VYou

Halloj.

Förra veckan var det en välgörenhetsgrej på internet, där de samlade in pengar till UNICEF. Jag blev medlem på VYou för att spela in en video där jag svarade på en fråga. För varje person som spelade in någonting så skänkte de nämligen pengar. Imorse fick jag ett mail där det stod att någon hade ställt en fråga till mig. Så jag tänkte att vafan, jag svarar väl.

VYou är alltså som formspring, eller liknande ställen där folk kan ställa frågor till någon, som sedan svarar. Bara det att på VYou så svarar man med en video.

Så ja, har ni någon fråga så hittar ni mig
här. Loservarning skulle jag tro. Och jag tror inte att någon lär ställa en fråga. Men om jag ändå är medlem kan väl folk få veta det.

Lost

Jag är splittrad. På alla nivåer jag kan tänka mig. Just nu ifrågasätter jag allting i mitt liv. Vänner, jobb, kärlek, plugg, personliga värderingar osv. Det gör jag rätt ofta, men aldrig allt på samma gång. Men nu gör jag det. Allt är upp och ner.

Jag längtar tills den 12 November, när jag sätter mig på ett flyg, som tar mig bort härifrån i 3 veckor. Kanske kan jag hitta mig själv igen när jag är där.

Lite funderingar en lördagsmorgon

En kommentar som man ser/hör överallt är "Åh, det är samma dag som min födelsedag", följt av typ en miljard smileysar. Vi har nog alla langat den kommentaren en eller flera gånger, men herregud vilken ointressant kommentar egentligen. De syns ju oftast när någon har bloggat och skrivit något i stil med "Jag åker till Spanien den 27 oktober". Efter det ploppar det upp typ 7 kommentarer "Åååh då fyller jag år". Vem fan bryr sig? Okej om man känner personen, men Kenza och Kissie får väl sånna kommentarer varje dag vilken dag de än skriver om. Men där handlar det väl om att de vill ha en grattis-kommentar av sin favoritbloggare. 

Men den bästa kommentaren är ju "Det är 3 dagar efter min födelsedag :D :D :D". Vänta, låt mig skriva ner det i min I-don't-give-a-shit-notebook. Jag ska börja kommentera det dock. Om någon berättar om något spännande ska jag säga "Åh det är ju 244 dagar före min födelsedag!!!!!".