ju så ofantligt töntiga ut när de ligger där och jämrar sig när man egentligen ser i reprisen att motståndaren inte nudda benfan!

vad tycker ni?

DRÖMJOBB?

Tänk att få drömjobbet. Det där jobbet som man faktiskt verkligen vill ha, när man går och lägger sig på kvällen och längtar till att få gå till jobbet, eller i alla fall inte alls har några problem med att jobba. Tänk att vara delfinskötare(ja, vilken liten flicka har inte drömt om det yrket?) eller bagare, eller skådespelare? Att komma till jobbet och göra någonting som man tycker om, att göra någonting som alltid är roligt, med roliga människor, något som man har valt helt själv. Jag har svårt att föreställa mig att jag kommer få ett sånt yrke, att jag skulle få turen att bli någonting jag faktiskt tycker är riktigt kul. Jag bryr mig inte om lönen, eller jo den ska väl vara medel. Jag vill gärna överleva på den, men jag har inget behov av att vara rik, så länge jag trivs med mitt jobb.

Tänk att stiga upp på morgonen, och skynda sig iväg till jobbet. Där man möts av en stank, du jobbar på ett reningsverk. USCH!? Skulle man någonsin längta till sitt jobb om man jobbade på ett reningsverk eller var en sopgubbe? Jo, somliga kanske - men inte jag!

Nej, det här med framtiden är lite för klurigt för mig..

ONSDAG

Jaha, jag är lite kass som igår på att uppdatera. Men jag har faktiskt inte varit hemma. Idag var jag på en totalt meningslös föreläsning om film i typ 2 timmar. Snubben som hade föreläsningen hade uselt ordförråd och efter en kvart började jag störtfnissa åt att han hade sagt "liksom" i exakt varje mening! Helt otroligt. Jag viskade till Bille och vi satt båda och hade väldigt roligt åt det och räknade hur många gånger han sa det. Och vi kom upp i typ 80, plus den första kvarten. Jösses i lilla lådan! (HAHA)

Jag måste fasen plugga igen, fyfan. Men det är heroes ikväll så det blir inte så länge, och dessutom har jag absolut NADA lust! Just nu är det lite bloggtorka, men det kommer väl.. ciao

ONSDAG

God morgon!

Jenny ringde för ett tag sen och sa att vi skulle få skjuts. Gud, vad skönt! Dom kommer tjugo över åtta så det är en halvtimme kvar, sooooft! Idag i skolan är det bara en massa blajj man måste gå på, så mjukisbrallorna är på och jag hoppas att jag slipper klagomål. Alla går i mjukisbrallor! Var riktigt kass på att uppdatera igår, men jag hade helt enkelt inte lust. Hade inget att skriva om, men förhoppningsvis har jag det senare idag. Det är typ svinkallt ute och det är inte frestande att gå ut. "fy fan vad kallt" skrev Anders just i ett sms till mig, så det verkar som om jag inte är ensam om uppfattningen.

Ikväll ska jag laga mat igen, som varje onsdag. Det serveras våffelpannkakor, höhö. Blev så sugen på det igårkväll så idag får det bli det, det är ju trots allt lite nyttigare än vanliga våfflor i alla fall!

Imorgon är det idrott i rackethallen, så jävla najs! :) äntligen lite roliga sporter! men jag får återkomma om det.
Nu ska jag njuta lite till av min frihet innan jag beger mig till skolan! ciao

TRÅKIGT INLÄGG.COM

Sitter här och försöker plugga, men det känns så himla trist! Men när jag har käkat upp min smarriga LIDL-magnum får jag väl ta och sätta igång igen. Det är bara bestämma sig för att göra det!

Jag är trött på Tyresö, på alla vägar som jag traskar dagligen. Vägen till skolan är så grymt tråkig. Vänster nerför gatan, sedan höger och över vägen och vänster. Sedan rakt fram neråt och sedan uppåt. Stanna och vänta på Jenny. Gå vidare uppåt och sedan är du framme vid skolan.. Den vägen har jag gått i snart 3½ år. Det som är så störande är att jag troligtvis kommer ta bussen därifrån även i gymnasiet, suck!

..nu var glassen slut. Dags att plugga!


PETRA ÄR KASS

Det har gått en dag på skolan och jag är redan sjukt trött på det. Fick tillbaka kursen och det var rent ut sagt förjävligt. Jag fick G i allting, hur fan lyckas jag? SÅ JÄVLA KASS ÄR JAG INTE! Men tydligen är det bara småsaker jag ska fixa för att få VG, men vafan. Det kändes ju bra. Så dagen började med detta besked och jag var så förbannad på mig själv hela dagen. Satt och repeterade matte med Billiam hela dagen, det är väl det enda jag duger till - att repetera skiten jag inte är kapabel att klara av första gången! helvetes jävla piss skola!

Nu är jag tjurig och har ingen lust med någonting, tänker inte träna heller för jag pallar inte. Jag är svag, kass, feg, jag veeeet! Men istället ska jag pallra mig till centrum och låna boken som äntligen kommit till biblioteket och sedan ska jag väl kolla runt lite där, i vårt lilla fjuttcentrum.

MÅNDAGSMORGON

Åh, det var så gudomligt skönt i sängen imorse. Riktigt behagligt, varmt under täcket och sängen var mjuk och skön. Och som tur var så vaknade jag vid 6, ingen aning om varför men det var i alla fall superskönt för då kunde jag ligga och halvsova i den varma sängen fram till tio över sju. Nu vill jag i och för sig gärna tillbaka dit, vill inte gå till skolan, det är iskallt och jag vill ha en till munkis, jag kan inte klara mig på en! Och sen ser man ju ut som ett lik idag typ, jippiiiiie.. blä för skola!

SÖNDAG

Så skönt att loveet slutar med en slapp dag. Självklart skulle man vilja hitta på något sista dagen, men dagen är inte slut än? Hur som helst så behövde jag slappa lite idag! och det har jag gjort!
Nu har jag just käkat middag med familjen, Elin och Charlie är här med Ymer, och mormor är också här. Gud, hur många historier har vi fått höra om Ymer nu? Hunden är deras liv! Men ja, han är söt.

Slänger in dagens bästa här också, men det blir ingen bild utan en kommentar!


DAGENS BÄSTA
Mormor: Våran gympalärare gick i sömnen och ramlade ner i källaren, så nu har vi fått lära oss en massa nya övningar av vikarien
Mamma: Så det var bra att hon ramlade ner i källaren?
Mormor: Jaa
Min mormor...



Nä, nu blir det äppelpaj! Och sen får vi se vad som händer!


DAGENS(GÅRDAGENS)

Eftersom jag typ inte bloggade alls igår blev det inget dagens heller, kommer nog sluta med det där rätt snart eftersom jag ändå aldrig kommer ihåg det! Kanske får minska ner det till veckans bästa ;) Hahah... Eller så skiter jag bara i det helt? Anyways, här kommer det!

DAGENS BÄSTA

Sofia, bara för att hon är så söt :)

HÖSTLOVET

Sitter här och bläddrar i bibeln, nej jag är inte kristen. Jag behöver det till ett skolarbete, måste ju se att jag skriver korrekt. Men det är ett jävla letande. Det finns ju ett par sidor om man säger så...

Det här lovet har varit riktigt bra. Jag har varit sysselsatt varje dag, vilket är rekord! Jag har träffat någon trevlig människa(utanför min familj då..) varje dag! :) Kort resumé av mitt lov borde jag skriva, eftersom det är kul att gå tillbaka och läsa sen. Så here we go!

Måndag
Lina kom hit vid frukost och vi åt scones, sedan såg vi på film hela dagen och åkte sen in för att se Hairspray på bio. Jag sov sedan över hos henne.
Tisdag
Vaknade upp, väckt av Emil, hos Lina. Vi gick upp och åt frukost och det slutade med en slapp dag. På kvällen träffade jag Jenny och vi käkade mat och sedan fruktsallad med glass innan vi gick hem till henne och såg på film.
Onsdag
Pluggade på morgonen, men gick sedan iväg till Anders ett tag. Sedan åkte jag till centrum med mamma.
Torsdag
Skulle varit bildplugg, men så blev det inte. Lina kom istället hem till mig och vi såg klart på Signs. Tränade med mamma på kvällen.
Fredag
Åkte till Haninge med mamma, och på kvällen kom Anders, Robin och Sofia hem till mig och kollade på film.
Lördag
Var på kyrkogården med Lina, sedan pluggade jag bild med Gurra och Bille. På kvällen såg jag på film hos Anders tillsammans med Robin, Sofia och Gurra.
Söndag
Idag blir det plugg, men någon promenad med någon trevlig kanske man kan få till?

Ja, kort resumé sa jag. Tror inte ni hade orkat läsa en längre i alla fall :) Nu ska jag plugga ett tag till tror jag. ;)
ciao


TÄNK EFTER

Det finns vissa...
som anpassar sig efter andra för att få saker att fungera.
som tänker på andra mer än sig själv.
som ger men inte tar.
som skämmer ut sig.
som skrattar med någon.
som ställer sig emellan bråket.


Det finns andra...
som låter andra få anpassa sig.
som bara tänker på sig själv.
som tar men inte ger.
som skämmer ut andra.
som skrattar åt någon.
som startar bråket.

v a d   ä r   d u ?

FÖR DIG

Nu har jag varit på kyrkogården med Lina, det var skönt. Vi gick omkring och kollade, och sen tände vi ljus. Har faktiskt tänkt göra det länge, är glad att det blev nu. Lär inte skriva så mycket mer idag, eftersom det händer en del. Men något inlägg blir det vella..


DAGENS

Som Lina så snällt påpekade så glömde jag dagens bästa idag. Så här kommer det, mitt i natten :)

DAGENS BÄSTA

Anders,
med sin barnsliga humor.'


DAGENS SÄMSTA - only for today


Bus eller godis-barnen, som kletade in vårat handtag i tandkräm. Men dom var söta, så det blir lite +

DET SNÖAR

Årets första snö är här! KLan ni förstå? Åh, vad jag älskar den första snön. Jag blir alltid så oerhört lycklig av den. Åh, så fort Gustaf berättade att det snöade sprang jag ut i strumporna ut på uppfarten och fångade snöflingor. Jag är barnslig, jag vet. Men när det kommer snö blir jag barn igen. Ååååååh!

shit, jag måste ut igen!

FREDAG

Godkväll!

Nu har jag varit i Haninge C med Mamma. Fick faktiskt en del köpt, skor, tröja, leggings m.m. Skor ja, det behövdes. Däremot köpte jag några skor som inte alls är mig, ni kommer säkert bli förvånade när ni ser mig i dem. Kanske var det här en början på
detta. Får se om jag vågar använda de bara :)

Mamma & pappa stack just till landet, de hade lovat att jag skulle vara hemma i helgen så nu är jag det. Mamma nojjar sig alltid om att hon är dum mot mig som åker, jag tänker tvärtom - åk någon gång! Och hon borde ha fattat det, men aja det är skönt att hon bryr sig! Hade varit hemskt annars, måste tänka så lite oftare.

Nu håller jag tummarna för att det kommer hända något i helgen, man vill ju inte sitta och ruttna bort. erbjudande?

D.A.N.C.E - Justice


Så grymt cool video :)

SIGNS

image200
Idag såg Lina och jag klart Signs. Och slutet var riktigt dåligt. Det vi tidigare tyckte var lite småskrajset blev bara larvigt! Det var vid ett tillfälle i filmen, där vi verkligen gallskrek. Men det var i måndags, det var jättemörkt ute och vi är båda riktigt lättskrämda. Men resten av filmen var typ bara blajja.

DAGENS

Alla andra håller ju på med dagens outfit, veckan favorit o blabla. Så jag tänkte att någonting sånt borde jag väl ha jag med. Dagens bästa får det bli ;) Antagligen kommer det blir samma person/sak flera gånger lite då och då, men det gör ju ingenting. Så ja, jag kommer lägga upp en bild, med motivering. När jag orkar/kommer ihåg ;) höhö


DAGENS BÄSTA

Lina, som kom till mig och gjorde mig på bättre humör!

NY DESIGN

Nu blir det halloween-design på bloggen ett par dagar. Vad tycks? :)

ARGH

Ni är jag på riktigt pissigt humör, åh vad sur jag är. Men det går väl över, tänkte träna med mamma idag så tänker jag på annat en stund i alla fall, behöver verkligen träna också! Har bestämt mig för att lära mig Hey there Delilah på gitarr(tack Ozzy) så nu blir det att träna! Nej, jag är för sur för att sitta här. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

SCREECH OWLS

image194 image193 image192
Screech Owls
Gamla hockeyböcker som jag älskade! Handlade om något hockeylag som hela tiden löste en massa mord o grejer när de var på turnering. Jag tyckte verkligen om att läsa dem. Läste alla jag kunde få tag i, flera gånger. Nu har jag lust att läsa dem igen...