Illustrator


Ibland har man inte så mycket att göra på lektionerna...


Fina underbara tisdag

Vilken dag. Fyfan.

Imorse vaknade jag, studerade klockan sjuuuuukt länge och kom fram till att klockan var typ 8 och jag börjar halv 9. Jag rusade upp ur sängen och sprang ner och duschade. Jag mådde kasst, och var så trött att det kändes som om jag skulle spy. Sedan började jag fråga mig själv "Vafan var klockan egentligen?", så när jag har duschat färdigt så sprang jag ut i köket och kollade på klockan. Ifrågasatte varför två av tre klockor gick fel, och sprang upp till mobilen för att kolla på klockan igen. 03.40. Fan vad underbart. Jag sprang upp mitt i natten och duschade. 

Visst att man ser fel ibland. Men jag minns verkligen hur jag studerade klockan rätt ingående och verkligen tänkte efter. Men tydligen fungerade inte hjärnan riktigt som den skulle. Det visade sig ju ännu en gång när jag uppenbarligen inte kunde tyda den analoga klockan(ja, alla klockor i köket gick tydligen rätt). Suck. Hemsk start på dagen.

Sen att jag har varit en zombie hela dagen, som hade en uppsats att skriva på lektionen och en presentation på eftermiddagen, gjorde ju dagen så fantastiskt mycket bättre. Fin dag alltså.

Min lärare andas som Darth Vader.
Hejdå.

Min egna tomte.



Köpte min första egna dekorationstomte idag. Hur söt!? Som Malin sa "Väldigt mycket Petra"... :) Billig var den också. Vad glad jag blir. Insåg just att han inte har något namn. Han heter Ted. Så var det avklarat.


Lame

Idag var jag något sen till skolan för att bussen var seg. När jag gick mot skolan funderade jag på hur jag snabbast skulle ta mig fram, och gick i ultimata diagonaler för att det skulle bli mindre att gå. Hur töntigt?

Första advent



Första advent idag. (eller ja, igår.) Som jag har längtat. Nu börjar julen. Jag har städat mitt rum och gjort det lite julmysigt. Åh. Känns som om jag har massa saker going on, men det har jag nog inte. Dags att sova nu antar jag. I min nybäddade svarta säng. Svarta lakan, underlakan och örngott. Gilla.

Jag har blivit dålig på att blogga. Ska jag försöka blogga varje dag fram till jul? Måste få ett par tummar upp innan jag antar utmaningen dock. Vad säger ni?


Årets första pulkaåkning!



Malin och jag åkte pulka ikväll. Jag älskar snön. Helt underbart. Jag blir så glad. Vi failade lite dock. Mitt tefat gick sönder, och vi åkte in i buskar. Men det var kuuuuul. Vi brottades i snön också, jag vann. Jag täckte Malin med snö också. Och jag gjorde min första snöängel på väldigt länge. Trevlig kväll. Försökte filma lite, och det kommer troligtvis upp något i någon videoblogg snart. Jag har inte lagt upp dem här på ett tag. De finns på YouTube dock. Kassa.


Restless tonight, cause I wasted the light

Jag kan inte sova. Ibland finns det helt enkelt för mycket att tänka på. Jag blev ärligt talat helt snurrig nyss, för att så mycket tankar fanns i mitt huvud. Jag kunde liksom känna hur de olika tankarna trängdes med varandra. Hur den ena puttades ut, och sedan kom tillbaka och tog sin plats igen. Jag kunde helt enkelt inte sova. Och det är så mycket värre när man vet att man måste. Jag ska ju upp om några timmar. Aja. Det blir zombie-stilen imorgon helt enkelt.

Så vad gör man nu? För att somna? Antar att jag får kika runt lite här, och sedan lägga mig och försöka igen. Knepigt.

HEJ!



Sorry. Jag är en kass bloggare. Jag blir tjurig när jag skulle publicera ett inlägg i skolan och något var knas med uppladdningen så då bojkottade jag den lite. Idag ska jag träääna. Ska bli skönt, och jävligt jobbigt. Först blir det nog lite käk tänkte jag. Funderar på Oxfile Provencale, och sen lite pannacotta? Låter det bra eller? Eller så tar jag lite halvruttna rester. Vi får se.


Harry Potter <3

Harry Potter. Underbara Harry Potter. Jag hade både höga och låga förväntningar på den här filmen. Jag har längtat så länge, men jag tänkte ändå att det skulle bli svårt att få den här filmen att bli bra, speciellt när den är i två delar. Men jävligt bra, måste jag säga. Otroligt bra filmatisering, väldigt få saker som gjorde mig besviken. Och ja, Harry Potter är Harry Potter. Jag älskar Harry Potter. Nu längtar jag till sommaren, när sista delen kommer. Jag kommer att gråta så mycket. Jag vill inte att det här ska sluta. Harry Potter har följt mig så länge jag kan minnas. Jag har ju alltid haft något att längta till. Ska det ta slut? Nä, inte än. Jag längtar tills nästa film.



Ärr i pannan, deathly hallows-symbol och Gryffindor-färger dagen i ära :)


ÄNTLIGEN!


HARRY POTTER IKVÄLL! Åh vad jag har längtat. Iiiiiiiiiiiiiiiiiih, I'm excited.


Underbara helvetes jävla skit dag.

Jag är så besviken på mänskligheten just nu. Så. Jävla. Bitter. Att stjäla är så jävla omänskligt och jag blir så himla nere när jag blir av med någonting. Mest för att jag får dåligt samvete. Idag var det någon som tog min mobil och min MP3. Må du hitta en massa bajs i dina ögon imorgonbitti. Jag blir så arg. Jag vill liksom tro att alla människor här på jorden är vingklippta änglar som aldrig gör en fluga förnär. Men i själva verket är fan 95% av den här befolkningen är små vidriga kackerlackor som springer omkring och gör ingen nytta what so ever. Sa jag att jag var bitter?

Ärligt talat. Vad får en att vilja stjäla? Hur kan man ha kvar sitt samvete när man håller ett minneskort med en annan persons privata grejer, och bara ta den ifrån dem? Hur kan man använda sig av en mobil, när man inte vet vart alla repor och skavanker kommer ifrån?(förutom second hand då, men ni förstår) Hur kan man leva med att veta att man har tagit någon annans ägodel? Personen(antar att det var en tjej, jag hatar tjejer.) gick ju trotsallt och rotade i mina fickor, och såg till att ta min tjugolapp också. Fan vad gulligt :)

Pallar inte. Jag kommer att få spendera sjukt många bussresor utan musik, och utan en telefon är jag handikappad. Vilken jävla skitdag.

Det enda bra med den här dagen: Jag slog en kille i en match i badminton. Inget går upp emot besvikelsen i en killes ögon när en tjej vinner :)

A monkey needs to dance so do you


Brödbakning



Resultatet av min bakning :) Himla goda, fluffiga och fina. Yum yum.


Baka bread

 

Igår träffade jag Elin, hon bjöd mig på lunch. Det var supertrevligt :) och taaaaaaack :) Nu ska jag försöka baka bröd. Det gör jag väldigt sällan, så vi får se hur det här går...


Åtta bilder

Vår senaste foto-uppgift var 8 bilder - 8 teman. Vi fick alltså 8 ord att spegla i 8 bilder. Här är mina resultat.


Kontrast


Kärlek


Utanför


Svartvit


På fel plats


Fotomanipulation


Natur


Jag

Vad tycker ni?


Autumn..



Tog en prommis idag. Ibland är det mysigt att bara gå omkring. (Ingen behöver ju få veta att den största anledningen var att jag ville ha godis...) Höst är fint. Nu ska jag träna med Felicia. Ska bli skönt att röra på fläsket lite :)


She must bat for the other team



Malin och jag är ju förlovade, enligt Facebook. Därför köpte vi en coolare och mer orginell variant av förlovningsringar idag. Detta halsband. Vi köpte ett varsitt, bytte med varandra och vips var allting lite extra snuttigulligt. :)