Grattis MJ

Ojojoj.. Vad händer här egentligen? Ingen action här inne på flera dagar. Skäms på mig. Inget har jag att skylla på heller. För hur spenderade jag gårdagen? I sängen. Och jag var inte sjuk, utan bara lat. Jag kravlade mig inte ur sängen annat än när jag åt. Jag har bara inte haft ett piss att skriva här. För ingen vill veta vad jag åt för flingor till frukost, och ingen vill veta vad jag såg på TV. För övrigt så har jag inte ätit flingor idag, och det jag såg på TV var Finnkampen. Bara så att ni vet.


och jag avslutar inlägget med ett STORT grattis till Michael Jackson.


Petra är duktig

Petra ska sova. Klockan är halv elva och Petra ska sova. Såhär tidigt har inte Petra gått och lagt sig på flera månader.

Godnatt.

Sitter i skolan

Skolan är igång igen! Fortfarande världens slappaste schema, men nu har jag ansökt om att få läsa en till kurs. Hittills har vi inte fått en enda uppgift, och jag börjar faktiskt bli lite rastlös. Jag vill nästan ha lite läxor. Nu har jag håltimme, till 13.50. Kul. Nä, jag överlever. Dags för lunch snart antar jag!


Aaaah... När vi spelade in Uno, och Patrick skulle träna på sin pregnant-walk..
 Mitt skratt i slutet är ju helt sjukt.

Tillbaka till verkligheten

Idag är det sista dagen på mitt sommarlov. Det känns helt knas måste jag erkänna. Jag menar, hur lång har inte den här sommaren varit? Jag minns knappt hur skolan ser ut. Jag är rätt tjurig på skolan för tillfället, som inte har hört av sig ett piss om någonting. Det enda vi vet är att vi börjar 9.00, för det stod på skolchefsbrevet som skickades ut när vi slutade. Dåligt tycker jag. Om de förväntar sig att man ska komma till skolan får det fan skicka ut lite information. Hur många av oss läser skolchefsbrevet dessutom? Bara jag.

Jag börjar tvåan. Fasen vad gammal jag är. Tvåan, som alla säger är det värsta året. Tja, är mitt schema som det ser ut för tillfället så är tvåan rätt chill måste jag ju säga.


Tio små moppepojkar


Gissa vem som knallade in på resturangen där vi satt och åt innan konserten igår?

Honey, you are rock



Coldplay. Vart ska jag börja? Det var sjukt mäktigt igår. Hela stadion, 33 tusen människor, stod upp under hela konserten igår. Det var fantastiskt bra alltihop, verkligen. Elgitarren på Strawberry Swing, de gula ballongerna och det gula ljuset under Yellow, all sång och alla skrik under Viva la vida, den fina stämningen under Fix you. Allt var så sjukt bra. Chris Martin verkade vara på så himla bra humör igår, han var så glad och hade så mycket energi. Allting var som en stor show, med lampor, filmer, "laserstrålar", fyrverkerier, konfetti, skärmar. Allt.

Emot slutet av showen, arrangerade Chris en stor mobilvåg. Det var helt mörkt, och alla höll upp sina mobiltelefoner precis som när man gör en vanlig vågen. Det kan vara något av det vackraste jag någonsin sett, helt allvarligt. Det såg ut som en våg av stjärnor. Oj, vad ballt det var.

Coldplay får 5 av 5 möjliga, helt klart!

och nej, jag tog inga bilder.

Coldplaaaaay



Ikväll ikväll ikväll!
Hoppas på en fantastisk kväll. Jag har fortfarande inte insett att jag ska se dem.

Äckliga dagsljus

Är det någonting som gör mig fruktansvärt irriterad, så är det när någon drar upp persiennerna i mitt rum. Jag har persinner för att de ska vara nere, punkt slut. Jag hatar det där vitblåa skenet som lyser in från ett fönster, det är så himla omysigt och helt tråkigt. Ljus i allmänhet är okej, men jag föredrar absolut ljus från lampor. Därför trivs jag så mycket bättre på kvällen, och därför föresdrar jag vinter före sommar.

Idag invaderade mamma och pappa mitt rum, drog upp persiennerna ändå upp och satte upp mina fönster på vid gavel. Suck...


Webcam bild for the win! Här ser ni det helt ocharmiga fula ljuset, mitt ben, min TV och byrån som håller på att monteras. Mitt rum ska göras i ordning lite nu...

Ingen rubriks behövs


Fan vad bra.


Beroende.

Farmville


Jag är nog den enda personen på min facebook som inte har joinat Farmville. Det måste ju verkligen vara skitkul, eftersom alla jämt och ständigt spelar där. Kan någon vara vänlig och berätta vad det är för någonting? Och om det är värt att testa?

Fan också.

Oj, vad kasst man kan må ibland alltså. Följande skrev jag på min mobil inatt:

"Ibland känner man sig riktigt ensam. När man sitter på sängen, klockan är 2 på natten, tårarna rinner ner för kinderna och det man helst skulle vilja göra är att spy upp hjärtat och stampa sönder det med en kilklack. När man vet att det skulle vara alldeles för jobbigt att öppna sina känslor för någon annan, och allt man vill är att de ska förstå ändå. Allt man skulle vilja är att släppa ut allting och bara luta sig mot någon annan.

Det var länge sedan som jag kände såhär. Jag hade glömt hur ont känslor kan göra."

Nä, jag är inte precis på topp. Jag vill släcka solen, ta bort värmen, krypa ihop under tusen filtar och sova. Sova sova sova. Men sova är just det jag inte kan. Jag fick verkligen kämpa igårkväll för att somna, och jag vet inte hur många gånger jag har vaknat inatt och varit tvungen att kämpa ännu mer.

The Knöl is gone

När jag klev in på sjukhuset blev jag mer och mer nervös. Och som vanligt var tiderna försenade, och man fick sitta där och pinas lite extra. Jag mådde illa och ville faktiskt helst springa därifrån ett tag. Men, så gick vi in dit. Och tja, vi kan väl säga att det var i princip smärtfritt. Det gjorde lite ont, men inga nålar eller knivar var inblandade. Skönt att ha det överstökat, och förhoppningsvis kommer den inte tillbaka.


Utan någon som helst koppling... Det var snart ett år sedan den här bilden togs. Shit pommes. Jag tror jag saknar Patrick lite grann redan.

Knölen ska bort, idag.

Idag ska ögonbryns-knölen bort. Är jag nervös? Njae. Mest förvirrad över att jag inte har någon aning om hur det kommer att gå till. Kniv, nål eller vad ska hon använda? Det lär ju inte bli den roligaste upplevelsen, det kan jag nog redan nu konstatera. Men å andra sidan, svullnaden på knölen har gått ner rejält, knölen syns knappt längre. Så förmodligen går det snabbt, och förhoppningsvis smärtfritt.

Jag återkommer ikväll, om jag lever.

Tummen ner för Brad Pitt


Jag är nog den enda tjejen i hela världen som inte gillar Brad Pitt.
Jag har ingen förklaring för varför. Jag tycker bara att han är tråkig, och när jag ser honom i filmer ser jag honom alltid som Brad Pitt och inte som en skådis. Jag är trött på Brad Pitt-hysterin.

Bla bla bla

Oj, vad jag inte har orkat blogga de senaste dagarna. Jag menar, mina fingrar har ända bara knappat in en massa skit när jag har klickat på "nytt inlägg". Hur som helst hade jag det trevligt med Mikaela.

Igår var jag och tog det sista Gardasil-sprutan. Aj! De andra gångerna har jag inte kännt särskilt mycket, men nu är hela min arm öm. Jag kan liksom inte lyfta saker, och jag kan inte hålla min arm uppe i luften. Klenis. Men tja, det går väl över!
Som ni ser: bara skit skrivs av mina fingrar nu med. Ikväll blir det bio med Malin, och sedan sover hon här. Det blir trevligt, länge sedan vi hittade på någonting.

Bloggen börjar leva någon annan dag istället alltså.

Mikaela



Nu ska jag in till stan och möta den här tjejen. Det var sjukt länge sen.

When you fall everyone stands



Någon konstig bild jag tog...

Mördarmaskin


Ont..i..rumpan...

Jobb

Jag är redan trött på att jobba. Och jag har inte ens kommit dit.
8 timmar. Woho.

Bad och sol









Idag blev det bad vid Skrubba med Lina. Vi tog med lite fika och badkläder och drog till klipporna. Mysigt. Vattnet var så hiiiimla varmt. Jag har inte badat i Drevviken iår, utan bara på landet och på Malins land. Satan vad varmt. På landet är det 20 grader, här måste det varit minst 25. Inte illa!

Det är svårt ibland



Vad gör ni med bilder från tider som ni nästan vill glömma? Raderar ni dem? Vad gör ni med saker som gör ont att se på? Kastar ni dem? Vad gör ni med jobbiga minnen? Glömmer ni dem?

There’s a she wolf in your closet



Jag har funderat lite.. Är det fysiskt möjligt för en kille att sjunga den här refrängen?
Tveksamt va?

Aspö


Landet över helgen. Vi hörs när jag kommer hem.

Sommaren med Göran



Min första spontana reaktion:

Vad i helvete? Vad handlade den här filmen om? Var skådespelarna fulla under inspelningen? Fanns det ett manus?

Okejokej, jag skrattade vid ganska många tillfällen under filmens gång. Men jag är inte helt säker på varför. Peter Magnusson är en rolig skådespelare, men förutom det vet jag inte riktigt. Storyn var rätt..tråkig. Det är ingen film jag skulle säga att alla borde se, men den är rätt underhållande ändå!

Det var i alla fall kul att träffa Tobias igen. Vi sågs ju senast i maj. Vi pratade bloggar och diskuterade vårat gamla jobb. Det fanns en del intressanta människor där.

Bio ikväll!



Ikväll blir det bio med
Tobias. Vi har inte setts på länge, så det ska bli trevligt. Vi ska se Sommaren med Göran, vilket faktiskt verkar vara en rätt underhållande film trots att den är svensk! Jag återkommer om vad jag tyckte!

Jag är lättpåverkad

Idag vaknade jag någon gång mellan 12-13. Enligt mig är det rätt sent, lite för sent egentligen. Men jag har vänt på dygnet lite, saker är så mycket roligare på natten tycker jag.
Hur som helst hade jag som vanligt lite dåligt samvete när jag klev upp. Jag startade datorn, gick in på bloglovin' och kikade in Blondinbellas blogg och läste följande:



Och helt plötsligt hade jag inte dåligt samvete längre. Blondinbella sov länge, då var det okej för mig med. Herregud. Jag är verkligen bloggpsykad. Inte okej.

Singing bee



Idag snoozade jag rätt länge, och efter ett tag vaknade jag av att telefonen ringde. Det var en glad och trevlig tjej från Singing Bee, som började prata en jädrans massa. Efter ett tag slänger hon ur sig "Det råkar inte vara så att du låg och sov...?" "Ööööööhm..ööh...jo...". Så hon skulle maila allting istället.

Singing bee ska tydligen köra ännu ett race, och den här gången är det med kändisar.  Egentligen är tv-inspelningar som inte är direktsända extreeeemt långtråkiga. Men ändå. Någon som är sugen på att följa med? Hojta till så får vi se vad jag kan göra.

Världens gnälligaste och sämsta låt

Är det någon låt som jag stör mig extremt mycket på så är det Rihannas låt Unfaithful. För det första, hon låter som en jävla gnällig apa som är täppt i näsan. Och jag blir så sjukt irriterad på texten. Refrängen går följande:

I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why
Everytime I walk out the door
I see him die a little more inside
I don't wanna hurt him anymore
I don't wanna take away his life
I don't wanna be.... a murderer


Nämen, ett tips hörru. Sluta vara otrogen då. Det är en hel jädrans gnällig låt om hur synd det är om henne för att hon är otrogen. Buhu. Jag får bara lust att göra en Chris Brown när jag hör den här låten.

Vill egentligen inte förpesta min blogg med den här piss-låten. Men okejdå, bara för att ni ska få höra den.

Ett sånt där inlägg ingen vill läsa, men läser ändå

Igår åkte jag in och trängdes med halva Stockholm på Gröna Lund. Lady Gaga spelade, och såhär i efterhand undrar jag vad fan jag gjorde där. Jag har aldrig tyckt att Lady Gaga har varit speciell för fem öre. Jag tyckte väl att Just Dance var lite svängig när den kom ut, men inte mer. Och när hon i början av konserten kallar oss i publiken för Motherfuckers blev jag bara sur. Vilken prutt.

Hur som helst, träffade Malin och hennes kompis Malin. Och sedan kom även Elin in. Efter Lady Gaga köpte vi lite gott och satte oss vid vattnet. Det var länge sen jag träffade Elin. Elin och jag gick från Gröna Lund till slussen och åkte sedan hem, eftersom jag skulle jobba idag. Tyvärr blev det inte mycket sova trots att jag kom hem i hyfsat god tid. Anders kom förbi och stannade i två timmar(nu lät jag som att det inte var trevligt, men det var det. Jag behövde honom), och när jag äntligen somnade var klockan halv 3. Tjugo över fem ringer telefonen och jag flyger upp ur sängen och tror att nu satan har jag försovit mig något förbannat. Men näe, det var Adam. Som tydligen hade knallat hem från Gustaf mitt i natten och glömt sin nyckel. Så jag fick springa ner och försöka hitta deras extranyckel. Lite mindre än två timmar senare ringde klockan igen och det var dags att gå upp för att ta sig till jobbet.

Efter 8 timmar på jobbet är jag helt slut. Usch. Vill inte. Bara 8 timmar kvar den här veckan, jag klarar det.


Patrick


Igår träffade jag Patrick för sista gången. Det kändes förvånadsvärt o-konstigt måste jag säga. Kanske var det för att jag inte insåg det förrän vi satt i bilen och skulle säga hejdå. Men tja, vi ses ju igen.

Resten av kvällen spenderade jag med min syster och hennes vänner. Vi spelade ultrastar(singstar alltså) och kollade på Camp Rock. Camp rock är rätt kass. Och varför fan heter det Camp ROCK? Vart är rocken?

Prideparaden

Pride var otroligt roligt att se. Vilken glädje, och vad osvenskt det är. Människor av alla olika slag. Bilderna får nog tala.


Inledningstjejerna..


Den är människan minns jag från förrförra årets pride..

Boddy, frisören, var där! Längre bak på det flaket var Blondinbella och hennes vänner. Jag hann tyvärr inte få med henne på bild.


Sånt här gör en glad.


Hur söta som helst ju.


PRIDE!

Strax ska jag åka in till stan för att kolla på Prideparaden. Jag saknar Lina, men det får funka ändå.
Det här blir kul!


Fredagsmys

Trött.

Kvällen har spenderats hos Gustaf. Det var trevligt. Slutade med att jag försökte lära mig hur man klarar en rubiks kub. Inte riktigt min grej kan jag ju erkänna. Fan vad kass jag är på att vara logisk.




Varje dag får jag ett youtube-klipp från en kille jag pratar med från Tjeckien. Ett klipp med en låt som han tycker om, eller som han i alla fall vill visa mig. Det här är en låt från Tjeckien, som jag på något sätt har fastnat för. Jag tycker om att engelskan inte är perfekt, det brukar jag inte vanligtvis göra. Men den här låten är fin.

Nu blir det sängen. Godnatt fina människor!