Mys..

Jag har under flera veckors tid längtat efter att göra någonting mysigt. Jag har aldrig kommit fram till vad det är för mysigt som jag vill göra, jag bara går och längtar. En picknick i gräset bland en massa tusenskönor, tillsammans med någon människa som man tycker om och en massa godsaker som man kan smaska i sig. Eller en mysig kväll med någon vän, gå och lägga sig sent och bara göra saker som man tycker om.

Det känns som jag gör dessa saker hela tiden, men ändå längtar jag. Det är ju alltid någonting som inte är som det ska. Solen lyser för starkt där i gräset, eller så lyser den inte alls. Det går omkring stökiga människor, eller så har vi satt oss precis vid en bilväg. Eller så blir den mysiga kvällen tråkig i längden, eller någonting blir fel.

Jag förväntar mig alltid så mycket, jag längtar alltid. Det blir aldrig som jag tänker, eftersom jag ofta blir negativt överaskad. Bara de saker som jag är negativ till verkar bli bra..

Men, jag har haft fantastiska dagar, kvällar, och nätter. Jag säger ingenting annat, jag bara längtar efter någonting mysigt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback