Valborg

Valborg slutar aldrig bra, när alkohol är inblandat. Bra att även du har insett det nu.

Jag ska nog sova strax, ser ingen mening med att vara uppe. Imorgon ska jag åka ute till landet ett par dagar och det ska faktiskt bli himla skönt. Godnatt med er allihopa och hoppas att er kväll slutade bra - och att ni inte ligger och spyr på badrumsgolvet.

vi hörs imorgon.

Bloggdesign

image539

Gjorde nyss en design, jag hade det tråkigt..
Någon som vill ha? :P

(klicka på bilden för att se in action)

Hmm...?

Pappa sa nyss: "Vänta nu, nu är det rundgång av guds nåde här!"

Kan någon vara så vänligt och förklara vad i helvete han sa?

KSAB

Jag låg och funderade över framtiden inatt. Om bara ett par veckor lämnar jag skolan där jag satt min fot varje dag i 4 år. Det känns tungt, för jag delar så mycket glädje med människor som precis som jag har spenderat många år där. Men samtidigt har jag nu fått veta att det är jättemånga som ska börja på mitt gymnasium, och jag vet inte om jag tycker att det känns bra eller inte. Någon slags trygghet finns det ju, men samtidigt känns det som att den tiden är förbi och att jag borde gå på egen hand.

Dessutom ska våran klass splittras, och jag pratar inte om min basgrupp, utan den klass som jag har gått med sen ettan - och i vissa fall sen dagis. Hur länge kommer vi hålla ihop? Nu vet jag med säkerhet att flera av dem ska börja på mitt gymnasium, och det känns så himla skönt. För i så fall kommer vi sakna men säkert dras ifrån varandra, istället för ett tvärt adjö.

Jag kan sitta och filosofera om det här länge, speciellt nu - när det snart är dags att krama om alla en sista gång. Det svåraste kommer ändå vara att säga hejdå till Henrik. Den bästa lärare jag någonsin haft, mer som en vän än en lärare - och så mycket mer! Han sprider glädje, och jag är så glad över den tid jag haft med honom. Men jag vet ju att när jag har sagt hejdå, då ses vi inte mer. Kanske någon gång när vi möts i centrum, kanske någon gång när jag kommer och hälsar på. Men inte mer. Jag kommer sakna honom.

Tack för de 4 år vi haft tillsammans allihopa.

God morgon

Snart ska man dra sig till skolan, eller ja - om 45 minuter. Idag är det valborg, och jag har inte riktigt hängt med. Valborg är en helt meningslös kväll, då ungdomarna endast firar med att dricka. Men jag dricker inte, så för mig blir det bara att kolla på en brasa och käka popcorn i princip. Men jag klagar inte, hellre det än att supa sig full.  

Felicia fick den där designen, nu när jag tvingade henne att fixa en blogg.
Här hittar du den :)

Ledighet

Imorgon ska jag gå i skolan en halvtimme, och ha nationellt muntligt prov i matte. Så jag slutar 09.35 imorgon, och får alltså en extremt lång helg ;) Efter det ska jag ta mig in till stan, för att förhoppningsvis få med mig någonting. Och ja, jag ska åka själv. jag får ingenting gjort annars, eftersom jag aldrig vill ta tag i vart vi ska gå och jag alltid blir stressad när jag är med flera andra. Jag kanske kan möta upp någon senare under dagen eller så.

Jag satt just och trixade lite med designer, men tycker inte riktigt att det blev någonting att hänga i julgranen. Men å andra sidan är det inte jul, så det finns ingen gran att hänga i, och sen kanske det blir snyggare med den personliga touchen eller nått. Om någon är intresserad är det ju bara säga till, annars fortsätter jag trixa som vanligt ;)

Här hittar du designen.
Självklart kan du vara med och påverka hur den ska se ut.

Konstnärlig förmåga, på alla sätt.

Åh fy faaan! Det var förnedring på hög nivå som startade 15.00. Oscarsgala i skolan, med alla våra fräna bidrag. Vår film blev faktiskt nominerad, men de som vann var riktigt värdiga vinnare - survivor dudes!
Men, jag var ju skådespelare i en film också. Jösses vad pinsamt alltså, jag ser otroligt extremt jättejättejättetöntig ut. Härliga kommentarer man fick efteråt.. "Jävlar Petra, du ska ju bli gitarrist"  "HAHA, jag skrattade hela filmen!" osv osv. "#¤!%¤#"!%# Ja, jag var fuuuul. Jag skäms okej? Äsch, jag får bjuda på mig själv. Det är ju över nu :)

Jag har spanat ut genom fönstret vi har nere i vardagsrummet ibland, och jag blir lika fundersam varje gång. Vi har en massa lerfigurer som vi har gjort, och pappa tycker de är asballa - och att de har en speciell charm. Och jag kan förstå det, alla förut en.


Den här förståss. Ser ni vad det skulle kunna tänkas vara? Det är ju såklart jag som har gjort den, för många herrans år sedan. men jag har en svag aning om att plupparna högst upp ska vara människor, och även klumparna i mitten ska också vara det. Och sen är det ju förståss ett berg. Lätt att se va?

Jag ska bli konstnär.

Tisdag

Hmm.. jag skrev aldrig igår. Jag var med Lina hela dagen, så det blev inget. Annars hände det väl inte så mycket, vi fick våra skolkläder - mjukisbrallor och munkis. De var grymt sköna, men med världens sämsta tryck "Det var kul när vi kom, men roligare när vi gick". Wtf? Vi har inte ens hört det där förut!

Idag ska vi stanna kvar till halv 5 på skolan, det är filmvisning. Dvs
Den magiska pennhållaren osv. Även världens mest förnedrande film, jag skäms så extremt mycket över att jag medverkar. Och alla mobbar mig. Blä. Nu ska den synas på storskärm i aulan. Jag dör.

vi ses i himmelen.

Sov gott

Shit pommes! Här sitter jag och har glömt att tiden inte har stannat utan att den faktiskt tickar varje sekund. Det lär bli en tuff natt, trots att jag vaknade vid halv nio imorse på grund av en stressig dröm så somnade jag om tillslut och kom inte upp förrän halv elva. Detta innebär att John Blund inte kommer till mig förrän vid tidigast ett - halv två inatt. Jippi!

Men tja, godnatt med er allesammans och hoppas att ni somnar fort - även om inte jag gör det.

jag fixade även
Annas design nyss, kika gärna.

Jag har en tolk!

Pappa: Nejmen Petra vill inte åka med utan sin kusin. Nej hon vill inte umgås med gamla gubbar och kärringar!

Tack pappa, nu slapp jag ju uttrycka mig så fint själv. Du klarade det alldeles utmärkt. Det börjar visst bli snack om Sydafrika igen, men jag ska tydligen bara med om Adam sa det. Det var ju tur att pappa insåg det!

Pizza.

Åt just middag, vi köpte hem pizza. Jag hatar köpt pizza, om det inte är pan pizza. Det dryper bokstavligt talat av fett, och det är inte alls mysigt. Många säger att själva grejen med att äta pizza är att det är fet mat, att det är onyttigt. Och ja, det kan jag väl hålla med om ibland. Men jag vill hellre ha fet ost, tjock och mäktig, istället för tunn och drypig. Det är vidrigt, så det så.

Panpizza eller vanlig pizza?

ps. nej, jag är inte anorektisk. jag är mänsklig.

Bon jovi!

Bon Jovi - Living on a prayer



Den är grym, jag vet.

Otålig..

Jag fick en fjärrutlösare¹ i födelsedagspresent förra veckan, jag vet inte om jag nämnde det? Hur som helst, dagen därpå så tänkte jag att jag måste ju testa den redan idag! Så jag höll på att fippla med den och kunde inte få den att fungera, så jag blev irriterad över att det kanske inte var något batteri i. Så jag försökte få ut batteriet, utan hjälp av naglar då förståss eftersom jag inte har några (nagelbitare..). Och självklart gick skiten av! Så jag kunde aldrig få igång den där fjärren, och mamma har inte heller gått iväg för att fixa det. Jag vill ha den nu.

¹ fjärrutlösare? På själva kameran heter det självutlösare. Jag antar att det inte är bara jag som misstolkar det?

ge mig sommar!

73111-537
Ge mig sommarledighet! Jag har verkligen ingen lust att traska iväg till skolan imorgon, för att möta alla. Jag är på så grymt dåligt humör och borde låsas in. uuuuuuusch...

ingen kommentar.

Ingen kommentar för hur jag mår just nu, för jag är bara arg.

Men jag vill tacka alla trevliga människor som kommenterar. Jag får minst en kommentar varje dag som berömmer min design :) <3

Gissa bajset (guess the shit)!

De har pågått en undersökning i Sverige, de har undersökt hur många björnar det finns. Så folk runt i hela Sverige har samlat på sig björnspillning och skickat in. Betyder det alltså att det går att indentifiera björnarna från skiten? För i så fall skulle man ju kunna identifiera skiten på reningsverket också. "Kolla, haha, här är Göran Persons korv!". Tänk då om det jobbar ett kändisfreak på reningsverket, som skulle sno med sig korven hem? Vilken möjlighet! H*n kan ju typ göra det till guld, som de gjorde med Tom Cruise barns första bajskorv.

Nej men gud, här sitter jag och filosoferar i bajs. Well, someone's got to do it..

Ointressanta funderingar..

Jag råkade just klicka in på en blogg, som vanligt. Det som var lite udda med den här bloggen var att det inte var någon text. Det var bara bilder. Och nej, det var inte bilder på hundar, blommor eller vatten. Det var bilder på hennes blogginlägg. Hon sitter alltså och bloggar i photoshop, ritar lite fina saker runt omkring och publicerar sedan bilden i ett blogginlägg. Är inte själva grejen med bloggen att skriva? Men ja, okej - hon bloggade en massa. Men vad är det för poäng att inte publicera i bloggen, utan i en bild?

Det kan jag nog klura på länge...


När man inte känner igen sig själv..

73111-524

Jag vet att jag har lagt upp den här bilden förut, men den speglar hur jag känner mig just nu. Jag är..ond? Jag är bara tjurig, arg och oinspirerad hela tiden. Jag har inte lust att göra någonting om inte någon hjälper mig på traven, och jag kan bli sur på vem som helst - för vad som helst. Jag känner mig bara dum och borde inte gå utanför min dörr egentligen. Men ikväll blir det lite tjejkvällsaktigt och förhoppningsvis kan jag slappna av och hålla humöret uppe, för jag vill inte såra någon eller bli irriterad över någonting helt onödigt. Men jag ber om ursäkt till de som har fått stå ut när jag skäller på dem eller gnäller tidigare än jag egentligen borde, eller att jag låter helt ointresserad när ni berättar någonting som betyder någonting för er. Jag bryr mig om er, och jag lyssnar - jag är bara.. död inuti just nu. Jag har varit det hela veckan. Förhoppningsvis är det borta snart.
förlåt.

Att impa på sig själv..

jag försökte just trixa lite för mig själv, det slutade med att det var mjölk över hela golvet. Jag ska nog sluta försöka imponera på mig själv, för det funkade inte så bra.

tråkigaste bloggen i sverige, just nu.

Hej, jag lever. Jag har just städat upp resterna från bomben som slog ner här under veckan. Mitt rum alltså, och alla kläder och pryttlar som jag sprider omkring mig. Snart kommer Lina hit, så får vi se vad som händer. Men först: äta.

jag återkommer väl.


Musik

Matt Willis - Crash



Underbar låt, man blir glad av den.
Synd att han inte är lika snygg längre bara..

Foto..

image535

Godnatt var det ja...

Fotboll ;)

Nu har jag varit iväg med ett par vänner och spelat fotboll. Jag sög. Men det var roligt! Det är så kul att se att killarna blir typ tio igen och springer omkring efter en boll och tjoar en massa. Sedan trillar de ihop i en hög. De är så söta så :)

Imorgon vetesjutton vad jag ska hitta på, jag har liksom varit lite halvseg hela veckan så det skulle inte förvåna mig om jag inte hittar på någonting alls - om det inte är någon annan som föreslår förståss. Men vi får se, jag skulle nästan vilja åka in till stan bara för att se idol-kön ;)

Äsch, godnatt. Bloggen är ju lite halvdöd just nu känner jag..

Kväll

Gud, vad osocial jag har känt mig idag. Jag har bara varit..borta hela dagen. Jag stängde av mobilen, satt inte vid datorn, pratade inte med någon. Vet faktiskt inte om det kändes bra eller dåligt.

Imorgon funderar jag på att gå upp lite tidigare, och köra lite styrka innan jag hoppar in i duschen. Men jag är nog inte lika taggad på det när jag vaknar.. Men, några sit-ups kan man väl gå med på.. Vill man vara fin får man lida pin..

Nej, nu ska jag försöka lägga mig. Men jag är antagligen inte i säng förrän om minst en halvtimme.

GODNATT FOLKET!

och ja, jag lovar att bli lite roligare snart..

Dagens...

73111-534
I brist på ord, blir det i bild istället. Och jag vet att det blir mycket blommor, men det är ju vår!

Intetsägande..

Jag orkar inte blogga. jag är jättetrött och mår inge bra.

Ruslana..



Jag kommer alltid tycka om den här. Den är så..annorlunda, och så..grym!

Ja, jag gillar all musik, i princip.

Onsdag..

Imorgon är det nationella prov i matte, jag är inte nervös utan tycker mest att det ska bli himla tråkigt att behöva sitta i en kall aula igen. Motiverad är jag inte, nej. Men förhoppningsvis går det bra i alla fall. Sedan ska vi fixa en liten kompliterande sak i bilden, så att vi får ett MVG. På kvällen är det även öppet hus på KG, och jag ska dit. Alla som har haft det som första val kan komma dit, och innan jag läste på pappret ordentligt trodde jag att vi skulle sitta i ett rum tillsammans med den eventuella nya klassen. Men det var visst bara öppet hus, så egentligen behöver man ju inte gå dit - jag har ingenting att fråga.. Så jag får se hur jag gör.

Jag borde gå och lägga mig nu, har somnat sent varendra dag nu. Och en kass bloggare har jag visst blivit också.. skärpning! Godnatt människor!


Dagens fråga..

Dagens fråga



 

Om du hade ett jobb som försäljare, skulle du då vara ärlig om en produkt var dålig - och ta risken att inte sälja produkten, eller skulle du kunna blåsa en kund för att sälja en produkt?

Billiam till kung(?) 08!

image533
Ibland får han allt till det den där Adam.. Jag började asgarva.

Men ja, Billiam till kung 08!

Vitsippa, IGEN

image532
Idag var det dags att fota lite igen. Och idag skämdes jag, för jag låg nämligen i diket vid vägen.. Tänk om någon skulle komma och se mig ligga med arslet upp i vädret och fota? Vad skulle de tro? Jag skulle i alla fall inte tro att människan var helt normal. Som tur var kom det inte någon, förrän jag hade ställt mig upp.

Nu ska jag maila ett par bilder till Henke, han ville se om jag var duktig eller inte...
Vi får väl se vad han säger..

Designutlottning

image531
Jag satt här och hade tråkigt, så jag gjorde en design. Den är väl inget speciellt. Men det kanske är någon som är intresserad i alla fall? Kommentera då det här inlägget.

(Klicka på bilden för att se in action..)

Balen

Okej, balen. Jag har absolut ingen aning om hur min klänning ska se ut. Och ska man försöka matcha med "partnern" nu också!? Hallå, jag hade det ju nog jobbigt som det var. Jag hade ju ingen aning..

Tycker ni man ska matcha eller ej?
Jag tycker ju det..

Tisdag.

Idag efter skolan knallade jag och Jenny från skolan till donken för att äta en glass, och sedan traska hemåt igen. Hur kan man bli så trött av att gå? Jag slocknade på soffan, men fick inte sova sådär jättelänge eftersom pappa vet att jag inte kommer sova inatt då, sant - men det är så grymt skönt att sova på soffan. Sen att man ser lite rolig ut när man vaknar är ju en annan femma.

som sagt, jag är trött och har i princip ingenting att blogga om. Jag får återkomma helt enkelt.

märkte ni att jag använde tre synonymer för gå? coolt.

Jag tar tillbaka..

Jag tar tillbaka det där. Jag hatar att bli kallad mamma.

Ni kan kalla mig mamma...

Ja, ni får kalla mig mamma. Men ni behöver ju det, eller hur?

Måndagen

En dag full av en massa saker. Skola, jobbintervju, glass, chill på altanen med Lina och Nelly, grillad korv, andra avenyn med Lina, Linalinalina, Filip och Fredrik. Det har varit en underbart trevlig eftermiddag, vi låg mest på altan och smaskade på glass. Allting kändes så himla mysigt och fridfullt, och vädret var underbart. Däremot fick jag kuta hem för att inte missa Filip och Fredrik - snyggaste springstilen på länge alltså! Stor tung väska, extremt kissnödig, trött i benen, törstig och allmänt seg i kroppen. Inte snyggt.

Jag hör av mig imorgon istället. Godnatt med er!

PS. Jag har fått jobb på Lilla Tyresö(prinsvillan) 28 juli - 15 augusti. Blir vi arbetskamrater?  

Måndagsmorgon

Godmorgon! Som vanligt på måndagar är jag helt snurrig, och vet inte om jag är i tid eller inte. Men det är jag, tror jag. Idag ska jag på jobbintervju om sommarjobb, men förhoppningsvis är det ingen big deal. Sen ska jag gymma med Lina och efter det åker vi hem till henne och äter middag. Så jag hör nog inte av mig här idag ;)

Någon mer som läste svd imorse? Det finns tydligen en helgkurs för 6.000 spänn för killar där de lär sig att attrahera kvinnor, för att få sex. Vad tycker ni om det? Jag tycker det låter lite som i filmen Hitch, fast det motsatta då. Han blir ju tagen för att vara någon som ger killarna lite ligg, men det är han ju inte. Men vad är det här för jävla kurs då?  De får lära sig raggningsreplikerna Tacosen och Basisten, hmpf.. Aja, lycka till med det charmknuttar..

Måste dra nu!

Bloopers

Godkväll på er!
Nu har vi ätit middag och sådär, och snart kommer några till så ska vi äta daimglass :) Jag känner mig rätt tom på ord, så det blir inte så mycket av inlägg. Det blir lite bloopers från vår filminspelning, synd att youtube förstörde hela bara - man ser ju knappt det roliga i dem! Men jaja..



Och ja, visst låter det som billiam säger "Petra är fet, Petra är fet" ? Jag ger igen och visar att han inte är så jävla smal han heller!

Söndag

Jag gick upp tidigt idag, förgäves. Jag tänkte åka med mamma till gymmet nu på morgonen, men nänä - de öppnar klockan ett idag. Surt.
Blir så otroligt irriterad, här har jag suttit och trott att jag inte kunde ladda upp bilder, men så gäller det bara en enda bild. Jag kan inte förstå varför just den bilden inte går att lägga upp? Aja, jag får väl skita i den.

Ikväll ska vi fira mig, så det kommer ett par stycken hit. Så ska vi äta hemlagad pizza och hemmagjord daimglass till efterrätt :) Mina val såklart!
 
Äsch, jag känner mig bara tråkig. Vi hörs senare istället!

Design

image530


Nu har jag suttit och kämpat med en design igen. Denna gång var det nog den mest krävande kund jag någonsin haft. Men nu är jag klar, och hon verkar nöjd med resultatet. Hon har ju en helt egen stil på sin design, färger från alla möjliga hörn och kanter - och ni som såg hennes förra design vet ju att den va likadan. Nu vill ju hon såklart visa upp hennes nya fina design, så här har ni henne -
LINA.

Nu ska jag sova, och imorgon blir det nog gymmet!

Ensam är stark?

image527
nå..?

Bakning..

image526
Nu har jag bakat Havreflarn. Väldigt gott. Jag sket i träningen, jag bakade istället. Det var duktigt jobbat måste jag ju säga, det blir gym imorgon antar jag! Nej, jag ska nog ut och fota lite! Ciao!

God natt

Jag är hemma nu, efter bowlingen tillsammans med Lina, Felicia och Linda. Jag vann faktiskt, men Linda hade ju vunnit om hon hade kört på rätt sätt - men hon gav oss lite handikapp :) Sedan åkte vi hem till mig och spelade tv-spel och hade det trevligt. Det blev en mysig dag helt enkelt. Imorgon ska jag nog försöka ta mig iväg och träna lite, eftersom det har blivit rätt dåligt med det den här veckan. Sedan får vi se vad som händer.

Många har sagt grattis idag, många som man inte hört från på länge. Det känns ju roligt :) Men nu ska jag nog hoppa i säng strax. Godnatt med er!

Flaggan på topp!

image525
"man tager vad man haver" eller vad är det man säger?
Mamma hittade väl tydligen ingen hållare, så det fick bli bänken istället.
Har ni också flaggan uppe när någon fyller år, eller är det bara vi? Ingen kolla alls på det där...

Ska iväg om en timme, och ska hinna äta innan det. Vi hörs! :)

Min novell..

(Dagen i ära så tänkte jag publicera min novell. Den må vara lite småäcklig, och min blogg får ju inte förknippas med någon form av sexnoveller. Men jag vill ju bara skydda mig med att säga: det var min lärares idé, jag bara skrev det. So here we go. )

Stegen jag tog mot den så väl igenkända skolbyggnaden var tunga. Efter en tioveckors lång period full av sol och bad är det helt enkelt inte den första byggnaden man ville sätta foten i. Men trots dessa tunga tankar tog jag mig in, och fann min plats längst bak i klassrummet tillsammans med mina närmsta vänner.


"Martin?"

Jag tittade upp, förvånad över att det inte var den vanliga gnälliga rösten som ropade upp mitt namn. Jag svarade att jag var här, varav kvinnan vid katedern bockade av och fortsatte med nästan namn. Då och då slog kvinnan upp blicken och tittade rakt in i mina ögon, ett par klarblåa ögon som förstärktes av de stora glasögonen som satt på hennes nästipp. Varje gång våra ögon möttes så log jag, jag log med mungiporna upp i öronen.

Vi fick senare reda på att kvinnan med de blåa ögonen hette Lena och skulle ta hand om vår klass den här terminen.


Vi höll på sådär under en lång tid, bara blickar. Blickar och små diskreta leenden, och sedan flöt dagen på som vanligt. Jag levde för de blickarna, jag kom lite tidigare vissa dagar bara för att få en extra dos av de blåa ögonen. Den bistra minen jag hade på läpparna när jag gick till skolan dagen då vi började, var som bortblåst. Min kropp lyste i klar röd färg medan mina vänners började tillta en smått grå ton av skoltrötthet.


När Lena blinkade mot mig en morgon visste jag att det var något speciellt mellan oss. Jag hade aldrig pratat med henne, mer än meningslösa tal om hypotenusan och underliga formuleringar i skolböckerna. Men den eftermiddagen stannade jag kvar, låtsades leta efter ett sudd som inte existerade. När samtliga i klassen förutom jag gått därifrån kom hon fram till mig. Plötsligt blev jag nervös, vad skulle jag säga? Men vi behövde inget verbalt utbyte, istället strök hon mig sakta över håret. Hennes ögon lyste klarare än någonsin, och hennes leende var obeskrivligt vackert. Sakta slingrade jag armen runt hennes midja och drog henne mot mig, höll om henne. Vi stod så en stund, men släppte raskt varandra när det knackade på dörren. Vi såg på varandra, medan jag gick mot dörren där jag möttes av en av Lenas kollegor.


"Lycka till då Martin, jag vill ha in det senast imorgon" sa Lena till mig när jag var vid dörröppningen. Jag spelade med, svarade "Inga problem" och gick.


Dagen därpå följde jag med mina vänner ut, men låtsades att jag hade glömt något i klassrummet. Jag sa till dem att inte vänta på mig, och riktade stegen mot klassrummet. När jag öppnade dörren stod hon där, väntade på mig. Vi sa ingenting den här gången heller, istället intog jag samma position som föregående dag - i hennes armar. Hon kysste lätt min panna, och jag tog ett hårdare tag om hennes kropp. Aldrig någonsin har jag känt mig så trygg och så hemma, som i hennes famn. Jag lyfte sakta upp huvudet mot henne, hon kysste mig ömt på mina läppar. Jag kysste tillbaka, om och om igen. Min tunga lekte med hennes, i en luftig men blöt dans.


Våra tungor fortsatte dansa när jag sakta drog in mina fingrar under hennes tröja, jag smekte henne sakta över magen. Hon lät mig undersöka, känna överallt. Hon tog tag i nederkanten av min tröja, och drog försiktigt av mig tröjan. Jag kände hur blodet strömmade ner mot mellangärdet, monstret där nere hade känt av situationen. Hon smekte mig sakta över magen, stannade ibland för att känna lite extra och sedan gå vidare. Jag drog av hennes tröja, den var ett hinder för det vackra som pågick. En minut senare var även byxorna av, vi stod framför varandra endast iklädda underkläder. Jag såg på henne, hon hade en väl utvecklad kropp och trots det jag hört mina vänner säga bakom ryggen på henne kunde jag inte se något av det. Det jag såg var vackert, en mogen kvinna fylld av erfarenheter. Vi fortsatte vår dans, tätt omslingrade av varandra. Hon smekte mig på magen, och vandrade sakta neråt mot mitt kön.


Aldrig någonsin har jag varit med om något så bra, så vackert som det jag upplevde igår. Jag önskar mer än allt i hela världen att det kommer ske igen. Men jag vet att det inte går, hon är min lärare och jag är hennes elev. Jag vet inte heller hur jag skulle kunna hantera allas blickar. Lena är 53 år äldre än mig, hon är mycket vackrare än någon annan jag någonsin mött, hon är erfaren och underbar. Imorgon ska vi ses igen.

det här är ju pinsamt..


Run like the wind!

Jag sprang just ner för trappan för att svara i telefon (när man fyller år är det ju självklart man själv som ska svara..). När jag springer där hör jag hur det viner i öronen. Ni vet hur det låter när man tar sig framåt riktigt snabbt?
Fan vad snabbt jag måste springa!

Vilken raggningsreplik använder du?

Idag efter skolan var det meningen att vi skulle hitta på något roligt ett par stycken. Men vi kom inte på något att göra, så jag mötte upp Linda och Felicia i centrum. Det slutade med att vi gick hem till Linda, efter att ha bokat en bowlingbana till ikväll ;)

På vägen hem från Linda fick jag vänta en stund i centrum. Jag var i princip ensam på busshållplatsen, tills det kom ett par tanter. De var 3 stycken, och antingen så såg de mig inte eller så tänkte de inte alls på var de stod - för de ställde sig precis runt mig. De stod så nära som jag brukar stå med mina vänner när vi pratar, och jag förstår inte riktigt varför de valde just den platsen när hela busshållplatsen var full.

När vi sen skulle stiga på bussen hade en av tanterna lite problem att komma upp, då kom det en gubbe och hjälpte henne upp. När jag väl kom in i bussen stod de och bockade och neg mot varandra och kallade varandra Madame och monsieur. När gubben sedan skulle gå av bussen önskade han tanterna en trevlig helg, och körde sedan en raggningsreplik:

Gubbe: Är det sant att man kan köpa erat leende?
Tanterna: Jaa *fniss* men du kan få det gratis!

Man blir visst aldrig för gammal för att flirta....


Petra 16 år!

image524
Någonting jag har fixat ihop, som är rätt så jätteful. Som jag inte hinner ändra mer nu.
16 år idag!
have a nice day

Hon kommer med solsken till mig.



Idag började Ozzy sjunga på "Maria" med Östen med resten. Folk tyckte jag var lite patetisk som sedan kunde en del till av texten. Jag kan dock inte låta bli att tänka på Lina när jag hör Östen med Resten. För ett par år sedan hade jag fest, när man skulle klä ut sig till artist tror jag. Tror ni inte Lina kommer med shorta, byxor och slipsen i fickan - och har gjort en egen version av Hon kommer med solsken? "jag kommer med present till dig..."

Du kommer med solsken till mig, Lina!

Torsdag

Idag har jag varit på dåligt humör, och är sjukt trött. Egentligen borde jag läsa bok, men det har jag redan gjort en del under eftermiddagen och dessutom har jag ingen lust. Det får bli innan jag somnar. Men det lär ju bli snart, om jag vågar förståss. Jag är lite småskrajsen för att gå och lägga mig ensam, och mamma och pappa kommer inte hem på ett tag. Men det ska nog gå bra, jag får se till att bli lite mindre feg helt enkelt ;)

Imorgon fyller jag år, men det känns inte direkt som en lika stor grej som ett par år sedan. Det ska självklart bli kul, inte för presenterna och så - utan bara att det är någonting speciellt med det. Det är liksom någonting som får en att le hela dagen. Jag ska i alla fall umgås med vänner och sådär, firandet med familj och släkt blir på söndag istället. Mormor ringde förut, påminde mig lite snabbt om att hon skulle komma på söndag - men det hon egentligen ville fråga var ifall jag hade sett att det haglat i tisdags. Jag började skratta, varför ringer hon två dagar senare och frågar det? Inte sjutton kommer jag ihåg det, och skulle jag göra det så är det extremt ointressant fakta. Precis som det jag skriver i bloggen kanske?

Vi fick veta om vi kommit in på gymnasiet idag, det första valet alltså. Det gjorde jag, på alla mina val. Det känns ju rätt lugnt när jag ligger ca 100 poäng över den som hade lägst poäng som kom in på mitt förstahandsval. Men det är bara fortsätta plugga!


Ojayer säger:

du fyller år i morgon (bara så du vet att ja iaf kom ihåg de idag ^^


ibland är han ju lite skön alltså...

Stört beteende.

För varje dag som går upptäcker jag hur onormal jag är egentligen. Det kallas kanske störd. Mitt beteende är stört beteende. Idag satt jag och pratade med Jenny. Men mitt i konversationen vände jag mig mot Felicia, som satt mitt emot mig, och tryckte upp fingret mot näsan så att det blir ett tryne. Sedan vände jag mig tillbaka mot Jenny och fortsatte prata med henne. Det tog ett tag innan jag förstod vad som hade hänt.

Ni vet att ibland kan man få lust att förvåna någon, eller få någon att skratta. Då kan man dra till med drastiska åtgärder. Men i det här fallet handlade inte om en drastisk åtgärd. Det var bara stört beteende jag kom på mig själv med. Ibland förvånar jag mig själv.

Jag ska nog ta och lägga mig nu, jag har gått omkring som en död flicka hela kvällen - och en död flicka behöver sova. Vi får dock se hur det blir med den saken, jag låg nämligen uppe halva natten och kollade i skolkataloger. Spanade in nian som jag dregglade efter i sexan, fan vad bra smak jag hade! Han är grymt snygg. Synd att han inte är det längre.

Sova var det ja.


Onsdag

God kväll!
Här var det ju livat idag... Jag är sjukt trött, och har huvudvärk - så egentligen orkar jag inte blogga eller vara social så antagligen kommer det här vara ett av många meningslösa blogginlägg. Imorse försov jag mig, men kom inte på det förrän jag stod i duschen när jag plötsligt insåg att klockan inte alls var det jag inbillade mig att den var när jag steg upp. Jag har någon fantastisk förmåga att komma underfund med saker otroligt segt. Jag satt till exempel och spelade kort (med mig själv, jag har inget liv jag vet) och kom helt plötsligt fram till varför ett kort var borta ur kortleken på vägen hem från Teneriffa. Det tog alltså två veckor innan jag förstod hur allting låg till.

Efter skolan åkte jag och Jenny in till staden och tillbringade eftermiddagen där. Jag hittade inte något särskillt. Vi drog oss vidare till Subway där vi åt middag och åkte sedan hem. Nu borde jag lägga mig på soffan, Top model börjar snart. Juste, vi hade nationella prov idag. Nu finns det ännu fler anledningar att kalla mig en nörd, jag skrev om min kamera. Men jag förvarnade ju i alla fall, och erkände att jag förmodligen var en nörd. Sorgligt.

Peace..

Sen träffa jag dig och hela världen den vakna (8)



Juno! <3 Fast med Filip & Fredrik då.
Mina idoler alltså. Som Juno också är...

Dagens öga..

73111-524
Det går att lägga in bilder! Wow! :)
Lina och jag fotade en massa ögonbilder igår. Här har vi då mitt öga, önskar dock att mitt öga blev bättre på bild. Linas ögon blir jättebra på bild, och
Felicias har ni ju redan sett.

Jag har fått sommarjobb på kommunen! Ska på intervju om någon vecka. Någon mer som fått?

Studiedag

Jag är glad att vi har studiedag idag, för när ja gick var jag ett lik. En död kropp med hängande ögon som skulle få i sig en bit mat i hopp om att bli levande igen. Jag lyckades, nästan. Jag är nästan levande nu, och ska snart börja med alla mina olika pluggfaser.

 Fas 1.
Gå till LIDL och köpa någonting att äta, onyttigt? Ja. Fas 2. Läsa lite "Hannibal Rising". Fas 3. Se "Hannibal Rising" igen. Fas 4. Börja med det komperativa jämförelsen. Fas 5. Leva?

Måtte(?) bilduppladdning fungera ikväll!

Och här har vi reklamfilmen!


Fan vad vi är balla! Den är klar nu, och Henke tyckte att han var så snygg så det var lugnt att vi la ut den ;)
Enjoy!

Fågelbajsskydd!

Jag står och lagar mat nu, Lina kommer lite senare - jag tränade själv istället.
Jag lyssnar på radio också, och självklart kommer det en överdrös av reklam så fort jag sätter på. Och vet ni? Nu har Toyota utvecklat ett speciellt skydd på deras bil-lack. Superskydd mot fågelbajs kallas det.

Fågelbajs är tydligen ett av de saker som förstör lacken mest, så nu har Toyotas forskare gjort en anti-fågelbajs-slitnings-lack. Smart va? Satsa på Toyota!

Intressant det där, undra när det kommer ett skydd mot kladdiga fingrar som ritar smileysar på bilrutan? Det skulle ju vi behöva, jag ritar alltid smileysar. ¨

Back to buisness, annars blir ju enchiladasarna inge goa..

Ett intetsägande inlägg

Det verkar som att bloggflytten har startat igen. Alla stora bloggar har ju flyttats nu, och de flesta klagar på att bilder inte går att ladda upp. Hmpf..ska jag vara en av de stora bloggarna nu eller? Jag vill inte vara utan bloggen igen nu, det är ju så trist!

Men jaja, imorgon är det skola som gäller - och sedan ska jag gymma med Lina för att sedan åka hit och umgås. Det blir najs.

PS. Hannibal är äcklig. DS.

Bloggdesign!

image522

Slog ihop en design nu.. Någon som är intresserad..?
Om det är flera som vill ha den så får jag väl lotta. Men det brukar ju bara vara en som vill ha ;D

(Klicka för att se den in action)

Speedos? NEJ!

image521
Jag ska bara upplysa alla killar här ute att man absolut inte på några villkor alls bär ett par sånna här badbyxor. Det finns ingenting vackert med att se alla konturer, och på Teneriffa såg jag verkligen konturer! Och jag kan inte få ur bilden ur min hjärna, så snälla - köp aldrig sånna, aldrig.

Vi vet ändå att ni har proppat ner ett par extra speedos för att få större.


Där har ni grejer.

Kväll

Hemma nu, från Felicia alltså. Vi betade faktiskt av två filmer, Törnrosa och Skönheten och Odjuret. Det är nostalgi att se disneyfilmer, vem tycker inte om disneyfilmer? Jag älskar dem.

Jag har inte fått ett enda sms på hela kvällen, min mobil kan inte ta emot det. Jag hoppas verkligen att det inte har gått sönder eller något, jag är nog inte redo att släppa min Bernt. Så ja, vill ni någonting så är det ringa som gäller.

Borde sova strax, godnatt med er!

Hobby eller är de bara perfektionister?

Jag ser nästan aldrig mina grannar, men när jag ser dem gör de alltid samma sak: de tvättar bilen. Jag kan inte förstå varför gubbarna alltid tvättar bilarna! Måste bilen alltid vara kliniskt ren? Eller är det bara en hobby de har? Att stå där med lödder på bilen och spruta med högtryckssprutan? Så jävla kul kan det ju inte vara, så varför gör man det varje jädrans helg?

Jag skulle nog säga hobby i alla fall, världens tråkigaste hobby. Till och med frimärken är roligare..

Nu ska jag strax äta mat, och sedan åka till Felicia och ha disneyrace. Men känner jag oss rätt, kommer vi knappt se en hel.


The gu(a)ys..

image519

Pappa: Gustaf hjärta Billiam? Vem har skrivit det?
Jag: Jo..öhm..det är de..
Pappa: ...?

Det är bra att de äntligen går ut med det, även fast vi redan visste det.

Fototuren idag..

image518
Som sagt, jag skulle ju kräla på marken idag. Och det gjorde jag. Mina byxor blev blöta, och jag skämdes. De saker jag ville fota låg ju självklart så nära grannarna som det går. Jag låg där på marken, och sjöng med till deras ur-usla musik, samtidigt som jag försökte ta lite vackra foton. Jag är glad att de aldrig drog upp persiennen, då hade jag legat där på marken, och sett rätt dum ut faktiskt.

J a g  b o r d e  n o g  v ä n j a  m i g  s n a r t . . . 

Godisgrisarna anfaller!

Idag är det lördag, jag hade alltså kunnat sova hur länge som helst. Men jag drömde att jag, mina föräldrar och Felicia(!) blev jagade av en massa bilar när vi åka hem från något land vi var i. Jag tror de var ute efter vårat taxfree godis, för av någon anledning så bar vi med oss 5 kassar med alla sorters godis, och vägrade släppa dem trots att vi blev jagade överallt. Det slutade dock med att pappa grävde ner godiset under gyttjan där grisarna badar, surt. Jag lär nog aldrig mer se dem igen.

Idag tänket jag hyra Hannibal Rising så att jag kan bli klar med det någon gång, och sen funderar jag på att kravla runt i gräset en stund. Jag ska fota lite alltså, för jag har lite fotoabstinens nu. Synd att inte solen lyser bara.
Ikväll blir det Disnyekväll! :)

Toaletten fick oväntat innehåll..

image517
Idag när jag kom innanför dörren blev jag riktigt deprimerad när jag såg att min hylla hade ramlat i badrummet, och hälften av innehållet hade hamnat i toaletten! Jag tycker synd om mig själv, det var inte trevligt.

Omklädningsrum..

Spinningpasset var kul! Lagom jobbigt och bra musik :) Jag tror dock att jag inte riktigt tycker om omklädningsrum, och det blir inte bättre av att jag befann mig på Friskis där medelåldern är rätt mycket högre än den ålder jag är i. Det blir liksom lite fel, för alla dessa kvinnor är ju inte ett dugg skygga utan går omkring helt näck, och det är faktiskt ännu värre när tanterna har stringtrosor och går omkring. De är för gamla för det nu, okej?

Jag har inte några problem med att folk tar friheten att gå näck, men de kan ju kanske tänka på att inte böja sig ner eller så. Det kan uppstå otrevliga situationer för andra, faktiskt.

Men, jag lär ju bli gammal jag med någon gång. Jag blir väl likadan.

Lärare

Ärligt talat. Det borde faktiskt vara förbjudet att ha en snygg lärare på skolan. Det ska helt enkelt inte finnas, det är helt fel! De ska ju se ut som den traditionella läraren.

Den traditionella läraren..
..har glasögon som sitter ute på nästippen.
..tantiga/gubbiga kläder..
..ful frisyr..
..tjurig..

Synd att ingen av våra lärare stämmer in på det. Eller egentligen är det jättebra, för våra lärare är grymma - men de ska inte vara snygga. Och de ska inte ha tajta tröjor, det är faktiskt inte bra.

nu äcklar jag mig själv (..och Felicia..)

Anders är rolig

(det blåser in ifrån aulan när vi ska gå in..)
Anders: Oj! Carola är här!

Snart ska jag iväg och träna, Queenspinning - jag kommer dö, spinning är äckligt jobbigt.

Godnatt människor..

Jag hatar att jag saknar dig..

Msn..

image516
Ibland ser man vilka som är vänner...

Felicia och jag..

image515
Fan vad charmiga vi är alltså...

Jag sa ju att jag var senil..

Ojfan, jag glömde visst äta middag. Jag får nog gå ner och äta nu..

jag hör väl av mig senare..


Åhnej! Mamma tränar miniröris igen. Jag dör. Förstår ni vilken musik som spelas, om det är till för dagisbarn? Jag tycker synd om mig själv som måste gå ner, men jag måste ju äta.

Renlighetsreggae med Doris och knäckebröderna. Vad lyssnar barn på egentligen?

En snittsig rubrik..

Idag blev vi klara med reklamfilmen, den magiska pennhållaren kommer sälja som smör i solsken, det är jag säker på. Vi fick även reda på hur SO-provet idag, omprovet för de som sumpade det förra provet. Henrik gav mig ett VG, och sa att jag skulle satsa på MVG nästa kurs istället. Men han klagade på mig, på mitt dåliga självförtroende. Han verkar ju vara så oerhört fascinerad över det jag skriver, och han är väl irriterad över att jag inte förstår det själv - att jag skriver bra alltså.

Henke: Men Petra, säg någonting du inte är bra på?
Petra: Vänd på frågan, vad fan är jag bra på?
Henke: Nej, svara på min fråga
Petra: ...
Henke: Precis! Du kan ju inte komma på något!
Petra: Men vafan...

Det finns anledningar till att jag inte tycker att jag är särskillt bra, och jag är inte blind! Men det är ju bra att Henke tycker om det jag gör, det är ju faktiskt huvudsaken. Och han ljuger inte, det försäkrade han mig om. Inga falska förhoppningar här inte..


Leverfläck eller Födelsemärke?

Okej, nu satt jag och funderade lite..
 Vad fasen är det för skillnad på leverfläck och födelsemärke? Fläck som fläck liksom.. På namnen låter som att man får ett födelsemärke när man föds, och en leverfläck när man lever.. Eller bevisar den att man lever? Äsch, någon bra teori?

Godnatt folket

Det vi inte visste...

För ett par år sedan visste jag inte vad som stod framför mig, tonåren alltså. Det absolut jobbigaste jag varit med om, utan tvekan. Att växa upp till den man är, och samtidigt försöka vara den man var - är inte enkelt. Överallt finns det press, press på hur man ska se ut, hur man ska bete sig, vad man ska syssla med på fritiden, samtidigt som man ska ha fötterna på jorden för att klara sina betyg för att komma in på det gymnasium man vill.

Att våga stå ut är tufft, alla osynliga pekfingrar som pekar på allting som är fel på en. Under den här tiden ändras allting, och det är med nöd och näppe som man orkar med det. Det är så ofta man vill ta sitt täcke och inte stiga upp på morgonen, inte möta dagen med dess problem utan bara ligga kvar - vänta på att mamma kommer och pussar en i pannan för att sedan försäkra sig om att allting kommer bli bra igen. Men så är det ju inte. Man knallar samla gamla väg till skolan, och försöker hålla huvudet uppe trots att kroppen stretar emot när tankarna har gått för långt i huvudet.

Jag må vara en ytterst deprimerad person, i perioder förståss, men jag tror inte att någon tonårings liv går på ett räls. Alla har vi någon form av komplex, eller någonting som gör att vardagen inte rullar på som om allting var perfekt. Jag skäms ofta över hur dåligt jag mår, när jag tänker på alla barn i Afrika. jag kan sätta 1 miljon kronor på att 50% av dessa barn är mer lyckliga än jag - och det skäms jag för. Jag har det ju bra, på många sätt.

Trots alla motgångar man går igenom, kan så mycket lösas upp i en omfamning. En riktig kram kan verkligen betyda något så mycket mer än hejdå. Man känner sig trygg och man får styrka att klara av saker, tack vare en kram.

Jag behöver en kram.


I'm just a dreamer, I dream my life away.

Vilken underbar röst han har, Ozzy Osbourne. Och texten är ju så otroligt bra! Fantastiskt.



Gazing through the window
at the world outside
Wondering will mother earth survive
Hoping that mankind will stop abusing her,
sometimes

After all there's only just the two of us
And here we are still fighting for our lives
Watching all of history repeat itself, time after time

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer, who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us this time

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer, who dreams of better days

Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesen't really matter much to me
Without each other's help there ain't hope for us
I'm livining in a dream, a fantasy
Oh yeah, yeah, yeah

If only we could all just find serenity
It would be nice if we could live as one
When will all this anger, hate and bigotry be gone?

I'm just a dreamer, I dream my life away, today
I'm just a dreamer, who dreams of better days, OK
I'm just a dreamer, who's searching for the way, today
Oh yeah, yeah, yeah

Senil.

Petra: Wow, märkte du att vi ställde oss upp för att gå samtidigt även fast vi inte hade sagt någonting!
Felicia: Men du sa ju att vi skulle gå?
Petra: Jaha

Jag är nog senil, eller så är jag bara allmänt blåst... det återstår att se.


Allsvenskan

Jag är inte så insatt i sport. Jag är intresserad, men inte tillräckligt för att ta reda på så mycket om det eller vara särskillt engagerad i det. Det mesta har jag förstått mig på - förutom det här med allsvenskan. Jag kan sitta och hejja vilt när Sverige möter USA i en hejdundrande fotbollsmatch, men att se en match mellan Aik och BP skulle aldrig falla mig in. Det känns totalt meningslöst att titta på en match som inte betyder ett piss, förutom en liten lista - som då kallas allsvenskan och inte är särskillt liten egentligen.

Jag acceterar att folk tycker att det är intressant att titta på fotboll, att man hejar på ett lag och stödjer det till 100% varenda eviga dag. Men att få en förlust att påverka ens humör, att få en förlust att starta ett bråk, eller att få en vinst att bli en chans till att retas med någon annan - det är bara patetiskt.

Jag har många vänner som är jävligt insatta i allsvenskan, och som tänker och pratar om "sitt lag" varje ledig minut. Det enda jag intresserar mig av är vilka som vann, och det är inte för att jag hejar på något lag - utan för att jag snarare ska veta vilka jag inte ska nämna gårdagens match för.

Nej, jag håller mig till Sverige. Allsvenskans lag är inte ett dugg intressanta eftersom det verkar som att hälften av dem egentligen spelar i andra länder.

Tillåt mig att presentera..

...Den magiska pennhållaren!
image514
Den kan förvara upp till tre pennor, och du får den för endast 99.90!
Finns att köpa på tv-shop ;)

Skitsnack vid frukostbordet

God morgon!
Jag satt och funderade imorse vid frukostbordet.. Är det ärligt talat någon som tycker om att prata klockan 7 på morgonen? Det finns inte ett piss att prata om och dessutom är man bokstavligt talat död. Jag är i alla fall det. Det är bara fruktansvärt irriterande att behöva svara på en massa ionödiga långa frågor på morgonen, vänta tills jag vaknat vafan!

Idag blir det filmning igen, idag ska Gustaf vara en gammal gubbe som rekommenderar den magiska penhållaren. Vi är så fiffiga!


Filip och Fredrik är mina idoler.

Filip och Fredrik. Någon mer än jag som såg programmet nyss? Någon mer än jag som skrattade så att de fick ont i magen? Någon mer än jag som älskar Filip och Fredrik? Det kan man kalla kvalitetstv.

over and out, godnatt med er!

Förkylning = fet

image513
Tillåt mig att skratta till lite. Det låter helt absurt, det ligger säkert någonting i det där - men jag tänker inte ens läsa artikeln eftersom det kan framkalla möjlig ångest om jag skulle få snuva eller någonting... Hahah...

Petra gör sig bra på film.

Vi spelade ju in lite av filmen idag, och ska fixa det sista imorgon. Det var verkligen jättesvårt att hålla sig för skratt när Anna utbrister "Gud vad jag älskar den magiska penhållaren" och langar fetaste smilet. Jag är överlycklig över att det inte är jag som ska bli filmad, jag och film funkar inte riktigt tillsammans.

Jag försöker fortfarande smälta att min syster har visat en film på mig för hela våran vänskapskrets. En film på mig, med mustash - klädd i kostym och hatt. På filmen dansar jag till Michael Jackson. Jag dör. Observera att det här var år 2003, jag förstår inte hur jag kunde göra något sånt - jag hade inte något vett alls i huvudet.

Hedra paddans liv, läs inlägget nedanför!

Nu har jag sett samma kommentar i hur många bloggar som helst.. "Jag tar upp ett viktigt ämne, KOLLA!". Oh ja, ingen annan tar upp sånna ämnen och jag kan absolut inte klicka in på din sida annars.

Jag kanske borde spamma alla med "Kolla in min blogg, jag har skrivit om en mosad padda!!! ****" Undra hur många besökare jag skulle få..

Nej, käk vare ja...

Felicia, din groda(padda) blev mer än magsjuk..

Jag har gått förbi en död padda i en vecka nu. Nog för att den blev överkörd, men den har nu blivit attackerad ännu mer! Jag misstänker starkt småpojkarna som spelar bandy påväg till skolan. De har styckat den stackars paddan, och blandat dess maginnehåll med asfallt. Inte fasen gör man sånt med händerna, nej - de använder sina bandyklubbor!

Förhoppningsvis är det inte min lilla sexa, men han är för söt för det. Eller ja, han är söt-ful. Men han är min, han vet bara inte om det. Samma sak var det med min nia.. När jag gick i sexan gick det en grymt snygg kille i nian. Synd att han numera är snaggad och har finnar, han har tappat sin beauty - sorgligt.

Nu ska jag laga käk!

Tuggummi-tjejen

Jag är nog så långt ifrån en modebloggare man kan komma. Jag vet absolut ingenting om mode, och vill inte heller göra det. Varför? haha, jag vill inte se ut som er! Idag såg en tjej bokstavligt talat ut som ett tuggummi. Jag kunde inte låta bli att dra på mungipan när hon gick förbi.. Är det mode? Jag funderar på att se ut som en bulle imorgon.

Jag klickar rätt ofta in på modebloggar, jag menar.. alla klickar ju dit, då måste jag ju kolla - de kanske har hittat värsta snygga outfiten *talar med överlägsen ton*. Men icke sa nicke, inte någonting av det folk köper är ju snyggt! Möjligtvis typ Kenza då som i alla fall har lite smak, men resten av bloggvärlden är ju verkligen helt åt helvete. eller så kanske det är jag som är det.

Jag stod vid skåpen idag, och tjuvlyssnade lite smått på de som stod brevid. Då säger den ena tjejen "Men hallåå, är det bara jag som ska ha jacka!? Det kan jag ju inte haaaa!" Oh my goood! Världen går under, din kompis hade tjocktröja på sig istället för jacka, oh nooooooo! Patetiskt, bara..patetiskt.

Den magiska penhållaren

Hmm.. Jag hade nog världens sämsta natt, kunde absolut inte somna och på köpet fick jag lite deprissioner. Ibland hatar jag verkligen att vara tjej. Och ibland hatar jag verkligen att jag har varit med om så många saker, för då saknar man dem jö.

Idag ska vi filma lite på våran reklamfilm, Anna ska få vara med en snutt idag. Vi har faktiskt en rätt patetisk idé. Den magiska penhållaren.. Hur coolt låter inte det liksom? Det är helt enkelt en plastmugg, med tre blåa pennor i. Vi kommer få MVG, jag lovar!

synd att vår bildlärare inte har humor.. vi måste kämpa hårt!

mooooooot skolan!

Sov sött

Godnatt bloggen! nu måste jag läsa Hannibal Rising, jag som skulle ha läst en massa idag glömde visst bort det. Men det är ju helg, jag skyller visst på det. Nu ska jag i alla fall läsa.

Godnatt och sov gott alla där ute!

Banankontakt är min takt, banankontakt i din takt...

image512

Jag är visst grymt oallmänbildad. Jag trodde Electric Banana Band kom på ordet banankontakt.
Vad sjutton är en banankontakt?

*tittar på disneyfilmer*

Vi sitter hela familjen plus ett par andra och äter middag. Vid första tysta stund så hörs "bsssssd bssssd bssssd" alla vänder sig mot mig "PEEEEEEEEEETRAAAAA, du fick sms..". Pappa frågade om jag hade kommit upp til 2000 sms nu, jag svarade att jag kommit på i 19.000.. Han blev tyst..

Förlåt Felicia, jag svarade inte på smset där du berättade för mig att du kollade på disneyfilmer, jag hade inget bra läge..

image509


Jag tror jag är beroende av min Bernt.. Men, det är Felicia med.

Gymmet

Nu har jag varit och svettats med muskelknuttarna = jag har tränat på gymmet idag. Jag börjar kunna hantera att det är en massa stora grabbar där nu, det går ju inte direkt att komma ifrån. Däremot blev jag lite irriterad när en snubbe stod och kollade på mig och mina dubbelhakor när jag körde en mag-station (ja, man får dubbelhaka i den..) när han precis innan hade kallat mig och Lina för "flickor" som om vi gick på dagis. Menmen, vi körde på som sjutton idag och jag lär känna av det imorgon.

Nu ska vi fira Frida, min syster, som fyllde år i onsdags. Hemmagjord daimglass till efterrätt, det godaste man kan få! Yumm...

vi hörs senare!

A pizza hut, a pizza hut!


Jenny och jag sjunger alltid på den här.
"A pizza hut, a pizzy hut, kentucky fried chicken and a pizza hut"
Erkänn att den svänger lite ;)

Vååår

image507
Det är vår ute idag! Folk snackar jämt om vädret. Egentligen bryr jag mig inte, inte ett dugg. Bara när det gäller den fotografiska sidan av vädret, det blir ju fina bilder när det är vår så då blir jag glad. Men jag är ingen höjdare på det där med temperatur, när borde man ta vårjackan liksom? När det är 20° eller när det är 3°? Noll koll.. Inte ett dugg intressant heller..

Ja, jag är klantig.

Jag sitter här och funderar lite på pinsamma saker jag gjort i mina dagar. Jag kommer faktiskt inte på så himla många.. Men för ett par veckor sedan så avslöjade Adam mig med några riktigt förnedrande saker.. Nu vet i princip hela min vänskapskrets vad jag har gjort för pinsamt. Jag kan ju lika gärna göra en lista, ifall jag skulle glömma någon av dessa kodac-moments i framtiden...

- Jag hälsade fel Min syssling hade skaffat sig en ny flickvän. Jag hade aldrig träffat henne, och jag träffar sällan min syssling heller. Jag finner alltid mig själv obekväm när jag ska hälsa på folk, jag vet dock inte om det beror på den här incidenten. Hur som helst, jag skulle då hälsa på denna nya flickvän - skaka hand och presentera mig själv. Adam hade precis hälsat, och jag tyckte att han sa det så otroligt tyst att jag satt och tänkte på det. Så kommer hon fram till mig och sträcker fram sin hand, och ut ur min mun kommer det "Adam". Vad i helvete!? Jag heter Petra, jag är tjej! Adam är ett killnamn, och namnet på den lilla pojken som hon hälsade på innan. Jag dog. Han har inte kvar den flickvännen längre, vilken lättnad.

- Jag låste in mig på toaletten på biblioteket Jag var inne på biblioteket, och blev plötsligt himla kissnödig. Jag gick därför till toaletterna som var där, stoppade i en femma och gick in. Men innan jag stängde dörren, så testade jag att låsa - så att det blev rött när man låste. Sen går jag enkelt och snabbt på toaletten och ska sedan ta mig ut. Men eftersom jag hade låst en gång innan jag stängde dörren hade jag förbrukat femman - jag var inlåst. Jag fick ringa mamma, som fick åka hemifrån och gå in på biblioteket och säga att hennes dotter var inlåst på toaletten. Jag hade gärna stannat där inne faktiskt.

- Ännu en gång, jag låste in mig på toaletten Hos mina kusiner, jag tror att det var på julafton. Hela släkten stod utanför för att försöka få upp dörren. Det var till och med prat om att jag skulle klättra ut genom det lilla pluttiga fönstret som de hade, min kusin hämtade stegen. Men sen fick jag upp den, och kunde gå ut. Jag hade gärna stannat kvar där med.

Listan kan bli lång... Jag lär ju komma med fler... Håll utkik, eller nått..


Godnatt

Jag har varit riktigt dålig på att blogga, men nu ska jag sova i alla fall. Har spenderat kvällen med Linda och Felicia, vi kollade på Sweeney Todd <3 Pussen som Johnny Depp ger Mrs. Lovett är seriöst den gulligaste pussen jag någonsin sett. Heh..

Godnatt mina vänner ♥


Edit:

Kolla på 2:08 :)

Rix FM

Jag sitter här och lyssnar på webradio. Just nu är det Rix FM som står för underhållningen. Nyss berättade dem att snart kommer veckans nya hitvarning! Och vilken tror ni det är? Jason Mraz - I'm yours! Hur fasen kan den bli en hitvarning? Den är urgammal, brukar inte veckans hitvarning betyda den nya musiken? I'm yours är en underbar låt, men jag tycker inte riktigt att det är någon hitvarning..

Nej, nu ska jag digga Rongedal. Och sen ska jag komma på något vettigt att skriva tills nästa gång (förhoppningsvis...)


Bah! Jason har spelat in en ny version av den! Inte alls lika bra!

hahhahahaah!
han har ju en gubbkör som sjung "eeeeeh" x'D

Dagens foto..

image506
Bara jag som får jättemycket solkänslor(?) till denna bild?

Risker med internet

Mamma var på föreläsning idag, om internets risker och sånt skit. Jag blir riktigt irriterad, hon kan ingenting om internet utan tar den här mannen som föreläste på fullaste allvar. Hon tycker tydligen att vi ska ha datorn i vardagsrummet, så att jag inte kan gömma någonting för dem. Pappa har däremot lite vett i huvudet, han vet att det inte finns någon risk alls med att prata med en person man inte känner via internet. Självklart är det en annan sak att träffa personen, men jag är inte så dum i huvudet att jag inte kollar upp människan jag skulle träffa om jag nu pratade med någon.

Jag vill inte diskutera det med mamma. Det känns totalt meningslöst, och dessutom har jag ingen lust att dela med mig av allting jag gör på internet. Jag gör ingenting som hon skulle kunna tycka illa om, jag är inne på några få communitys, jag skriver blogg och läser även andras bloggar samt hänger och är ball på MSN. Vad tror hon egentligen att jag sitter och håller på med? Ja mamma, jag sitter och tittar på porr varje eftermiddag och lägger ut nakenbilder på snyggast.se så att gamla gubbar kan sitta och kolla på mig? Nej, det skulle aldrig falla mig in.

Tycker ni, ärligt talat, att det är farligt med att använda internet?

Grattis!

Min syster fyller år idag. Hon är 7 år äldre än mig, och blir alltså 23 nu.

Grattis på födelsedagen Frida! <3

jag fyller år om 16 dagar, det ni!

Onsdag

Jag försöker komma in på portalen för att kunna plugga, men den är emot mig. Jag får försöka lite senare istället, och kanske disskutera med pappa. Jag är ute sent, och borde verkligen komma igång ordentligt med NO:n, men det verkar inte gå så bra.. Får sitta och klura lite på frågorna så länge.

Jag pratade nyss med Lina i telefon.. Men eftersom jag skulle plugga var jag tvungen att lägga på..
Lina: Men vi kanske kan ses ikväll och titta på...eeeuuhm...jag ska inte säga det högt. Men du vet ju vad jag menar..
Hahah, inte till för att skryta med helt enkelt ;) 21.00 börjar det i alla fall, det Lina inte ville nämna när hon satt på en fullproppad buss. Pssst... det går på tv3

ooooont i magen...

Ny design?

image505

Håller på och fipplar lite på en ny design. Men jag vet inte riktigt om jag ska använda den. Jag ser ju lite mongo ut på bilden, så jag vet inte riktigt.. Vad tycker ni?

(klicka på bilden för att komma till designen)

Påverkade människor

När jag var på Teneriffa började jag fundera på lite allt möjligt. Jag kom på hur extremt dum jag har varit. Alkohol, det blir alla påverkade av på något sätt. Men jag har alltid tänkt att mamma och pappa inte blir det. Om de har sagt någonting konstigt eller så, då har jag bara tagit det som en självklarhet att de bara är konstiga som vanligt. Det har aldrig någonsin funnits en tanke på att de faktiskt druckit alkohol och att de konstiga kommentarerna bara var helt normalt beteende från deras sida.

Men när mamma satt och asgarvade när hon översatte "Gissa bajset" till "guess the shit" så gick det upp för mig att hon kanske inte var helt nykter.

Jag ska se det här som något positivt, jag har kanske normala föräldrar ändå...

Fanta Jordgubb

image504
Tänkte säga att alla skulle gå och köpa den här drickan, för att den är så himla god. Och sedan kunna säga "April april", men det gjorde jag inte. Det här är den äckligaste läsken jag någonsin druckit. Så, mitt tips till er är att inte köpa den. Men jag har inte sett den i Sverige så ni kanske är säkra från denna omänskliga(oläskiga?) drycken. Drick den aldrig

remember; Fanta Strawberry - NEJ

Onda fotografier.

Jag står inte ut längre, jag har suttit här och gjort en superenkel uppgift i NO. Men jag litar helt enkelt inte på min egen hjärna utan jag kollar upp allt fakta en miljard gånger innan jag skriver ner det. Men nu ger jag upp ett tag.

Varje gång jag kommer upp för trappan så ser jag mitt fejs. I en ram alltså, mitt skolfoto. Varför envisas folk med att använda skolfoton? Man blir absolut aldrig bra på dessa utan man ser alltid helt förjävlig ut, jag sparar dem endast för att om ett par år kunna säga till mig själv "tur att man inte ser ut sådär längre" . Men det är inte meningen att de ska sitta på väggen eller stå på bordet, de ska ligga längst in i bokhyllan tills man är på riktigt dåligt humör och behöver ett gott skratt. Annars ska de stanna där tills de ruttnar. Men självklart, så står jag där och flinar, precis som varje dag.

Jag besöker inte längre pappas kontor. Det är förnedrande. Han har ju självklar något fult lite kort på mig. Och dessutom har han två teckningar som jag ritade på religionen i typ 2:an. En kamel, och en snubbe som doppar huvudet i nilen för att bli frisk. Jag är nog mer nöjd med
den här än med dem, och de sitter på dörren på min fars jobb. Tack pappa, tack.

Äntligen!

Äntligen fungerar bloggen! Jag har saknat den så himlans mycket!  Nu är jag i alla fall hemma från Teneriffa, men det känns inte riktigt som om jag behöver informera alla vad jag gjorde där. Jag gjorde i princip ingenting heller, så ni blir inte lidande i brist på information om man säger så.

Jag sitter här och äter ett torr och smulig korvbröd, hur gott låter inte det? Nej, förlåt det lät inte alls gott. Det är inte heller särskillt gott, jag tror att jag ska lägga ifrån mig den nu.

Jag tog en halv hemstudiedag idag, så nu är det dags att sätta igång med pluggandet. Vi hörs senare, det lovar jag. Jag är så himla bloggsugen att det kliar i fingrarna!