Jag hatar..

..att vara tonåring.
Det är så jobbigt..
Det finns regler för allting, man är lättirreterad, man blir lätt ledsen. Allt är så NEGATIVT..

Någon som håller med ?

Hellasgården..

Jaa, i torsdags var vi i Hellasgården. ( heter det i eller, ingenting av de låter bra.. )
Det var faktist ganska kul, eller nej. Kul kanske man inte kan säga.. Men man hinner snacka ur sig med alla så att man inte har något att prata om sen..

Men jajaa. Vi gick någon kilometer(?) och sen stannade vi för att äta matsäck, många hade tagit med sig saker att grilla. T ex jag som tog med mig en stor klump pinnbröd och två korvar ( vilket misstag ).. Första korven gick av på mitten, och då fick Jenny den ena delen, medans min lite senare föll ner i askan och gosade till sig..
Sen skulle jag grilla lite pinnbröd.. Det var gott, men allt blev inte grillat så jag fick grilla på igen, men då orkade jag inte vänta så jag satte korven på pinnen tillsammans med brödet.. Sen råkade Jenny putta till mig, så att Jag hade aska över alltihop.. suck..
Så, jag fick i mig en korv och ett pinnbröd i alla fall, men blev mätt endå. Alla som känner mig vet hur jag är..

Sen traskade vi vidare i ett högt tempo och Bille kom på att han kunde putta mig hela tiden ( vilket ahn alltid gör.. ) , och eftersom jag flyger som en vante varje gång så fortsätter han bara.. värsta mobbingen
Så vi gick där.. Jag smått ostadigt eftersom jag då och då fick en liten knuff av Bille så att jag kom av vägen.. ( Ja, jag är liten.. )

Men vi kom fram i alla fall, vi gick sammanlagt 8 km, det var väl inte så dåligt ? ;)
Sen på bussen hem så lyssnade vi på min ipod :) Jag hade med en sån där sladd så att man kan ha två hörlurar samtidigt. Så vi lyssnade 4 stycken, på Halelujah, den är sååå fin :) , och en massa fler :) intressant va? :)

Denna dåliga myten. ( sann förståss, men dålig. )

Det där med att Killar är så mycket starkare än tjejer, och snabbare och allt. Och bättre på alla sporter.
De verkar hålla sig kvar.
Det finns ingenting jag njuter mer av än när jag vinner över killar. Det är en stor lycka, för de blir ju så otroligt generade och sura och allt det där. :) I love it
Som på badmintonen förra veckan.. Vi körde småmatcher och jag vann två gånger mot en kille, snacka om snopen han blev. han tyckte verkligen att det var jobbigt. Det är såååå kul :D

Killar, vi kan faktist vara bättre än er på saker, INSE.


I miss old times.

Åh, min gamla skola. Tänk va roligt man hade? En liten skola, där alla kände alla. Det var verkligen så. Tänk va mycket grejer vi gjorde då.. Då var inte skolarbete så himla viktigt, som nu. Vi gick på en vandring en gång. Där vi gick 1,5 mil tror jag? På två dagar. Det var himla kul. :)
Vi skulle till någon vattenkälla där alla skulle få fylla på sina vattenflaskor. Och det var någon som tyckte det var fasligt roligt att luras så de skrek typ 4 gånger "KÄLLAN ÄR HÄR FRAMME!" vilket den inte var! Men konstigt nog, även fast vi var totalt slut, så varje gång de skrek de där så började alla springa som galningar!   Man fick världens kick!
Snacka om vi var glada när vi kom fram till källan! OCh sen, natten. FY! Vi somnade typ vid 3-4.. Och det var så mycket mygg och skit så det var näst intill omöjligt! Och på morgonen vaknade jag av att Lina hade rullat ifrån sitt liggunderlag ( ett sånt där vanligt dåligt grönt ) och puttat undan mig och lagt sig på mitt självuppblåsbara liggunderlag, snacka om själviskt!? :D

Jaja, jag orkar faktist inte skriva mer nu. Men, den tiden i den skolan var i alla fall något man inte glömmer ;D

Musik..

Hur kommer det sig att vi har så olika "smak" på musik? Vissa älskar hårdrock, vissa får ont i öronen av hårdrock. Vissa älskar gamla godingar, vissa somnar av dem. Vissa hatar punk, vissa älskar det. Varför är det sån skillnad? Jag tycker det är ganska skumt faktist..

Första gången någonsin.

Jag försov mig imorse, rejält! Jag vaknade halv nio! jag hade ställt två väckarklockor, och ingen ringde, lyckat!
Men jag HANN, på en halvtimme hann jag fixa i ordning mig, äta lite och komma till skolan i rätt tid, inte dåligt va ? ;D ( vi började klockan nio! )

Drömmar..

Varför drömmer man egentligen?
Och varför blir alla dessa drömmar så knasiga allihop? Eller mardrömmar? Varför har vi dem? Och om vi har 20 drömmar varje natt, varför kommer vi bara ihåg vissa? Och varför drömmer vi så många?

Tål att tänka på..

...

Ville bara säga att... FAN va Danny var dålig igår!

IDOL :)

Danny är min favorit hittills, flickidol iår, tyvärr. Vilken är din?

Kimberly var också bra, men hon åkte, Felicia är också väldigt bra ;)

:)

Vänner. Det är något alla behöver. Men det man verkligen behöver är bästa vänner. De som finns där när du behöver dem, de som du umgås med och har roligast med, de som du alltid finns för, de som verkligen betyder något för dig, de som du verkligen kan va dig själv med.
Lisa, Lina, Elin, Jenny, Mickan. Ni är sånna vänner, er vill jag inte förlora.   

ville bara säga det.

11 september.

11 septemer är en olycksdag. Det händer alltid något tråkigt/tragiskt den 11 september.

För fem år sedan, helt ofattbart är det är fem år sedan, dog en massa människor när flygplanen kraschade in i tvillingtornen och pentagon( det var det va? ). För hemskt. Jag kommer ihåg att jag var med Micka den dagen, hon hade inte flyttat då, vi va ute och spelade kula på min gamla matta med vägar på, när mamma kom ut springande och berättade. Jag fattar ingenting, zero/noll/null! Vi satt inne på golvet och de spelade filmerna om och om igen. HEMSKT

För tre år sedan, blev Anna Lindh Knivhuggen, och dog. Jag kommer ihåg, jag fick veta det vid höjdhoppsmattan på friidrottsträningen, ja jag gick fortfarande på friidrott då, Lina berättade snabbt om att någon hade blivit knivhuggen. Men jag var inte insatt i politik så jag visste inte vem det var och jag brydde mig inte, förlåt. Sen när jag kom hem, läste jag på text-tv och fick veta allting. Mamma visste inte om något då.

Och idag, då kommer Adam. Säger någonting snabbt. Kunde inte höra vad han sa, så sa han högre, "Missen är död." det ekar innuti mitt huvud. Hon, död? NEEEJ

För länge sen, var det något med Pinochet också.

Varför händer sånt här? Varför finns den här dagen? sorglig dag, väldigt sorglig.

RIP alla som dog i world trade center, RIP Anna Lindh, RIP Missen, Rip alla som dog vid det där med Pinochet.


^^

Läste ett jättegammalt inlägg, där jag skrev att jag inte hade åkt extreme( stavas den så? ) på grönan någon gång. NU HAR JAG DET! *stolt*

Varför

Varför finns dessa regler? Sånna regler som inte egentligen är skrivna. Som att vi måste vara på ett speciellt sätt. Att killar inte får gråta? VARFÖR får inte killar gråta? De har väl lika stor rätt till det som vi tjejer, utan att de ska behöva bli utskrattade. Kasta de där jädra reglerna, för utan dem skulle den där osäkerheten som alla bär försvinna. Killar, gråt hur mycket ni vill.

En båtfunderare

Varför sjunker inte båtar?
Det harndlar väl typ att det är luft i båten? Men HALLÅ båten väger typ ett ton ju!? Lite luft kan väl inte göra så att den flyter. Jag fattar inte.

Konstiga vuxna

Varför varför varför tänker vuxna ibland så långt att de inte alls tänker?
De tänker at vi måste få frisk luft.. Men glömmer att vi kan bli sjuka på kuppen, som t ex när vi skulel paddla kanot, det SPÖREGNADE, vi såg ut som ett gäng tomtar, som henke kallade det, som försöker paddla kanot i spöregn med tjugo lager kläder och ovanpå det regnkläder så att man inte får in någon luft överhuvudtaget.
De vuxna säger; " Vi är ute OAVSETT vad det är för väder " Och sen klagar de på att alla är sjuka, Hmm.. undra vad det kan bero på?

CHEEEESE!

Vi hade skolfoto för några dagar sen.. 
Jag har bara funderat på en grej..
Varför säger men CHEEEESE? Det är ju meningslöst eftersom de kortet tar de ju inte i allafall ? Man ser ju helt puckad ut på de korten! varför?

Foto-nörd

Den här helgen har jag varit ifrån världen. Jag var ute på landet, och där var det inte många människor, inga roliga i alla fall, vad jag vet. Så jag ahr tillbringat hela helgen åt att fota : )
Jag har fått låna en sån där proffskamera i ett par dagar, så jag fotade hela tiden. Fick till lite coola bilder faktist (: Jag ska bli FOTOGRAF när jag blir stor :)


 


Denna bild blev faktist ganska cool, lite för mörk bara. :)


Some pictures.

Några kul bilder.. :P    


Krig, nödvändigt? NO!

Varför finns det krig? Varför är vuxna så töntiga att de ska döda varandra och en massa andra människor bara för att få som de vill? VÄRLDEN ÄR INTE RÄTTVIS, det lärde jag mig redan när jag var liten. Men de där puckona verkar inte ha lärt sig det än...Så himla dumt!