Guud, hur gamla är ni egentligen?

Tafsa är något som killar i 6:an och 7:an verkar tycka är väldigt roligt och vågat. De passar visst alltid på matkön, eftersom det är så intimt så att de tror att man inte märker. Herregud, har ni inget liv? Ni kan väl gå till en byxaffär och nudda baken på byxorna där så har ni gjort typ samma grej? Jag vill så gärna slå till er, grow up!

Någon mer som har samma "problem" ?


Kommentarer
Postat av: Jessi

Nej, men jag hatar killar som tafsar. De har typ aldrig rört en rumpa/bröst förut så då tycker de att de är coola när de gör det. Ååååh, man har bara lust att skrika "Get a life" eller nånting när dom gör så :P
Allmänt är killar ganska omogna i den åldern så jag vet inte, det kanske är nått som hör den åldern till, men jävligt förnedrande är det iaf.

Postat av: Kevin of course

Tja Petra, hur känner du Jessi å vem e du?
Ja e kevin iaf...går på jessis skola å sitter just nu hemma å har tråkit. Alla bloggar fan nu
E DU SKÖN LR? ni säger att vi e så jävla barnsliga, åsså kryper en liten tjej i sjuan så jävla tätt inpå mig att jag känner hennes andetag i matkön. VI e fan heller de enda som gillar kontakt å den här tjejen tycktes oxå gilla rövar så wtf...
Tycker fan själv att alla kunde gå runt å känna på varandra, de vore inte mig emot :p

Btw man ser inte ett skit av hur du ser ut på bilden här på bloggen, du borde ta en bättre.

2006-10-12 @ 20:28:05
Postat av: Pensy

Mm, känner igen problemet...fast dom säger ju i alla fall förlåt efteråt ;D

Kevin: Vem är du? :S

2006-10-12 @ 20:50:38
URL: http://pensy.blogg.se
Postat av: Petra

Jessi, jag har sagt till dem. De verkar ju inte bry sig ..

Kevin, jag går också i jessis skola, du vet vem jag är. Du vet vem jag är. Vad har du emot att jag skriver det här? Jag har inte sagt att det är NI bara, dessutom om jag vet vem du är går du i ÅTTAN. Jag har inte sagt något om killar i åttan och har heller inte sagt att tjejer också kan göra sådär. Jag tycekr bara det är jävligt omoget.

Jenny, haha inte de jag har stött på. De skyller ifrån sig och är allmänt omogna.

2006-10-13 @ 18:26:29
Postat av: feride

men wtf jessi, en kille i 6:an, 7:an har inte tagit nån på bröstet/rumpan, det är väl inte så konstigt att dom tycker att dom är coola, dessutom tar dom en inte på brösten!

2006-11-03 @ 15:10:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback