There's still a little bit of your taste in my mouth


Foto: Jag
Modell: Malin

Vill börja fotografera igen. Det har ju legat på hyllan ett tag. Har inte riktigt haft någon inspiration, och inte heller någon att fotografera, eller att fotografera med. Jag fick ett nytt objektiv i julklapp, ett fast 50mm, som är lite knepigt att använda. Jag vill gärna lära mig att använda det, jag SKA göra det. Det är nog dags att börja nu.


Jobbajobbajooobba

Den här veckan har det varit fullt upp för mig. Någonting som jag inte riktigt är van vid längre. Det är svårt att gå upp tidigt och hålla igång länge när man under en längre tid inte haft särskilt mycket att göra. Jag skulle inte kalla mig själv lat, men jag bekväm. Jag har aldrig tyckt om att gå upp tidigt på morgonen, men självklart gör jag det i alla fall.

Jag har jobbat på Friskis två dagar, varit på arbetsintervju och fått ett jobb varannan lördag, och hoppade in på ett dagis onsdag-fredag. Jag har inte särskilt mycket erfarenhet av barn, men det har varit väldigt lärorikt och trevligt att jobba på dagis. Jag jobbade en del där för två veckor sedan, och kommer att hoppa in när det behövs. Livet rullar alltså på helt okej på jobb-fronten.Nu drar jag till Piteå!

Snart ska jag dra till Arlanda för att ta flyget upp till Luleå. Jag tänkte hälsa på Lina i Piteå lite spontant. Bokade flygbiljetter igår. Verkar ju vara hyfsat "varmt" i Piteå idag, så jag överlever nog. Är alltid lite nervös innan jag ska flyga, framförallt när jag är helt själv. Men det ska nog gå prima.


Ganska ful, men väldigt äkta bild. <3


Top Model Sverige

Är det någon av er som har kollat på Top Model Sverige som går nu? Jag bestämde mig för att kika på det på Tv3Play. Vilket skämt. De är ETT avsnitt i Stockholm, sen drar de till Los Angeles. Där blir Isabella Scorupco en wannabe-Tyra, och börjar prata engelska. Dessutom är hälften av domarna engelsktalande, så det hela blir helt enkelt en dålig kopia av America's Next Top Model.

Ni som har sett Top model förut vet att Tyra alltid drar samma repliker. "I have X beautiful ladies standing before me, but I only have X photos in my hand. These photos represent the girls that are still in the running towards becoming America's next top model. The girl that I do not call must immediatly return to your home, pack your belongings, and go home." (Helt sjukt att det där sitter i mitt huvud)

Isabella säger "Jag har tio vackra tjejer framför mig, men bara nio bilder i min hand. Och de nio kommer gå vidare i kampen om att bli Top Model Sverige." Hade hon fortsatt att översätta Tyras mening hade jag fan slängt datorn i väggen. Är Sverige så mycket wannabe-USA att vi inte ens kan komma på våra egna repliker? Jag vill dessutom sjunka under jorden när vissa av tjejerna ska försöka prata engelska.

Jamilla är min favvo just nu i alla fall. Jag lär väl fortsätta kolla på den här skiten. Så att jag har någonting att klaga på liksom. Kanske har bittra blogg-Petra gjort en comeback.edit: Näe. De översatta replikerna fortsätter.


Hallucinationer

Jag vet inte riktigt om jag ska skylla på min feber eller mitt OC-maraton som jag har haft ett tag nu. Men jag hade seriösa hallucinationer inatt. Gick och la mig efter att ha kollat på ett par avsnitt av the OC, säsong fyra, när det är en massa knas mellan Seth och Summer, och Ryan och Taylor. Spenderade i princip hela natten med att tro att mina fötter var Seth och Summer, och mina händer var Ryan och Taylor. De fick inte nudda varandra, eftersom de bråkade med varandra, men efter ett tag var de tvungna att nudda varandra, annars skulle de ju tappa kontakten.

Helt stört var det. Jag mådde så sjukt dåligt. Jag kunde inte tänka klart. Har aldrig varit med om något liknande. Gick och la mig typ kl 1, och somnade nog inte ordentligt förrän runt 6.