Johnossi och lite godis







Dagen har varit rätt skum. Mitt humör har gått upp och ner, och det var stundvis varit riktigt jävla jobbigt. Annars var det en fin dag. Malin och jag satte oss vid kajen i Slussen och ät lite godis, bland annat nya Marabou polka som var tummen upp :) Vi lyssnade på musik, sjöng och pratade. Sedan gick vi och lyssnade på Johnossi som spelade på Bengans, och Malin fick som ni ser en kram dessutom.


X-ray..



I måndags var jag hos läkaren för att kolla min fot som är knas. Vi fick åka iväg på en röntgen, som gav no results what so ever och jag ska tydligen få något inlägg till skorna istället, värdelöst. Det var i alla fall första gången jag gjorde röntgen, och resultatet är ju ganska creepy måste jag säga. Jag tackar verkligen för att jag har hud och fläsk som täcker mina ben för det sådär hade jag inte velat att mina fötter skulle se ut. Ser ju ut som om jag har klor och hela fadderullan..


Berg- och dalbana..

Trots att mitt liv för tillfället är bra, och jag för en gångs skull borde vara himla glad, så har jag en jävla massa downs just nu. Jag har så många saker som tynger mig, saker som gör mig orolig, ledsen och stressad. Självklara saker så som stress från skolan och känslan av att inte hinna med, men också ett par personliga saker som verkligen oroar mig. Jag är förvånad över att jag lyckas prestera bra i skolan trots att jag inte ens känner mig levande, däremot märker jag andra saker som läggs åt sidan. Men så är det ibland. Jag vill bara att allting ska ta slut nu, innan det går för långt och jag går in i totalt mörker.
Jag försöker att tänka framåt, tänka på saker jag längtar till.

Moments som jag längtar till nu:
Torsdag: Johnossi på bengans.
9 maj: Spaaaaaaaaaaaaa
4 juni: Mando diao, iiiiiih jag längtar.. har velat se dem live länge nu..
11 juni: Skolavslutning - HEJDÅ ÅNGEST!
12 juni: Spanien..
13 juli: Nick kommer till Sverige :)

Pepp pepp pepp! Inte deppa nu Petra..


The grudge



Jag har äntligen sett en omtalad skräckfilm. Vi(Lina, Stina, Malin och jag) tog mod till oss och såg The Grudge. Jävligt creepy film måste jag ju säga, men ingenting som berör mig såhär i efterhand. Onaturliga grejer verkar inte jag bry mig om sådär jättemycket, men Saw-filmerna skulle verkligen få mig att freaka totalt. Jag tror dock att jag kommer att se en av de filmerna snart, känns som ett måste även om jag troligtvis kommer att spy inombords...

Vilka skräckfilmer är bra annars?


'Cause it ain't over, it ain't over..

Här är det ju jävligt öde. Men det blir så när man inte har något liv. Jag sitter seriöst och pluggar jämt, och gör jag inte det så sitter jag och tänker på det och är lite lätt förlamad för att jag är så stressad. Fyfan vad mycket vi har att göra just nu. Jag har i alla fall betat av ångest nr 1, historiaprovet! Dessutom fick jag reda på att jag fick MVG på talet i nationella, vilket känns grymt bra. Dock har jag fortfarande skriftliga kvar, som är imorgon. Jag har bunkrat upp med godis, mackor och festis så det ska nog bli helt okej.

Fan vad tråkig jag är. Plugget tar till och med upp bloggen. Bajs på skolan.

Min födelsedag var jättefin. Alldeles lagom. Vi gick omkring, åt god mat, bowlade och fikade. Tack tjejer.. Ni är fantastiskaaaaaaaaaaaaa :) Vill bara krama om er. Tack för alla gratulationer föresten!








Jag fyller år idaaaaaaaaaaag

 

Idag är det alltså min födelsedag. Den ska spenderas med mina bästa vänner, och förhoppningsvis blir allt kalas. Vi ska knalla runt på stan, äta god mat och bowla. Tack för alla gratulationer, jätteroligt :)

JAG ÄR 18!


Födelsedag

Jag har varit 18 i ett par minuter nu. Aaaaaaaaaaaaaaaah... Nä, ingen som helst skillnad. Samma gamla nyktra jag. Vad händer nu då?


Vår i Stockholm

Idag höll jag tal i svenska, nationella provet. Jag vetefan hur det gick. Kändes helt okej, men samtidigt inte bra alls. Min lärares första kommentar när jag har slutat var "Vilket vackert språk du har Petra..".. Ehm... tja, tack så mycket. Det hade jag ingen aning om men det kan ju inte vara negativt? Malin och jag åkte in till stan efter det, och gick omkring. Lite vårkänslor när vi satte oss vid vattnet i stan i solen. Jag älskar Stockholm..



Som ni kanske ser. Nya solbrillor. I don't like it. Jag känner mig som en tönt i solglasögon, som om jag försöker vara cool. Dessutom passar det inte på mig, jag har så litet och runt huvud. De här solisarna är typ den minsta varianten man kan få tag på just nu, om man inte vill se blind ut. De är ju i alla fall fina, även om de ser förjävliga ut på mig.



This is why I'm hot











Malin och jag lekte i studion i skolan idag. Fan vad fula vi är.


England 2 - 8 April

Det börjar nog bli dags för en uppdatering här. Jag kom hem från England i torsdags, hehe.. Jag hade verkligen en underbar vecka i England. Vi gick omkring i stan, gick på bio, kollade på grymt många filmer, åt en massa gott och hade det allmänt trevligt. Nick var fantastisk, och jag längtar tills vi ses igen. Jag måste erkänna att allting i Sverige känns jävligt tråkigt för tillfället.

Vi åkte först till London, där det var en satans massa strul, och där vi även kan ha fått världens ofräschaste hotellrum. Resten av familjen flyttade efter ett par dagar till ett annat hotell, de stod helt enkelt inte ut.  Det fanns även en period när jag verkligen höll med låten "London Underground". Jävlar vilken hemskt kaosartad tunnelbana det är. Usch.

Jag har hur som helst ganska svårt att sammanfatta den här veckan. Den var helt grymt bra, men den är svårt att beskriva. Därför skiter jag helt enkelt i det, och visar lite bilder istället.


Vi anlände i regniga England..


Dagen efter åkte jag till Hull, där det faktiskt var lite bättre väder..


Jag fick ett brittisk påskägg. Nick fick ett svenskt. Väldigt annorlunda, men jag klagar inte. Jag fick en awesome kopp!


<3


Ankan var en riktig poser :)


Nick bad mig att göra bilden soligare..




Tack för allt..


England nästa!

Det har varit himla tomt här i veckan märker jag.. Veckan som jag trodde skulle kännas som ett år lång, var faktiskt snarare en dag. Har haft så himla mycket att göra. Deadlines, packa, plugga, fixa och leva..

Jag har börjat få lite resfeber, jag åker nämligen till England imorgon. Ett par resor ensam, vilket känns lite sisådär.. Jag är nog mer nervös för det än för vad jag egentligen ska göra i England. Hur som helst vet jag inte om ni kommer att höra av mig förrän när jag kommer hem på torsdag. Högsta prioritet är inte direkt att skriva i min blogg, speciellt då jag, som ni kanske märker, inte verkar vara så jättetaggad på att göra det. Men jag har i alla fall tillgång till dator, och mina närmaste vänner lär troligtvis få lite uppdateringar från mig så att ni vet att allting har fungerat som det ska :)



ha ett fint lov allihop, och glad påsk på er :)