Vatten, vatten, bara vanligt vatten.


Jag är grymt sugen på vatten.

Första ljuset.


Första advent idag, och första ljuset är tänt.

Imorgon börjar julkalendern, och jag får öppna första luckan i min chokladkalender. Jag älskar december.

Kärt återseende..

Nu har jag jobbat färdigt. Pust! Gud, ni förstår inte hur stört trött man blir i kroppen efter att ha stått upp 7 timmar både idag och igår. Men roligt var det, och jag lärde mig mycket. Första timmen tänkte jag att det aldrig skulle gå, att jag aldrig skulle få något flyt på det hela. Men sedan gick det super, visst gjorde man ett par missar lite då och då men det behövs.

Magistern kom till julmarknaden också, vad glad jag blev! Jag saknar KS jättemycket verkligen, det är ju ruskigt svårt att inte jämföra vad man har nu! Men jag ska inte deppa, jag har det faktiskt bra nu med. Och jag ska snart åka tillbaka till KS för att hälsa på. Jag känner att jag behöver upptäcka hur stört jobbiga sexorna är, så att jag slutar längta tillbaka.

Snart blir det hemlagad pizza. Mamma är bäst.

Ciao

Trött, trött, trött. Jobb, jobb, jobb.

Jobb och bio.


Jobbet var tungt men jätteroligt, snart ska jag på bio med the grabs. Är Twilight så bra som det sägs? Upp till bevis!

Julmarknad.

Nu blir det jobbjobbjobb. vi hörs ikväll!

Ice ice baby.


Fredag, fredag, fredag. Det klingar bra, men jag kommer tyvärr inte få sova så mycket. Jobbet kallar imorgon, det ska bli kul! Nu ska jag steka räkor!

Chokladbananer, Lina! Chokladbananer!

Crazy night i Tyresö Centrum är verkligen crazy. Med hektopriset 1.90 blir Tyresös ungdomar som galna apor, hade jag kastat mig in i smeten hade jag blivit total-mosad. Jag nöjde mig med att skicka mina modiga vänner Billiam och Lina som kom ut glada med ett par chokladbananer och marsipanchoklad.  

Amy Diamond var dessutom på besök, hon var 40 minuter försenad och hade en barnslig tröja. Sedan sjöng hon ett par ganska trista ballader och vi sjöng med. Jag och Lina hade världens finaste bakgrundsbild på mobilen, men nu har i alla fall jag bytt. Nu ska jag ligga lågt. 

Godnatt!  

Upptagen? KAXIGT!


Wow, sjukt kaxigt.

Vissa saker tar man för givet.

Jag satt och funderade på bussen imorse, om hur många fantastiska saker vi har här i världen som man aldrig ifrågasätter, i alla fall inte jag.

Ögat Vad sjutton är det för någonting? En rund boll med en blå/grön/brun cirkel och ett svart hål som inte ens är ett riktigt hål. Denna boll sitter fast i ett par röda äckliga trådar och kan röra sig åt alla håll och kanter, dessutom lyckas den på något skumt sätt ge en bild i vårt huvud.

Gravitationskraften/atmosfären Tänk att vi kan stå på marken trots att jorden är upp och ner. Hur vi än vrider och vänder på oss så ramlar vi bara mot marken trots att det rimliga vore att vi föll åt andra hållet. Vi kman dessutom hälla vätskor som helt plötsligt blir klister och fastnar i glaset. Men vänder vi på glaset så rinner det ut.

Kroppen Ja, kroppen i största allmänhet är ju rätt skum. Biter jag av en nagel så kommer det en ny, skrapar jag bort lite hud så kommer det ny.. You get my point.

Hjärnan Det är någonting som ser ut typ som gråa maskar som kramas. I dessa maskar skickas det sjukt många meddelanden som uppstår på något mystiskt sätt. Dessa meddelanden är egentligen ingenting synligt, men på grund av dem kan vi tänka vad som helst.

Och sen finns det förståss de saker som vi har skapat - elektronikprylar. Dessa kommer jag nog aldrig förstå mig på, mer än hur man använder dem. Men om vi tar isär en dator, vad i helvete är alla de där små taggiga pryttlarna som finns där? Nej, min IQ är inte tillräckligt hög för att förstå sånna här knepiga saker.

Mysmatte

Idag har jag varit fullt upptagen hela tiden serni. Dagen började med mys-matte. Jag älskar matte på onsdagar, och  hatar matte alla andra dagar. Annars åkte jag in till staden med Patrick för att testa Svampbob-tröjan  - men den var lite halvkonstig så jag vet inte. Inte värd 249:- spänn, men tillräckligt ball för att få i julklapp!

Jag fick skolkatalogen idag, och jag ser ut som en fjomp. Dessutom är jag med på första uppslaget, röd i ansiktet och gör en ful min. Illa! Riktigt kass fotograf som väljer den bilden, den var inte fin på något sätt - och då syftar jag inte bara på mig själv utan bilden var tråkig! Hur som helst, nu ska jag börja plugga skolkatalogen så att jag lär mig lite namn. Det gör jag jämt, jag tycker det är roligt. Lina har redan varit här och inspekterat katalogen, snabba puckar!

Nu måste jag nog skriva på min novell!

Beatbox är ändå rätt ballt..


Shit människa, hur gör du?

Friends - the movie?


Jag läste för ett tag sedan att Vänner ska bli film, precis som Sex and the City. Jag måste erkänna att jag inte kan låta bli att le lika mycket varje gång jag ser de gamla serierna som går på TV, så jag tvivlar inte på att det kan bli en rolig film. Bara det är samma skådespelare, annars tror jag ärligt talat att jag bojkottar filmen. Vad säger ni?

Petra var här.


Varje gång jag är ute och det har snöat på nytt så markerar jag att jag har varit där. Det känns bra att göra det, jag gör alltid det om jag har tillfälle. Jag minns att jag gick på en nyasfalterad väg en gång. Då sprang jag till sidan av vägen där det inte lång några stenar utan bara gegga. Där i kladdet ritade jag en smiley, nu finns den där för evigt.

Vi ser det snöar, vi ser det snöar..

Idag när jag gick hem från bussen började det snöa. Det dalade småsmå snöflingor, och de landade ett par på min jacka. Jag kikade på den, och såg att det faktiskt var en riktig snöflinge-form på den. Det ser man faktiskt inte så ofta, de brukar mest vara en massa stora klumpar. Men varför ser snöflingorna ut just såhär? Varför just sex pinnar ut i luften?


Jag var ju tvungen att försöka fånga det på bild i alla fall..

Alla kan inte räkna.

Varför börjar sidorna i böcker aldrig på 1? Det börjar alltid på 6,7,10 eller något liknande.

Den mest logiska förklaringen måste väl ändå vara att man räknar även de tomma sidorna som finns innan själva berättelsen börjar, samt omslaget. Men nu har jag suttit och kikat lite i mina böcker, och det stämmer inte det heller. Jag kan tyvärr inte komma fram till någon mer logisk förklaring. Människor som är dåliga på matte kanske?

Konst?



Jag har nämnt det tidigare här i bloggen, men jag förstår mig verkligen inte på målad konst. I alla fall inte de konstverk som faktiskt blir kända. Mona Lisa till exempel, varför är just denna målning så speciell? Det är tråkiga färger och inte någon särskilt vacker kvinna heller. Det är bara ett helt vanligt porträtt som råkade bli känt.

Salvador Dalis verk kan jag däremot se konsten i, det är något unikt och tilltalande.

Ser ni någonting som jag inte ser?

The day.

Idag var det öppet hus igen.
Det var mycket mer besökare idag, så vi fick putta in en massa människor i rummen. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt att vara kvar i skolan såhär, när man inte behöver plugga utan man kan prata om precis vad som helst. Det är härligt att alla är glada och trevliga och man lär känna varandra på ett annat sätt. Jag trivs i min skola!

Jag, Sophie och Gustaf åt middag på donken idag - eftersom skolan serverar en oätlig pastasallad till oss som är kvar. På vägen dit ville Sophie lägga sig i en snöhög, så det gjorde hon. Tyvärr var den stenhård, och Sophie sjönk inte ner mer än någon millimeter. Det var en underbar syn, och jag kan le åt det länge. Men det var antagligen inte särskilt skönt...

Vi hörs imorgon istället, jag har ändå inget intressant att säga.

Julmusik är det bästa som finns.

Jag sitter och lyssnar på julmusik, hur mysigt som helst. Det är fortfarande vitt på marken, och julkänslorna öka hela tiden. Nästa helg är det första advent, och jag ska jobba på julmarknad. börjar verkligen julen, underbart!


När belysningen på bilderna ser ut såhär, då är det fan jul.

Nu blir det kinamat!

Vem är det här?


Den som gissar rätt får en kram ;)

Myskväll...


Jag har spenderat kvällen med världens bästa Lina. Vi har myst framför TVn och spelat spel. Sen har vi ätit lite kex-fingrar och försökt få i oss lite glass på köpet. Men ingen av oss var särskilt sugna efter ett tag. Vi kikade på Dansbandskampen, konstig underhållning måste jag säga. Och hur sjutton kan dansband vara så populärt fortfarande? De har högre tittarsiffror än Stjärnor på is. Det borde vara förbjudet för snygga killar att spela i dansband, det förstör faktiskt lite av deras image. Jag kan inte ens tycka att det är charmigt. Jaja, Lina var fin som vanligt i alla fall. Tycker om dig!

Talliiin


Gud.. Tallin-kryssningen. Jag kikade på bilder därifrån. Jag saknar det. Jag saknar vår hytt. Åh åh åh. <3

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


Världens mest fantastiska syn utanför fönstret idag. Snö. Snö, snö, snö! Helt underbart mycket snö, marken är täckt, träden är vita, bilarna ser ut som en vit Ahlgrens bil. Jag älskar det. Jag kan inte förklara känslan inuti mig när jag såg snön. Jag är ett barn på vintern, mycket mer än vanligt. Snö, julkalender i alla former, pepparkakshus. Det är det bästa som finns. Nu ska jag bannemej börja lyssna på julmusik. Men först ska jag visst med mamma och pappa någonstans! Ciao!

The story of the impossible.



Den här reklamen berör verkligen. Den är så bra gjord, och man förstår verkligen hur det är. Av någon anledning så tänker jag aldrig på mobbing som ett problem, det känns som om något som inte finns. Det är overkligt, och så onödigt. Jag förstår det verkligen inte.

Fredagsförmiddag



Idag sov jag till klockan 10. Jag sov alltså i 11 timmar, det är ju typ rekord på länge. Underbart. Jag klev upp, kollade min mail och sedan bakade jag scones. Det var så länge sedan, så jag körde till idag. Sedan sprang jag ut och fotade lite när bröden låg och gosade i ugnen. Mysigt väder idag tycker jag, men jag håller mig mest inne ändå märker jag. Pluggandet har gått lite halvkasst idag, jag blir så SUR på matten när jag gör fel. Jag ger upp då, om jag inte har någon mattesnille i närheten alltså. Men jaja, jag får försöka skriva lite på mitt tal istället. Vi hörs!

Jag ska inte bli vad jag äter.



Jag fastnar alltid för "Du är vad du äter". Och mår lika dåligt varje gång jag ser det, för jag inser att min hälsa inte är på topp. Men å andra sidan tycker jag att Anna Skipper är extrem. Här får man inte äta en enda liten kaka efter att ha träffat henne, utan man ska köra på en grumlig dricka som liknar polyjuiceelixir i Harry Potter. Inte najs!

Jag ska satsa på att träna lagom, så kan jag äta det jag har lust med sen. Nu gäller det bara att knuffa bort latheten hos mig. För jag vill inte träffa Anna Skipper.

Tips, tack!


Underbart söt julklapp från förra året. <3


Vad önskar ni er i julklapp iår?


Igår var jag igång hela dagen..

..så hur mår jag idag? Inge vidare faktiskt. Jag vaknade imorse och var tröttare än någonsin, sjukt! Jag gick upp och var sjukt nära att gå och lägga mig igen, jag hade huvudvärk dessutom. Men när pappa sa att han skulle till Globen tänkte jag att jag skulle pallra mig till skolan trots att jag mådde som jag mådde. Jag var riktigt sunkig idag, med pappas gigantiska munkjacka knallade jag omkring.

Jag var så trött att ögonen gick i kors på lektionen, usch. Men jag stannade kvar till klockan 15, och åkte därefter hem. HELG! Inte en chans att jag åker till skolan imorgon när det inte blir något PH-samtal. På bussen hem höll jag på att somna, men jag har aldrig kunnat sova på bussen - och alltså inte idag heller. Istället kom halva Kumla skola på bussen. Barn på bussar är ungefär lika irriterande som en mygga som surrar runt huvudet när man ska sova. Riktigt jävla irriterande alltså. De sprang fram och tillbaka i bussen, brottades om platser och skrek på varandra. Barn borde bannas från bussarna när en passagerare har ont i huvudet.

När blev jag en gnällig tant?

P3 P3 P3


 

Så.. P3 Live Session var det ja! Med Erik Hassle och Idol-Agnes. Erik Hassle var en snubbe som är påväg att få en Marge Simpsons frilla(checka bild 1) och sjöng som Gavin Degraw. Agnes var en snubba som har vunnit idol och snart släpper ny skiva, hon sjöng faktiskt bättre än jag mindes! Hur som helst var det lika trevligt som vanligt, och sen körde Emil en jädrans omväg hem.

(den charmige killen på bild nummer två var Agnes pianist/gitarrist)

Öppet hus och P3

Jag sitter kvar i skolan, själv. Patrick är sjuk, så han åkte hem istället för att vara med på öppet hus idag. Jag har lite huvudvärk, men annars mår jag rätt bra. Tråkigt att behöva sitta själv fram till halv 5, men om Sophie inte lyckas plugga skulle hon ta sig hit. Trevlans i så fall!

Ikväll är det P3 live igen! Hur mysigt som helst, och det ska bli trevligt att träffa Lina och Tiger. Länge sen jag träffade dem båda två. Bjuder på en bild från varje P3 live vi har varit på, jag har självklart med mig kameran idag också! Mys!
  

Snart december!



Även jag saknar faktiskt värmen ibland. Eller snarare vattnet, vågorna och ledigheten.
Fast å andra sidan, det är snart december. Och med december kommer julkalendern, lussebullar, lucia, pepparkakor, knäck och trevliga människor. Sedan får man inte glömma julafton, och nyår. December är absolut den finaste månaden på hela året. Det måste väl ni sol-älskare också hålla med om?

Ansikts-skit


Någon mer än jag som alltid läser skit istället för kit? Fotvårds-skit liksom. Jag tror alltid att de är lite dumma i huvudet, innan jag upptäcker att det var tvärtom.

Jag hade glömt..

Jag stannade hemma idag, eftersom jag vaknade med huvudvärk. Dessutom fick jag sådär sjukt ont i magen igen, det händer inte ofta längre. Det är så att man hinner glömma hur ont det gör, och igår var det riktigt illa. Jag började gråta och hela skiten. Men det gick över efter en novalucol. Så jag gick upp och gjorde i ordning mig imorse, men kände när jag var klar att det var smartare att stanna hemma. Jag vill vara pigg och kry imorgon när det är öppet hus på skolan, och sedan P3 live.

Jag har försökt att plugga, men inte lyckats särskilt bra. Dessutom glömde jag matteboken i skolan, klantigt! Vi får se, någonting måste jag ha gjort idag.

Jag hör av mig senare, förhoppningsvis lite piggare-

Prutt-vecklingssamtal.

Utvecklingssamtal är nog bland det värsta som finns. Det är verkligen pest, jag blir alltid på så sjukt dåligt humör efter det. Jag hatar att sitta där i dessa stört långa minuter och prata om mig själv. Att sitta där och analysera mig själv, tillsammans med någon annan. Själv analyserar jag jämt, men då stannar mina åsikter i mitt huvud. Ingen behöver veta, och jag analyserar aldrig i någon annans närhet. Men att sitta där och fundera på vad jag ska ha för betyg, vad jag uppnår och samtidigt ta emot någon form av positiv kritik av min lärare och min mamma. Det funkar inte.

Jag vet inte vad det är som går fel, och varför jag tycker det är så hemskt. Men jag var så himla nära att börja gråta när jag satt där idag, och det var med tårar i ögonen som jag stod och väntade på bussen. Varför måste mina föräldrar lägga sig i mitt skolarbete? Varför ska de få tillgång till mina arbeten och min närvaro i skolan? För mig är det som om de skulle läsa min dagbok. Men de förstår inte, på samma sätt som jag inte förstår varför de ska läsa.

Jag skiter i att jag inte är 18 år än, så länge jag sköter mig i skolan borde de inte bry sig.

Ibland vill man göra någonting extra

Natten till söndag klockan 01.30 började jag baka kladdkaka. Eftersom Lina hade känt sig lite nere tänkte jag att jag skulle vara en fin vän och ge henne en liten present. Så jag bakade som sagt en kladdkaka, tog en hjärt-form och tryckte ut från kladdkakan. Det var svårare än jag trodde, det heter ju trots allt kladdkaka. Menmen, till slut hade jag fått ihop en del hjärtan, och jag slog därefter in dem i plastfolie. Sedan tog jag omslagspapper och ett blått fint band. Och voila'! Ett fint litet paket. På söndagen knallade jag iväg och plingade på hos Lina, gav presenten till hennes mamma och bad henne att lägga den på Linas säng.



Och igårkväll hittade Lina paketet, och blev jätteglad. Mission complete. Ifall man står ut med mig så mycket som Lina gör, så förtjänar man faktiskt lite kladdkaka i hjärtform.

It's you, and the mess you left behind.


Måndag, måndag, måndag. Det känns tungt, riktigt tungt. Jag är inte alls taggad på skolan, men jaja. Jag fick glada sms av Lina under kvällen, och jag längtar till onsdag. Håll ut! Sen har jag prutt-vecklingssamtal idag, och jag hatar det verkligen. Jag hatar att sitta där och prata om mig själv. Men det blir nog fin-fint ändå.

trevlig dag allihopa!

SNÖÖÖÖÖÖ

Snö, snö, SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Jag älskar snö, gud vilka happyfeelings jag fick nu. Jag måste springa ut och rikta ansiktet mot himmelen som varje år. Jag älskar att vara barn!

en minut senare:
blöt och lycklig!

Ajsing-bajsing lilla katt.



Jag skulle egentligen vilja skriva om hur mycket ni, mina vänner, betyder. Men jag känner att det inte spelar någon roll hur mycket blaja jag skriver här. Ni är bäst helt enkelt, och ni får mig att må bra. Lyssna nu på Bamse istället, så ska vi se till att sjunga rätt nästa gång.

Lördag.

Idag träffade jag Elin, vi åkte in till stan och åt lite lunch och fikade. Det var jättetrevligt, tänkte ni föresten på hur ljust det var idag? Jobbigt tycker jag, jag gillar mörker. Ljuset var bara jobbigt för ögonen om jag ska vara ärlig. Man har väl vant sig vid stora pupiller antar jag. Nu ska jag strax iväg och träffa lite vänner, det blir nog mys.

ciao!


I've had the time of my life

Dagen(ja, den som just har passerat alltså) har varit fin. Det började med att jag fick svar på ett matteprov, och ett engelskatest. Och jag fick MVG på båda! Jag har aldrig någonsin fått MVG på ett matteprov, men denna gång gick det tydligen. Men jag fick en stjärna, vilket gör att jag måste visa att jag kan ett par saker. Men ändå, det är roligt!

Sedan var vi på gymnasie/fotomässan och kikade. Det var inte särskilt speciellt måste jag erkänna, men jag fick prata lite om objektiv med Nikon i alla fall.

Nu sitter jag i soffan och förbannar över att Robin E åkte ut ur idol. Det är skam. Svenska folket röstar kasst, och gillar bara konstiga människor som Johan. Blä. Helt plötsligt vill jag bojkotta Idol, eftersom båda mina favoriter har åkt ut nu - Lars och Robin E.

Man kanske borde sova...?

Jasså, det är sådär en duva ser ut.



Idag fotograferade jag en duva åt Adam, eftersom hans var riktigt kass. Den vänstra var alltså hans bästa bild, vilket i och för sig är helt okej. Men nu tänker jag skicka den högra till honom, den har jag tagit. Den är lite mer skärpa i alla fall, den får duga. Såg dock ut som om Patrick hade fått en mycket bättre.

Pain, without löv.



Pappa hade gått in på Teknikmagasinet där de spelade "three days grace" idag. "Shysst musik" hade pappa sagt, och snubben bakom disken hade kollat konstigt på honom och frågade om han var seriös eller inte. Bara för att pappa börjar bli gubbe behöver han inte lyssna på dålåig musik, hallå!

Och ja, rubriken är en rubrik. Eller..nästan i alla fall.

P3 P3 P3!

Idag frågade vår lärare mig och Patrick om vi vill vara på öppet hus för skolan på onsdag. Jag tvekade lite, men svarade ja ändå. Det kan vara kul. Men å andra sidan, det har vara hemskt att stå ut med 93:or i min förra skola - så varför fan ställer jag upp på det här? Jaja, I will do my best..

Men.. Lina hörde av sig idag.. "Får man bjuda på P3 live session på onsdag med Idol-agnes och Erik Hassle? :) <3" aaaah! Tänkte jag, tills jag kom på att P3 live inte börjar förrän klockan 21. Grymt, jag kan alltså åka direkt till Radiohuset efter Öppet hus. Det blir P3 live igen, med te och godis i mugg alltså. Helt underbart! Och lite coolt är det att få träffa Agnes, och jag sitter nu och lyssnar igenom Eriks låtar på myspace. Helt okej! Jag längtar :)


Jag vill vara aktiv igen.

Jag vill träna igen, på riktigt alltså. Ha en regelbunden träning som jag går på varje vecka, men jag är inte särskilt sugen på att hamna i något lag. Jag har nog aldrig varit så mycket för lagsporter, eftersom jag inte passar i grupp. Jag blir ju så tyst och tråkig om det är för mycket människor som jag inte känner.

Men jag funderar på att hyra en badmintonbana, om jag nu får med mig någon. Jag skulle inte gå dit för träningens skull, utan bara för att ha roligt och vara aktiv. Jag saknar det.

sugen?

That's just lovely...

Adam fick låna min kamera förra veckan, eftersom han skulle fota en duva. När jag fick tillbaka kameran skulle jag kika hur bra han hade lyckats. På skala 1-10 klarade han 0, man såg nätt och jämnt att det var en duva på bilden. Han skyller på att det var kallt. Jag hittade även en del andra intressanta bilder.


Petra, säger:

och varför har du tagit kort på ris?

Ojayer säger:

det är spagetti! xD

Ojayer säger:

det kokade över LITE



(klicka för förstoring...)

En bild säger mer än tusen ord..


..och jag vill döda Oliver som förstörde de tusen orden. Men du vet vad jag menar ändå.

Mysmatte och slappengelska.


jag idag.. höhö..

Idag hade vi mysig matte. Sedan hade vi engelska, där jag fick veta att jag hade fått MVG på alla uppgifter förutom den första, som jag var medveten om att jag gjorde ganska slarvigt. Jag som ska ha VG i engelska! Nu känner jag en viss press att skriva bra, men jag tror att jag bara ska köra på som innan. Det verkade ju funka bra. Jisses vad Engelska A är lätt i så fall!

Tell me why, I got that Alf alarm clock?


Ojoj, KS-nostalgi. Jag ser framför mig hur Billiam mimar till "I'm highest bidder!". Jag saknar KS, och jag saknar människorna där. Menmen..det var väl dags att gå vidare.

Jag ser fram emot mattelektionen imorgon, av någon anledning så tycker jag att vår morgonlektion är så mysig. Antagligen enda gången någonsin som jag uppskattar matte.

Frågetecken

Hur många gånger kan man le mot en människa utan att människan tror att man är intresserad?
(Förutspå att jag aldrig har pratat med denna)

Ryggbajs

Jag har ont i ryggen.

Yogan var riktigt tråkig tycker jag, men det handlade nog mest om att jag inte kunde göra övningarna. Men jag ska inte skylla allt på ryggen, jag är riktigt osmidig vilket inte direkt får mig peppad att försöta. Sen har jag ju aldrig varit någon höjdare på att slappna av heller.. Jag är i alla fall jättetrött i ryggen nu, efter att ha tränat också. Egentligen borde jag träna upp min rygg, men det känns så himla meningslöst. Min rygg kommer aldrig bli rak, utan jag kommer alltid vara lite böjd. Då känns det bara som ödslad tid.

Nu har jag som sagt varit och tränat, och sedan åkte mamma och jag förbi McDonalds. Perfekt mat efter träning, balanserar verkligen ;)

Yoga...


Imorgon har vi Yoga(bara jag som tänker på Yoda..?) på idrotten. Jag har aldrig prövat det, men jag känner på mig att det kommer gå åt helvete. Jag är verkligen inte smidig på något sätt, och dessutom har jag ju fel på ryggen. Jag borde ju kanske berätta det för vår idrottslärare innan vi börjar, men jag kan ju aldrig komma ihåg vad det är jag har i ryggen! Jag vet bara att det låter ungefär som bröderna Schulmans efternamn, Schulman alltså. Hur som helst, jag kan inte sitta i den där Lotus-ställningen. Och det känns ungefär som att det är det Yoga går ut för. Jag känner dessutom på mig att jag kommer få ett fnissanfall mitt i alltihop. Gud vad jag önskar att Felicia var med...

Nu ska jag bara lista ut vad man bör ha på sig...

Nyttigheter..


En hälsosam lunch på Kreta!

Sega måndag.

Idag har jag varit sjukt trött, och det blev faktiskt inte bättre av att sitta och lyssna på 40 låtar på tema-redovisningen. Men visst, mycket hellre det än en milslång föreläsning! Dessutom lyckades jag äntligen möta Sophie i skolan idag. Jag kan inte förstå att vi går i samma skola men aldrig ser varandra, och det var ju på håret att vi hittade varandra idag. Sophie visste tydligen inte att hon satt på plan 8, utan hon var bombsäker på att hon satt på plan 6. Jag sprang runt och letade som en galning!

Jag fick ett sms från mitt sommarjobb idag, de vill att jag ska jobba på julmarknaden. Det ska bli roligt, och trevligt med lite pengar också! Dessutom ska
Tobias jobba, så det blir roligt!

Nu ska jag försöka steka ris, det kommer gå åt helvete.

Lektionstid.


Jag har ont i huvudet, och kan inte plugga ordentligt. Vi har engelskalektion, och jag väntar på feedback. Jag känner att dagen kommer gå segt, men jag hoppas att jag har fel. J a g   p a l l a r   i n t e !

Stresstresstress.

Idag har jag gråtit floder, om jag ska vara ärlig. Jag låg och höll om ett gosedjur, som ett litet barn. Nu på kvällen behövde jag verkligen komma ut och träffa någon, få en kram. Och det fick jag, Elin mötte upp mig och vi har gått omkring i Tyresö i typ 3 timmar. Det var skönt, och allting känns bättre nu. Du är fin, Elin. :)

Igår fick jag ett "stressanfall", även då började jag gråta.Och nej, det är inte som när ni inte har hunnit platta håret när bussen går tre minuter senare och inte heller som när ni har bråttom att få in en läxa i skolan. Nej, det här är när man sitter helt stilla och stressen kryper i kroppen tills man får panik. Framför ögonen ser man inte längre det man borde, utan istället kommer några former i neon-färger susande omkring. Och när man väl ser klart igen, så kan man inte minnas vad man såg. Rör man på sig så blir man ännu mer stressad.

Jag vet inte vad jag ska göra åt det, eftersom det kommer så sällan. Och hur fan förklarar jag de där neon-färgade formerna? Det låter ju som om jag är schitzo(stavning?). Det låter nog rätt komiskt, vilket det på ett sätt är, men det är faktiskt inte roligt när man väl är där.

You change your mind like a girl change her clothes.


Jag såg just den här på MTV, och fastnade direkt. Vilken härlig låt! Dessutom är Katy cool, trots att man har tröttnat på I Kissed a Girl.

Fars dag.

Idag är det fars dag. Vilket innebär att jag ska baka, och pappa har önskat knäckflarn. Sedan blir det väl antagligen en typisk söndag, lite plugg och sånt där trist. Filmen igår var föresten bra, men jag tror att man måste ha läst boken för att tycka det. Den är lite äcklig också, men det får ni upptäcka själva! Nu ska jag hoppa in i duschen, och sedan ska jag baka!

Ska ni göra någonting för er pappa idag?

Låt den rätte komma in


Nu ska Lina och jag på bio. Första gången jag ser en "läskig" film på bio. Vi kommer kissa på oss, det blir trevligt. Ciao!

The truth is, baby it's a lie.

Vad tjänar man på att ljuga? Allting verkar bara bli värre, och ställa till en massa problem.

Jag minns en gång för något halvår sedan. När jag skulle in till stan för att kika lite, och jag skulle åka in själv. Sedan möttes jag av en massa kompisar när jag steg på bussen. Och när de frågade vad jag skulle göra så svarade jag "Jag ska åka in till Lina och vänta på henne, sedan ska vi åka och fika någonstans i stan.". What!? Jag skulle inte fika, och jag skulle inte träffa Lina. Varför sa jag så? Denna lilla lögn gjorde att jag var tvungen att vänta på att typ tre tunnelbanor hann åka, innan jag vågade mig ner för att ta en själv. Jag fick ringa Lina och säga att jag, om någon frågar, var med henne idag. Jag var tvungen att skriva i min blogg om hur trevligt jag och Lina hade haft på vår fikastund i gamla stan. Och jag fick ljuga ännu en gång och säga att Lina fick bråttom hem, när jag helt plötsligt mötte ett par av mina vänner i stan.

Okej, vad fick jag ut av det där? Ingenting. Jag fick bara ett perfekt prov på att det inte leder någonstans att ljuga, vad det än handlar om. Lögner leder till lögner.

tänk på det.

Kör din egen grej nu Lars!

Ojojoj! Jag blev för första gången(tror jag?) som jag blev nervös vid omröstningen. Jag har blivit lite småkär i Robin E, han är grym. Men Lars fick lämna, och jag tycker faktiskt att det var dags. Han är fantastisk när han får sjunga det han vill, det hand själv har gjort. Men idol-Lars har gått för långt. Nej, jag håller på Robin och Kevin nu. Nästa som åker tycker jag absolut är Anna eller Robin B, de stannar endast kvar för att det finns ett par som håller sig kvar vid dem.

Nog pratat om Idol, vi hade det supertrevligt hos Felicia. Jag stortrivs med dessa människor! Det känns lite småtrist att lägga sig redan nu, så jag hänger nog kvar en stund till. Kanske slår på någon mysig film. Jag är på gott humör!


Idolidolidol

Idag har saker i skolan gått dåligt, men det gör ingenting. Jag orkar helt enkelt inte vara på dåligt humör! Ikväll är det Idol, med rocktema. Det blir nog grymt tror jag, om de nu gör bra ifrån sig vill säga. Jag ska kika på Idol med Felicia, så nu tyckte visst pappa att jag ska duka så att vi kan dra igång med maten lite tidigare än vanligt. Men känner jag min familj rätt lär jag få springa till bussen med sista matbiten i munnen! ciao


Bra TV.



Gud, är det någon som har sett de nya matprogramet i SVT? Det är som ett skämt. Det är Johan Ulveson(ni vet den där komikern som nästan aldrig lyckas vara rolig) som kör på någon b-matlagning ute på en ö. Det är skrattretande, eftersom han knappt verkar kunna laga mat. Dessutom kan han inte namnet på saken man pressar potatis med. Potatispress heter det. Mycket avancerat.

Han har dessutom odlat hår på hakan, inte fint.

Christmas time.


Julstjärnan som brukar hänga i mitt fönster..

Vet ni? Jag längtar till julen, jättemycket. Jag älskar julkänslan, och jag började jämt längta efter den lite för tidigt. Det är trots allt ungefär en månad kvar tills julen är här. Det är ju i och för sig ganska lite, men det är ändå lite för tidigt att längta.
Trots att jag redan har gjort det ett tag... Nej, snart är det mysig belysning och fin stämning överallt, jag hoppas på lite snö också. Det skulle vara fint.

She's so high.


I väntan på att paraden på Kreta ska börja...

Jag är trött. Och imorgon börjar vi tidigt, prutt på det. Nu ska jag gå in i bastun för att värma mina fingrar och mjuka upp min onda nacke. Jag kan faktiskt nästan kolla åt vänster nu. Men jag har insett att det inte händer särskilt mycket intressant när man kollar åt vänster, så jag utnyttjar det inte till fullo..än...

Sov sött, och ät pumpa.


Jag ska aldrig vara med i krig.

Vad ska jag skylla på? Min ömmande nacke? Min rädsla för mörker? Min rädsla för att bli iakttagen? Det faktum att jag sprang in i en vägg en gång? Eller att jag ramlade och slog i knäna i en trappa? Nej, jag ska nog vara ärlig och säga att jag faktiskt suger på Laserdome. Jag är riktigt kass på att sikta och skjuta, och ännu sämre på att göra det när jag är panikslagen. Det var roligt på ett sätt, men på ett annat var det bara hemskt. Jag var så rädd, och adrenalinet jag hade i kroppen gick inte att använda till något nödvändigt, jag var bara en svans på de andra.
Nej, Laserdome är ingenting för mig.

Nu har jag varit på en långpromenad genom halva Tyresö tillsammans med Jenny. Vi gick och pratade om allt som föll oss in, och trots att jag var iskall på både ben, rumpa och öron så var det riktigt mysigt. Det blir nog en promenad i dimman snart igen! :)

Obama for president!

Min lilla valvaka gick ju lite sisådär.. Jag såg i 1½ timme, och sedan somnade jag på soffan. Dock vaknade jag strax innan 5, och fick alltså se beskedet. Barack Obama är president! Helt grymt. När jag hade hört det kunde jag gå och lägga mig, och nu har jag sovit lite för länge. Men det gör ingenting, sånt händer.

Nu ska jag fixa i ordning mig, för att åka till Laserdome. Wish me luck!

Guess I'm a little bit shy


Gamla bilder på en katt jag mötte på vägen..

Jag väntar på att valvakan ska börja. Jag tänkte följa Linas exempel och bädda soffan och ligga där. Jag är ledig imorgon, så.. Jag ska tydligen iväg till Laserdome. Vi får se hur det går där, jag är rädd för både mörker och känslan av att någon iaktar mig. Jag fick lite smått panik sist jag spelade, så..skulle ni få en stalker under spelet så får ni ha lite överseende tjejer!

Nej, jag är inte stel.

Jag har nackspärr. Vet ni hur trött jag är på att kolla åt höger? Det är så himla trist att bara kunna vrida huvudet åt ett håll. Jag känner mig som Patrik i Boston Tea Party, inte najs. Och vem fan kom på att man ska använda en värmekudde för att minska smärtan? Det var ju mer som ett bra sätt att bryta nacken! Jag trodde att jag var trött i nacken innan, men efter att ha haft en värmekudde på nacken en timme är jag helt slut. Och hur fasen slappnar man av i nacken? Det gör ju ont hur jag än gör.


But hey, I'm still happy
.

Äntligen blir det överstökat!


Ikväll är det val, äntligen! Det känns skönt att släppa det nu, det är ju det enda man har hört om på senaste tiden. Jag kommer i alla fall ge Filip & Fredriks valvaka en chans, de är nog de enda som jag kan tänka mig kan göra den rolig! Jag stöttar Obama, jag tror att han kan göra en skillnad! Dessutom ser McCain ut att falla sönder när som helst.

Patrick: Vem tycker ni ska vinna?
Jag: Obama!
My: Alltså.. Jag kan ingenting om det där valet. Men jag tycker nog Obama, alla verkar gilla henne!

Sweep the streets I used to own


En mysig hamngata i Chania, Kreta.

I vissa ämnen måste man tyvärr tänka.

Samhällskunskap suger bulle.
Det är ett ämne där man måste tänka. Där man ska analysera, generalisera och resonera kring olika frågor. I och med det finns det inga svar, utan det är som att blunda och försöka hitta ut ur en djungel full med vilda djur. Man vet inte vad man söker efter, man vet inte vart man ska söka, och ibland går man fel och blir uppkäkad av en massa bullshit-information.

Jag kan inte tänka, inte på det sättet. Bara om jag kan relatera till sakerna i fråga. Men jag kan inte resonera kring ett val i politik, eller koppla vilka ideologier människor passar med pga. deras åsikter. För att göra det krävs det allmänbildning, som jag faktiskt inte har. Alltså kommer jag aldrig bli duktig på samhällskunskap.

Nu när hösten har kommit..


Nu kör jag på en höstigare bloggdesign. Inget speciellt med den, men jag kände att blomm-designen var för somrig. Denna får duga en stund, tills jag har kommit på något ballt att ha. Hoppas ni tycker den är okej. Något som borde ändras?

A little bit of love..


Haha! Lina och jag är grymma på paint. Gud vad länge sedan det var jag såg den.
Jag saknar dig Linus :')

PS. I will always love you.


Hello guys. Idag träffade jag Patrick igen, en vecka sedan senast! Han hade köpt ett nytt objektiv(avundsjuk!) så vi var ute och fotograferade en del. Jag agerade modell, så jag kanske bjuder på en bild på mig själv någon dag! Sedan såg vi "PS. I love you", sicken fin film!

Nu har jag ätit Kreta-inspirerad mat till middag, Souvlakikyckling med klyftpotatis och grekisk sallad. Till efterrätt blir det Banana split. Pappa har lovat det, eftersom Kreta hade lågsäsong och därmed inte hade en enda sketen glass där. Glass är ett måste på en resa, och den här resan blev det ingen glass på. Alltså fixas det idag! Yummie.

Filmkväll

Jag kom hem från Anna för ett tag sedan. Jag åkte dit, åt middag med henne och pratade skit(trevlig skit). Efter ett tag kom det lite människor dit, och så såg vi på en skräckis. Om jag ska vara ärlig så var den inte så värst läskig, trots att jag ryckte till en del och höll ett kramaktigt tag om de händer jag fick tag i. Jag minns inte vad den hette, den handlade om en massa dockor i alla fall. Jag bangade på den andra filmen, och gick till ett annat rum för att kika på lite mer mysiga filmer.

Felicia skrattade en del åt mitt
möte med Kenza, hon verkade i alla fall vara glad över att jag är hemma. Jag är glad att mina misstag och klantiga handlingar kan glädja någon!

Nu tänkte jag nog krypa i säng, ciao!


Forever young, I want to be forever young.

Jag har hållt pappas hand varje dag i en vecka nu. Varje kväll när vi gick mot en resturang för att äta tog jag hans hand och gick.

Jag lekte i vågorna tillsammans med Adam precis som vi gjorde för många år sedan. Vi åkte med vågorna in mot stranden, drev längre ut. Skrek när saltvattnet mötte våra ögon.

Jag och Adam kastade täcken på varandra i sängen, brottades och låtsasslogs med varandra.

Jag köpte kinder-choklad.

Jag älskar när jag inte behöver vara sexton år.

Bildexplosion.

Nu bjuds det på ett par bilder från Kreta!
 


Det var kallt, och vi gick omkring och kikade..

Vi hittade frukter i träden överallt, jag ville äta.

De är verkligen sämst på att få maträtter att se goda ut. All mat ser så himla mycket godare ut när man äter dem. Fast det där ser inte trevligt ut alls, jag tror inte att jag skulle beställa det ändå.

Vi lekte på stranden..

..och i sanden...

Vi hyrde bil...

Och hamnade på en högtid. Det var en stor parad och alla i hela staden var lediga. Skolbarnen gick i takt och slog på trummor. Jag tror att de firade att de sa Nej till att bli en italiensk ö.

Vi var turister..

Vi låg på stranden...

..och knallade lite också..

Hotellets söta katter..

Jag bjuder väl på mer någon annan gång!

Hemma igen.

Jag är hemma.
De två första dagarna på Kreta var det så tråkigt väder att man hade lust att åka hem. Det var jättekallt, men jag var faktiskt positiv ändå. Sedan blev det vart, en alldeles perfekt värme faktiskt. Jag är inte så mycket för att ligga och steka min kropp, eftersom den ändå alltid blir grisrosa i slutändan.

Vi hyrde bil, åkte omkring bland berg och dalar för att ta oss till fina stränder med turkost vatten. Kreta är fint. Däremot hade ju ingen jävel förvarnat oss om att vi i princip skulle vara de enda turisterna på ön. Det var lågsäsong, och då menar jag verkligen lågsäsong. Ivår lilla stad var det bara vårt hotell öppet, och typ 2 resturanger. Resten var inplastat, till och med skyltarna utanför hotellen hade plast runt sig. Istället knallade vi omkring i en liten by med gammal rynkiga gubbar med käpp, och sjukt många hemlösa katter. Genuint var det i alla fall.

Vi åkte till Chania två dagar, en större stad där det var lite mer liv. Det var jättemysigt där, även där var det faktiskt väldigt få turister. Jag gick där på en gata, och det började klia i näsan. Så jag kliade förståss tillbaka, och vem möter jag inte då? Vår bloggdrottning Kenza kommer knallande hand i hand med sin pojkvän. Nice timing, really. Våra blickar möttes under 1 sekund, och det var när jag hade fingret i näsan. Det är så typiskt mig.

Jag bjuder på lite bilder senare, jag har bilder på allt möjligt. På hemlösa katter, öde stränder, min rumpa, flip-flops, mig och adam. Ni får se dem allihop. Eller ja, inte på min rumpa kanske.

Jag måste även meddela att jag har saknat människor sjukt mycket.