England 19-29 Juli


Liverpool street, förra året

Hej hopp! Nu åker jag strax till Skavsta flygplats, för att flyga till Stansted. Ett dygn i London och sedan vidare till Sax. Egentligen skulle jag ju få se Blink 182 ikväll, men eftersom det blev framskjutet ett år blir det en resa till London även nästa år! Vi hörs!


HARRY POTTER

 

Naglar målade med Harry Potter-saker (jättefult, dock), Gryffindor-halsduk, Harry Potter-glasögon(som är alldeles för stora, ser ju helt galen ut), lång kofta för lite mantel feeling, vit t-shirt, gråa byxor, ett kvick-armband och ringen som jag har döpt efter Fred och lite senare även ett ärr i pannan. Jag är redo. Tror jag. 23.59 på Heron, sista Harry Potter filmen. Nervöst och sorgligt. Men först: McDonalds.


Grattis Malin!

Grattis på 19-årsdagen vännen :) <3

  
Fin start på dagen

Såg människor bli uppätna av en tre hajar för 5 minuter sedan, sedan vaknade jag. Fasen vad mardrömmar kan göra en skakis alltså. Och jag har sovit alldeles för länge. Piss. Nu startar vi igång dagen.


It's Friday, Friday

Halloj folket.

Ännu en solig dag i Sverige. Och jag sitter inne. Det blir lätt så med mig. Nu hade jag dock ett par saker som behövde fixas, och jag kanske möjligtvis råkade sova liiiiite för länge också. Jag har börjat flagna på axeln också, sådär superfint. Brände mig nämligen i helgen, men trodde att det hade lagt sig och blivit lite brunt istället. Men nä-ä då, nu åker huden av.

Ikväll blir det umgänge med Lina. Ingen aning vad vi hittar på, men jag tar med mig badkläder ifall vi får för oss att ta ett kvällsdopp.


Bild från allsången i tisdags. Några fler än vi som blev helt galet förvånade när Jason Derulo skuttade ut på scen?


Den 29de maj 2011

Elin och Charlies bröllop den 29de Maj. Litet och fint var det. Jag var fotograf, och ljusförhållandena var inte att hänga i julgranen alla gånger. Men här får ni se ett par bilder i alla fall.


Finaste brudparbilden eller vad?


Ett hänglås med deras namn på. Sitter fast på Djurö-bron. Nycklarna slängde de i havet. Fint.


Tillbaka, möjligtvis

Alldeles för länge sedan jag skrev här nu. Nya tag? I think so. Det har ju hänt en jäkla massa saker sen jag skrev sist. Jag tänkte väl att jag skulle rabbla upp några av dem, för en någorlunda översikt(framförallt för mig själv. Det är roligt att kunna titta tillbaka)

* Johnossi på Gröna Lund
* Min systers bröllop (Kräver nog ett eget inlägg med lite bilder)
* Studenten!!!! (Kräver även det ett eget inlägg)
* Blev överraskad dagen efter studenten. Det var knas.
* Fler konserter på Gröna Lund
* Foo Fighters konsert på Stadion
* Skyview med Lina
* Landet med Malin
* Allsång på Skansen igår

Och lite annat smått och gott såklart. Och när jag ändå räknar upp saker som har hänt kan jag ju passa på att berätta om de saker som kommer att hända.

* Tandläkaren om 2½ timme (glädjeskutt!)
* Malin fyller åååååååååååår :)
* Sista Harry Potter filmen. AAAAAAH. Har förberett mig med HP-glajjor, Gryffindor-halsduk och Kvicken-armband. Nu fattas bara ärret i pannan.
* England. London i ett dygn och sedan vidare. Inte helt fel. Skulle ju egentligen varit Blink 182 också, men de har flyttat fram det ett år.
* Andra finfina konserter på Grönan. Efter Håkan Hellström igår på Skansen kan man inte annat än längta till hans konsert på Gröna Lund i September.
* USA! Los Angeles, New York och framförallt: HAWAII! Åååååååååååh.

Nä, vi hörs hörni. Jag måste städa rummet och ta mig ur morgonrocken.


Just nu.