Halloween vlog


PumpisarVåra pumpor. Musiknoten är min, och fladdermusen är Malins :) Det var roligt!


It's going to be a bumpy ride

Malin sover. Det här är party.

Halloween

Ikväll blir det halloweenmys med Malin. Vi ska laga mat, fixa i ordning pumpor, äta en massa skit och se skräckfilmer. Vi lär nog klä ut oss lite också. Loners, haha. :) Happy halloweeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

Satsumas


Ful bild, jag vet. Men... man tager vad man haver.. (Fan, gammal svenska är fult.)

Jag är beroende av satsumas/clementiner/mandariner, precis som varje år. Jag äter typ 3 per dag. Jag hoppas att det är nyttigt. Vore himla bra faktiskt, troligtvis det första jag blir "beroende" av som är nyttigt i så fall.


Oceans


Som sagt, så såg jag Oceans med pappa i fredags. Otroligt vad folk kan få med på film alltså. Jag satt där och trodde att hälften av det var animerat. Det roligaste var nog klippet där två "trupper" av krabbor möts, och ska gå förbi varandra. Men ingen av trupperna går åt sidan, så alla går rakt på varandra och de hamnar i en hög allihop. Alltså hundratals krabbor som bara staplas på varandra för att de inte vill gå runt varandra. Haha. Sköna lirare.

Filmen var otroligt fascinerande, men det är ingenting man ser på bio. Det var ingen spänning, utan helt enkelt en dokumentär med fantastiska bilder. Jag älskar havet, och kan bli alldeles tagen av dess skönhet. Dock var det fortfarande sevärt, men kanske inte som en biofilm.

MoonwalkDen här boken har jag läst under en tid nu, Michael Jacksons självbiografi. Många tänker dåliga saker om den här mannen, men det gör inte jag. Någon som skriver såhär, och tänker såhär, är inte en dålig människa. Nog för att han självklart gjorde sina misstag, det gör vi alla, så tror jag inte på det som har skrivits om honom. Han hade en passion för det han gjorde, han hade mål och han nådde dem. Han var så mycket mer än en artist som skriker och sjunger på scen. Människor som honom fascinerar mig.

Michaels musik är en del av min barndom. Jag ryser av hans musik, och den gör mig glad. Jag respekterar att inte alla håller med mig, men att säga att jag endast tycker om hans musik för att han är död är jävligt lågt. Jag har alltid älskat den, och kommer alltid att göra det. He was a great man.


These words

Känner ni ibland att ni får slut på ord? Jag älskar att skriva, när jag har något att skriva om, men om jag skriver för länge så försvinner glädjen i det. Skriver jag intensivt så blir det aldrig bra i slutet, för jag har redan pumpat ut allting och i slutändan har jag tappat min poäng. Det är en av anledningarna till att jag inte kan skriva långa uppsatser. Är jag klar, så är jag klar. Sedan måste jag verkligen pressa ut resten, och det är sällan det blir särskilt bra. Jag upptäckte det när jag skrev en uppgift på engelskalektionen tidigare den här veckan. Jag skrev och skrev, och plötsligt tog det stopp. Jag var liksom uttråkad, och mitt huvud blev helt tomt. Jag skäms över det kassa slutet på den uppsatsen. Usch.

Dags att gå tillbaka till att läsa. Ännu en sak som jag plötsligt kan bli oerhört uttråkad av, och därmed blir det omöjligt att fortsätta. Men jag gjorde en tummis med mig själv i duschen imorse, boken ska vara utläst innan jag går och lägger mig.


Söndaaaag

Dagens planer:

- Läsa klart min bok. "I've hade fans ask me if I use the bathroom. I mean, it gets embarrassing." haha
- Åka till affären och köpa ingredienser
- Baka frozen cheesecake. Min fasters recept. Yum yum. (ooooh, Sunny D and rum, yum yum..)
- Redigera bilder
- Kolla på Beck ikväll, maybe?

Vad hittar ni på en söndag som denna?


Freeeeeeeeeeeedag!

Är som sagt grymt glad idag. Vaknade upp till vit mark och snöflingor som dalade ner. Helt underbart :) Annars har det varit en bra dag. Jag lämnade in min skoldator som har totalpajjat, och jag behöver troligtvis inte betala! Turen vänder, äntligen. Har verkligen haft ett par veckor nu när allt har gått åt pipsvängen. Men nu är det fredag, det är snö utanför fönstret och jag är glad. Snart ska jag och pappa iväg på bio, vi ska se Oceans. Det ska bli kul, jag älskar havet.


FÖRSTA SNÖN!Åh, vad jag är glad idag!


Träning!

Jäklar vad tidigt det blir mörkt nu. Rätt mysigt, men samtidigt ganska jobbigt. Nu blir det träning med Malin. Är inställd på att jag kommer vara jävligt trött efteråt.

Lights will guide you home


Anna


Fin tjej med fina ögon, och jävligt fotogenisk. Det är roligt att fota med en bra modell! :)


MysVarm choklad i soffan med myskläder efter en dag spenderad med först Anna och sen Felicia. Trevligt att träffa er igen tjejer! Bilder från idag kommer kanske upp senare!


Puma FreeFlowing Woman Edt 30 ml säljes


Puma FreeFlowing Woman Edt 30 ml
Nypris:
200-300 kr
Mitt pris: 70 kr
Anledning: Luktar jättegott, men jag är allergisk mot den och kan därför inte använda den.

Har sprayat ett par fåtal gånger, som ni ser är den i princip full. Som sagt är jag allergisk mot den, annars hade jag använt den. Jag har inte kvar orignalförpackningen. Maila
petrasmsn@hotmail.com om det finns intresse!


Puma Red & White Woman Edt 30 ml säljes

Jag har två parfymer som jag inte använder, så jag tänkte se om någon annan ville köpa dem för en billig peng. Det bästa vore ju om man kunde mötas upp, jag har liksom inte pallar lägga upp den på Tradera eller Blocket av den anledningen att jag inte riktigt vet hur jag skulle skicka det.  Här är den första.


Puma Red & White Woman Edt 30 ml
Nypris:
200-300 kr
Mitt pris: 70 kr
Anledning: Doften passar inte mig..

Har sprayat typ 3 gånger med den, alltså är den i princip full. Jag har inte originalförpackningen kvar, men om vi möts upp får du förståss lukta och checka så att den innehåller det den ska. Maila
petrasmsn@hotmail.com om det finns intresse.


The making of..La aldrig upp den här.. Finns även en video där jag sjunger, men jag vill inte förpesta min blogg med den videon! Haha. Ikväll blir det Carl Norén på P3 :)


Ny väggmålningDEN ÄR KLAR!
Är hyfsat nöjd, mycket bättre än jag trodde att jag skulle kunnda fixa helt själv. Enkelt var det ju inte, men efter många om och men är den i alla fall klar. Vad tycker ni? :)


Jag kommer att sakna dig


gammal bild :')

Fina fina vän. Du är himla bra.


SvenSven fyller ett år idag. Ett år sedan jag fick honom. :)
Graaaaaaaaaaattis..

(Yes, jag döper och firar min telefon)


B&JsIkväll blir det jag, Ben, Jerry och PS. I love you som går på TV.


Väggmålning

Ikväll har jag skissat upp min bild på väggen med blyerts, och imorgon ska jag gå till affären och köpa pensel/penslar och färg. Hittills ser det bra ut, men frågan är om jag lyckas måla tillräckligt bra imorgon.. Jag måste ha tålamod och se till att göra det noggrant, något som jag vanligtvis har svårt med. Men nu ska det ju faktiskt sitta fast på väggen så då får jag väl ta mig i kragen och kämpa lite.

Resultatet får ni se imorgon, tills dess kan jag ge ledtråden att det jag målar har med musik att göra. :)

My bubbles!!Hahahahahah... Skön bild. Lina passar fint som fisk.. Stencool. 
Bilden på fisken(inte Lina alltså) är förövrigt tagen för typ ett och ett halvt år sedan..


Linuuuuuuuuuuuuuuuus


fräsha efter träning

Lina är i Stoooooooooockhooooooolm!!! Vi har inte träffats på flera månader, och så länge har vi fan aldrig varit ifrån varandra. Så himla kul att se henne, världens bästa Lina. Vi var hurtbullar(Malin också) och gick och tränade 11.30 idag. Jobbigt som fan. Men nu är vi igång!


Kanelbullens dag!(det här är då INTE utmaningen Gustaf.. fast jag säger det inte så himla många gånger i den här, eller?)


Vit choklad-jakt


Random bild.. Är med i en tävling med den, min fotolärare tyckte den var braaaaaaaaa..


Måndagar är rätt värdelösa. Många av mina lektioner i skolan är värdelösa just nu. Lektionerna är mer upplagda så att man ska få tid att prata med läraren, medan hela klassen sitter och gör ingenting. Det är rätt värdelöst. Borde troligtvis skaffa mig ett jobb också, någon som har något? haha. Malin och jag var även på Marabou-vit-choklad jakt idag. Den kommer egentligen inte ut förrän om två veckor, men har börjat säljas svart på vissa ställen då en transport blivit stulen. Vem fan stjäl choklad? Fetton. Vi hittade i alla fall ingen, vi får väl vänta som alla andra till v.42..


A less great mind speaking


Bakning

Jag bakade just en sockerkaka med lite chokladbitar i. Och sparade lite smet att äta. Fet.

Nästa vecka ska jag träna! MALIN!!!!


Hemmaspa

Malin och jag hade hemmaspa igårkväll. Det var ganska...fail.. Vi skulle ha både ansiktsmask och hårmask, ångbad och bastu. Vi skulle börja med hårmask och vi skulle göra den själva. Malin hittade den på internet och såhär i efterhand tror jag fan att någon bara skämtade med oss. Den bestod av gurka, ägg och olja. I håret. Inte okej. Det stank, och olja vad ju inte heller någon höjdare liksom. Sen var ansiktsmasken gjord av avocado och grekisk yoghurt, vilket inte var någon höjdare för hyn heller.

Förutom det var ångbadet och bastun skönt. Men fan, hårmasken ger mig mardrömmar. Jag trodde att hemmagjorda produkter som dessa skulle få mig att inte vilja köpa fler dyra produkter, men jag håller mig nog till dem trots allt. Eller har ni några bra stuff som ni gör?

Lagom tjejigt inlägg. Gay.