KOMMENTERA

Kommentera folks, ni har ju blivit så himla kassa på det! ;)

Hejdå oktober, Välkommen november!

KIRIKOU

image191

Någon som kommer ihåg Kirikou? (syftar mest på de få som gick i min pluttskola innan KS.) Den tecknade filmen om en liten pojke, en väldigt liten pojke.. "Kirikou, är ej stor.." Åh, nostalgi! Jag kommer ihåg att jag verkligen tyckte om den filmen, har inget minne av vad den handlar om. Men jag älskade den! Har för mig att jag har sett den på bibblan, man kanske borde söka upp den?

DAGEN SOM VARIT

Imorse pluggade jag en stund, måste ju bli klar med engelskan. Men det blev inte så mycket, får plugga ett tag innan jag sticker imorgon.. Jag drog förbi Anders, för att bevisa att jag hittade till honom, och de gjorde jag! Men han var dum och försökte få mig att gå fel... Anders och jag spelade nördspel, vad vi spelade borde nog inte nämnas för då får vi nördstämpel tills vi är 90 ;) Men det var i alla fall coolt.

När jag gick därifrån smsade jag Lina, som mötte mig en liten snabbis på vägen hem från Linda. Efter ett tag hemma åkte jag med mamma till centrum för o köpa mat. Gick även förbi bibblan eftersom jag skulle ha en bok till skolan där, som jag hade resarverat, man jag fattade nada så nu var den lånad igen. bajs. Men den fanns i trollbäcken så jag får väl pallra mig dit, kanske ska jag gå till Gurra imorgon? så kan jag gå förbi, vetefan..

Nu har jag lagat mat och ska strax se på roomservice & äta vindruvor med Mamma. Klockan 9 blir det även Heroes, satt jag nu hela lördagen måste jag ju fan följa det! :)

BLIR MAN NÅGONSIN NÖJD?

Ja, blir man det? Jag tror inte det. Hur bra man än har det, så är det alltid någonting som saknas, alltid någonting som är fel. Jag kommer aldrig vara nöjd med mig själv. Det finns alltid någonting att klaga på. Så varför ska man nojja sig så mycket? Jo, för på att håll och kanter kan man se folk som ser mycket bättre ut och har det mycket bättre. Men om man tänker efter, så finns det en hel del som du skulle kunna säga att du ser bättre ut, och hur många som helst som har det sämre än du. Varför kan man inte bara vara nöjd? Se allting från den ljusa sidan, glaset är halvfullt. Jag försöker se allt positivt, men det går inte alltid. Men jag försöker, det gör jag verkligen.

- For a pessimist, I'm pretty optimistic.

DREGGEL?

  
Någon mer än jag som tycker att killar med mörka stora ögonbryn(inte unibrow!) och ruffsigt hår är snygga?

HEJ SNYGGING

Jag har lust att göra något annorlunda. Någonting som inte är likt mig, något som man aldrig gör just för att det inte är jag. Ibland får jag bara lust att göra sånt, vad som helst. Gå fram till någon på stan och börja snacka, bara för att jag inte brukar göra det. Bara göra saker man inte brukar, även om det kan få lite konsekvenser! Just för att jag inte brukar göra sånt, det händer ingenting. Jag måste bjuda på mig själv, det gör jag inte.

Något jag ska göra är i alla fall att flirta med någon på någon annan tunnelbana! ;-)

BLÄ

Åh, nu har jag typ ingenting mer planerat det här lovet. Känns så jävla trist, alla verkar ju vara bokade överallt och få kontakt med en massa men själv sitter jag här. Okej, har varit i full gång i två dagar och måste typ plugga imorgon men på kvällen vill man ju träffa någon. Är öppen för förslag! Hör av er kära vänner.

Usch, vad dåligt humör jag blev på?

LOV

Har inte skrivit på ett par dagar, det är ju lov för fan! Sitter inte o häckar framför datorn 24/7 då. Skriver ändå bara blajja just nu så jag tror inte så många blir ledsna!

Men det får väl bli en liten resumé av det lilla av lovet som gått!

Måndag
Gick upp vid typ nio för att fixa en mysfrukost med scones och oboy tills Lina skulle komma vid tio. Men den lilla filuren hade glömt ställa om klockan och kom vid halv tio när ingenting var klart! Men jaja, vi åt en mysfrulle och slog sedan på en film, störtkär. Töntig och behaglig film, vi blev däremot väldigt sega av den och tog lite lunch. Sen såg vi en till film, Signs. Men vi hann inte se färdigt hela, men vi gallskrek verkligen under en scen, det var kul! Sen tog vi pick o pack och åkte in till stan för att gå på bio, Hairspray. (ja, det blev en jävla massa filmer..) den var helt okej, man blir glad av musikaler! Sen åkte vi hem till Lina där det blev boston tea party och sedan sov jag över där.

Tisdag
Emil(Linas bror) väckte oss så vänligt i morse med munspel, radio i örat och keyboard på det. Härlig väckarklocka! Vi gick ner och åt scones igen(som jag hade tagit med) och sedan bestämde vi oss för att ha pysseldag. Vi blev kvar hemma ett tag men drog sedan till centrum. Men vi köpte ingenting. härlig pysseldag?
Chill hela dagen i stort sätt.
 

På väg hem från Lina gick jag förbi Jenny som gick med mig hem. Här åt vi middag och fruktsallad med glass(guuud, vad mätt jag var). Sen gick vi hem till Jenny och såg Hjälp! Jag är en fisk. En skön tecknad film som vi båda älskade när vi var små :) Sen satt vi mest och småpratade och nu sitter jag här.

ring mig om det händer något roligt, lova?

HÖSTLOV

MIN LOVVECKA. :)

Måndag:
Frukost med Lina 09.00, bio m.m på kvällen. Sova hos Lina
Tisdag: Lina! Kvällen: Jenny :)
Onsdag: Ledig
Torsdag: Bild-grupparbete. Bille, Gurra, Anna hos Anna
Fredag: Ledig
Lördag: Lina?
Söndag: Ledig

:)

HEMMA

Äntligen är jag hemma igen. Åkte ut redan i fredags, lyckades somna i båten(!) vilket är typ en omöjlighet när det guppar så mycket och man slår huvudet i fönstret hela tiden, men jag lyckades! Sen blev det mest ligga framför soffan o kolla på TV(och smsa också då) Idol, självklart. Nu måste ärligt talat Sam åka! Han är inte bra!
Jag håller även fast vid mitt beslut,  Kristoffer ser verkligen ut som en orm.
73111-186 73111-185
Lite lika? det är jättesvårt att hitta bra bilder..

Vad gjorde jag mer på landet? Jo jag kollade på Heroesmaraton, det var helt okej. Man fastnade. Jag täckte över våran lilla fjollgula minibåt med kapell också, den är ärligt talat grymt ful. Adam o co kom även förbi igårkväll, hände inte så mycket då. Åkte hem rätt tidigt, skööööönt.

Nu ska jag strax iväg o gymma lite, och ikväll ska jag träffa Elin. :)
förlååååt, att min blogg är så trist. Ska kanske hålla käften ett tag?
ciao

LOOOOOV

ja, äntligen är det lov. Det ska bli grymt skönt, att äntligen få slappa. Men självklart ska jag börja med att åka till landet i helgen! Redan ikväll också, jippijej! Så jag ska strax hoppa in i duschen för att vara något fräsch.. Eftersom jag på något vis(hahah!) lyckades försova mig något imorse så jag hann inte duscha.
Plugga på helt okej idag också, gjorde nästan ett helt steg i svenska(busenkelt).

Jag vet att jag skriver tråkiga inlägg just nu, men under lovet lär det hända lite mer och jag lär få tillbaka blogglädjen! (troligtvis har jag också kommit på något när jag ligger och ruttnar bort i soffan på Aspö också..)

Nej, nu ska jag duscha. Hör gärna av mig, min Bernt(mobil) är med mig varje mikrosekund!
ciao

"GUD, DU ÄR SÅ LÅNG"

Det sa min mamma till mig idag, jo mamma är ingen flaggstång hon heller. Men att jag är lång är att ta i. Det är ju en viss skillnad på längden mellan mig och mina vänner om man säger så.

Somnade på soffan idag igen, det är så gryyyymt skönt. Låg även och var djupt koncentrerad till barnprogramet Pingu, jag var dock inte riktigt medveten om det själv utan kom på mig själv med att sitta och kolla på det. I detta avsnitt spelade Pingu och nån liten pingvin curling..eller ja, ni är nog itne så intresserade antar jag ;P
Nä, det blir inge plugg för mig idag heller, jag skrev någon rad men ja, som sagt så somnade jag på soffan sen. Pallar inte..

Nu vill jag ha lov, jag vill ha mys! Krypa ner under en filt tillsammans med en vän(eller ja, mer? jag vet inte) och kolla på en film. Hur mysigt är inte det? Eller gå på stan när det är kallt och sen gå in och köpa varm choklad? Ååååh, vad jag är glad att det är lov snart. Alla helgona också, ska man klä ut sig? Lätt att jag ska, det är ju roligt! Bara för att liksom, är någon med?

Sen ska jag nog gå till kyrkogården också, jag behöver det tror jag.


BRA PLUGGDAG.com

Idag har jag pluggat superbra. Jag och Anders satt mest för oss själva idag, eftersom vi har typ samma saker att skriva om, vi behövde båda verkligen plugga idag, och vi pluggar bra tillsammans! Och det funkade hur bra som helst! Vi blev klara med kursen, blir lite snabbtitt på det imorgon bara. Jag funderar på att plugga lite svenska nu, eftersom jag vet hur jag ska göra och det inte är särskillt svårt eller tråkigt. Ska nog göra det om ett litet tag, men har lite huvudvärk så jag väntar ett tag :)

Jag har tänkt på en sak. Jag ser alltid mina föräldrar som jobbiga, som inte låter mig göra som jag vill och äta vad jag vill. Men tänk om dom inte skulle bry sig då? Snacka fläskberg jag skulle vara! Jag skulle verkligen vara smällfet om de inte hindrade mig från att äta det jag ville, speciellt när jag var yngre. Då tänkte man ju inte på hur man såg ut, och då var jag ju lite småknubbig.. Hade jag inte gått på friidrott, hade jag nog varit överviktig. uuuuuuuusch. Tack mammsen o pappsen!

NU SKA MAN HOPPA NU SKA MAN HOPPA, HOPPA LITE DÄR.

dajdajdajdajdadaddadajdajda, dajdajdajdajdadaddadajdaj
Ibland är man så trött på att ha en dagisfröken till mamma. Nu håller hon på med nå dagisgympa och "låtarna" skriker i öronen på mig jag är en boll, jag är en boll, bollbolla, puffpuffpuff, bollbolla, puffpuffpuff. Herregud, jag kommer inte stå ut! aaaaaaaaaaaah! Ska jag fortsätta med låtarna? gågågågå, jag går såhär, gågågågå, jag går såhär. jag har går såhär och det går bra... förstår ni mig!? SHIIIIIIIIIIIIIIIIT!

Borde plugga lite, men jag har verkligen inte en bra pluggdag. Jag behöver hjälp med en sak, och det kunde jag inte få hjälp med idag utan får gå på WS imorgon. Och sen har jag ju fredag på mig, det fixar sig. Kommer nog hinna i tid. Borde iofs plugga engelska, men jag får nog fixa det på lovet för mitt fantasiflöde är inte heller på topp. varför skjuter jag på allting för?

rubriken är också en låt...

TRÅK

You Are a Chocolate Chip Cookie
Traditional and conservative, most people find you comforting. You're friendly and easy to get to know. This makes you very popular - without even trying!
What Kind of Cookie Are You?

You Are Chocolate Chip Ice Cream
You are kind, popular, and generous. You tend to be successful at anything you try. A social butterfly, you are great at entertaining a crowd. You are most compatible with strawberry ice cream.
What Flavor Ice Cream Are You?
Your Candy Heart Says "Hug Me"
A total sweetheart, you always have a lot of love to give out. Your heart is open to where ever love takes you! Your ideal Valentine's Day date: a surprise romantic evening that you've planned out Your flirting style: lots of listening and talking What turns you off: fighting and conflict Why you're hot: you're fearless about falling in love
What Does Your Candy Heart Say?
You Are Chinese Food
Exotic yet ordinary. People think they've had enough of you, but they're back for more in an hour.
What Kind of Food Are You?
You are Milk Chocolate
A total dreamer, you spend most of your time with your head in the clouds. You often think of the future, and you are always working toward your ideal life. Also nostalgic, you rarely forget a meaningful moment... even those from long ago.
What Kind of Chocolate Are You?

Verkligen brist på annat. Nu ska jag laga kycklingklubba! ciao!

TELEFONFÖRSÄLJARE

Åh, vad jag blir sur på dom. Är det någon som gillar dem? De ringer alltid vid typ tre, och vem fan är hemma då!? Jo, ungdomar förståss, men ofta de vill prata med oss! Och vem fasen köper skiten de säljer? Nu har vi fixat nån "block" eller vad man ska kalla det, så endast de vi har handlat oss förut/handlar för får ringa! Men varför väljer de att ringa klockan 3 när det typ är 5% av alla de ska få tag i som är hemma då!?

mjusik tu de blågg

Har fixat lite musik där på sidan ----------->
Hoppas något passar :) hihi


KVÄLLE

Jaha, nu bläv det kvälle(som en rumpnisse i Ronja Rövardotter sa, och jag måste ju också säga det någon gång, glöm inte att jag har varit rumpnisse!) och jag sitter och degar här. Jag gick faktiskt härifrån ett tag nyss, och sen ringde jag Lina, men hon ville inte prata med mig, hon berättade bara att hennes käre bror tyckte hennes ringsignal till mig var sämst, pffft! Vem som helst som har hört Stop med Sony Ericsson älskar den! Han är bara avundsjuk!

Jag blir sur på PS som inte gör som jag vill, och för den extremt braiga sida jag hade för ett halvår sedan som nu är kaput! Jag får väl trösta mig själv med andra sidor, och hitta på lite eget själv.



Och imorgon ska det bli plugg, gärnet med bästaste Anders såklart! Nu fan :)
Men nu ska jag strax hoppa in i dusch, samt piffa till mina ben lite(som Lina så snitsigt skulle sagt) man pappa drog just in i bastun och jag har ingen lust att vara där när han sitter och bastar, så jag får hålla ut ett tag till. Lina skulle ju ringa också, så det lär nog ta lite tid innan duschen kallar(och sängen också för den delen, men jag sov till halv tio idag så det är nog rätt lugnt!)


I give thanks everyday for these words that save my soul

HUR MANLIG/KVINNLIG ÄR DU?

HUR MANLIG ÄR DU?
image182
Din poäng: 45
Du är en pojke som börjar mogna. Du har dock en bra bit till att gå innan du blir en hedervärd man.

Haha, hon jag snodde från fick -19, jag är visst lite manlig!

Gör testet
här

HUR KVINNLIG ÄR DU?
image183

Din poäng: 210
Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!

Gör testet här

STUDIEDAG

Nu har man börjat plugga då. Det lär väl bli en del idag, men jag tänker inte sitta hela dagen. Men jag har ett par mål att uppnå för dagen.

[x] Slutreflektion steg 25
[ ] Baka biscotti 
[ ] Skriva klart allt kortfattat i NO, SO samt TK
[ ] Repetera lite matte

Vi får se hur det går med det där, dom där stackars biscottina lär ju ha lägsta prioritet, tyvärr.

Igår sa Henke att man såg att jag hade tränat, att jag började få lite muskler, att det syntes på armarna! Skönt om det syns resultat, jag ser det ju inte direkt. Men jag börjar få tillbaka lite magrutor nu också, såååå skönt! :) NU är det bara hålla igång så! (:

nu blire mer plugg, ciao

GODNATT

Jag är tröööött, jag ska sova till minst halv tio imorgon har jag bestämt. Boston tea party var som vanligt skönt, lite väl skumma frågor idag kanske? Men ja, sånna är dom och vi älskar dem!
Nej, jag ville bara säga godnatt för nu är jag sjukt kissnödig (ja, får killar klia sig i skrevet offentligt får jag berätta när jag är kissnödig på min blogg!) och är sugen på lite Bert-läsning. Godnatt gott folk, och dröm om mig.

DOJJKÖP

Idag var jag och kollade på inneskor(gympadojjor alltså) men det gick inge vidare, alla satt konstigt. kan det vara mina fötter? Men jag gillar inte att köpa dojjor, för det är alltid någon i affären som ska hjälpa till. Jag hatar det! Jag känner mig alltid pressad att köpa någonting och jag letar hellre själv! Tycker det är så irriterade när de står där och väntar på att man ska säga "jag köper dom här".. bläää

Imorgon är det studiedag, men jag vetefan om det blir studiedag. Jag tänker i alla fall sova längre, det finns ingenting som säger att jag ska gå upp megatidigt. Men plugg ska det bli, får se hur duktig jag är. Tänkte även baka lite biscotti, det är gooooooooott!


photoshoooop, vill ha halloween :)

DÅLIG LYSSNARE

Ååååh, jag blir så trött på mig själv. Jag kan verkligen aldrig lyssna på föreläsningar, kan aldrig lära mig!
exempel:

Kubakrisen var under år 1962 och var indirekt ett krig mellan USA och sovjet åh, jag undrar vad vi får för mat ikväll? kanske blir det pizza idag eftersom det inte var det igår avfyrningsramperna hade kapacitet att nå till USAs norra sida tänk om man var i USA nu, vad skönt det skulle vara USA försökte hindra Sovjets fartyg fan jag glömde vantarna hos Jenny igår, jag måste gå med henne hem och hämta dem och så var kriget över.

Fattar ni poängen? Hur mycket fick jag ut av den där föreläsningen? Ja, tjena att jag kommer ihåg något av det jag hörde!? aaaaaaah!

jag kan verkligen inte lyssna!

MÅNDAGSMORGON

Idag kändes det surt gå upp, jag har inga varma bra kläder att sätta på mig och det är svinkallt. Det kändes inte änns skönt att duscha, jag ville bara gå tillbaka till sängen och lägga mig. Jag vill verkligen inte till skolan idag, det är bara bläääää. Jag orkar inte, och dessutom har jag redovisning i svenska idag också, och det kommer gå åt helvete.

Nu leker jag i photoshop, och önskar att jag inte behövde gå till skolan!

CORE

För ca två timmar sen låg jag på soffan och gosade i myskläder till en film, men jag hade ju bestämt mig för att jag skulle träna idag så det var bara pallra sig upp(även fast filmen inte var slut). Det kändes surt, jag var trött och hade ingen alls lust att träna, men jag måste ju träna. Så det var bara sätta sig i bilen med mamma och köra ett core-pass på F&S. Det var skittrist, det brukar inte vara jätteroligt(förutom när Lina är med :)) men core var verkligen trist. Det var bara en massa styrka till en tråkig musik som inte alls var peppande. Och man blev inte sådär skönt trött heller, utan äckligt trött och kroppen bara hänger. bläääääääää! Aja, det är gjort och det lär väl kännas lite imorgon vilket kommer göra mig lite gladare!

Nu blire käk!


IDOOOOOL

Kollade på en massa gamla idolklipp från 2006, dom hade roliga saker att kolla på. Hoppas det kommer lite sånt bland de nya idolerna också!

Några av idolerna rappar loss

Danny och Marcus tolkar Romeo och Julia

Och ingen glömmer japanen!

HALEBOP


image179

Någon mer än jag som verkligen inte tycker om Halebop-reklamerna? Speciellt att de är teknade precis som Katja Kaj och Bente Bent, ni vet så att de står och skakar bara för att det ska synas att dom är levande. Och dom är ruskigt fult ritade också, och världens sämsta reklam "Och behöll mitt..oj *hihi* jag menar ditt telefonnummer" Aaaah, sämst!

HEAL THE WORLD

God morgon!


Den här låten är verkligen grymt bra.
Den har en riktigt bra text och den är bara hur skön som helst, jag älskar den verkligen.

SLEEEEEEEEEEP

Petra, säger:

Oj, klockan är rätt mycket

LINA säger:

ja härre min körs jag måste sova

Petra, säger:

Ja jösses Berit

(Lina var seriös, det var inte jag.)

Insåg nu hur mycket klockan var, det är dags att sova. Så, godnatt alla människor där ute!


HIHIHI :)

Om jag skulle dejta en kändis skulle jag dejta: Måns Zelmerlöw! Wiiiiiiie :) I alla fall enligt det här testet

image178

IDOL

A little bit of love experterna tyckte igår det var sanslöst roligt när Idol-andreas gjorde sin egen version under Idol.

Orginal:

We've gotta make a move
Take a chance, while the night is young
A sweet romance, though we fuss and fight
You're my song and dance, almost every night
Your heart is mine, yeah...

We break up a little bit
Make up a little bit
Shake up a little bit
Try some harder
And that's just apart of it
It's all for a little bit of love


Andreas version:
We've gotta make a move
Take a chance, every night and day
the b-b-best(?) and every fuss and fight
And every sweet romance, ch.. love
You better hold your haaaand

So better ru.. you down you've gotta sweet sometime
If you hold your hand you've gotta do it right
So we shape up a little bit it's all just a little bit for love

Här kan ni se det.


HAHAHAHAHAH

KLOCKAN ÄR..


...


Även om det inte riktigt var såhär, så känns det.

HEJ & VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG

Alla som skriver sitt första inlägg på sin nya blogg, skriver om sig själva. Jag gjorde aldrig det, tanken slog mig faktiskt aldrig. Kanske borde jag göra det nu? Även om det nästan bara är mina vänner som läser det, så kanske jag borde göra det. Bättre sent än aldrig liksom. Så ja, jag ska väl göra det. Ni väljer ju själva om ni har lust att läsa det eller inte.

Jag heter Petra, är 15 år och bor i Tyresö utanför stockholm.
Jag är blyg, jag pratar tyst, säger inte så mycket. Sån är jag, jag har aldrig kunnat hjälpa det. Jag kan oftast inte slappna av med nya människor, det går inte. Jag sitter ofta bara tyst, säger ett par ord. Det blir aldrig mer än så. Men jag kan också vara väldigt pratglad av mig, när jag är med någon jag känner. Då kan jag prata hur mycket som helst, för känner jag personen så har den redan accepterat vem jag är. Med nya personer måste man bjuda på sig själv, och det är jag dålig på. Att prata, visst jag pratar, men jag börjar aldrig prata. Jag har någon tanke i bakhuvudet, som säger att det jag vill säga inte är tillräckligt intressant, att mitt liv inte är tillräckligt betydelsefullt. Jag lyssnar hellre, skrattar åt andras erfarenheter, istället för att dela av mig av mina egna.

Det är tråkigt att jag är så, jag missar rätt mycket på det. Men jag blir sakta med säkert bättre. Frågan är bara hur lång tid det kommer ta. Kommer jag klara av att börja på gymnasiet utan att ha någon av mina gamla vänner vid min sida som hjälper mig, som gör att jag inte ser så fasligt ensam ut? Jag vet inte, men jag tror det. Där är vi alla nya, och jag har trots allt skaffat egna vänner, det har jag.

Jag kan inte beskriva mig själv bättre än så, jag vet inte hur jag är som person. Jag är mig själv, och jag hoppas att jag duger som jag är. Men alla förändras, även jag.

1.60, STOR?

Jag är kort, jämfört med typ alla mina vänner är jag superliten. Men jag ser mig inte som det. Jag ser alltid mig själv som lång, och bred. I mina mått är jag det. Jag vet att jag är kort, jag vet att jag är smal. Men jag ser fortfarande mig själv som stor. Det är konstigt, för samtidigt kan jag ju känna mig så himla liten. Det är inte så att jag ser mig själv som värsta fetklumpen, men ser jag mig själv i spegeln så är jag stor.

PLUUUUUUUUUUUUUGG

Jag behövde inte åka med till landet, haaappyyyyy :) Men jag var fortfarande tvungen att plugga. Från början gick det verkligen piss, jag fick ingenting gjort. Men sedan gick jag till Frida och frågade om hon hade några bra böcker. Det hade hon, hon drog ut typ hela garderoben och gav till mig. Det hjälpte, jag kom igång och fick faktiskt ner en del. Det var bra, men nu ger jag faktiskt upp. Kommer inte få ner mer idag, möjligtvis att jag läser lite mer ikväll.


höhö

Petra, säger:

jag kan nått som inte du kan, jag kan blogga snabbt som fan, det kan inte du. nanananananana


GOOOOOOOOOODNATT

Åh, det ska bli skönt att krypa ner i sängen, känna att man slappnar av, att huvudvärken orsakad av trötthet sakta försvinner, att man sjunker ner i kudden och ligger där med täcket över sig. Självklart kommer det inte bli så mysigt som jag tänker mig, eftersom jag nu skrev det här inlägget. varför gjorde jag det? Men jag tycker om att blogga, jag vill ha något att skriva hela tiden. Jag är trött, jag behöver sova. Imorgon tänker jag sova ut, eller ja. tills mamma väcker mig vid tio och tycker att det är dags att gå upp, vafan. Ska jag till landet får jag fasen sova ut lite!

Godnatt folket, ha en trevlig natt!

FREDAG. <3

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. En sån dag där man verkligen uppskattar livet! I skolan var det väl ingen höjdare, fick absolut inget gjort och jag är riktigt besviken på mig själv faktiskt. Anyways, efter skolan åkte Jenny och jag in till gullmars där vi skulle möta Lina. På bussen såg vi en grymt ful pottfrill-liknande frisyr med krull and a taste of guld. Jag dokumenterade självklart, men bör nog inte lägga ut den här. Vi mötte Lina och åkte vidare till medborgarplatsen och letade reda på Chokladfabriken(tack Emelie!) där de hade underbart god varm choklad och mysigt café. Där satt vi nog nästan en och en halv timme innan vi bestämde oss för att dra oss vidare. Vi kollade lite i Skrapan och Ringen, och där mötte vi även Elin! :)

Tillslut hamnade vi som väntat på Pizza hut där jag fick äta delikat pizza och umgås med mina favorittjejer. Därefter drog vi hem till mig(släppte dock av Elin på vägen..) och kollade på "Min bästa väns bröllop" och sen tog vi en massa tokiga kort och garvade som sjutton. Nu har de gått hem, och jag är tröööött..

Vi får se om det blir landet imorgon, i sånna fall ska jag plugga som fan! Men ändå, palla landet när det är typ minusgrader..

   

SMÄRTA?

Att det kan ta så lite, att få en att bli så ledsen igen, bara en låt. Jag kommer ständigt tillbaka till det, jag lever i nuet. Men ibland faller jag tillbaka, jag kan inte rå för det. det tog mig hårt, och jag försöker. Kanske behövs det, kanske behöver man vara ledsen lite då och då. Jag har en anledning, bara det känns skönt. Att jag faktiskt är ledsen för någonting som jag vet, istället för att bara vara deppig.

TRÄNING MED LINA

Efter mycket om och men kom vi ändå iväg. Men eftersom ingen var hemma och Linas moppe var på service fick vi cykla. Vi såg riktigt nördiga ut, jag ska nog inte nämna vad vi hade på oss. Hoppas innerligt att ingen viktig såg oss... det blev en jäkla massa fnitter och inte mycket spel, men jag blev ändå trött och är stolt över mig själv som har varit igång hela dagen ;D

På vägen hem var vi verkligen helt sjuka, vi såg ingenting, vi asgarvade non-stop och var allmänt konstiga. OCh sen helt plötsligt mitt i backen så hoppar min kedja, rejält! Hade jag haft en killcykel hade jag varit steril vid det har laget...

Orkar inte skriva mer nu, hade tänkt skriva en massa mer. Men jag orkar inte. Kommer inte blogga förrän på kvällen imorgon, eftersom jag är i stan med tjejerna och så. :) Nås alltid på mobilen ;) höhö

TORSDAG

Jag "försov" mig imorse, vaknade halv 8. Men hann till skolan i vanlig tid faktiskt. Jag har faktiskt aldrig kommit försent till skolan pga att jag har försovit mig. Jag har kommit någon minut försent, när Jenny kommer försent till mig. Och en gång i typ tvåan startade inte bilen, så då kom jag också försent. Men annars har jag faktiskt alltid varit i tid. Helt sjukt, men det kan ju bero på att jag inte är någon tidsoptimist - jag är tvärtom.

Idag hade vi idrott - motion. Usch och fy, det var svinkallt ute och vi ska springa i vårat piss-industriområde. 6 km blev det för mig, jag ska inte ha MVG på palla mer än det! Sen hade man ju inte särskilt mycket att stå sig på heller - dålig frukost pga lite tid och sedan blev det äcklig ärtsoppa som såg ut som om någon redan hade ätit den. Ingen stoppar i sig skiten, varför serveras det änns?

 
Kunskapsskolans delikatesser - Ärtsoppa och gräddstuvad pytt i panna!
Jag skulle aldrig någonsin stoppa i mig det där.


Ikväll blir det kanske badminton med Lina, om hon nu blir klar med pluggandet. Vilket jag hoppas, det var superlänge sedan jag spelade. Imorgon blir det även stan, Pizza Hut och Idolkväll med tjejerna. Det blir mys! :)

ciao

ONSDAG

Har just avslutat ett samtal med min kära mormor. Hon har som vanligt problem med sin mobil - hon förstår inte riktigt det där tekniska. Denna gång hade hon problem med ett MMS hon hade fått, och vi hade en jävlans procedur för att komma in till inkorgen. Men tillslut klarade hon det, och kunde läsa. Och som finish så råkade hon ju självklart ta bort det sen också. Min mormor i ett nötskal! ;)

Somnade på soffan idag också, så otroooligt skönt. Sov nog inte särskilt länge, men det blir alltid så varmt och mysigt. Love it!

Och ja Anna. Som du sa, jag ska nämna det. Frida tvingade mig att gå igenom HLR skiten igen! Och jag ville inte, jag känner mig så himla töntig. Anna filmade alltihop också, gjorde inte saken bättre. Men jag var fett ball när jag slog till henne istället för att hålla på "är du där?"  skiten ;) riiiiight?

NÄR MAN ÄR TRÖTT OCH HAR TRÅKIGT

Har du någonsin blivit kysst: jupps
Ätit sushi: nope!
Stått på scen: ja
Blivit dumpad: Mja
Varit tillsammans med någon som varit otrogen: nupp
Varit med om en bilolycka: Nä :)
Klättrat på berg: absoluuut

Motsatta könet
Gillar du någon just nu av det motsatta könet: typ ja.
Vet den om det: jag vet inte
Gillar någon annan dig just nu: ingen aning
Vad tittar du på hos en kvinna/man: Det som fångas, olika från person till person. Och personlighet såklart

Inom de senaste 48 timmarna
Har du haft ett seriöst samtal: tjaa, ja det har jag!
Kramat någon: Jupps :)
Bråkat med en kompis: Nä!

Gillar du att
Ge kramar: Jaarå!
Ge massage: Inte ofta
Gå promenader i regnet: Jodå

Övrigt
Svär du för mycket: försöker att inte göra det...
Vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: ingen alls
Vad var de sista du sa: "Oj, jag visste inte att klockan var så mycket"
Vad är bredvid dig just nu: ett fönster
Vad är på ditt skrivbord just nu : papper, papper, papper och papper? och sen lite papper. (och min kamera)
Vad var det sista du åt: yoghurt och flingor
Hur är vädret just nu: höstväder
Vem pratade du med sist på telefon: Pappa
Vad gör dig glad: vänner
Vart skulle du vilja åka: USA

Har du åkt limousine: Nej, bjud mig? :)
Har du varit med i lokaltidingen: japp!
Söndagssysselsättning: chilla
Vilka hårfärger har du haft: blont!
Har du mest skivor eller filmer: filmer
Föredrar du att vara singel: nej, eller ibland möjlitvis.
Är du nöjd med dig själv: långt ifrån
Vem vet mest om dig: bra fråga...
Svart eller blått: Svart
Gitarr eller panflöjt: Gitarr
Sover du naken: nupps!
Bor du ensam: Nej, med far, mor och syster
Hur ser ditt rum ut: "som Fridas rum" som mamsen så fint säger.
Har du långa naglar: Nej :(

Spelar du i något band: nä!
Smink eller inte: Smink, I guess
Är du allergisk mot något: kiwi
Har du något djur: näe, faktiskt inte.
Vad dricker du: det mesta, förutom alkohol och äckel-dricka?
Vad föredrar du; dusch eller badkar: Dusch, det känns som om jag har feber när jag badar badkar!
Har du någon familj: tänk för att jag har den!
Är du född: nä?
Hur bra är din humor: världens bästa, right?
Hur ser du ut: som alla andra?
Artist/grupp du har flest skivor med: No idea.
Hur är din klädstil: varierande
Bästa konsert: Har bara varit på en..
Vilka länder har du varit i: Thailand, USA, turkiet, spaninenx3, cypernx2, danmark, finland, sverige, england, grekland m.m.

Ditt namn: Petra
Politik: USCH
Favorit pryl: mobil :)
Senast lästa bok: Bert!
Senast sedda film: Smekmånaden
Ditt stjärntecken: Vädur
Vad vill du ha: pojkvän? eller nått
Ditt ursprung: stockholm i mitt hjääärta
Din ålder: 15 :)

ciao!

helluuuuuuuuuuuuuu

Jag är kobent, det är grymt fult och jag är det. Men det flesta tjejer är faktiskt det, mer eller mindre. Men jag kan inte hjälpa det, jag har alltid gått/sprungit konstigt. När jag var liten sprang jag riktigt konstig, liksom i sicksack och viftade på armarna och såg allmänt tokig ut. Jag var rätt tokig när jag var liten, men rätt komisk. Men vi har ju måååånga många sjuka bilder på mig.

image169

- er kobente vän

TRÖTTER

Jag var så sjukt trött på BGn idag, efter att ha varit hela förmiddagen på HLR (hjärt- och lungräddning) och tyska på eftermiddagen så var jag helt slut. HLR var trist - men intressant. Klart man behöver lära sig, och det är skitbra att ha. det känns ju bara så otroligt löjligt när man ligger där på golvet medans den andar frågar "är du där?" typ. Och jag, som har så liten mun, kunde ju knappt täcka dockans mun när man skulle köra mun mot mun metoden.  Kommer antagligen inte använda mig något av det där.

Jag ska antagligen gymma med mamma idag också, känner mig bara så jävla seg. Men jag behöver verkligen träna nu, usch.


Har inte sjävla grejen försvunnit om "feshattarna" ser ut såhär?

TISDAGSMORGON

Jag gick upp alldeles för tidigt idag, tyckte jag. Jag hade gärna legat kvar där ett par timmar till, men nä. det var bara pallra sig upp och duscha. När jag kom ut ur duschen blev jag förbannad på någon av mina familjemedlemmar som hade på radion med skitmusik på högsta volym. När jag kom ut märkte jag att det var min klockradio som hade satts igång och även höjt volymen väldigt mycket sen jag använde den. blä!

Sen har jag haft en allmänt slapp morgon, sitter här i tjocktröja. jag älskar tjocktröjor, dom är varma och mysiga! Passar bra på våran nordpoolen-skola också!

Ha en bra dag! ;)

SWEET DREAMS

Jag tänkte bara hälsa alla godnatt, för nu ska jag gå ner och lägga mig och läsa Bert. För han är cool.
Imorgon blir det skola ännu en gång - och förhoppningsvis händer det något sensationellt roligt efter skolan! erbjudande?

G O D  N A T T  G O T T  F O L K !

image167
och ja, jag är fett cool.

(:

Mjaha, jag var ute och knallade med Lina ett tag. Det var skönt, vi hann prata en del också. Idag fick vi även reda på resultatet av orienteringen i torsdags, Bille och jag var ju då de enda i vår BG som hittade alla vi skulle, vilket är bäst? vavava? ;) *stolta*

Jag åt inte själv, pappa kom hem och vi värmde pizza. Det var inte gott. Nu blire CSI och Boston tea Party, finns på mobilen. Ciao

LIQUIDO - NARCOTIC


Vem gillar inte introt till den här? Så himla härlig! :)

Nu ska jag möta Lina vid brevlådorna om 15 minuter, bäst jag snabbar på! Hejdåååå :)

MÅNDAG

Goddag!
Sitter här och småplinkar på gitarren. Måste verkligen träna om det ska bli nå VG. Fan heller att jag tänker ha G! ;) Men det går segt, jag måste typ öva varje dag om det ska funka, och jag glömmer ju såklart hela tiden. Dags att skärpa sig lite.



Sen då? Vad händer idag? Typ nada, jag vill att det ska hända någonting. Ingen är typ hemma ikväll heller, ensam. Laga mat själv, hata! Sååååå trist. Man får väl se till att hitta på något då.

Kom äntligen igång med kursen idag också, känns som jag har struktur och som om jag kommer hinna färdigt. Skitbra! Om det inte händer något annat ikväll så blir det väl det som är alternativ nummer 1.

jag undrar hur många bilder jag ha dokumenterats på. Hur många i världen som har en bild på mig? Tänk alla tusentals japaner i gamla stan som har tagit kort och råkat få med mig på bild? tänk alla gånger man är utomlands? Alla släktträffar? Alla tillställningar? Allt! Jag försöker tänka positivt - av alla 100000000000 bilder som jag är med på, så ser jag nog åtminstone bra ut på 3.

KRAAAAAAAAAAAM

Kram. Vem tycker inte om en kram? Att hålla om någon, att vara i någons famn. Det hjälper alltid, i alla fall för stunden. Man blir glad av kramar, det är mysigt med kramar. Kramar från en kille, kramar från en tjej, båda är mysiga. Men en kram kan betyda så mycket olika. Det kan vara en kärlekskram, en vänskapskram, en jag-måste-kram, en släktkram. En jag-måste-kram känns, den är hastig och omysig. Jag hoppas jag inte ger sånna?
Jag tycker om kramar, jag vill ha kramar. Ge mig kramar typ..nu? :) höhö


IQ-TEST

Gjorde ett IQ test nyss. Jag fick 112, jag har absolut ingen aning om det är bra eller inte. Men det stod att jag var övernormal, och att genomsnittet på collagestudenter låg på 115. Måste säga att jag inte tror att det stämmer, skitsega frågor var det i alla fall.

http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/index.html


SÖNDAG

Nu har jag varit i Farsta med mammsen, jag hittade faktiskt ett par jeans. Vilket garanterat behövdes, men jag behöver ett pra till lite mer slappa jeans också. Tycker det är så grymt skönt! Så det blir väl i nästa shoppingsväng.
Sen måste man ju plugga ikväll också, anders var snäll och påminde mig om att det faktiskt fanns en NO och TK del på vårt uppdrag. Självklart hade inte jag tänkt på det, paniiik! Men sen kom jag på att jag faktiskt har till nästa fredag på mig. Men ändå, shit vad jag måste plugga! Började redan i morse, men det blir en del ikväll också antar jag.

Strax ska jag iväg och träna, ska bli jäkligt skönt eftersom jag nu har stått i provrummet och sett allting som ska bort på kroppen(mjo, jag har en period igen). Sen kommer väl Ymer vilding hit också, och slickar en på fötterna när man går ur duschen. Han hade ju feting-humöret förra veckan (Sofia och Kristin fick prov på det)
Och mormor är ju här också. Jobbiga lilla mormor, men också söta lilla mormor.

Hejdååå

HAIRSPRAY

image164
Jag vill se denna! Den verkar otroligt larvig, om man tittar på bilden. Men det är ju det som är kul! Det är roliga skådisar i och det är en sån där härlig töntfilm som jag tycker om. Den har premiär på bio på fredag, och jag ska fasen se den någon dag efter det. För jag har inte varit på bio på åratal! någon som frivilligt går med mig?

FETT

Jag satt och kollade på Du är vad du äter idag. Man känner sig rätt smal när man kollar på det, men samtidigt känner jag att jag troligtvis kommer se ut sådär när jag blir äldre. Hon Anna sa att bukfetma var den farligaste fetman man kunde ha, och jag som alltid är så avundsjuk på killar som inte får fett och sånt på typ..låren? Det är så äckligt att ha fett på låren, speciellt när man som jag har pyttelitet as och minimala vrister. Det ser typ..hemskt ut? Blä, imorgon ska jag ta och träna. På något sätt.

Vi tjejer får fett på konstiga ställer. Höfterna, låren, armarna, hakan. Sånna där otroligt fula ställen! Sen får vi ju självklart på magen också. Det är inte så vackert det heller, men låren är ju det klart värsta. bläääää

varför skrev jag det här inlägget?

STAMPA MED LEROY


ÄLSKA xD

GUSTAF ÄR POET

"Gurra säger:

snälla dina ord i min högtalare är som en bit chocklad på en choklad älskares läppar"


Gustaf är så poetisk!


BAJS

"Hälsa Andreas att det
finns en het singel
 i Tyresö som vill ha
chans på honom :P (a)"


De känns, fan det gör det. Jag kommer aldrig ifrån det, aldrig.

HÖST

Nu har jag varit ute och fotat lite, därav den nya designen. Jag bäddade även sängen, nu ser mitt rum nystädat ut ;) haha, nä jag tog bort lite skit fårn golvet också. Tänkte dammsuga sen också. Jag måste översätta mitt steg 25 i svenska till engelska, men jag orkar inte. Att komma på en bra första mening var inte lätt, får se när jag orkar göra det. Men jag måste göra det i helgen. Kanske inte hela, men ett par kapitel i alla fall.

Bloggen har blivit mer av en dagsblogg just nu, ni får stå ut med det. Snart har jag annat att skriva om. Ni får gärna ge förslag ;)

Testade mina shorts som jag sydde i Falun också, dom är slappa och sköna. Inte världens snyggaste, men de funkar. Det är killshorts, så det är lite extra mycket utrymme ni vet var men det är bara behagligt! ;D

vad tyckte ni om designen föresten? det är fortfarande lite svårt att se vad det står. Ska komma på någon bättre färg!



Där är mina finfina shorts, världens fjoll bild och mitt arsle tar typ upp hela bilden.
Men aja, där är dom! ;)

GOD MORGON (?)

Godmorgon alla sömntutor (inklusive mig själv)
Jag gick upp för en timme sedan, jag har börjat sova längre på helgerna. Vilket är rätt skönt, men samtidigt jäkligt jobbigt. Varför väcker inte mamma mig för? Föräldrarnas lilla bebis ska väl få ut någonting av att vara yngst! Men jag får tyvärr ut allt negativt istället. Men aja, vi stannade ju hemma i helgen i alla fall. Och ikväll kommer kusin(bror?) med föräldrar till oss. Vet inte vad vi hittar på, men nått händer väl. Annars går vi hem til någon tycker jag! tss..

Så ska man städa rummet också, städa och städa. Mamma tror att det är så jävla stökigt i mitt rum, men i själva verket är det bara ett tusentals kuddar och gosedjur som måste upp från golvet, och sen är jag ju typ klar. sooooft!

Jag ska nog gå ut och fota en stund idag också, det är så fint höstväder och jag har inte använt kameran på länge. :) Men nu ska jag nog ta och dra mig härifrån och börja städa.. snart (a)


puuuuusss :)


HEJ

Var just ute och gick med Anders. I typ.. 3 timmar?
Jag kan inte känna mina tår och fingrar, och näsan svider. Men annars är det bra. Tog tjocka vinterjackan. Men vi hade det bra, jättebra :)

Imorgon vetesjutton vad som händer. Vi ska typ rensa vinden, jippijej liksom. Kommer typ ta ett år eftersom vi har proppat in så jävla mycket skit där.  Önska mig lycka till.

jag känner att jag har lite bloggtorka just nu!

MIN MENTALA ÅLDER?

Vad är din mentala ålder ?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 2

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[/] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[/] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 6

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[x] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[/] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 4,5

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[ ] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 2

Min mentala ålder är 16,5 ? XD Jag är ju äldre i alla fall!

HELG

Dagen har gått, kan inte säga att jag fick särskillt mycket gjort. Mer än typ en matteföreläsning som jag verkligen inte fattade ett skvatt på. "om vi sitter fem stycken på en flotte, och vi är tvungna att äta en av oss, vi drar lott. Per ska bli uppäten, men Per fuskar. Så vi kör om. Då hoppar en i sjön och dör. Och Per blir sedan uppäten igen. Hur stor är sannolikheten?" Jag ba: vad i helvete!?

Jag slipper åka till landet i helgen, jag är typ överlycklig. Men frågan är bara vad sjutton man ska hitta på? Lär väl komma på något, får väl dra ner och träna. Men det är så otroligt kallt. Så det får kanske bli inomhusträning då...

Jag har också fått en jädrans värk i min lilla..ringtå? Den bultar och håller på som bara den, men jag tror faktiskt att för en gångs skull så är det inte någon som har mosat den. Det har hänt nått. Aja, får väl upplysa er senare om hur det går för min stackars tå. för er som är intresserad då..

tack och hej - filéer. Som bert säger.

PS. bert äger


VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

Varför ska jag vara så avundsjuk jämt?

MYSKVÄLL MED LINA <3

När Lina kom blev det fika, saft med bullar och kakor. Det är alltid mysigt. Sedan hittade vi någon skum radiokanal igen, som denna gång hade en otroligt blandning. det var skrik-hårdrock men även lugna svenska favoriter. På kvällen verkade det även vara någon härlig dansbandskväll. Men alla låter likadant så efter ett par timar var jag verkligen tvungen att byta kanal.

Vi kollade även på alla gamla bilder på oss, det blev också dagens magträning. Jag behöver inte göra sit-ups på flera dagar efter det här. Jag skrattade så otroligt mycket. Dessa bilder ska aldrig någonsin visas för allmänheten!
Vi lagade även jättegod mat, som blev skitbra. :)

jag älskar att skratta.



TORSDAG.

jaha, idrottsdagen var över. Tack och lov. Men det var faktikst rätt kul, trots allt. Det var orientering först, vilket var skönt eftersom hade man plurrat i innan så var det ju typ kört? Men aja, jag och Billiam bestämde oss för att köra tillsammans, och självklart så ägde vi och hittade alla 5 kontrollerna. Men vi var typ sist i gruppen, försenade antagligen men vafan. Vi hittade kontrollerna! Efter de första 5 kontrollerna hade jag redan plurrat med båda fötterna och jag trodde jag skulle förfrysa mina tår. Men efter ett tag var de faktiskt varmare än innan! Jag hade värmt upp vattnet i skorna liksom..(ofräscht, jag vet!)

Vi gick vilse ett par gången och hamnade mitt i hagen bland koskit. Men jaja, det funkade! Sen var det dags för paddling, jag paddlade med Jenny och det gick hyfsat bra i alla fall.

Nu blir det fika med Lina, och sen mys hela kvällen. Skriver väl något inlägg ikväll också, om ni känner mig rätt :)
sköt om er, kära vänner.

HEJDÅ & GODNATT

Nu har jag suttit alldeles för mycket vid datorn. Men det blir så, det är ju bättre det än att bara sitta o häcka på rummet. Jag menar.. här är jag ju social i alla fall? Och bloggen hålls ju uppdaterad, och det gillar ju ni, right? höhö
Nej men jag ska gå härifrån nu. Gå ner och dricka lite te och så.

Förra veckan när jag var med Lina, sjöng hon på en riktigt töntig och dålig "låt" eller ska jag säga visa? Och nu har jag ju självklart den på hjärnan, den är riktigt fruktansvärd. hjäääälp
"Kaffe-kaffe tåren den är bra, kaffe-kaffetåren vill man ha". oh my god.

ONSDAGKVÄLL

Imorgon blir det kanotpaddling och orientering i Alby. Det är så äkta vår skola att försöka hitta på något roligt, men inte lyckas. Det är 11 oktober imorgon, och vi ska ut och paddla kanot! Plurrar jag, då är jag sjuk till jul? Och det känns ärligt talat inte så frestande. Det blir mycket kläder imorgon, det sägs ju att det ska snöa imorgon. Det blir ju jäkligt härligt, sist spöregnade det, och menar jag det verkligen. Det öste ner, och vi kom bara runt halva sjön. Men imorgon ska det gå bättre, jag ska äga. Håller tummarna för att få skjuts med Andreas mamma imorgon också, eftersom vi har sovmorgon. Palla ta bussen liksom?

Sen ska jag ha heldag med Lina igen, myyyyys! :) Vi ska vara hos henne först, det har hon lovat, och sen ska vi hem till mig och laga mat. Kyckling med Carshewnötter blir det, det blir smaskens. Idag bjöds det på Petras kolejox också.

Just nu ser jag på kärlek såhär; Går det så går det. Jag klarar mig bra utan det också. Det har jag gjort förut. Tänker man för mycket på det, så blir man bara deprimerad. Och tänker man för lite, blir man också deprimerad. Jag håller mig mitt emellan, det känns bäst så. Det blir nog bra.

Min blogg blir mer och mer ointressant, hjälp mig?



När man har tråkigt, då tar man kort på sig själv.

MIN BLOGG.

Min blogg, är inte en modeblogg, det är ingen spelblogg, inte en dagsblogg. Det är min blogg. Där jag skriver precis vad jag vill, när jag vill. Jag skriver inte ner vad jag hade för kläder på mig, för jag tror inte att så många bryr sig om det. Jag skriver inte heller ned vad den hetaste kändisen hade på sig på den senaste festen, för jag bryr mig inte ett piss. Jag skriver inte heller ner det senaste modet, för känner ni mig så vet ni att jag verkligen inte har något koll alls på det.

Jag har valt att skriva om precis det jag vill, jag kan skriva ett inlägg på en rad om jag skulle vilja det. Och jag tror att det finns fler än jag, som faktiskt vill läsa en blogg som inte enbart handlar om mode, kläder och kändisar.

HJÄLP

Någon som vet någonting som gör att man får bättre blodcirkulation? inte vin
jag har verkligen sämst blodcirkulation, jag är alltid kall om mina fingrar och det är obehagligt, fult och jobbigt.
hjälp!

MIN BERNT


Min mobil, min älskade mobil. Jag är mobilberoende, helt och hållet. Jag erkänner det. Jag går inte änns på toaletten utan min mobil, och jag får typ damp om någon snor min mobil och har den länge. Jag har blivit så van vid att ha den i fickan, att kunna ta fram den precis när som helst och kolla om det hänt något nytt, eller vad klockan är, eller lyssna på musik, eller skriva en påminnelse. Allt finns där! Den är liksom som en vän, som en gängledare. Den håller ihop mig och mina vänner! Jag har minnen dokumenterat på den, jag kan få tag på folk! Helt sjukt egentligen, men jag tycker verkligen om min mobil. Min Bernt.

och ja, jag har döpt min mobil.

TYP LIKSOM ETT INLÄGG BA..

Har tänkt på hur mycket man använder orden liksom, ba, typ. Det låter egentligen rätt töntigt när man säger sådär, och det är man fullt medveten om. Men ändå använder jag de orden varenda eviga dagen. Skönt att jag inte är ensam om det, då skulle ingen stå ut med mig...

HEJ SYSSLING?

Nu har mamma och jag varit och gymmat, det gick helt okej. Men jag måste ju säga - jag är riktigt klen. Men jaja, det är ju därför jag tränar! Jag klarade det ju i alla fall och ska fortsätta. Helt plötsligt när vi håller på och tränar säger mamma "din syssling är här" och jag ba: "ööh? vem?" och lite senare stötte vi på henne. Och så säger mamma "Ni är sysslingar" och vi både kollar på varandra och säger Hej. Vad ska man säga liksom? Hej, jag har sett dig en massa gånger här men jag hade absolut nada aning om att du och jag var släkt!

Efter gymmet åkte mamma och jag till centrum och handlade mat. Jag älskar att handla mat. Det är helt sjukt, eftersom jag inte gillar mat direkt. Men jag åker hellre med mamma om hon säger att hon ska handla mat, än om hon säger att hon skulle handla kläder.
skumt värre...


TISDAGSMORGON

det är så otroligt jävla kallt så att man typ smäller av. Min kropp är inte byggd för kyla! Och mitt rum är ett fryshus, det finns inte en plusgrad där inne. Härligt att vakna upp till måste jag säga! Och skolan är ju inte mycket bättre, det gäller att ta på sig tjocka kläder!

Läste just en blogg, den här:
http://colourfulmiracles.blogg.se/ Imorgon kommer den här tjejen somna in, hon har bröstcancer. Så snart som jag får tillfälle, så ska jag köpa ett rosa band. Som jag dumt nog inte har gjort än. Nu skäms jag.

FILIP OCH FREDRIK

Filip och Fredrik, så otroligt sjuka. I dagens avsnitt(som håller på just nu) käkar Fredrik en del av sitt eget arsle! Av vilken del som helst på kroppen, varför arslet? det är riktigt vidrigt att han har ätit av sig själv, men ja.. Dom är coola i alla fall!

BEFRIELSE.COM

det är så skönt att jag inte tänker på dig längre, det är så skönt att jag inte behöver bry mig, det är så skönt att jag kan vara sur på dig, det är så skönt att jag inte behöver dig, det är så skönt att jag inte saknar dig!

DESIIIIIGN

Bloggen ser typ hemsk ut nu.. Men jag orkar inte fixa det. Fixar det när jag kommer på något bättre!

MÅNDAG

Ännu en skolvecka. Usch och fy. Kunde självklart inte sova inatt heller, utan låg vaken till typ 2. Very nice liksom..

När vi precis skulle gå till BG:n utbrister Jenny "Petra, dina byxor har gått sönder!"  Ja, fan i helvete. Det hade dem. En stora jäkla reva över hela rumpan, ungefär i samma storlek som min bakficka!(dock inget hål, utan ett rakt streck.) Så så gick jag hela dagen, visade mina fina trosor. Jag är otroligt glad att jag inte valde ett par mindre täckande trosor just idag om man säger så..

Snart ska jag till Lina. Det blir najs :)
See you

STATISTIK

image147

Min statistik går verkligen i vågor... Men idag var det många sidvisningar ;)

HEJ

På anders beställning är det dags att blogga igen. Men jag vet inte vad jag ska blogga om. Kärlek är svårt, visst är det? det är sådär superduperjätteäckligtdunder svårt! Men jag orkar inte pladdra om sånt, det är bara deprimerande och typ..jobbigt?

Dansa, vem vill inte kunna dansa? Jag kan inte dansa. Jag kan inte röra på mig, jag har taktkänsla men resten är åt helvete. Jag känner mig liksom inte bekväm.. Jag sitter hellre och tittar på, men hur ser man ut då? Som en tråkig liten eremit som sitter och tycker synd om sig själv. typ?

Vad händer i veckan då? Jo, skola såklart. Alltid skola. Sen ska jag troligtvis träffa Lina också, och bara vara. Det blir mysigt :) är det någon mer som vill hitta på något? Jag känner att jag vill umgås.. Ställer upp på allt.. eller nått!

jag mår bra idag, idag är jag glad. Det är superskönt faktiskt!

Äsch, tråkinlägg. har inget att skriva..


den bjuder jag på!

SÄLJER IPODHÖGTALARE

JAG SÄLJER MIN IPODHÖGTALARE

 

Jag säljer min ipodhögtalare eftersom min ipod blev stulen. Hos logitech kostar den 1499:- men ni får dem för 750:- Den är i gott skick och den fungerar jättebra. Passar till både Ipod nano och vanlig, mer vet jag inte. man får även en fjärrkontroll och en "väska". Ipoden laddas medans man spelar!
Mer om produkten kan ni läsa här.
Är ni intresserad så hör av er här på bloggen eller skicka ett mail till [email protected]

:)

Ibland önskar man bara att man var liten igen.

image143

SÖNDAG

Jahaja, nu har hela dagen gått. Bara kvällen kvar :)
Kristin och Sofia kom förbi, de ville se skolkatalogen ;) dom hade perfekt timing, när hela min familj(förutom frida), mormor, charlie och även lilla Ymer var hemma. Det blev totalkaos när Ymer började skälla som en tok och vi passade på att sticka. De fick även ta del av en massa pinsamheter från både min mormor och min mammas sida. Tacktack.

Sofia skjutsade mig till Ica och sedan drog de vidare :) jag köpte gelatinblad och coca cola(för er som var intresserade) och sedan skickade Lina sms och sa att hon hade ont i halsen och inte kunde jogga idag. Jag erbjöd mig att köpa halstabletter och hon tackade och bockade. Så även halstabletter kom med på handlingslistan. Sen traskade jag hemåt och gick förbi hemma och lämnade grejerna, men tog med mig halstabletterna och gick till Lina. Hon blev glaaaad :)

Nu har jag precis gjort pannacotta(det var därför jag skulle köpa gelatinblad!) och snart blir det mat!
En rätt slapp dag som ändå blev behaglig, nu är bara problemet att jag inte kommer somna ikväll...

Pusshej ;)

JAJA, JAG ÄR TRÅKIG

Ta fram mobilen :)

har du kysst nummer 7? Andreas, njae. Pussat på kinden tror jag nog

brukar du va med nummer 19? Becca, njae inte så ofta.

gillar du nummer 25? Frida, såklaaaart! :)

är nummer 21 din bästis? Emelie, Nej men en vän :)

är nr 18 en sötnos? Elsa, juppsi (:

älskar du nr 16? Ejl, till 100! 

är nr 12 bäst? Billiam, självklaaaart ;D

min bror/syrra är nr 29? Haha, Gunnar(pappas jobbarkompis) NEJ

va du med nr 22 idag? Emil, nej jag var inte med Linas bror igår.

nr 5 går i samma klass som du? Amanda, nope.

nr 17 har likadan mobil som du? Ebba, nej det tror jag inte.

sista nr är sämst? Världens bästa Jenny, ni hör ju på namnet. NEJ!

FEST HOS FRIDA

Jag vaknade nu, eller ja. Tjugo över tolv pallrade jag mig upp. Så länge har jag inte sovit på riktigt länge. Det betyder att jag inte kommer sova mycket inatt, bra jobbat Petra!

Igår var det jättekul, jag åkte dit med Robin, Ozzy och Andreas som inte kunde ett piss, utan var som små dagisbarn och kom fram till att jag var deras dagisfröken (inte kul att höra faktiskt, fyfan..). När vi väl var framme så träffade vi de andra som var där redan - Frida, Jenny, Elin, Bille och Gurra. Sen kom även Valle på efterkälken. Vi åt lite och sedan var killarna redan sugna på att basta. Jag själv som har bastu hemma tycker inte att det är sådär jättenajs att basta, men klart man gör det. Dom hade ju pool, och skulle man bada fanns det ju ingen chans i världen att man inte  skulle basta sen, eftersom det var typ 15 grader i poolen (utomhuspool). Jag måste säga att det var inte så kallt som jag trodde, inte alls. Jag kunde ligga i ett tag(mja, någrs sekunder) men sen började det isa rätt rejält. Bastun var trång, men asball och det var trevligt det med.

Innan bastun hade vi även ätit en smarrig, sockerfri, efterrätt som vi dock förstörde med att ta vaniljglass till. Men i alla fall ;) sen blev det lite mys framför tvn och i soffan i köket(?) och sen var det dags att åka hem. Det kändes som vi inte hann med så mycket, men det gjorde vi.
Jag åkte hem tillsammans med Ozzy, Andreas och Elin och på pendeln hem var det en del fulla människor. Vi var speciellt intresserad av en packad snubbe som satt på sätet snett framför mig och ozzy, han var på riktigt dåligt humör och dampade på sin tidning och pratade med sig själv. "Hej fiest?"  Jo, han var rätt bra underhållning för någon som var trött, som jag.

Dock finns det ett mysterium som inte är löst, jag har fått ett sugmärke. På armen. Jag har ingen aning om vart den kommer ifrån, och jag kan inte förstå hur jag fick den på armen. Men där sitter den i alla fall, väldigt fin. Men den syns inte så mycket, som tur var.

Tack för en trevlig kväll Frida, och alla andra. Grattis.

LÖRDAG

Var nyss en sväng i Farsta centrum själv, det var rätt skönt faktiskt. Nu kom jag hem och har precis duschat. Frida(syster) har visst någon ny uppvisning eller någonting på G, för hon mixar Not a sinner nor a saint med Alcazar and it's killing me! jag hatar den låten, och nu kommer den spelas om och om igen. NU SATTE HON IGÅNG IGEN! aaaaaah!

Fest hos Frida ikväll, keep positive!


SKOLKATALOOOOOG

Åh just det. Jag fick skolkatalogen+skolfoto idag. Jag ser ut som et lik, typ. Bra sätt att gå ut skolan, skitbra!
Men det är ju kul att se alla andra i alla fall! ;D

DAMP-PETRA ÄR BORTA

Ville bara upplysa alla om att det är bättre nu, att perioden då jag ville kasta allt som kunde gå sönder i golvet, det är över. tack för det, hatar verkligen att känna sådär. Jag känner mig så jäkal töntig, jag är töntig.
Vill inte sova än, men jag säger i alla fall godnatt här på bloggen!



Godnatt kära vänner!

ser ungefär lika trött ut där, som jag är...

SKIT

jag är så trött på allt, så jävla trött. Jag ligger på bristningsgränsen hela tiden, så fort det händer någonting. Så faller jag som en vas och krashar i golvet. Ja, jag överdriver nästan alltid. Ni får ha överseende med att jag inte mår bra, okej? det går inte att förklara, mer än att jag är jävligt känslig just nu. Det är pissjobbigt, och jag hatar det. Men så är det, jag försöker så gott jag kan. Men det brister. fanfanfan

TRÅKIGT

" Jag utmanar alla bloggare!
Alla som läser det här får gärna känna sig utmanade. Om ni hakar på utmaningen, lämna en länk under Kommentarer så jag kan gå in och kolla på era bloggar!

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar". (Det fanns en liknande utmaning för nåt år sen, så jag snor helt enkelt idén, det var så himla kul, men jag har nya frågor.) "


1. Vilket år är du född?


image130

2. Hur definierar du din sexuella läggning?

image131

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?
image132

4. Och din sämsta?
image133

5. Vad söker du hos en partner?
image134

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?
image135

7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?
image136

8. Vilken kändis är hetast enligt dig?
73111-46

9. Vad gör dig avtänd?

image137

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?
image138


11. Vilket kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?

image139

12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?
image140


allting stämmer nog inte helt...


HMPF..


smile like you mean it

BÄSTA TJUVLYSSNINGEN EVER

Jag kommer aldrig sluta skratta åt denna.

Propert klädd man ~20 har pratat i telefon i ca 10 min. Plötsligt börjar han klappa lite på fickorna som om han letar efter något. Han ser snart mer och mer panikslagen ut.
Mannen (i luren): Vänta ett tag.
Mannen (högt, till övriga passagerare): Vart är min mobil?! Har någon sett min mobil?! Hjälp mig hitta den, snälla!
Mannen börjar krypa runt på golvet, medan övriga passagerare betraktar honom med allt större skepsis. Efter en liten stund rycker han till, tittar på luren i handen och för den mot örat.
Mannen (i luren): Ja, hallå igen. Det var inget.

BULLBAK :)

 

Bullbak och mys med Lina. Det var länge sedan vi hade en helkväll tillsammans, det blev mycket skratt och lyckade bullar. Det gör vi om, käre vän, det gör vi om.

ja, vi är lika som bär..typ..

HURTIG JOGGING - KANELBULLSÄTANDE

Sitter här och lyssnar på podsändningar.
Om ett tag ska jag iväg och jogga med Lina, sen ska vi jogga och baka bullar! :)  Vi har inte haft en helkväll tillsammans på länge nu, så det är dags :) Men det lär ju vara bloggtorka idag i alla fall, måste ju säga att det inte är så mycket hemskare än att jag skriver. Jag skriver inte så intressant just nu.

KANELBULLENS DAG

image125
Idag är det kanelbullens dag, så passa på och käka bullar! :)

TORSDAGSMORGON

Jag vaknade med att min radioväckarklocka låg slängd på golvet.. Jag var nog lite våldsam inatt?
Idag blir det orientering på skolan, vi ska tydligen få grundkursen för år 6, jippi! Jaja, jag brukar klara mig helt okej på orienteringen, hoppas bara jag kommer med några bra människor.

Idag blir det jogging och grejer med Lina också, ska bli skönt! :)

Hejdå

PETRA THE PRATKVARN?

Idag har jag varit i skolan igen, fick inte så mycket gjort, menmen.. På engelska kommunikationen idag, så var jag i en grupp på 4 pers, och tro det eller ej, men det var faktiskt jag som pratade mest. Jag, PETRA, pratade mest. Det är helt otroligt, jag hoppas jag kommer i en sån grupp på nationella, så kanske man kan glänsa lite! tss..

Idag ska man laga mat också, vad sjutton ska man laga? Mamma vill ju att jag ska vidga mina vyer lite, ja tjena det är inte så himla enkelt! Jaja, jag får väl kolla upp något smarrigt på internet. Någonting borde jag ju nappa på, fast det brukar jag ju inte så vi får väl se. önska mig lycka till!
 


jag tycker om Lina


ONSDAG

Har ont i magen igen. Får skylla mig själv den här gången, drack oboy både idag och igår. Jag hoppas det strax går över bara.

Skola som vanligt idag, tjoho.. Jag försöker se det positivt - man får träffa sina vänner. Sen är ju problemet att man måste plugga där också, men.. man står ut!

Platina VIP i 5 dagar på playahead nu också, ärligt palla! Att någon slösar pengar på det där är ju helt ofattbart. När man väl har det finns det ändå inte så mycket man kan göra. Men det är klart, får man gratis så visst. Varför inte? Men jag är typ aldrig inne där, en längre stund i alla fall.

ELIN, ÄLSKADE VÄN


73111-122

Elin, du betyder mycket ska du veta.

THAI

Nu har jag varit nere och käkat lite Thaimat som dom där nere hade köpt. Det känns i munnen kan man ju säga, men det är gott. Det bjuds även på kladdkaka och glass, kan jag vara så tjock och äta det? fastän jag har ätit brownie med glass idag? Jo, jag tar nog bara en liten bit. Jag ska ju faktiskt jogga jättemycket nu...

"JAG ÄR EN ATOMBOMB, OCH DU ÄR EN KINAPUFF!"

Skola idag som vanligt, det gick väl helt okej. Vi fick som vanligt se ett avsnitt av "extra" på tyskalektionen, det verkar bara vara jag och Ullman som tycker det är någorlunda kul och fnissar lite då och då. Jag tycker i alla fall att det är roligare än att sitta på en grammatikföreläsning.

Jenny och jag drog till stan efter skolan, vi åkte till gallerian där man bara MÅSTE köpa brownie med glass, det är seriöst det godaste fikat ever. Vi gick omkring lite där och pratade och hade det bra. Jag kom nu hem med ett par örhängen och en halsduk. Lär väl behöva åka in någon mer gång i veckan.

Mamma har sina arbetskamrater här idag, jippi. Skulle nog vilja kalla dem övertrevliga och sociala kvinnor. Visst, jag känner dem väl och tycker om dem väldigt mycket, jag har trots allt växt upp med dem. (mamma jobbar på dagis) Man lever som man lär, brukar man ju säga. Det stämmer rätt bra in på mamma, som går omkring och sjunger bäbä vita lamm och skämmer ut mig, men jag älskar henne ändå.


Rubrikcitat by Henke The Atombomb

BOSTON TEA PARTY

image121
Filip & Fredrik, dom är kungar! :)

TV

Vänner, CSI, OC, Gilmore Girls, Fresh Prince I Bel Air, Navy CIS, 2 ½ Men, Joey, Sabrina, Svensson Svensson, Smallville, Dismissed, Room Raiders, Punk'd, How I Met Your Mother, House, Simpsons, Ugly Betty, Criminal Minds, Top Model.


Det finns mycket.

Vilken är din favorit?

BLÄ

Mitt humör går verkligen i vågor nu. Det går som en jädra statistikplansh och det tar på krafterna! Det finns ingen vilja till någonting i ena stunden, och i andra stunden är mungiporna uppe i öronen. Det är klart deprimerande. Jag måste helt enkelt sluta tänka på allting, hela tiden. Sluta upp med alla mina känslor, som alltid dryper över! Jag vet ingenting längre, det är bara dags att ta allting för vad det är. Inte förvänta sig något av någonting, utan bara bli glad över det som händer. Men jag hinner alltid analysera allting som kan hända (jag vet att jag inte är ensam om det *host*elin*host) Men det är dags att skärpa sig, det blir som det blir. SLUTA NU

PETRAS MONOLOGER

jag har märkt att jag pratar högt med mig själv varje gång jag är ensam hemma! Om man sitter vid datorn och pratar med någon på MSN till exempel, så märker jag att läser högt när h*n skriver någonting! Jag finner det faktiskt ytterst irriterande, hur skulle det vara om jag började med de här i skolan? skärpning

Petra: Hur är det med dig? Jotack det är bra, hur är det själv? Jorå, det rullar. Vad gör du? Ingenting...
*suck*

..

smidigt Petra, riktigt smidigt. han har förstått... förlåt


NY MÅNAD

Ja just det. Idag är det 1 oktober!

MÅNDAGSMORGON

Klockan är 8 och här sitter jag. Sov skönt inatt, det var..skönt?
Jag drömmer alltid så himla skumma saker! Det enda jag kommer ihåg att jag drömde inatt, är att en massa av mina kläder var tvättade och låg prydligt i garderoben, men nu såg jag ju att det gjorde dom inte alls det.. intressant dröm...

Idag är det kunskapsjoggen i skolan, fyfan. Jag tycker verkligen inte om vägen vi springer på, jävla industriområde. Men vi slutar ju tidigare, så det är ju bara springa på. Man vill ju hitta på något kul idag också.. Efter skolan måste man ju hem och duscha, men sen kanske man kan träffa någon. Någon frivillig?

Jag har ont i magen nu, bara lite. Men ändå, jag har inte haft det på ett tag nu. Vill inte att det ska bli värre, hoppas det går över snart.

Jag hör av mig senare, vi hörs!