Midsommar

Midsommar alltså. Den högtid som jag egentligen aldrig har brytt mig om, förutom att det kan vara rätt kul när alla leker lekar tillsammans. När våra föräldrar bjöd på sig själva för att göra barnen glada, de hoppade säck, de dansade små grodorna. Men nu är jag inget barn längre, trots att mamma och pappa ibland beter sig så det så har jag gått över stadiet att de måste underhålla mig. Alltså är midsommar ingenting speciellt längre.

Dagen spenderades i alla fall på Käckskär, med Adam och co. Det var ju egentligen som vilken högtid som helst - man åt, jävligt mycket. På kvällen låg Adam och jag och kollade på tv, i brist på annat - och såg slutet på fotbollsmatchen. Vi hade redan i början sagt att varsitt lag skulle vinna. Och när vi nu låg där och kollade på förlängningen kunde jag väl lika gärna göra det lite roligare. "En glass på att Turkiet vinner?" Adam var på direkt, eftersom han höll stenhårt på Kroatien. Kroatien gjorde mål sista minuten, och Adam jublade. Jag hade redan tänkt att jag antagligen skulle förlora, så jag tänkte att jag helt enkelt för bjuda kusinen på glass. Men icke, sista sekunden på matchen gör Turkiet mål. De vann sedan straffarna, och Adam var förtvivlad. Jag älskar att vinna över honom.

Igår när jag var påväg hem i bilen fick jag ett sms. "En glass på att Holland vinner ikväll :)"  Jag tänkte att, äsch vafan jag har ju redan vunnit en glass - nu kan han få en. Så jag satsade jag med. Vi vet alla hur det slutade.
Jag har nu vunnit två glassar, och en irriterad Adam på köpet. Plötsligt är fotboll jävligt roligt!


Adam i sitt förtvivlade tillstånd när han kastade kuddar och var allmänt på Adam-har-förlorat humör.


Kommentarer
Postat av: Gurra

Turkiets mål var på en sekund över övertid så de borde inte blivit mål :D!

2008-06-22 @ 16:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback