ZipperEn av mina sista uppgifter i skolan. Satte mig ner ikväll och försökte göra den mer intressant. Den vita bakgrunden bara skriker skitbild. Men vad jag än försöker med för bakgrunder, och hur jag än fipplar runt, så verkar det bara bli värre. När det började likna en gudsbild valde jag att sluta för kvällen. Det är Malin becoming Rebecca i alla fall. Jag kommer nog ändå att sakna att få lite fotouppgifter då och då.


Englandet


England. Kom hem för ett par dagar sedan, men det blev inget bloggande då. Det var bra, dock. Vi gick till Akvariet i London där jag fick se dessa awesome djur. Pingvinerna var grymma. Och sköldpaddan fick mig definitivt att inse att jag MÅSTE se ett par när jag snorklar i Hawaii. Och vi hittade till M&M-älskarnas paradis. Typ 4 våningar med bara M&M saker. Coolt. Och självklart fick jag med mig ett par ringar hem också.

Blev en hel del shopping på Primark, såklart. Jag älskar den affären. Fick med mig en Onepiece hem. Har på mig den nu faktiskt, superduperüberskön är den. Men ja, det blev lite London, lite Norwich och mest Sax. Och umgänge. Fint :)