COTTON EYE JOE


Haha, den här gamla godingen. Den är ju så jävla ball ;)
Och bruden är från Tyresö, lets be proud!

MAGISTERN

(Henke får reda på att jag kollar mig i spegeln och ser mig själv som tjock ibland)
Henke: Skulle man ställa dig och låta solen lysa från sidan skulle det inte bli någon skugga!

Komplimang eller inte? Haha.

OLD TIMES

Fick en plötslig längtan till barndomen, när man var liten och inga problem existerade. Så jag kollade på gamla bilder, och självklart hittade jag en massa på Adam och mig. Jag har märkt att jag verkligen önskar att han och jag börjar på samma skola igen, det känns tryggt.


   
 
  


 


MSN

MSN är numera rätt överskattat tycker jag. Hälften av mina konversation är "Hej, vad gör du? Hur mår du? Ska gå nu, hejdå<3". Jag är så trött på sånna,otroligt opersonliga och grymt tråkiga samtal. Same old, liksom. Visst, jag har inget emot frågorna, men jag pratar hellre om något annat. Dessa ordutbyten är mer en start på konversationen, det är liksom inte meningen att det ska vara hela samtalet.

Men för all del, det är mycket trevligt att vara social, så skriv vad fan ni vill ;)

FEAR

Jag har kommit fram till vad min största rädsla är, människors blickar. Jag är otroligt rädd för att bli granskad, eftersom jag själv är en sån som verkligen granskar folk från topp till tå. Jag är rädd för att stå i rampljuset. Att ställa sig inför en grupp människor och stå för vad jag tycker, är någonting jag har väldigt svårt för eftersom alla kollar på just mig. Jag gör aldrig särskillt drastiska saker med mitt utseende, eftersom jag vet att det skulle dra till sig fler blickar. Skulle jag en dag komma med håret spretande åt alla håll, så skulle folk se det.

När jag började sminka mig, var det många som kom fram med mig med den dumma frågan "Har du sminkat dig?" Nej, jag spillde lite målarfärg igår! Vad tror du!? Det blev bara så jobbigt för mig, att folk såg allting så tydligt. Det bevisade verkligen att folk kollar. En granskning kan innebära så mycket, det kan vara saker som sedan kommer sägas bakom ryggen på mig. Jag vet inte riktigt vad det är som skrämmer mig, mer än att alla ser så mycket.

Självklart tycker jag om att folk ser på mig, jag vill inte vara osynlig. Men det finns olika sätt att se på folk, antingen så granskar man någon: dvs. kollar på precis allting och dömmer utifrån det, eller så kan man ta saker för vad det är: se helheten, även det som finns innuti. Jag vill att folk ska se mig utifrån det andra alternativet, jag vill inte att folk ska se allt dåligt, utan de saker som är bra. Jag är helt enkelt rädd för vad folk tycker om mig, rädd för att stå för vad jag är. Jag måste ta tag i det, jag kan inte hålla på såhär. Är det möjligtvis någon som känner igen sig?

PLADDER

Varför sitter jag här? Jag borde ligga nere i sängen, läsa min bok och snart ha släckt lampan. Men..så är det inte. Idag har jag verkligen inte gjort mycket, jag har bowlat i två timmar, tagit mig dit och hem, fotat, ätit, ätit lite till, pluggat, ätit lite till. Suttit vid datorn har jag gjort en jädra massa också, men imorgon är det normal skoldag.

Jag är inget big fan of mat. Jag har aldrig varit, jag gillar att äta - men helst saker som innehåller någon form av socker. Det är ju sorgligt, men sant. Men ändå älskar jag att åka och handla mat! Och jag älskar Coop- och ICAreklamerna där de visar vad de har för extra priser. När jag åker med och handlar, så har jag lite power över vad som köps. Sitter jag hemma kan mamma komma hem med pölsa(har dock aldrig hänt, och jag är inte ledsen för det) utan att jag kan säga emot. Kanske är det därför jag varje fredag som jag inte är uppbokad åker med mamma och handlar inför helgen. Rätt konstigt egentligen att jag tycker om att handla, men inte äta.

Nej, nu ska jag ta en dusch, och sedan läsa ett par sidor innan jag släcker lampan.
Godnatt folket.


GOSSIP GIRL

image394


Jag såg just den nya serien, Gossip Girl. (jag spelade in igår) Det var väl inte den bästa serie jag sett, men jag har lust att följa en serie och alla ska ju ha en chans :) Nu satt jag och funderade, är inte tjejen som jag ringat in på bilden hon som spelade Cindy i Grinchen? Jag återkommer när jag har tagit reda på det! :)Update: Det var hon! Fan vad jag är bra ;)

HEMLAGADE HAMBURGARE

image393
Jag har just lagat hamburgare. Det är så grymt mycket godare än köpta. Och dessutom är det inte jobbigt alls att göra, I like it! :) Däremot tycker jag att rå mat ser så grymt oaptitligt ut. Kolla bara på den där fräscha köttfärsen där uppe. Den ser ju mycket godare ut efter tillagning om man säger så. Jag har dessutom bara den här köttbiten, bröd och ost på min. Folk tycker jag är galen, jag säger detsamma! Ni har tjugo olika saker på era, och måste öppna hajgapet för att få in det i munnen. Jag tar grönsakerna brevid, och sås tycker jag ju som känt inte om.
Vad har ni på er hamburgare?

FOTONOJJA

Nu sitter jag bokstavligen och dreglar när jag kollar på objektiv och foton tagna med macro. Jag har ju fasen pengar till ett nu, jag hoppas verkligen pappa kommer hem ikväll. Så får vi diskutera alla alternativ, sen får han beställa så fort som möjligt. Jag måste ha ett macro nununu!

back to work.

WILD AND..?

image460

Ni skulle se mig när jag är ensam hemma, då släpper jag liksom ut allting som Petra döljer. Haha. Jag sjunger varje ton, jag dansar, you name it. Det är ju ingen som ser, så varför skulle jag bry mig? Grannarna kan vara utsatta, but hey. De har sett värre, alla människor går nakna i sitt hus, alla människor dansar när de är ensamma..right?

Nu måste jag skärpa mig och ta tag i boken. ciao

YOU WANT A PIECE OF ME?

Bowlingen är avklarad. Och surprise surprise, jag förlorade inte! Jag kom 1-2, beroende på hur jag ska räkna. Jag fick nämligen strike på sista så jag vet inte. I början var jag ju bara så otroligt kass, och inte hjälper det att jag kastar åt fel håll. Eller alltså, jag har handen vänd åt fel håll, så klotet snurrar mot mig istället för mot målet. Men, efter ett tag ändrade det sig och jag fick rätt många strike och spare. Och dessutom körde de igång discobowling runt tio. Det var faktiskt riktigt roligt att spela idag. :)

Eftersom det bara var jag i hela gruppen(!) som inte hade busskort så fick jag åka bil med Henke och Grenis. Hah, de är för sköna alltså. Jag fick skjuts enda hem också, feting lyx säger jag bara :) De andra stod säkert och frös på busshållplatsen när jag klev innanför dörren :)

Nu blire lite tacos och sen ska jag börja plugga, läsa och grejer. ;)

GODNATT

image390
Nu ska jag hoppa i säng. Förhoppningsvis i någon skönare ställning än Ymer-pymer.
Godnatt folket!

FILNAMNSDILEMMA

Jag har märkt hur otroligt tråkiga och fula alla mina bildnamn är. Jag har varit alldeles för slö för att orka lägga ner tid på att faktiskt döpa bilderna till någonting som inte låter så komiskt tråkigt, vilket egentligen är ganska bra för jag har inget behov av att ha vackra namn på mina bilder. Men jag tycker fortfarande att det låter så himla fult när bilderna heter "Petttttra..", "Korrvvvmm.." "Sovg.." osv. Jag har så många dubbletter av allting att jag inte längre kan använda ett ord, det är ytterst störande att försöka hitta rätt Petra-fil när man har x antal t, r och a till varje bild.

Något förslag på vad man kan göra åt det? Bli lite mindre lat kanske är en början.. ;)

TRÅK LISTA

Jag spanade inte Rebeccas blogg, och var tvungen att sno den här listan :)

Barn:
(x) jag älskar tv-spel
(/) min favoritglass är dajm
(x) jag föredrar hårda paket
(x) jag bor hemma hos mina föräldrar
(x) jag tycker om tecknade filmer.
(x) min favoritsylt är jordgubb
( ) jag tycker att pussar är äckligt
( ) jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
( ) jag vet inte vad "sitt still" betyder
(/) jag har ett gosedjur i sängen
Summa: 6

Tonåring:
(x) jag svär ofta
( ) jag festar minst en gång i månaden
( ) jag tycker det är coolt att bli full
(x) jag har finnar
(/) jag ogillar barn
(x) jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
( ) jag har en kondomsamling
( ) jag kan inte vistas ute utan smink
(x) jag ogillar ansvar
( ) jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen
Summa: 4,5

Vuxen:
( ) jag vill ha/har barn
( ) jag tittar alltid på aktuellt
( ) jag önskar mig saker till hemmet
( ) jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
( ) jag tycker om äggula
( ) jag är gift
(x) det bästa med julafton är att släkten samlas
(/) jag tittar alltid på melodifestivalen
( ) när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
( ) jag storhandlar
Summa: 1,5

Tant:
(/) jag tycker om att lösa korsord
( ) jag har gråa hår
( ) jag har mycket rynkor
( ) jag lagar mat varje dag
( ) jag bjuder bara hem folk om det är riktigt städat hemma hos mig
( ) det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
(x) jag förstår mig inte på dagens ungdomar 
( ) jag har barnbarn
( ) jag blir gladast av mjuka paket
( ) jag tycker om kokta grönsaker
Summa: 1,5

Barn: 6 - vem vill vara vuxen? :)
Tonåring: 4.5
Vuxen: 1,5
Tant: 1,5

BOWLING

Bowling imorgon. Jag kommer bli riktigt jädra utklassad. Anders, be nice? (a)

LÄGENHETSTJAFS

Hela min familj är just nu engagerade i lägenheter. Min äldsta syster sitter till och med i telefonförbindelse med mamma här hemma, båda sitter framför en varsin dator och kollar på lägenheter. Och inte kollar de till någon av dem, nej. De kollar åt Frida. Som jag aldrig sett har varit särskilt engagerad. I och för sig är jag rätt glad över det, jag vill faktiskt inte att hon flyttar. Jag går runt och tjurar över att de kollar så mycket på lägenheter och snackar om det dygnet runt och håller datorn upptagen. Men i själva verket vill jag ju bara inte att Frida ska flytta. Jag vill inte lämnas ensam här med mamma och pappa. Frida är inte hemma särskillt ofta, och man ser inte till henne hela tiden heller. Men hon bor ju här. Att se ännu ett rum tömmas, ännu en lägenhet att besöka. Jag vill inte.

guess I love you sis.

THE DAY

Jag pluggade på bra idag i skolan, både matte och tyska. Men skolmaten är ju för jädra kass alltså. Kokt fisk med äggsås, det låter ju bara så otroligt äckligt! USCH. Efter lunch var det Goetheinstitutet som gällde. Det var rätt intressant, kul att se att man faktiskt förstod dem. Däremot höll jag på att brista ut i skratt när hon bröt på svenska och sa "uppfinning..sar". Det lät ju bara för roligt!

Efter det var det bara för mig att knalla runt i stan tills Nelly kom och vi slog oss ner på Burger King för middag. Ingen snabbmat för mig imorgon, that's for sure! Efter det kom Lina och vi gick på bio och såg Juno. En riktigt skön film, tjejen var ju så jävla ball. Jag vill vara som henne! :)

Återkommer senare.


MORGONSINLÄGG

Yes people, jag är uppe. Vanlig skola idag, en hederlig tisdag. Och jag mår..bra? Jag räknar typ ner dagarna nu, tills jag blir sjuk igen. En gammal finfin vana. Hmpf..
Idag ska vi till typ goetheinstitutet efter lunch med tyskan, vetesjutton hur det kommer vara där. Förhoppningsvis har de valt några av de roligare kategorierna, och inte Tyskland för 100 år sedan. För i så fall kommer jag nog inte fatta så mycket.

Och idag blir det Juno också! Det blev ju aldrig det sist, så idag är det sista dagen för mig. Halva priset på bio :) Så jag vet väl inte riktigt när jag kommer hem.

Nä, dags att knalla till skolan strax, de har ju ändrat våra tider till 8.25 och 8.45 istället för 8.30 och 9.00. Kasst, tidsrytmen förstörs lite på morgonen här va! Tack och godnatt, jag begravs i min hatt. Eller nått

sov gott

Godnatt <3

MYS

  
Nu sitter jag här i min "morgonrock" från Hasseludden(snodd av mamma) och kollar på Andra avenyn. Med en kopp Söderté och en bulle. Har ni inte smakar Söderté så borde ni det, det är i alla fall mitt favoritte. :)
Vilket är ditt?

Ha en bra kväll


RÖSTER

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att höra skillnad på oss. Folk säger hela tiden att jag och Frida låter så lika. Ja, visst. Ibland kan jag höra likheter, men vi är ju inte samma person. Jag kan däremot inte förstå hur folk inte kan höra skillnad på oss och mamma. Vi låter inte alls likadant. Och det börjar bli skrattretande att pappa verkligen inte kan höra skillnad på oss när vi ropar, han har trots allt levt med oss dag och natt..

Är det så svårt?

DRA ÅT PIPSVÄNGEN, COOP

Elin(min syster) kommenterade i telefon idag att jag fortfarande kallar Coop för Obs! Hela min familj gör det, jag hade liksom vant mig vid att säga det. Jag rådissar de nya namnen, Coop konsum, Coop nära, Coop forum, Vi, Ica supermarket. Vad hände med Konsum, Obs!, Vivo och hederliga ICA? Nej, vi måste byta namn till fula tråkiga jobbiga namn istället. Jag kommer köra på de gamla namnen i all evighet, det känns jättetråkigt att inte göra det ju!


TILLFÄLLIG DESIGN

Tillfällig design till jag har kommit på något annat, den är inge vidare, jag vet.

TACK

Varför tycker jag synd om mig själv, när jag borde tycka synd om alla som måste ta hand om mig?
skärpning!

!"#%¤"!%

Prestationsångest, prestationsångest, prestationsångest. Oh i like it!
Jag hatar skolan, jag hatar den. Jag hatar att jag borde vara smart men jag inte är det. Jag hatar att gå i nian och behöva prestera till 100 varenda jävla gång. Jag hatar att jag har varit sjuk hela månaden och inte kunnat göra ett piss. Jag hatar att jag var sjuk när de andra fick MVG i slöjd medan jag måste plugga på skolan hur mycket som helst och få IG. Jag hatar att alla andra kan ta sig i kragen och göra saker, medan jag bara gnäller. Precis som nu.

MYSTERIET MED KÖRSBÄRSLIKÖREN

 

Varför har Aladdin valt att ha kvar körsbärslikören? 1% av Sveriges befolkning tycker att den är god, varför inte fylla ut asken med något godare istället? Nej, istället tar de bort gamla godingar som chokladtoppen. Reklamen som går(gick) för Aladdin visade till och med en närbild på att de enda pralinerna som var kvar var just körsbärslikören, de ligger alltid ensamma kvar. Är dessa otroligt billiga att tillverka, eller ska dessa stackars små halvblinda gubbar(de 1% som tycker om körsbärslikören) få ha två praliner för sig själva?
bort med körsbärslikören!

FALSK?

Kan jag lita på dig? Du ändrar uppfattning om folk varje dag, och är superarg på folk och dagen efter älskar du dem. Gör du samma sak mot mig?

GLASET ÄR HALVTOMT

Jag äter people. Jag mår väl hyfsat, med en lite lätt huvudvärk bara. I'm feeling lucky, not. Jag ligger säkert i feber imorgon, tur att vi har hemstudiedag. Men det här kan ta sig. Jag är jättetrött och bläää.. Men nu försöker jag i alla fall att inte bita på naglarna, jag har faktiskt knappt bitit på typ tre dagar, yay! Ni förstår inte hur svårt det är, jag är där hela tiden. Men, jag kan inte hålla på sådär.

out.

...

Jag har ingen lust att äta. Jag vill aldrig mer äta. Varför ska jag det? Jag blir ju bara sjuk. Jag är säkert superduperallergisk mot allting. Eller så har jag fått en tumör. Jag vet inte, jag bryr mig inte. Jag vill inte veta vad det är för fel. Jag vill bara att det ska vara över. Jag vill inte äta.

Jag är hungrig.

SJUKDOM

Någonting är fel, någonting är riktigt fel. Jag är sjuk igen. Igår svällde magen upp till dubbel storlek, och jag hade kramper. Det är fjärde gången jag är magsjuk sedan efter nyår. Och herregud, det har gått 27 dagar! Så ska det inte gå till. Men jag vill inte gå till läkaren. Jag hatar att gå till läkaren, jag hatar läkare. De gör inget vettigt, de bara kommer och går och låter en sitta i en massa onödiga timmar och de lyssnar inte på vad man säger. Sådan uppfattning har i alla fall jag fått, men det är väl egentligen inte därför jag inte tycker om dem. Jag vet att de gör sitt jobb, jag gillar väl helt enkelt inte deras jobb, jag tycker inte om undersökningar.

Mamma har hållt på att prata om att vi måste kontakta en dietist. Jag vet knappt vad det är, men ärligt talat: dåliga är inte mina matvanor! Jag äter! Jag faller inte för samma maträtter som resten av allmänheten, nej. Men jag äter ju! Jag stillar min hunger, jag svälter inte mig själv! Och ja, jag gillar godsaker. Men jag är så fan mycket nyttigare än många andra i det här landet! Skulle min kost vara problemet!? Jag tror inte det.

jag vill inte till läkaren.

FILMKVÄLL

Det blev inge bio ikväll, istället blir det hemmakväll med film hos Lina. Temptation Island och American pie beta house, haha! B-filmer som är perfekta för oss ;)

Nu blir det middag, jag som redan är mätt...

BAAAANAAAAN

image378 image377

Lina? :)

EUREKA!

image376

För någon vecka sedan tänder ett ljus i min  hjärna. Jag har aldrig någonsin tänkt på varför  collegetröja heter just college tröja. Men nu vet  jag det. I förhoppning av att fler kanske inte  hade kommit på det, tänker jag inte berätta det.  Det kan bli lite för förnedrande..."VI KAN GUNG-GUNG-GUNGA DU OCH JAG!"

"Shalalala lallala, shalalala lallala jag är kung-kung-kung men kanske bara för en dag"
"Godmorgon världen, hääär kommer jag!"
"Här kommer hon med som-som-sommaren"
"A-amanda, A-amanda"
"Vad är en sommar utan dig? ingentiing,  ingenting aalls"


Jimmy Jansson, av alla människor har förföljt mig de senaste dagarna. Felicia & Anna blev galen på mig, eftersom de både lite senare gick och sjöng dom med. Men erkänn att det svänger lite ;)

COCA COLA

  eller image374?Verkar det inte mycket godare att dricka coca cola ur en fin glasflaska än en tråkig plåtburk?

JUNO

image373
Ikväll blir det antagligen Juno tillsammans med Lina och Nelly. Jag har hört att den ska vara bra, nu är det upp till bevis! Kommer ni ihåg det programmet föresten? "Upp till bevis" där man skulle gissa vad folk hade för yrken typ. Där Sven Melander var programledare! Han bor på Aspö, jag har värsta kändisen på mitt land! Moahahhaha!

GODNATT

Jag längtar efter sängen, verkligen. Efter att ha "sovit" i Falun ett par dagar känns det grymt skönt att krypa ner i sen egen säng. Dessutom sov man ju typ bara 2-3 timmar inatt, eftersom det var ett jädrans röj runt omkring. Konstigt egentligen att folket vill åka hem med dåligt rykte, istället för att behålla det vi haft. Menmen, lite roligt att höra folket. Även om jag var lite smått irriterad över att inte få sova, och dessutom mådde jag inte alls särskilt bra där vid 2-snåret. Nej, jag bara pladdrar. Hopp i säng!


SISTA FALUN!

Nu är jag hemma igen!

När jag kom hem somnade jag på soffan på tre röda, och där har jag legat i två timmar. Mamma och pappa var inte direkt glada.. Snart är det middag, jag är riktigt hungrig. När jag kom upp i onsdag fick jag ett varmt välkomnande, det var jättekul. Falun är trots allt något speciellt, alla är där. Men, egentligen gör man inte så mycket. På torsdagen hade jag nationella prov, det första! Det jag faktiskt har fasat för mest, dvs engelska muntligt. Men det gick ju hur bra som helst, eller ja det var i alla fall inte jobbigt. På eftermiddagen hade vi bild, och höll på med lera. Måtte pappa bli glad nu då! (han har velat ha ett ansikte av lera av mig i jag vet inte hur länge!)

På kvällen var det först handboll i matsalen, där Sverige torska. Och efter det startade ett disco, och även ett stooort kuddkrig. Jag var aldrig med på kuddkriget, kände att det skulle leda till lite reaktioner. Dessutom hade jag ingen lust at förstöra några kuddar. Men till slut hamnade jag på dansgolvet tilsammans med många andra, och efter ett tag kan man ju släppa loss lite. "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" spelades X antal gånger, och nu börjar den ju svänga lite smått. Men budskapet är ju åt helvete! Efter någon timme började killarna ta av sig tröjorna, det hördes skrik överallt. Men skriken var på topp när Andreas och Davve sprang upp på scen och hånglade, haha! Ni skulle sett de coola killarnas miner, haha. Det gjorde kvällen. Jag gör ingen stor grej av det..

Jag orkar inte skriva mer nu, jag kan väl skriva senare.. Nu ska jag uppdatera mig i bloggvärlden!

GOD DAG

Nu har jag läst noveller, till steg 29. Eller snarare en, en enda. Jag hade förväntat mig lite mer av Stephen King om man säger så, hans historier är ju helskumma och inte alls bra enligt mig. En naken gräsklippargubbe som åt gräs och blabla, och majsens barn som offrade alla över 19 år till majsens herre, yeeaaah bra historier!

Men idag åker jag i alla fall upp till Falun, tåget går 16.55 och jag är framme 19.18. Låååång tid, men aja. Jag vet dessutom inte vem som hämtar mig, jag hatar att inte veta det. Då kommer jag gå av tåget och inte ha någon aning om vad jag ska leta efter, vilken bil eller vilken människa. Jippiiie.. Sen vet jag ju inte ens hur stationen ser ut. Men aja, det fixar sig.

Vi hörs på fredag! Nu åker jag till Falun, bättre sent än aldrig :)

Lina: 47 47 47!

POSITIV ENERGI

Jag pratar med Felicia i telefon, och hon är så underbart gullig! Superglad över att jag kommer imorgon, och det är jag med. Borde nog gå och lägga rätt snart för att bli helt frisk. :) man blir på grymt bra humör av att höra alla människors röster. Ska bli superskönt att komma dit!

love you guys!

BLÄ

Sjuk, igen. igen, igen igen. Jag missar Falun. Kanske åker upp imorgon. Orkar inte skriva, bajs. BAJS BAJS BAJS!

JAG KLARAR DET!

En halvtimme kvar, sen får jag smsa igen. Fan, jag är stolt över mig själv. Jag är ju beroende, och ändå har jag klarat av en hel vecka! fan vad jag är bra! :D Haha! *stolt*

ge mig en maaaassa beröm!

ÄNNU EN LISTA ;D

*sno från Louise*

Gå in på Inkorgen och tryck uppåt två gånger. Vad står det i det sms:et?
"Hej vill bara säga att jag tycker om dig så himla mycke och det va verkligen jätte skönt att få prata med dig. Älskar dig! KRAM"
tryck därefter uppåt 13 gånger. vem har skickat det sms:et?
Lina :)
vad står det i sms:et under?
"Pappa bah: "Lina kan du hämta en sak i mitt fack?" "FUCK YOU!" sa jag då. Det tyckte inte mamma om, jag tyckte det var kul :-D hahaha! "
vilket sms får dig att tänka till?
"Hälsa Andreas att det finns en het singel i Tyresö som vill ha chans på honom :P (a)"...
hur många sms har du i inkorgen?
Öhm.. fullt!
vad står det i ditt 54:e sms?
"Jag har jue med mig tårta till dig xD krya på dig <3"
vem var det som skrev det?
Felicia :)
tryck neråt 5 gånger. vad står det?
"Har vi nånting jobbigt idag? <3"
vad står det i det 15:e mottagna sms:et?
"Visste du att blondinbella har tandställning? :P"
och i det 3:e?
"Nu har jag visspat grädde på jag har jätte ont i min runkmuskel xD"
läs det sms som gör dig glad varje gång du läser?
"Jag saknar dig <3"
ett sms du ALDRIG kommer ta bort?
"Vi passar som..eh..skosnöret i en sko! :) <3"

SMS-FRIA VECKAN SNART ÖVER!

Nu har folket gått, efter en inte allt för smakfull middag. Inte alls gott, tycker jag. Men ni andra bara skrattar antar jag :) Jag borde pallra mig ner och packa klart allting, men av någon anledning så gör jag inte det. Istället sitter jag här och lägger över bilder. Hmpf.. Nu har jag bara några få timmar kvar, sen får jag börja skicka sms igen! *överlycklig* Ja, jag har saknat det. Man känner sig osocial, och det är jobbigt när folk skickar saker som man så gärna vill svara på. Lina säger att det varit skönt, men jag håller inte med henne helt. Visst, det har faktiskt varit rätt skönt att inte behöva skriva någonting tillbaka, inte kunna. Men ändå, nej. Jag vill kunna skicka sms när jag vill!
men aja, 3 timmar kvar! :) Tills dess ska jag ha packat klart i stort sätt, och kanske ha hunnit krypa ner i sängen :)

Falun imorgon!

JAG TYCKER SÅ MYCKET OM ER!

"12 timmar och 32 minuter kvar! <3"

"Om du sover tryck 1.
Om du är vaken tryck 2.
Om du vill ringa mig tryck 3."

Åh, vad ni är söta! <3

PACKA

God morgon!
Jag hade satt klockan för att faktiskt hinna tvätta och handla lite innan falun, men när jag vaknade där så låg jag och drog mig. Sedan bestämde jag mig för att sova en stund till, för jag antar att jag itne kommer sova sådär jäääättebra i Falun. Och inte inatt heller. Idag ska ajg åka till centrum en snabbis, och sen ska jag packa en massa. Och på kvällen kommer Adam, Elsie, Björn, Elin, Charlie & mormor hit och ska fira pappa. LYX! Dock känner jag mig inte alls beredd för falun, men skitsamma. Det får gå :) Nu måste jag börja tvätta, ciao!

DESIGN

Designen ger första intrycket när man kommer till en ny blogg. Jag går direkt därifrån om designen inte är omgjord, jag vet inte varför men jag tycker det känns så grymt trist att läsa. Designen behöver inte vara snygg, men den ska i alla fall inte vara från någon av standardalternativen. Självklart läser jag mina nära och käras bloggar oavsett utseende, men ibland är man ju på jakt efter nya roliga bloggar. Tänk på designen, den ger faktiskt rätt mycket..

Jag borde ändra min design, den är tråkig.

JACKSON

image371
Varför förstörde du dig själv? Du var ju så jäkla grym!

SABLICUS

Sablicus! Deet är säkert visdomständerna som spökar, då vet man ju aldrig hur länge jag kommer vara sjuk. Båda mina systrar har haft problem med det. BAJS!

Blåhå http://smallfet.blogg.se säger:

Jag är shit

Hahahaah xD


VÄRK

Jag tror jag har dragit på mig alla virus som finns. Som Lina sa "Jag hoppas du inte har haft oskyddat sex för då kanske du har AIDS nu!"  Men det har jag inte så den fronten känns ju rätt lugn. Nu har min högra ansiktshalva blivit lite sjuk också. den värker, tänderna, bihålorna, tinningen. Medans den vänstra mår prima! Den känns faktiskt lite småskumt.. Men det går väl över, jag får nog snart ta en värkstablett. Jag återkommer.


LÖRDAGSMORGON

God morgon mina vänner!
Jag har inga planer för dagen än så länge, men jag ska nog iväg och kolla på kläder. Är verkligen i big need. Men jag får se vart jag åker, har verkligen ingen aning om vart jag kan åka. Man åker ju alltid till hötorget/t-centralen eller till Farsta. Men jag vet inte riktigt vart jag kan ta mig på egen hand som har stort utbud? Ringen hittar jag aldrig någonting i heller. Men känner jag mig själv rätt är jag snart påväg till sergel. Får se om någon hänger på.

Nej, jag borde hoppa(!) in i duschen om jag ska komma iväg någon gång!


ska förhoppningsvis hinna fota lite också..

ASG

Petra, säger (22:22):

Här kommer hon med som-som-sommaren (8)


anders säger (22:22):

Och bussen börjar gå kan inte förklara

(det skulle vara "och pulsen börjar slå, kan inte förklara") XD


BABBEL

Idag var det engelska nationella prov förberedelse. Jag tyckte det verkade rätt enkelt faktiskt, även om vi inte pratade så värst mycket. Jag kom med en rätt bra grupp trots allt. Efter skolan gick jag och hämtade mamma på jobbet. Alltid samma sak - barnen stirrar på mig och är sååå fascinerade över att deras fröken har barn! Dessutom förstår jag inte hur mamma står ut i att jobba det där kaoset.. Vi åkte i alla fall iväg mot Solna, och det tog typ ett år. Jag har inte varit där på hur länge som helst, pappas kontor ligger ju där men han är ju inte där så ofta så det blir aldrig att jag åker dit. Men mamma och jag åkte i alla fall och hämtade min kamera <3 så nu är systis hemma!

När vi lämnade solna för att åka en snabbis till barkaby outlet åkte vi förbi macken där ambulansen hämtade mig. Jag mår alltid dåligt när jag åker förbi där, och vi åker ju alltid förbi där med bussen mot Falun. Jag tänker alltid på att hel jädrans buss väntade med mig, att så många såg mig bäras in, så många.. Jag kommer fortfarande ihåg ***** när h*n sa "jag skulle tagit andra bussen istället!". Jag blev så ledsen då, det var ju inte medflit... Men jag kommer ihåg att jag sa till vår lärare att säga förlåt till alla. Jag hoppas innerligt att hon gjorde det.


JAG LÄMNAR SPÅR

Jag har börjat notera märket på vår ytterdörr igen. Den har varit där sen jag var typ 8 år. Jag kommer ihåg det så väl. Jag skulle på kalas hos Lina. Jag hade min gröna overall och min röda räfflade mössa. Vi hade nyss målat vår dörr vit(på insidan) och där stod jag påklädd och klar och väntade på mamma och pappa. Jag tog tag i dörrhandtaget och lutade mig mot dörren, som jag alltid gör när jag väntar. Märket är ännu kvar av min mössa, min overall och mina skor. Jag är inristad i vår dörr. Tro det eller ej, men jag har växt en del.

IQ SITTER INTE I HÅRFÄRGEN

Nu börjar jag faktiskt bli riktigt irriterad på allt tjat om blonda. Finns det någon sort statistik på att blonda är osmarta? Nej, jag har i alla fall aldrig sett någon. Det kaaaan ju vara så att folk märker när blonda säger något dumt. Jag tycker allting har blivit så otroligt överdrivet. Visst, jag kan få ett gott skratt när folk säger blåsta grejer. Men jag skiter fan i hårfärgen. Är det en bragd att vara smart och blond? Jo, för er som är intresserade så finns det faktiskt en hel drös av dem! Och det finns precis lika många blåsta brunetter.

Jag vet att det är skämt, men det är så oerhört störande ibland..

SANT ELLER FALSKT?

Falska människor finns det väldigt gott om. Vissa utmärker sig mer än andra. Alla gör fel, alla sviker, alla gör misstag, ibland. Sen finns det dem som man hela tiden ser vänder ryggen åt folk, människor som i ena stunden är så gulliga att man vill hoppa upp i deras famn(lite överdrivet, kanske..) och i nästa stund har de bytt ut yang mot yin. Snackar skit om den person som de för tre minuter sen pussade på kinden. Det är att leka med känslor, för tillslut kommer allting fram. Någon gång är det någon som tjallar.

Att bryta kontakten med någon är svårt, man kanske har tröttnat eller helt enkelt inte passar med personen. Men vem har sagt att man inte kan prata för det? Ett "hej", ett leende? Är det mycket begärt? Nej, jag tycker inte det. Men för mig är det ännu värre med någon som är fejk. Att låtsas som att allting är bra, men ändå inte bry sig ett piss. Om man fejkar en vänskap, är det för att få status? Visa hur många vänner man kan ha? Många människor, mig själv inräknad, kan ta saker alldeles för seriöst. Är du trött på en person du stått nära, tänk för gott skull efter innan du handlar. Du sårar vad du än gör.

HEMMA

Jag gick hem från skolan idag. Jag hade sån huvudvärk att jag inte kunde tänka. Och jag kände inte direkt för att gå på idrotten, och med våran idrottslärare blir det ju någon form av skolk om man inte klarar av att vara med när man är i skolan. Suck.. Men aja, jag behöver i alla fall vila. Har inte sovit ordentligt på flera dagar och jag har fortfarande huvudvärk. Sen ska jag ju träna HKK med Anna i eftermiddag, så då gäller det att vara på hugget! Jag har en tendens att tappa kontrollen totalt under stressen i HK-salen. Förhoppningsvis blir det inte så denna gång.

ANDRA AVENYN

image369
Jag och Lina kan disskutera det här programet hur mycket som helst. Det är inget succéprogram, men jag lovar. Man fastnar. Lina ringde för en stund sedan, och 90% av samtalet handlade om just Andra Avenyn. Sorgligt, men sant. Vi är löjliga, and we are proud of it! :) En positiv sak tar ju den sms-fria veckan med sig, mer telefonsamtal med Lina åt folket! :)

 Nu blire 2A.. höhö

SKOLDAG

Skolan var väl helt okej. Mådde piss den första timmen, men sedan gick det över. Hela dagen gick i stort sätt åt till föreläsning i både matte och SO. Även en del snack med Henke om gymnasium och så. Blev så trött på att vi ska ha en kurs om framtiden, och typ ta vara på allt vi har läst om de här 4 åren. Bullshit! Ni kan väl bara erkänna att ni inte hade något mer att lära ut från de mål vi har, så ni fick klämma in en till kurs med repetition så att vi inte når våra mål!

Vi hade även någon form av valmöjlighet vad vi ville göra på vår idrottsdag om två veckor. Det blir bowling för min del, med Anders och Matte. Tyvärr fick vi en snubbe till på köpet, som kanske inte var värsrta kapet men hey, jag ska ha kul! Och Falunreglerna fick vi också, varför ska vi skriva på alla dessa papper varje termin? Det är onödigt. Dessutom hade det ju tillkommit en del.. Energidryck får numera inte drickas. Det är faktiskt riktigt töntigt...

Nu måste jag iväg med mamma och köpa present till pappa, sen ska vi fira honom ikväll! ciao


KONSTIG NATT

God morgon!

Kunde inte sova bra alls inatt, det hände bara en massa skumma grejer. Jag gick igenom allting som har med sjukhus att göra, och jag måste så jävla pissigt då. Sen fick jag någon slags knäpp så det kändes som jag var världens fetaste människa, och i andra sekunden så var jag den spinkigaste. Det var helt sjukt. Det var liksom inga av de där vanliga nojorna att "ååh, jag har en fettcell för mycket" utan jag såg verkligen hur min kropp svällde upp. Weird. Vid halv 2 sådär så var jag så frustrerad att jag tände lampan och började läsa brev istället. Jag har fått sjuka brev genom åren, det vill jag lova! Skitkul att läsa igenom, men ändå lite sorgligt..

Idag blir det skola, känner mig faktiskt inte ett dugg sugen. Är inte riktigt pigg ännu.
Grattis Pappa <3

GONATT

Huvudvärken knakar bakom tinningen.. Nu blir det medicin( en kopp te ) Sen borde jag snart ligga i sängen, godnatt allihop. :)

PUSS O KRAM

Man ser ju folk skriver "xo" lite titt som tätt, bloggar, filmer och så vidare. Jag hade väl någon gång tänkt börja med det jag med, men det har aldrig blivit så helt enkelt. Men jag har funderat en del, vad står för vad? "x" måste väl ändå stå för "puss"? Och "o" för "kram"? Har jag rätt? :)

xo Petra ;)

VARMDUSCH, JATACK

Jag har kommit fram till hur skönt det är att duscha. Jag älskar att duscha. Det är varmt och man slappnar av. När jag var liten ville jag aldrig duscha, jag hatade att duscha. Det var ju på den tiden man duschade typ en gång i veckan, men jag kan verkligen inte begripa varför jag inte ville duscha! Sen tyckte jag att det var jättekonstigt att Frida duschade varje dag hur länge som helst, men nu har jag kommit fram till att jag är likadan. Billigt blir det inte, jag blir chockad varje gång pappa berättar hur många liter som går åt, det är så otroligt mycket.

Sen förstår jag inte hur folk i TV-reklamer och sånt kan vara så otroligt snygga när de duschar, hur mycket retuschering är inte det!? Shit pomfritt liksom. Jag kan ge mig fan på att jag inte ser ut så. Jag hade tänkt hitta någon sån bild för att visa, men sen blev jag så full i skratt när jag fick se de första alternativen på google:


TIHI

Tjej ~18 sitter med handen på magen och ser illamående ut, kille ~18 tittar bekymrat på henne.
Kille: Vad är det med dig?
Tjej: Förlåt, jag har bara så galet ont i magen.
Kille: Vadå då?
Tjej (viskar): Mensvärk...
Kille (hånler): Men det gnällde du ju över igår också, har du mens ofta eller?
Tjej: En vecka som alla andra?
Kille: En HEL jävla vecka om året?!

Killar kan ju vara helt blåsta alltså.. Jag hoppas ni har bättre koll guys ;)


HEJ

Imorgon kommer systis hem! *överlycklig* och jag börjar känna mig bra! Nu blire novellläsning på hög nivå, inget slappande här inte. (fast jo, jag sov till klockan 11 idag. Jag som hade satt klocka, inte fan ringde den..)

SJUK

Jag hatar att vara sjuk, och vad är det här? Fjärde gången på 30 dagar? Herregud, mitt immunförsvar verkar vara på botten. Fy fan, äckel. Det har kliat i fingrarna hela dagen, speciellt nu när jag inte träffade en enda människa. Men jag tackar och bockar för sms, jag blir glad :) Tackar speciellt Felicia för hennes stöd "Haha xD du har sms-fri vecka, det har inte jag! xD" I'm gonna kick your ass, you know that?

Jag håller tummarna för en lugn natt, nu ska jag börja läsa alla noveller till steg 29. Sov gott allihop! <3

FILM

Nu ska jag titta på Hitta Nemo och deppa, jag älskar den filmen. Sen måste jag plugga, jag skiter i hur jag mår. DU ÄR BAJS

BAJS

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Första dagen som jag inte får smsa, då är jag hemma från skolan. Vet ni att jag bara vill banka skiten ur min mage just nu? Jag vill slå den så hårt att den aldrig mer kommer gå emot mig, du är du i naveln, vet du det!?

Förlåt, ni som smsar.. Men ni lär ju få reda på det under dagen...

SMS-FRI VECKA, SNART NUUUUU

2 minuter i tolv inatt fick jag ett SMS från Lina: "NEJ JAG KOM PÅ EN SAK! vår sms-fria vecka börjar om två minuter ju :O" Ah! Jag var inte förberedd på det där, inte ens en liten vink från Lina. Utan två minuter innan säger hon det, hon var nog lika chockad som jag. Det har inte ens gått 12 timmar varav jag har sovit 90% och jag har ändå varit påväg att börja skriva sms till folk. Shit! Jag kommer inte klara det här. Men, jag ska det. Inga SMS för min del, men jag får ta emot så ni får inte sluta skicka för det :) Ni får nöja er med att jag ser smset och går med ett leende på läpparna över att jag fått ett sms.

Det är ju sorgligt att jag är så beroende av min mobil som jag är, men nu ska jag i alla fall inte smsa. Ringa kommer jag göra, frågan är hur mycket? Usch, min sociala kompetens kommer vara borta innan veckan är slut. SHIT POMMES!

önska mig lycka till, det kliar redan i fingrarna..

BILDER

Lite bilder från i fredags :)

    
   


TÅRTOR OCH BAKELSER

image356 image358 image357
Jag har aldrig gillat bakverk särskilt mycket. Jag gillar bullar och chokladbollar, men högre nivåer än så tycker jag inte är gott. Alla dessa ovanför är sånna som man äter en halv och därefter är man så mätt att man vill spy, och inte är de goda heller. Fulla med grädde och socker på ett sätt som bara blir too much. Jag är känd i mina kretsar för mitt sockersug, jag älskar i stort sett allt med socker i och kan glufsa i mig hur mycket som helst, det finns alltid plats för lite godis. Man bakverk har jag aldrig fastnat för, och jag får bara hålla tummarna för att jag aldrig gör det. Jag behöver inte mer.
- vad tycker ni bäst om, godis eller bakelser?

Den
här tjejen gör däremot de vackraste cupcakes jag sett, de skulle jag vilja testa!

BILDUPPGIFT: PORTRÄTT, ÅK 8Kommer ihåg hur mycket jag kämpade med den här bilden, det var ett jädrans fix om man inte var så hajj på PS. Och det var jag garanterat inte då. Jag blev så arg när jag inte fick MVG, henke tyckte ju att det var solklart MVG. Jag tycker verkligen inte om vår bild-lärare. Hon är k-a-s-s.

SÖNDAG

Vädret ute är skumt idag. Solen skiner som om det vore april, det var så ljust i mitt rum att jag knappt(!) kunde sova. Jag sitter här och spanar in alla mina gamla bilder som jag har tagit, det är ju ett par. Man hittar väl ett par godingar när man letar. Idag är jag på bättre humör, men känner mig lite less. Jag satt ju hemma igår, och jag gör det samma idag. Men det är rätt skönt att ta det lugnt också. Jag önskar att jag hade kameran här, han har varit bort för länge nu. Men aja, så går det. Nu ska jag fortsätta spana in gamla bilder. ciao

GRYMT SVÅRT

Klura på denna ni, adam och jag klarade oss med nöd och näppe! ;)
test

DAGENS TRÅKIGASTE INLÄGG?

Dagens humör: väldigt deppigt
Dagens borde: engagera mig..
Dagens frisyr: utsläppt, som vanligt.
Dagens klädsel: mjukis
Dagens planer: Adam o co kommer.
Dagens materiella vill ha: systis här hemma.
Dagens längtan: kärlek?
Dagens fundering: varför han?
Dagens beroende: inget än så länge
Dagens tråkigaste: mitt humör
Dagens personer: -
Dagens irritation: svordomar
Dagens låt: Surrender - ?

SÄLLSKAP

image354
Ikväll kommer Adam o co. Hoppas på lite skojj, känner mig inte alls glad. Ska strax knalla iväg och köpa godis till kvällen. Varför är jag så jobbig? Jag återkommer när jag har något vettigt att säga(om jag nu någonsin har det).

BLÄ

blä för allt, blä blä blä

sa jag blä?

"DU VET VEM" NEJ, INTE H*N, DU

image353
I'll be there for you, when the rain starts to fall..

FREDAG

Idag(igår, höhö) har jag inte heller suttit någonting vid datorn alls.  Skoldagen var seg idag med måste jag ju säga, det där att vara tillbaka i skolan är faktiskt ingen höjdare. Efter skolan gick Jenny och jag hem till mig och spelade barnspel. Vi spelade "diamanten" som vi inte hade kört på sjukt länge, och även lite kortspel. Jag vann varje gång förutom en höhö ;) Tur i spel, otur i kärlek? Låter ju deprimerande.. Vi fick även höra pappas skönsång till musiken han spelade, någon mer än jag som har en pappa som sjunger falcett typ? Ja underhållande är det i alla fall.

Kvällen tillbringade jag hos Robin tillsammans med Anders och Felicia, sen kom även Anna :) Vi såg på film, var ute och öh..lekte? Men det slutade väl faktiskt lite halvdant, fan för mig.. Men aja, gjort är gjort och vafan.. Jag orkar faktiskt inte gå och lägga mig nu, även om jag snart måste. Pappa vill väl sova, och jag har oturen att ha datorn precis utanför...

Jag borde sova, godnatt..

SMSFRI VECKA?
Lina föreslog att vi skulle ha en smsfri vecka. Jag vet inte om jag kommer gå med på detta, jag är trots allt lite blygsamt beroende av den där lilla prylen. Jag har aldrig varit utan honom en hel dag.. En hel vecka lär bli tufft. Men vi får se, kanske går jag med på det. Vore kanske bra för ekonomin.. Just nu nöjer jag mig med det fin-fina temat som jag måste stå ut med, då Lina och jag har lite pakter titt som tätt. Jag fick det fulaste.

..och ja, jag använder Bernt som microfon.

BIO M.M

*skrev långt inlägg, det försvann, blogg är segt, jag orkar inte skriva om*
Idag har jag träffat Linas vänner, fikat med dem och sedan spenderat resten av kvällen med Lina. Med bio och Pizza Hut, filmen var Good Luck Chuck, som var riktigt dålig men dög eftersom sällskapet var toppen och britterna framför garvade grymt kul. "Men han satte på henne!" (bara Anna och jag förstår, det var riktigt kul. *ASG*)

image351
Ja, den här skönheten var med i filmen. Hon fyller ut allas bloggar, och visst är hon riktigt vacker. Men en kass skådespelerska faktiskt. Men ja, snygg är hon..

ONSDAG

Oj, vad dåligt uppdaterat idag. Nu är i alla fall utvecklingssamtalet över och  det är sköööönt. Jag tycker verkligen inte om det. Sedan träffade jag grabbarna på pizzerian, där vi satt ganska länge. Kom hem två timmar senare och gjorde klart det sista på steg 27 i engelska. Blir irriterad på att min lärare aldrig kan läsa igenom mitt arbete som alla andra normala lärare, utan jag måste sitta brevid och skämmas medan hon läser det. HATA! Mer än det har jag inte gjort mycket mer idag, har lekt en hel del i photoshop. Det är så grymt roligt när det blir bra, jag vill lära mig mera. Längtar till gymnasiet!

Nu blir det 2A, jag hör av mig senare, maybe..

UTV. SAMTAL

Idag är det utvecklingssamtal. Jag har verkligen ingen lust alls. Jag hatar det. Jag hatar att prata om mig själv, jag hatar när mina föräldrar ska lägga sig i mitt arbete, jag hatar att skolan har börjat igen. Det är skit. Jag måste prestera den här terminen, men att sitta på ett samtal och konstatera hur mycket jag kommer behöva göra är inte uppfriskande, faktiskt. Jag har redan pratat med mamma och pappa, och jag är redan irriterad över att de ska lägga sig i. Aja, pizza sen med lite folk. Hoppas det finns pan pizza där...

Jaja, of we go..

EN TRÅKIG LISTA!

Matvanor
Är du ett godismonser? av den värsta sorten!
Vilken är din favoritläskedryck? Fanta! :)
Tycker du om stark mat? Det händer!
Vad har du på din korv? Min korv är naken!
Hur många mål äter du om dagen? Det vet jag inte, men jag småäter förfärligt...
Anser du att du är nyttig? nejnejnejnejnej!
Vilken är din favoritfrukt? vindruvor och mandariner/clementiner/satsumas/whatever
Vad väljer du på McDonalds? *hemligstämplat*

Smink och hudprodukter
Sminkar du dig varje dag? oftast, ja
Är du noga med hudrengöring? Så noga som möjligt..
Favoritfärg på nagellack? Använder aldrig det faktiskt..
Vilket är ditt favoritsminkmärke? Same shit
Använder du läppstift? Nej, men det skulle vara ballt någon gång ibland
Vilken är din favorithudprodukt? No idea..
Ditt sämsta smink/hudproduktsköp? oj, det vet jag inte!
Vad använder du för schampoo? Det som står i duschen! ;)

Boende
Vart bor du någonstans? i Tyresö
Vart har du tidigare bott? Haninge/Norra söderby
Kan du tänka dig att bo utomlands? Jo, det kan jag nog
Känner du någon som bor utomlands? yep, minst en i alla fall!
Vad väljer du, hus eller lägenhet? Hus tror jag, fast lägenhet verkar mysigt..
Vilka bor du tillsammans med? Mamma, pappa & Frida
Äger du ett badkar? Yes box! Vi ska införskaffa oss ett nytt till och med, när vi gör om fulrummet :)
Är du nöjd med ditt boende? Mja, man börjar väl tröttna lite lätt. Men det vore jobbigt att flytta faktiskt.

Studier
Vart studerar du? Kunskapsskolan i Tyresö *suck*
Är du nöjd med din skola? Inte direkt, men det finns garanterat värre
Vad pluggar du för något? grundskola..
Vad är ditt drömyrke? Fotograf eller liknande..
Vad tror du att du slutar som? ICA! Nämen.. ingen aning faktiskt
Jobb du ALDRIG kommer skaffa? Sopgubbe eller avloppsgubbe! (läs gumma, ej gubbe)
Vilka är dina föräldrars yrken? Dagis och tråk-värmeverk
Vad har dem mer jobbat som? Jag har faktiskt inte koll, pappa har jobbat på mack och taxi när han var ung. Mycket ung.. :P

Musik
Vad lyssnar du på för musik? blandat tack!
Vilket är ditt favoritband? jag har inget
Vem är din favorit solo artist? jag gillar många!
Vilken var dina idoler som liten? Spice girls & Five
Vilken var din allra första skiva? Spice girls, vad jag kommer ihåg
Köper du skivor eller laddar ner? Laddar (läs köper skivor)
Är det OK att ladda ner från internet? Nej... :$
Ett band/artist du verkligen hatar? Svensk hip hop av amatörer "


CON GRATS

Grattis Petra, du har varit utan mobilen i mer än en timme!
Nu måste jag hämta honom...

ÄNTLIGEN TRÄNING

Tog just en tripp på vår nya träningscykel, jag har inte tränat på sjukt länge eftersom jag varit sjuk. Men eftersom jag inte är frisk ännu blev det 5 km på lätt växel idag, men jag lär nog sitta där rätt ofta. Vi har ställt in en TV där, så har man något man vill se och känner sig någorlunda pigg, så varför inte cykla samtidigt? Asbra om ni frågar mig! Den där skitcykeln kunde räkna ut hur mycket fett man hade på kroppen och vilket BMI man har, sånt vill man faktiskt inte veta.. Bläääää.

image350
Nå mina vänner, vilket av ögonen är mina?

VÄRME

image348

Det ska bli ruskigt skönt att komma utomlands, till värme. Okej, det är 74 dagar, 6 timmar, 20 minuter och 54 sekunder kvar (okej, inte längre, men tyyyyp..) tills jag åker. Men jag längtar, det kommer bli skönt med en paus mitt i plugget. VILL DIT NU!

TISDAG

image347

Nu har jag lunchat med Lina. Vi tänkte passa på den dagen vi var hemma både två. Så kollade vi ett avsnitt 2A också, herregud vad töntiga vi är. Men skitsamma. Vi gick även till centrum, det var 50% rea på jeans och jag är verkligen i behov av det. Men vad äre för jädra storlekar? Det fanns typ inte ett enda par i min storlek, möjlitvis av de dyra paren men de orkade jag inte ens prova. 1000:- eller mer känns inte som min ekonomi.. jag saknar systis.

NI BEHÖVER OSS.

Jag är ingen feminist, jag har aldrig varit det. Alla är lika mycket värda, det är en självklarhet. Men det som händer nu har gått för långt, allt snack om feminism är som att vi bara skulle byta. Att kvinnor skulle bli mer värda en män nu, för att ta igen de år som gått ungefär. Det är fel. Samhället ska vara rättvist behandlat, alla är lika mycket värda. Är det svårt?

Däremot blir jag riktigt förbannad på de som säger att kvinnor är inkompetenta och inte behövs i samhället(du vet vem du är!) Jag tycker det är skittaskigt att säga så. Du vet att du behöver oss, utan kvinnor skulle du inte ens existera lilla gubben. Och dessutom skulle du vara bög, du älskar tjejer, vafan håller du på såhär för? Jag tar också åt mig av sånt, det ni säger är att jag som kvinna inte behöver existera. För jag behövs inte. Jag förstör bara för er. Skulle ni bli glada om någon sa till er att ni är inkompetenta och inte behöver finnas till? Ja, det var ett tag sen jag hörde någon säga det. Och ja, jag blir faktiskt uppriktigt ledsen.

...

13 BEVIS PÅ ATT DU ÄR KÄR

13. Du kan inte vara arg på personen längre än en minut
12. Du läser sms från personen om och om igen
11. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
10. Du känner dig blyg när du är med honom
09. När du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
08. Bara av att höra hans namn ler du
07. När du tittar på honom ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med DEN personen
06. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
05. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på
04. Du blir "hög" bara av hans lukt
03. Du ler för dig själv när du tänker på honom
02. Du skulle göra vadsomhelt för personen
01. Medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!

Jahaja, det var ju intressant...

JAG ÄLSKAR DIG.

Någon mer än mig som tror mer på dem som skriver "jag älskar dig" istället för "älskar dig"? Eller är jag bara överanalyserande?

SYSTIS

Jag blir gaaaaaalen. Jag vill ha min kamera här hemma! Jag erkänner, jag är kär i den lilla krabaten. Han har varit här hemma i ett halvår och helt plötsligt får han för sig att sticka och hänga sig! Knyt upp knuten nu där borta, jag vill ha hem systis. Jag vill fota, fota, fota. Snälla, kom hem, i need you.

RADIOS IN HEAVEN


Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Den här låten får mig att börja gråta.
Dör någon i min närhet, då lovar jag att spela den på begravningen, jag kommer sjunga den själv. Vackert eller inte, den betyder någonting. Spela den på min begravning, snälla?

BACK TO BUSINESS

Första skoldagen är över, men skola och skola. Det var lite information och resten var bara chill med vänner. Men jag känner mig ju fortfarande inte särskillt taggad att börja skolan om man säger så. Jag fick reda på falungrupper, och jag är nöjd. Jag vet iofs inte vilka som är i gruppen, förutom Anna och det funkar perfekt för mig eftersom vi hade tänkt köra hemkunskap tillsammans om det gick, och nu går det ju! :) Det känns faktiskt väldigt skönt.

Nu är det två hemstudiedagar på raken för att ha utvecklingssamtal osv. Jag hatar det. Jag fasar verkligen för att gå till dessa samtal varenda jädra termin. Det är tråkigt, jobbigt, pinsamt och jag tycker inte om dem alls. Bara tanken att alla är där för min skull, och att de pratar om mig gör mig bara låg. Jag tycker inte om sådan uppmärksamhet.

Nu har jag legat och tittat på Top model 2 i ungefär 3 timmar, yes i like it. Jag har ingen aning om varför, jag har inga planer på att bli model what so ever så jag har ingen aning om varför jag tycker det är så kul att kolla på. Men det är snygga människor där, jag antar att det är det. Jag väntar ju som en galning på att Top model killar ska komma. För visst måste det väl komma? Jag missade ju alla avsnitt på hunkjakten och missar alltid Janice program. :( men herregud, få mig att sluta! Vad håller jag på med!? shit...

HELVETE

HELVETES JÄVLA PISS, jag kommer bli sjuk igen.

BACK TO HELL

Helvetet står framför oss, det känns verkligen så. Aldrig har min motivation varit så låg, aldrig har mina prestationer varit så låga som förra terminen. Varför skulle det gå bättre den här terminen? För att allting är så deprimerande, det sista av allting? Jag är grymt trött på den här skolan, trött på att jag inte klarar av det jag trodde jag skulle klara av, den här terminen måste man prestera bra. Just därför kommer jag inte göra det. Jag klarar inte av press, jag lägger mig hellre på marken och väntar på att någon drar upp mig igen. Jag har aldrig haft kämparglöd, det finns ingenting inom mig som säger "du kan klara av det här" som alla andra har. Istället säger rösten "du kommer aldrig klara det här". I am dead.

HEJ

Läste på portalen att vi går i skolan från 9.00 - 11.30 imorgon, alltså en rätt soft dag. Och sen har vi ju hemstudiedagar både tisdag och onsdag, så det blir ju skönt. Kanske ska man ta tag i plugget redan då? Ja, hur som helst blir det inget plugg idag. Jag ska strax iväg till Elin, och sen får vi se om det händer något ikväll! :) Jag hör väl av mig under dagen...

LÄNGTAN

Jag sitter och kollar runt på olika bloggar och hemsidor. Överallt finns det folk som är så otroligt bra på photoshop och andra program, jag ser upp till dem. Jag blir verkligen avundsjuk och får en enorm längtan. Jag älskar sånt, jag vill alltid lära mig mer. Jag vill också kunna rita och göra en massa balla saker.  Jag längtar verkligen till lektionerna i media på gymnasiet, jag vill så otroligt gärna lära mig mer! Jag är bara så rädd att jag har alldeles för höga förhoppningar, för det har jag nästan alltid. Men i sånna fall ska jag lära mig på egen hand, jag kan grunderna. Nu har jag i alla fall ett mål, och jag vill verkligen lyckas.


FRÅGA

Bitch, hora, slyna / sötnos, älskling, vännen. Vilket föredrar ni att era vänner kallar er?

ÖGONBRYN

Ögonbryn, hur ska de se ut? Mörka eller ljusa, tjocka eller tunna, långa eller korta, böjda eller raka? Folk brukar säga att jag har rätt bra ögonbryn, jag kan väl bara tacka Frida för det eftersom hon gjorde första gången och de brukar hålla sig så. Självklart fixar jag dem, men de håller sig helt okej. Men de blir ju såklart förjävliga rätt ofta. Jag tycker det kan göra så förbannat ont, men jag är antagligen rätt klen.. Men ja, hur tycker ni de ska se ut?

HJÄLP MIG

Enda/Ända, endå/ändå, ens/änns?  Vilket ska man använda? Vad betyder dem och i vilket sammanhang ska man använda vilket? Jag blandar alltid ihop dessa och behöver verkligen hjälp!

NI BETYDDE, EN GÅNG

..jag saknar det ni var, men det ni är nu vill jag ändå inte ha.

LATTE

image344
Hur kommer det sig att 90% av alla tjejer i min ålder är galna i Kaffe latte? Jag har aldrig gillat kaffe, tycker det är för stark och har äcklig smak med vidrig eftersmak. Men alla andra verkar älska det, just nu är alla inne i någon kaffe-latte-beroende. Man ser alltid någon dricka latte, man hör alltid någon prata om latte. Varför? Jag slår vad om att flera av dessa 90% inte ens tycker om kaffe, men följer trenden. Skulle jag någonsin falla, skulle jag falla för att det ser så otroligt vackert och gott ut.

F & E

image343

systrar, jag älskar er. <3
*jag ser galen ut*

FRISÖREN KLARADE SIG FINT

Gamla äckelfrisyren är borta och nu är jag tillbaka till en något normal frisyr igen. Lina var duktig på att klippa, även om hennes strategier kanske inte var på proffsnivå.. "Kan du hålla fram den här hårslingan?" Men jag är nöjd, du var duktig Lina. Nu ska jag tydligen med och kolla på soffa m.m. Och ikväll ska vi till Adam. Jag återkommer senare, ciao

FRISÖR LINA

Lina ska klippa mig imorgon, vågar jag?
det kan faktiskt inte bli värre än sist, jag såg förjävlig ut i håret den här terminen. Och dessutom ser jag verkligen hemsk ut nu också. Men vågar jag låta henne? "du är i säkra händer" säger hon, men...? ;) Hon har ju klippt andra. Shit pomfritt...

SPEARS

image342

Det är väl ingen nyhet att Britney's lillasyster är gravid? Hela världen vet väl det vid det här laget, poor girl. Men hon valde det själv. Har man läst någonstans att folk tror att det kommer gå bra för henne? nej. Hon är sin syster upp i dagen, till utseendet. Varför skulle hon vara annorlunda med barnet? Men, det är bara hoppas på det bästa. Jag tror i alla fall att hon kan klara det, jag har alltid tyckt hon var så söt. (när det gäller mig och kändislivet, så bryr jag mig bara om utseendet. vad är kändislivet annars till för?)

HÖRRUDU GULLET, HARU SETT ATT VI HAR SAMMA TEMA?

Jag är så trött på att vara sjuk! Mer än hälften av mitt lov har jag legat hemma och vairt sjuk, och veckan innan lovet låg jag också hemma! Är jag inte frisk imorgon, då blir jag galen. Men självklart ska vi bort på kvällen, så jag kan inte hitta på något. JIPPI! Jag kan inte heller planera nått, jag vet ju inte när jag blir frisk. Och dessutom är det torsdag idag, det är fasen bara en helg kvar på lovet. ååååångest! jag vill inte ens tänka på det, det är deprimerande...

Saker jag vill/måste göra så snart som möjligt:

- Träffa Lina
- Raca Andra Avenyn
- Gå på bio två gånger innan 29 januari
- Träffa Elin!
- Träffa folket
- Pluuuugga...
- Träna
- Åka pulka
- Ha snöbollskrig
- Filmkväll
- Shoppa

You name it. Fan, jag måste bli frisk.


SEMESTER!

Efter en lång kväll tillsammans med Adam o co har vi nu beställt en resa. Teneriffa blir det, på påsklovet. 23 mars åker vi. Tycker Teneriffa känns rätt trist och old, men jag bryr mig faktiskt inte. Att vi ska åka utomlands snart känns bara hur skönt som helst! Mitt i all skolstress, och jag kommer inte missa en enda skoldag. Toppen säger jag bara :)

Bloggen har varit halvdö nu ett par dagar men jag skyller på att jag har varit sjuk. och dessutom inte haft ett jädra piss att blogga om. jag har börjat kolla på Andra Avenyn nu, ni vet den där svenska serien. Och ja, jag är efter. Men jag började kolla igår(på nätet) för Linas skull, så ska vi raca sen. ;) allt för dig Lina, annars hade jag inte suttit här i timmar! Men det är ändå helt okej att se på, man fastnar liksom. Sen blev det ju lite småäckligt när två killar började hångla och ta av sig kläderna.. Jag har absolut inte något emot homosexuella, men jag vill helst inte se på. Jag har även tänkt på skillnaden på synen för killar och tjejer gällande bögar, eller min uppfattning av den i alla fall. För mig är en bög någon som är modemedveten och lite sliskig av sig(jag menar inget illa med det) När jag tänker mig en bög tänker jag mig en överdriven brat ungefär. Men för killar är en bög en mes. Någon som är lite mer tjejig, lite mer lugn och sansad. har jag fel?

Hoppas ingen tar illa upp av det jag skrev, för jag menar inget illa med något av det.

SÖMNPROBLEM

Jag har vänt på dygnet helt, och säkert så tänker alla andra att det är väl bara gå och lägga sig tidigt ikväll så blir det bra sen. Men så funkar det inte för mig. Jag har ett x antal timmar jag måste vara uppe på en dag, om det nu är 14-15 timmar eller vad det är. Bara om jag är ruskigt sjuk(alltså inte som jag är nu) så kan jag somna tidigare. Jag har börjat sova längre på dagarna, jag tycker inte om det alls. Jag vill inte sova så länge, men på något sätt lyckades jag göra det. Nu är det ju så att jag har somnat tidigast fyra, 3 nätter i sträck nu och detta innebär att jag sover längre på morgonen. Så idag satte jag klockan för att stoppa det hela, men inte fan funkar det!? Självklart är jag en sån believer på mig själv att jag tror att jag ska hålla mig vaken, så jag ligger kvar och gosar i sängen ett tag till. Och vipps, så är klockan halv två. helvete! Imorgon SKA jag upp.


NYÅRSLÖFTE

Mitt nyårslöfte

- sluta bita på naglarna

Det löftet har jag haft flera år nu, men förstår ni hur otroligt svårt det är!? Det är som att sluta äta mat typ...

FYRVERKERIER & TJAFS

 
image339
  

Jag är fortfarande sjuk, och min motivation till att börja skolan är lägre än någonsin. det är en vecka kvar, sen börjar helvetet. P-I-S-S! Nu måste jag bli frisk, jag har lov förfan!

Jag bloggar när jag har något vettigt att säga, för det hade jag inte nu.

jag saknar systis, men bilderna blev helt okej med kompaktkameran också, eller?

VÄLKOMMEN 2008

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Nu har jag varit ute och kollat på raketer, det smäller än.. Men det regnade så jag gick in. :) Jag älskar fyrverkerier! Hur balla som helst, jag tror jag till och med fick ett par bra bilder! Och hittills verkar ju tekniken fungera, kommer ni ihåg 2000? När de trodde att datorer och sånt inte skulle klara av årsskiftet? Haha.. Vi lever än! Nu är det alltså 2008, undra hur lång tid det kommer ta innan man lär sig att säga 2008 istället för 2007. Det tar ju alltid lite tid...

Nej men gott nytt år allesammans :)