SLAG

Jag har märkt att det känns bra att slåss ibland. Ja, det låter väldigt hemskt, men jag menar inte så.
Bille har givit mitt tillåtelse att ibland slå honom på kinden med knytnäven, och..det känns bra!
Jag har aldrig slagit någon på riktigt (jag planerar inte heller att göra det) men.. åh, vad dumt det känns att tycka att det känns bra!

BEROENDE..

73111-45
Jag känner mig som en nörd när jag säger det, men fan..jag måste fotografera!

LARM = PRETTY USELESS

Jag har funderat på en sak. Alla lram som går, överfallslarm, billarm, stöldskyddslarm osv, är egentligen helt meningslösa. Varje gång man hör ett larm tänker man ju ändå "oj, någon leker med överfallslarmet" , "men vafan! fixa bilen så den inte står där och tjuter!" eller "men guud, är ni glömska eller? gå och betala först..". Men man tänker ju aldrig "oj, gud jag måste spring aoch kolla vad som händer. någon kanske blir våldtagen/någon förstör någons bil/någon stjäl saker!"..  Det egentligen ganska hemskt, för när det väl händer något så är det kanske ingen som bryr sig. Jag till exempel springer aldrig när jag hör något larm, jag tar för givet att det är falskt.

SLÖA JÄVLAR

Ärligt talat, jag fattar att så himla många är kraftiga nu för tiden. Folk pallar inte göra någonting, jag fattar inte varför det är så himla jobbigt att gå 2 extra meter. Vi måste gå till idrotten, när vi har inomhusidrott. Och åh gud, vad alla tycker att det är jobbigt att gå. Ja, det tar ju typ en kvart, åh herregud! ( okej, ibland är det lite jobbigt att gå dit ner när det är snöstorm och vi har haft en jobbig idrottslektion, men vafan! ) Hälften av dessa otroligt motionerande ungdomar tar bussen, en station. Jag fattar inte! Först måste de gå en liten extra bit för att komma till bussen, sedan måste de vänta på bussen, sedan får de gå en liten bit extra för att komma till vägen man ska gå till. orka!

Ibland kan jag förstå, jag är också sån, att man tar bilen eller bussen eller så. Men, för att gå till idrotten, snälla!

TYRESÖ

Jag har tänkt på en sak,Tyresö är med på TV lite då och då faktiskt! :)
T ex i den där Beck filmen, Annonsmannen. Då är ju en av de där tjejerna som är borta från Tyresö typ!
Och sen den där "knark är bajs-reklamen".. Typ värsta dokumentären om en kille i Tyresö som är beroende av bajs! ( snacka om att jag skämdes för Tyresö innan jag fattade att det var knark de menade! hahahahahah, ja jag är dum.. )

någon som har fler? :)

BLÅA FÖTTER

Helt sant, mina fötter är BLÅ, och ja de är mer blåa än mina händer brukar vara! ( ni som känner mig vet.. ) fy sjutton, de ser döda ut. Jag måste genast gå och sätta på mig tofflor! :O

"SNYGG"-ERIK

73111-44
Jahaa.. här har vi då snygg-erik. Jo, snygg är han kanske.. Jag vet inte riktigt..
Hur som helst, har ni hört hans låt, "I can't say I'm sorry" ?
Som alla som såg på Idol vet, så tyckte han mycket om Gavin Degraw, och ja.. märks det inte eller!? Lyssna på låten en gång till , och lyssna sedan på Gavin Degraws låt "Chariot"..
Hör ni någon skillnad!? NEJ, Erik har ju för sjutton snott hela introt! bra början kära lilla erik..

DÖDEN

Jag är inte rädd för döden, det har jag sagt förut. Jag är nyfiken, mer än rädd.
Jag skulle inte ha så mycket emot att dö, faktiskt. Jag har ingenting jag vill göra mer i livet, jag vill inte bli så mycket äldre. Däremot vill jag inte lämna de människor jag tycker om, det är det största problemet..
Man försvinner väl bara inte? så.. om jag nu skulle dö, då kanske jag bara kommer till något annat ställe, och kommer ihåg alla jag tycker om. Det skulle jag aldrig klara av. Och jag skulle heller aldrig våga ta livet av mig, så ni behöver inte vara oroliga(om nu någon är det..)..

Sen en annan sak..
Jag vill så HIMLA gärna få svar på det, vad kommer efter universum? Alltså, det sägs att det är oändligt men.. vad kommer då efter oändligheten? någonstans tar ju allt slut, och där det tar slut börjar ju något annat! även om det inte är något annat än vitt, så är det nånting!

MELODIFESTIVALEN

asså.. guuuud, va dåligt det är. Det har varit det sämsta någonsin iår.. Fy fan..

Men sen funderade jag på en sak också.. Varför ska vi ha med ett bidrag på italienska, när det är Sveriges bidrag!? gaaaah, det skulle vara så otroligt TÖNTIGT!

USCHUSCHUSCH!

Ärligt, såhär får inte mat ser ut. men det är just vad våran gör! Det var det vidrigaste jag någonsin sett!

73111-43

SNÖFLINGOR


Snöflingor är otroligt vackra, har jag märkt. Men jag har funderat på en sak.. Hur små är egentligen de minsta? För man kan ju se snöflingor i snöflingorna! :) Jag älskar dem i alla fall. Här var mitt värdelösa försök att fånga dem..

LUKTER/DOFTER?

Jaa.. vad ska man säga? betyder lukter att det är äckligt, och dofter att det är gott eller?
jaja, det var inte dit jag ville komma!

Det finns så himla härliga..dofter(?).. Några man verkligen fastnar för. Som när man eldar i öppna spisen, det luktar så mysigt (btw så känner jag lukten just nu..), vanilj..det luktar ju så underbart! ..och den lukt vi har turen att få här i tyresö(jag vet inte om man känner den på andra ställen..?), pepparkakor! några gånger varje år när man är ute så känner man doften av pepparkakor, nybakta.. Ingenting slår det! jag älskar det

"everything you sad to me means nothing, even words of sympathy mean nothing
"
- Mcfly - Nothing

GE GE GE! :)

Igår var det..GE-galan! Det var riktigt kul :) ( alltså, för er som inte vet så är det en friidrottsgala i globen!)
Lina och jag hade ett par helt okej platser, tyvärr var det inte såå många i vår ålder där, mest pensionärer kändes det som.. Men vi fick igång dem lite tror jag :D Hihihihi

Först körde hanviken(ja, först är det små friidrottsklubbar!) och vi skrek hela tiden, och första laget kom till final! :) gogogo!
Sen halv åtta började allting. Alla stjärnorna kom ut! Det var väldigt kul!
När Kronberg skulle springa var det någon snubbe där som var lite knäpp i huvudet. Så PRECIS när alla i hela globen var knäpptysta när de stod i startblocken, så börjar den där ensamma snubben klappa händerna, samtidigt som har säger "Kronberg, Kronberg, Kronberg!" så att de blev omstart. Fattar ni, en liten snubbe på över 10 000 pers börjar klappa så att det hörs i hela globen! HAHA!

..och sen hörde vi någon som skrek, precis när vi hade kommit. Och Lina verkade ta det som en självklarhet att det var just Johanna som skrek, så hon började vinka som en galning! ..tyvärr så var det en kille... hahahhahahah!

Aja, jag fick träffa Snåris och Buko och Johanna och alla :) det var trevligt! I had a great time, läs
Linas blogg, hon har kanske skrivit något roligt hon med. Har inte hunnit kika än ;-)

LÅT?

Ska jag ha låt? Jag har valt att ha låt endast i kategorin och vid kommentarerna, det blir lite lätt störande annars. Eller vad tycker ni? Jag behöver minst en kommentar, tack!

TÄVLING! :)

Nu har jag kommit på en lite ny grej, jag kommer skriva ner slogans/småsånger och annat som visas/sjungs på reklamer. Erat uppdrag är att komma på vilka det är :)

- Petter och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Petter e hjulbent jag är kobent. Petter promenerar jag kör bil, Petter e spinkig, jag är välbyggd. Men en sak har vi nog gemensamt. *****!

- På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest
Men fredag är ändå den dagen som känns bäst
Ge mig då ********, det gillar jag mest
******** på fredag, det enda jag vill ha
******** på fredag, då mår man riktigt bra
********på fredag, vad var det jag sa?
Jag vill ha fredag idag!

- Man har så kul med ********!

- I varje sak som rör sig, lyser eller låter, finns ett batteri som ska lämnas åter!

-
Jag är ***** - den intelligenta *************
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag *****, de' e' helt enkelt intelligent
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ***** 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria ********* med paracetamol
tillexempel ******* vid huvudvärk mensvärk o tandvärk
jag är *****
den intelligenta *************!

Vilken reklam spelar de "Come together - The Beatles"?

Mer kommer lite senare.. :)

HAPPY BIRTHDAY!


GRATTIS LINUS(
LINA) 16 ÅR, IDAG!
bäst i världen

AJ!

Vet ni vad jag lyckades göra igårmorse? Klockan var 5, jag var trött, nervös och ja..TRÖTT!
Jag skulle sätta på mig en tröja, och på något sätt(fråga mig inte hur) lyckades jag fastna med ögonlocket(!) i blixtlåset på tröjan.. ajajajaj! det gjorde otroooooligt ont, och.. vad gör man? jag sitter fast, det gör jääätteont, det går inte att röra på blixtlåset, jag ser ingenting, alla sover.. Ja, på något sätt fick jag bort det där i alla fall, och belönades med ett svullet ögonlock som numera har en röd fläck... wiiiiie!

BJUUUUURSÅS

Idag gick jag upp 4.45, kan ni tänka er? MIG, gå upp innan klockan 5 på morgonen? tjaa, det gjorde jag i alla fall! *stolt*
Så drog vi iväg till Bjursås :) Jag åkte med Jenny, Kristin och Johan typ hela dagen, det var kul! :) Men.. typ 7½ timme (om man räknar fram och tillbaka) är inte så roligt faktiskt, men otroligt dåliga filmer.. Menmen.. vi har ju kul! :)

Nu gäller det bara att åka upp(?) någonstans innan snön försvinner :)

jag veeeet, jag är tråkig.. men det kommer mer någon annan dag..

SÖKES


73111-40


Någon som vet var man kan köpa såna här tröjor? Det behöver inte vara just CANADA, jag är bara ute efter den här sortens tröja, som är snygga. Någon som vet ? Kom med månmga förslag, berätta gärna var och hur mycke de kostar också!

Definiera lång?

Jaha.. Idag var ingen speciell dag.. Jag var hos skolsystern på någon hälsokontroll, ja man äääälskar ju sånna, vem gör inte? Jo, jag gör inte.
Men.. se, det var inte så farligt.. Hon var väl rätt trevlig. eller nått.. Men vetni vad hon sa!? Hon sa, "Du är lång och smal!" öhm..okej, har du sett de andra i världen? jag är typ kortast i världen? LÅNG!?!!?
Jaja, jag tar väl det som att jag är lång för min vikt? eller nått..

Jaha, på lördag drar jag och Jenny( och alla andra.. ) till Bjursås över dagen, ska bli sehr trevligt! Sen händer det väl nått kul på söndagen också. Sen ska jag va med Lajnus och planera på måndag.
och på tisdag, TISDAG, är det GE-GALAN!!!!!! Woohooooooooooooo!


<3

Jaha, då har vi studiedag på Alla Hjärtans Dag!  Kunde vi inte haft det typ imorgon? På alla hjärtans dag vill man ju träffa alla, aja.. :) Skönt att vara ledig i alla fall..

HAPPY VALENTINE!
( säger det på engelska för att det låter så fult med grattis.. :) )

FRIENDSDAGEN

Jahaa.. nu var den över, tack!
Jaja, jag kom i en helt okej grupp faktiskt. Fast.. vi gjorde ju inte så kul gjejer! Vi körde en sån där lek när man är på lag. Och så drar de två lappar, där det står t ex Näsa och Kind, då måste man sätta lappen mellan någons näsa och kind. Blev väldigt knäppa kombinationer, väldigt intimt... Jaja, mitt lag( som förståss fick namnet Team Petra, hahahah! ) vann ju såklart! ;) 
Vi såg någon film också.. den var väl inget märkvärdigt, man satt obekvämt. Då blir filmer inte bra! 

nåja, jag får skriva lite senare för jag är inte på blogghumör just nu..  

FRIENDSDAG

Jaa, yay! det är det imorgon.. och jag kom ju i den bääästa gruppen, eller inte?
Okej, jo jag fick Anna och Mirre, och det är ju bra. Men resten då? Aja, allt blir säkert jättebra. Jag får komma med en upplysning imorgon! :)

NU SKA DET GÅ!

Japp, nu ska de växa ut.. Ja, mina naglar alltså. JAG SKA SLUTA NU! det ska gå! Jag kan klara det!

Någon som vet hur jädrans svårt det är att sluta?

DEEEEEEEEEEG!

Åååååh, älskar ni också kakdeg? det är ju nästan godare än själva kakorna.
det är otrooooooooooligt gott!


Äääääälska!

BARNDOM ^^

Ja, jag kommer ihåg saker som man trodde när man var liten, då allting var så självklart! Just nu kommer jag ihåg att jag trodde...

..Att alla människor var svartvita, jaa, det var ju så på TV! Jag trodde att människornas hud var grå :)
..Att ord som detta; "tjhon" var Engelska, jag kommer ihåg att Micka och jag brukade prata med varandra. Vi sa bara några påhittade ord. Gud vet hur vi kommunicerade..
..Att om man sög på tummen blev den mindre, något dumt mamma och pappa lurade i mig så att jag skulle sluta. Detta ledde dock bara till nagelbitning..

Jag får återkomma när jag har kommit på mer :)

Berätta gärna vad ni trodde och tyckte när ni var små, det skulle vara trevligt att få fnissa lite :) Ni har ju trots allt fått höra mina sjuka grejjer.

MENINGSLÖSA TELEFONSAMTAL

Ja, visst är de trevliga?
Jag hade just ett sådant med
Lina, i hela 40 minuter.. :) När man inte pratar om något speciellt, utan bara pratar. Är det inte underbart? Vi har ju comviq kompis, så det kostade ju bara 69 öre, hela samtalet!

Vi upptäckte lite nya grejer, man kunde visst kolla på bilder, skicka sms och spela in medans man pratade i telefonen. Är vi sega? Ja, coolt var det ju i alla fall! :D

GLASS

åh, glass är sååå gott. Åt just någon Magnum Mandel kopia från Glassbilen, är inte Magnum himmelskt gott!? :)

73111-38
Love it.

ANJA!

Nu åkte Anja nyss, vilken tjej! Jag är inte jätteintresserad av det hon sysslar med, men banne mej, hon är ju bäst! Hon måste få en plats i min blogg, hon med. :) GO ANJA!

73111-33

Normal klädsel?

Jaha, Hon läraren och The Ark gick vidare. Och jag bryr mig inte ett skit?
Jag såg alla bidragen, herregud de är ju förfärligt dåliga. Och.. VAD FAN HADE OLA SALO PÅ SIG? Det ser ju för hemskt ut. Uschuschsuch! Förstår ni då, jag haaaaaatar The Ark, Sebastian och Melody Club. Alla är så otroligt äckliga, fyyyyy! Blääääää.

73111-32
Bara kolla på honom? bläääää

Lista igen mina kära vänner

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] Följt medsom smakråd vid en shoppingrunda
[x] Pratat känslor
[x] Tänkt på att matcha mina kläder
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte
[x] Funderat på namn åt mina barn
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand
[ ] Druckit Cosmopolitan
[ ] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"
[/] Känt mig sugen på en kopp te
[ ] Känt glädje över att få blommor i present
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] Blivit arg utan anledning
[x] Gråtit efter 9 fyllda år
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell
[x] Pratat skvaller
[x] Varit arg/sur utan att tala om det
[x] Kramat en kille
[x] Dansat
Totalt: 13½ /22 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit
[/] Ätit en blodig stek
[ ] Läst en biltidning
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ] Skött grillen under en grillfest
[ ] Läst en bok av Jan Guillou
[ ] Läst ett nummer av slitz
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna
[/] Diskuterat bröst
[ ] Gjort lumpen
[ ] Läst nick hornby
[X] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[X] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] Lagat någonting på egen hand
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan
[ ] Tävlat i att dricka öl
Totalt: 5/22 poäng

Hoppsan hejsan, jag trodde jag var betydligt mycket manligare än sådär!

LINA :)

Jahaja, jag har ju lovat Linus ett inlägg om henne, så då ska hon väl få det. jag fick ju trots allt en toffefee ask :)

Linus är typ världbäst, vi har alltid kul och jag gör allt med henne. Vi har åkt skidor, vi har åkt ring, vi har åkt skridskor, vi har åkt bil, vi har åkt båt, vi har.. ja, ni förstår poängen. Hon är en sån där person som man börjar skratta med hela tiden, det går inte en ända gång med henne, utan att man åtminstone har ett stort smile i fejset.

73111-31

Den 20:de ska vi till GE-galan, wiiiiiiho! Då ska jag inte vara blyg, som jag brukar! :)

skräckFILM ?

Idag såg vi Hannibal. Är det någon mer än jag(och Lina) som inte tycker att dessa är särsilt läskiga, utan bara äckliga? För mig att det inge nöje att se folk som käkar upp andra människor/som skär i andras hjärnor osv. det gör bara att man blir spyfärdig. En skräckfilm ska vara otäck, inte äcklig. En film där man skriker och hoppar till då och då, det är en skräckfilm!


När en film är äcklig, då sitter Lina och jag såhär!

GLAD/ARG?

Ja, jag vet faktiskt inte.. Jag är glad, men ändå arg. Allt blev ju ganska bra, men ändå väldigt dåligt...
Jag känner; glädje, ilska, irritation, frustration, ledsamhet osv. Allt blev bara så fel! men ändå bra!
jag förstår ingenting.. jag är så..förvirrad.. hjälp!

:@

Gah! vad irriterad jag blir. Okej, jag kanske överreagerar lite, men vafan! Friends, ja den där gruppen i skolan ( förlåt, ni som är med där.. ) men vad sjutton gör de egentligen? mer än att sitta och fika varje månad? Okej, jag är inte mobbad eller så så jag kanske bara inte märker det. men i sånna fall kan väl någon komma och bekräfta att någonting har hänt?
Jag håller på att bli riktigt sur. De får fika varje månad, och den här månaden blir det...tre gånger?
Jag har inget behov av att fika på skoltid, inte alls. Men jag tycker inte att de borde göra det heller. Det är bara så jävla dåligt att just där på friends, som står för att alla ska behandlas lika! där får de fika. Vi får bara fika på lucia typ.. Men då får ju de också. Ärligt talat, det är så himla dåligt.
..och om ni nu verkligen måste ha fika, då kan ni väl för sjutton sluta skryta om det?

TISDAG

Idag skulle Jenny och jag försöka komma på en låt.. Det gick..jäättebra, eller inte! Det går ju inte.. Vi bara garvade hela tiden, meningslöst!

Jag var på bio idag också.. Med Lisa, Lina och Amanda :) Vi såg "Linas kvällsbok" , inge höjdarfilm enligt mig. Man bara sitter och håller för ansiktet hela tiden... Aja, hur som helst var det trevligt sällskap så det spelade ingen roll.

jaja, jag orkar inte skriva mer nu.. allt är segt..

Min syster kommer hem inatt! :)


Globen!


Wihoooo, Linus och jag ska på GE-galan. :) 20 februari, yeeeeeeeeees!
"ROBERT!"

Rösten

Gud, vad jag är glad att jag låter annorlunda på rösten i mitt huvud än i verkligheten. Jag låter ju förfärligt hemsk! Jag låter som en bebis, usch och fy! Man kan ju inte lyssna på den.. Hur står ni ut, att höra mig varje dag? :S

Nu äter jag Tiptop, vem vet Tiptop kanske hjälper mot fula röster? :)

Ny layout

Nu har jag gjort en ny, vad tycker ni? Något jag ska fixa? :)

Citat.. :D

Lina och jag sitter och pratar om lite allt möjligt.. När detta kommer upp.. ( haha, ingen kommer förstå! )

Lina/Petra - Det är så orättvist, vi tjejer får både mens och vi blir gravida!
Lina - (allvarligt) OCH vi har mindre lön!

HAHAHAHAH!

russinsamhälle?

Ja, just det.. Det var vad någon snubbe hade gjort på stadsmuseet. Okej, det kanske skulle vara kul? men jag tyckte inte det.. Herregud, det var något som hade lagt sin tid på att sätta på ben på russin och gör "russkildefestivalen" och en massa grejer.. xD De var typ 40 grader varmt och kö, det var ingen höjdare!

Sen på stadsmuséet fanns det också en utställning som hetter "Döden dö".  Även om jag inte tycker om sånna där utställningar och den här inte var något undantag så gav den mig en tankeställare. Där stod det "Hur vill du ha din begravning?". Ja, hur vill jag ha den? jag vet faktiskt inte.. Musiken är väl den som är viktigast, men hur mycket döden är det i min musiksmak? jag menar..kan man spela den där? Det ända jag kan komma på nu är att jag vill bli aska, och spridas över havet.. Jag vill inte ligga på någon kyrkogård där folk är rädda för mig..

Saker ska vara svart på min begravning, det känns lite kusligt. Men svart är ju trotsallt jag. Jag skulle vilja ha en svart kista. Istället för en massa psalmer skulle jag nog vilja att det visades bilder.. Under min tid på jorden ( eller..vem vet, jag kanske är kvar där? ), alla starka minnen. Vem som helst skulle få komma( även fast det kanske inte skulle vara så många som ville komma.. )  

Nej, slut på den där skiten, nu börjar melodifestivalen, det måste man ju se. Hemskt eller hur?

blä

seriöst, jag orkar inte med det här mer.. har precis haft ont, igen! Jag hade ont imorse också..

Jag orkar inte änns tänka på det...

Vet inte vad jag ska skriva.. Jag komemr inte på något nu.. ni ( ja, jag hoppas att åtminstone en person kollar här regelbundet? ) får helt enkelt vänta tills jag får lite idéer... För jag har fått klagomål från en viss Jenny att jag inte får skriva om vad som har hänt under dagen, om det itne har hänt något exemplariskt roligt!

Imorn ska jag skriva proj. prov( om jag nu inte skulle vakna i natt och ha ont igen då, förståss. Då ligger jag väl på sjukhus sen.. Närå, jag ska vara hemma! den här skiten ska vara borta! ) önska mig lycka till!