Blink 18219 juli, i London.

Det har ärligt talat varit en av mina högsta önskningar att se dem live, och nu ska jag få göra det. Jag längtar så himla mycket. Ett halv år kvar...


Dreggel

Är man fet om man går in på en Pizzerias hemsida och bara läser menyn, när man inte ens ska äta där?

Nu vill jag ha pizza.

Det sista

  

Har just insett att uppgifterna jag sitter och jobbar med ikväll är de sista riktiga uppgifterna som jag har kvar i Gymnasiet, förutom foto-uppgifter. Känns helskumt. Men nu ska jag fan kämpa med de här uppgifterna. Deadline imorgon. Lets go!


The return

Frågade just mig själv varför det är så satans ljust idag, och insåg att det är för att de senaste två veckorna har jag sovit ungefär tills nu. Jag har missat ljustimmarna helt enkelt.

Jag är tillbaka nu i alla fall. Efter två veckor av ständigt sällskap sitter jag nu på mitt rum. Ensam. Fan vad tomt det är. Imorgon börjar skolan, och egentligen borde jag nu sitta och animera. Men jag har ingen kraft och ingen inspiration. Förhoppningsvis fixar det sig snart. Har det verkligen bara gått två veckor? Julafton känns galet långt borta. Jag känner mig inte riktigt redo för ett nytt år än... Antar att jag borde skriva någon form av årsresumé också.