Lika ?  Enligt  www.myheritage.com är vi 68% lika, är vi det ? ^^
Reese Witherspoon ser ju ganska bra ut så man tackar och bockar antar jag xD

...

Nu är jag här igen, men bara ibland...

Har ni någon gång kännt att ni går omkring med en slas bubbla runt huvudet. På bubblan är det ritat som ett STORT smile på, så att alla tror att man går runt och är jätteglad, när man egentligen bara vill vara ledsen. Och när man kommer hem och är ensam, då spricker bubblan och man mår piss.
Och man är inte heller riktigt säker på varför man mår såhär, man bara gör det. Såklart så är inte alltid leendet fejk, men vissa dagar. För en stund kan man komma på allt roligt med livet och på de sättet må mycket bättre, men sen kommer man på något negativt och då brister allt igen. Man fattar ingenting, det bara händer, så himla onödigt när man egentligen kan glädjas så himla mycket åt det man har, för oftast har man väldigt mycket!

Welcome to my life .

...

Nu drar jag till landet, kommer hem då och då så då kanske det kommer något inlägg, men annars blir det nog rätt tomt här ...


Skådis :)

Har ni sett honom spela i någon film/serie ?
Han spelar så bra :D
Rolig ? HELT KLART
Öhm... Hans namn är lite udda, han heter David Spade xD


^^

Är det någon mer än jag som tycker att man jobbar bättre när man vet att man är ledig ?

Idag när jag satt på pendeltåget kom värsta grejen upp i mitt huvud, jag kom på värsta berättelsen/novellen på engelska... Jag satt där och bara "skrev" i huvudet , hela början.
Effektivt ^^