Varför är allt gott onyttigt?


Såhär fet känner jag mig idag.


Kent

  
den underbara kvalitéen som mobilbilder ger...



Kent igår då. Jättebra konsert, men jag är himla besviken över att de inte spelade Utan dina andetag. Det var liksom anledningen till att jag ville se dem live. Visst har de många bra låtar, men de spelade ganska många som jag inte kunde och då blir upplevelsen inte like speciell. Det är troligtvis ingen konsert som kommer vara särskilt minnesvärd för mig, men det var absolut en sevärd konsert. Jag köpte knappar för 100 kronor, dummer. Bara ett par få var ju fina ju. Pucko. Jajaja, sånt händer. Fin kväll i alla fall. Tack Fia!


Konsert ikväll



Ikväll ska jag på konsert. Första riktiga konserten på hur länge som helst. Jag känner mig ovan. Det känns som om jag inte vet hur man gör längre. I alla fall, jag ska se Kent. Det känns som man borde ha sett Kent minst en gång i sitt liv, och ikväll är det min tur. Jag hoppas verkligen att de spelar deras bra låtar. Jag skulle bli himla glad om de spelar Frank, FF, Kevlarsjäl och Pärlor.. Jag skulle dock bli extremt besviken om de inte spelar Utan dina andetag. Verkligen. Hoppas hoppas hoppas.

Snart ska jag ut och köa i kylan.. Jag hoppas jag inte fryser ihjäl, det vore ju lite typiskt.


Ja jag vill leva jag vill dö i Norden...


Jag har just kollat på stafetten i OS, där Sverige tog guld. Ibland kommer jag på mig själv med att vara så otroligt stolt över att jag är svensk. Jag tror, helt ärligt, att Sverige är ett av de bästa länderna i världen att bo i. Jag är inte särskilt insatt i vår politik, men den verkar ju fungera som den ska, ingenting kaosartat. Vi har varit neutrala i princip varje krig som varit, vilket jag är otroligt stolt över. Vi har kommit fram till en jävla massa grejer inom vetenskap. Vi har många framgångsrika idrottsmän. En massa bra musik. Vårt klimat tycker jag är helt perfekt, vilket jag i och för sig verkar vara ensam om. Vi har vinter, vår, sommar, höst. Vi har sol, vi har snö, vi har regn. Jag är så glad över att ha växt upp här.
Jag älskar Sverige.

Underbara SL.



Den skulle lika gärna kunna ha titeln Stockholms underground... För övrigt är låten helt awesome.


Snart lov...



Jag har haft stört mycket i skolan. Jag har varit så himla stressad, och inte kunnát tänka ordentligt. Nu har jag betat av det mesta, imorgon ska jag försöka göra klart ett par till och sedan är det inte långt kvar till lovet. UNDERBART. Jag lär ju i och för sig ha en del att plugga med under lovet, men det ska fortfarande bli helt fantastiskt. Egentligen borde jag resa iväg någonstans under lovet, för att komma bort från stressen..

Jag uppdaterar här när jag känner att jag kan tillåta mig själv ha ett liv..


Sugen på att vara otrogen?



Ibland får jag upp reklam på skype, och alla är helt knas.
Men den här är ju rätt skön ändå..


Fint.


Ibland spårar saker ut lite... Vi skulle ju bara ta lite bilder till en skoluppgift... Malin har ju uppenbarligen en sverigeflagga i ansiktet. Mitt face skulle vara en regnbåge, men jag vetefan. Jag tycker mest jag ser ut som en supporter för något okänt land...


HEJ!



Har varit lite tomt här på senaste tiden, men det kan bero på att det har varit allt annat än tomt på pluggfronten. Usch och fy vad mycket jag har haft/har att göra. Sakta med säkert betar jag av grejer, men det är inte förrän på lovet som jag kommer att kunna slappna av. Aja, helg imorgon i alla fall. Skönt. Även om den kommer att bestå av mer plugg. Hejdååååååååååååååå.


Grattis Lina!



GRATTIS FINASTE LINA I HELA VÄRLDEN!
19 år gammal, herregud alltså. Vilket innebär att jag fyller 18 år om exakt två månader. Vilket också innebär att vi typ har känt varandra i 16 år. Fina fina fina fina vän. Du är fantastiskt bra, och jag saknar dig. Hipp hipp hurra!


Att vakna på morgonen...

Jag har insett att min väckarklocka inte fyller sin funktion. När klockan är sisådär 7 på morgonen, inser jag helt enkelt inte att den där signalen försöker väcka mig, jag tror bara att den försöker störa min sömn. Det är ju sant i och för sig, den förstör min underbara sömn. Men jag verkar inte riktigt förstå anledningen till att min mobil skriker på morgonen, jag blir bara butter mot den och stänger av. Eller så vaknar jag helt enkelt inte.

Jävligt oeffektivt alltså. Någon annan måste ju väcka mig typ varje morgon för att min väckarklocka inte gör det. När Malin sov här i lördags vaknade jag på morgonen av att Malin tjurigt klev upp ur sängen och stängde av mitt alarm, muttrade mitt namn och gick och la sig. Jag märkte ingenting, förrän hon stod brevid mig och stängde av larmet. Då insåg jag att larmet var igång för fulla muggar. Vad gör jag nu?

Det första är nog kanske att byta alarmsignal..

Läste föresten om en tjej i metro idag, som har en sömnsjukdom. Hon sovar 12 dagar i streck, förutom när hennes päron väcker henne en gång om dagen så att hon kan käka lite. Soft liv. Fast nä.

Alla hjärtans dag suger



Jag har spenderat typ en halvtimme med att lyssna på Heavy Metal. Underbart att känna hur någon annan skriker åt en. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit såhär arg. Men nu är jag bara ledsen. Nu behövs min panda. Jävla skit dag.


Valentines day



Glad alla hjärtans dag allihop! :)
Malin var söt och gav mig en alla hjärtans dag-present. Gulligt tycker jag, jag tror att det är min första!


HOT


Idag ska dessa snyggingar umgås. Fan, helt fruktansvärd bild alltså.


Torsdag

Hej och hå. Idag har varit en lång dag.. Eller ja, nu har det ju faktiskt blivit fredag. När jag gick till skolan från bussen imorse var det en regnbåge på himlen. Hur fint som helst, det var jättelänge sedan jag såg det. Sedan har dagen flytit på rätt bra. Malin och jag insåg att vi typ spenderade tre timmar i sträck med att äta. Det är rätt tragiskt faktiskt, speciellt eftersom det inte direkt var broccoli vi satt och käkade, utan bara en massa onyttigheter. Men vafan, man lever bara en gång.. Eller?

Öppet hus idag dessutom, vet inte hur många gånger jag har gjort det nu. Och jag kommer ändå aldrig bli bekväm med det, att springa fram till främmande människor och fråga om de vill ha hjälp är inte riktigt min grej egentligen. Men det var kul i alla fall. Jävligt långtråkigt, då det inte var särskilt många besökande. Dock hade vi himla roligt i alla fall, alla var så himla trötta.


(malins bild)
En del av de onyttigheter vi åt.. En Core Sundae på B&Js caféet. Inte helt fel alltså.


Tummen ner..

Jag har nyligen upptäckt att mina tummar är olika tjocka. Inte märkbart, men jag har provat samma ring på båda tummarna och på den ena sitter den lite löst och på den andra får jag knappt av den. Jag började att fundera på varför det var så. Troligtvis är det ju precis som det allting annat, det bara är så. Precis som att ena foten kan vara lite större, eller att öronen inte ser likadana ut. Men jag tänkte främst på vad min mamma och pappa lurade i mig när jag var liten. Jag gillade inte att ha napp när jag var liten, utan jag sög på tummen - jämt. Och jag slutade liksom inte. Jag har ingen aning om när barn slutar använda napp, när de är 3-4 år kanske? Jag har faktiskt ingen aning, men jag minns att jag sög på tummen mycket längre än de andra använde napp.

Till slut fick väl mina föräldrar lite panik, jag kunde ju inte suga på tummen hela livet liksom. Så de lurade i mig att min tumme skulle bli mindre än den andra om jag sög på den. Jag började jämföra mina tummar, tyckte mig se en förändring, blev rädd och slutade. Och så började jag bita på naglarna istället. Toppen. Skitbra. Suga på tummen hade jag ju i alla fall kunnat göra i smyg.

Kanske hade mamma och pappa rätt. För mina tummar har ju uppenbarligen olika storlek.



Jag lever


Anders & jag

   

Visst är vi fina? Man kan ha väldigt roligt med Oscar..


Lejonkungen



Äntligen! Ikväll ska jag få se Lejonkungen igen, jag har inte sett den på hur många år som helst.
Anders kommer hit om ett par timmar, tror jag..


Here we go again


alltså.. soffan är stenhård, inte min rumpa.


Lite piggare



The naked truth, haha... Inget smink, skitigt hår och fortfarande inte helt kry. Men jag är glad, jag har ju faktiskt ätit MAT! Tjoho. Nick bad mig att skriva mer positiva inlägg, vi får se hur det blir med det.. Om jag tänker efter är ju inte det riktigt min grej, jag är ju väldigt negativ av mig. Det är möjligt att jag gör ett försök i alla fall. Hur blir man positiv?


MAAAAAT

JAG VILL HA MAT.

Alltså, jag är ju ingen matfantast som ni vet. Men de senaste dagarna har jag fan bara tänkt på mat jämt. När jag ser den där satans McDonalds reklamen om team-pack McNuggets vill jag hemskt gärna slänga ut TVn genom fönstret. JAG VILL ÄTA. Jag vill kunna öppna kylskåpet och äta vad som helst där inne. Men nä, jag är magsjuk.

Imorse var jag nära på att svimma, nu vågar jag inte riktigt knalla omkring och testa om det skulle hända igen liksom. Men aja, förhoppningsvis lär jag kunna äta normalt ikväll.

...

Tydligen får man inte ha åsikter kring saker längre, därför är inlägget nu borttaget.

Fot, jag tycker inte om dig mer

Min fot gör ont. Ont som FAN. Jag känner mig helt stört fjantig, som knallar omkring haltandes överallt. Vanligtvis brukar jag tänka "Skärp dig" när någon haltar, för det ser ju så mesigt ut. Det ser ju verkligen ut som att man går omkring och vill få uppmärksamhet, men så är ju inte fallet. Jag KAN inte gå normal för tillfället. Det är bajsont.

Sen är det ju lite sådär småirriterande att jag inte har gjort något med foten heller. Jag bara vaknade upp i torsdags, och hade skitont. Det verkar bara bli värre också, kul jul. Imorgon ringer pappa till någon läkare.