Året som varit.

Tänkte nu skriva lite om året som varit.
Jag kommer inte ihåg så jättemycket, men jaja.

Året har varit bra, bättre än vanligt tror jag.

Januari - Februari
Januari, det hände inte så mycket vad jag kommer ihåg.
I februari hände det destomer.
Vi var i Falun, roligt som vanligt. Sedan var det Kungsberget som gällde. Eller ja, det blev ju inte så mycket av det. Jag kom till bussen, åkte till Solna, där fick bussen stanna och ambulansen komma, detta var den 17 februari. Jag åkte till sjukhus och blabla. Det gick några dagar, men på natten på måndag fick jag ont i magen igen. Jag var uppe länge, ingen kul natt, men det hände inget. Somnade, vaknade upp med hög feber. Jag var sjuk i ett par dagar, fick hosta. Hostan fortsatte, men jag åkte med till Micka med tjejgänget och gick på Bodaborg. 25 - 26 februari. När jag kom hem var det sportlov. Jag var frisk! ..trodde jag. På måndagen vaknade jag med öroninflamation som jag hade i ett par dagar, sedan gick det över till bihåleinflamation. Sedan var skiten över.

Mars - April
I mars hände inte så mycket, 18-19 mars åkte Lina och jag till Romme. Riktigt kul synd bara att hon var krasslig.
12 april, pokerkväll och annat kul med tjejerna. 15 april, påskafton. Ute på landet med släkten.
18 april, fyllde år. En bra födelsedag. :) 21 april, hade fest. Väldigt lyckat :)

Maj - Juni
19 maj, prinsesskalas. HAHA. :D 22 - 29 maj åkte familjen till cypern, en riktigt härlig resa.
I juni blev det sommarlov, ett härligt sommarlov. Elin åkte med till landet, jag umgicks med vännerna på landet och hade det bra.

Juli - Augusti
Sommarlov, sommarlov, sommarlov. Vi gjorde en massa kul saker på landet.
11 - 15 augusti åkte jag till Mallorca med Lisa, tack tack. De bjöd med mig, tack tack tack. Det var riktigt kul :)
Sen började skolan, wiiiie..

September - Oktober - November - December
Jag träffade nya människor, mådde bra. Allt var bra, det hände mycket kul saker. Julafton kom.. en bra julafton, nu sitter jag här på Nyårsafton, sista dagen på året. år 2006 år slut! Men jag är nöjd, riktigt nöjd, med året.

Där var min lilla sammanfattning, kul jul. :)

Tack för året, nu ser vi fram emot nästa! 2007 here I come..

Nyårslöfte? ja, men jag säger inte.

Haha, ett till..litet. :)


GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! :)


Dödsdom del 2

Saddam Hussein, nu är han död. Han blev hängd. Det fungerar inte i min hjärna, han blev HÄNGD! Fattar ni!? det var på 1700-talet man gjorde så! Han bad om att få bli skjuten, vafan han bad om att få välja sätt att dö! Den lilla saken kunde ni väl gjort för honom!? Hur kan de hänga honom!? Och ha filmat hela skiten, man fick ju fan se honom död på TV! Herregud, vad tänker de med? De får fan skylla sig själva.

...

När kan man lita på någon?

Varför blir vissa lyckliga, och andra inte?

Ja, det undrar jag. Blir man lycklig när man har allt, eller kan man även vara lycklig om man inte har något alls? Familj och vänner, det brukar ju oftast klassas som det bästa med livet. " Pengar gör en inte lycklig. "

Om man ser allt från den ljusa sidan kan man också vara lycklig. Men ingen är väl alltid lycklig? Alla går väl i perioder?

Om gud ( eller vad den nu kan heta ) skulle ha skapat oss, så borde väl den ha skapat så att inte alla är lyckliga, vissa blir riktigt fattiga, vissa blir stenrika egoister! Jag kan inte förstå hur det skulle hänga ihop, den har skapat krig, den har skapat allt i sånna fall. Varför blir då vissa så himla snygga, så att alla vill ha just den personen. Och varför blir vissa fula, så att ingen vill ha den personen? Okej, jag förstår att inte alla kan bli lyckliga. Men, ändå.. Jag vet inte änns vad jag vill få ut av det här.. varför blir vissa så jävla perfekta?

Dödsdom

Läste nyss på aftonbladet att Saddam Hussein(stavas han så?) kanske avrättas om några timmar. Gud, hur länge har det där hållt på nu? Jaja, det var inte det jag ville komma till.

Tänk att bli dödsdömd. Gud va hemskt. Okej, man har gjort något dumt, det är inte det jag menar, de har ju själva satt sig i situationen.. Men ändå. Bara tanken "Jag är död om några timmar." Och sen väntar de i typ ett halvår innan de dödar en i alla fall. Man får lida med det i ett halvår, tanken att man ska dö snart. Fyfan!

Då blir jag hellre mördad, så att man inte vet det innan! :S

Foto-nörd

Jag har verkligen hittat något jag tycker om, fotografi. Jag vill bli fotograf, och jag brinner verkligen för det nu. Även om jag inte har någon bra kamera att använda, så tycker jag om att fota. Och när jag dessutom blev medlem här har jag blivit helt till mig! Vissa har tagit så otroligt vackra och coola bilder så att jag smälter. Det är helt sjukt! Jag kan kolla runt och jag hittar alltid någon helt fantastisk, jag blir helt chockad. Jag tycker verkligen om foton.

Frukt är inte godis, men det är gott i alla fall.

Är inte vindruvor och mandariner de godaste frukterna som finns ? : ) Jag kan äta hur många som helst, det är liksom beroendeframkallande. Jag älskar dem.

Hihhi, är det någon som har samma nöje som jag? Dvs att skala mandarinerna, så att det bara är själva fruktköttet kvar, alltså de små vattenballongerna :) Haha, nej va fjantig jag är. Jag gör så i alla fall. xD

Visst är druvkärnor äckligt?

" Dye my eyes and call me pretty "
- Laid - Matt Nathanson

* - )

Mitt liv känns ganska frustrerande..
Jag har för mycket att tänka på, men samtidigt är det helt tomt i huvudet.
Mitt liv rullar på så pass bra att jag blir helt konstig, snart händer det något, något fel.
Jag har bestämt mig för att jag bara ska skita i allt och leva i nuet, försöka njuta av att livet går bra nu! : )
Jag kan inte säga att jag har varit med om mycket hemskt i mitt liv, om man jämför med andra. Ändå känns det som det, det har väl hänt er också?

Sen.. en annan sak som jag har funderat på länge. Varför verkar alla tjejer tycka att killar är så hemska?
Vad är det för jävla uppfattning ni har. Okej, en kille som ni tyckte mycket om har gjort slut. Då är han plötsligt ett svin! Vafan, vad skulle han göra då? Fortsätta vara med dig även fast han inte gillade dig längre, ni skulle gifta er och få barn. Är det så ni tänker? Jag kan inte förstå, killar är inte svin. Oftast är de mycket bättre än oss. Jag vill gärna höra era synpunkter, för jag kan fan inte förstå vad killar gör för fel hela tiden. De måste ju följa sina känslor, precis som vi.

" Seems like each time, I'm with you, I lose my mind "
- In Too Deep - Sum 41

Julafton är över..

Tråkigt, jag gillar julen. Det var en bra julafton igår, även om jag inte hade den bästa julkänslan.. Den kom aldrig.. :(

Jag fick pengar till ny mobil och lite allt möjligt trevligt, jag är nöjd :)

Jag var på midnattsmässan i kyrkan ( nej, jag är inte kristen. ) Prästen sa att om man kunde skulle man gå dit.. ( konfa ) Så Jenny och jag gick dit, jiippiiii. Vi var de ändå från konfan... Det var som precis vilken gudstjänst som helst, inge vidare kul... 
 

Jag har inget kul att skriva.. slut på idéer..


Julaftons morgon

Åh, här sitter jag.. Det är skam att jag sitter vid datorn på julafton, menmen.. Jag skulle inte sitta så länge. Snart ska jag gå ner och tvätta badrummet, och sen ta en dusch och fixa i ordning mig, gästerna kommer vid 2.. :) mysigt!

Jag fick en tröja i strumpan, vet inte om den passar... xD

näe, nu ska jag nog ta och knalla bort från datorn, En riktigt God Jul på er alla :)

Waaah ^^

Fuglesang är på jorden igen! Fantastiskt, undrar hur han känner sig.. *-)

Grattis grattis Sverige, vår första man i rymden har landat!

Fuglesang!

Gaaah, nu landar han snart.. den där snubben, Christer Fuglesang..
Shit, vad tänker han nu ? "Om en timme kan jag vara död!"
usch, va läskigt! tänk om landningen inte funkar, helt sjukt! :S

och på tal om ingenting( eller jo.. ) så är det typ bara en dag kvar till julafton! näe, jag är inte beredd ju!
Jag är klar med mina julklappar ( tror jag.. får väl springa iväg imorgon annars.. :S ) och städningen är väl också klar tror jag. Sen ska man rimma och slå in paket imorgon, shit jag vet inte om jag änns vill rimma i år.. Jag är så himla dålig på det, och det är bara jag som gör det!

nääe, nu ska jag smita ner och checka landningen som är om några minuter.. skriver kanske mer sen! :D

äntligen!

Åh, nu är det inte långt kvar till julafton! Det är ju bara 3 dagar, helt otroligt!
Och jag har fortfarande en julklapp kvar.. PANIC! ( at the disco xD ) Näj men det fixar sig, jag har en nödutgång ;)

och städandet är klart, typ. GUD VA SKÖNT! Jag har varit på G idag, fick två rum klara. Jag gick upp halv sju idag ( you know, det ligger inte i min natur.. ) så traskade jag förbi Jenny och tillsammans gick vi till Linus och kollade på julkalendern och frukost :D och sen kollade vi på "She'e the man", en helt okej film faktiskt, kul! :D snart ska jag baka kakor..  :)

...och vi har lov nu också, glömde jag påpeka. härligt härligt :D
näe, tråkigt inlägg. Förslag på något ämne som jag ska komma med mina proffitionella åsikter om ? ;)

snö.com!

Jaaaa, nu kommer snön :) härligt! :D okej..det innebär att det blir kallare och jobbigare, men mysigare!

Åhh, det var sånna där tunga stora flingor nu när jag var ute! :) det är så vackert! jag gillar snö!

TISDAG

Jahapp, ännu en dag har gått. Bara 5 dagar kvar till Julafton. :)

Idag gjorde jag i princip ingenting i skolan, eller ja. Inget skolarbete i alla fall, men det gjorde ju ingen annan heller så..
Vi började med utvärderingar, yaaay! Sedan när de var klara skulle vi städa skåpen, dvs kasta alla dessa papper som jag lyckas samla på mig under terminen, shit vad mycket det är alltså! Jenny vet, hon har turen att dela skåp med mig.. ( fattar inte varför de inte kan köpa in 3 par skåp till, så att vi slapp dela!  ) Efter det gick vi in i den otroligt mysiga, varma och jättesköna aulan * ironin flödar*. Där vi kollade på film, Madagaskar ( haha ) Ja, ni förstår. "Vi är inte 15 än.. " Så då får vi kolla på tecknat(!) Efter 1 och en halv timme(?) gick vi ut därifrån, efter en mysig stund där inne med dömnande ben och hackande tänder. Vi kommer ut och går till matsalen, där det är julbord, jei :) Det var gott, mandarinerna var goda! ( haha, nej nu stirrar Bille på mig.. ) Allt annat var också gott! ^^

Sen blev det inte mycket mer gjort... Städning lite överallt ( jag gjorde ju såååå mycket.. okej, skulle faktiskt ha gjort något om det fanns någon trasa eller sprutflska kvar.. )

Sedan traskade jag sakta hemmåt.. Kom hem och så var det dags att städa, ännu en gång yaaay! Skulle städa mina garderober, i stort sätt gjorde jag inte så mycket. Tog ut allt, torkade ur skåpet, la tillbaka lite och lite åkte ner i en liten låda ( och den lådan innehåller numera betty spagetti och sånna där grejer, haha. Kan inte fatta att jag inte har lagt undan dem än! ) resten av grejerna ligger kvar på sängen.. Jag får helt enkelt fixa det med mamma senare, eller någon annan dag..

När pappa kommer hem ska han och jag åka och köpa gran :) mysigt!

Imorgon slutar vi skolan :D Vi börjar halv tio! :) synd bara att det betyder ett farväl av sina vänner..

Jaja, nu ska jag nog sluta skriva..


"If I could, then I would
I'd go wherever you will go
Way up high or down low
I'll go wherever you will go"

- The Calling - Wherever you will go

MÅNDAG

Okej.. 6 dagar kvar till jul, hjälp! Så mycket att fixa!

Och usch.. Jag kan inte längre skriva vad jag vill i bloggen, för många som läser.. ( haha, jag menar inte att det är många som läser. men de som inte får läsa, de läser..) Livet fungerar bra, konstigt nog. Varför det ska jag nog inte gå inpå ( varför det? jo, precis det jag sa. Fel personer som läser xD )

Jag känner mig gladare och jag mår bättre. Jag är ute ur de där jädra tjejdepressionerna som är så otroligt larviga, jobbiga och meningslösa. Näe, nu ljuger jag. Dessa tankar kommer hela tiden, men jag mår bättre i alla fall. Är fortfarande lite rädd för det där med "sjukdomen" ( ni som läst tidigare inlägg kanske fattar.. ) Men det fixar sig väl antagligen.

När vi åkte till Falun försökte jag försäkra mig själv om att alla hade glömt Kungsberget, det var ju första gången jag åkte buss med skolan sen Kungsberget nu. Men flera sa "Herregud, de har de ju glömt!". Men icke sa nicke(haha), tre minuter på bussen och det var redan någon som kommenterade! Okej, ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag skulle hellre vilja att folk pratar med mig om det, skulle jag ha någon sjukdom eller vad som helst, så skulle jag må bättre av att prata om det.. Men nog om det, det är nog ändå bara jag som förstod vad jag just skrev.

" The worst is over, you can have the best of me. "
- The Starting Line - Best of me

Julstädning...

Åh, det är sååååå tråkigt att städa. Och jag har tre rum jag ska städa ( okej jag har redan gjort ett och ett halvt men.. ) det är så otroligt tråkigt och jobbigt! Jag ska liksom städa mitt gamla rum, i garderoberna! Åh, det är så mycket skit där! OCh jag ska slänga ut allt och torka skåpet, och sen lägga tillbaka allt jag vill ha där och resten ska packas i kartonger och åka ut på vinden. Åh jag pallar inte!!!! usch..

aja, har jag tråkat ut er tillräckligt än?

söt.

Ejl och jag på stan.. ^^

Idag drog jag och Ejl till stan, alltid trevligt. Fick faktiskt lite julklappar köpte också, nämner inga ;) Vi gick runt överallt. Vi gick av vid Hötorget och gick runt bort mot Sergels torg, sedan gick vi till Gamla Stan där vi gick runt ett tag. Sen gick vi tillbaka mot Sergel och åkte sedan hem. Låter som om vi var ute i typ en timme, men vi åkte 11 och kom hem 5 så, starkt kämpat :D

Ejl får mig alltid att må bra, hon får mig att vilja leva längre ( ni andra också såklart. ) Tack

"Vart är vi?" "Ingen aning, vet du?" "Nää.." "Okej, ska vi gå ditåt?"
Ungefär sånna är våran konversationer, vi bara går. Skiter i vart vi är och bara fortsätter vidare. Härligt :D

" I'm everything i am, because you loved me "
- Celine Dion - Because you loved me

Rökning - död i förtid.

Jag förstår mig verkligen inte på dem som röker! Herregud, varför ? Jag kan ju lika gärna säga att jag har rökt, eftersom det är så jävla många som röker och pustar ut rakt framför en.
Varför sjutton börjar man änns? Varför testar man?
Att röka är nog det töntigaste som finns och det finns inget bra med det. Ni som röker, jag vill gärna ha en förklaring till varför ni började, eftersom det skadar både er själva och alla andra i eran omgivning...

"Gratis Kramar!"

Idag fick Henke ( Min handledare, världens bästa. ) idén att jag skulle skriva en lapp där det stod "Gratis Kramar!" och gå runt med den i skolan. :) Så, det gjorde jag. Hihi, det var faktiskt kul. Jag blev lite mindre blyg också tror jag. Och jag fick många kramar ;) och jag hoppas att jag spred lite glädje också, som var tanken med det hela :) det var i alla fall kul (:

Döden, smärta?

Är ni rädda för döden? Det är nog inte jag. Jag är rädd för smärtan innan. Hur man än dör, så kommer man antagligen få en stark smärta, i alla fall må väldigt dåligt. Även om det bara skulle vara för en sekund, så är jag otroligt rädd för det. Sedan.. Att , det låter inte så farligt. Jag tror inte att jag vill leva så länge till faktiskt ( Jag kommer inte ta livet av mig, absolut inte. Inte försöka heller. ) , jag känner mig hemsk när jag säger det. När jag tänker på hur många som inte har haft något val. Kanske inte jag heller? Men det känns ändå bara spännande, vad händer efter det här livet? Man kan väl inte bara försvinna? Något händer väl? Nej jag har ingen aning, hur som helst så vill jag veta. Jag känner inte att jag längtar till någonting som är mycket längre fram i livet, att skaffa barn och sånt. Men samtidigt vill man inte lämna det man har, även om tanken har slagit en tusentals gånger.

Nej, jag vet inte. Jag är i alla fall inte rädd för döden.

"And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?"

- Coldplay - Fix you

Däremot får den här låttexten mig att tänka om. Det skulle vara, verkligen, hemskt om någon jag var nära dog. Jag vet inte om jag skulle kunna klara av situationen. Så, nära och kära. Snälla lämna mig inte, och inte ni andra heller för den delen!


Pepparkaksbak, lucia och klippning..

Bloggen har inte fungerat på hela veckan! Eller.. inte sen i tisdags i alla fall.. :) Så nu ska jag blogga om alla de tre dagarna.. :P hoppas ni orkar läsa

Tisdag
Hihihi, Ejl och min återförening var bäst :) En äkta filmkram, där båda springer mot varandra och slås ihop i en stor kram, ni vet? måste sätt lite komiskt ut, mitt på plan 1! :D

Sen efter skolan var det dags för pepparkakshus ;D Det blev skitbra, eller inte. Äsch, vi behövde inte laga en massa delar i alla fall! Adam tog med sitt hem, och mitt stannade kvar här :)
Sen tränade jag.. Inte så roligt, för enkelt. För full av godis i magen! :P ajabaja

Onsdag
Lucia:) , så bäst. :) Lussebullar, pepparkakor och julmust på BGn.. :D mums! Sen till lunch blev det gröt, det är alltid gott. Tomtegröt ! När vi hade tagit maten kom det ett luciatåg in i matsalen, bestående av en massa lärare, riktigt fint ;) Sen var det matte som gällde, gjorde klart stegtestet på steg 19.. : ) ska väl redovisa snart... Bille - "Petra, känn här!" Bara Ozzy, jag och Bille som fattar, men vad gör det? ^^

Sen åkte jag till Farsta med Lisa, :) Hittade tyvärr ingenting, men vi fick i alla fall en trevlig pratstund. :)

Torsdag
Jahaja, nu till idag :D

Idrotten idag var Styrka kondition. Jiiiippiii! Äsch, det funkade.. Inte allt för jobbigt.
Vi gick hem, jag skrev lite tyska. Sen gjorde jag inte mycket mer den skoldagen. Eller jo :D Lollo och jag lärde Ozzy ekavationer! *stolt*

Sen stack jag till Centrum, Bille putta mig och höll på som vanligt på busshållplatsen xD Vi kom dit, Jag gick och klippte mig.. Det ser knäppt ut, skum frissör. Det fixar sig.. ^^

Jaa, nu händer det nog inte så mycket mer idag antar jag.. Jag fick brev idag ;)

" It's been a long hard road without you by my side "
- Good Charlotte - Emotionless

"Tävling" på G :D

Har lite tråkigt så jag tänkte göra en liten tävling typ.. Som Bille körde på MSN. Gissa låten! :) Så det är bara kommentera när ni vet vilken låt och artist det är på någon av textdelarna som jag skriver :D

1.    Hello there, the angel from my nightmare

2.    How can I help it if I think you're funny when you're mad
       Trying hard not to smile though I feel bad

3.    Så jag har nu bestämt mig för att alltid vara snäll,
        så om jag blir ett spöke så ska jag bli fotomodell

4.    My baby don't mess around me cause she loves me so
       And this I know fa sho


5.    But you've got to realze that you're acting like fools

6.    My friend's got a girlfriend and he hates that bitch, he tells me every day.
       He says: "Man, I really gotta lose my chick in the worst kind of a way."


7.    Shorty, you’re my angel, you’re my darling angel 
       Girl, you’re my friend when I’m in need, lady
 

Nu kommer lite fler ;)

8.    So sweet, so beautiful
        Everyday like a queen on her throne

9.    Well if you wanted honesty, that's all you had to say
        I never want to let you down or have you go

10.   Oh Romeo, where do you have your Juliet now?
         Oh Romeo, where do you have your girlfriend now?

11.   Some days I feel like shit, some days
         I wanna quit and just be normal for a bit



Så.. det var någar fler.. xD

Gott och blandat..

Jag älskar dig. Tre små ord, men de betyder så mycket. Dessa små ord används för lite av många, och för ofta av många. När vet man om de menar det? Hur ska man kunna veta? Det är bara tre små enkla ord, som är så enkla att säga. Jag vet inte änns vad som krävs för att man ska älska någon. Men..Joo, jag gör nog det.
jaja, nog om det..

Hihii, julkalendern är ju bra! xD ( okej, jag kanske är alldeles för stor för att se på den.. Men nej, det är en tradition! ) Okej.. Den är ju barnslig och så.. Men om man jämför med de andra som har gått, så är det här i världsklass!

Idag ska man packa upp allt från Falun, börja julstäda mitt rum ( jippiiiiiiiiii *suck* ) och sen ska vi baka pepparkakor! Åh, jag kommer ha så ont i magen, pepparkaksdeg är olagligt gott!!!!! ;)

Nej nu får det vara nog.. Tänkte börja sätta ut citat, som alla andra gör.. Lovar inget, men ibland kanske det kommer något..

" You've got to realize that you're acting like fools "
- Korn - Word up


Hemma!

Nu har vi varit i Falun i 5 dagar, så jag har inte skrivit :)
Det var jättetrevligt, hihi. Jenny och jag hade eget rum, väldigt najs ;D
Lärde känna nya människor och blev lite mindre blyg, det går frammåt :)

Har kommit på att jag säger hihi mycket mer nu, det är ganska töntigt kanske. Men det skiter jag i, hihi  ^^

Jag har inget att skriva, vi får se om jag skriver senare.. baj baj

Usch usch usch!

Usch och fy, Sebastian ( som kom tvåa i idol förra året, förlåt Jenny ) . Han äcklar mig så förfärligt mycket! Jag kan verkligen inte kolla på honom! Han är äcklig, ful, sjunger inte bra, har ingen smak, klär sig förfärligt osv. Jag tål honom inte! Såg ni frisyren idag!? WTF!?
Åh, han är såååå äcklig!! +o(  Någon som håller med mig, eller är det några som jag har sårat rejält genom dessa ord !? Förlåt, i sånna fall. Men jag tål inte honom!