Skivan på Pure


mina systrar och jag igår

Skivan igår då. Riktigt rolig faktiskt! Det började lite småsegt med halvgod mat och äckligt vin, men blev bättre och bättre ju längre tiden gick. Jag spenderade nog mellan 3-4 timmar med att dansa. Det spelades galet många låtar som man kände igen, vilket var ett plus. Jag har blandad musiksmak, så bara jag kan sjunga med är jag glad! Många som var där tror nog att jag drack mer än jag egentligen gjorde. Jag testade en hel del drinkar, men drack inte särskilt mycket och kände mig inte särskilt påverkad heller. Alkohol är fortfarande ingenting jag är intresserad av. Det är helt okej om man tycker det är gott, men helt ärligt är det ju bara de drinkar som inte smakar alkohol som är goda, så vad är poängen? Då tar jag hellre en alkoholfri drink och mår bra dagen efter.

Väldigt lyckad kväll. Jag lämnade Pure svettig, med blåsor på fötterna, ett leende på läpparna och ett fint minne av en fin kväll. Tack allihop! :)


Klassskivan

Imorgon kommer kvällen som folk typ har tänkt på hela sitt liv. Alla förutom jag alltså. Jag har varit med njaaeee..mja...näeejaa...nä. Studentskivan alltså. Vi tar studenten om 2½ månad, och börjar fira nu? Förstår inte riktigt poängen måste jag säga. Sen förstår jag inte heller poängen med en klasskiva där man ska bjuda in alla sina kompisar så att vi istället är vår klass x 10. Det har varit kaos kring detta, för att vi behövde sälja galet många biljetter. Självklart har inte mina biljetter blivit sålda, för vem fan vill gå på min skiva liksom? Nä. Man skulle nog kunna säga att jag har betalat 1080 kr för en skiva som jag egentligen inte är ett dugg intresserad av. Det är party. 

Dessutom vet jag fan inte vad vi ska göra imorgon. Jag har inte som en vana att gå ut och dansa eller dricka, och det är ju i princip vad hela den här skiten går ut på. Jag har varit ute en gång tidigare, och då stod jag backstage för en modevisning. Och jag måste säga att gnugg-dansadet som jag såg inte såg så jävla inbjudande ut alltså. Därför vet jag alltså inte hur saker gått till. Mest för att jag har känt att det där inte intresserar mig för fem öre, och det straffas jag för nu eftersom jag måste gå dit. Jag är ingen cool kis. Så är det bara.

Kvällen kommer bli intressant helt enkelt. Om det blir på ett negativt eller positivt sätt återstår att se.

Om någon vill göra en blond liten ful själ glad så har hon 6 biljetter att sälja till morgondagens skiva. De kostar 120 kr men frågar ni snällt kan ni nog få ett bättre pris.

Jag är fräschBörjade blöda helt galet mycket på tån igår. Vanligtvis blöder man ju pyttelite på tårna. Men det bara rann och rann igår. Jobbigt, då jag fick lite smått panik i slutet, jag gillar ju varken blod eller sår. (dum kommentar egentligen, bara crazy people tycker väl om det liksom) Men i början låg jag och flinade åt mig själv och ritade "P" och ett hjärta på låret. Fint va? Inte alls äckligt.


Våffeldagen 2011


Firar Våffeldagen med lite våfflor (dööh... ) som jag la lite chokladbitar i. Helt okej, men ja..som förväntat så brändes ju chokladen lite.


NitarMitt i mask-dekoreringen bestämde jag mig för att pimpa mina shorts lite. Nu får vi se hur lång tid det tar innan de förstörs: antingen av att de blir missfärgade i tvätten, eller av att fettot ska sätta sig ner och klämmer sönder nitarna. Jag tippar på att det senaste alternativet händer först.


PlättarHar gjort plättar som skulle räcka till ett helt fotbollslag, men jag tror att jag äter dem allihop själv istället. (Jag menar alltså fler än de som syns på bild.


Life is but a dream, drifting on a stream

Jag har ju varit hemma ett par veckor nu. Eller ja, utan fast praktik. Och jag är fascinerad över det faktum att jag har lyckats ha planer varenda dag sedan dess. Jag har inte haft en enda dag utan att jag har uträttat någonting, och det har känts så himla skönt! Jag hade ju verkligen gått och blivit deprimerad av att gå runt hemma utan att ha någonting att göra, och dessutom hade jag skämts, då jag antar att de som inte vet anledningarna till varför jag slutade troligtvis tror att jag bara var lat och ville vara ledig, vilket absolut inte var fallet.

Men nästa vecka kommer jag tillbaka till verkligheten. Eller ja, är två lektioner i veckan verkligen verklighet? Njae. Fast Malin och jag har ju en jävla massa att göra med vårat projekt.


DIPP!Min lunch: Gurka och morot med dipp. Galet gott. Jag äter aldrig chips med dipp. Jag tycker att det är helt onödigt att doppa chips som är så goda själva i dippen, som bara gör att varken dippen eller chipsen blir särskilt goda. Grönsaker och dipp är däremot helt perfa. Annars spenderar jag dagen med att jobba tråk-jobb som pappa har gett mig. Värt, då jag är in desperate need of money, men samtidigt så är det helt sjukt tråkigt.


Welcome to the masqueradeOm ungefär en vecka är det dags för våran studentskiva, och temat är maskeradbal typ. Sveriges utbud på maskerad-masker sög verkligen bulle, så Malin och jag tog saken i egna händer och dekorerade våra egna. Här är min. Inte mitt bästa verk direkt, men det kunde ju varit värre. Känner mest att just nu ser det ut som päls, och när jag sätter på mig den känner jag som en ewok i Star wars. Men det kan ju vara fint det med. Skulle ju kunna sätta på fler fjädrar. Med det kan ju bli jättefult det med. Vad tycker ni? Ser den okej ut eller? Kan jag ha på mig den?


Min fina


Snowboard

 

Idag ska jag och Malin försöka oss på Snowboard. Jag har inte åkt på flera år, och har aldrig kunnat åka ordentligt, så jag tänkte att det var dags igen. Jag kommer förmodligen att vara helt mörbultad ikväll. Jag tog på mig mina fantastiska lime-gröna långkallingar på mig idag. Så jävla fula. Jag ska ta kort på min bräda också så att ni får se. Den är helt klart en av anledningarna till att jag vill börja åka igen, så snygg! Nu kör vi!

PS. Jag hoppas inte att mina lår är så tjocka som de ser ut där. DS.


Halloj

    

Idag fick jag hem kläder. Bland annat vad som kanske blir min studentklänning. Ångest. Inte bara för hur jag ser utan för att det är så nära nu. Förutom det skulle jag ha jobbat för papi men det blev inte av. Imorgon ska jag åka med en fotograf på en fotografering. Det blir kuuuuul.

(ser ut som en gumma med skeva tänder på sista bilden, najs.)


Bakar


(Cooking by the book är grym. Och remixen är tja..intressant)

Receptet säger Mörk choklad och hasselnötter, jag kör på ljus choklad, vit choklad och mandlar. I'm a rebel.