Höhö

Är det någon mer än jag som gillar Akons röst ? :S Jag tycker inte att hans låtaroch texter är så bra, som t ex "I wanna fuck/love you". Vem sjunger "jag vill älska dig, det vet du redan" varför gör han inte det då? Tycker det är en mysko text.. Men Akons röst fastnar, bara för att den är så konstig... :P

Men skit..

Jag fick tydligen inte göra det jag gjorde på bilden. Min lärare sa att det var MVG, att han skulle ha gett det. Men nejnej, såklart så ska våran bildlärare inte tycka att jag kan göra så, så det var bara att göra nytt, hallelujah!


TISDAG

Hemstudiedag. Jobbade på våran skiss till Falun, helt meningslöst tycker jag.. Men men..
Jobbade sedan på mitt eget bildprojekt.. Hemligt..

Har inte gjort så mycket mer idag, åkte med mamma och handlade. Vi ska fira mammas och pappas bröllopsdag lite idag, silverbröllop :) 25 år, inte illa!

Ska försöka ta ut min månadspeng idag också, en del av dem. Bli inte chockade tjejer och killar, men jag har inte tagit ut min månadspeng sen i mars! xD jag har lite pengar nu om man säger så.. hihi, har ni då fattat att jag inte är så intresserad av shopping? :-P Jaja, man behöver ju lite pengar till julklapparna så.. :)

Aja, vi hörs och ses! : )

Fool around with..

..boyfriends ( något sånt ) är nog det töntigasste och konstigaste programmet jag någonsin "sett".Någon som har sett detta usla program? Programmet går ut på att en singel tjej blir fast med 4 killar i ett hus. En av killarna är singel, resten av killarna har flickvänner, som dessutom sitter och tittar på ( i ett annat rum, det är alltså kameror i hela huset. Om jag har förstått rätt ( har inte kollat så noga.. ) så ska singel-tjejen genom att hångla och dejta killarna avgöra vem som är singel. Helt sjukt program, och stckars killarnas flickvänner! :S xD

Mamma mia

Jaa, nu sitter jag här. Har precis kommit hem från mamma mia.
Jättebra, det är faktiskt att överdriva. Jag tycker det var bra, men vad sjutton är det för story? Den är inte någon höjdare. Jag fattar inte hur Mamma Mia kunde bli så känt, så himla bra var det faktiskt inte. Okej, alla som var där var verkligen jätteduktiga men..

Sen var det ju en lite söt kille med :) eller hur? Han som var kär i Sussie Erikssons kompis, den smala. :D Han såg lite charmig ut :) hihihi

Skit


I'm so screwed

Bästa helgen på länge :)

Häääärliga tjejor ni är :) bästaste (:
jag orkar inte skriva ner allt, ni vet redan om allt vi gjorde :)

Yay!

Karta


Såhär många länder har jag varit i ^^ det finns lite kvar att upptäcka, om man säger så!

Heeeelg! : )

Åh, härligt :) helgen kommer bli bra! Jag ska sova hos Jenny inatt ; ) första gången, helt sjukt :S
Sen imorgon ska vi till Elin på kvällen och sova där, då komemr Micka :) hihi
Häääärligt! :D
Sen på söndag ska jag på Mamma Mia med familjen, jag vet inte vad jag förväntar mig.. Alla säger att det är så himla bra, men det känns inte riktigt som min stil . Men skit samma, jag hoppas på något bra :)

Yaaay! :)

Weei!

Jadu, Elin! Du hade rätt! Det är Jim Carrey, hur sjutton kunde du se det? Det går ju att se när man vet, men ur sjutton!?

Jaja, grattis grattis! Jag har tyvärr inget pris, utan du får helt enkelt känna dig lite stolt ;)

Tävling ;)


Haha

Haha, ja jag gör en liten tävling ;) Den som kan gissa vem det här är, han/hon är väääldigt duktig!
Jag ger er en dag på er! Inga fusk ;)

Jennys sociala hjälp för dagen!

Yes, det var mitt yrke ;)
Jenny var invalid, dvs hon hade nackspärr och kunde inte göra alla saker som hon ville!
Så.. Jenny och jag hamnade framför datan, och efter ett tag orkade hon inte sitta upp längre, utan gick och la sig på sängen. Och lämnade över allt arbete till mig, det var nämligen typ 7 pers som skrev till henne på MSN hela tiden, så jag satt där och skrev allt hon sa att jag skulle skriva, visst var jag snäll ;)

Jaja, nog om det.

Livet rullar på.. Jag bryr mig inte om det( The unspoken thing.. ) längre, ganska skönt. Jag pallar inte bry mig om det.

Känns som om jag blir mindre och mindre blyg. Mitt självförtroende har inte höjts sådär jättemycket, men jag vågar mer. Ända sedan i somras. Det var i somras det ändrades ;)

Elsa ville att jag skulle träffa två killar, som skulle komma till henne på landet. Det var äldre än mig, och jag var jätteblyg. ´När de kom åkande, var jag hos Elsa. Men feg som jag var, så spragn jag rakt genom deras tomt och försvann in i skogen, hur dum får man vara? Såklart så såg killarna mig, och de hade ju hört talas om mig! usch usch, så pinsamt det blev!
Dagen efter, kom en av killarna tillbaka. Och, tro det eller ej, men jag gick faktiskt dit. Och jag satt inte där, som en liten mus, utan jag pratade faktiskt! Och den där killen sa till Elsa sen " Igår sprang hon iväg, och idag är hon jättesocial! ".. jag vet inte om det har något med det att göra men jag är inte lika blyg längre.. Det är jag glad för.

jaja, känns som jag bara snackar en massa skit, men se det skiter jag i!

Jag är populär ; ) Haha, ingen fattar vad jag menar, men det gör bara saken roligare!

Nightmare before christmas


Nightmare

Jag har börjat fundera. Jag gillar den filmen, men jag vete sjutton vad den handlar om! jag kommer inte ihåg ett skvatt och jag kan inte minnas att jag har sett hela, men ädnå längtar jag tills den kommer ( antar jag, det är ju en JUL film. ) på TV till jul! Är det något i stil med att han inte gillar julen? eller ändrar uppfattning? Nej jag har ingen aning. Hur som helst, så måste den ses! Jag tycker han Jack är så cool ;)

Äsch..

..livete rullar på, orkar inte tänka så mycket! även om jag gör det ändå.
Jag tar dagarna som det kommer, jag har lärt mig att jag tänker alldeles för mycket. och dagdrömmer gör jag också, usch och fy!
Någon annan som dagdrömmer? Nej, iofs så vet jag inte om det jag gör är att dagdrömma..
Jag går omkring och gör upp egna fantasihistorier, om saker som jag vill ska hända. Är det att dagdrömma? Det är så otroligt onödigt och irreterande att jag håller på så, jag håller på med dialoger och allt.. *-) Skumt!

MÅNDAG

Jaa.. Nu sitter jag här.. Som nästan alltid.. :P

Idag har jag varit i skolan.. |-) Det är tråååkigt, och det går segt..
Sedan traskar man hem.. och sätter sig här. Försökte jobba lite, men jag fattar ingenting på kursen.. ( en väldigt enkel kurs, för enkel tycker jag.. så det känns som jag gör fel.. ) Sedan satt man ju bara här, vid datorn. Jag måste skaffa ett liv!

Sedan åt jag.. Och sen bakade jag och mamma biscotti :) Mums!
Sen börjar CSI och Prison Break ;) naaajs.

Åh, vad jag längtar till helgen. Bara umgås och ha det härligt med tjejerna! Synd att inte Linus kan.. Fast hon kanske kommer på kvällen/morgonen!?

Jaja, God kväll gott folk( oj, nu lät det som att det är många som läser min blogg.. Men, de är dåligt med kommentarer så jag vet icke!? ;) ) och.. lite senare.. Godnatt!

Micka micka micka!


Förlåt Micka, man jag är tvungen att lägga ut den. Den var så söt : ) Har inte sätt den förrän nu, men det kanske blir lite nya kort i helgen ; )

Jajaja

Jag bryr mig inte längre. Ingenting känns särsillt viktigt längre.. Jag ligger ofta och tänker på mitt liv.. Jag vet inte vad jag tycker om det. Ibland är jag så himla lycklig, ibland hatar jag mitt liv. Att jag hatar mitt liv, jag vet inte varför jag gör det. Jag mår som dåligast när jag är sjuk numera( Men daaah, tänker ni. Men jag menar inte på det sättet. ) Jag har blivit sjuk allt oftare, det är inte roligt. Jag blir riktigt orolig. Jag har förstört mig själv, men det är så svårt att starta om allt på nytt.

Jag har säkert någon sjukdom.. ( för er som inte vet det så har jag åkt ambulans två gånger.. ) De på sjukhuset har inte kunnat komma fram till något, de har tagit de prover de kan( vilket är en massa.. ) och jag har ju bra värde i varje sak.. Men varför får jag då såhär? Något är det ju..
De på sjukhuset har ju ändå ingen koll på någonting. De lyssnar ju inte. Så jag kan ju lika gärna ha något som de inte har kollat eftersom de inte har så bra koll..

jag vet inte vad jag ska göra, det finns väl inget att göra. Men.. Om det är någon av er, mina kompisar som brukar äta lunch med mig. Har ni märkt!? Den senaste veckan har jag ätit maten, varje dag. Men ni har inte märkt ett skit utan sitter och hackar på mig i alla fall, bara för att det inte är totalt rensat på tallriken.
Alla era kommentarer, de här "Varför tar du mat!?" "Ska du äta!? :O " och liknande.. snälla, SLUTA.
Jag har inget behov av era kommentarer, jag äter. Vad jag vet så sitter ni inte och kollar på mig varje minut så att ni ser allt jag äter. Men visst, jag äter lite. Men jag har inte världens största mage heller. Och skolmaten, ja. Alla vet ju hur den är. Hälften av er har aldrig sett mig äta hemma!

Tack ni andra vänner, som förstår någonting. Och tack, även ni som säger sånna saker, jag vet att det är för att ni bryr er. Men det är inte det bästa sättet..


Åh, jul!



Åh, jag tycker verkligen om den här låten. Tyvärr är det här den nya versionen, den är inte lika bra. Men jag hittade inte en bra version av den andra..

Om man tänker på texten i låten, Do they know it's christmas time at all?
Gör de det? Antagligen gör de ju inte det! Det är ju hemskt! Julen tar vi som en självklarhet, men alla de andra människorna där ute vet inte änns om att det finns något som heter julafton. USCH

Åhhh...!!

Åh, vad roligt! En helg till på landet.. Jag vet inte om någon kompis kommer vara ute..De ska säkert inte det.. Så jag får sitta där och häcka hela helgen.. Hallelujah! aja, får ta med boxen ut så får jag vara en soffpotatis!

weei, härlig helg!


Micka is in da house, soon!

Åh, jag längtar till nästa helg.
Då kommer Micka.. Det var så länge sen nu!
Åh, det ska bli så skönt att få träffa henne igen..
Och sen vill jag se hennes skolkatalog också! är så nervös för det, vissa vet varför..



Skrattanfall.com

Hihi, idag fick jag värsta skrattanfallet, förlåt Henke!
Väldigt skönt att kunna skratta sådär igen, har inte gjort det på sååå länge!
Okej.. det var kanske inte det roligaste, men.. Det gick inte att hålla sig, det kan ni väl hålla med om ? :D
Okej.. i början var det pinsamt, det var bara jag som tyckte det var rolgit först.. men.. :)


Gud.. ?

Jag har funderat på det där med gud.. finns han? varför tror vi att det är en han?

Jag konfirmerar mig, inte för att jag är troende.. Jag vet egentligen inte varför jag gör det.

Men.. Om gud finns, och han har skapat oss.. Då har ju han skapat även de som inte är troende, alltså har han själv valt att de inte ska tro på honom! Då borde man inte få ett sämre liv och sånt bara för att man inte går och ber, eftersom i sånna fall så har han ju valt att de inte ska göra det!

den ni!

Ni bara..fattar inte.

Jag är medveten om att jag äter dåligt. Men jag är inte anorektiker för det. Jag trodde faktiskt inte att ni såg på mig som det. Jag vet inte vad jag ska säga, fattar ni ingenting!? Nej, ni fattar inte. Det gör inte jag heller. Jag har inte heller någon att prata med om det här, för ingen jävel skulle ju förstå mig.
Ni vet inte hur det är, ingen vet, inte änns jag.

Jag behöver hjälp, men jag vill inte ha någon..


Kärlek = nejtack.

Äsch. Kärlek är bara kompliserat.. Det är ingenting för mig.

Första andledningen: Jag är ful.
Andra anledningen: Ingen gillar mig eftersom jag är ful.
Tredje anledningen: Eftersom ingen gillar mig så spelar det ju inte någon roll ifall jag gillar någon.
Fjärde anledningen: Jag vet ingenting om kärlek eftersom jag hela tiden har undvikit det.
Femte anledningen: Eftersom jag inte kan något om kärlek vet jag inte heller om jag vill ha någon.
Sjätte anledningen: Om jag inte vill ha någon är det väl onödigt att gilla någon?
Sjunde anledningen: Om det är onödigt borde jag inte bli kär övetrhuvud taget.

Fattar ni något av det jag försöker säga? Kärlek är ingeting för mig, eftersom jag inte kan något..

Borde jag ändra uppfattning?

Jag vet ingenting, jag hänger inte med i mina känslor och jag har slutat bry mig om dem. Det funkar liksom inte. Jag är för blyg.. och skulle jag inte vara blyg skulle jag ju ändå bara skämma ut mig eftersom ingen skulle gilla mig då heller... :S

Okej.. Jag behöver terapi.. ^^

Hihi, dagens citat typ.

Jag och Frida gick i skolan.. När vi ser en kille framför oss ( Som Frida känner )..

Frida ( På skoj ) : Yo Tönt!
och kille vänder sig om!

Hahah, jag tyckte i alla fall det var ganska kul!


Vinter har både fördelar och tyvärr lite nackdelar..

Åh, det börjar bli vinter.. Det är så mysigt..

Och jul. Jul är den bästa högtiden, allt är så mysigt. Alla är glada. Det är riktig mysfaktor.

Men sen är det lite problem.. Kläder och skor, som alltid. Asså.. Modet nu är ju förjävligt. Jag fattar det inte. Som hon programledaren i Idol, vad fan har männskan på sig? ( förlåt, ni som gillar det. )
Fy, för hennes kläder.
Och skor, jag hittar aldrig skor på vintern. För på vintern kan man ju inte ha den sorts skor som jag vill ha. Jag är annorlunda, jag är inte tjejig..
Seriöst, sånna där långa skor, alltså sånna som går upp till knäna. Sånna kan vara jättefina, på andra. Men jag kan inte ha sånna. Det låter kanske konstigt, men.. Jag känner mig som en fjolla när jag har på mig sånna.. Jag kan inte hjälpa det.. Och kängor.. Näe, det är inte min stil det heller.. Och skulle jag köpa killskor, då skulle jag tänka hela tiden att alla kollar på mig och konstaterar att hon säkert har trott att det var tjejskor men att det inte var det. Asså, gud. Jag är så töntig.

Någon som har ett sånt här dilemma, och i sånna fall vet vad man kan köpa skor?

Blä

Gud, jag önskar jag var kille!

Har ni tröttnat på mina listor? Too bad.

Senaste impulsköp: Jag får aldrig impulsivköp!
Bästa fikat: Brownie och mjukglass i Gallerian! det är sååååå goott!
Färg du hatar: Ljusa färger, de gillar jag inte så mycket.. Men babybajsbrun är värst :O Ni hör ju på ordet!

Nåt som gör dej förbannad: Jobbiga frågor ( inte sånna här.. )
Så får du motion: När jag tränar :)
Om du var en blomma: Jag vill inte vara en blomma, och jag är inte en blomma.
Det dyraste du äger: Hmm.. Ipod/DVD/Kamera ? Jag vet inte..
Tidigaste barndomsminnet: Har så himla många!
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Olika...
Samlar på: Kortlekar, fast det går inte så bra..
Underskattad grönsak: No idea... Jag är inget fan av grönsaker..  
En bil är en: bil
Pryl du inte kan vara utan: min kära mobil.. ( okej, det där låter så.. tjejigt, jag är inte tjejig.. Jag bara.. gillar att vara kontaktbar, så de så! )
Lyx är: trevligt

Tidningar du prenumererar på: Jag prenumererar inte på något..
Du gör med 100 upphittade kronor: Det beror väl på vart jag hittar dem.. Jag tror inte att de skulle stå någon och skrika " Någon som sett min hundralapp? ".. Så jag skulle nog tagit den..
Nån du saknar: Mikaela, käre vän :(
När grät du senast: Säkert för inte så länge sen..
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: När man ställer jobbiga och tråkiga frågor, och kommer med ointressant fakta..

När är du gammal: det har jag inte planerat att bli! 

Svart eller vitt? Svart :D
Mjukt eller hårt? Mjukt.. kanske.. Men jag vill ha hårda paket :)
Homo eller hetero? Hetero, men det spelar ju ingen roll..
Höger eller vänster? Högerhänt..
Loket eller Oldsberg? Loket ! ^^
Göteborg eller Stockholm? Stockholm.. :)
Landet eller storstan? Storstan (:
Kram eller puss? Både och :)
Vagn eller buss? Buss.
Hyrfilm eller bio? Bio, fast hyrfilm är också mysigt :)
Gräs eller grus? Gräs..
Piggt eller opiggt? Piggt
Pasta eller potatis? Pasta
Tjänare eller tjäna? huh?
Is eller mjukglass? mjukglass, det är sååå gott :)
Natt eller dag? Dag..
Felix eller Heinz? BLÄ

NK eller Myrorna? Ingen av dem..
Marsvin eller hamster? båda :)
Rakad eller orakad? ... ?
Biffig eller slank? slank kanske..
Blåögda eller brunögda? Blåöga.. Men, jag tycker om båda :)
Popsnöre eller sportfåne? Don't know..
Naken eller pyjamas? Pyjamas.
Linda Skugge eller Linda Rosing? Jag bryr mig inte.
Peter Stormare eller Peter Jihde? Stormare!! ^^ nej jag vet inte
Kaffe eller te? Te, Kaffe är jätteäckligt!
Se filmen Festival eller stirra in i en vägg 90 min? Se filmen, i guess..
Plastbestick eller plastbröst? Plastbestick, såklart!
7-eleven eller Pressbyrån? Spelar ingen roll.. Men pressbyrån känns fräschare..
Glasögonorm eller linscooling? Linscooling ;)
Plugga eller jobba? Same shit!
Planka eller pröjsa? Pröjsa kanske..
Yngre eller äldre? älder elelr lika gammal.. om det inte är typ en liten 1-åring :)
Lång eller kort? Lång..
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? Det beror på..
Tycker du om ord? Hmm.. de är väl..trevliga..
Nämn namnet på en tennisspelare? Pim pim, typ..
Finns det någon du ogillar starkt? Det säger jag inte här..
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Be om hjälp.
Är du svartsjuk? Det händer, ja.
Vad gjorde du igår kväll? Jag var sjuk, så jag låg på soffan och tittade på OC :D
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Självklart!
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? Bokmärke!
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? Haha, typ Molly Moon! xD eller, det var väl mest när jag var mindre..
Tyckte du om att gå i skolan? Jag gjorde inte, jag GÖR inte.
Vilket ämne gillade du bäst när du gick i skolan? Hmm.. Bild kanske, fast våran lärare är sämst!
Vilket ämne gillade du sämst när du gick i skolan? Matte!
Minns du någon speciell person (lärare, kompis, annan personal) från din skolgång? Hur många som helst, och.. Men skolgång är inte över, tyvärr!
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Jag GÅR i skolan!
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Det är väl alltid trevligt.
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? Sopgubbe! eller sånna som rensar avlopp, fy sjutton!
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "Kom ut ur garderoben"? Öhm.. varför skulle de göra det?
Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den? Jadå..
Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Både och..
Vad är ditt favoritpålägg? Messmör..
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Åh nej! Jag vill inte gå upp!
Är du troende? Vet inte.
Tycker du om stearinljus? Mysigt på vintern..
Använder du hårbalsam? Jao
När blir man vuxen? För deprimerande för att svara på!
Vilken färg har din tandborste? Vit och ljusblå ^^ intressesmurfarna hoppar nu!
Har du lök i köttbullarna? Helst inte.
Hav eller sjö? Hav (:
Har du någon skrivare? Ja.
Vad har du för väckarklocka? Nån digital skitsak som skiter i att ringa då och då..
Hur ofta klipper du tånaglarna? Det är inte det första jag har på prioritetslistan direkt, och inte något jag brukar sitta och fundera på heller..
Har du hår på ryggen? Det har väl alla, men jag har inte päls!
Använder du hudlotion? Nej, inte ofta..
Har du åkt ambulans någon gång? Ja, två gånger.. :/
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? Usch, fy och blä!
Chips/ostbågar/jordnötsringar? Chips..
Tycker du om Dr Pepper? ?
Äpple eller Päron? Päron, hihi :)
Äter du fiskbullar? NEJ.
Svettas du mycket? Ja, alldelles för mycket.
När klippte du dig senast? ´Nån gång i slutet av augusti eller i mitten av september eller nått..
Vad kollade du senast hos doktorn? Prover.. Från ambulansgrejen..
Har du fått riktig massage någon gång? Nej, men jag skulle gärna kunna tänka mig att få det.
Tycker du om rökt kött? Hmm.. det beror nog på vad det är för kött..
Vilken är din favorit på Mc Donalds? Mjukglass!
Burger King, Max eller Mc Donals's? Mc Donald's :)
Platt eller vanlig dataskärm? Spelar inte så stor roll, men gärna platt..
Vad har du för mobiltelefon? Samsung E330, en jädra skitmobil!
Hur betalar du dina räkningar? Ingen aning, sånt sköter mamma och pappa..
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Nej, jag hatar och dammsuga så om jag måste göra det gör jag det inte så jätte noggrant.. Föresten, vem bryr sig? :P
Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? oreda! eller, föresten.. Jag har inga..
Hur stor hårddisk har du? No idea!
Har du överkast på sängen? Ja, fast jag kan ju inte säga att jag använder det.. Jag bäddar inte så ofta..
Har du brutit något någon gång? Nein!
Vad är den värsta sjukdom du haft? Hmm.. Jag ha rinte haft så svåra sjukdommar, men det där ambulansgrejen är ju inte riktigt "utredd" än..
Har du blivit sövd någon gång? Ja..
Lever din mormor? Ja
Har du varit med på TV? Nää..
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Hmm.. jag vet inte, jag har inte suttit här så fasligt länge idag..
Använder du tofflor? Näe, men jag vill ha!
Använder du morgonrock? ja, fast den täcker knappt låren längre, det är dags att investera en ny!
Är du en Besserwisser? Nej, det hopaps jag inte.
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? Nej, det är inte fräscht!
Beskriv din humor: rolig! xD nej jag vet inte..

Stockholmare = Respekterade ?

Hmm.. Okej, döm inte inlägget för rubriken utan läs inlägget..

Varje termin åker vi till Falun med skolan, väldigt roligt btw men det spelar ingen roll nu.. Förra året var vi där, och då fick vi gå på stan. Det snöade och var kallt, så jag hade på min 'Stockholmare' mössa. ;)
( En blå mössa som det är ett litet tryck där det står "stockholmare" på.. )
Så, jag och en kompis gick omkring och letade efter alla andra. Så gick vi förbi en proppfull busshållplats.. Vi fortsatte gå.. Men jag som är så blyg, började märka att folk tystnade.. Vi gick igenom hela busshållplatsen och när vi gick därifrån var det helt tyst, där det innan hade varit otroligt mycket pladder.. Jag har mina misstankar om att det var "Stockholmare" mössan som gjorde det? Eftersom det blev totaltyst när vi gick förbi?

Snälla, jag skulle vilja ha kommentarer från de som inte bor i Stockholm :)

Jag tycker det låter ganska larvigt, men jag satt och funderade på det igår...

Petra, OUT.

okej, jag hade fel..


Okej.. Igår snöade det...