Girls.


. . . I wanna feel the way you make me feel
When I'm with you . . .

EM final

Spanien VS. Tyskland.

Vilka vinner ikväll?

Vinbäääär


Trädgårdens vinbär...

Har varit ute på en joggingtur. Det är nog den tråkigaste formen av träning som finns, och trots det tog jag mig ut idag. Jag sprang nästan vilse i skogen, och hittade en fotbollsplan mitt i alltihop. Sen höll jag på att krossa näsan när jag snubblade på en pinne och flög som en vante. Det känns ganska typiskt mig ändå.

Petra 1993Jag var ju bara tvungen att visa mina danskunskaper. Jag var ju grym!

PS. stillbilden som visas innan man trycker på play var ju skön.. :P DS.

Busstrejk

Busstrejken som kanske kommer ske på söndag har väl alla hört talas om vid det här laget. Frågan är hur länge den håller i sig? Jag bor i Tyresö, där det enda kommunala sättet att ta sig till någon ort i närheten är genom buss. Hur fasen ska jag kunna ta mig någonstans? Ska jag ta cykeln till Gullmarsplan för att ta en fika? Hmpf..

Vi borde få pengar tillbaka för sommarbusskortet, om strejken håller i sig länge.

Man kommer ju inte kunna planera någonting under hela sommaren, eftersom jag inte har en jädra aning ifall jag kan ta oss någonstans! Det suger.

Gröna Lund!

Jaha, gårdagen då. Vi tillbringade ca 10 timmar på Gröna Lund. Jag var då där tillsammans med Anna, Billiam, Malin, Kristin, Robin, Emelie, Louise, Valerie, Andreas och Cicci. Vi hade det sjukt roligt, och diggade dessutom stenhårt till Christer Sjögren som var på scenen 20.00! Jag kan ju säga att jag, som jag redan visste, inte åkte Fritt Fall eller Katapulten - utan jag höll mig till miniversionerna av dem, som jag tycker är skitkul!
Extreme blev det också, en gång - aldrig mer. Den är fruktansvärd, verkligen.

Min röst var inte på topp igårkväll när vi åkte hem, men det får man ta!
Gröna lund [check]. Nu ska man bara få allting annat gjort i sommar..

Drömde föresten inatt att jag skulle börja skolan imorgon, det var lite smått panikartat måste jag säga.


KG here I come!

Jag kom in på mitt gymnasium. Kunskapsgymnasiet, Globen - Media. Ses vi?

hemma från grönan föresten, skriver mer imorgon!

Gröna Lund

Nu blir det visst Grönan med en massa människor imorgon, det ska bli jätteroligt. Undra om man vågar sig på fler attraktioner iår? Jag har ingen koll på ifall det kommit några nya, men uppskjutet och fritt fall finns det inte en chans att jag åker. Höjdrädslan är nog liiiite för stor för det. Berg och dal-banorna is my thing.

Vilka är det som ska med nu då? Och är det någon som också bangar Fritt Fall?

Åk 9 2004-2008


(klicka för större bild)

Från vänster till höger, rad för rad.
(lilla raden i hörnet) Sandra, Karl, Adam.
(raden under, som går över hela trappan)Vincent, Jakob, Emmi, Viktor, Frida, Andreas, Unna, William, Anna, Fredrik, Sofie, Jacop, Kristin, Oskar, Miriam, Charlie, Malin, Christian, Ellinor, Aleksandar, Evelina, Linus, Johanna, Jimmy, Veronika, Kevin, Valerie, Lukas, Nina, Fredrik, Emelie, Dennis, Lisa, Fredrik, Sophie, Alex.
(Översta raden framför trappan) David, Maria, Olle, Anna, Emil, Minna, Simon, Emelie, Daniel, Rebecca, Felix, Åsa, Alexander, Louise, dennis, Victoria, Robin, Anna, Johan, Louise, Jonas, Jenny.

(Mittersta raden) Oliver, Fredrik, Cathrin, Joakim, Annika, Niklas, Jenny, Oliver, Karolina, Billiam, Johanna, Andreas, Emelie, Felix, Cecilia, Rasmus, Michelle, Gabriel, Louise, William, Frida, Anton, Sarah, Oscar, Julia, Vincent, Anjeli, Peter, Sofia, Rasmus, Sofia, Jesper.
(Nedersta raden) Jessica, Michael, Melinda, Mattias, Pauolina, Jesper, Caroline, Alexander, Petra, Johan, Linda, Gustaf, Jennifer, Christopher, Jessica, Pontus, Victoria, Marcello, Josefine, Sebastian, Sandra, Anders, Felicia, Hugo, Josefin, Andreas, Frida, Rickard, Elin.

Älskade nior i KSAB. Ni är fortfarande bäst.
jag glömmer er aldrig

Åh, vad mysigt det är att vara sjuk...

Isoleringen håller i sig, och höll mig vaken ännu en natt. Men inatt bestämde jag att jag skulle take a walk on the wild side typ. Det vill säga, jag flyttade kudden till andra sidan av sängen, och följde med med kroppen. Inte fan hjälpte det. Jag hade förväntat mig att omställningen på något sätt skulle få mig att finna lite ro, men det blev ju bara mer intressant att hålla ögonen öppna för att se allt ur en ny vinkel.

Dessutom låg jag i ungefär en halvtimme och funderade hur fan jag skulle göra ifall jag fick hyllan ovanför sängen i huvudet. Jag la därför min mobil vid örat, ifall jag skulle behöva göra ett emergency call liksom..

Inget hände, förutom att jag vaknade vid halv 8 för att Frida skrek någonting åt pappa - tack så mycket, jag kunde inte somna på en kvart.


A fact's a fact.

Snor verkar vara perfekt isolering. Jag kan numera inte känna någon form av lukt, förutom liiiite kladdkakedoft när Frida bakade tidigare idag. Jag kan inte heller höra ordentligt, snoret verkar ha många vägar. Dessutom verkar snoret täppa till hela huvudet eftersom jag inte riktigt kan tänka normalt och bihålorna värker som satan.

Jag tänkte nog gå o lägga mig nu, eftersom jag sovit så jädrans dåligt de senaste dygnen. Somnar först vid 2-4 även om jag lägger mig 12, ILLA!

Godnatt sötgurkor, typ.

typ grym låt...

Håkan Hellström...

Jag sitter här och funderar över Håkan Hellström, som alla är så hiiiimla förälskade i. Jag själv, tycker han är kass. Jag har under de senaste månaderna försökt börja tycka om honom, och jag kan medge att det inte är något fel på hans tidigare låtar - men det brukar bli så när man har hört en låt många gånger. Håkan var ju, som de flesta antagligen redan vet, på Allsång på Skansen igår. Och överallt stod det flickor i min ålder och grinade som små barn. Varför? Jag har absolut ingen aning.

Jag frågade Felicia om hon kunde förklara för mig varför han är så bra. "Han berör" sa hon, och det verkar ju som resten av Sverige håller med henne. Men jag kan verkligen inte förstå varför. Killen kan inte sjunga, hälften av de toner som kommer ut ur munnen på honom är falska toner.

Jag tycker att han borde bli poet eller någonting om han berör så jädra mycket. Man kan inte vara sångare om man sjunger falskt!

So, Håkan-lovers. Tell me, varför gillar ni Håkan?

When I catch my breathe it's you I breath.Hej, jag är sjuk och har ingenting att säga. Ni får en söt Ymer-nos istället.
Trevlig dag!

But I don't like Katrina, she smells like soup.

Jag har ont i halsen. Det är inte mysigt alls faktiskt. Det är fint väder och jag borde vara ute, men jag har inte orkat ta mig ut. Jag har dessutom gått med på att åka in till Allsång på skansen imorgon, och sitta där 7 timmar innan det börjar! Vi kommer nog bli lite lätt uttråkade, men det ska nog funka :)

Nä, jag ska nog duscha nu.. Känner mig inte fräsch för fem öre..

Löss i godis

Varför är en av ingredienserna i många godisar löss?
Jag menar, har godismakarna suttit och mosat en massa olika kryp, och gjort godis på alla för att se vilken som blev bäst? Hur fasen kommer man fram till att man ska använda löss? Åh, vi borde verkligen lägga i lite löss i godiset som folk ska äta på lördagkvällarna!

varför just löss?

edit: Ja, jag vet att det använder löss som färgämne. Men det svarade ju inte på min fråga :)

Sov gott.


(klicka för större storlek)

Godnatt alla människor där ute. Jag är ledsen, över ingenting alls. Förmodligen är jag bara trött, och har himlans ont i halsen. Puss


Ibland har man bara lust att skriva precis hur det är, precis hur det känns. Jag önskar verkligen att jag kunde stå fullt ut med vad jag tycker. Att jag skulle kunna vara den person människor förväntar att jag ska vara. Att jag kunde prestera bra, och vara duktig på någonting. Jag vill så gärna hålla huvudet högt med ett stort leende, stå för det jag gör och den jag är. Men jag är rädd. Jag är alltid rädd.

Sommarregn <3

Jag hör jämt folk klaga över vädret, att Gud har varit lite extra kissnödig de senaste dagarna. Jag däremot tycker att sommaregn är något av det bästa som finns! Jag älskar att springa ut i regnet när det är varmt ute och dropparna är ljumma. Jag tycker verkligen att det är mysigt. Och det bästa med det, är att man får välja själv om man vill lägga en filt runt sig och krypa ner i soffan till en film, eller om man vill springa ut i regnet och bada. Båda alternativen funkar utmärkt, och jag älskar det.

Tycker ni om sommarregn?


Mysiga bussturer..

Trånga bussar är nog något av det värsta sättet att färdas på, jag går hellre än mil än åker en full buss. Dock tänker man ju inte så när man hoppas på bussen, eftersom man medvetet har gjort det för att fötterna är svullna, röda och ömma. Det är intimt, väldigt intimt. Många kan ju tycka att detta faktum skulle vara ytterst trevligt på alla sätt och vis. Men tyvärr är denna intima rörelse inte erotiskt på något sätt - utan väldigt obehagligt, varmt och illaluktande.

Man kommer varken på eller av trånga bussar, och där inne är det en bastu full av människor som gapar värre än gamarna i Africa och pojkar som tycker det är jätteroligt att fisa bland folk. Att man dessutom hamnar just på den bussen där ACn är död, och solen lyser så stark in i bussen att ögonen tåras, gör faktiskt inte saker bättre.

Nej, jag gillar att gå. Jag ska börja gå mera. Vem vill gå till gullmars med mig?

Midsommar

Midsommar alltså. Den högtid som jag egentligen aldrig har brytt mig om, förutom att det kan vara rätt kul när alla leker lekar tillsammans. När våra föräldrar bjöd på sig själva för att göra barnen glada, de hoppade säck, de dansade små grodorna. Men nu är jag inget barn längre, trots att mamma och pappa ibland beter sig så det så har jag gått över stadiet att de måste underhålla mig. Alltså är midsommar ingenting speciellt längre.

Dagen spenderades i alla fall på Käckskär, med Adam och co. Det var ju egentligen som vilken högtid som helst - man åt, jävligt mycket. På kvällen låg Adam och jag och kollade på tv, i brist på annat - och såg slutet på fotbollsmatchen. Vi hade redan i början sagt att varsitt lag skulle vinna. Och när vi nu låg där och kollade på förlängningen kunde jag väl lika gärna göra det lite roligare. "En glass på att Turkiet vinner?" Adam var på direkt, eftersom han höll stenhårt på Kroatien. Kroatien gjorde mål sista minuten, och Adam jublade. Jag hade redan tänkt att jag antagligen skulle förlora, så jag tänkte att jag helt enkelt för bjuda kusinen på glass. Men icke, sista sekunden på matchen gör Turkiet mål. De vann sedan straffarna, och Adam var förtvivlad. Jag älskar att vinna över honom.

Igår när jag var påväg hem i bilen fick jag ett sms. "En glass på att Holland vinner ikväll :)"  Jag tänkte att, äsch vafan jag har ju redan vunnit en glass - nu kan han få en. Så jag satsade jag med. Vi vet alla hur det slutade.
Jag har nu vunnit två glassar, och en irriterad Adam på köpet. Plötsligt är fotboll jävligt roligt!


Adam i sitt förtvivlade tillstånd när han kastade kuddar och var allmänt på Adam-har-förlorat humör.


Jordgubbar, yum...


bild från midsommar...

Jag tror jag återkommer imorgon. Nu tänker jag nämligen ta av mig dessa tajta jeans, lägga mig på golvet och köra lite sit-ups och sånt. Ja, jag vet. Klockan är snart 2 på natten, ingen frisk människa tränar klockan 2 på natten - men jag är inte frisk. Bättre att somna med ett liiiite bättre samvete än om jag skiter i det, faktiskt.

Godnatt folket, jag hoppas vi ses imorgon(idag)!

Jag lever!

Nu är jag hemma från landet, efter att ha spenderat midsommar där ute. Jag tänkte väl höra av mig lite senare istället, eftersom Felicia kommer när som helst.

Men jag ville bara förklara för er som kommenterade fotbollsinlägget. Jag vet absolut ingenting om hur bra spelarna i Sverige spelar - och jag har absolut ingen aning om vem "Seb Larsson" är. Och det där med Chippen menade jag ju självklart att foten skulle läka så att han skulle spela, jag var ju knappast seriös att han skulle ut på planen med en skadad fot! (nu kom jag föresten på att det kanske inte alls var foten utan knäet eller något, men jaja.. )
hörs sen!

Midsommar


Åker till landet idag, ska spendera midsommar där och sånt. Men jag kommer hem på lördagkväll, så det är nog inte så himla hemskt.

Trevlig midsommar allihopa!

Fotbolls-Sverige

Matchen igår var ju..intressant. Vi brukar faktiskt kunna spela rätt bra, men igår var Sverige riktigt kassa faktiskt. Men å andra sidan så har vi inget toppenlag just nu tycker jag.

Fredrik Ljungberg, är antagligen kvar i laget för att kunna dra till falska frisparkar titt som tätt. Minst 5 filmningar per match är väl hans motto? Att han dessutom är kalsongmodell och är "flickfavoriten" i laget ger väl lite bra publicitet. Synd att han inte kan spela fotboll.
 
Anders Svensson, har fått smeknamnet Taco. Det mest patetiska smeknamnet jag någonsin hört. Smeknamnen handlar inte längre om hur han spelar på plan, utan istället vilken favoriträtt han har. Du har ju samma favoriträtt som jag, snygging!

Henrik Larsson, är antagligen kvar i landslaget för det snygga dive-målet han gjorde för ett par år sedan. Nu har han nog målet är ta bollen från en spelare 1 gång, så håller han sig kvar i laget.

Chippen, ät lite värktabletter och spring ut på planen. Vi behöver ju dig!

Människor.

Igår när Lina och jag skulle ta oss från Ropsten ut till inspelningen undrade vi vart fasen vi hade kommit. Människorna där kändes ungefär som att åka till Abu Dhabi i Förenada Arabemiraten. Människorna var främmande, och tja - de såg helt enkelt inte ut som de gör i Tyresö. Men det var lite annorlunda ändå, vi var ju åt Lidingöhållet så jag hade förväntat mig lite andra människor.

På vägen hem såg vi även ett par japaner som knallade runt bland en massa extremt tråkiga och ointressanta hus. Hade de kamera med sig? Ja. Tog det kort? Ja.
Jag älskar japaner.

Sen hade vi ett par traditionella fjortisar på bussen på vägen hem, de hade varit på samma inspelning som oss. De skrek och stojjade som om de hade fått i sig 3 cider och en öl var. De hade bara käkat lite Ben n' Jerrys och en bulle. Jag vill inte träffa dem på fyllan.


Underneath your clothes..


Jag köpte ett par trosor för ett tag sedan. De på bilden alltså. På dem står det "beauty is on the inside".
Hur fasen ska man tolka det när det står på ett par trosor?

Vilket håååååååååååååååååååååååål?Ett hål i asfalten. Det var typ en meter ner. Jag undrar hur stadiga våra vägar är egentligen?
Jag tycker synd om snubben som råkade göra hålet, han kanske har lite ont i foten nu.

Sen råkade ju K-brunnen komma med för att sprida lite kärlek. 5 toasters på den!

How can we dance when our earth is turning?


Random foto, I guess. Random rubrik också, men låten är ju bra.

Pratade just med en vän på telefon. Jag blir så fascinerad, hur någon alltid kan vara så himla trevlig, glad och positiv som hon är. Hon började telefonsamtalet med att säga "Hej Petra! Gud vad härligt att höra din röst igen, jag har saknat dig!" . Man blir verkligen glad när man hör sånt. Det kanske blir trevligt att åka till landet trots allt, så att man får träffa henne. "Sitta på bryggan vid vattnet, prata och käka godis" som hon sa.

Musikmaskinen

Nu är jag hemma, från tv-inspelningen av Musikmaskinen. Det var roligt, trots att jag nog inte riktigt passar in i en tv-studio. Jag blir ju alltid så himla besviken över hur allting är gjort, hur mycket saker som inte är som det ser ut i rutan. Man blev liiiite trött på att klappa händerna mellan varje klipp, så i slutet var det mest tappra försök att hålla händerna upp och ryggen rak. Det blir nog ingen trevlig upplevelse att se programet på tv senare, då man säkert kommer få någon skymt av mig. Men, vi fick Ben n' Jerrys där, jag klagar inte. Jag har ju för fasen gott och dregglat efter det länge..

När jag satte mig här såg jag föresten att mitt linslock hade kommit. Jag råkade ju tappa mitt på balen, så det var bara att beställa hem ett nytt. Som vanligt fick man med några godisbitar hem,
cyberphoto är bäst!

Dagen

God morgon!
Jag börjar faktiskt tröttna på att vakna upp helt död, så jag kanske borde somna tidigare på kvällarna. Men jag tycker det är så himla trist! Det är mycket trevligare att vara uppe sent på kvällarna, och sova på mornarna. Vad har jag för planer idag då? Jo, vi hade ju först tänkt att vi skulle dra och bada ett par stycken. Men med tanke på att regnet har piskat mot rutan i flera timmar så vet jag inte om jag är så himla sugen på det faktiskt - trots att jag inte borde sitta inomhus idag, framförallt inte vid datorn.

Ikväll ska jag och Lina på tv-inspelning för musikmaskinen, något nytt program på kanal 5. Det ska bli roligt, trots att folk säger att det kan bli lite långtråkigt med inspelningarna ;) Men jag har ju Lina, så det ska nog fungera alldeles utmärkt.


Mina favoritbloggar

Jag tänkte väl nu demonstrera mina favoritbloggar. Antagligen i brist på annat...
(ej i ordning)

-
Maria, en fotoblogg som lyser av glädje och som alltid får en att le. Hon tar fantastiska foton och visar dem på ett vackert sätt. En tjej med fötterna på jorden.

- Elin, jag har aldrig sett någon vara så bra som hon är. Hennes illustrationer och fotografier är verkligen hennes egna och man kan tydligt se att hon har lagt energi och glädje på dem. Dessutom är hon underbart söt.

- Lisa, jag brukar aldrig intressera mig av modebloggar, men den här tjejen skriver på ett sånt härligt sätt. Hon har en egen stil som hon verkligen passar grymt bra i. Hennes blogg skrivs som om hon bor i paradiset..

- Joel, extremt skön kille. Skriver om helt störda saker och har en kapacitet att få allting att verka roligt. Jag har aldrig sett en kille tänka lika mycket som jag, förutom Joel.

- Sebastian, ännu en fotoblogg av en kille som är otroligt duktig på det. Ännu en blogg som man blir himla glad av, och lite smått avundsjuk också.

- Amanda, en tjej som påminner lite om pippi till utseendet. Har en grymt ball stil, och jag har nog fastnat för den här bloggen utan att veta det. En annorlunda modeblogg antar jag. Bra är den i alla fall!

Sedan läser jag ju självklart Blondinbella (som jag mot förmodan börjar tycka om allt mer), Kenza, Kissie.. Men de läser man ju bara för att man måste, typ.

Extra cred till Club Vegas dessutom, som speglar killars tankar till fullo. I alla fall mina som killkompisar.

Klantarsel..

Jag skickade ett mail till biblioteket där jag berättade att jag av misstag råkat lämna tillbaka en bok i Tyresö, istället för på stadsbiblioteket och frågade ifall det gjorde någonting eller ej. Jag skickade iväg mailet och gick därifrån.

20 minuter senare hittar jag boken på golvet, vilken bok lämnade jag tillbaka egentligen? Pinsamt nog fick jag skicka ett mail och säga att boken som jag sa var tillbakalämnad låg på mitt golv.

jag är ju så jävla klantig!

Sverigetrosor, någon?

Vet ni någonstans där man kan köpa Sverige-trosor? (alltså trosor med Sverige tryck av något slag..)

Tacksam för svar :)

Bloggar

Jag har fastnat för bloggar. Jag älskar att läsa om andras liv, just för att det inte är som mitt eget. Jag har alltid fascinerat mig i andras liv, jag brukar vara den som vet mest saker om personerna i skolan. Jag vet inte hur jag lyckas, men alltind jag hör om andra personer fastnar.

Bloggar är så himla unika tycker jag, och jag syftar inte på modebloggarna som absolut inte är unika - utan de andra som kan variera sig. Jag tänkte göra en lista på vilka bloggar jag läser, just för att de är så härliga. Men nu måste jag visst städa, och klä på mig. Jag låg kvar i sängen till halv ett idag, jag kommer få skit för det idag känner jag. Mamma o Pappa gillar aldrig när jag sover länge, surt.

Mys..

Jag har under flera veckors tid längtat efter att göra någonting mysigt. Jag har aldrig kommit fram till vad det är för mysigt som jag vill göra, jag bara går och längtar. En picknick i gräset bland en massa tusenskönor, tillsammans med någon människa som man tycker om och en massa godsaker som man kan smaska i sig. Eller en mysig kväll med någon vän, gå och lägga sig sent och bara göra saker som man tycker om.

Det känns som jag gör dessa saker hela tiden, men ändå längtar jag. Det är ju alltid någonting som inte är som det ska. Solen lyser för starkt där i gräset, eller så lyser den inte alls. Det går omkring stökiga människor, eller så har vi satt oss precis vid en bilväg. Eller så blir den mysiga kvällen tråkig i längden, eller någonting blir fel.

Jag förväntar mig alltid så mycket, jag längtar alltid. Det blir aldrig som jag tänker, eftersom jag ofta blir negativt överaskad. Bara de saker som jag är negativ till verkar bli bra..

Men, jag har haft fantastiska dagar, kvällar, och nätter. Jag säger ingenting annat, jag bara längtar efter någonting mysigt..


I brist på annat.

 
Stackars lille Albin..

 
Lasse Kronérs tabbe XD HAHAHAHAH

nej gud, nu ska jag sova..

Jag vill ha kaffe!Idag gick jag upp vid nio, tog täcke och kudde och la mig på soffan och slog på Hej Hej Sommar. Bara för att antar jag, jag har någon princip för mig själv. Jag ska kolla på det lite då och då. Men jag somnade i princip var femte minut, och sedan kommer pappa och väcker mig, lägger en pappersbit i handen på mig. Surt. På lappen står det "Jag vill ha kaffe".

Det var alltså en lapp som jag skrev för typ 5 år sedan, tillsammans med andra tjänster så som "Jag vill ha massage". Nu har han dock förbrukat sin sista, tacka gudarna. Shyrre att komma vid halv tio och förvänta sig att jag ska springa upp och koka kaffe...

Hej hej sommar

Imorse gick jag upp tio i åtta, för att duscha och greja. Vid kvart i nio styrde jag mina steg mot Anders hus - där Lina och jag skulle kolla på sommarlovsmorgon. Det var en trött och inte allt för glad Anders som öppnade dörren, och han var lite sådär småtjurig ett tag. Men det skiter jag fan i, för han gick själv med på att vi skulle komma :)Någon mer än jag som börjar bli lite trött på Hej Hej Sommar? Nic and the family nic som försöker vara rolig som vanligt. Det är himla synd att han inte är rolig för fem öre.. Men de australienska serierna är bra, och fulla av snygga killar så jag ska inte klaga.. ;)

HEJDÅ!

Min lyckokaka

"Skratt är ett lugnande medel utan några biverkningar."

Jag fick en lyckokaka av Lina, på fjortiscommunityn playahead där man loggar in en gång i månaden ifall det skulle vara någon rolig PA-pojke som tror att han ska hitta sin sanna kärlek där. Det är kul.

Nu ska jag skratta ännu mera alltså :)

Can't take my eyes of you.


NI SPARKAR ARSLE!


Ni rockar fett, ni sparkar arsle.
Ja, och det är ni lärare som har hjälpt oss till det.

Magistern.

Jag ser inte mig själv som en känslosam person, egentligen. Fast det gör väl ingen egentligen? Det är nog inte så många som reflekterar över det, mer än i just den stund då tårarna forsar ner för kinderna bland en massa annat folk som fortfarande har sina kinder torra.

Men, jag är känslig. Jag tänker så himla mycket på allting att det helt enkelt fyller min bägare en milimeter från max, och när det blir liiite känslosamt så rinner bägaren över. Min bägare rann över igår, ganska rejält faktiskt. Jag har under de senaste veckorna insett att de var de sista på min skola, och jag tog det hårt. Särskilt nu den sista veckan, när min handledare titt som tätt kommit fram till mig och kramat mig för någonting jag sagt eller gjort.

Inte konstigt att han och jag kramades ca 7 gånger igår, jag antar att jag tog tillfället i akt. När han dessutom under en kram börjar prata, så rinner tårarna igen. Vi stod så ett tag, "jag kommer sakna dig så himla mycket" sa jag. Så sant som det är sagt. Det är helt stört vad jag kommer sakna honom.


Bikiniränder..

Jag blev ju bränd i helgen, hela ryggen och benen var ju röda. Men nu har det faktiskt försvunnit, och blivit lite brun färg istället! Det är helt otroligt, jag som alltid brukar vara vit-röd-vit! Men i och för sig, jämförelsevis med er andra så är jag fortfarande det. Jag är fortfarande vit, förstår ni då hur jag ser ut under bikiniranden? Haha!

Plus att nu har jag även råkat sätta mig på en stålgrej när vi åt jordgubbar i söndags, så nu har jag feta blåmärket på rumpan. Det gör väldigt ont faktiskt, med tanke på att man sitter ner hela tiden.. Snyggt är det inte heller, men det lär ju inte vara så många som ser det. Jag visar sällan upp min rumpa offentligt.

ÅH NEJ! Jag hörde ju hur
min hylla ramlade igen! Gud vad illa! Jag hoppas innerligt att toalettlocket var på den här gången, jag vill inte plocka saker ur toaletten igen!!

Edit: TOALETTLOCKET VAR PÅ! Surt bara att jag ändå måste plocka upp alltihop...


KSAB år 9 <3JAG KOMMER SAKNA ER SÅ EXTREMT MYCKET SÅ NI FÖRSTÅR INTE!

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever


SVERIGE *KLAPPKLAPPKLAPP*

Gårdagskvällen var fullspäckad. Redan när vi slutade klockan tolv drog vi iväg(efter en liten snabbis med byte av skor osv hemma hos mig) till stenbadet för att grilla och bada. Det blåste dock som en hel jädra orkan så vi drog oss hem till Gustaf där vi grillade och umgicks. Vid fem åkte vi in till stan med Sverigeflaggor på kinderna för att efter en god middag på Burger King heja på Sverige på deras första match i EM. Det var fullt med folk i Kungsträdgården, där vi skulle se på storbildstv. Vilken stämning det var!

Egentligen är en fotbollsmatch som att åka utomlands, då folk inte beter sig särskilt svenskt under matcherna. Ni vet det där klassiska med svenskar, att vi sätter oss längst fram i bussen om den är tom sånär en person som sitter längst bak? På en fotbollsmatch kramar alla varandra, alla pratar med varandra och är allmänt trevliga. Men å andra sidan hade ju de flesta fått i sig ett par öl..

Hur som helst, där står jag med en massa av mina vänner - som sedan lyckas splittras så att vi står i små klungor lite överallt. Första halvlek var ju rätt trist på grund av bristen på mål, men Sverige spelade ju bra. När det under andra halvlek blev mål för Sverige skrek alla som vrålapor och hoppade omkring som elefanter. Vi dränktes av öl och alla var jätteglada. Samma sak hände såklart vid mål nummer 2, och när matchen sedan var över utan ett mål från Greklands lag skrek alla ännu mer och vägen till tunnelbanan var full av skrik, sång och glada människor.

Vi tog oss till stenbadet där folk skulle bada, jag hade ju dock inga badkläder så det blev inget bad för min del. Vi drog oss hem rätt snart, eftersom det hade varit en lång dag.

Nu borde jag verkligen äta frukost, och sedan ta en dusch. Jag luktar nog inte så himla gott, av all cigarettrök och öl som man har haft runtomkring sig..

VI E SVENSKA FANS ALLIHOPA!

2004 - 2008.

Grundskoletiden är över, och den har snart varit det i 24 timmar. Redan när vår lärare sa "Ni är nu inte längre mina elever.." så blev jag rädd, fruktansvärt rädd. Rädd på ett sätt som jag inte kunde hantera, så jag skyfflade bort tanken. Jag gick runt och kramade alla, grät som ett litet barn tillsammans med mina dåvarande klasskamrater. Vi grät alla för samma sak, vi skulle lämna skolan, vår trygghet som vi har haft i 4 år.

Vi tillhör inte längre någonting. Gustaf sa "vad svarar vi om någon frågar vilken klass vi går i?", och det självklara svaret är ju "ingen". Och även fast alla elever i hela Sverige kan säga det, eftersom de precis som vi byter klasser nu - så fick det en helt ny innebörd. Jag är ensam. Det är meningen att jag ska gå min egen väg nu, ta modet till mig precis som jag gjorde när jag tog mina första stapplande steg, eller mina första tramp på en cykel utan stödhjul.

Stödhjul, vi har inga sådana längre. Vi ska stå på våra egna ben, utan vår handledare som jag har kunna luta mig mot i all evighet känns det som. Det var det som tog så hårt, att jag inte längre har den handledare med en personlighet som lyser igenom allt. En handledare som kan hjälpa en hela tiden, jag vaknade imorse med tanken att det var helg och att om två dagar skulle jag sitta i ett klassrum med honom igen. Men det gör jag inte. Efter sommaren får jag en ny handledare, en handledare som kommer få det tufft med mig.

Eleverna, mina älskade vänner. Vänner som jag har gått i samma klass som i 4-12 år ska nu splittras. Jag vet att jag ständigt kommer behöva göra sånna här avsked, men det finns verkligen inget sätt att bli van med dem. Men jag vet att de som jag vill träffa, kommer jag träffa. Och i annat fall, så vill jag verkligen tacka för allting som ni har gjort för mig - ni som har stått ut med mig under mina svåra perioder och de gånger när jag verkligen är en pain in the ass, som jag är så väl medveten om att jag kan vara ibland.

TACK. Ni är underbara, och jag älskar er.

Dagens foto


. . .

Äsch, jag borde gå och lägga mig. Godnatt.

Måndag

Idag var det den sista skoldagen, förutom imorgon då det är skolavslutning. Vi hade basgruppskamp och sedan var det fotbollsmatch mot lärarna. Niorna förlorade, och många gick därifrån med sura miner men det gjorde inte jag. För det första är det en lek alltihop, och för det andra som tycker jag vi kunde bjuda på det.

Någon: Vad tycker vi om lärarna?
Alla: ILLA!
Någon: Hur illa?
Alla: JÄVLIGT ILLA!
Petra: ..men jag tycker om Henke!

Folk blev lite småsura på mig, men vafasen.. Jag diggar Henke stenhårt, trots att han var på motståndarlaget.

Imorgon är det som sagt skolavslutning, och det är väl på både gott och ont. Jag vet ju med säkerhet att jag inte kommer därifrån med torra kinder, det gjorde jag inte ens förra året. Det känns väldigt hemskt alltihop faktiskt, allting är slut.


Fotografi


d a g e n s  f o t o .

godnatt.

Ny bloggdesign

Nu har jag gjort om min design, äntligen! Jag tror inte att jag är nöjd, men den får vara såhär så länge - så får jag hålla på att trixa med den lite titt som tätt.

Vad tycker ni?

HEJ!

Nu har det varit ruskigt tyst här ett par dagar, även från er. Men jag hörde något om att det inte gick att kommentera när bloggen inte var flyttad? Hmm..

Hur som helst, jag har varit på landet med Jenny fredag - lördag. Vi solade och tog det lugnt, vilken syns på min extremt vackra hudfärg nu. Väldigt fint, och mycket skönt. Eller inte. Jag åkte dock in tidigare från landet, tillsammans med Jenny. För att idag kunna åka in till stan och köpa grejer till avslutningen, jag åkte in - men självklart hittade jag ingenting. Det var äckligt varmt också, och min kropp är öm av brännskador typ. Och imorgon ska vi ha 5-kamp med skolan. Jag funderar på att ta mina shorts som jag har sytt själv, trots att de är fula. Jag måste ju ha någonting som täcker lite ben och fortfarande går att röra sig i.

Ähm.. Hejdå. Jag har nog aldrig varit såhär ostrukturerad i ett inlägg, höhö.

In the shadows..


Bara för att Felicia och jag hade jättekul idag xD
ser ni vad det är? ;)

och ni får ursäkta att jag svär och låter puckad.

Showen är över!

Hej!
I eftermiddag, jo tjena. Nu är jag här i alla fall. Megatrött i huvudet dock, gårdagen var ju vild.. Ingen alkohol inblandad(för min del) men jag kände mig riktigt jädra bakis imorse.. Stört.. Hur som helst, idag har vi haft 3 föreställningar med showen - de tre sista. Den föreställningen vi hade för niorna var klart bäst, då alla förstod skämten och vi lyckades jättebra! Det verkade vara en bra show trots allt :) Nu på kvällen hade vi även en företällning för utomstående, som avslutades med att vi fick en varsin blomma! Alla var grymt duktiga idag!

Efter skolan åkte Felicia jag och köpte jordgubbar och en festis att dela på. Det slutade med att vi satte oss och åt jordgubbarna i ett dike, i brist på annat. Vi orkade helt enkelt inte gå någonstans, och vem vill inte ha "äta jordgubbar i ett dike" på meritlistan? Sedan gick vi förbi Anders, där vi landade ett tag.


image595
Såhär såg jag då ut på balen igår..

Vill även passa på att tacka alla för en underbar kväll igår, och för fyra fantastiska år. <3

Hälsning

Underbar kväll, hör av mig i eftermiddag! Nu är det föreställningar som gäller!

<3

Min.."moster".

Jag blir alltid så fascinerad varje gång mammas (som hon inte vill kalla det) låtsassyster. Hon är så himla gullig mot mig! Hon kallar mig "gumman" hela tiden, komplimangerna bara sprutar ur munnen på henne. Och jag som inte träffat henne på typ två år, jag pratar ju bara med henne när någon fyller år.

Men hon är söt, jag tycker om henne.

Balbalbal

Jag känner mig extremt nervös, allting ska ju vara perfekt. Hade jag ju tänkt i huvudet i alla fall, men så blir det ju inte. Men det kommer nog bli bra. Ma jag undrar vad fasen jag sitta och fnula med när hon fixar mitt hår? Jag tänker så mycket att det skrämmer mig, hur ska jag då klara att sitta still i typ 2 timmar? i'm screwed. Nerverna kommer ta över, och jag kommer bli kissnödig.

Föresten, jag måste säga till Anders varje gång jag behöver kissa ikväll! Så att han kan dra ut min stol. Jag får nog knipa igen rätt ordentligt ikväll, jag vet inte riktigt hur jag skulle formulera mig om jag blev kissnödig. "Ehm.. Anders, jag behöver gå och pinkilurva". Vad fasen gör jag om han glömmer? "För i helvete Anders, jag håller på och pinka på mig! Dra ut stoljävlen."  nej, jag ska nog knipa.

Fan, nu blev jag kissnödig..

Grattis Elin!

image594
Grattis syster! <3

Baldagen

Hej!
Idag hade vi premiär på showen, det gick bra - trots några få tabbar. Dock är ju 6:orna och 7:orna rätt sega i huvudet, och sen var det en del internskämt också.. Det blir nog bättre på föreställningarna imorgon!

Idag är det bal. Så snart ska jag hoppa in i duschen, äta lite och ta det lugnt för att sedan åka iväg och fixa hår och smink. Jag hoppas på en riktigt trevlig kväll, men allting blir nog bra :) Lrä inte höra av mig mer här, så ha en trevlig kväll allesammans!

ciao

!%#¤"&%

Arg, ledsen, besviken, deprimerad.
Skolan kan dra åt helvete.

Deo från Dove

image593
Jag pratade just med min syster i telefonen. Och hon bekräftade mina tankar. Dove pro age!? Sen när blir man rynkig och "gammal" under armarna? Det känns som att den här anti-rynk grejen har gått lite för långt. För det första, vem fasen kollar folk under armarna? Det är något extremt suspekt fetisch i så fall. För det andra, vem fasen bryr sig om armhålorna? För det tredje, ska det inte synas att folk blir äldre!?

Fast, folk bryr sig om hur man ser ut i armhålorna. Man ska inte ha hår där.. Möjligtvis killar...

Betyg

Jag kollade just min skolmail, och förstod att mitt betyg i svenska antagligen inte blir MVG. Jag är besviken på mig själv, samtidigt som jag redan innan visste att det antagligen inte skulle gå vägen. Jag kanske gjorde det lite halvhjärtat? Som jag oftast gör, och det får mig att bli så himla besviken. Varför kan jag inte kämpa!?

Jag hade bestämt mig för att inte bry mig så himla mycket om betygen, inte jämföra med alla runt omkring mig. Jag har aldrig varit särskilt smart, jag ställer dumma frågor och förstår inte vad lärarna säger till mig. Jag är en medelmåtta, och vanligtvis trivs jag där. Men visst blir jag arg på mig själv när jag inte klarar av saker som jag har satsat på.

Jag kan inte skylla på en dålig lärare, jag kan bara skylla på mig själv. Jag försökte, men det gick inte vägen. Många skulle nog säga att det var värt ett försök. Men det är det väl inte? Det var ju helt meningslöst att jag har läst de två sämsta böckerna jag någonsin läst, och det var helt onödigt för mig att vara stressad de senaste veckorna - om jag inte får något av det.

Men.. Henrik skulle tänka på det sa han. Men nej, jag har redan gett upp hoppet..


Anna <3

image592

GRATTIS ANNA! <3
ha en underbar dag..

Bal på slottet..

Balen är nära nu, ganska skrämmande nära. Folk har ju nämnt denna kväll, sen vi började på den här skolan - och jag tror att jag var den enda som inte var särskilt sugen. Men nu ska det bli roligt, det blir så annorlunda allting. Självklart kommer allting kännas himla fjolligt, men.. jag bjuder på det för en kväll. På onsdag ska jag vara kvinnlig. Eller ja, jag ska försöka i alla fall.

Jag vet inte hur många gånger jag har satt på mig allting nu, för att sedan konstatera att klänningen såg precis likadan ut som sist jag provade den. Menmen.. något måste man ju göra för att känna sig någorlunda bekväm..

nej, nu ska jag gå och testa klänningen!

Rufsigt hår!

Rufsigt hår.
Det är snyggt, det är jättesnyggt. Det är i ögonfallande. Sitter jag i gallerian och spanar, så fångas alltid mina blickar av rufsiga frisyrer. Jag scannar hela stället, och jag lyckas hitta varenda en med minsta lilla rufs. Och visst fasen är de så mycket snyggare än de som inte har rufsigt hår.

Hör o häpna, det är visst inte bara vi flickor som borde fixa oss på morgonen!

Alla som gillar rufsigt hår på killar räcker upp en hand :)

Barfota

Idag när jag gick hem från bussen, så tog jag av mig skorna för första gången. Ja alltså, första gången i år som jag gick barfota utomhus! Det var verkligen härligt, det kändes verkligen som sommarlov - allting var underbart.

...sen kände jag något kladdigt på fötterna. Nej, det var inte hundskit - det var smält asfalt. Resten av vägen hem gick jag på stenar, eftersom de fastnade i asfalten som jag hade under fötterna.

Asfalt = ett effektivt lim, och en heltäckande målarfärg. Mina fötter är svarta.

Pojkband :')

   

Jag kan inte hjälpa att jag har hopplöst kär i "pojkband". De är så underbart charmiga, och låtarna är så..underbara! Förlåt Lina, men jag kommer aldrig sluta lyssna på sånt...

JUNI!

Det är en ny månad. Vi kan nu välkomna Juni, sommarlovets månad.
Då det underbart långa och slappa lovet börjar.

Det kommer bli en bra sommar.