Skolfoto

  

Skolfoto idag, vi spexade. Det ska bli jättekul att se resultatet, även om det troligtvis kommer att ta flera månader. Roligt att alla faktiskt kom utklädda också! Nu sitter jag och pluggar, liiiite förvirrad inför uppgiften i engelska som vi har imorgon men det ska nog fixa sig. Jag sov 3 timmar inatt. Jag mår illa.


Tråkig vlog..


Lis

Idag kände jag att det började lukta nudlar på bussen. Jag kollade på sätet brevid mig och så sitter det en asiat där. Ascoolt.

Cause I'm a grasshopper yes I amCool filur.


Onsdag

  
just nu..

Jag är alltid lättad när onsdagen i skolan är över. Framförallt för att naturkunskapen för veckan är över, den är piss. Kursen i sig kunde vara riktigt intressant, men klassen är jobbig och jag har ingen lust att gå dit. Men nu är det öveeeeer. Imorgon är jag ledig, men jag ska försöka få lite plugg gjort i alla fall. Senare på dagen ska jag iväg på TV-inspelning med Malin. Har blivit ett par på senaste tiden, jag tycker det är rätt roligt. Ingenting slår Filip & Fredriks inspelningar dock, de är grymma. Heidooooo..


"Vem vare som fucking rösta?"Precis som många andra skämdes jag efter gårdagens resultat ganska mycket över att vara svensk. Idag gick jag till Sergels torg för att visa att jag inte stödjer SD, och blev stolt över Sverige igen när jag såg folkmassan. Mäktigt.


SälarVi såg typ 8 sälar när vi åkte hem från landet idag. Sälar har grymt skumma kroppar.. De är liksom bara en avlång klump med ett par knasiga fötter och händer. Och förstås ett väldigt gulligt huvud.


Landet

Jag är på landet just nu.. Det var länge sedan jag var här. Vädret är ganska kasst, så jag valde kanske inte den bästa helgen att ta mig ut hit. När pappa hämtade mig med båten idag var vågorna så höga att det kittlade i magen. Jag kände mig som en litet barn när skrattet bara bubblade i mig. Jag älskar skärgården. Men samtidigt känner jag mig så fast här. Nu sitter jag i soffan och gör ingenting i princip.. Undrar om det går något bra på TV. Får nog ta mig en titt..

It's been one week since you looked at me (nearly)Ångrar mig redan...


I could really use a wish right now


Foto: Jag

Ingenting fungerar riktigt som det ska just nu. Allting är en enda sörja i mitt huvud, och jag orkar inte riktigt med. Samtidigt är det en massa saker runt omkring, och sen förstås det största problemet - jag själv. Mår inte så bra just nu, men jag antar att det är så ibland. Fan.


Challenge completed


If only things were different

Vissa människor förstår nog inte hur mycket de tar för givet, och hur bra de har det.

Ny design

Ny design. Blev så himla trött på den gamla. Den här får duga tills vidare..

Är det okej?

Det där med tjejröster..

Jag har aldrig gillat tjejröster särskilt mycket, sångröster alltså. Men egentligen är det inte själva rösten jag inte gillar, utan sättet som alla insisterar att sjunga på. Det är liksom som någon osagd regel att i varenda liten microsekund där det inte finns någon text så MÅSTE man lägga in lite "Mmmmmhhmmhmmmm", lite "Ooooohhhooohohhhhh" och lite "yeaaahyeaaaayeaaaah". Jag blir så trött på det. Jag vill kunna lyssna på en låt utan att alla dessa grejer kommer i varje liten paus, och när de långa tonerna måste gå upp och ner i läge bara för att de ska visa vad de kan. Jag vill bara lyssna på en avslappnad röst som sjunger för att han/hon tycker om det, inte för att visa hela världen vad han/hon kan.

Om tjejer inte gör detta, kan de fan vara kiss-ass. Men tyvärr gör majoriteten det i alla fall. Jag håller mig till killar. Snygga, fina, söta.. och försöker inte sjunga, de kan.


Lyssna vid 2.10 så förstår ni vad jag menar...

Next day it's stormy weather


slänger in en lite halvtaskig bild också..


Hej hopp!
Någon mer än jag som typ dampar lite på vädret? Svettas fan som en gris i den ena sekunden och i den andra så är det svinkallt. Jag har liksom ingen aning om vad jag ska ta på mig på morgonen. Tar jag mycket kläder är det en varm dag, tar jag lite kläder är det sjukt kallt. On top of that så har jag typ feber så min kroppstemperatur verkar ju pendla rätt mycket också.

Ajaaaa, livet rullar ju på i alla fall..

Cooking by the bookNy video of the week! Måste bli lite bättre på dem dock. Just nu är mina vloggar inte särskilt intressanta om man säger så.. Som sagt, nästa vecka blir det nog utmanings-time, så kommentera era förslag nedanför. Och snälla, kommentera annars kommer jag att känna mig som en jävla loner. Realistiska förslag tack! haha


HELG!


Fulaste animationen någonsin, hahah...


Någon ville ha youtube-klippet till tjejen som hade dött i cancer. Ni hittar henne
HÄR.

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! :D :D :D :D :D :D haha


Om världen är vacker, är väl vi det också...?

 
 


Världen är vacker