I don't feel like I'm strong enough

Jag vet inte riktigt hur många av er som ofta känner att ni vill ge upp, sluta leva, dö helt enkelt. De flesta känner nog så ibland, det är vad motgångar gör med oss - de får oss att tappa sugen. Jag tror att jag tappar kämparglöden oftare än många andra, av en massa olika skäl. Jag är en av de som alltid tror att saker kan vara så mycket bättre. Jag kan ju vara snyggare, sötare, smalare, smartare, tuffare, socialare, roligare, modigare. Men jag är inte det. Jag är jag. 

Idag var jag inne på youtube och kollade på en 16-årig tjejs videobloggar som hon gjorde för ett par veckor sedan. Idag finns hon inte mer, hon dog av cancer. Hon hade inget val, medan jag har det. Jag kan välja att leva, ändå finner jag mig själv ofta önska att jag inte gjorde det. För visst vore livet enklare om det helt enkelt inte existerade. Försvann livet, så försvann problemen. Men vad gör det för nytta? Jag kan istället leva med problemen, lösa dem och gå vidare.

Jag mår ständigt dåligt över hur jag ser ut. Spegelbilden är i princip aldrig rolig att se, utan jag vänder mig alltid om och önskar att det skulle förändras. Men även om jag förändras, så kommer jag att tycka samma sak. Det är en sån onödig sak att slösa energi på, ändå vet jag att jag kommer fortsätta göra det. Men jag måste i alla fall påminna mig om en sak - jag har ett val, jag har ett liv.

Utmaning!Eftersom Lina har flyttat till Piteå för att plugga utmanade jag henne att videoblogga minst en gång i veckan för att vi skulle hålla kontakten och för att jag skulle se vad hon sysslade med och sådär.. Hon ville att jag också skulle vlogga lite, så nu kör vi igång. Minst en gång i veckan blir det en fantastisk video. Vi börjar med den här, vilket mästerverk. Våra moves är så vackra.


Ny ringDet här är Fred. Jag köpte honom i England och han är min nya buddy. På flyget hem från England satt han där på mitt finger och höll mig sällskap och log mot mig. Han är söt. Han vinkar till och med åt er :)

(Det är nog inte hälsosamt att döpa föremål. Jag blir så fäst vid dem.. hehe)


Back to reality

Första dagen i skolan är avklarad. Det kändes skumt. Allting var så likt. Förutom att mina två favoritlärare har slutat. Buhu. Inte alls taggad på skola föresten. Gå upp tidigt och hela det köret.


Hittade just den här bilden. Fan vilken ful bild. Och Malin ser lagom cool ut.


10-19 augusti


London, Liverpool street

Hemma från England nu. Det suger lite bulle, men jag lever. Jag spenderade ett dygn i London, och resten utanför London. Jag har många gånger tänkt att jag vill bo i London och allt sånt där, sådär som de flesta har tänkt någon gång. Men just nu känner jag att London är lite för busy för mig. Sjukt mycket folk, och London Underground gör mig lite galen. Men samtidigt gillar jag det. Jag tror att skulle jag spendera ett par dagar där så skulle jag tillslut trivas riktigt bra. Vi var på Science museum och gick runt lite överallt och kikade i London. Visar nog lite bilder i ett annat inlägg kanske. Hamleys är ett paradis. Harry Potter-delen. Dör. Aaaaaah.

England var för övrigt himla bra. Nick är bra. Men på ett sätt känns det rätt skönt att vara hemma. Att komma till rätta med allt, och att få tillbaka rutinerna nu när skolan börjar nästa vecka.


EnglandOm ett par timmar åker jag till London. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :)
Hemma den 19de.


Moderat?


  

Jag satt nyss och försökte hitta svordommar på andra språk. Vad hände här? Jag visste inte att du hade blivit transvestit Anders..


Självporträtt

Självporträtt. Jag har aldrig riktigt gillat tanken. Tänkt att jag ser mig själv som rätt självgod när jag tar en bild på mig själv. Men vafan. Imorse kändes allting så himla trist. Jag hade liksom ingen lust att göra någonting alls, och sedan fick jag lust att fotografera. Och jag hade ju ingen modell, så jag själv fick duga. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. 1) Jag har inte riktigt det tekniska som krävs. Helst vill man ju ha studiolampor och hela den faderullan, men mina små studiolampor funkar inte bra alls och luktar dessutom skit. 2) Man ska bli bra på bild och allt sånt shit, och det blir ju inte jag. 3) Det är jävligt jobbigt att försöka komponera bilder samtidigt som man står framför kameran. Något att träna på kanske. Bättre lycka nästa gång antar jag.

Ja, bakgrunden ska inte vara helsvart. Såg så himla trist ut då.


Senaste veckorna..


Malin fyllde 18 så vi firade henne


Nick var här


Vi åkte till landet. Här fångar jag lite fina räkor, haha


Gröna Luuuuuund


älskade vän


Nick fyllde år och vi bowlade. Jag ägde honom, som ni ser. (vi båda sög dock)


Jag tog upp ögon-fotografering igen..Typiskt sommarlov..

Jag har precis bakat en kaka. Vetefan hur den blir eftersom jag mixade lite recept. Ingen höjdare att baka när man inte har mjölk, ägg och begränsat med socker. Men smeten smakade ju bra så det borde ju i alla fall gå att äta. Känns som att jag har den där typiska sommarlovskänslan nu. Jag bara sitter inne och gör ingenting. Det här sommarlovet har jag varit rätt busy med Spanien, jobb och besök. Men nu har jag ett glapp mellan mina kommande planer och jag känner bara hur jag slösar bort timmarna just nu.

Vad gör man när vädret är mulet, blött och trist och inga verkar vara hemma?

True bloodEftersom både Nick och jag följer serien True Blood tänkte vi att vi skulle testa lite Tru Blood när han var i Sverige. Drycken är sjukt dyr, 99 kronor per flaska, men någon gång ska man ju testa. Den var ganska god, och det var skumt hur det faktiskt smakade lite blod, fast samtidigt gott. Man kände järnsmaken, och konsistensen på drycken kan ha varit lite tjockare än vanligt. Skumt var det. Men lätt värt, nu har jag ju en cool flaska.


MariooooooIgår fick jag en plötsligt lust att leka lite med lego, och jag fick idén att jag skulle göra en mario-figur för att kunna sätta upp på väggen. Det tog en jävla tid, men nu sitter den där och är lite småcharmig. Vad tycker ni? Jag vill inte tänka på när den ramlar ner, för det lär den ju göra eftersom den bara sitter upp med klutt(vad kallar ni det föresten? Folk säger kludd och häftmassa. Jag tycker klutt är bäst). Men det lär låta som fan, och jag är säker på att den kommer ramla ner mitt i natten och väcka mig. Lovely.