HallojHostar som ett äckel och mår lite sisådär. Har på mig coola pyjamas brallor från Primark och försöker att skriva mitt personliga brev. Knepigt värre. Svårt att skriva om sig själv.


Birthday girlIdag fyller jag 19 år. Och ja, jag sitter hemma själv. Alla verkar vara upptagna idag, eller så är de inte hemma. Jag ska nog gå ut och fotografera lite. Förhoppningsvis händer det någonting kul idag i alla fall. Den enda grejen jag hade planerad blev inställd.


Randomness


Scream 4Malin och jag gick och såg Scream 4 på premiärdagen. Jag har bara sett Scream 1, men Malin drog med mig på denna i alla fall. Den var förvånadsvärt bra, men det kan nog ha varit för att jag inte hade några förväntningar alls. Alltså, egentligen är det ju precis som 1an. Men jag var i alla fall galet rädd vissa stunder. Ett stort plus är att det är samma skådespelare. Tror faktiskt att jag hade tyckt att den var ganska värdelös annars. 
 
I början av filmen var det en snubbe med Scream-kostym som strök runt i salongen. Precis när han kom in genom dörren, var det en kille som blev sjukt och bara skrek "JAG KNULLAR DIN MAMMA!". Alltså. Blir jag rädd, då skakar jag, jag skriker och får panik. Men jag kan inte riktigt förstå hur det där kan vara någons första reaktion. Haha.


Crabs


..och en ödla

Spanien.


Fika på IKEA

Idag åkte jag och Malin till IKEA. För ett par månader sedan hatade jag IKEA, världens tråkigaste ställe. Sedan upptäckte jag deras 5-kroners café. Nu älskar jag IKEA. Så ja, vanligtvis tror jag att folk brukar åka dit för att köpa möbler och inredningsprylar. Men jag satsar på billig fika. Fett värt. Tanken "hur många gör egentligen som oss?" slog oss under tiden. Troligtvis inte särskilt många. Men ja, det gör ingenting. Mer fika till mig. Dessutom firade vi att vår lärare hittills är nöjd med vårat projektarbete, vilket vi verkligen inte trodde.Testade för övrigt deras köttbullar för första gången för ett tag sedan. Varför denna hysteri kring dem? De smakade ju bara snäppet godare än Mamma Scan's brosk-köttbullar liksom. Fattar inte grejen. Deras vitlöksbröd dock, oh la la.


Fräschaste inlägget genom tiderna

Det verkar vara någon grej nuförtiden att ha en spyfobi. Blir lite trött på det alltså. För vem i helvete tycker om att spy? Ärligt talat. Det är matrester, dreggel och galla som sprutar upp ur gapet på dig, inte är det väl någon som skulle säga att de tyckte om det? Det smakar ju inte precis glass med kolasås liksom. Ett tips är dock att dricka oboy om ni tror att ni ska spy, det gjorde jag en gång. Upplevelsen var faktiskt inte lika hemsk när man kunde ana en chokladsmak. Men mitt främsta tips är att helt enkelt inte bli magsjuka eller liknande. Behagligare så.

Hur som helst hör man folk, framförallt tjejer överallt nu som har spyfobier, och det gör mig lite less. I så fall har väl alla spyfobi. Självklart finns det extremfall, precis som det finns med allt annat i världen. Men att kalla varje sak man inte tycker om en fobi känns lite överdrivet.

Makes me think

En vän till mig länkade mig denna sida idag. Det måste vara en av de bästa hemsidorna jag någonsin sett. Inte för att den har den nyaste tekniken, det senaste skvalleret eller för att alla mina vänner hänger där - utan för att den ger mig hopp om mänskligheten igen. Den här hemsidan fick mig både ett le och gråta idag. Och som hemsidans adress lyder: Makes me think.

Sedan jag såg Zombieland har rule #32: Enjoy the little things fastnat i mitt huvud. Man skulle nog kunna säga att det är mitt motto. Ingenting jag alltid klarar av att följa, men den får mig att stanna upp ibland och tänka till. Den här hemsidan visar människans fina sida, och det ger mig både inspiration och glädje. Det finns så många små saker som man kan göra, som är så stort för någon annan. Min utmaning: Bli en bättre människa.

"Today, a quiet freshman boy at our school wore a pink polo. He took a lot of heat for it all morning – other kids just kept teasing him. The senior captain of our boy’s basketball team saw him getting teased, went home at lunch time and came back with an identical pink polo shirt on. It immediately silenced all the bullies. MMT"