BYE BYE 2007

28 minuter kvar på 2007 - jag räknar ner i min ensamhet!

RAKETER

Hur kommer det sig att så pass många skjuter upp sina raketer redan nu? Klarar de inte av att vänta i två timmar till för att skjuta med resten av allmänheten? Jag tycker mest att det är irriterande att folk firar på mycket i förskott, redan i mellandagarna. Jag längtar tills jag står där ute på klocksslaget med kameran i högsta hugg och ett glas med dricka i den andra. Tyvärr är det ju inte direkt livat här ikväll, mer än att pappa har gått och blivit wild and crazy och säger att man får ta av allt som finns i huset idag(dvs godis i mängder) Men hittills har jag inte direkt varit på hugget, konstigt... Nåja, jag har ett par timmar på mig...

Systis tar fortfarande en tupplur, känns faktiskt riktigt surt. Men jag får sno pappas kamera istället, hoppas på att få någon bra bild i alla fall....

2007 I BILDER

Mitt år 2007 i bilder, eller ett fåtal i alla fall. Tog det jag hittade :)




SJUUUUUUK

Jag är bajsförkyld. Sov knappt någonting inatt, somnade vid 6 eller nått. Inte kuuuul. Har spenderat hela dagen framför TVn. Det har även ringt en jädra massa idag, och jag har fått svara. Gissa hur jag lät? Herregud, man hörde itne vad jag sa. Jag lät som någon som var i värsta målbrottet ever. Pinsamt.

Kvällen blir hemma, jag är ju sjuk. Min timing är bäst av alla, men kanske är det lika bra. Då har jag ju någonting att skylla på. Jag är för trött för att blogga, jag återkommer väl ikväll. Ciao

AJ AM A NÖRD

Godnatt folket, nu blire HP. Dags att bli av med förkyldning!

I'm not cool, and I'll never be :)

JAPANS SJUKA PROGRAM


underhållning! xD

100 = tentententententententententen

ÅR 2007

Året lider mot sitt slut, imorgon är det nyårsafton. Denna nyårsafton ska jag spendera hemma, det är trist - ja. Men dels är jag sjuk, och för det andra verkar alla människor vara upptagna på annat håll eller så ska de ut och festa - och ni vet ju att festa inte är min grej direkt. Men vi får väl se vad kvällen har att bjuda på, kanske träffar man någon där på kvällen. :)

Det här året har haft så många blandade känslor. Jag har mått otroligt dåligt, och underbart bra. Jag skulle aldrig vilja ta bort de glada minnen jag har, men sudda ut de dåliga skulle inte vara helt fel. Men samtidigt vet jag ju för att sudda ut de dåliga, är jag tvungen att sudda ut de bra, så jag skiter helt enkelt i det. Det har varit piss, men det har också varit saft. (hoppas ni förstår min fantastiska beskrivning) Däremot längtar jag inte till nästa år, jag vill stanna kvar på 2007. 2008 är ett sånt stort steg i mitt liv, den viktigaste terminen står framför tröskeln och jag mår inte alls bra över det. Men samtidigt längtar jag ju såklart till höstterminen som kommer spenderas på en ny skola, som jag själv valt, som jag trivs med, förhoppningsvis.

Men jag tycker det känns läskigt att ta steget över tröskeln. Hur kommer jag klara mig på gymnasiet utan stöd från mina vänner? Hur kommer det kännas att splittras från de jag kännt sen jag var 6 år? Och de som jag kännt under tiden på KS? Kommer jag fortsätta träffa dem? Jag är feg, jag är rädd för det som finns där ute. Det som jag snart ska uppleva, ensam. Jag är ruskigt trött på KS, men jag vill samtidigt inte lämna den. Henke, den bästa lärare jag någonsin haft. 9:6, en riktigt underbar klass som jag trivs jättebra med. Men jag vill träffa nya människor, så jag är nog redo att ta steget ändå.

2007 har bestått av så mycket. Kärlek, vänskap, längtan, död, glädje, sorg, ilska, ensamhet, avundsjuka.
Livet är ingenting utan motgångar.


NY DESIGN


Ny design, bra eller anus? :)

ARLA REKLAM


Åh, jag tycker verkligen inte om de här reklamerna från Arla. Dom är grymt trista och så amatöriga, som en tråkig hemmavideo man spolar förbi. Den som går nu, den med den där tjejen med en bebis på axlarna som pratar om hur kossorna skuttar. Jaha!? Den är lång, tråkig och jättetöntig. Kor kan jag se någon annanstans, men 2 minuter med Elin med ett barn eller en ko på axlarna känns lite överdrivet...

TJUU(K)

Jag är sjuuuuk, igeeeeen. Jag har huvudvärk, jag är så täppt att jag knappt kan andas, jag är hes så jag låter som en kråka, jag har äckelhosta. Nej, sjuk är faktiskt inge vidare. Menmen, sånt händer väl. Hoppas jag bara inte blir sängliggande för länge, det är ju lov. Jag vill umgås. Jag sitter här och diggar High School Musical låtar, höhö. Ikväll blir jag nog hemma, måste ju bli frisk. har tillbringat hela dagen framför TVn, sitter fortfarande i kalsonger och morgonrock. Ha en bra kväll!

SHIT POMFRITT

ball hemsida, world clock
När jag kollade var det 6,643,366,834 människor på jorden, hur många var det för er?

SJÄTTE SINNET

image304
Sjätte sinnet, en riktigt bra film tycker jag. De flesta säger "den är inte alls läskig" men vem har sagt att den skulle vara det? det är riktigt obehaglig tycker jag, och jag kan absolut hoppa till ibland när dead people kommer. Men jag tycker den är bra, dels för att den lilla killen är otroligt duktig och gudomligt gullig men också för att storyn är ball. Värd att se? Yep.

FLOCKLEVANDE DJUR

image303


Går man på stan, vilken dag som helst, så ser man flockar. Flockar som ser exakt likadana ut. Fjällräven/Canada Goose jackor, svea-mössor, färgat hår, hårspray i kilon, spindelarmar till ögonfransar, hyn täckt med 10 lager puder & foundation, tajta jeans, högklackade skor i alla dess former, Canada/KSSS-tröjor. Ja, ni förstår - det vi kallar fjortisar i brist på andra ord. För mig är det inge fel på alla dessa specifika delar, men allting tillsammans. Det blir ju så otroligt tråkigt. De ser ut som alla deras vänner, och som alla andra gäng. Det finns ingen personlighet kvar.

Jag kan ibland tycka att de är riktigt snygga, för visst har många av dem snygg frisyr, och visst kan vissa verkligen sminka sig sådär snyggt som man vill ha det, och visst är många av de klädesplagg de har på sig riktigt snygga. Men att bära allting, tillsammans med deras överdrivna kommentarer, skryt och allmänt blåsta prat blir de too much to handle.

HOLA

Felicia var här ett tag, och sen drog vi till stan.. bara för att liksom. Sjukt mycket folk är det, inte alls trevligt. Men desto trevligare är det med rean, då jag köpte min julklapp till mormor med 50% rabatt ;) Ikväll händer det nog ingenting, alla verkar vara borta. Stackars lilla mig säger jag bara. Kanske skulle man passa på att se en film? Frågan är vilken, och var.. Suck..

Vad tycker ni om designen? Jag tycker den känsn väldigt kall, inte direkt välkomnande.. Men troligtvis byter jag om bara någon dag. Jag tycker det är roligt! Kommer nog jobba lite med webbdesign på gymnasiet, problemet är att jag redan kan så mycket grunder i både foto och webb, gud vad trist att sitta på sånna lektioner, jag vill ju lära mig nytt. Men jag ska itne ta ut något i förskott, det är icke bra!

XYHÅKAN7 SPECIALFUL

Spenderade resten av kvällen igår med Lina och Nelly och spelade spel tillsammans med Linas far. Vi hade det riktigt roligt på slutet. GPT? ;)
Nu kommer snart Felicia hit, så får vi se vad vi gör utav dagen. Någonting roligt kan vi nog hitta på ;D

rubriken är från Sune, hans namn på Håkan som en annan varelse.

FÖRTROLLAD

Jag åkte in till stan, men kom endast hem med mina kära kalsonger. Man blir ju tokig när man går omkring bland alla panikartade människor, fy bubblan. På bussen började jag fnittra åt en snubbe som stod och lutade sig mot busskuren vid norra sköndal, och helt plötsligt kommer bussen han och hans vänner ska med. Vännerna börjar springa när en helt plötsligt vänder sig om och springer tillbaka till busskuren och sparkar hårt på den, snubben vaknar då ur sin dvala och flyger upp och springer till bussen. Det såg så otroligt roligt ut, det såg verkligen ut som att kompisen gjorde sådär varje gång de skulle med bussen! XD

På vägen hem ringde Lina och frågade om jag skulle med på bio, så en och en halv timme senare stod jag på busshållplatsen, redo att åka. När jag plötsligt ser bussen komma, på andra sidan, jag stod alltså på fel sida och sprang som en tok. Men jag hann inte, så jag kubba för allt i världen bort mot en busshållplats längre fram, men såg den åka förbi där med. Så då fick jag springa till en busshållplats ut i helvete, snacka fräsch jag var när jag väl kom fram till gullmars. Men jaja, jag såg Förtrollad med Lina och hennes granne, och det var viktigast :) skön film, så jäkla bra gjord. ;)

Lina: tänk om de inte skulle få varandra i slutet?
Nelly: Då skulle filmen inte vara från 7 år...


TORSDAG?

Eftersom jag inte har något planerat denna dag, ska jag ta mig in till stan. Nu ska jag bannemej köpa de där sidenkalsongerna jag så länge velat ha, sen får vi se om jag kommer hem med något mer. Jag lär ju inte vara ensam om man säger så. Systis är fortfarande död, så nu ska vi döda honom lite till genom att ta ut batteriet och låta han ligga i 24 timmar. Hoppas hoppas hoppas att han lever sen, jag måste ju ha honom på nyår!

Sen har jag kommit fram till att HP böckerna äger, man fastnar som bara den. Ni får kalla mig ball eller töntig, beroende på hur man ser det. Men de är helt klart läsvärda och så jävla bra. Men 7:an är ju fasen lite scary! höhö, nog om det.

vi hörs senare!

GODDAG

Idag har jag knallat 11 kilometer tillsammanse med Lina och hennes far, det var trevligt med ack så jobbigt. Sedan har internet varit kaput så jag har underhållit mig med att kolla på Elf. Skön film.com

Jag orkar inte informera mera, jag är trött. Min kamera har hakat upp sig och jag är ledsen, men han repererar sig nog snart. Återkommer med trevligheter vid senare tillfälle. ciao

JENNIFER LOVE HEWITT

image301
Hon är vacker.

LISTA

1. Pinsam bild du lagt ut. - haha! *skäms*
2. Någon du delar många minnen med. - Linuuuus! :)
3. Det du träffat senast, utom familjemedlemmar. - Andäsh!
4. Favoritkroppsdel på motsatt kön. - Big fan of magar.. (bilden är dock liiiiite överdriven..)
5. Favoritpryl. - Bernt!
6. Någonstans du tycker om att vara. - Landet med Lina <3 :)
 
1. 2. 3. 
4. 5. 6.

BAG DAD

(pappa håller i påsen med julklappspappret som folk har slängt)
- Jag är bag dad!  
(bagdad)

så jävla tråkig!? XD

FAVORIT

image293
Just love it.

ATT VÄLJA

Om  någon dumpar en, man kommer över personen, och helt plötsligt vill han ha tillbaka en? Eller att det helt enkelt skulle bli ni två igen? Hur stark måste man vara för att säga nej? Man har trots allt sett allt bra i den personen, kommer han tillbaka med samma värme, borde det inte vara svårt att motstå? Han vet ju trots allt vad du vill ha. Sånt här stöter väl folk på lite här och var, och jag undrar bara: I hur många fall blir de de två igen?

Och nej, det här har ingenting med mig själv att göra.


TÄNDARE

image292
Jag hade aldrig tänt en tändare, förrän för ungefär en vecka sen. Jag har alltid tyckt att det är otroligt läskigt eftersom lågan är så nära fingrarna, och visst blev det sådär varmt som jag trodde! Varför bränner man sig inte, när man ibland rör lågan, när man bränner sig i andra fall? Men Felicia hade en tändare, och när hon stod där och tände den en gång, så jag var ju tvungen att testa jag med. Mer än en gång blev det inte, men visst har jag blivit lite mindre rädd. Det var ju en period på ett par år när jag inte ens använde tändstickor.

JULMAT

Tänk vad mycket man äter på julafton.

Gröt, prinskorv, köttbullar, potatis, smörgås, ost, glögg, nötter, brända mandlar, skinka, chokladpraliner, rocky road, mozartkulor, pepparkakor, lussebullar, godis, grönsaker m.m. Och i mängder också, herregud. Inte konstigt att man blir fet efter jullovet. Jag har säkert glömt en massa saker, men bara det här är ju inte dåligt...

Nu ska jag äta en icke-julig middag. Bacon och pasta, men det är gott så jag ska inte klaga.
over and out.

JULAFTON

Julafton är över.
Den var som den alltid varit, en julafton kan inte vara dålig. Men självklart börjar man tröttna lite smått på släkten som aldrig kommer med något nytt, att det bara var jag som kollade på hela Kalle Anka kändes riktigt pissigt faktiskt. Sen är det ju egentligen en evig väntan, jag var sjukt trött idag. Och vår släkt är alltid same old. Inget nytt liksom. Men samtidigt får man ju ett par goda skratt, men jag saknade Adam. Det måste jag medge.
Jag fick en del av det jag hade på listan, och är helt klart nöjd :)

Jag fick:
* Objektiv :)
* Webbcamera(Frida har snott sin till sitt rum.. Denna hade 5 megapixel, fett ball var den!)
* Tjuvlyssnatböckerna, både 1 & 2
* Harry Potter 7, x2 så en av dem ska jag byta.
* Pengar
* Kudde
* Örhängen
* Godis
* Bok
* Presentkort så att jag kan göra tavla av mina bilder.

Och säkert något mer :)

ÅRETS JULLÅT


Disneys version av "12 days of Christmas", love it! Men den här versionen är ju lite dålig, youtube ni vet...

god jul <3

GOD JUL!

Ett litet inlägg hinner jag med idag, vi ska inte vara i Trosa förrän halv tre. Nu har vi ätit frukost med gröt, hela familjen. Och kl 07.06 ringde även Anders och väckte mig för att jag skulle kolla på julkalendern :) tacktack <3
Paketen ligger under granen, och rimmen blev färdiga. Idag ska jag tillaga lite brända mandlar innan vi åker! :)

EN RIKTIGT GOD JUL TILL ER ALLA!

RIMSTUGA I GRÖNA RUMMET

Nu är det rimstuga på mitt rum. Och ja, jag är ensam i rimstugan. Mamma och pappa fick tydligen för sig att åkla till Ica Maxi nu, det stänger inte förrän 23. Och rimmen flödar väl inte direkt, men någonting ska jag väl skrapa ihop. Annars kan jag ju alltid köra med den här klassikern, som jag körde med för ett par år sedan.

"nu är julen här
och min farbror heter Pär."

DEN TJUGOTREDJE

Datorn har varit kaput idag, så idag har jag städat, klätt granen, pyntat, städat lite till. :) Imorgon är det julafton. Åh åh åh.. Julkänslan har kommit till huset och alla är trevliga. Vi i vår familj blir alltid på bättre humör vid middagstid den 23:dje. Till och med pappa erkännde, efter att ha kommit och kramat mig bakifrån och jag så dryg inte besvarade kramen utan bad honom hämta kastrullen, att jag faktiskt tar efter honom. Hans dåliga sidor, nu kommer han få höra det länge framöver ;)

Jag har inte rimmat på mina paket, så det får det bli strax. Men det är ett tag kvar trots allt.

En riktigt god jul på er alla, ni hör nog snabbt från mig imorgon också :)

MIN JUL

Skinka eller sill?

Köttbullar eller prinskorv?


Gammal
eller ny julmusik?

Julknäcke eller Vörtbröd?


Julmust eller Glögg?


Gles eller tät gran?


Låg eller hög gran?


Pepparkakor eller Lussebullar?


Alladin eller Paradis?


Hemma eller borta?


Traditionellt eller nyskapande?


Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma?


23:e eller 24:e?


Teskedsgumman eller Trolltider? (<3)


Tecknat eller "verkligt"?

Amerikansk jultomte
eller svensk gårdstomte?


DAN FÖRE DOPPAREDAN

Folket(mina föräldrar) väckte mig inte imorse, eller jo. Men som alla vet så räcker det inte att väcka en tonåring en gång, så jag låg ju kvar där och tror att klockan är 10 i två timmar, det är ju skitbra.
Till frukost fick jag prova laktosfri mjölk. Det var inte gott alls. Inte alls. Det smakade en massa grädde och det får mig att må illa. Aldrig i livet att jag tänker dricka det där varje dag! Fan heller att jag är laktosintolerant eller vad det heter.

Imorgon är det julafton. Jag känner mig inte alls förberedd, det känns som jag inte är klar med julklapparna. Jag har för få. 3 stycken(+ paket till vänner) ligger där nere, och Frida har iofs ett i sitt rum. Men resten då? Det känns som jag är för snål!? Fast jag har lagtut mucho pengar på dessa julklappar kan jag lova! Ikväll blir det pynt av hela huset, klä julgran, ta fram tomtar, you name it. :) Då kommer julkänslan.


Hahah, pappa torkar av tangenterna på pianot. Gissa hur det låter!? xD Ojdå, nu började han plinka i stället. Det dånar i hela huset...

SNABBT

Hemma från Adam o co nu. Lite vanlig middag med vanligt prat. Sen blev det en massa skratt framför dator tillsammans med min kusin. Det var kul. Imorgon är det julafton(ja, klockan är efter 24). Och det snöade faktiskt lite när vi gick hem :) Men jag har inte alls koll på om allting är, och jag har inte änns börjat rimma på min paket! Shit pomfritt liksom. Dessutom är fortfarande mormors julklapp ett problem, men hon är i skåne så det är ingen brådska. Men hjälp mig, vad köper man till en hurtig 83-åring? :)

Jag ska strax sova, så godnatt med er! <3

CINDY LOU WHO

image290
Världens sötaste!

Nu blir det lill-julafton hos Adam & co. Vi hörs ikväll!

LJUDET AV SIRENER

image289
Någon mer än mig som alltid får en klump i magen när man har sirenerna från en ambulans?
Man vet att någon har ont, någon mår inte bra. Det känns hemskt, kanske är det lättare att känna så om man varit med om det? Kanske vet man mer hur det är då. Jag mår i alla fall alltid dåligt av dem.

PETRA JULHANDLAR

Nu har jag tagit en trip till staden för att möta alla julstressade människor. Jag startade i Ringen, gick vidare till Skrapan och sedan vidare till Gallerian, NK och SOUK. Jag hann med en del faktiskt, men jag är ju snabb när jag är själv. När jag var påväg in pajade bussen precis när jag gick på och började tjuta. Så det var bara att gå av och vänta på nästa buss tillsammans med alla skorstenar(rökande människor alltså, h a t a !) När vi kom fram till gullmars svimmade tjejen bakom mig, jag blev skärrad men visste inte vad jag skulle göra. Kunde inte göra så mycket, utan de som hade bättre förutsättningar fick bära upp henne.

Jag har sett mycket kul folk idag, jag såg för första gången en full neger, woooow! Och jag såg en mediterande man som satt på gatan utanför Åhlens city, och en från Linas klass, och självklart Indianerna vid plattan. Jag såg även en tant som gick i korta jeansshorts, nitar, nätstrumpbyxor, typ tjugo halsdukar och rock. Hon såg faktiskt rätt roligt ut måste jag säga.

Julskyltningen vid NK, jag har faktiskt aldrig kollat på den. Idag gick jag förbi där, och jag blev faktiskt inte så imponerad? Det är leksaker som rör sig och sånt, men så mycket jul var det väl inte över det? Jag trodde det var det som var meningen...

JULSHOPPING

Nu ska jag dra in och trängas i folkmassorna, jag måste hitta allting nu. Wish me luck.
adjö

PÄLSKBULLE!


Åh, du är så gullig! Tack, och en riktigt God Jul (även om du antagligen inte ser detta..) till dig.
Jag älskar dig. <3

KEDJEBREV, NEJ TACK

"Från 1 juli är MSN inte

längre gratis.  Du kan undvika att bli debiterad om du skickar detta

meddelande till minst 18 personer.  Detta är inget skämt (du kan

kolla www.msn.com). När du har skickat det till 18 personer, får du ett

e-mail och din gubbe blir blå.

Kopiera och skicka vidare detta meddelande !"

Kedjebrev gör mig så trött. Speciellt sånna här, inte fan skickar MSN ut ett kedjebrev. Det är ju någon nolla som bara vill få tillbaka sitt meddelande och känna att h*n har makt. Kan ni inte kolla innan ni skickar? "din gubbe blir blå" Har ni någonsin sett att någons MSN-gubbe blivit blå? Blev personen som skickade detta till dig's gubbe blå? Nej, jag tänkte väl det! Alltså är det f-e-j-k! Åh, alla kedjebrev om att någons syster som dog för ett par år sedan hemsöker en om man inte skickar dessa till 10000000000 stycken andra, eller att man ska få en kyss av sin älskade inom 24 timmar. Nonsens! Varför tror ni att man får mail och meddelanden från communitys om att inte skicka vidare kedjebrev? Jo, för att dom inte är på riktigt.


WILL SMITH

image287

Jag tycker Will Smith är grym. Han är en skitbra skådespelare och det är alltid kul att kolla på de filmer han gör. Jag såg Hitch idag, och jag tycker om den. Will gör sin roll så jävla bra, samma sak i Fresh Prince. Love it. Han är ball, that's it.

"åtta av tio kvinnor tror att den första kyssen säger allt."'
True?

STÄDAAA

Nu har jag varit duktig, jag har städat nästan hela mitt rum, är inte riktigt färdig än. Jag har nog aldrig gjort det så rent som nu, jag har torkat ut allting. Det som känns surt är det som ligger kvar på sängen, alla papper - garantipapper, som jag har lagt undan längst in i mitt rum för att inte se dem. Men nu kom de ju såklart fram, dom jävlarna. Nu hoppas jag att pappa tar hand om dem, men känner jag honom rätt så är det nog jag som får sätta mig där och läsa igenom skiten och se vad som ska sparas. Too bad att jag inte har en aning om sånt, papper är inte min grej liksom.. Men aja, borde kanske fortsätta innan jga blir för slö.

Ajö.

FREDAG

Lina väckte mig halv nio idag. "jag tänkte att du kollade på julkalendern så jag trodde du var vaken.." herregud, männska! Jag har lov! :) Men det blev upp så fort jag kunde för att fixa Linas julklapp som inte var riktigt färdig en. Lyssnade på Dogge Doggelitos nya jullåt, har ni hört den? Well, don't. Den var rätt kass, och blev spolad av the voice. Felicias pappa, där hör du. s-p-o-l-a-d ;D Hahah!

Sen kom Lina, och jag gav henne mina fina julklappar. Hon öppnade och vi kollade lite. Hon strålade som en sol, så hon blev nöjd vad jag vet :) Det var härligt eftersom jag lagt ner mååånga timmar på den julklappen :) sen följde jag henne till bussen, och nu har jag ätit frukost. Idag blir det en städdag tror jag. Jag måste göra klart mitt rum, men jag är så himla trött. Men jag måste.


BETYGSKIT

Den värsta terminen ever. Det är just vad denna hösttermin har varit. Det enda jag kan glädja mig åt är slutet av den, de människor jag spenderade mest tid me nu de senaste veckorna. Utan er skulle jag vara nere på botten på en riktigt djup sjö. jag är otroligt missnöjd med mina prestationer i skolan som har gått åt helvete. Alla de som säger att de är dåliga i skolan har gått om mig, jag känner mig kass. Och jag kan inte heller skylla på hur dåligt jag mått den här terminen, för mina betyg hade nog inte sett så mycket bättre ut i alla fall. Jag vet att jag är ungefär på medelvärdet i betygen, och jag jämför mig alldeles för mycket med de som är bättre än mig. Jag klarade i alla fall skolans mål, 250.

Jag vill inte att ni som har sämre betyg än jag tar åt er av det här. Jag känner mig dålig, för att jag alltid trott, inte bara jag utan många andra, att jag är bättre än så. Men det kan jag tydligen inte, jag är en medelmåtta och vad gör det egentligen? Jag vill ändå inte vara en pluggis. Vad är problemet!?


SNÖFALL, JA TACK

image285
Kan inte denna fina frost, dessa fina kristaller, utvecklas till lite snö också? Ha kvar den fina frosten, men ge oss lite snö nu! Det är ju tillräckligt kallt, behöver inte Gud pissa snart? Lagom till jul sådär skulle vara jättetrevligt.
tack på förhand.

JUUUUUUUUUUUUUL

J U L L O V !
don't worry be happy liksom.

MATERIALISTER

Gud, vad alla är materialister såhär runt jul. Alla tänker på vad de fått och vad de ska få. Och att de längtar, och att de måste ha de där grejerna. Jag bryr mig faktiskt inte. Ni tror mig säkert inte, jag får trots allt nästan allt(av det som står högst på listan) jag vill ha, men för mig är inte det det vitkigaste. Som Anders sa att de sa i hans familj, att taga är silver, att giva är guld. Tro det eller ej, men jag tycker faktiskt så. Jag ser hellre någon öppna ett paket från mig om jag är nöjd med det, se deras leenden när de får något som de faktiskt vill ha. Det är självklart jätteroligt att få någonting man själv ville ha, men för mig betyder det mycket att ge. Folk ser det bara som att "bli pank efter jul"  jag ser det som att "spendera mina pengar på de jag tycker om" .

- Hur är ni? Var ärliga.

SJUKLING

Jag är så trött på det här. Jag hatar det. Det är skit, och man mår verkligen piss. Jag behöver inte gå in mer på det. Nu mår jag i alla fall bättre, har tvingat i mig lite onaka med hallon i nu. Det är det enda jag ätit på ett dygn förutom en macka och lite julgodis. Min mage är tom.

Jag fick ju inte bli sjuk nu! Jag har så mycket kvar att göra innan jul, jag måste fixa julklappar. Jag har typ 4-5 stycken kvar! Och jag ligger hemma och är sjuk. Helvetes jävla piss! Sen måste jag städa en massa också, toaletten kanske mamma får göra om jag inte hinner. Men jag har bara gjort bokhyllan i mitt rum! Skit!

Jag fick hem betygen också, eftersom jag inte var i skolan la Andreas den i brevlådan, tack. Det var ju som förväntat, och eftersom jag jämför mig med alla andra är jag ju inte nöjd. Menmen, det G som jag fick till ska jag ju försöka få bort nästa termin. Jag älskar musik, men hatar att behöva visa upp vad jag kan. Men det gör iofs ingenting, ett G spelar ju ingen roll. Det räknar man ju bort i alla fall.

ONSDAG

Totalt meningslös dag i skolan. Och likaså kommer dagen imorgon att vara, endast betyg(som jag inte vill se) och fika(vilket iofs är riktigt trevligt..). Sen har jag jullov. Kan ni förstå, en timme imorgon och sen har jag jullov. Då är det bara ett par få dagar kvar till julafton. Tänk att terminen är slut, det är bara en termin kvar till bal, skolavslutning och slut på grundskolan. Det känns skit, jag vill inte att det ska vara över. Jag klarar mig inte själv. Nej, en termin kvar i helvetet(som blir himlen med mina vänner) och sedan börjar ett läskigt äventyr på egen hand.

Jag har spenderat resten av dagen med Jenny och gjort kola, det blev supergoda. Nu måste jag fixa julklappar, jag kommer inte hinna i tid.

jag hatar dig. (nej, inget personangrepp.)

SWEET DREAMS

image284
Time for bed. Som förhoppningsvis är skönare än den där cementklumpen som denna isbjörn får tillbringa ett par slappa timmar på.  Godnatt allihopa! <3

JULBELYSNING

image283
lite väl mycket va?


Jag tycker julbelysningen har blivit lite väl mycket nu för tiden. En buske täckt med lampor tycker jag kan vara jättemysigt, men nu smyckar folk hela husen fulla. Varje knut och varje träd är täckt av blinkade lampor. Vi har ju ett perfekt exempel här i Tyresö, som har täckt huset med alla regnbågens färger och här och där står det blinkande tomtar och renar. Det är liksom lite too much, det räcker med det där lilla trädet. Mer behöver det inte vara.
 
- vad tycker ni?


2007

Snor av Jessi, i brist på annat.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Många, många saker. Händelserikt år.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, tyvärr. Jag är tydligen inte så bra på sånt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag vet.

4. Dog någon som stod dig nära?
Dog, ja. Nära, inte direkt. Ledsen, ja.

5. Vilka länder besökte du?
Cypern och Sverige.. ;)


6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Nej, jag vill återuppleva saker. Och börja på gymnasium förståss.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Datumen kanske man inte kommer ihåg, men minnena...

8. Vad var din största framgång 2007?
Mer social, nä ag vet inte.

9. Största misstaget?
Alldeles för många, uschusch. Bli kär kanske?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk är man väl lite titt som tätt, och magen är väl inte på topp den heller.

11. Bästa köpet?
Ööh..?

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Ingen aning

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mycket. Speciellt människor

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
High School Musical troligtvis.. Queen har det lyssnats på en del. (You're my best friend.. :] )

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, i alla fall i början på denna termin.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vet inte.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Klagat på mamma och pappa.

18. Hur tillbringade du julen?
I Trosa kommer det bli iår.

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Hur många one night stands?
uhm...beror på hur man ser det.

21. Favoritprogram på TV?
Måååååånga

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
jag försöker att inte hata.

23. Bästa boken du läste i år?
Ingen aning, Camilla Läckberg?

24. Största musikaliska upptäckten?
Massamassamassa

25. Något du önskade dig och fick?
Systis :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte..

27. Årets bästa film?
The Holiday <3

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jag spenderade den med mina vänner och hade picknick i Jennys kök :) tack.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Bättre hösttermin, och ett bättre slut på sommarlovet kanske..

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Som alla andra.

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner. :)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Haha! Sean Faris kanske? xD

33. Vem saknade du?
Flera stycken.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Jag har träffat många nya, både gott och ont antar jag.

MINNEN

Lyssnade igenom ett par gamla band som man alltid lyssnade på på kvällen när man var mindre. Kalabalik hos morfar prosten, den spelades ofta. Såhär runt jul speciellt, den handlar ju om julen. Jag kan varje replik, hela min familj kan alla repliker. Kommer ihåg för några jular sedan när Frida och jag klädde granen och jag citerade "den där grenen skulle ju jag hänga på!" och Frida slinker in och säger "men jag kom först". Jag kan fortfarande le åt det.. :)

Kommer också ihåg hur påverkad jag blev av dessa band, i ett av dem säger en pojke att hans gosedjur luktar hemma. Nästa dag kom jag till skolan med min tomat, och när min dagisfröken frågade vad det var för speciellt med den så svarade jag "den luktar hemma". Sedan satte jag den mot näsan och upptäckte att den inte alls luktade hemma, utan luktade rätt illa. Men jag teg, det blev ju pinsamt annars.

Idag har vi varit på julmarknad med skolan, fast det blev inte så mycekt av marknaden. Grabbarna var mer intresserade av Pizza Hut, så tillslut begav vi oss dit. Jag, Anna, Mirre, Robin och Anders. Som vanligt får man lite klagomål på min kost, men sånt får man ta. Sedan försökte Felicia förtvivlat hjälpa mig hitta julklappar, tack så mycket - jag vet att jag är förjävlig.

JULKORT

Varje år skickar sjukt mycket folk julkort. Men dessa julkort är en massproduktion, där typ 6:- av de kort som säljs för 59:- går till rädda barnen eller liknande. Jag har inte tänkt på det förrän den här julen, men hur opersonligt är inte det!? Man får mellan 20-50 och 90% av dem är just sånna kort som man köper i tiopack. "Hej, vi orkade inte göra egna julkort så vi köpte 100 stycken och skickade till alla vi känner!" Så iår sa jag ifrån, jag blev arg på mamma som ville köpa dessa julkort, utan jag drog hem och skulle tillverka egna istället. Resultatet blev väl lite sisådär.. Jag skulle ju ha med en bild på alla i familjen, och Frida var inte direkt sammarbetsvillig. Men ett litet kort fick jag i alla fall till, och snart ligger det i en massa brevlådor.

FOBIER

Det finns hur många fobier som helst, och hälften av dem är så himla skumma! Det finns saker som man verkligen inte förstår sig på. Jag har någon väldigt lätt form av Aikmofobi/Belonofobi, fobi mot vassa föremål alltså. Men den går i perioder. Här kommer ett par som jag inte kan begripa...

Klinofobi(gå och lägga sig) - måste ju vara riktigt körigt att vara rädd för att gå och lägga sig för att sova, är dom uppe hela nätterna?
Arachibutyrofobi(att jordnötssmör ska fastna i gomen) - förlåt, men denna fobi är riktigt komisk. Förklaringen säger sig självt.
Dikefobi(rättvisa) - är de rädda för att få rättvisa? konstigt liv de måste leva.
Filofobi(bli kär)  - usch, vad hemskt jobbigt. Fast den fobin har väl alla på något sätt...
Fotofobi(ljus) - deprimerande, de sitter antagligen inomhus året ut.
Kakorrafiafobi(misslyckande) - perfektionist?
Logofobi(ord) - ett totalt osocialt liv?
Novarcafobi/Vitricofobi(svärmor/svärfar) - stackars svärmor/svärfar!


SNABBT INLÄGG

Nu känner jag mig duktig, har slagit in flera julklappar och även fixat till ett par. Jag har även gjort flera olika sorters julgodis. :) Det blev hur bra som helst, och nu mår jag ändå rätt bra. Känner nu hur hungrig jag är, tror faktiskt att det har varit en del av illamåendet. Nú ska jag springa ner och se på julkalendern eftersom jag somnade om imorse. *skyller på att jag var sjuk* jag lovar att skriva någon form av intressant inlägg senare ikväll. Får se hur det går...

"JAG VILL INTE ATT DET SKA KOMMA UT, ATT JAG INTE HAR MANLIGA STRÅN PÅ MIG ENSAMME EGON, UNDER NAVELN."

Mådde verkligen inte bra igår, allting var ett helvete och jag mådde illa på köpet. Men till slut gick jag och la mig och försökte sova, men det gick knappt det heller. Kunde inte ligga på mage som jag brukar eftersom jag mådde illa. Jag satte på band, gamla Sune och Bert om julen, och trolltider. Men det tog flera timmar innan jag somnade. Jag somnade i alla fall till fina sms, tack. <3

Men när jag vaknade i morse mådde jag också illa, jag gick upp och åt för att se om det var problemet, men jag hade dundrande huvudvärk så jag gick och la mig igen. Nu har jag sovit sen dess, inte bra alls att jag sover såhär länge egentligen men jag behövde det. Nu har jag bara huvudvärk. Men imorgon går jag till skolan, fan heller att jag stannar hemma när vi äntligen har en rolig vecka :) vi ska ju bara på julmarknad imorgon!

"Vi firar jul och Anders är ful, tototoa tototoa. Vi firar jul och Anders är ful, tototoa tototoa. När Anders är kul blir allt bara strul, tototoa tototoa. Runt Anders har magen...nej.. Runt magen har Anders bildäck och hjul, tototoa tototoa. Bäst att sticka hemåt nu, tototoa tototoa. Annars slår Anders mig blå och gul, tototoa tototoaaaaaaa!"

rubrik by lill-erik

STRESSAD FÖR ABSOLUT INGENTING

Förlåt för dålig uppdatering, har varit i Farsta med mamma och sedan åkte vi till mormor på middag. Jag mår inge bra alls, igår hade jag ont på mitt vanliga ställe i magen, och inte änns tabletterna hjälpte. Det onda gick sedan över till illamående, men jag lyckades somna utan någon skada. Idag har jag mått rätt pissigt, och nu är jag så stressad att jag skakar. Helt utan anledning, jag är förtvivlad. Ingenting går som jag vill och allting måste gå i turbo. Huvudet snurrar, jag blinkar typ 10 gånger per sekund. hjälp.

GOD MORGON

God morgon! (eller god dag snarare..) Vaknade alldeles för sent, jag bad ju mamma väcka mig vid tio för att det inte skulle bli såhär, kom mamma ihåg det? nej. Idag var mina planer att städa mitt rum, jag har kommit fram till att det faktiskt inte är så himla farligt. Har man musik och grejer så funkar det faktiskt. Man skulle haft en dator på sitt rum bara... Men mamma ville handla julklappar, så jag kanske åker med henne istället. Måste ha hjälp av henne att köpa till mormor. Mormor är klurig iår, det enda jag vet att hon önskar sig är träningskläder. Ja, träningskläder. Min mormor tränar mer än mig, hon är 83 bast och hon gymmar. Hon är knäpp, men jag älskar henne ändå.

5 SANNINGAR OM MIG

5 sanningar om mig

- Jag älskar att dricka ur sugrör.
- En tår kom i mitt öga till High School Musical 2.
- Jag har svårt att gå på mitt golv, nära min säng, eftersom jag trodde det fanns skorpioner där när jag var mindre.
- När jag var liten trodde jag att människor var svartvita under mina föräldrars tid, eftersom de var det på TV.
- Jag blir arg på folk som lyssnar på band jag brukade lyssna på förut, de är inte äkta.

Så, nu har jag bjudit på mig själv. Nu är det er tur. Jag vill att ni gör samma sak i er blogg, kommentera innan så jag vet att ni har gjort det :) Nu måste ni.


MIN FÖRSTA GUBBE

image282

Här kan jag stolt presentera min första gubbe någonsin. Rätt bra måste jag ju säga ;)

"BÖRJE SALMING, 17 år i NHL, 13 år i kalsonger. "

Det blev mer än "ett par timmar" men aja :) Idag var jag och Anders i stan för att tjacka julklappar, men den lille skiten hade inte några pengar med sig :) Vi gick runt där, och jag kom faktiskt hem med en julklapp! När vi var på Åhlens City ropade de i högtalarna "De som vill träffa Börje Salming, gå till herrunderkläderna, plan 3. " man såg hur Anders sken upp, och vi begav oss dit. Vi ställde oss i kön och kom därifrån med en varsin autograf och ett leende på läpparna. Sen begav vi oss till Derbyshoppen, där Anders visade sitt hjärta. Och du, får du inte brödrosten så blir till och med jag ledsen, för den är så jävla ball.

Egentligen är det konstigt att man blir så uppspelt när en kändis är i närheten. Jag tycker det känns rätt fjantigt att de ställer sig vid ett bord med bilder på sig själva och en penna i handen, i väntan på att folk ska komma fram. Men börje har ändå åstadkommit någonting, NHL är ingen liten grej. Det är så mycket ballare att träffa Börje Salming än typ Carolina Gynning som är känd för sina bröst och korkade kommentarer. Så visst är jag lite stolt över min bild där Börje kladdat med silverpenna.

Ikväll blir det en hemmakväll, tycker det var länge sen. Typ. Var nyss på LIDL och köpte lite godis, vi hade ingenting hemma. Mötte Andreas på vägen, som var helt förtvivlad över hur förbannat kallt det var. Jag kände mig jätteglad när jag gick där, ett leende på läpparna hela vägen. Lyssnade även på musik, och när jag är glad blir jag så himla konstig när jag har musik. Jag börjar sjunga med inlevelse högt och ljudligt (jag var ensam, typ). Måste ju säga att mina musikaliska förmågor som komemr ut ur munnen inte är särskilt bra, men sjunger jag ut så låter det ju klart bättre än annars. Synd bara att jag aldrig sjunger ut när jag väl ska sjunga inför folk, tyvärr guys ni kommer aldrig får höra mig sjunga i världsklass. Tror däremot att det inte är i världsklass någon gång :)


SCOOBY-DOOBY-DOO WHERE ARE YOU?

Har nu spenderat kvällen med att först äta middag med Kusin Vitamin, och sedan spendera kvällen hemma hos Robin tillsammans med Anders till Scooby Doo filmerna. Helt sjuka, jag kan aldrig hänga med. Men aja, trevliga stunder. Ska förhoppningsvis in till stan imorgon tillsammans med dem också, julklappar behövs.

Har kollat en del på
Tjuvtittat nyligen. Och jisses vad jag garvar. Helt sjuka saker, riktigt roliga. :) Det är som tjuvlyssnat fast med bilder, värt att spana in faktiskt! ;D

Nu borde jag nog lägga mig i sängen, det är ju faktiskt sent - man gick ju liksom upp tidigt imorse.
God natt gott folk, vi hörs om ett par timmar.

BETYG

"betygen sätts nu" 
 
Ja, det gör dem. Mina första betyg i nian sätts just precis nu, de som jag nästan har koll på men ändå inte alls. De som jag ska söka in med första gången på gymnasieintaget. Kom på nu att jag inte alls har någon aning om hur man gör när man skickar in? Jag kommer antagligen bli grymt besviken på mig själv och jämföra mig med alla mina vänner som är mini-einsteins när jag själv är en IQ-befriad ärta. Men jaja, dessa betyg ska jag endast använda för gymnasieintag, sedan ser jag de förhoppningsvis inte mer igen.

CLAIRE

image281 image280
Skulle man se ut som Hayden Panettiere skulle man vara lycklig...

FREDAG

Idag stog jag i cafeterian med Jenny i skolan. Jag tycker inte om det, det är trist och jobbigt. Men idag var det ändå helt okej. Däremot fick Jenny för sig att smaka Moccachino, men hon fick nog bara någon enstaka klunk, för resten hamnade helt plötsligt på mitt ben. Jenny hade tappat koppen, och helvete vad det sved. Ni vet hur varmt kaffe är, och detta var just tillagat. Så där gick jag hela dagen och luktade äckligt kaffe, öm är jag också. Resten av dagen har jag i stort sätt snackat bort, men skit samma. Jag har nått mina mål och betygen sätts idag.

Och nu är det helg. Vi hörs senare

LISTALISTALISTA

Sno från Robin... :)

Om du får mer än 45 poäng, så är du ett dåligt inflytande.
Om du får under 15 poäng finns det en risk att du bor under en sten och inte har något liv vilket är ännu värre...


( ) Rökt
(x) Druckit alkohol
(x) Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet
(x) Sovit i samma säng som någon av samma kön
( ) Kysst någon av samma kön
( ) Haft sex
(x) Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar
(/) Tittat på porr
( ) Köpt porr
( ) Tagit droger
TOTALT: 4.5


(x) Tagit smärtstillande
( ) Tagit någon annans receptbelagda medicin
(x) Ljugit för dina föräldrar
(x) Ljugit för en vän
( ) Smugit ut ur huset
(x) Gjort något olagligt
(x) Skurit dig själv - inte medflit?
(x) Skadat/sårat något
(x) Önskat att någon ska dö
( ) Sett någon dö
TOTALT: 7

(x) Varit ute längre än du var tillåten
( ) Varit ute hela natten
( ) Ätit ett helt glasspaket själv
( ) Varit hos en terapeut
( ) Varit på avvärjning
( ) Färgat ditt hår
( ) Fått böter
( ) Varit med om en olycka
( ) Varit på en klubb
( ) Varit på en pub
TOTALT: 1

( ) Varit på ett vilt party
( ) Sett Mardi Gras
( ) Druckit mer än fyra öl på en kväll
( ) Spenderat vårlovet i Florida.
( ) Sniffat någonting
(x) Använt svart nagellack
(x) Haft på dig armband
(x) Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på
(x) Lyssnat på rap
( ) Äger/Ägt en 50 Cent CD.
TOTALT: 4

( ) Klätt dig som en gothare
(x) Klätt dig som en plugghäst
(x) Klätt dig som en punkare
( ) Klätt dig som en grunge
( ) Stulit något
( ) Varit för full för att minnas något
( ) Drabbats av en minneslucka
(x) Svimmat
( ) Varit förälskad i en granne
( ) Fått någon att smyga in i ditt rum
TOTALT: 3

( ) Smugit in i någon annans rum
( ) Varit förälskad i din bästa vän
(x) Varit på en konsert
( ) Rå-kn*llat någon
( ) Blivit kallad för slampa
( ) Kallat någon för slampa
( ) Installerat högtalare i din bil
( ) Haft sönder en spegel
(x) Duschat i någon av det motsatta könets hus
(x) Borstat dina tänder med någon annan tandborste
TOTALT: 3

( ) Ludacris har varit/är din favorit rappare
( ) Sett en p-rulle på bio
(x) Hängt i ett köpcentrum
( ) Skolkat från skolan
( ) Haft en operation
( ) Haft en skada
( ) Hamnat i en rättegång
( ) Smitit från notan
(x) Satt eld på något
(x) Ljugit om din ålder
TOTALT: 3

( ) Ägt/Hyrt en lägenhet
( ) Brutit mot lagen då en polis varit i närheten
( ) Varit otrogen
( ) Hamnat i trubbel med polisen
(x) Pratat med en främling
(x) Kramat en främling
( ) Kysst en främling
(x) Åkt bil med en främling
( ) Blivit trakasserad
( ) Blivit verbalt trakasserad
TOTALT: 3

( ) Träffat någon ansikte till ansikte som du träffat på internet
(x) Varit inne på internet 12 timmar i sträck
(x) Pratat i telefonen i mer än 4 timmar i sträck
(x) Tittat på TV i 12 timmar sträck
(x) Varit på en loppmarknad
(x) Blivit kallad för ett dåligt inflytande
( ) Druckit och kört bil
(x) Busringt någon
(x) Legat i en soffa med någon av det motsatta könet
( ) Fuskat på ett test
TOTALT: 7


Totalt totalt : 35,5 :)


TACK, <3

Människor dör varje dag, chansen finns alltid att det skulle vara någon som står mig nära. Det är tuff, med tanke på hur jag har reagerat tidigare. Och man kan inte göra något åt det. Därför vill jag berätta för er.

Mina vänner, ni som alltid stöttat, ni som alltid välkomnar en, ni som alltid är glada och trevliga, ni som kallar er själva mina vänner. Jag är oerhört lycklig över att jag har er vid min sida. Att ni står ut med mig är en gåta, men jag är lycklig med er, med er mår jag som bäst. Jag vill bara säga tack, och att jag älskar er. Ni är mitt liv.

Ta åt er. Tack.


"HOLY POO ON TOAST"

image279
Såg just What A Girl Wants, med Amanda Bynes. Jag har sett den så många gånger att jag kan replikerna, och jag vet när allting kommer. Ändå har jag fastnat för den. Det är en riktig B-film, men det är sånna filmer jag tycker om. De är gulliga tillsammans, och
Oliver James är riktigt gullig. Vad jag inte kan begripa är att jag lever mig in i filmerna så mycket, är det sorgligt - då gråter jag. Jag kan inte hjälpa det, alls. Det låter otroligt fånigt, men jag har fått en tår i ögat till de mest oväntade filmerna.

COOLSTUFF.SE

image278
Vad säger ni grabbar? Skulle ni inte vilja ha en sån här att klä er i? Den finns på
coolstuff.se, bland en massa annat skoj! Hahahah!

ÅRETS VÄRSTA

Igår såg vi årets värsta ascrack. Ni vet när man ser rumpenstumpen... Jo, det gjorde vi igår. Vi satt i tyska-salen jag, Jenny, Adam, Joii, Hugo och Pontus. Och sen sitter det en liten stackars sexa där, med häng på kalsongerna. Det var 1 decimeter, I swear. Vi satt och hade riktigt roligt åt det i säkert tio minuter, jag tyckte självklart synd om den stackars killen, men det var sjukt kul. Vi började garva varje gång vi kollade ditåt, eller på varandra. Hahahah!

och jag har ändå sett hur många som helst detta år...

13 DECEMBER


 
image277


Och idag är det ju Lucia, mysiga lucia! :) Men ingen fika på morgon BG:n som vi brukar, det skulle tydligen bli på avslutningen istället. Och ingen uppvisning heller, den ska tydligen vara nästa vecka. Det enda som var Lucia-aktigt idag var lunchen - gröt. Men ikväll ska jag nog ta och fixa lucia-fika till mig och syster, tomteluva på.

TORSDAG

Ny dag, nya tag brukar man ju säga. Hur som helst var jag på kasst humör imorse, och hade absolut ingen lust att gå upp. Men jag pallrade mig ändå upp. Sen har jag varit allmänt seg hela dagen, förutom på idrotten då jag faktiskt var på G! Det var faktiskt kul, med lekar och grejer, det är ju sånt som förut gjorde idrotten rolig. Nu är det bara betyg, betyg, betyg som gäller. Vi hade i alla fall bra "laganda" och jag kämpade så gott jag kunde. Det är dock helt sjukt vad folk kan ta saker seriöst! Som D, som blev grymt arg och skrek när han åkte ut på spökboll. Hur töntigt låter inte det? Herregud, väx några meter och skärp dig.

På BGn blev jag plötsligt överaskad av en pappersboll rakt i nyllet. Och vem hade kastat den!? Jo, Henke. Snacka förvånad jag blev, det var ju ett hårt kast! Men ja, ett gott skratt förlänger livet. Idag har mamma övernattning på jobbet med femåringarna, åh vad kul det var! (när jag var fem alltså) När vi stöpte ljus, åt donken-mat och massa annat roligt. kommer ni ihåg? Jo, jag ska i alla fall med mamma när hon handlar åt barnen, så ska jag också få lite fett käk :)

Jag har sett hemsk ut idag, ha överseende med det.

!"#¤%&#!

Jag är ful, äcklig, jobbig, osmart, blåst, för snäll, tjock, dum, fet,
irriterande, liten, klen, svag, obegåvad, feg, blyg, tyst, tråkig, obetydlig,
töntig, fjollig, wannabe, oduglig, onödig.
Vad finns det kvar som är bra av mig?



bad day.


AGNES & MÅNS: MQ

image275
Det har varit himlans mycket snack om denna reklam. (läskigt att precis när jag skriver detta började den reklamen på tv) Jag tycker den är gullig, kanske för att jag diggar Måns rätt mycket, även om jag helst inte klassas som något fan som skulle börja störtböla om jag såg honom. Men som sagt, jag tycker den är gullig och klart mycket bättre än alla andra av MQ:s töntiga och uttjatade reklamer där de tar död på många fina låtar.

- vad tycker ni?

FÖR SNÄLL? skulle inte tro det

"Du är för snäll. " Det är jag inte alls det! Det är väl bara bra att vara snäll, har jag fel? Möjligtvis är jag för snäll för mitt eget bästa. Men det kan jag inte ändra på, det är en del av mig, och jag ser bara en massa dåliga konsekvenser med att inte vara "så snäll som jag är". Jag tycker själv att jag inte är särskilt snäll, jag kan vara en riktigt pain in the as, eller en finne i röven som Henke skulle sagt. Men yeye, it make sence in my head.

Ni säger att det är dåligt att vara för snäll, men om jag skulle börja bli dum, skulle ni tycka om mig då?


SKIT MATTE

Att jag var stolt över mig själv i skolan, är ju totalt bortblåst nu. fan, vad kass jag är.


QUACK QUACK


image273

Pringles är ärligt talat grymt tilltalande. Det är ruskigt gott faktiskt, speciellt sourcream onion smaken. Dom är sådär tunna och goda, och fräscha! Nej, dom är helt klart högt upp på listan bland goda chips. Ska ni bjuda mig på chips, tackar jag inte nej till pringles :)

fotograf: Jenny, som i vanliga fall brukar vara rätt kass på att fota. :)

PEPPARKAKSHUS.

Pepparkakshusen är klara och Adam har gått hem. Mitt blev fult, men jag kan inte säga att mitt någonsin varit snyggt. Och själva grejen för mig är inte att det ska vara snyggt, det ska vara roligt, stämningsfullt och problematiskt. En av mina delar hade kraschat redan i förpackningen, och när monteringen av huset var klart var stora delar täckta av bränt socker, men.. Huset är nu täckt av godis och kristyr, och även två smileysar smyckar sidorna.


In action.

"VISA DIN KVINNLIGA SIDA"

Jag blir så frustrerad. Man hör hela tiden om "kvinnor som tappar pennan", bara för att få visa upp arslet. Själv har jag inget behov av att visa upp mitt arsle, och skulle jag ha det skulle jag definitivt inte vilja göra det genom att böja mig fram så att hela rumpan spänns och ser allmänt sjuk ut. Men nu är det så att jag på senaste tiden hela tiden tappar den förbannade pennan/nyckeln som jag har i handen. Och detta händer ju förståss när man är bland en massa folk och man ska ju försöka ta upp pennjäkeln eller vad det nu är på ett snitsigt sätt. Jag brukar inte lyckas, jag ser alltid helt sjuk ut. Så, ni som ser mig tappa pennan stup i kvarten, jag är inte ute efter att visa upp min röv.

- någon som har samma problem?


JUUUULGRAAAAN

Julgranen är nu tjackad och står utanför huset. Det gick snabbt och enkelt, vilket var skönt eftersom det var jäkligt kallt. Bärandet av granen slapp jag också, det skötte Frida och mamma så fint. Kanske borde det varit jag, jag måste ju hålla mina fina armmuskler(som Henke så fint nämnde idag) i trim. haha!

Snart blir det lasagne och efter det kommer bror(kusin) hit så ska vi göra pepparkakshus :) det är mysigt, får se hur det ser ut iår. Brukar ju aldrig göra något speciellt, sätt ditt fullt med godis och sen äre klart. De välgjorda pepparkakshusen är fina att se på, men mindre kul att äta sen när man kastar ut julen!

image271
(jag har inte gjort detta...)

JULGRANSKÖP

Hola amigos!

Idag redovisade jag steg 26 i matte, och imorgon får vi se om jag kan få till redovisning på steg 25 också. Då är jag klar med alla mina mål för hela terminen. Var även i stan med Anna nyss :) men som vanligt kom jag inte hem med någonting, utom lite små idéer på vad jag kan tänkas ge folk i julklapp. Vi får se...

Snart ska jag iväg med mamma och Frida och köpa julgran. <3 Jag älskar att köpa julgran.. Sa först nej på att hänga med, men sen nådde frågan min hjärna och jag ändrade mig snabbt. Jag måste göra alla jultraditioner, även gå runt och välja och vraka mellan olika kungsgranar. Det luktar mysigt, det är mysigt.

Andäsh, har du snaggat dig får du fan skylla dig själv! Din skalle är min ägodel nu.


LOVE ACUALLY

image267

En riktigt mysig film. Fylld av kärlek, man blir glad av den. Självklart slutar den gott för hela bunten, men hur hade det varit annars? Det är väl det som gör den så bra. Det är väl bara hålla tummarna för att min kärlekssaga går åt samma håll som deras.

Love acually is all around

"JAG TÄNDER PÅ ALLT!"

Dagen har varit, kort? För första gången den här terminen glömde jag loggboken hemma, i hallen, precis vid ytterdörren. Vet inte hur jag lyckas glömma den, men jag kände inte att jag var i behov av den idag i alla fall. Har typ två mål den här veckan, alla mina terminsmål är klara, typ. Anders, s v i k a r e, har rakat skallen. Åååååh! Vad hände med hår? Varför vill ingen ha hår längre? Börjar det inte gå lite långt med raka-bort-allt-hår-saken nu? Visst, det är absolut inte fult, och det är riktigt mysigt att dra handen igenom en korthårig skalle, haha! Nu snackas det om att de ska raka bort håret på Gurra, gör dom det börjar jag för sjutton gråta. Ett tips Gustaf, bär badmössa i Falun, för jag slår ihjäl dig om håret är borta en morgon.

Nu har jag varit en stund hos Felicia, trevligt att se hur andra har det! :) Vi kollade även på filmen, jag är ledsen Felicia, men det gulliga i det - det såg jag inte.


rubrik by Felicia.

TVÅNGSTANKAR?

God morgon!

Ännu en skoldag ska strax påbörjas, frågan är hur mycket jag kommer få gjort idag, troligtvis ingenting. Fast med den inställningen kommer jag ju ingen vart. Sov dåligt inatt, somnade sent men är ändå inte särskilt trött. Ikväll är det ingen hemma förrän vid typ 8, får se om det händer någonting.

Jag förstår inte varför alla måste irritera sig så mycket på att jag rör på saker hela tiden. Jag är ledsen att säga det, men jag måste verkligen göra det. Jag kan inte koncentrera mig och jag mår inte bra om jag inte får göra det. Det kan vara att jag petar lite på en penna, det räcker. Ja, jag har väl någon så kallad tvångstanke, men jag kan verkligen inte hjälpa det. Det känns riktigt komiskt när folk tar bort sakerna från mig, och jag sitter där som ett fån. Jag kan inte göra någonting! Jag börjar flacka med blicken och får ett nervöst sammanbrott. Varför kan jag inte bara få riva sönder den där servetten, rita den där krumeluren, gnida på det där suddet? Det får mig att må bra. Låt mig få göra det.

PINA

Åh, vad jag är trött på bleeding love och no one. Jag har aldrig tyckt om någon av dem, men alla andra verkar älska dem! Jag tycker dom är gnälliga, tråkiga och allmänt dåliga! Dom spelas överallt, nej usch. Bra eller anus? A-N-U-S!

- vad tycker ni?

HAHA

K ä r a  D a g b o k.
D e  f l e s t a  a v  m i n a  k o m p i s a r  t y c k e r  a t t  m i n  B ä s t a  e g e n s k a p  ä r  a t t  j a g  ä r 
d u m m  i  b l a n d.  H e j d å  L i n a

Kära Lina, du har nog bättre egenskaper än så :) <3

..stycket är inte taget från hennes dagbok utan från ett tjej-spel vi spelade när vi var små!

TÅLAMOD

Jag har verkligen inte tålamod. Inte när det gäller att göra saker. Människor har jag rätt bra tålamod, jag kan hänga mig kvar vid folk även om de behandlar mig som skit i förhoppning att de ändrar sig. Men att göra saker, skriva, städa, skapa. Det funkar inte, jag ger det ett försök och sen ger jag upp. Jag har ingen kämparglöd liksom, kan jag inte så kan jag inte. Då försvinner mitt tålamod direkt. Pappa och Frida är totala motsatsen, de kan sitta med en problemlösning i 4 timmar om det skulle behövas, jag ger upp efter en kvart. Tålamod, det är någonting jag verkligen skulle behöva.


LICENCE TO GRILL

image261


Licence to grill, tv-programet. Den mörkhyade killen med världens ballaste trädgård där han lagar barbeque-mat som ser så otroligt god ut att man dreglar. Kötten och räkorna från grillen, de ser så gudomligt goda ut! Det hörs inte ofta från mig, men jag skulle seriöst vilja äta allt han lagar. Skulle antagligen trivas rätt bra borta hos honom också, med barabequelyx vid poolen, herrejävlar alltså. Ge mig.

ANDRA ADVENT

God morgon!

Jag tycker jag vaknade alldeles för sent idag, halv tolv. Vaknade av att dammsugaren dundrade i rummet brevid. Nu har jag ingenting planerat för dagen, ska nog städa lite smått antar jag.

Idag är det också dags att tända det andra ljuset. Julstämningen är nog snart på topp, om regnet ska ta och bytas ut mot snö någon gång.. Ikväll ska vi antagligen göra julgodis också, hur mysigt som helst. Vi ska göra knäck och brända mandlar. Men mamma har köpt nougat också, är det någon som har något smarrigt recept på julgodis med nougat i? Tacksam för svar :)

Vi hörs senare!

TOMTEN ÄR INTE BAJARE

image260
Jag tror på tomten.

bild by mig själv, haha!

LINALINALINALINALINALINALINA

Dagen har tillbringats tillsammans med Lina. :) Vi skulle egentligen kolla på julklappar och sånt, men efter att ha traskat runt en stund i centrum märkte vi att ingen av oss hade någon lust utan köpte med oss brownie och gick hem till Lina. Senare åkte vi iväg till en kina resturang för att köpa med oss mat, och kollade på en film. Cocktail, en äkta-oss film. En film som slutar med att vi båda sitter och ler, så känns det inte med någon annan utom just Lina.

Vi upptäckte även våran fantastiska begåvning i brända mandlar-tillverkning, och mina brillianta pussmunnar med läppstift. Vi spanade även igenom Linas skolkatalog, det var dåligt med ögongodis måste jag säga..

Mer än så hände faktiskt inte idag. En godisfri lördag, det har det inte varit på länge!

grattis, i guess.

GOD MORGON

God morgon! Har alla sovit gott? Det har i alla fall jag!

Imorse vaknade jag av en påminnelse på mobilen.. Klockan 9. Men jag behövde sova så jag sket i julkalendern. Får kolla på det ikväll :) Idag planerar mamma och pappa att städa, och jag ska tydligen städa mitt gamla rum. Alltså vårat förråd där vi slänger in allting vi inte vill se typ! Och jag får såklart ta hand om garderoberna, som jag inte har rört sen sist jag städade där. Förutom mitt klädskåp då. Men jag skulle väldigt gärna vilja komma iväg och kolla på kläder, och julklappar. Så jag ska nog pallra mig iväg någonstans en stund, om jag får med mig någon.

Vinnarlåten var inte bra heller. Den är aldrig bra, den här var bara seg och tråkig. Och det är den man kommer höra på radion framöver. Jag som inte ens lyssnade klart på den...

Nä, återkommer när jag har något intressant att skriva! ciao!

KVÄLLEN SOM VARIT

Filmkvällen är över, och folket har gått hem. Tog reda på att Marie vann, tycker det var rätt. Nu kommer Amanda få en karriär, om hon nu klarar av att hålla rösten! Tänkte kolla på vinnarlåten, har ju inte hört den än. den är säkert lika dålig som de andra, men det är ju fortfarande intressant att höra, så man känner igen den på radion sen.

sitter är lyssnar på svensk hip hop, det är verkligen riktigt dåligt. Men Anton & Affe är nästan acceptabelt(?), så det är det som spelas. Endast för att jag har minnen till den. En lögn, det är förjävlig, texten alltså. Jag blir bara sur när jag hör den egentligen, och hoppas att ingen jävel tänker sådär.

"har ja varit otrogen så ska hon ha överseende
men hon ska aldrig våga på nå sånt beteende
hon ska kalla mig älskling fast ja kallar henne för slyna
och om hon får en örfil ska hon fan inte grina"

sämst.

AUF WIEDERSEHEN

Filmkväll, så jag kommer inte skriva på ett tag. Hör av mig senare ikväll! :) <3

image258
Het bild.com!


IDOLFINAL

Äntligen känner jag att jag faktiskt har gjort någonting den här terminen. Mina mål i skolan börjar bli uppfyllda och jag märker att jag kan klara det. Har egentligen bara ett mål kvar, och det är matten som är på god väg! Sen kan jag fortsätta lite med engelskan om jag har lust :) Annars blir det nog en läxa på lovet.

Ikväll är det idol, vem vinner och vem försvinner? För mig spelar det absolut ingen roll. Jag kommer troligtvis inte se hela idolavsnittet ikväll. Det tråkiga är att den som vinner inte kommer få någon karriär, medans tvåan kommer bli känd. Så är det i alla fall oftast. För mig känns det som att Marie förtjänar första plats, hon har bättre röst, och sen tycker jag att Amanda kommer klara sig alldeles utmärkt på egen hand med sin coola stil. Så jag håller nog på Marie. Vem håller ni på?

Felicias farsa är lite ball, han lyssnar på Dogge Doggelito! (inte för att Dogge är cool i sig, eller bra för den delen. Men en pappa som lyssnar på sånt, är lite småcool.)

JULAFTON VS JULDAGEN

Jag har funderat på en sak. Varför är alla lediga på juldagen, men inte julafton. Ja, okej det är så. Det är en del av själva religionen att då hände blabla. Men ändå, vem vill vara ledig på juldagen? Det är då man sitter och halvdeppar för att en av de bästa dagarna på året är över, och självklart testar sina julklappar. Men är man inte hellre ledig på julafton och spenderar den med sin familj? Och jobbar på juldagen istället. Kul att sitta på ICA och ta betalt för sista-minuten-skinkan när man vet att hela Sverige sitter och kalasar på sin redan färdiga julskinka?

MYS-LISTA ;)

MYS-TEST
Hur mysig är du?

(x) du föredrar myskvällar framför festkvällar.
(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (hemma)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har partner du ofta myser med
(x) du har blivit masserad
(/) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon dag ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember.
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser
(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(/) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(/) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan
(x) kompis-middag är aldrig fel
(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar
(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda
(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(x) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
( ) du har somnat på en lektion
(x) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej
( ) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max

22 :) mysig person

0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan smink till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?

20-25 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat?

TENNISBOLL?

image257
Jag har sett många som sätter tennisbollar på dina dragkrokar.
Varför gör dom så?

jag veeet vad bilden kan se ut som..

TORSDAG.

Idag var det idrott på Tyresö Gym. Det var kul. Jag älskar att träna! Jag hade skrivit upp mig på gymmet, men JO tvingade iväg alla på core de första 30 minuterna. Jag var skeptisk, eftersom jag gått på core förut och tyckte det var skittrist. Men idag var det helt okej, och det kändes skönt att träna, det blir inte samma sak när man bara gymmar. Sedan gick jag och Emelie till skolan, vi orkade inte vänta på bussen. Och sen satte jag mig och pluggade lite, men det gick ju inge vidare.

Sedan var det dags för redovisning i kursen, trodde att jag skulle sumpa det när jag hade Calle. Men det visade sig vara kul, även om jag inte hängde med i svängarna alltid, och sa lite fel så märkte Calle att jag förstod(och samma med de andra) så han tyckte vi gjorde ett bra jobb, och sa att det var inte så många som slapp den skriftliga biten(som vi iofs redan skrivit) men vi slapp lämna in den! Jag kände mig nöjd, äntligen händer det lite grejer. Det känns fortfarande som allting går lite segt i skolan, men vafan. Nästa termin måste jag fasen rycka upp mig!

Snart ska jag iväg och träna med mamma!

MORGON

Idag hann jag se julkalendern! Jag är stolt över mig själv, haha. Jag verkligen hatar att gå upp på morgonen. Och nu är det ju så att jag råkade skita ner mitt hår med en mousse, så nu kommer det säkert bli skitigt under dagen. Mysigt! Och idag är det gym också, skit pom fritt. Jag gör så gott jag kan, alla vet ju redan att jag är klen. Dessutom är jag tjej! Jag tror dessutom jag har kommit på vad jag ska köpa till pappa! Det känns jätteskönt, för pappa brukar vara ett stort problem. Frida är det största, hon önskar sig aldrig någonting! Ge mig gärna tips om vad man kan köpa till en 22-åring. (fast inte här, för hon läser bloggen lite då och då..)

Nu ska jag skutta iväg till skolan..ciao!

PEPPARKAKA

Pepparkaksbaket är över, i alla fall för min del. Man tröttnar efter ett tag, står bara och käkar upp degen som borde ligga på plåten i form av bockar och granar. Så nu gav jag upp, när julskivan var slut. Nu satte mamma på pappas jul-skit-fejk-skiva istället. Jag tänker hålla för öronen, det är inte bra att höra sånt skit. Fast den första låten kan jag lyssna på, det är ju "tänd ett ljus" och den är bara superbra.

Pepparkaksdegen var i alla fall finemang, medans en massa hurtiga människor sprang runt på löpbanden proppade jag magsäcken full med deg, men..det är ju jul för fan! Träna kan jag göra senare! Imorgon är det ju gymma med skolan som gäller, känner lite fasa för att visa upp mina förmågor vid armträningarna men förhoppsningsvis sköter alla sitt. Pappa ska(om han kommer ihåg, hoppas!) köpa busskort till mig, ett månadskort. Kommer verkligen behöva det nu när man ska flänga omkring efter julklappar. Skulle vara så soft.

PEPPARKAKSBAK

Dåligt med uppdatering idag med, har varit i stan med Felicia. Jag återkommer senare, nu ska jag baka pepparkakor och lyssna på julmusik med mamma. <3


SÖTA SMÅ SEXOR

Sitter i skolan och borde verkligen plugga, jag ska, snart.
Åh, jag älskar alla små pluttpojkar i sexan! Dom är så otroligt gulliga. Jag går samtidigt som 3 killar varje morgon, och jag tycker dom är så grymt söta! Dom försöker ha lite stil, som är jättekorta med världens minsta rumpa som dom numera ska visa med häng :) Sen har en liten sexa skåp under mig, och han är så söt för varje gång jag kommer så går han undan så jag får fixa mitt först. Vi står där varje morgon tillsammans, han är så söt!

sen kan ju typ resten ta sig! förutom de två blonda rufsen :)

THOUGHTS

Jag har funderat på en sak. Om jag skulle ta en köttkniv, och hugga bort de fett som jag vill ha bort på kroppen, och sedan sy ihop. Skulle det funka? Eller så skulle jag bara hugga bort små delar, så skulle jag kunna tejpa ihop? Skulle det fungera? Ni vet att jag aldrig någonsin frivilligt skulle sätta en kniv i mig själv, med tanke på min fobi för vassa föremål, men jag bara funderar på om det skulle gå! Så..skulle det?

EN SMAL KNUBBSÄL!

Idag blev det helkväll med Lina. Så inget bloggande för min del. Först mötte jag henne i centrum och sedan knallade vi hem till mig för att se klart på en film. Sedan har vi käkat, snackat, lyssnat på Linas brors radioprogram(som för övrigt faktiskt var sämst hittills) och haft det trevligt. En jädra massa russin har vi proppat i oss också, våra tänder är nog inte så vackra nu! Vi diskuterade även ett gammalt kärt minne, när vi ryckte av oss håret på dagis och gjorde ett fågelbo. Ja, ett fågelbo. Vi tyckte det var jättefint och skulle stolt visa upp det för våra fröknar, men tji fick vi när dom blev fly förbannade när Adam, tjallaren, hade berättat att det var vårt hår. I ett desperat försök skyllde vi ifrån oss och sa att allting var taget från mattan, men icke sa nicke min så kallade kära kusin förstörde allting. Resten av dagen bestod av ensamt målande och gråtande från min sida. Jag tror att det är en av de få gånger jag någonsin fått skäll av en fröken/lärare.

Vi tog även en massa fräna bilder, som ni ska få ta del av ;)
Annars har jag faktiskt inte så mycket mer att säga nu ikväll.

    

rubrik av syster.

GRATTIS ELIN!


Grattis Elin 16 år!

Jag tycker så mycket om dig! <3


..

Designen får vara såhär ett tag, för jag har inte tillgång till photoshop för tillfället. Lite julstämning är det ju ändå..

JULSKIVA NR 1.

image250
The one and only julskiva in history. I alla fall för min del. Jag kan alla låtar, jag vet vilken som kommer efter den andra, det är en klar julkänsla och utan den är inte min jul fulländad. Gammal och bra, den har kvalitét! Pappas skit som han köpte för något år sedan kan ta sig, för ingen tar dennas plats i mitt hjärta!

JAG TROR PÅ TOMTEN!

Var i stan ett tag efter skolan, efter en fika med Lina(hahahahaah) bara Lina som förstod det komiska i det där. Och sedan gick jag själv, men hittade ingenting. Sån är jag.  Men sedan mötte jag Andreas och Ozzy inne på HM där jag faktiskt köpte både benvärmare och pincett, höhö. Så jag gick en sväng med dem och sedan åkte vi hem tillsammans. En lång men behaglig resa, dock var Ozzy ett riktigt irritationsobjekt med sitt Tomten är bajare och jag kämpade som sjutton för att bevisa motsatsen, Tomten är Tomten, inte någon grön och vit skit! (haha, jag rimmade!)

Nu för tiden stöter man på Hello Kitty lite här och där. Jag förstår inte vad folk ser i den där lilla katten med en rosett på huvudet. Den är ful, och töntig. Kan inte förstå att den säljer så bra som den gör, jag kan förstå att 3-åringar tycker om den. Men 20-bastare som går omkring med det förstår jag inte...

image249

DESIGN FEL

designen är inte klar, men jag måste sova. Godnatt <3

LINUS, :]

image246
Myspys bild. <3 :)

Lägg in en mysig bild på din blogg, och säg till i kommentaren så att jag kan spana in den :)

BU

Jag är verkligen lättskrämd. Både pappa och jag satt just här uppe, pappa vid sin dator.  Och helt plötsligt säger pappa någonting till mamma, och jag flyger upp från stolen. Hjärtat var i halsgropen, för vadå? Pappa pratade? Snälla nån. Jag kan verkligen hoppa till för vad som helst, och det är rätt pinsamt faktiskt. Speciellt när folk upptäcker det, och upptäcker det roliga i det också. Men samtidigt får man ju ett gott skratt titt som tätt :)

DÄR UPPE DÄR DET ÄR TÄNT, DÄR HAR JAG SLÄKT

Nu har jag kommit tillbaka från Trosa. Det var mysigt där. Vi kom dit och tog en fika, och sedan gick vi ner på julmarknaden. Där stötte jag på Björn shifs, och köpte även lite brända mandlar. :) Sedan gick Adam och jag tillbaka till huset, vi orkade inte vara på marknaden. Vi lekte lite med hundarna. Sedan var det glögg och sånt. Och efter det blev det mat. Våran släkt är sjuk, den kan vara riktigt underhållande, men det är alltid samma visa år ut och år in. Vem har bäst/dyrast/nyast grejer. Jag är så stolt över min far som för det mesta står över och inte skryter, men herregud vad dom bränner på. Man blir inte klok på dom.

Jag har i alla fall haft en bra dag, trots att jag kan bli riktigt trött på min släkt. Hur har din dag varit? :)

askul rubrik, jag veeeet!

DAGS ATT TÄNDA FÖRSTA LJUSET

Nu har jag kollat på andra delen av julkalendern, Lina smsade mig en minut innan det började, så jag hann även fast jag somnat om av väckarklockan. Idag är det första advent. Mysigt. Jag har inte käkat frulle än, tänkte vänta på mamma & pappa så vi kan äta frukost tillsammans, och tända första ljuset. Och sen ska vi åka vid elva, som varje år. Undra hur det blir den här gången? Men som tur är är ju Adam med, så någon har jag ju att prata med i alla fall.
Ha en mysig första advent, så hörs vi ikväll! <3

tacka gudarna

åh, det är över

?

Jag har fortfarande ont, jag är rädd. Jag har inte sagt något till mamma och pappa. Jag har haft ont sen typ 5 eller något. Men det gör inte jätteont, så det kommer gå över, jag vet det. Säger jag någonting till mamma, kommer hon ställa frågor. Tänk om jag måste åka in till sjukhuset? Tänk om det verkligen är något fel? Nej, det är inge fel. Det går över snart, dom behöver inte veta. Jag kanske brås på morfar. Under hans sista tid, så ville han inte vara på sjukhus. Han ljög, för oss. För att få vara hemma. Han kanske var rädd han med? Jag är rädd.

Nej, det går över. SLUTA

KVÄÄÄLL

Den här lördagen har varit rätt trist, men behaglig. Jag har städat, fotat och tagit det lugnt. Men jag hade faktiskt tänkt att hitta på något på kvällen, men det ser ut som att det inte händer någonting. Ont i magen har jag också. Eller inte magen, typ någonting emellan höftbenet och naveln på vänster sida.. Sitter blindtarmen där? Jag är så himla dålig på sånt där. Hur som helst så gör det ont, och har gjort ont i flera timmar nu...

Nu tycker jag att någon kan komma och plinga på dörren.. Överaskningar är kul, och jag har tråkigt.

LIIIIISTA

Snor lista från Bex :)


One three hill eller O.C: OC
Ute- eller hemmakväll: Hemma, med vänner
sex eller mys: Mys
Salt eller sött: Sött
lyx eller budget: Lyx!
sommar eller vinter: Varierat
När är du Född: 18 april 1992
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukiskläder :)
Favoritresturang: Pizza hut!
Favoritfilm: Maaany
Födelseort: Nacka BB? Men jag bodde i haninge då..
Smeknamn: Hett, Petrus, Pettson ?
Favoritfärg: Svart
Drömkille: Någon charmig kille ;)
Har du varit kär: japp.
Favoritlåt: Har sjukt många
Maträtt: Typ tacos eller nått sånt
Tycker inte om: knivar.
Senaste sjukhusvistelse: Alla magsaker... Senast Handen.
Favoritdricka: Fanta/Zingo
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Knallgröna...
Vad gör du när du är uttråkad: Jag sitter och har trist framför datorn, oftast.
Missbruk: Godsaker
Vän som bor längst från dig: Micka?
Vad retar du dig mest på: snobbjävlar, och *
Läggdags: sent tack.
Husdjur: nada
Skostorlek: 36/37
Syskon: Frida och Elin
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Bröstcancer? eller Rädda Barnen? Jag vet inte.
Vilket är det vackraste ordet: Nostalgi? Nä, ingen aning.
Är du Internetberoende: Hmm.. till och från
Gillar du snö: JA!
När köpte du något åt dig själv sist: Chips och popcorn igår?
Vilken är din bästa egenskap: No idea
Vilken film såg du på bio senast: Hairspray med Lina :)
Favoritgodis: Choklad
Studier eller jobb: Inget
Bästa kompis: det har jag

B1 & B2


Jag älskar barnprogram. Det är så härligt att se dem igen! Dr. Kosmos kommer jag knappt ihåg, men jag kommer ihåg att jag kollade på det. Bananer i Pyjamas låg jag och kollade på i mammas och pappas säng varje morgon. <3

WHATEVAAAA


Barn lär sig. Haha! Så göllig :)

JULCHOKLAD!

Det är något speciellt med chokladkalender-chokladen. Det är verkligen julchoklad. Man äter aldrig den chokladen annars, bara i kalendern. Jag smakade just på min första, ruta 1. Nu har jag alltså bara kvar ruta 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24. Men det lär ju bli en enkel match ;D Men just den chokladen vill man ändå bara ha en av, en varje dag räcker lagom.

Nu blire körv.

AVUNDSJUK?

Just nu, sitter jag hemma i morgonrocken och kollar runt på internet och ska strax hoppa in i duschen och sedan hitta på något med någon alternativt städa mitt rum. Jenny, den skiten, sitter just nu på ett flygplan påväg till the states, USA alltså. Hon kommer sitta på ett plan och kolla på film och äta mat(iofs riktigt vidrig mat) på planet och sedan mellanlanda i Chicago. Där har hon lovat att ta kort på feta människor åt mig(hennes idé!) och sedan flyga vidare till Arisona eller vad det nu var. LA skulle hon ju till också. Imorgon kommer hon vakna upp till en frukost bestående av enbart fett - bacon, ägg, toast, dounuts, american pancakes. Och sedan kan hon gå ut på stan och shoppa. Jag, kommer imorgon vakna och gå upp för att äta en torr smörgås och lite juice.

Jaja, det är december, imorgon kommer jag faktiskt vakna upp med ett tänt ljus i adventsljusstaken. Men ändå, jag vill faktiskt också till USA.

AVSNITT NUMMER ETT

Nu har man då sett julkalendern, det första avsnittet. Det är något speciellt med dem, något som gör att det verkligen känns som en julkalender, och inte ett vanligt barnprogram. Så jag kommer sitta bänkad, hur som helst. Det är jul, det är december. Idag får man äta den första chokladkalenderbiten, idag måste man städa lite och sätta upp stjärnan i fönstret, mamma byter gardiner. Och imorgon bär det av till Trosa med min och Adams familj, som varje första advent. Så ska vi gå på julmarknad och äta där och så.

Nu är det december, herregud det är december!

SOV SÖTT

image245
Mina fotografiska talanger börjar ta slut. Jag behöver idéer. Men rosor funkar ju alltid!
Godnatt :)

FILMKVÄLL

Vi hann med en del på filmkvällen. Vi såg High School Musical 1(skulle se 2 också men det var kass kvalitet för tillfället), en del av Sleepy Hollow, en del av Scary Movie 4, Linas kvällsbok, början på 1408. :) Men det bästa var ju High school musical, jag hade ju mina fan av det med mig :)

Nu har jag knallat hem från bussen som var full av fulla ungdomar, och för att få Anders att gå med mig några extra meter fick han en popcornpåse med sig hem, nån måste man ju göra glad!

Det är första december, och jag ska bannemej upp med tuppen för att se julkalendern om ett par timmar :)

tack för kvällen vänner. <3