VideoAlltså ärligt... hur osmidig får man vara? Kolla in försök nummer 2..


Sommarvärme

    
Malin. Souvlaki. Slush. Blommor. Sol. Värme. För tung ryggsäck. Musik. Foto.

Fin dag. Stockholm är fint.


Top model, naaaaaaaat

 

 

Malin tog lite bilder på mig i lördags, till hennes fotouppgift. Jag suger som modell, men aja :) Och nej, jag har inte piercat mig, vi bara testade.


YouTube 5 årVärldens bästa hemsida fyller 5 år idag. Viktigt! Grattis! :D


Shutter Island

 
Igår var Malin och jag på bio, hon bjöd mig :) gulle. Vi såg Shutter Island, som inte var alls som jag hade förväntat mig. Jag är inget stort fan av Leonardo DiCaprio. Jag tror mest det är för att jag är lite anti Titanic och hela den faderullan, därför brukar jag inte vilja se filmer med honom. Han är däremot en väldigt bra skådespelare, det tänker jag inte ljuga om. Filmen var bra. Jag har svårt att bestämma vad jag tyckte om den egentligen. Den var otäck, tyckte jag. Creepy, men intressant. Däremot kändes den jävligt förvirrande i slutet. Har ni sett 1408? Om ni har det så vet ni förmodligen att slutet är FUCKED UP. Nu vet ju jag förståss inte vilken version ni har sett, och jag vet fan inte vilken jag har sett heller men i slutet är det så jädrans mycket information att min hjärna typ smälter ihop i en sörja i huvudet på mig - och jag kände ungefär samma sak i den här filmen. Lite fastare sörja i den här dock, det var lite mer förståeligt.

Anyways. Bra film. Värd att se. Jag blev jävligt äcklad dock. Creepy story. Men tummen upp ändå.


NattinattiDenna snygging säger godnatt för idag.

I'll haunt your dreams Malin.. mouahahahah


MAAAAAAAAAAAAAAAT


random bild jag tog för ett par dagar sedan...


Min mage suger. Ärligt talat, hur många gånger har inte inlägg på den här bloggen börjat så? Min mage suger verkligen. Jag dregglar efter Pringles, mat och godis.. Imorgon kan jag nog äta.


DesignbyteNy design.. Vad tycker ni?
Jag var trött på det vintriga, det är ju sommar snart!


I'm (no) superman..Inga lektioner idag, så jag sitter i soffan och pluggar matte. Senare måste jag fixa inlägg till mina skor med mamma, helt värdelöst då jag inte tror att jag kommer använda dem. Men aja. Jag har på mig en fin tröja som jag har fått av Nick :)


Jace Everett

 

Idag spelade Jace Everett på Bengans. Ni vet, mannen som står bakom världens sexigaste låt typ - Bad things, introlåten till True blood. Jag gick dit och hoppades så himla mycket på att han skulle spela låten, och vet ni? Det gjorde han. Åh åh åh. Efteråt fick jag en autograf på armen och en kram av honom (det fick Billiam och Malin också) och jag sa även "Bad things is like..the sexiest song in the world.". Han skrattade och tackade.

Bengans är bäst.


Music is my drug

På senaste tiden har jag haft svårt att slappna av, och det enda som har fungerat är musik. Nu tror ni säkert att Mozart har spelats ur högtalarna, men det skulle aldrig fungera för mig. Att försöka göra någon slags avslappning verkar inte gå. Jag har därför börjat lyssna på de här tre låtarna när jag är stressad. De är alldeles lagom. De skriker liksom åt mig. Det bästa är ju att skrika med själv också, men det skulle ju bli lite konstigt om jag gjorde det på bussen. "SO FUCKING BLOW THOSE WORDS OUT THE BACK OF YOUR HEEEAAAD!" eeeh...nä. Men all stress släpper när de skriker, när musiken är hög. Det finns inte plats för tankar och klumpen i magen löses upp när jag hör musik som jag tycker är bra. Tacka gudarna för musik.

 

HUR BRA!?


NOXHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ