Tidig 18årspresent

Alltså, jag är i chocktillstånd fortfarande. Här hade jag planerat in en fika med Lina, mötte upp henne inne i stan och hon sa att hon ville gå till ett fik vid Odenplan. Jag tänkte inte mer på det, hon betedde sig lite mysko men jag noterade inte riktigt det. Lina är ju lite mysko :) Så vi tog oss till Odenplan, där Lina inte kunde hitta till fiket som hon tänkte på. Helt plötsligt går vi förbi en teater där Malin står. Jag blev jätteförvånad och undrade vad hon gjorde där, jag visste inte att hon skulle på teater. Men jag tänkte inte mer på det, förrän de började sjunga "Ja må hon leva" och hålla fram ett kuvert som det stod PETRA 18 ÅR på, samt ett paket.

De hade alltså tillsammans bokat biljetter till en show på den teater som vi stod utanför, och jag var grundlurad. Förstod verkligen INGENTING. Det är så roligt med överaskningar, och det här var nog den första riktiga som jag har fått.

Showen vi såg är svår att förklara, men det var i alla fall Henrik Fexeus, som är någon form av tankeläsare/magiker/somethingthatIdon'tknowwhatitis. Han gjorde oss verkligen mindfucked.. Han bad oss dock att inte berätta allting, men det var verkligen otroligt fascinerande och förvirrande. Det finns så många frågetecken i mitt huvud som jag aldrig kommer kunna klura ut. Vare sig allting är fake eller ej så är han sjukt skicklig, och det är grymt ballt..

Det var i alla fall en grym kväll. Jag tror inte att jag kan få ner i ett bra inlägg hur kul den här kvällen var, speciellt inte eftersom jag verkar vara lite butter nu av någon anledning som jag inte är medveten om. Men tusen tack tjejer, ni är verkligen fantastiska. Vill bara krama om er om och om igen :) Tusen hjärtan till er.

 

 
Senaste bilderna på oss... HOT!


Fångarna på fortet



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Äntligen tillbaka, gud vad roligt.. Lär ju säkert bli ett fiasko, men det ska bli himla kul ia alla fall :)


Det stora blå...

Tidigare idag gick jag ner och kollade på TV en stund, och det var en dokumentär om havet. Jag är otroligt fascinerad av havet. Jag tycker det är så otroligt vackert. Och ja alltså, jag pratar inte om havet i sig, utan allting som finns under ytan. Alla djur är så vackra, balla, konstiga, fantastiska.. Jag blir helt stum. Hade jag inte varit så chicken hade jag varit ute där och dykt bland hajar och valar jämt. Många tycker troligtvis att det är skittråkigt, men jag tycker det är helt fantastiskt. Jag skulle kunna sitta och kolla på filmer om hav och korallrev jämt. Jag blir helt till mig. Alla varelser är så fascinerande. Allt de gör, hur de ser ut, vart de befinner sig.. Så jävla ballt. Aaaah, jag vill snorkla nu.. Dyka börjar jag med när jag är modig nu. Jag vill se myrennor, sköldpaddor och clownfiskar..


Earth hour



Jag har just varit med på Earth Hour. Då alla slå av all elektricitet i en timme. Jag tycker det är så otroligt fånigt att inte fler går med på det här. Har vi blivit så bortskämda att vi inte klarar oss EN TIMME utan el? I så fall har ju någonting gått väldigt snett. Nog för att jag är otroligt beroende av el, när proppen har gått känner jag mig som en handikappad. Men herregud, en timme kunde jag faktiskt sätta mig med tända ljus med mina föräldrar och spela spel. Inte för att det kommer att skapa en stor förändring på miljön, men just för att det inte gör så mycket. Det är en markering, någonting man gör, en uppoffring. EN TIMME people. Ni som inte gjorde det idag, tänk nästa gång.


Normal låt

Jag håller på att bli galen. Jag har sjungit på en låt i tre dagar nu, och det är liksom ingen låt som jag vill gå runt och nynna på.. Om man går omkring och kikar på skor och nynnar på den här låten, som jag gjorde idag, kan man helt enkelt tas som lite lätt störd. Låten heter Smell yo dick, och handlar om någon tjej som vill lukta på hennes killes "dick" för att se om han har varit otrogen. Inte alls konstigt. Någon mer än jag som får en bild i huvudet eller?

Let me smell your diiiick.... AAAAAAAAAAAH GET IT OUT OF MY HEAD!!!!!!

Ni kan lyssna på låten
här, det finns ingen embed till den..

Våffeldagen


Älskade våffeldag.. Vilken fantastisk idé att skapa en sån här dag.. Åt pipsvängen med internationella kvinnodagen, det händer ju inte ett piss på den i alla fall. Länge leve våffeldagen. Och ja, jag kunde tagit en mycket finare bild på en av mina våfflor, men tror ni inte att jag var mer sugen på att äta eller? Mina hjärtan är dessutom konstverk i sig, så det behövdes inget mer.

:) :) :) :)


National draw a mustache on your finger day



Eftersom jag har varit hemma idag, så får ni bevis på att jag faktiskt hängde på facebook-evenemanget på bild istället. Fint va? Jag tror jag skulle passa i mustasch.


Linuuuuuuuuuuuuuuuuuus

Idag har jag bestämt mig för att bjuda Lina på middag, som en grymt sen födelsedagspresent. Hon fyllde år för en månad sen, vi har typ setts en gång sedan dess. Illa. Hur som helst, så håller jag tummarna för att jag inte bränner maten.. :)


<3 himla gammal bild...


MIKA <3

 
 

  

Konserten igår var verkligen sjukt bra. Jag hade nästan glömt hur många bra låtar Mika har, dansvänliga dessutom. Jag fick höra alla låtar jag ville höra, förutom möjlitvis One foot boy, men det gör ingenting. Konserten slutade så jävla bra, med Lollipop, trummor, guldkonfetti och stora ballonger. Stämningen i publiken var himla bra också, självklart några få som man skulle vilja ge en bitchslap men det får man räkna med. Jävligt varmt dock, fattar inte varför de inte kan sätta in någon enorm fläkt, det finns liksom korta människor som jag som kvävs där nere. Spana in höjdskillnaden mellan mig och killarna liksom. HAHA. Himla kul gäng som jag var med dessutom, och det var så roligt att se dem glada. :) Pontus gjorde även kvällen ännu mer minnesvärd när han ramlade rakt över en tjej med groinet på hennes huvud. Sjukt roligt.
Tack för en himla fin kväll guys, jag tycker mycket om er.
<3


MIKA!

   
Normal.

Snart är det dags för konsert, MIKA den här gången. Ska bli kul, lite feel-good-music är aldrig fel!
Sköt om er ikväll


Min födelsedag i matematisk form



Ey nerds and geeks, kan ni förklara för mig eller? Hur fan blit den där ekvationsskiten min födelsedag? Jag fyller år 18 april, om det hjälper. Jag förstår ingenting. Det är för sent för sånt här...


Sol, vind och vatten..















Jag saknar Aspö och skärgården. Nog för att jag gillar det vackra vinterlandskap som vi har i Sverige för tillfället, men det vore faktiskt himla mysigt att sätta sig i båten på ett lugnt hav och känna vinden i håret. Jag vill ha friheten, lugnet, harmonin.. Det är svårt att hitta den när skolarbetet snurrar runt i huvudet 24/7. Men det är inte långt tid kvar nu. Inte alls långt kvar till påsken heller, som kommer bli en himla annorlunda och förhoppningsvis väldigt rolig påsk..


Shout out louds


Shout out louds med First aid kit.. och ja, oskärpan är medveten.

Igår var det ännu ett P3 live, med Shout out louds samt ett par artister som sjöng med det. First aid kit, Jonathan Johansson och ett par från Florence Valentin. Sedan kom även sångarens farmor in på scenen och sjöng en låt med dem, det var himla gulligt. Hon sjöng ju liksom inte så bra, kunde inte texten och engelskan var inte särskilt bra men det var fint ändå. En gullig gest..


Lyssna på bra musik är ni snälla

Som ni kanske vet är jag ett rätt stort fan av musik. Det är liksom en del av mitt liv, och min dag kan bli så himla mycket bättre om mp3n bestämmer sig för att slumpa bra låtar en morgon. Sedan kan den bli helt sämst om det spelas en dålig låt, vilket suger då jag lyssnar på the voice på morgonen där de spelas en hel del fruktansvärda remixer. På senaste tiden har de spelat remixer av Forever young, Heaven och Hide and seek. Tre bra låtar, förstörda av remixer. Jag börjar gråta.

Något som jag finner extremt avtändande, är killar med dålig musiksmak. Det förstör liksom alltihop om en kille sitter och lyssnar på techno, remixer eller någon annan dålig musik. Musik är en del av en människa, det beskriver ofta vem man är. Och killar som lyssnar på dålig musik är liksom...rätt ointressanta.

Därför suger det bulle att jävligt många killar nu för tiden har dålig musiksmak.


min hatlåt just nu.. och för all framtid


Alice in wonderland



Idag såg jag och Malin Alice i underlandet. Jag har längtat efter den här filmen himla länge nu, och då kan man väl tänka sig att jag skulle ha höga förväntningar på den. Jag vet inte riktigt vad jag hade för förväntningar, men den var i alla fall bättre än dem. Den här filmen var inte tråkig en sekund. Johnny Depp var awesome, the fat boys var sjukt gulliga och hela filmen var grymt bra tycker jag. Jag kommer troligtvis att köpa filmen när den kommer ut. Dessutom var faktiskt 3Dn värd i den här filmen, till skillnad från många andra som jag har sett på senaste tiden..

Fin film helt enkelt. Vad glad jag blev. Johnny Depp är fin.


Love actually is all around



Så bloggen verkar ha en liten paus. Eller tja, jag verkar ha en paus från bloggen. Tror dock inte att det är någon som fäller tårar på grund av detta. Jag frågade Nick vad jag skulle skriva om (yes, han verkar vara den jag frågar nuförtiden..) och han svarade "Love". Jahapp... Kärlek hörni, fan vad svårt det är. Nuförtiden brukar jag faktiskt se det som de säger i filmen Love actually, "Love actually is all around". Jag har aldrig letat efter någon att dela mitt liv med, och gör det inte nu heller. Det kommer när det kommer liksom. Jag vet att det låter klyschigt, men alla människor betyder någonting för mig ger mig kärlek. Jag behöver ingenting mer.


Missförstå mig inte. Jag tror att en liten del av varje människa vill spendera sitt liv med någon annan, deras "nästa". Det jag vill säga är att kärlek inte bara handlar om par, utan om relationer i allmänhet. Vänner och familj betyder minst lika mycket. Mitt mål är inte att leta efter någon att spendera mitt liv med, utan bara att omges om människor som jag tycker om.

Och det gör jag nu.


Luftslottet som sprängdes



Idag såg jag och Malin Luftslottet som sprängdes, den tredje filmen av Stieg Larsson-böckerna.
För att vara svenska filmer är de här filmerna faktiskt rätt bra, jag tycker att Lisbeth är ball. Däremot är de lite för långa, och kanske lite för vuxna. Det är så himla mycket advokatstjaffs hela tiden. Den här filmen tyckte jag var bra som ett avslut av en trilogi, men inte som en enskild film. Sevärd är den alltså bara om man har sett de tidigare filmerna, vilket i och för sig är rätt logiskt i en trilogi..

Däremot måste jag fråga.. vart fan är luftslottet som sprängdes?