Enjoy the little things

Sitter här i soffan och lyssnar på regnet som öser ner utanför fönstret. Det låter mysigt, och det får mig att längta efter höstkvällar under en filt med varm choklad. Men det är ju för jävla klyshigt alltså. Hur många gånger satt jag där med en filt och en kopp förra året liksom? Typ en gång, och det var inte så jävla kul. Men visst längtar man alltid efter det man inte har? Jag har dock försökt att börja njuta av nuet, när det finns något att njuta av förståss.

Jag har haft två fantastiska veckor. Och under den senaste veckan kände jag att jag verkligen uppskattade nuet, jag njöt av livet och det kändes så bra. Enjoy the little things. En jävligt bra quote från Zombieland som jag borde klistra in i bakhuvudet. I många fall fokuserar jag på det dåliga och tänker alltid för mycket. Dags att försöka ändra på det.


fina människor, ful bild <3


HEJ


helt ocool

Har varit sjuk inatt vilket var lagom trevligt, men nu mår jag nästan helt bra, och temperaturen verkar sjuka lite framåt kvällen så jag överlever nog utan att svettas ihjäl. Ska möta Nick snart. Wiiiiiiie


BirthdayboiGrattis på 18-årsdagen Andeeeeeeeeeeeeeeeeers :) <3


Spårlöst försvunna

Det är mer logiskt att jag har tappat bort två pennor och en körsbärstomat än att en tjuv har brutit sig in mycket smidigt och tagit dem, eller hur?

Sommarloooooooooooov

Jag har ingen ork att göra någonting just nu, värmen plågar mig. Energin försvinner så lätt. Jag har knappt orkat röra mig idag. Men nu har jag i alla fall proppat i mig en massa jordgubbar så jag ska nog överleva. Badet Lina och jag tog igår var nog det bästa jag varit med om på länge, det var så fruktansvärt varmt igår att det kändes helt underbart att svalka sig..

Imorgon kommer Nick hit, och stannar i två veckor. Det ska bli himla trevligt. Vet inte riktigt vad vi hittar på, men vi åker nog en sväng till Aspö och sedan ska vi till Gröna Lund.


Happy birthday loveGrattiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis på 18-årsdagen älskade vän!
Du är så jävla bra.

BAMSEkram och massa hurra för dig. Jag tror att jag insåg att jag också är 18 imorse, det har liksom inte slagit mig förrän nu. Aja, jag tycker om dig.


Songs of shame

Jag jobbade hos min pappa iår, och det var from time to time extremt tråkigt. Som tur var hade jag Spotify med mig hela tiden, och när det var som tråkigast (och när ingen människa var i närheten) hade jag två låtar som jag satte på. Alltså. Det är pinsamt. Dessa två låtar är liksom så dåliga att de är catchy. Av någon anledning så får de mig på bättre humör, och det var ju just det som jag behövde. De är så dåliga och svängiga att de får mig att skratta, haha..


   Go ahead and mock me.