FREDAGSUMGÄNGE

Nu ska jag iväg till Felicia för att umgås lite. ;)
ciao!

EYE OF A CAT.

image462
Jag är visst lite småförälskad i ögon.

xD


Kalla min humor riktigt töntig, men jag tycker det är askul..
vad låter det som hon säger? 00.51-00.56

ATT TJUVLYSSNA

Jag tror inte att det bara är jag som alltid tjuvlyssnar vad folk talar om på tunnelbanan, bussen etc. Jag tycker det är lika underhållande varje gång. Folk delar med sig av så himla mycket i sitt liv, igår till exempel satt jag och lyssnade på två killar i 20-års åldern. De hade plankat sig på bussen, deras busskort var 2 år gammalt. Jag måste säga att jag tycker de var riktigt duktiga som lyckades med det! Sen fick jag höra om alla historier om när de hade krockat med sina bilar.

Jag kan sitta hur länge som helst och bara lyssna, det är ju nästan alltid någon som delar med sig av något intressant ;)

Tjuvlyssnar ni? Är det okej att tjuvlyssna?

YESTERDAY

Igår bloggade jag inte alls. Inte helt likt mig, men jag satt knappt vid datorn så det blev inte så. Jag spenderade dagen med Felicia. Först var vi hemma hos henne, jag använde hennes katt som fotoobjekt. Hennes katt har så otroligt coola ögon, det går i släkten antar jag..

Efter att ha spenderat ett par timmar hemma hos Felicia åkte vi in till stan för att gå på bio. Vi såg "Sweeney Todd", ni vet den nya filmen med Johnny Depp? Det var en rätt skum film, blandningen mellan musikal och blod var ganska ny för mig. Och sen var det nog världens sämsta fejkblod i den filmen, men visst fick man lite rysningar. Storyn var ju rätt creepy ändå..

Återkommer senare! :)


;D

Nu har jag gått igenom alla mina inlägg, lagt alla youtube klipp och listor i rätt kategori. Egopics har nog hamnat rätt de med. Annars får de väl komma rätt senare. Usch, vad många listor jag har gjort!

Nej, jag borde läsa lite engelska och sedan sova. Sov ju så dåligt inatt.
Godnatt ♥

UTAN PARABOL, MED PARABOL


Seriöst, det är min favoritreklam. Han är ju så jävla cool.
I found it Felicia! ;)

TOP MODEL

image461
Så var ännu ett Top model avsnitt sett. Jag förstår väl inte riktigt varför jag kollar på det, men jag tycker det är väldigt kul att se plåtningarna och sminkningen och sånt. Sen alla tjejbråk i det tycker jag är mycket underhållande faktiskt! Sen undrar jag: Är Tyra Banks så trevlig som hon verkar? Jag menar, visst måste hon vara lite så när hon syns i media. Men många kändisar har ju skandaler titt som tätt, jag tycker mest hon syns lite här och var och är snygg. Och hon verkar ju så himla gullig med deltagarna.
Vad tror ni?

KATEGORIER

Har fixat lite kategorier nu, jag har ju skrivit så himla mycket. Men jag orkar inte lägga över alla inlägg nu.. Jag har lagt in ett par, men resten kommer ju ligga kvar på Allmänt. Nu har i alla fall kategorierna "Dagens foto", "Livet i bilder", "Egosidan av bloggen" & "Evigt långa listor" tillkommit. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att lägga in inläggen i rätt kategori nu...

HÄHÄ..

image458
I brist på annat, så bjuder jag på den här.
H a h a ,  f a n  v a d  f u l  m a n  k a n  b l i . .

TRÅKIG LISTA

För att stilla mitt list-begär..

TA FRAM MOBILEN & VA ÄRLIG!

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 7?
Andäsh, självklart! ;D
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Emelie T, vänner :)
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Gunnar the workfriend, jag träffar inte pappas buddys särskilt ofta faktiskt..
ÄR NUMMER 18 SÖT?
Elsa, jaa :)
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33?
Hanna, översocial!
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Anna F, hon går i min klass
HAR DU TRÄFFAT NUMMER 3 DEN SENASTE MÅNADEN?
Alex, yes.
HUR KÄNNER DU NUMMER 63?
Mirre, hon går i min klass..
NÄR TRÄFFADE NU NUMMER 64 SENAST?
Nelly, uhm.. I söndags.
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Buko, nästa tisdag kanske..
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 13?
Billiam, jadå! :)
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 4?
Amanda, möjligtvis för läääänge sen..
HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
Adam the Omis, ja...
VAD PRATAR DU & NUMMER 45 OFTAST OM?
Josefine, jag har nog i stort sätt aldrig pratat med henne så jag vet inte.
KÄNNER DU NUMMER 1?
Det är jag själv, så förhoppningsvis
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 6 EN KRAM?
Andreas, jadå!
VAD HAR DU OCH NUMMER 52 FÖR RELATION?
Linus(Lina), "Vi är som skosnöret i en sko" :)

HEMMA

Nu är jag hemma från allt. Jag mötte mormor, och sen åkte vi till Bergianska trädgården där vi gick och kollade på blommor, och jag fotade en massa. Vi gick omkring där rätt länge, och efter det åkte vi hemåt. Nu är jag på dåligt humör, kanske för att mamma kom hem och ställde oerhört irriterande frågor och inte hitta den där fucking fjärrkontrollen som jag berättade vart den var, men jag fick gå och hämta den i alla fall. Lättirriterad? När det gäller mamma - JA.
image457

MORMOR

Imorgon ska jag träffa mormor. Jag måste verkligen ta vara på tiden med henne, och det är när jag är själv och gör saker med henne som jag faktiskt gör det. För då är hon mormor. När hon är hemma här på söndagarna är hon bara en jobbig, frågvis människa som inte förstår mycket. Men förhoppningsvis kan jag hålla mitt temprament i skick och uppför mig bra imorgon, för det är hon verkligen värld.

Så, imorgon ska jag möta upp henne vid centralen. Och därifrån ska vi åka till Bergianska(?) där det finns en massa blommor och grejer. Ingen aning om vad det är, men mormor gillar blommor - och jag gillar att fota blommor. Och yes, jag får ta med mig min kamera. Erat onsdagsnöje kanske är glassigare än mitt, men jag ska ha det trevligt i alla fall.

LISTA

Nu tänker jag göra en finfin kategori för alla mina tråkiga listor så ni slipper läsa dem - för jag vill göra dem ;)

Röker du? - nej
Snusar du? - nej
Skolkar du? - palla?
Gör du frukosten själv? - yes!
Har du suttit i rätten? - nej
Har du slagit ner någon? - hell no
Har du pussat någon av samma kön? - Uhm..ja
Har du varit på strippklubb? - nej
Vad gör du när du blöder näsblod? - jag har aldrig gjort det..
När grät du senast? - Förra helgen tror jag..
Vem kan du prata om allt med? - jag delar nog upp det lite tror jag...
Har du solglasögon? - Nej, vill ha!
Skriv en mening på engelska - Just because I'm nerdy
Vem pussade du senast? - ..
Vem kramade du senast? - Öh..Mamma eller pappa tror jag..
Vad är din högsta önskan just nu? - Tihi.. (a)
Vad heter ditt hårspray du använder? - Använder det aldrig...
Vem gillar du? - jag tycker om många..
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? - svart
Har du string på dig just nu? - Äh..ja
Känner du någon som heter Niklas? - Nja..
Har du bärbar data? - Nej, men förhoppningsvis snart :)
Är du blyg? - tyvärr ja.
Vad tänker du på just nu? - nära och kära.. (a)

MINA TÅR ÄR RUSSIN

Jag antar att det inte bara är jag som sitter med våta strumpor denna kväll. Eller jo, kanske är det bara jag som vid det här laget inte har gått och bytt till ett par rena, torra strumpor. När jag skulle ta mig till bussen för att möta Pappa så spöregnade det, så jag valde att inte ta mina nya skor. Utan jag tog på mig mina sketna dojjor med hål i sulan, och hur mysigt blev det inte där? Swimmingpool! Kom och bada i Petras skor..


På bussen blev jag så himla glad av den här låten.
Men ja, videon är inte för homofober om man säger så.. Hähä..

PÄLS

Jag har aldrig riktigt reagerat på päls, aldrig orkat tänka på det helt enkelt. Kalla mig kall och okänslig, men jag har inte kommit i kontakt med päls och så i den utsträckning att jag har funderat över det. Men så läste jag en blogg nu nyss, *host*blondinbella*host*. Och vad säger hon? "Ser ni vilken underbar kaninpäls jag har?"

Är du dum i huvudet? Förlåt, men när det kommer till kaniner har man fan gått för långt. Förstår ni hur många stackars kaniner som har blivit flådda bara för att det ska bli en fucking kappa som någon kan ha på sig? Ja, visst är det var en överlevnadsteknik på stenåldern att använda päls på djur. Men inte fan ska vi använda det nu!? 1) Jag tycker det är riktigt fult med päls. 2) Oskyldiga djur dödas 3) Tänk er att ha en död hud mot kroppen, nejtack.

Jag har inte funderat alls på vad jag har som består av djurdelar, och jag kommer bara bli skärrad av att göra en undersökning på det. Jag ska helt enkelt se till att bojkotta allt sånt nu i framtiden.

*STOLT*

Jag vann! Första gången någonsin som jag kan mäta mig med pappas poäng i bowling, och jag vinner. I alla fall första serien, andra var jag tätt efter. Men som pappa sa "det är en historisk dag", hah! Jag lirar bowling, och inte boll! YAY! ;D

Efter att ha åkt en timme med buss kom jag alltså fram till Heron där pappa och jag skulle spela, och spela gjorde vi! :) Sedan skulle vi käka, med pappa blev så tjurig på personalen på Pizza Hut att vi åklte därifrån, och istället hamnade i Tyresö på Kina resturangen. Känns som om jag har ätit ute hur mycket som helst nu, Pizza i lördags, resterna från det igår, Donken igår och Kina idag. Inge mer nu, tack!

Petra är i alla fall stolt över att ha klått sin far på bowling.

GOD MORGON

Jag är uppe! Klockan är inte ens 10 och jag är uppe! :) Jag tänkte nämligen ta mig till gymmet rätt tidigt idag, så att det inte är så mycket folk. Inte i min ålder i alla fall, jag tycker det är så himla jobbigt med en massa folk. Då fokuserar jag alltid på dem istället för mig själv.

När jag kommer hem igen ska jag nog se på den där knäppa filmen igen, det måste ju faktiskt göras. Men nu blir det nog svensk text, även om det är lite småfusk så får de faktiskt ha överseende - den här filmen är ju knappt förståelig. "Fear and loathing in Las Vegas" med Johnny Depp är det jag pratar om.

Nej, borde kanske sätta igång snart. Senast 11 ska jag knalla iväg! :)

I'M TROUBLESOME (8)


Changed plans. Imorgon ska jag gymma, tror jag. Och sedan ska jag och pappa (kanske mamma också) åka och bowla och käka i Heron City. Jag hoppas faktiskt att det bara blir pappa, vi umgås ju aldrig ensamma. Men mamma ska väl inte behöva sitta hemma själv heller. Frida, den jäveln, har ju dragit till Thailand.

Om mindre än en månad sitter jag på planet till Teneriffa. Känns riktigt skönt faktiskt -  värme, sol, bad, koppla av, god mat, godis. Tills dess får man ta och träna rätt duktigt :) Därför borde jag gå till gymmet imorgon, hoppas hoppas hoppas att det inte är så många andra som har tänkt samma sak.
image454
Det är så irriterande när man ska ta fina semesterbilder, och så är det alla dessa människor, tjocka och vita knubbsälar.. Sen finns det mycket roliga saker man kan hitta, saker som kan misstolkas lite på bild. Ser ni? ;)

SHOPPING

Nu har jag varit på shoppingrunda med mamma. Vi var i Skärholmen, och vid Kungens Kurva. Känns som om jag varit där i flera dygn... Jag fick i alla fall följande med mig hem: Vita jeans, skor, trosor(som var extremt obekväma och fula..), örhängen samt lite godis och andra saker som man hittar på ÖB.

Jag får väl återkomma senare, tvn lockar och jag har inget annat för mig. :)
hör av er.

KIWI

image453
Jag har till min glädje upptäckt att min allergi mot Kiwi har gått över! :)
Jag kan numera äta den delikata frukten..

SPORTLOV

Första riktiga dagen på sportlovet idag. Idag ska jag umgås lite med mor min, antagligen åker vi någonstans och försöker shoppa lite. Men garderob är empty och jag har inte några hela skor alls. Jag får se om jag går ut och tar lite bilder och så lite senare, det är ju så fint väder idag :) Men trakterna här omkring är ju inte det finaste för en fotografs öga... Synd.

Jag har lite småplaner för lovet.

Måndag: Shoppa med mamma.
Tisdag: Plugga bild med Billiam och Gustaf.
Onsdag: Umgås med mormor.
Torsdag: Bio med Fia :D
Fredag: -
Lördag: -
Söndag: -

Vill ni boka upp mig? ;) Jag kan även några av kvällarna också :)

HEJ JAG ÄR BORTSKÄMD

Jag skäms rätt ofta är det, men ja - jag är bortskämd. Det hade bara varit töntigt om jag nekade det. Jag äger mycket saker, flera som jag antaligen inte behöver. Men tänker jag efter så spenderar jag mina pengar på några få saker, speciellt foto. Medan 90% av flickorna i min ålder har 3 kronor på kontot när halva månaden har gått, eftersom de spenderat alla deras pengar på kläder. Det gör ju inte jag, det är ju inte mitt intresse. Jag har några få intressen som jag brinner för, och de är de jag spenderar mina pengar på. Likaså gör mina föräldrar.

Men nu är det så att pappa ska resa utomlands igen, till Sydafrica. Med en massa andra familjer, och då ska ju jag också med. Och mamma då förståss. Men hur kul är det att sitta där med 10 familjer som jag aldrig träffat? Gå ut och äta med dem varje kväll och vara med dem på stranden? Det finns säkert inte någon i min ålder, och dessutom åker varken Frida eller Elin med. Så, ska jag åka med? Efter att ha skrivit det här inlägget skäms jag, visst fan ska jag åka med!? Ja, det ska jag.

YUMMIE

image452


Idag stod jag för efterrätten, och då blir det ju lite högre klass på det ;)
Vit chokladmousse blev det idag, det var inte helt fel!



 

DAGENS FOTO

image449
t r å k i g t  v ä d e r  i d a g . . .

OVER MY SHOULDER


Jag älskar den här låten. Den är hur skön som helst att lyssna på, och den är så mycket barndom som det bara kan bli. Love it.
Anna, skulle du se det här så kollar på 00:43 och se vad det är för liten kille du kan se där ;)

Nu har jag precis cyklat en mil, ska köra lite styrka och sen hoppa in i duschen. ciao ♥

MACRO

image448

Min, min, MIN! Pappa har beställt och snart är den hemma hos mig, min ägodel, mitt macroobjektiv!
Leveransdatumet är inte ställt än, antagligen har den inte ens börjat säljas. Men snart är den min!
<3

                                                                                             
www.cyberphoto.se

MYSTERIUM

Alldays, allways, libresse, OB... 

Jag själv har ingen lust att visa att jag har mens när jag har det. Det är liksom ingenting man skyltar med. Men ändå är de där spabla förpackningarna till bindorna/tampongerna i gräsligt lysande färger. Det är liksom omöjligt att vara diskret med dem, om man inte proppar ner dem i fickan. Jag tycker bara det är så ytterst puckat att färgerna är så skrikiga, det finns absolut ingen anledning. Mer än att det faktiskt ska synas. Jag tror faktiskt inte att så många andra heller vill skylta med dem, okej om man berättar men.. man inte vill ju inte se..

Har jag rätt eller fel?


FREDAGEN

Gårdagen var full av händelser. Vi filmade först riktigt länge, jag var skiiitsnygg som kille och det var jättekul alltihop. Förutom att det var iskallt, och sen var det inte lika kul att se filmen efteråt. Jag ser ju helt sjuk ut!

Efter ett par timmars filmining gick vi hem, jag och Felicia gick till Felicia. Där åt vi middag och sedan åket vi direkt till Robin tillsammans med Linda. Dit kom även Anders och Oliver. Och där stannade vi till tolv och...gjorde ingenting? Jo, vi lekte burken och gungade gungbräda.. Och ja, sånt där :)

JAG ÄR TYRESÖBO!

Goddag!
Sitter här i skolan, jag ska vara med i min vänners film nu i eftermiddag, så vi ska strax åka. Jag ska vara kille, jag kommer vara gryyyymt snygg ;) Vi hade precis prov i NO, och det gick väl helt okej - hoppas jag. Lär väl få veta det efter lovet.. Åh just det, det är LOV! Underbara lov!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag älskar sexor! :) Killarna då förståss, tjejerna är tråkiga. Men killarna är ju så himla söta! Jakob.. tihi... Och sen har vi ju Tommy, en snubbe som satte sig vid Felicia, mig, Anders och David idag. Han satt där och pratade om allt möjligt, och drog en massa kassa historier..
Tommy(till David): Du ser ut att komma från Tyresö..
Jag: Ta det som en komplimang!
Tommy: Det var en komplimang, kommer man från haninge är man ju konstig
Jag: haha
Tommy: Du däremot ser ut att komma från Haninge!

din lille skit!

EN DAG

En dag till måste jag gå upp tidigt, en dag till måste jag gå till skolan, en dag till måste jag plugga, en dag till måste jag skriva veckoutvärdering. Sen är det looooov! En vecka, men ändå - LOV! Det jobbigaste har inte varit att plugga, det jobbigaste har varit det förstnämda - gå upp. Att pallra sig upp på morgonen har varit en pina på senaste tiden, jag har somnat sent, sovit dåligt och försovit mig varje dag.

Jag kommer aldrig sent till skolan, men det blir stressigt och jobbigt på morgonen. Jag hatar mornar. Man är bara trött och seg och vill så himla gärna ligga kvar i den varma sängen. Prov imorgon, yay!

TJUVLYSSNAT.SE

Kanske har jag tråkig humor, men jag kommer aldrig sluta le åt den här tjuvlyssningen. Jag har säkert lagt ut den x antal gånger, men den är ju så skön!

Bankomatkö, Linköping

(Kille 20+ med asiatiskt ursprung står i bankomatkön bakom kvinna 40+ som håller på att ta ut pengar. När kvinnan är klar vänder hon sig om för att gå och krockar nästan med kille 20+.)
Kvinna 40+: Oj en kines!

hahahahhaahahahah!


BLOGGA ÄR BRA!

Idag fick jag höra att mitt bloggande faktiskt ger resultat, av Henke. Han sa att min språk var riktigt bra och att jag kunde mäta mig med de bästa i skolan. Mitt problem är innehållet, att minimalisten inom mig alltid slår till. Måste döda den, den är inte bra alls.
Men det var kul att höra att han märker skillnad, för det gör ju verkligen jag. Kolla till exempel på blogginläggen jag skrev för 1 ½ år sedan ungefär? Ja, jag har faktiskt snart bloggat i två år. Och jag har gått igenom en utveckling.

Antagligen är det för att jag faktiskt bloggar för att jag vill det, jag gör det inte för att någon annan tvingar mig. Och då kommer inspirationen mycket lättare och det känns mycket roligare att skriva. Ni märker ju de dagarna när jag inte har lust att blogga, att formuleringarna är sjukt kassa ibland. Vi har alla våra dagar...

Ser ni skillnad?

THE DAY

Idag efter skolan gick Felicia med mig hem. Vi skulle kolla på en film som jag ska analysera i engelskan, men innan vi kom igång kom Anders med Chokladbollsleveransen som var så efterlängtat :) tack för det hörru <3
Sedan började vi kolla på filmen, men den var så himla konstig och mina vänner pratade så mycket och sådär så efter ett tag stängde jag av och hängde med i samtalet istället. Men näs Anders hade gått försökte Fia och jag igen. Jag somnade, men dock bara några sekunder innan jag väcktes av Felicia som garvade eftersom jag somnat. Men filmen var så underlig, verkligen helskum..

Men, när det var typ 20 minuter kvar stängde vi av igen. Ingen av oss hängde med längre, jag får nog ta och kolla med svensk text ett par gånger för att verkligen hinna med. Nu har jag precis gått med Felicia till bussen, och innan det hade vi väldigt roligt åt..ingenting. Vi var himlans trötta efter dagens idrottslektion - skidskytte. Hmm.. skidskytte utan varken skidor eller skytte? Ja, det fanns ju straff rundor i alla fall. Jag fick springa 37 sånna, eftersom jag träffade en gång och vi var en för lite så jag fick köra en extra. Haha, så duktig var jag ;)

JANE/JOHN DOE

John eller Jane Doe. Tycker själva grejen är så..deprimerande? John eller Jane Doe är en benämning på oidentifierade lik. Jag skulle aldrig någonsin vilja begravas som Jane Doe. En av 1.000.000 Jane Doe som finns? Gravsten är något som ska vara personligt, något som symboliserar att en person har existerat. Det kan inte ersättas av ett namn som inte är korrekt, det kan inte stå något annat.

Det skulle nästan vara bättre att inte skriva något alls, eller inte ha någon gravsten. Det där är ju bara deprimerande och dramatiskt.

GYMMET

Nu har jag tränat på gymmet, och det kändes bra! Även om mina tyngder inte väger särskilt mycket, så måste jag ju börja någonstans? Och idag vågade jag mig bort till andra sidan också(med Linas hjälp) där de stora killarna hänger. I can see why, det är ju inte direkt min tyngdklass på grejerna. Inget glänsande här inte, men om något år kanske, vem vet? ;) jag kanske blir nya bodybuildern! Fast det vill jag inte bli, det skulle vara jäkligt fult. Jag vill nog hellre vara smärt och smidig.. (det uttrycket får mig att tänka på mormor?)

Nu ska jag strax käka lite middag, och sen ska jag kika på Gossip Girl avsnittet från igår :P och efter det är det ju top model 9, höhö! Känner mig väldigt..feminin denna kväll? Det kanske är bra, jag vet inte? :)

Hittade nyss gymlappen som man måste bara med sig i byxorna. Tycker det är så jobbigt att bära med sig den när man inte har några fickor. Nästa gång hittar jag det väl i trosorna..

Nej, jag hör av mig senare. Ciaociao ;D

UTTRYCK OCH GRIMASER

Felicia kommenterar rätt ofta mina uttryck och miner förut. Jag har då aldrig förut hört att jag har komiska eller konstiga uttryck, men tydligen har jag ju det ibland. Eller så är Felicia allmänt lättroad. Jag tror nog på det senare alternativet. Hon kan fortfarande skratta åt när jag råkade ta Henkes penna, och han var snabb som en vessla med att ta tillbaka den. Jag blev så otroligt rädd. Det uttrycket var ju tydligen mycket underhållande, jag skulle vilja ha det på film.


DAGENS FOTO

image446
Jag hade egentligen tänkt ha en bild på godis som dagens bild, eftersom jag är så grymt sugen på det. Men jag kom fram till att jag inte hade en enda helt okej bild på godis, antagligen har det tagit slut innan jag hunnit fota det. Hahah

GOD(DÅLIG) MORGON

Åh, vad jag hatar mornar. Det går aldrig som man tänkt sig, och sängen är grymt skön och varm just där vid 7 snåret. Dessutom har jag sånna himla problem med att somna just nu. Nej usch, jag vill sova! Inte gå till någon skit-skola. Där vi  idag har bajs-prov. USCH

Of we go..

THEY SAY, TIME HEALS EVERYTHING. BUT I'M STILL WAITING.

Jag är aldrig tillräcklig, aldrig. Jag har fått bekräftat, att även den lilla del av mig själv som jag kunde komma att tycka om ibland. Inte ens den lilla delen räckte till. Inte ens den dög. Allting är fel, ingenting är rätt. Jag vet det. Öm punkt? Ja, precis där träffade du.

Ni får kalla mina problem små, ni får säga att jag är en otroligt negativ och deprimerad person. Kanske är jag också ynklig som väljer att på något sätt skriva ut dem på min blogg. Men jag skiter i det, min blogg - my rules. Jag har den för att skriva, inte för att läsa. Jag är ledsen, men just nu så får ni klicka bort från mina deprissioner. Vill ni inte veta den här sidan av mig. Så ska ni inte läsa den här bloggen.

...

"Oh my god this hurts like hell..."

LÄNGE LEVE LINA!

image445
Idag fyller Lina(
pottfrilla) 17 år. Och jag vill tillägna henne det här inlägget.
Jag har känt dig i nästan 14 år, och visst märks det. Jag uppskattar verkligen det du har att ge mig, och du är den som alltid få ett leende på mina läppar. Jag vill bara säga: Tack.

18 FEBRUARI

Goddag!
Idag var en helt okej dag i skolan, och vid 13.30 så åkte jag och ett par till på studiebesök på Gamla Filmstaden. Det var nog det tråkigaste studiebesöket jag gjort? Vi gjorde i stort sätt ingenting, vi kollade på en jäkligt trist dokumentär och filmstaden. Och ingen kort heller, utan 55 minuter lång. Ja, jag höll på att somna.

Är inte på humör för att skriva, jag är deppig.

NATTLÄSNING

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa kurs, jag längtar verkligen tills jag får läsa en bok som jag faktiskt valt själv. Jag gillar ju att läsa, men inte sån här skit. Jag har så himla svårt att ta till mig något som är tråkigt skrivet, eller någonting som absolut inte intresserar mig. Det är därför det inte går så bra för mig i skolan titt som tätt - det som inte intresserar mig, det intresserar mig inte och alltså kan jag inte få in ett skvatt av det i min skalle. Men det är dags att skärpa sig och faktiskt koncentrera sig på det man måste göra, och inte det man vill göra.

Men för mig är det ju som med så många andra i nian, motivationen är som bortblåst. Man har vänner som har gått skilda vägar, tagit steg i livet och upplever någonting helt nytt. Medan man själv sitter kvar i samma risiga lokaler och pluggar det som de redan har gått igenom.

Samtidigt får jag en sån himla ångest över att allt snart är över. Att man ska lämna dessa lokaler åt några nya, inte längre vara säker. Gå en egen väg. Det är svårt, svårt för mig som är den lilla blyga krabaten i hörnet. Även om jag har åsikter, så kommer de inte så ofta fram. Det är ju så jag är, inte så jag vill vara. Tyvärr är det ingenting som ändras över en natt, utan det är en lång sträcka som tar lång tid att gå. Men som min mattelärare sa "En sträcka har ett slut, det har inte en linje."

Livet är ju en sträcka, en sträcka som vi vet redan nu har ett slut. Jag vet inte när min sträcka tar slut, och det känns inte viktigt för mig att veta det heller. När min sträcka tar slut, är det för att den skulle det. That's life.

Nej, läsa var det.

DAGENS FOTO

image444
. . .

SÅS? NEJ TACK

Nu har jag ätit, enligt mig, inte allt för god middag. Jag har aldrig riktigt förstått tjusningen med en massa såser. Varför ska man dränka något som är så gott själv med något äckligt, som ändrar hela smaken? Varför hälla på en massa kladdig sås? Såse kladdar bara ner alla delikatesser som finns på tallriker. Inte ens gurkorna lämnar den ifred, utan snart har den bekämpat över den och gurkan har blivit dränkt i gräddig sås.

Jag vill inte ha det så, allting ska ha sin sida av tallriken. Lets stay there. Tills den ska lastas som ett skepp i min mun såklart. Men, sås förstör bara. Ibland är jag till och med så kinkig(?) att jag att jag torkar av tallriken på sås innan jag lägger på nästa sak. Jag vet att många älskar sås, men jag tycker bara det är äckligt. Jag skrapar alltid bort all sås från kött osv, det är ju köttet som är maten!

Är jag ensam såsdissare?

LINAS DAG :)

Dagen blev faktiskt riktigt lyckad! För er som inte vet det, så skulle jag och Jenny överaska Lina idag. Eftersom hon fyller 17 år(!!!) imorgon, så kände vi att vi borde göra något extra. Så vi tog kontakt med Linas mamma, och såg till att Lina höll sig hemma idag. Och sen kom vi infarande och sa att hon hade 5 minuter på sig att göra sig klar. Hon blev himlans paff när vi kom där, och ännu mer tror jag nog att hon blev när vi tog fram dalmatinöronvärmaren med lappen "Födelsedagbarn" på. Självklart satte vi den för ögonen på henne, och drog iväg henne på äventyr.

Det var riktigt kul att dra iväg med henne, genom halva Tyresö och hon virrade bort sig totalt. Skrek titt som tätt över en rörelse, och sen såg hon lite smått förtvivlad ut när vi skulle gå på bussen. En fullproppad buss var det dessutom ;) Vi åkte bort till Rådmansgatan och efter ett tag kom vi fram till vårt mål: Laserdome. Det komiska var att Lina precis innan vi var framme gissade på just laserdome, utan som helst anledning.

Så, efter ett tag hade vi fått på oss en varsin väst med lysande röda lampor samt ett par lagkamrater från ett av barnkalasen. Sköna små typer som körde Hi-five med oss innan vi kom in. När vi kom in, så blev det någon form av panik inom mig. Mörker, iiih! Jag är mörkrädd och dessutom blir jag helt livrädd när jag vet att folk smyger på mig. Så, de första 10 minuterna var nog inte mina effektivaste, jag träffade mina medspelare X antal gånger. Och dessutom var ju de små krabaterna sååå mycket bättre än mig på det där. Det var lite smått pinsamt faktiskt. Men resultatet var ju helt okej, jag var faktiskt bäst av oss tre ;) Hah!

Efter det satte vi oss på ett café för att äta lunch, och pratade en massa. Och efter ett tag lyckades vi hamna på ännu ett café, men denna gång för fika. Vi hamnade på Cafe 60. Som alla har pratat så mycket om, och nu förstår jag varför. Ett mysigt fik med rimliga priser tackar jag inte nej till!

Tack för dagen tjejer :)
 
Nå, var hon inte snygg? ;)

HERE WE GO!

fan, vilken kul dag det här kommer bli :)

BIG NEED...

image441
Kram, snälla?

MELODIFESTIVALEN!

Melodifestivalen är över.. Tvillingsnubbarna och Sanna till final, tvillingarna var ju coola så det var lungt men Sanna? Tråååååååk! Däremot var det riktigt kul att Carola kom till andra chansen och inte final, haha!
Jag och pappa som hejjade på Kebabpizza, världens skönaste! Kunde fan inte sluta garva..

Ska nog inte skriva mer, för det skulle inte bli vackert det jag vill skriva. Vi hörs senare istället.

DRÖMMAR

Drömmar är så extremt skumma! Jag brukar inte komma ihåg mina drömmar, utan brukar bara ha ett humm om vad det handlade om. Men de konstigaste av dem alla kommer man ju ihåg.

När jag drömde att jag födde en färdigstekt kyckling t ex, den kommer jag ju ihåg jättebra. Tänk er att vara gravid, vara tvungen att köpa en macka och samtidigt hinna till en danslektion? Och sen kommer det en bebis mitt i alltihop! Och i det här fallet var det inte ens en bebis, det var en färdigstekt kyckling som låg där i min famn och sög sig fast på min arm. Men självklart tyckte jag att det var helt normalt, så jag satt där på danslektionen med min kyckling. Dock hann jag aldrig med min livsviktiga macka...

?

Vi då, är inte vi dina vänner?
Du ville att jag inte skulle svara, nu gör jag inte det.

GYMNASIEVALEN ÄR KLARA

Mina val
1. Kunskapsgymnasiet, globen. Media
2. Fredrika Bremer, Merika. Media
3. Mediagymnasiet, nacka. Sam-Media
4. Tyresö Gymnasium, Media

Vad har du valt? Ses vi där?

DAGENS FOTO

image440
Rosen jag fick igår.. :)

GODDAG

En bra pluggdag, fick en massa matte gjort. Läkarbesöket var ju inte trevligt direkt. Fick reda på att jag hade något "sjukdom" som gör min rygg lite konstig, och det kommer jag få leva med hela mitt liv. Hejdå bra hållning!

Ska iväg till stan och träffa pappa lite senare, kolla på objektiv och sådär.. :) Sedan vet jag inte vad kvällen har att bjuda på, lär väl stanna hemma och ha det rätt trist antagligen.. :P

återkommer med vettigare saker senare..

BLÄ

Jag har utvecklat någon form av doktor-fobi. Jag hatar dem. Jag hatar sjukhussalar som är vita och kalla. Jag hatar alla sjukhusrockar och alla sjuka människor runt omkring mig. Jag hatar väntetiderna, man vet att man väntar på något jobbigt, ett litet nålstick eller vad som helst. Jag tycker det är sjukt jobbigt, även om jag inte ska göra något viktigt.

Lets get it overwith...

UPPMUNTRINGSVIDEO


Fikade just med mamma och pappa. Kladdkaka igen (a) Pappa fick träningskort och jag fick örhängen av mamma. Mamma: "Nu kan vi alla gå och träna..och sen kan Frida komma, och Elin.. och så Charlie!" Men jag tyckte hon gick lite för långt, vi ska inte komma som en jord och ta över hela gymmet. Nejtack! xD

Tycker det är riktigt tjorvigt, det börjar spridas lite bilder och en film på mig i skolan. Jag skickade en film till Felicia mitt i natten för ett tag sen. En video där jag gör grimarser och säger godnatt till henne. Det är grymt ful, och nu har folk lyckats få tag på den. Hela min vänskapskrets har nu sett den.. *skäms* den är inte vacker. Dessutom har de snott ett par otroligt vackra bilder på mig också. YAY! ;)

Jag tog dessutom mod till mig idag, och raderade alla sms i inkorgen. Jag har sparat sms från april förra året, folk tyckte det var dags för mig att rensa. Så jag sparade några få meddelanden, och nu är min inkorg tom. Deprimerande...

Oj, hoppsan var klockan var mycket. Jag borde ligga och läsa och snart sova!
Godnatt mina vänner.

DAGENS FOTO

image438
D a g e n s  b i l d.

<3



Till alla mina älskade änglar där ute ;)

SNÖ?

Är det bara här som det är feta snöstormen? Alla säger att det är så vårigt idag, my ass!
Men jag blir glad av snö, vilken tid på året det än är :)

SNÄLLA?(a)

Kom och ge mig geléhjärtan? (a)

KÄRLEK I STAN

Ja, då var kärlekens dag här, Alla hjärtans dag. Dagen startade med att jag vaknade senare än någonsin, en skitmorgon helt enkelt. Men jag kom i tid till skolan, och det var en rätt kul dag. Jag pluggade inte direkt mycket, förutom en del diskussioner inom kursen. Även om de inte var det seriösaste av dem. Det blev i alla fall en hel del skratt, och det tackar jag inte nej till :)

Efter skolan åkte jag till stan tillsammans med Anna, Felicia och Josefin för att ta en mysig fika. Efter en del letande hamnade vi på ett mysigt Café i Gamla stan, där vi drack varm choklad och pratade. Efter det åkte vi in till T-centralen där vi fick gratis rosor och en del annat. Men det som gav oss det största leendet på läpparna var ändå när Felicia och jag mötte en klump av killar som delade ut gratis kramar. Vi fick en hel del, och det var et par rätt mysiga sådana. En lyfte till och med upp mig :)

En väldigt trevlig dag faktiskt, men den är ju inte slut än. Blir säkert lite fika osv med familjen ikväll :)

    

ALLA HJÄRTANS DAG

image432

Borde man ge något till folk imorgon? Jag har liksom aldrig fått det, mer än inom familjen. Jag har fått små lappar och sånt, men aldrig någonting annat. Men det känns lite sent att tänka på det nu, det är ju liksom imorgon. Men jag ska ju i alla fall fika med vännerna, kanske får bjussa på någonting eller vara lite extra snäll.. (a)

Ska du ge någonting till någon? Och i sånna fall vad?

KORVEN SOM JAG KLÄMMER PÅ!



Här är korven jag pratade om Felicia ;)

Jag hittade min skåpnyckel!!!!! Och det är top model, det är underhållande. Gotta go.

DAGENS FOTO

image430
I brist på annat att lägga upp får jag lägga en bild istället.
Så, here it is! Jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden.

SKITSNACK

Sitter här och skulle äntligen göra mitt val av gymnasium. Och tror ni sidan funkar nu eller? Nej, självklart inte. Alla Sveriges 15-16 åringar ska ju fasen göra det där jädrans valet. Jag vill inte göra valet, men det är ju dags. Så fort sidan funkar är det bara skicka in, skriva ut, skriva på och lämna in. Fort och smärtfritt!

Anders håller just nu på att sälja godis och kakor åt sin bror till mig. En massa smaskiga saker räknar han upp, ni vet ju hur mycket gott som säljs från skolorna!? jag blir ju förtvivlad, jag ska vara snäll och köpa något. Men hur fasen ska jag kunna välja det? Med min beslutsångest? Haha, feta i-landsproblemet.

Vad grymt tråkigt jag skriver!? Vad händer? Uhm..vi hörs imorgon istället!

PLUPP

Hej!
Idag har jag filmat och så, det gick väl helt okej. Orkar inte skriva om det. Efter det åkte Jenny och ajg hem till henne och tog en fika och pratade. Nu har jag varit i centrum med mamma och sedan ätit middag. Jag får återkomma snart, jag orkar inte nu. Är helt slut i huvudet. Förlåt.

SALUT

Jag har varit sjukt seg i huvudet idag. Inte förstått någonting alls, så skolan var väl ingen höjdare för min del. Jag träffade Lina efter skolan, och vi gick till centrum för att kolla på någon form av miljö"föreläsning". När jag väl kom dit förstod jag att jag skulle ha rätt stor nytta av det där, och det var riktigt bra att jag gick dit. Han snackade en massa om miljöhot, och en hållbar framtid och allting. Och han delade dessutom ut en av sina böcker, där det står hur man kan göra för att påverka. Superbra!

Som sagt är jag helt slut i huvudet, så det blev inget påhittigt inlägg. Kommer kanske senare ;)


SKOLA

Jag hatar våra nya tider, man blir jättestressad och kommer helt ur rytmen. Nu blir det skitskola, återkommer någon gång ikväll. Ska träffa Lina först :)

RUBRIK

Hur blev klockan så här mycket? Jag hängde inte alls med i svängarna. Och jag har inte pluggat alls den här helgen, jag känner mig dumdumdum. Men jag ska läsa ikväll, måste läsa ikväll. Och imorgon ska jag bannemej plugga kurs. Det har varit ett jädrans designande idag. Både Sofias och Johannas, och dessutom min egen. Men folk verkar nöjda, då blir jag glad :)

Har loggat in på gymnasieintagningen idag, men jag loggade ut efter att ha lagt in en. Jag vill inte! Bara några dagar kvar nu, blääää. Jag har nog bestämt mig, men.. andra och tredje då? Hmm..

Godnatt.

"If I was a flower growing wild and free
All I'd want is you to be my sweet honey bee."

THE BEAR!


Den enda som var bra med melodifestivalen.
Jag börjar alltid skratta hans dans efter smekningen på låret ;)

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.

image429

DESIGNA ANDRAS BLOGGAR

Nu har jag suttit här och gjort en design till Sofia. Jag märker hur otroligt svårt det är att göra en design till någon annan. Man vet ju inte alls om de tycker om det man gör, färgerna och stilen kan ju vara helt fel! Sen är jag lite utav en perfektionist när jag jobbar med bild och form. Allting ska vara precis som jag vill det, annars är det ingen idé. Det är sjukt jobbigt faktiskt. Menmen, jag älskar att designa. Så jag får väl bara lära mig. :)

Nå, vad tycks? Var hennes design okej?

STOCKHOLM

image428
. . . Stockholm i mitt hjärta,
låt mig besjunga dig nu,
åldrad i ungdomlig grönska,
öarnas stad, det är du!
Av städer jag känner i världen
är du den stad som fått allt.
Genom Mälarens kärlek till havet
en blandning av sött och salt . . .

EN SIMPEL FRÅGA


Varför nyser man när man får solen i ögonen?

GODMORGON

Igår skrev jag nada. Händer inte ofta, faktiskt. Men igår hände det. Jag var med Felicia, hemma hos henne. OCh vi hade det trevligt :) Sen åkte vi förbi här och sen drog vi vidare till Adam. Och där spelade vi Markoolio spelet, hängde på vetgirig och kollade på melodifestivalen. Amy och Christer till final, what the fuck!?

Jaja, idag ska jag inte göra något speciellt. Men jag ska försöka ta mig ner och gymma lite, jag ska ju komma igång och bli lite hurtig nu!

Hörs senare!

HEJ INSTRUKTIONSBOK

73111-421

Nu ska jag bannemej lära mig hur saker blir med och utan exponering, och hur mycket man borde ha. Dags att bli en duktig fotograf. Exoneringen på den första är 10 sekunder, på den andra är den 1/3. Kom håg sånt nu Petra.

- Jag heter Petra och jag är fotoberoende.
- Hej Petra...


MARKOOLIO


Alla ni som har gått i min klass i förra skolan. Vi måste åka dit och be om kopia på våran video! Man måste ju se Davve i hans griskostym en gång till! Det var ju sjukt länge sen! Vilka är på? :)

STOCKHOLM BY NIGHT

Idag hade vi studiedag. Jag tillbringade den i staden med Anna, Anders, Josefin, Robin, Felicia och Oliver. :) Vi åt på burger king och knallade sedan vidare mot Akademibokhandeln för att kolla upp någon bok. Där fastnade vi väääldigt länge, tills vi insåg att vi alla väntade på varandra. Höhö. Då drog sig tjejerna till gallerian för att köpa brownie med mjukglass(finns inget bättre) och killarna försvann in på Stadium. Vi möttes upp senare. Men sen åkte alla förutom jag och Felicia som skulle stanna kvar tills det blev mörkt och fota Stockholm by night.

Så Felicia och jag gick från T-centralen till slussen och fotade allt vi såg. Och slutligen åkte vi till gullmars där vi fortsatte fota. Nu har jag varit hemma ett tag och ätit middag med mamma :)

Jag: Åh, det känns som en sån där korv som jag har hemma. En sån där man gör så här och klämmer på ni vet? *visar med händerna*
Nejnej, det går inte att misstolka!

    
1. Jag blev irriterad på den långa slutartiden. 2. Gamla stan. 3. Slussen. 4. Felicia, liten? 5. Slussen.

VAD VÄLJER DU?

Vad önskar du dig mest av mig på alla <3ansdag?
1. En puss
2. En puss och en kram
3. En kyss och en kram
4. Ett hångel
5. Ett strul

6. En kram

7. En ros

8. Vänskap och en kram

9. Förhållande

10. En myskväll

11. En rolig dag på stan
12. Godis
13. Att äta godis ur min mun
14. Ett alla <3 dag kort
15. Vill du ha mig? Kom och ta mig grr
16. Sex

Höhö, uppdatering kommer senare. Svara på det här så länge, ni måste svara ;)


TACK FÖR DEN!

image414
Jag hade tänkt skriva att det faktiskt verkade som att reklamen på bloggen anpassade sig efter ägaren till bloggen, och vad bloggen handlade om. Det passar så ofta in. Men tji fick jag när jag kollade in min egen reklam.

GODKVÄLL

Äntligen kan jag träna! Och idag fick jag veta att jag får gymma själv också. LYCKA! Åh, jag vill åka iväg redan imorgon och träna! Men vi får se när det blir, förhoppningsvis ganska snart :)

Nu har min långhelg börjat, eller det gjorde den idag efter lunch. Så imorgon blir det att träffa folket och äta på Burger King eller vad det blir :) Jag orkar helt enkelt inte blogga just nu, jag får återkomma när jag har något vettigt att säga helt enkelt.

MUSIK MAJSTRO

Jag tror jag har fallit tillbaka lite i det här gamla pojkbandstadiet igen. Eller, egentligen lyssnar jag på allt. Jag har sån otroligt varierande smak när det gäller musik, men nu har jag även börjat lyssna på alla gamla låtar som jag diggade stenhårt för ett par år sedan. Men..man kan texterna så bra, det ligger någon form av barndom över dem och jag älskar att lyssna på dem. :)
Sen har jag ju även fallit för riktigt kassa låtar. Ni vet, ibland kan man tycka att någon låt verkligen är dålig. Men ändå har man det på sin MP3/mobil och sjunger på den dagarna i ända, just för att den är så dålig att den blir bra! Typ "Piece of me" med Brittan. Jag lyssnar på den hela tiden, jag kan säga ragt ut: den suger. Men det hindrar mig inte från att lyssna på den.

Behöver jag hjälp? Nej, jag trivs med att lyssna på allt. Tack ändå!

I'm in love again. jag kan inte hjälpa att jag har en crush på de där pojkarna.. Du vet vilka två band jag menar Anna ;)

HMPF...

Dåligt, dåligt humör. Blä. Jag tänker inte skriva på bloggen, för det här håller på att bli någon form av depp-/klagoblogg. Och det måste vara ruskigt trist att läsa.
tack o godnatt, jag begravs i min hatt.

HENKE

image413
Grattis på födelsedagen, världens bästa lärare.
jag kommer sakna dig.

jaja, grattis till dig med din bajskorv.

MIN BROR LOKET!

" Om jag skulle ha en kändis till bror, skulle jag vilja ha loket! "

Min syster var skön när hon var liten..

NP..

Usch, vad trött jag känner mig. Jag går och lägger mig alldeles för sent nu för tiden. Och jag är dessutom inte ett dugg taggad inför nationella prov - uppsatsdelen imorgon. Känns bara så tungt att behöva pressa ut ord för att bilda en uppsats som ska vara bra. Att vara i aulan känns inte särskilt lyckat det heller. Jag har verkligen ingen lust. Men sen är det ju feta långhelgen, eftersom vi får gå hem direkt efter provet och sedan är lediga på fredag. Men det blir nog en del plugg för min del.

Idag har jag traskat i stan med Felicia, det var trevligt. :) Jag pluggade även på helt okej idag!

...

VILL INTE

Vill inte välja, vill inte lämna det som varit tryggt, vill inte vara ensam, jag vill inte.
Jag vill vara 3 år igen.

GYMNASIESKIT

Nästa fredag. Det är för fan nästa fredag gymnasievalet ska vara inne. Och jag vet forfarande inte om jag har bestämt mig eller ej. Eller jo, enligt mig själv har jag bestämt mig. Men enligt mig själv har jag även valt fel. Enligt mig själv har inte kollat runt tillräckligt, enligt mig själv vet jag inte ens varför jag väljer det. När jag tänker efter så vet jag inte det. Jag vet verkligen inte. Jag har inte ens loggat in på den där saken för att kolla, jag bara skiter i det, tror att jag ska slippa.

Jag vill inte välja min framtid, jag vet ju inte. Vet inte vad jag vill, eller vart jag borde gå. Det ställe som jag i stort sätt valt, är det som har sämst media. Men jag vill inte gå i Haninge, jag vill inte gå i Nacka, jag vill gå i Globen. Men varför? Jag vet inte varför? För att jag känner mig trygg? Men varför?

nej vadå, jag är inte alls förvirrad.


SEMLOR

 


Semlorna är klara. Och visst blev de fina? ;) Smarriga var de i alla fall, trots vårat(läs mitt) misslyckande i början av bakningen. Nu är jag mätt och belåten och ska snart lägga mig och läsa noveller!
Godnatt allesammans!

och ja Anders, pizzan var god.

PIZZA MED .....?

image410


Ingredienser
Deg: vetemjöl, vatten, jäst, rapsolja, salt, surdeg av vete, socker.
Fyllning: Tomatsås (krossade tomater 12%, vatten, rapsolja, modifierad potatisstärkelse, salt, socker, vitpeppar, oregano), mozzarella ost 16% (mjölk, salt, startkultur, löpe), kokt skinka 9% (griskött, joderat salt, mjölksocker, druvsocker, kryddor och kryddextrakt (peppar, kummin, kryddnejlika, vitlök, kanel, koriander, libbsticka, rosmarin), vatten, emulgeringsmedel E472c, förtjockningsmedel, antioxidant E316, konserveringsmedel E250, tomater 4%, oregano.

Familjepizza med Tomat, ost och skinka var det ja!
Smaklig måltid Petra!

DUBBELMORAL, DUBBELMORAL, DUBBELMORAL..

Skitsnack. Ja, vem har inte snackat skit om någon någon gång? Inte en enda människa har endast sagt snälla saker, möjligtvis bebisar. Men resten har någon gång sagt något dumt om en person. Det behöver inte vara något jättetaskigt, men någon form av skit har ju alla snackat. Ibland måste man lätta på trycket, få ut sina aggretioner. Men samtidigt är i stort sätt alla emot det. Det är en jädrans dubbelmoral där.

Kan du du dyrt och heligt säga att du aldrig snackat skit? Nej, jag trodde väl det.


FETTISDAGEN

Idag var det nationella prov. Det gick väl helt okej, jag kunde i alla fall svara på frågorna. Men "TYSTA! VÄCK INTE ROBIN" gjorde ju saken så otroligt mycket roligare! ;) Annars har jag väl pluggat på sådär idag, men redovisade i alla fall ett steg. Sedan åkte jag en tur in till stan, men stannade inte länge utan drog mig hemåt rätt snabbt, jag gick från medborgarplatsen till gullmars. I brist på annat.

På bussen hem pratade ett par barn med mig. Jag tycker de är så roliga. De frågade om de kunde få min glass, men jag hade ingen glass så tyvääärr. Sen frågade de om jag var snäll och dum ett par gånger också, och garvade för varje svar jag gav dem. Det är ju roligt att man kan roa någon ;)
Ikväll kommer Jenny hit och bakar semlor, det är ju fettisdagen! Jag lär väl återkomma med någon form av bild på våra läckerheter ;)

ciaociaociao :)

TRÅKIGT INLÄGG

Varför äter man hela tiden? Det är som att varje gång man har lite tråkigt, då äter man. Just för att inte ha träkigt längre. Det känns som att jag äter hela tiden när jag är ensam hemma. Går och tar en frukt, en kaka..några russin.. Alltid är det något.

Idag har varit en seg dag, jag har inte gjort mycket alls. Jag borde ha pluggat, men det borde man ju alltid. Nu har jag lite dåligt samvete över att jag inte pluggat, jag får läsa mucho ikväll...

Men nu ska jag nog fixa lite te..och äta lite kanske?
Jag kommer bli fet.

HMM...?

image409
"ja hej.. Jag ska prova 0 plagg."

!?

EVISU

73111-408
What's up with that!?
Det ser helt fruktansvärt ut! Varför förstöra ett par snygga jeans med att täcka dem med klibbig färg?
Det är skitfult, jag förstår inte att folk bär dem.
Ni som tycker de är snygga, förklara er!


BE MY VALENTINE

image459


Alla hjärtans dag är snart här. Och det känns som en rätt deprimerande dag för de som inte "har någon". Dagen är liksom riktad till par där ute. Men egentligen är väl dagen riktad till alla. Man borde ju spendera den med människor man tycker om, åka till ett mysig fik i gamla stan kanske vore något. Ja, jag är i alla fall på. Jag tänker inte sitta och häcka på Alla hjärtans dag. Den ska ju vara hur mysig som helst.
Vad ska ni göra den 14:de februari? :)

bilden är skum, yes indeed. men skitsamma.

FÖR 50 KR I MÅNADEN FÅR DU EN FUL BÄBIS SOM SJUNGER JULSÅNGER!

Glomobil, jamba, whatever.. Någon mer än jag som verkligen har tröttnat på deras reklamer som kommer stup i kvarten. Vem vill ha den där skiten? Vem vill ha en brasa i mobilen? Spela in själv för i helvete, du behöver inte betala 50 spänn i månaden! Eller ljudet av mobilstörning. Hur många har seriöst tänkt: Åååh, jag skulle verkligen vilja ha ljudet av mobilstörning på min mobil. Kosta vad det vill, det är ju så underbart! Snälla, kom med lite bättre ideer!

KRISARTAT

Igår kom jag fram till en sak: Alla(i stort sätt) har toaletter precis innanför ytterdörren. Dörren brevid är nästan alltid just en toalett. Är det för att man ska kunna kuta in på toan direkt när man kommer hem? Det är ju ofta lite kris precis när man kommer hem. Det ligger någonting i det.. Vad tror ni?

:)

  
Felicia. <3

JAG VILL HA AIDS..ÖH..ALLTSÅ KLÄDERNA!

Hej!
Felicia och jag tog en tripp till stan idag. Vi gick förbi någon riktigt skum Kina-affär där Felicia köpte Pocky, och sen gick vi vidare för att kolla lite på kläder. Vi gick förbi en del H&M, och kollade på Fasion against AIDS.  Jag köpte även en tröja där, klart man måste stödja. Vi fick två kondomer var, fett bra ;) Sen gick vi vidare runt här och där. Egentligen gjorde vi inte så mycket mer. Sen åkte vi hem, åt varsitt håll och snart kommer Felicia hit. Då ska vi kolla på film och äta Ben & Jerry's :)

see you around

Eh..jo just det, rubriken var av mig. Ingen reagerade först, innan jag kom på mig själv. Höhö

GODMORGON

För och främst: Grattis Mikaela på födelsedagen! Jag saknar dig jättemycket!

Idag ska jag träffa Felicia, först ska vi antagligen inte till staden, och sedan blir det nog lite film och så här hemma :) Vi har ju ett par att se <3 Jag hör väl av mig någon gång under dagen.


När får man se ditt vackra nylle igen? :)

FÄRGBLINDA

Idag fick jag reda på en sak. Jag har aldrig någonsin trott att det varit sant, när folk har snackat om färgblindhet. Hundar osv. har man ju hört att de skulle vara det, men människor! Jag har verkligen alltid trott att det varit en plojj, jag har aldrig tänkt att människor skulle kunna vara det! Och idag, så fick jag veta att två som jag känner är det! De är uppenbarligen inte helt färgblinda, men de har svårt at skilja grönt från rött. Jag tycker det låter helt sjukt!

Jag blev otroligt förvånad när jag hörde det. Och sen blev det ju lite pinsamt, eftersom det bara är jag som alltid tagit det på skämt. Eller finns det någon mer där ute..? *hoppas*


SOCKERKAKA

image402Sockerkaka är
gott, men smeten är godare.

Nu ska jag till Haninge
med mamma, ciao!











SÖTA SMÅ POJKAR

Efter skolan gick jag förbi LIDL, eftersom jag inte hade något för mig. Jag brukar aldrig göra det, men idag blev det så. Och på vägen ut stannade jag. Och då gick ett par småpojkar förbi mig(typ 10 år kanske). Jag hade sett dem tidigare eftersom de stod bakom mig i kön.
Sötkille nr 1: Tack för colan X
Sötkille nr 2: Det är lugnt
(Sötkille nr 2 tappar en femtioöring på marken)
Sötkille nr 1: Du tappade
(Sötkille nr 2 tittar mig i ögonen)
Sötkille nr 2: Äh, du kan få den!
Sötkille nr 1: Ja, det blir en start på miljonen!
Sötkille nr 2: Nu är det bara 999999 någonting kvar!
(Killarna går)

Jag tycker de var fett charmiga :) Jag tog såklart upp femtioöringen innan jag gick ;)

Nu ska jag baka sockerkaka!