MOGET!


Jag fattar inte.. Både Britney Spears och Lindsay Lohan( och en massa mer! ) verkar finna det så otroligt roligt att bära kjol/klänning och strunta i trosor.. varför!? det är ju inte snyggt precis..

OBOY, vilket vackert väder..

Antagligen, som jag nu börjar komma fram till, så tål jag inte oboy. Det är så jädra pissigt att vara mot just oboy som är så himla gott! Men jag tänker fasiken skita i det. Jag har inte ont varje gång jag dricker det, så varför ska jag inte dricka det!? jag ska bära med mig tabletter vart jag än går, så är det bara ta en ifall jag behöver. Det verkar ju göra ont även fast jag inte har druckit oboy så jag behöver väl bara dricka det mer sällan, vilket jag redan gör. Det är bara det att ibland så gör det så chockerande ont! sådär så att man nästan får panik.. det kan väl fasen inte bero på oboy heller!? jag tänker i alla fall inte bry mig!

och ja, eftersom min rubrik handlade om det, så måste jag väl ta upp det med.. vädret är bra nu! såhär vill vi ha det! nu ska det bara bli varmare, och varmare.. och sen ska jag förändras lite också..


PÅSK

Snart är det påsk, :) Jenny kanske ska sova här i Påsk. Det blir najs om det blir så.
När jag var liten fick jag aldrig leta ägg, men när jag fick veta att andra gjorde det så har jag också tvingat mina päron att gömma ett ägg till mig. Det har de fått göra de senaste två åren. Är jag töntig? jaha, men det skiter jag i! för det är kul! :D

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA DÄR UTE SOM LÄSER MIN BLOGG!
(just nu är ni  lite dåliga på att kommentera tycker jag..)

HÖHÖ

Jag har sett Balla da li-Andreas idag! bara så att ni vet liksom..

Nu är det så enkelt att jag kommer skita i det där, jag ser ut som jag gör och jag är som jag är. Och det får alla helt enkelt finna sig i..

REKLAM.

Jaa, va otroligt många fula reklamer det finns.

Som t ex Tre reklamen som sänds på tv nu, där det är en tjej som läser en text som visar. Det låter verkligen precis som om tjejen sitter och tuggar tuggummi när hon läser, lyssna nästa gång så får ni höra!

Och vårat kära stoa köpcentrum i stockholm, Farsta Centrum. Vem har inte sett den otroligt jättefula reklamen för Farsta där det är en sjukt gammal serie som spelas.. Det brukar typ vara en man och en kvinna och kvinnan säger "I'm Pregnant" och sedan kommer typ en bild med en massa affärer och nån snubbe säger att det finns över 100 butiker i Farsta. jag fattar inte poängen!?

ta mig tillbaka, snälla

Allt var så himla bra när man var liten. Man brydde sig inte om hur man såg ut, för man ju så himla söt i alla fall(man tänkte ju inte på det men..) Man gick på kalas hela tiden och fick en godispåse och behövde inte änns tänka tanken att man kanske skulle bli tjock. Man vaknade tidigt varje morgon så att gå upp på morgonen var inte ett rent helvete. Man gick i skolan/på dagis men där gjorde man i alla fall inte något jobbigt och man behövde inte ha några tankar om att man ligger efter. Man var aldrig irriterad eller bara allmänt tonårig. Man var aldrig irriterad på sina föräldrar utan bara älskade dem och avgudade dem som man borde göra.
allt var bara så jävla enkelt och bra!


ÅH

åh, va trött jag blir på det där! kan jag inte bara få vara som alla andra?

FREDAG

Idag har jag haft studiedag. Jag har städat en del av huset(åh, va duktig jag är!) och sedan har jag varit hos Lina :) Vi höll mest på att fixa och dona med hennes moppe, göra den ren och sånt(gud va duktig jag har varit idag alltså! ;D) som belöning fick jag sen åka moppe, vi åkte runt lite överallt. det är så himla härligt!!! det har egentligen inte hänt så mycket idag.. Ska kanske träffa Jenny senare, men vi får se hur det blir med den saken..

(Lina och jag står och luktar på en deo för män)
Lina: Det luktar pepparkakor!
Petra: Nej, det luktar kille!
Lina: Men killar luktar pepparkakor!

höhöhöh!

TUNGA

Har ni tänkt på hur tungan ser ut egentligen? Är den inte hur knäpp som helst? som en helt egen figur.. Och vad innehåller den? ja, inte är det kött i alla fall! en massa senor och typ...klumpar?

image52
dagen i ära får ni en bild på mig, där min tunga syns ;)
det blir en utmaning, hur många vågar lägga ut en bild på sig själva på bloggen när de visar tungan? ;)

VÅRVÅRVÅR!

Idag är det riktigt vårväder! åh, det är så mysigt!
Imorse var det ganska kallt och ruggigt så jag var inte förberedd på någon värme när jag kommer utanför dörren till skolan(freedoooom!) och är påväg hem. Men jisses vad härligt det var! Alldeles varmt och soligt och ja, aldelles underbart!!!! :)

ka-ching(okej, jag har nog tröttnat på den frasen snart.. frasen varar inte länge!)

BARNUNGE

Ibland beter man sig verkligen som en barnrumpa. Idag var en sån dag. Jag vet inte vad det är med mig, men allt har bara blivit fel. Jag orkar inte.. ville bara säga; förlåt alla som jag på något sätt har betett mig illa mot idag!

ka-ching! (ohooo, jag kom ihåg det än!)

WIERDO

Det är så himla knäppt. Men jag har fastnat för både Tokyo, med Danny och Cara Mia, med Måns. Det är helt knäppt. Men de fastnar! och..jag gillar dem! det är knäppt menmen.. Det gör inte mig något.. :)

ka-ching! (jag har funderat på om detta ska bli min signatur!xD men jag får se hur länge jag kommer ihåg det.. kanske typ till..nästa inlägg?)

VÅFFELDAGEN!

Ni har väl inte missat att det är våffeldagen idag, mums! :D
våffla
älska våfflor!

KAMERAMAN = NOBODY?

Jag har funderat på en grej.. Idag t ex så såg jag en dokumentär(inte frivilligt..) där en snubbe skulle dyka i nån typ..damm eller nått..och då sa alla "Han är den första och enda som har dykt i den här dammen/sjön (what ever de nu sa..)" men kameramannen då? Han var ju fan i först! men nänä, han räknas inte? :P det finns otroligt många exempel på sånt där kameramännen inte näms, jag tycker det är ganska skumt..


TRÅK

Sånna här dagar vill man bara bort från allt. Nyss hade jag jättekul, Jenny var här och allt var bra. Men nu.. jag vill prata med nya människor, var som helst! Jag vill bara..prata! Jag har dötrist.. Någon som vill snacka- fråga efter msn! hihihi(nu kände jag mig som en fjortis men det skiter jag i!)

LISTA! xD

FAKTA
Smeknamn: Hett, Pettson, Petrus.. you name it! :P
Födelsedag: 18 april ( snaaaart, glöm inte att gratta mig :) )
Bor: in Tyresö!
Arbete: jaduu... öhm..skola?

NÄR...
Åt du senast: idag! :P
Läste du en bok senast: I veckan började jag läsa nån engelsk bok till skolan..
Köpte du något senast: öhm..en liten brödbit på seven-eleven!
Sjöng du senast: För högst tio minuter sen.. Med Jenny :D
Klagade du senast: öhm..det var nog inte länge sen..

FAVORIT...
Plats: Många :)
Drog: Musik ;)
Fordon: båt typ...
Film: The Holiday är ju för bra alltså!
Djur: groda :)
Affär: none
Café: ´Det där där de säljer brownie och mjukglass i gallerian! hihihih
Skor: skate!

BRUKAR DU...
Titta på dig själv i spegeln: mjo..
Gnälla: jadå, det gör jag mer än jag behöver
Skrika: njae..
Sova: hihihi, så ofta jag kan :D (nä, men så mycket jag behöver kanske.. )
Drömma mardrömmar: det var ett tag sen nu..
Klä dig i svart: alltid
Hata folk: det händer, tyvärr
Lita på folk: ja..

VEM...
Saknar du: MICKA!
Gjorde dig riktigt glad senast: alltför många.. :) Men Jenny var här sist, hon gör mig alltid glad!
Fick du sms från senast: Jenny

HAR DU...
För många vänner: Man kan väl aldrig få för många?
Tvångstankar: hmm...säkert...
Någon annan psykisk sjukdom: nej, förutom att jag har nån fobi för knivar och ser filmer där jag skär mig varje gång jag håller i en större kniv än en fruktkniv.. :P
Färgat håret: nej..
Gjort bort dig rejält: vem har inte?
Sagt jag älskar dig till någon idag: nää..
Varit kär: mjo..
Blivit kär i någon på nätet: vet inte
Dumpat någon: Mm..(men inte seriöst..)
Blivit dumpad: ..?

HUR...
Svarar du i telefonen: Hallå i mobilen, i hem telefonen Hej det är Petra
Fördriver du tiden: Sjuuuunger eller kollar igenom alla gamla kort på mobilen(orkade inte ändra Ellinors svar, för det är exakt samma.. :P
Tjänar du pengar: jag öhm..får månadspeng!
Bäddar du sängen: jag öhm..bäddar?
Ofta diskar du: På torsdagar, när det är min matlagningsdag..
Ofta städar du: olika.. :P
Många stör du dig på: ganska många..

EJL, EJL, EJL!

Jag sov hos Ejl inatt, vi hade det jättetrevligt :)
Vi såg "notting hill"(jag vet, en film som alla har sett. men det hade inte jag!) och en bit av Star Wars. Vi såg också "vintergatan". Åh gud, vad jag älskade Vintergatan när jag var liten. När vi var på fritids på skolan och alla satt där framför tvn och räknade ner, åh. Jag saknar det ;)

Sedan kollade vi på Let's Dance, jag såg mitt första hela avsnitt ;)
Ejl - "Åh! Gud! vilken snygg bögig kille! (hon snackade om någon av bakdansarna till Måns.. haha! )
Sedan bytte vi till Legally blond(ni måste tro att vi satt vid tv hela tiden.. :P) haha, den är bra xD "Bend..and snap"(eller vad de nu säger, det är i alla fall kul när hon tjocka tanten i lila overall börjar dansa.. :P )

När klockan var typ tolv gick vi ut på promenad, det var sp himla skönt. Jättesvalt och härligt. Vi gick runt lite överallt, och bort i Gudö. I gudö mötte vi nån något påverkad kille som sa "tjena tjena".. Han kunde inte änns fokusera blicken, hihihih. Usch, det där får mig inte frestad av att bli äldre(fråga om ni vill ha en närmare förklaring..)

Idag vaknade vi, käkade pancakes till frukost(mums) och stack sedan till stan där vi knalla omkring ett tag innan Ejl skulle på match.. :)

Snart kommer Jenny, och vi ska träna till musiken som vi ska redovisa på torsdag. Nu ska jag gå och träna min dagliga dos styrketräning!

PS. någon som vet vart Linus är idag, hon svarar inte på mina sms. det är liksom katastrof då! DS.

SKIT

Förlåt alla mina kära läsare, jag sumpade det! jag har bitit igen. faaaaaaaaaaaaan! Men jag ska ta tag i det igen, nu!

/En missnöjd bloggare...

ÄNTLIGEN!

Lina hjälpte Jenny och mig, så precis i perfekt tid, blir vi färdiga!
 Jag tillägnar detta inlägg till en otroligt bra vän, en ägande vän, vi tycker om dig! Lina!


TÄVLING

Hihihi, nu kommer ännu en liten tävling, men för att så många som möjligt ska kunna vara med och leka med mig så får man högst svara på 2 "uppgifter" var, och inte göra som Ellinor och säga alla på en gång ;) haha

Så, nu gäller det för er att komma på glasssorter, jag har mixat med bokstäverna, vissa kan vara på rätt plats, vissa inte. Har jag med ett mellanslag så finns det en mellanslag i ordet, detta betyder inte att mellanslaget ska vara där det är då.

- nadmul gemman

- lipopca

- glepinig

- pitotp

- wasnihsd

- mida

- gnogre

- norettco

- oselro

- wetsirt


Så.. nu får ni (kanske) något att klura på ;) hihihihi

tack för mig!

nu bär det av till skolan, *suck*


SVARA TACK

Hur ser snygga ben ut? svara gärna xD

LIKHET

image51
Har ni någonsin funderat på hur lika de är!? :) (eller är det bara jag som har tänkt det...?)

VILKEN VECKA!

Nu har jag varit i Falun en vecka med skolan... En fullsmockad vecka, och nu ska jag redogöra den för er.. håll i er, det blir en låååång resa.. :P
Faluns..
..musik:
Cara mia och I'm Yours.
..blä ord: Buko!
..torsdagens höjdpunkt: När Anders ramlade på rumpan utanför fönstret xD


Måndag, Jag mådde dåligt på morgonen men bestämde mig för att åka i alla fall. Och jag gjorde rätt, efter lunchen när vi kommit fram mådde jag helt okej. Vi hade HK som första lektion, antagligen får Jenny och jag MVG för vi gjorde ett bra jobb. Men jag var ju helt slut i huvudet och hängde inte med på någonting alls, helt sjukt. Jenny och jag traskade sedan upp till Lugnet, backhoppningstornet. Det är så hiiimla högt, jag är så himlans höjdrädd har jag märkt, fy fan.. :P Sen dansade vi järnet på rummet, vi hade det otroligt trevligt..

Tisdag, Vi hade träslöjd hela dagen, slipa slipa slipa. Åh, va jobbigt det var... Sedan sket vi i att äta på gården och stack ner till "stan", Jenny och jag. Vi kollade i några affärer och sedan käkade vi på donken.. :P sedan gick vi till Hemköp och köpte en tidning och lite godis.. :P

Onsdag, träslöjd hela dagen igen, slipa slipa slipa. Men ringern blev ju bra tillslut! Vi gick ner på "stan" igen och åt på donken igen.. Vi letade också upp Kuckelikana, som niorna har talat om så mycket.. ^^ sedan hände lite till saker när vi kom tillbaka..

Torsdag, vi hade bild på morgonen. usch jag höll på att somna när vår käre bildlärare sitter där och snackar om något helt ointressant.. menmen.. På eftermiddagen hade vi utepass, detta innebar att vi skulle åka längdskidor. efter en 5 km lång sträcka på längdskidor hade jag blödande knogar(inte mycket men jaja) och blåsor på båda tummarna, aj! Vi tog skidorna på ryggen och gick upp för backhoppningsbacken, kan ni fatta!? vi gick upp där. Usch jag var så rädd, när vi hade kommit halvvägs fick jag total panik och Jenny blev till och med chockad över hur jag spurtade på.. Hahah, fy sjutton..
Sedan blev det spel med Henke, Emelie, Jenny och Maria, alfapet. Jag suger på det, men det var trevligt ändå..

Fredag, vi började med att städa och packa på rummet, pust. Sedan var det NO, vi skulle typ redovisa allting, men det gick bra tror jag. Sedan var det lunch och sen skulle de andra åka hem. Så Adam och jag tog våra väskor och gick ner mot Falun.. Snacka pinsamt det blev när alla tre bussar skulle åka förbi oss när vi gick där xD
Sedan gick vi till Adams hotell och låg där. Och gick sedan och bowlade, jag sög (men jag slog faktiskt 2 strike, och jag hade faktiskt en stoooor blåsa på tummen!)
Sen kom mamma och pappa och vi åt middag och sedan gick vi och la oss..

Lördag, vi gick upp tidigt och åkte iväg till Bjursås. Det var kul åkning och det gick bra, men det blev ju lite tråkigt eftersom jag redan åkt där och det inte är så stort. Menmen.. Det skumma var att jag jätteofta, mitt i backen, fick känslan av att jag verkligen borde ha på mig flytväst! det var jätteläskigt, hela tiden blev det så! :P
På kvällen gick vi ut och åt och Adam och jag satt och lyssna på musik hela kvällen..

Söndag, vi gick upp tidigt och såg att det öste ner snö utanför. Men vi åkte tillbaka till Bjursås i alla fall och det gick ganska bra att åka idag med. Vid halv tre eller nått började vi åka hemmåt.. Nu sitter jag här och vi har upptäckt att mammas bil har blivit stulen i natt, jippi!

FALUN

Jaha.. Nu sitter jag i Falun, vi har haft HK, jag var helt slut i huvudet men förhoppningsvis får Jenny och jag MVG i allafall, för det smakade ju gott.. Jag mår fortfarande lite mysko, men jag antar att det inte kommer hända något..

Vi var uppe vid backhoppningsbacken, eftersom vi bor precis brevid. Gud, jag får svindel. Jag är så himla höjdrädd, jag är knäpp...och inte går det att komma in på msn heller! :(
aja, orkar inte skriva mer med det här knäppa tangentbordet..

HA DET TREVLIGT, PETRA!

BLÄ

Jahaa... nu har jag varit sjuk idag, eller ja. jag har varit illamående hela dagen, usch. Det går över, men just nu känner jag lite igen. Men det händer ingenting och jag har kunnat äta och stå upp hela tiden så det är nog lugnt. Sticker till Falun imorgon, så ni hör ju inte så mycket av mig antar jag.. Hoppas ni klarar er(haha)

hoppas ni kommer sakna mig.. xD

MR BEAN

image50
Hahah, är han inte skön?
Gud, jag skämms alltid så himla mycket när jag kollar på det, men jag älskar det! :D ( vem gör inte? )

MELODIFESTIVALEN

image49
Jaha.. jippie, The Ark vann. Jag jublar! Herregud, har han på sig de där kläderna och ser ut sådär, så kollar jag inte! Han ser helt knäpp ut och låten är inte änns bra.. Fattar inte varför alla gillar dem...

jag som tyckte cara mia var lite skön xD

MUSIKVIDEOS

image48
Hahahah, ser ni Timbaland där(han är cool), ser ni hans valkar på huvudet.. :P Lina upptäckte det, jag tycker att det ser lite kul ut.. ^^

Jag har funderat på en sak.. (Jenny kommenterade, sen dess har jag börjat tänka på det)
I de flesta musikvideos som "svarta" gör, dvs typ Akon , Obie, Snoop Dogg osv, så är de fångar! Det är så töntigt, ärligt. Tycker dom att det är coolt att vara det. Både Snitch och Smack That med Akon så är de det.


HALSTABLETTER

73111-47
Den här ska tydligen vara "tagen till en ny nivå" vilket jag inte märkte alls.
Jag hoppas bara att den inte kostade mer..
Har ni sett reklamen? Reklamen handlar om en halstablett, och jaa.. vad ser det ut som!? Reklamen är hur sensuell som helst.. ^^
Jag har funderat på en sak.. Är det bara jag som typ får sår i gomen när jag har halstabletter i munnen?
Måste få svar på frågan..

ROLIGA HÄNDELSER...

..idag och igår..

Vi lyssnade på Bara B:n som Galenskaparna har gjort, det slutade med att vi försökte göra egna.. "varför visst Virre var våren var?" HAHAHAH, vi är så himla bra.. Har lyssnar på de där hur många gånger som helst xD
Bille, jag, Adam och Anna gjorde detta..

Sedan gick vi ner till aulan, och Adam snodde min penna. Och kort som jag är(!) så nådde jag inte upp, när han la pennan längst in på skåpen. Sedan fick Anna ner den(tack) och då sparkade jag Adam och Bille(som har hjälp till lite..) lite på smalbenet, och Jag klev lite på Billes fot.. Sen har jag ingen aning om vad som hände, men på något sätt lyckades Bille putta mig(inte ovanligt..det verkar vara ofantligt kul att göra det efter som jag flyger iväg..) och eftersom vi stod vi skåpen så åkte jag iväg, lutandes mot skåpen.. Tyvärr så finns det ett slut på skåpslingan.. så, ja vad händer? Jo, självklart så ramlar jag bakom skåpen, och eftersom vi skulle till aulan så stod det ju hur mycket folk som helst där. Och såklart, så ramlar jag på dem! det är så äkta mig! gaaah, så pinsamt! :D men ganska kul.. och jaa, mina kära vänner fick sig ju ett gott skratt i alla fall..

Och idag.. jaa, så mycket kul har väl inte hänt.. Vi dansade på idrotten.. De flesta av killarna var faktiskt helt okej.. Men sen.. när JO skulle dömma, så kommer jag ju såklart med en liten pluttkille som inte kan dansa och inte hade lärt sig något! och som tycker det är jättetråkigt.. Åh, jag blir så irriterad! :P

HIHIHIHH

73111-46
Förlåt men..är han inte snygg!?

GROW UP!

Ååååh, jag är helt slut i huvudet.. Det här har varit den sämsta veckan någonsin(i skolan) niorna är borta, och det är total kaos! idag i aulan blev jag så jävla förbannad, de där sladdertackorna kunde inte hålla käft en enda minut! Gaaah! jag har huvudvärk och allt är helt knöppt pga det..Jag orkar inte med skolan när det är såhär...

GAAAAAAAAAAH!

Åh, jag orkar inte! Skolan är bara för mycket.
Och konstigt nog är det faktiskt inte själva skolan jag klagar på denna gång. Men fy fan, jag kan inte få ett enda skit gjort i den här jävla skolan bara för att sexor och sjuor( och säkert åttor också, men de är inte lika iiriterande..) springer omkring och skriker och knuffas och guuuuud! Jag får seriös panik, jag klara inte av det. Och nu är niorna borta, detta är totalt outhärdligt! Man blir ju helt snurrig..

jag orkar inte

LISTA :D

 Höger- eller vänsterhänt: Höger! :D
Humör just nu: Irriterad men glad
Favoritgodis: choklad, allt med choklad!
Kläder just nu: Jeans, linneo och en tröja.. och underkläder då..
Musik just nu: There is - box car racer
Sommarplaner: Inte mycket, en bra sommar bara..
Hur många kuddar sover du med: en.. :P
Spelar du nåt instrument: Nope
Morgon- eller nattmänniska: natt!
Vem är viktigast för dig: vänner/familj betyder mycket.
Bio eller promenad: bio, men promenad är aldrig fel med rätt personer och rätt väder..
Är du kittlig: Skojjar du? :P
Snarkar du: Inte vad jag vet..
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Tvestjärt( eller hur det nu stavas.. ) uuuuusch!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna typ..trolla eller nått, och om det inte går så vill jag kunna flyga( fast jag är höjdrädd*-) )
Vad vill du jobba som? Fotograf.. men det lär jag ju inte lyckas med..
Stökigt eller välstädat? stökigt! :)
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, fast fy sjutton..
Gillar du att sjunga? hmm...jag föredrar nog att mima, fast jag sjunger och mimar hela tiden..
Anser du att du är stark? Njae, nää. Fast jag håller på att träna :D
Vad gör du om du får hicka? Låter det vara där..
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren :)

HAHAHA



Ursäkta? Hörde jag fel, eller finns det inte en enda korrekt ton i den här låten!?
Hade de här gått vidare hade jag..jaa, usch vad hade jag gjort.. :P

MÅNDAG

Jaha..idag började skolan, jiippiiie!

Jennys sysselsättning för dagen: Jaa, vad kan man kalla det.. Lägga sig över mitt huvud, ligga kvar där och rufsa mitt hår och köra upp näsan i mitt ansikte, i sådär en...halvtimme?

Nej.. nu ska jag ta och köra min dagliga träning..( 30 armhävningar, 30 sit-ups och 30 rygglyft ;)

" I could be brown, I could be blue, I could be violet like sky, I could be hurtful, I could be purple, I could be anything you like "
- Mika - Grace Kelly


HAPPY BIRTHDAY!


GRATTIS JENNY 15 ÅR IDAG! :D
bästaste

HÖHÖ

Citat från ett mattepass för länge sedan.
Bille, jag och Frida sitter och jobbar, jag håller på och lär mig ekvationer.

Petra: Är jag bäst nu!? *smile* oj! jag menar..gjorde jag rätt?

FREDAG

Jag gick upp vid halv tio imorse, tog det lugnt. Och sedan satte jag på de första 4 avsnitten av The OC, de är braaaa!
Sedan bråkade jag en massa med mamma, och det slutade sedan med att hon och jag tog bussen in till Enskede Bowling, där vi mötte pappa och vi bowlade tillsammans..
Jag slog faktiskt 4 strike(fast två blev spare eftersom jag hade missat innan :( ) och 1 spare(förutom de där två strikearna då då.. ) Jag är nöjd! :D
Sedan åt vi oxfilé och pom fritt, det är så hiiiimla gott! :) hihihih

jaa, nu händer inte mer..

SPORTLOV!

Jaha..snart är mitt sportlov slut, skiiiit!
Men jag har haft ett förvånadsvärt bra lov i alla fall!

Mitt lov har sett ut såhär..

Måndag
Mamma och jag drog in till stan och gick där.. Efter ett tag kollade jag ut genom fönstret inne på Granit, och gissa vem jag får se? Jo, Frida. Min syrra.. Helt plötsligt, hon har liksom varit på Lidingö och av en slump hamnade vi på samma ställe, och som skulle träffa henne! :)

Tisdag
Gick upp tidigt och åkte iväg till Alby där jag åkte grillor med Lina, hennes bror och hennes pappa. Vi åkte 1,2 mil! Yeah! ;D Sedan åkte vi hem till henne där vi kollade på någon film som heter "thank you for smoking", en väldig skum film som jag inte har någon vidare lust att se. Linas pappa hade tydligen läst på en baksida på en film med Tom Hanks och skulle hyra den, men det råkade visst bli den där istället. haha!

Onsdag
Träffade Jenny efter lunch och skulle jobba musik, det gick ju jääääättebra. Vi hittade ju på lite iallafall.. Sedan kom Lina hit och vi kollade på The OC och Top model, haha! Sedan sov hon här. Vet ni en kul sak?

Hon pratade i sömnen! haha, men det fattade ju inte jag, hon väckte mig 3 gånger. Och varje gång pratade jag med henne, för jag fattade ju inte att hon inte var vaken xD

Torsdag
Vi vaknade, kollade på jääääättefula gamla bilder som vi har tagit med webben för hur länge sedan som helst, de är så pass fula att resten av världen absolut inte får se dem.. Sedan bakade vi chokladbollar, mötte Jenny och åkte iväg till Alby(igen) och åkte långfärdsgrillor, första gången för mig, jag ägde. Fast isen var hur dålig som helst, vi åkte snarare båt.. Menmen.. kul var det.
Sen drog vi hem till mig och körde det där spelet "Let's Dance", det var faktiskt ganska kul, även fast mina erfarenheter av dans inte är stora. Vi hade kul i alla fall.
Sen drog Jenny och jag på gympa, 1 % timme långt, det var jobbigt, men kul! :)

Fredag
Ska antagligen hitta på något med Mamma, jag får återkomma om saken! :)