Grillning och Singstar


Fin bild från Fias kamera, tagen av mig.

Gårdagen då. Vi var och grillade vid Stenbadet. Jag var väldigt trött efter alla stressiga veckor så jag var rätt tråkig, och dessutom kände man att man faktiskt inte hade så mycket att prata om med vissa. Det är tråkigt, men det blir så när man inte ses. Vi grillade i alla fall korv och marsmallows, pratade och några spelade fotboll. Sedan kom ett annat gäng, och när de började ta sönder staket kände vi att det var dags för oss att kila därifrån. Onödigt tycker jag. Några av oss åkte hem till Oliver och sjöng Singstar, till och med jag sjöng - ganska mycket. Jag var grym, jag förlorade inte en enda gång förutom när vi körde på lag. Det betyder alltså att Singstar inte mäter sångrösten för fem öre, eftersom jag sjunger förjävligt. Aja, det var trevligt och människorna är så fina!

Slapp söndag

Vet ni? JAG har varit ute i solen idag. Jag hatar solen egentligen. Det må vara trevligt när det är varmt ute, men när solen skiner blir jag bara bränd, varm, obekväm och kinesig i ansiktet. Hur som helst så tog jag sovmorgon till ungefär tolv, och sedan gick jag ut och satte mig i shorts och linne samtidigt som jag lyssnade på Spotify. Jag knallade runt och fotade lite, och kanske kanske kanske lyckades jag få lite färg. Men nej, ingen märkbar skillnad.. Mina pigment är så grymma alltså, de är alltid på hugget.


Godnatt

Känner inte ni också att ni nästan måste vara uppe länge om huset är tomt? Bara för att ingen märker när man går och lägger sig liksom... Hur som helst håller jag på att tuppa av nu, ska bli helt underbart med sovmorgon. En söndag utan plugg och stress, kan det bli bättre?

Fin kväll har jag haft i alla fall, jag skriver kanske om det imorgon. Godnatt!

Äntligen "helg"

Min dag har bestått av:

* Alldeles för lite sömn.
* Åka buss full med barn, men Anders bror är söt.
* Tandläkartid, fasen vad ont det gör när de tar kort!
* Storyboard-ritande inför sista filmen.
* Jobb i 5 timmar.
* Äta tårta eftersom en på jobbet fyllde år.
* Åka hem. 
 
Och nu ska jag kila hem till Adam för att grilla. Imorgon blir det jobb 08.00, kul! Känner att det här har blivit en plugg-jobb-blogg, oerhört trist. Det är tyvärr vad mina senaste veckor har bestått av, jag har inte ens hunnit träna. Det är sämst, men jag får pengar och förhoppningsvis bra betyg! Jag blir nog mer rolig sen, eller har den här bloggen någonsin varit rolig? Jag vet inte.


Det där är i alla fall jävligt kul.

I'm off!


Crazy night

Jag är äntligen klar med alla mina uppgifter i skolan, förutom en film i rörlig bild. Jag känner mig så lättad, för jag har verkligen haft plugg på hjärnan varenda minut de senaste månaderna. Jag är inte van vid att behöva plugga såhär mycket, men det lönar sig åtminstone.

Ikväll är det Crazy Night i Tyresö Centrum, det innebär att hela kommunens befolkning go bananas. Förra året sänkte de priset på godis till 1,90/hg, folk var som gamar.. Ikväll blir det antagligen inte samma kaos, men de brukar ju alltid sänka priset på godis lite grann och varenda kotte får för sig att det är pang-pris ändå. Måns Zelmerlöw kommer ju i alla fall, och det måste man ju faktiskt se.


MVG!



JAG FICK MVG I MATTE A!
jag som inte ens är bra på matte...

Skit

Just nu känns skolan rätt hopplös. Jag är en sån som aldrig kan prestera när det väl gäller. De senaste uppgifterna som jag har gjort har verkligen gått åt skogen allihop. Jag klarade inte äckel-provet i idrott och i eftermiddag ska jag få resultaten för nationella i både Engelska A och Matte A. Jag har inte särskilt höga förväntningar faktiskt, resultatet lär antagligen vara sämst. Jag orkar inte. Jag vill bara vara hemma.


!/"%#"!/¤%&"!¤/"!%/#&"!&!&¤%/"!%¤/&

Skolministeriet

Idag ringde min telefon på jobbet, någon med Dolt nummer. Jag svarar, och det visar sig vara en kille från radio. Tidigare det här året var jag och hälsade på min förra skola, och då berättade de att Skolministeriet (ett program i radio) kanske ville prata med ett par elever om den skolan, speciellt från min årskurs eftersom vi gick ut med väldigt bra medelvärde på våra betyg. Jag sa att jag kanske kunde ställa upp på det, och idag ringde de. Han nämnde ingenting om att jag skulle vara med i radio, utan han intervjuade mig lite över telefon och sa sedan att han kanske kallar mig till en intervju face to face senare. Det roliga var att han som ringde var så satans nervös. Man tycker ju att det var jag som borde vara nervös, jag som är så blyg och feg.. Men nej, det var han som stammade och ibland fick jag till och med hjälpa honom på traven.
Det gick i alla fall bra. Men jag vetefan om jag kommer våga vara med i radio, om de skulle fråga det.

Lösisar



Lösnaglar. Känns inte riktigt som min grej, lite för tjejigt. Men jag ser det som en ny strategi för att jag inte ska bita på naglarna. Känns helt knas, allting blir mycket svårare med långa naglar. Weird. Får se hur det går på jobbet imorgon... Hmm...

Stress!

Fasen vad trött jag är.
Idag jobbade jag på medeltidsdagarna igen, i åtta timmar. På grund av det fina vädret kom typ halva Tyresös befolkning dit, och ALLA skulle ha glass, kaffe och bakverk. Inte coolt med en lång kö och en trög matteskalle. Det var riktigt stressigt där ett tag. Kaffe och smörgåsar gick som smör i solsken och alla var verkligen helt förvånade över att vi inte hade varenda glass som finns på glassskylten. Det har ju för fan inte ens ICA.

Mötte rätt många halvgriniga människor som inte förstod att jag inte har sjuttio armar och att inte mina kollegor där inne kunde göra 3 mackor på 4 sekunder bara för att just de var sugna på det. När det bara var några timmar kvar kom det fram en tjej och beställde te, hon log och sa "Det är bara några timmar kvar nu, du klarar det tjejen!". Jag ville bara krama henne! Äntligen en trevlig själ som verkligen förstod min situation, det var inte klokt vad stressigt det var ett tag.

Vet ni vad jag ogillar så sjukt äckligt starkt just nu? Idrott & Hälsa A. Den kursen är så otroligt jävla kass. 115 instuderingsfrågor, prov på tisdag. Vi har inga svar på frågorna, så först och främst måste vi hitta dem och sedan lära oss dem. Jag började för tio minuter. Känner mig duktig, väldigt duktig.


Jag önskar jag tog allting lika chill som den här nyckelpigan...

Lips like sugar


Jag sitter och äter lite godis, och så hittade jag ett par läppar. Jag har alltid undrat hur jag ser ut med gigantiska godis-läppar för munnen, så jag tog ett webbis-foto. Det visade sig att jag såg rätt mongo ut, och att läpparna är liiiiite för stora för mig. Dessutom känns det lite skumt att lägga ut en webbkamera-bild. Geeky! Men aja, den ska väl användas någon gång.

Jobb


Bild snodd från
Tobias, du får slå mig imorgon ifall det var dumt av mig att sno!

Två av tre arbetsdagar den här helgen är avklarade, och idag var det faktiskt hyfsat lugnt. Jag jobbade på medeltidsdagarna ute vid slottet, och jag måste ju säga att jag tycker att hela traditionen är rätt störd. Sköna dräkter hade ju folk i alla fall, och hemska instrument som lät ungefär som säckpipor. Sedan var det en björn där också, utklädd förståss, men den var grymt lik en riktigt. Hade jag inte vetat att det skulle komma en björn hade jag trott att det var en riktig när den kom lunkade. Vi var i alla fall fyra stycken som höll i "caféet", och vi stod där ute och sålde i omgångar. Jag stod med Tobias hela tiden, det var kul. Rätt lite folk ändå, men det kan ju bero på det halvtaskiga vädret. Kände mig fortfarande lite ovan med att jobba, jag är inte helt säker på vad som behöver göras och det känns rätt ofta som om alla tycker att jag är lat som inte gör någonting. Men jag gör så gott jag kan!

Jag trodde att jag skulle vara helt död nu ikväll, men jag känner mig hyfsat pigg vilket känns skönt eftersom jag ska jobba imorgon med.

På spaning i Slussen

Vet ni vem jag stötte på på tunnelbanan idag? Adam från Eva&Adam. Det kändes helskumt faktiskt, han hade ju blivit så himla stor! Typ alla tjejer i min ålder har varit halvt kär i den människan. Men när hörde man om honom senast? Hur som helst, så blev jag glad när jag såg honom. Det fick mig att heeelt glömma bort att en liten tjej hade stått och spytt brevid mig på bussen idag.


Och helgen har knappt börjat!

Kvällen/natten med Lina igår var riktigt bra. Vi åt gott, kollade på film och sedan badade vi i vårt bubbelbad. Vi låg där i säkert två timmar, pratade, drack fanta och åt lite nötter och chips. Alldeles lagom kväll faktiskt, sen var det ju kanske lite illa att vi inte kom i säng förrän halv 4 när jag skulle jobba idag, och dessutom två dagar till.

Jag hade i alla fall min första dag på nya jobbet idag, det var ett soft jobb. Jag packar mest saker i kartonger och klistrar på olika lappar, men jag fick också gå iväg med en tung gigantisk IKEA-påse för att leverera varor, shit pommes vad folk stirrade.. Vadå? Har ni aldrig sett en tjej i blött hår som går och konkar på en IKEA-påse som är lika stor som henne själv mitt i en centrum? Det gick i alla fall bra, och jag ska jobba två dagar nästa vecka också. Egentligen skulle jag ha jobbat på måndag, men jag kände att det blev lite för mycket eftersom jag jobbar lördag och söndag. Usch, jag kommer vara helt slut efter den här veckan! Speciellt eftersom det är en massa grejer att göra i skolan.

Som ni har märkt har jag väl skitit i bloggen lite. Men skit samma, jag tror inte att några av er sitter och bölar över det. Eller?

PL


Det blir en helkväll med Lina idag. Här sitter vi i knät på en konstig gubbe i Tallin. Jag känner att jag var fett beredd på den här bilden... Hehe.. Ha en fin kväll!

Miss Li & Christopher Sander


P3 ikväll!

Mycket jobb i helgen...

Vi hade matte nationella idag, och jag sög. Oj vad dåligt det gick. Jag mådde dåligt, var allmänt förvirrad och förstod ärligt talat ingenting. Jag svarade i alla fall på alla frågor, och får väl hoppas på någorlunda resultat i alla fall.

Igår var jag på min systers jobb för att träffa hennes jobbarkompis som eventuellt behövde hjälp med sitt företag i sommar. Det gick bra och jag har numera ett jobb! Det känns grymt skönt, även om det antagligen inte blir fasta tider eftersom all försäljning beror på efterfrågan, och då gör även mitt jobb det. Jag ska i alla fall dit på fredag för att jobba, vilket innebär att jag ska jobba både fredag, lördag och söndag. Känns lite halvkul, men å andra sidan tycker jag faktiskt att det är roligt att jobba för det mesta. Och dessutom är kvällarna lediga! Och jag har jooooobb. Jag är glad.

Cyklar suger

Jag hatar att cykla.

Idag tog jag årets andra tur på cykeln, i regnet, för att köpa lingonsylt eftersom pappa ska baka lingonkaka. När jag cyklade kom jag på att jag inte hade någon ringklocka, och strax därefter skulle jag åka förbi två människor och en hund. De höll sig på höger sida så jag tänkte att det var lugnt men just när jag är framme springer hunden ut rakt framför min cykel. Jag får tvärbromsa och min cykel ställer sig på ett hjul, rakt upp, med mig kvar på. Sedan rasar jag till marken. Kul.

Cykla är bajs.

Det här är mitt..

..INLÄGG!

Shit pommes, det är inte illa pinkat alltså. 2000 gånger har jag alltså tryckt på publicera-knappen, 2000 gånger har jag skrivit blogginlägg. Jag älskar min blogg. Min älskade blogg som är 3 år gammal och har 2000 inlägg. Den är bäst. Fan vilket bra team vi är.


And this is about as social as I get now

Fasen vad trött jag är. Jag jobbade mellan 08.30-14.00, det bestod mest av disk och städning. Rätt soft ändå, städning blir så mycket roligare när man tjänar pengar på det. När jag flyttar hemifrån ska jag (om jag bor med någon annan) bestämma mig för en dag att städa, sedan en summa pengar som båda ska köpa någonting för och när städningen är klar ger man varandra det man köpte. Kan vara en glass, en godispåse eller en låda makaroner. Vad som helst. Bara så att man blir lite nyfiken och vill få det gjort!

Nä, jag är trööööött. Hejdå


Godnatt!

Eurovision var bra, för en gångs skull så vann någon som jag faktiskt hejade på. Norges bidrag var sjukt charmigt och han var så söt. Nu kommer jag gå och nynna på den låten i ett par dagar känner jag.

Jag ska upp om ett par timmar igen eftersom de ringde från Vandrarhemmet och ville att jag skulle jobba imorgon. Halv nio en söndag, inte coolt! Men det är bra med pengar, och det är rätt kul att jobba ändå. Tack Tobias, som tipsade dem om att ringa mig ;)

Solig dag





Jag försökte fota såpbubblor igen. Men satan vad de är snabba! Jag får försöka igen någon dag när det är helt vindstilla! Jag gav upp efter ett tag i alla fall. Vad gör ni idag?

Lördagsförmiddag

Idag har jag varit riktigt seg, jag springer fortfarande runt i morgonrocken. Hur som helst har jag nog förhoppningsvis kommit fram till vilken bild som ska pryda min vägg i mitt framtida rum, men det är inte helt säkert än så länge. Nu hade jag tänkt plocka upp på mitt rum, eftersom man knappt ser golvet längre. Varför blir det alltid samma sak? Jag fattar inte att jag lyckas få det stökigt på en dag. Men jag tror faktiskt att skulle jag orka bädda sängen på morgonen skulle det inte se lika taskigt ut, men det orkar jag inte.


Eurovision ikväll, vem/vilka vinner? Jag har inte lyssnat på något bidrag än...

And cut a big fat giant hole to fill, fill with gold and light


Modell: Patrick
Foto: Jag

Jag älskar musik

Oj vilken trevlig kväll jag har haft!
Det var Rix FM festival i Kungsträdgården idag, och eftersom jag inte har lyckats ta mig till en enda radio-festival tänkte jag att det var dags nu! Jag, Malin, Lina och Stina var där och sjöng och log. Det var mycket trevligt. Efter ett tag blev det alldeles för mycket rök och trängsel där vi stod så vi gick och satte oss på donken en stund. Efter det gick vi tillbaka lagom till Snow Patrol, åh vad fina! Efter det sprang vi bak och lyckades hitta Snow Patrol när de skulle åka, så nu har Lina och Stina sångarens autograf på händerna.

Efter det spelade EMD och Måns, och vi sjöng och var glada. När det hela var slut knallade vi iväg mot Gamla stan där vi hamnade på Chokladkoppen. Egentligen skulle de precis stänga när vi kom, men de var snälla och hade öppet ett tag till. Det var himla mysigt, och de har väldigt god kladdkaka.

En väldigt trevlig kväll, alldeles lagom.


Spikmatta



Nu har jag försökt ligga på spikmatta, igen. Jag förstår inte att jag frivilligt lägger min bara hud mot ett par supervassa äckel-saker, som om det ska vara skönt? Det är inte skönt. Det är inte skönt alls. Jag låg där i ungefär tre minuter, och sedan kändes det som om hela min rygg var ett stort hjärta då varje hjärtslag dunkade i hela ryggen. Nej, det är verkligen inte bekvämt. Och den har tydligen inte samma effekt på mig som den här på Jakob från The Voice. Synd.

Några bilder






"Modell": Jag
Fotograf:
Patrick

Hehe, fint. Jag bjuder på dem..

I never thought I'd say that it's alright



Fin tröja. Jag tycker om Sugarplum Fairy.
Tack Vendela.


Tjurig

Jag är så trött, trött, trött på att vara ledsen. Så trött på att vara arg. Så trött på att vara förstörd. Det jobbiga är att jag aldrig kan skylla det på någon annan heller. Det är ingen annans fel att jag känner såhär, bara mitt eget. Jag orkar inte. Jag orkar inte ta tagit i någonting längre, jag bara är. Det finns ingenting som drar mig upp ur sängen på morgonen, eller tydligen finns det ju någonting eftersom jag stiger upp. Men allting känns så tungt, så tråkigt.

Mina vänner är bäst. Jag är sämst. Blö.

Sugen

Ååååååååååh, jag vill gå på konsert! Jag vill dansa, jag vill sjunga, jag vill höra livemusik!

Måste kolla upp datum(eventuella alltså, jag hoppas att de kommer till Sverige någon gång) på dessa:


- Panic! At the disco.

- The Killers.

- Fall out boy.

- Blink 182.

- The Hives.


Hmm..kommer inte på fler nu. Det är tidigt.


Grattis Kusin!


(Typ den enda bilden på honom som jag har på den här datorn.. Konstig pose måste jag säga!)

GRATTIS ADAM 17 ÅR!

Dagens funderingar

* Undra hur många som mökar på ett gym varje dag?
* Webbtv äger.
* Hur orkar man prata tre språk samtidigt? Jag hörde en tjej på tunnelbanan som i en mening växlade mellan tre språk: Finska, engelska och svenska. En otroligt smart idé eftersom inte en jävel orkar tjuvlyssna.
* Folk stirrar mycket när man har på sig bandtröjor.
* Det är svårt att hitta en present till en 17-årig kille, men det går.
* Man sjunger helt kasst på konserter, men det spelar verkligen ingen roll.
* Konserter är bäst.

Peace.


http://www.davidandgoliathtees.com

Vi bjuder på den!



En film med klipp som jag gjorde för ett par veckor sedan. Inte cool.
Och mitt vrål är ju helskumt när duvan attackerar...

Ingen Brittan för mig...


Gammal illustration jag har gjort...

Jag och Lina hade planerat sedan länge att om Britney kommer till Sverige så måste vi gå på hennes konsert så måste vi se henne. Nu kommer hon till Sverige, men biljetterna är stört dyra. Så tyvärr blir det ingen Britney för mig den här gången, jag tänker satsa pengarna på någonting annat roligt istället. Blöööö, jag vill se Britney.

Sail beyond doubt



Har känt mig sjukt sunkig idag. Det känns underbart skönt att jag inte börjar skolan förrän halv ett imorgon. Idag grillade vi till middag, sjukt gott. Förutom att vi hade sånna där potatisbollar till, alla mina vänner säger att de är jättegoda. Det är de inte. Det var jätteäckliga. Det var ju fasen bara en liten hinna och sen en massa pulvermos i, euw! Jag är i alla fall fortfarande på bra humör från igår, även om jag har några problem som ligger och nöter. Men det fixar sig nog.

Rubriken har absolut ingenting med inlägget att göra, jag får bara härliga vibbar från igår när publiken fick sjunga just den låten. Det lät hemskt, men det var underbart.

New Generation


Malins bild, jag och Lina är de två huvudena närmast till vänster


Gårdagen var helt sjukt underbart fantastiskt stört kul. Jag har aldrig dansat så mycket i hela mitt liv, Sugarplum Fairy var helt stört bra och jag skrek, dansade, sjöng, hoppade, klappade, svettades, skrattade non stop i en timme. De tidigare banden var faktiskt ingen höjdare, ett band var himla coolt så de ska jag kolla upp men resten lät i princip likadant. Molotov Jive var himla bra också, men Sugarplum var grymma. Jag, Lina, Malin, Vendela, Stina och några till som jag inte lyckades höra namnen på stod rätt långt bak och dansade hela tiden. Åh, vad fint det var. Jag var så glad.
Jag älskar konserter.

Tusen tack till Lina, Malin och Vendela som jag var med hela dagen, en stor fet kram till Vendela som gav mig sin Sugarplum-tröja. Och ett stort SKRIK till New Generation som var bäst.

:D

New Generation Festival!

Oj vilken seg morgon. Eller tja, jag har varit sjukt seg på att fixa i ordning mig. Nu är jag i alla fall i princip klar, och jag har lyckats städa lite av rummet och välja ut ett golv till mitt nya rum också! Snart kommer Malin, och sen åker vi in till New Generation Festival. Det ska bli kuuuuuuul! Försöker att få mig taggad, just nu känner jag faktiskt ingenting. Men det kommer nog tror jag :) Dessutom har jag lärt mig att det blir roligare om man inte har så höga förväntningar. Jag har ingen aning om hur det kommer fungera där, så jag har helt enkelt inga förväntningar alls.



Vi hörs imorgon/inatt!

I'm a real big fan of yours



Du är bäst :')

Äntligen helg



Fredag, fredag, fredag lalalalalaaaaaaaaaaa!
Jag är på hyfsat bra humör idag, jag fick gratissaker i stan och har helt enkelt ingen lust att tjura. Imorgon är det NG och jag börjar faktiskt bli rätt taggad! Nu ska jag dammsuga för att tjäna lite stålar, ska ta med mig lite musik i öronen så att jag får sjunga av mig lite. Have fun!

Petra, the Top Chef

Jag kollar på Top Chef finalen. Jag älskar matprogram, vilket är lite knasigt eftersom jag inte är ett särskilt stort fan av mat. Hur som helst så funderar jag alltid på hur det skulle vara om jag var där.

Kock: Jag har lagat lammkött i en marinad av honung och lite citrongräs som serveras med mandel och stekt potatis med koriander.
Jag: Jag har köpt pommes frites från ICA och tillagat i ugn, sedan stekte jag lite korv i smör och salt. Detta serveras med lite rostad lök.

Jag är rätt nyfiken på reaktionen...

Oh yeah your skin and bones, turn into something beautiful


Torsdag

Dagen har bestått av tre prov, om man nu väljer att se Engelska nationella som två prov men det gör jag eftersom det var två prov. Jag känner mig inte helt hundra på engelskan, alla delar är slut nu och jag har ingen aning om hur det har gått. Det tredje provet var i Natur, vilket verkade ha gått hyfsat bra eftersom jag fick VG på den. Jag har alltså bara labb+labbrapport kvar att göra och sedan är jag klar med kursen. Sweet!

Jag känner mig på lite bättre humör idag i alla fall. Får hålla tummarna på att jag är påväg uppåt igen.

Lampöron

Har ni tänkt på hur roligt det är när en person med kort hår sitter med solen i ansiktet, och du sitter bakom. Då lyser solen igenom öronen på människan, och de lyser som orange-rosa lampor. Har ni tänkt på det? Det gör mig alltid lite glad när jag ser det, det ser rätt komiskt ut tycker jag.


Bara för att inlägget inte skulle vara bildlöst liksom...

Punkter


- Jag har haft den värsta dagen på länge.
- Jag var verkligen sjukt nära att börja störtböla i skolan idag.
- Jag orkar inte med mig själv längre.
- Malin och Anna ska få guldstjärnor för förståelse.
- Jag älskar OC. Jag saknar OC.
- Jag vill gråta.
- Jag har två prov imorgon, och borde alltså sitta med näsan i en bok.
- Jag är ful.

Hejdå.

Klintenfest


adam och jag, snygga

Idag var det Klintenfest. Alltså, en liten återsamling på mitt gamla dagis tillsammans med alla som har gått där - precis som vi har varje år. Samma visa varje år: Lekar, grillkorv, bål med äpplen, päronsplitt, popcorn, vänner, kramar. Ganska mysigt faktiskt. Problemet är när det är lekar, och vi delas upp i lag och jag lyckas alltid hamna själv med småbarnen. Jag är kass på att ta hand om barn. Jag vill hemskt gärna bli bättre på det, men jag tycker det är jättesvårt eftersom jag inte har någon som är yngre än mig(förutom Adam då, och han behöver ju daddas lite ibland..). Jag får väl bara hålla tummarna på att någon i min närhet skaffar barn snart, jag måste ju fasen bli lite mammig.

Måndag

Idag var det tydligen något fel på larmet i skolan vilket tydligen gjorde att vi var lediga idag, den informationen lyckades jag få när jag sprang till bussen. Tur att jag fick reda på det innan jag var på bussen. Jag hade ju fetingväskan Orvar med mig (eftersom Patrick insisterade att vi skulle få en gigantisk kamera att filma med). Jag knallade i alla fall hem igen, försökte plugga och försökte söka jobb. Det går lite halvbra måste jag erkänna. Jag är sent ute med jobbsökandet, och dessutom är jag för liten och har för lite erfarenhet för de flesta.

På eftermiddagen träffade jag Ozzy inne i stan. Det var snart ett år sedan jag såg honom sist, så det var verkligen kul att se honom. Vi gick omkring, pratade och köpte glass. Konstigt egentligen att vi inte har setts på typ ett år och allting känns ändå som vanligt. Men det kan väl ha att göra med att vi har känt varandra i 11 år.

Jag hade en ful-dag idag föresten, det är ju inte sådär jättekul.

Get out of this place while we still have time (8)

Idag städade jag huset, eller dammsög rättare sagt. Jag har ju det som uppgift, för att få 100 kronor. Idag tänkte jag att jag skulle lyssna på musik samtidigt som jag dammsög, så jag la ner MP3n i fickan och körde på fullt ös. Sen sprang jag omkring med dammsugaren och sjöng högt till musiken. Jag blir grymt glad av att sjunga, men bara om jag är ensam. Jag nynnar och mumlar för det mesta, men när jag är ensam så vrålar jag. Underbar känsla faktiskt. Det låter antagligen helt förjävligt, men det känns awesome. Dammsugningen var i alla fall mycket trevligare med lite sång.


Lovely

Söndagsfunderingar

Det här funderar jag på idag:

- Jag vet fortfarande inte vad The hills är för serie. Reality eller såpa? Jag fattar inte.
- Varför är Life of Ryan intressant. Vem fan är Ryan?
- Jag måste städa huset idag för att tjäna lite stålar, det känns inte sådär jättekul.
- Jag borde sluta äta onyttigt och träna istället.
- Det är jävligt tråkigt att plugga. Varför kan det inte vara kul istället?

Plugg-söndag







Idag är det plugg som står på att-göra-listan. Jag hade en deadline i torsdags som jag aldrig blev klar med, och eftersom jag verkligen aldrig lämnar in arbeten sent så kände jag att jag nog kan skicka in den idag istället. Min lärare lär ändå inte sitta och läsa arbeten på helgen. Jag sprang i alla fall ut en stund och fotograferade, lite av resultatet ser ni här ovanför. Getingar är sjukt gulliga tycker jag, men läskiga. Varför är vi människor rädda för en liten hårig insekt egentligen? Vi kan ju total-mosa dem om vi har lust liksom. Men ibland lyckas de hinna före oss, och vi är nog rätt klena som tycker att ett getingstick är hemskt. Jag har bara blivit stucken en gång, men då var den där lilla skit-getingen tvungen att sticka tre gånger. Inte coolt.


Helgen

Det var ett tag sedan som jag skrev nu. Helgen har varit rätt fullproppad, och jag måste säga att det känns underbart att bara vara själv nu faktiskt. Inte för att jag tycker att det har varit tråkigt eller jobbigt de här dagarna, men jag har varit så sjukt trött hela veckan att jag behöver vila lite. Hur som helst har jag hunnit med många timmars filmande med Malin, Emma och Patrick, till rörlig bild alltså. Malin sov här inatt, vi låg och pratade, kollade på film, åt ben n' jerrys, åt middag... På dagen igår var vi dessutom och såg Florence Valentin i Kungsträdgården, sjukt coola är de. Även om jag inte är ett dugg politiskt engagerad eller intresserad, så är de faktiskt himla bra. Däremot lyssnar jag inte på deras texter, som jag brukar göra.

Nu ligger jag och kikar på Robinson. Inte särskilt spännande när man inte har följt det..