Smiley


oj ja, min tumme ser heeeelt äcklig ut

Igår köpte jag min första kondom, coolt va? Inte särskilt, antar jag.
Menmen, värt att dokumentera i alla fall. Visst är den najs?


Daybreakers



Två ord: Fy fan.

Filmen var inte alls som jag tänkt mig. Det var jävligt mycket blod och skit, och huvuden. Den var jävligt bra gjord, men slutet var sjukt kasst. Jag blev himla besviken faktiskt, men i huvudsak var det en bra film. Ingen film jag rekommenderar dock, på grund av slutet.


Bio ikväll



Ikväll blir det Daybreakers med Malin, det verkar vara en bra film så det ska bli kul. Innan det ska vi fixa bibliotekskort på Stadsbiblioteket(party.. haha) och sedan äta middag någonstans.

Ha en fin kväll!


Hjälp.

Hej. Jag kan inte sova.
Jag har en fråga till er, och jag skulle verkligen uppskatta ett svar på den, om ni har något.

Hur går man vidare? Det sägs att man inte kan glömma, men att man förlåter och går vidare. Men hur går man vidare på riktigt? Hur gör jag, för att inte hamna där jag har hamnat nu?

Jag kom på mig själv, med att ligga i sängen för en stund sedan och gråta. Jag grät, för att jag tänkte på någonting som hände i Augusti förra året. Ett par månader har alltså gått, och jag kan fortfarande tänka på det här och bli ledsen. Det är ju troligtvis vanligt, att om man är nere så är det lätt att man blir ledsen för andra saker också. Men jag kan vara på gott humör, och sedan nämns det här och jag sjunker till botten. Alla människor gör misstag, och alla förtjänar en andra chans. Varför kan jag då inte släppa det här? Är det av rädsla för att det ska hända igen? Jag kan inte klandra någon för evigt. Men hur gör jag då, för att sluta göra det? Hur går jag vidare, och lämnar det här? Har ni några enkla tips? Jag kommer troligtvis inte ha orken att dra igång någonting stort kring detta, utan jag vill helst bara ha något enkelt råd.

Och nej, jag vill inte berätta vad det är jag är ledsen över. Det är ingenting jag vill prata om, ingenting jag har pratat om och ingenting som jag kommer att prata om heller. Men jag hoppas att ni kan komma med någonting vettigt i alla fall.

Godnatt.

Mouahahahah



Jag hittade den här bilden på mobilen, och förstod inte riktigt meningen med den. En trist lektion i arenan liksom, inte särskilt intressant. Sen såg jag nycklarna. Jag inser att jag dokumenterade hur busig jag brukar vara när Malin inte är i skolan. Jag har nycklarna på bordet! Freedom! För er som inte vet så tror Malin att man får otur och allt sånt shit om man har nycklarna på bordet...


Enjoy


hahahahahhhahah


Ej acceptabel mat

Mat är ju som ni kanske vet ingen hit för mig. Jag tycker inte särskilt mycket om mat, det finns ju förståss ett par rätter som jag är galen i och som jag gladeligen äter (tur det annars hade jag varit död nu), men det finns desto mer som jag tycker är skitäckligt. Sen finns det en massa småsaker som får mig att rysa bara av att tänka på det. Nyfikna på vilka? Nä, trodde väl inte det. Ni får läsa ändå.

- Klumpar i sylten. Jordgubbar, hallon, blåbär. Vilket sylt det än är, så ska den vara klumpfri. Jordgubbar är värst, för det är verkligen bara som små slemklumpar.

- Småbitar i nudelsoppan. Nudlar är jävligt gott, det vet vi ju. Men i de här små kryddpåsarna som man smaksätter med, ligger det alltid lite bitar i. Är det grönsakssmak ligger det någon lök bit, är det kyckling kan det ligga någon lite skrumpen kycklingboll. Ni vet? Vidrigt.

- Matrester. Att äta rester ett par dagar efter tillagning är väldigt äckligt. Bara grejen att maten har legat i kylen ett par dagar och gosat till sig är äcklig. Sen att den är kall får mig att rysa också. Kall blöt mat. Euw.

- Kall mat. Alltså jag fattar ju att man inte tinar en sallad, den ska ju vara kall liksom. Men varför ska kycklingen i salladen vara kall? Euw euw euw.

- När saker blandas på tallriken. Ja alltså, typ alla vet ju att jag inte gillar sås, och en av anledningarna är att det rinner omkring på tallriken och blandas med det andra. En gurkbit med lite sås på äter jag till exempel inte. Har såsen, eller saften från köttet runnit ut för mycket på tallriken tar jag alltid papper och torkar bort. Freak? Ja.

- Lök. Ojojoj, här har vi en ingrediens som inte gör annat än förstör. Vitlök är ok, resten smakar skit. Trillar det ner en liten lökbit någonstans tar ju allt smak av den. UTROTA LÖKEN!

- Peppar. Sämsta kryddan ever. Får man ett pepparkorn i munnen som man sedan råkar tugga på, är det som att släppa en bomb i munnen. Smaken liksom sprider sig i HELA munnen, och det är inte en god smak heller. Synd att varenda jävel tycker om peppar, jag kan ju inte komma undan det liksom.

Sen skulle jag ju kunna fortsätta... Men det kanske räcker nu? Håller ni med mig eller är jag helt stört jättepetig?

Lina

  
  

Jag saknar diiiiiiiiiiiiiiiiig

(föresten.. vafan, jag är på vänster sida på varenda bild?)


Öppet hus

Det var öppet hus idag, på skolan. Malin och jag var på plats som vanligt. Det var helt okej, men ibland är det rätt obekvämt. Jag tycker att det är rätt svårt att sälja någonting, alltså att inte säga någonting negativt kring saker. Men som tur var är jag nöjd med min skola, och det jag inte gillar har hittills inte kommit upp till ytan när jag väl har stått där och pratat med människor.

M var där, som på varje öppet hus. Malin och jag har gått omkring och sjungit på låten som jag har länkat till ett par inlägg tidigare, och även dansat deras fjolliga danser. Gissa vilka som vickade på rumpan och såg allmänt extremt töntiga ut när M gick förbi? Jag kan inte göra någonting vettigt i Ms närhet, fan vilken tönt jag är. Jävligt roligt också i och för sig, M sa till oss att fortsätta med våra moves. Det gjorde vi också.

Malin och jag åt föresten middag på Lilla Italien. Bättre platt pizza går fasen inte att hitta.


Blonde moment..



Ibland fungerar hjärnan helt enkelt inte som den ska...


Måndag

Idag hade jag som ni kanske märkte multimedia-lektion, och vi skulle rita krokodiler och lägga till ljud på det. Det var kul, och min krokodil blev jävligt ful. Dessutom blir jag rätt irriterad, för min krokodil skakar ju som om han hade köldskador. Jag får lite Katja Kaj och Bente Bent-vibbar av det hela, vilket inte är särskilt trevligt. Jag tycker verkligen inte om det programmet.

Efter lektionen åkte jag och Malin och fikade. Om vi fortsätter såhär kommer jag att vara smällfet snart.

Jag älskar multimedia


Skitful krokodil


Härliga måndagsmorgon...

Ibland vaknar på morgonen, fixar i ordning sig, och märker att man helst vill gå och lägga sig igen. Inte för att man är trött, utan för att man inte pallar. Idag är en sån dag. Jag orkar inte. Men bussen går om ungefär en kvart och jag kommer att åka med den i alla fall.

 
ehehehhehe... fint


Beroende



Jag har spelat den här låten over and over again hela helgen. Jag älskar dialekten.
Och jag vet inte, den är bara grym.


Bra jobbat

Jag fastnade just med läppen i ett hårspänne. Nu har jag en fläskläpp. Kul.

What doesn't kill you makes you stronger..

Vi ska göra en personlig tidslinje som en första uppgift på historian. Och jag tycker att det är skitsvårt. Mest för att det river upp en massa gamla grejer, jag måste ju gå in och rota i det förflutna liksom. Mitt liv har ju inte direkt varit händelserikt. Visst, det har hänt en jävla massa grejer men hur mycket av det har betydelse egentligen?

Egentligen hade man ju velat fylla den här tidslinjen med glada grejer, men ärligt talat - hur mycket av de bra sakerna som händer i livet får en att utvecklas och lära sig? Det är ju motgångarna man lär sig av, det är motgångarna som gör en starkare. "What doesn't kill you makes you stronger" är ett uttryck som jag personligen ogillar starkt, framförallt för att folk är så otroligt dåliga på att använda den frasen. Det är liksom inte det jag vill höra när jag är ledsen, det som har hänt gör ju satans jävla piss ont i alla fall ju. Men uttrycket är sant. Tänker jag efter vad som har påverkat mig, så är det de gånger då jag har blivit sårad, alternativt mått dåligt. Min tidslinje lär troligtvis fyllas med personer och händelser som jag egentligen inte vill nämna mer, som inte förtjänar att finnas på min tidslinje men som ändå är det allra viktigaste i den.

Jag känner mig rastlös, och att försöka gå igenom det här är bara jobbigt. Kanske får jag någon slags uppenbarelse snart som berättar för mig vilka saker som har påverkat mitt liv, och vem jag är. Tills dess är det bara att låta hjärnan gå på högvarv och vänta. Ikväll ska jag träna, det känns som en bra grej just nu eftersom det är en pina att sitta still i soffan.


Petra har blivit ett fan av


Det enda roliga med Facebook är alla roliga grupper man kan joina.


Onsdag

Aaaaaaaaaaaaah..... sweet sovmorgon. Jag bara njuter av att ha så mycket tid på mig på morgonen, framför allt när mamma och pappa inte är hemma eftersom jag kan dundra på musik och springa runt i underkläder hela morgonen. Strax ska jag ta mig mot bussen, för att åka in till Moderna Muséet. Vi ska dit på svenskalektionen, och det kommer förmodligen bli extremt tråkigt. Men det är bara en timme, och det är även det enda vi har i skolan idag, så jag tänker inte klaga.

Vi började Historia A igår, jag betedde mig som en tönt. Hallå? När blev jag sådär? Jag har ALDRIG varit så. Usch usch usch, skärpning! Det var ju bara pinsamt. Historian kan i alla fall bli någorlunda intressant!


Min första flash



Idag började vi med Multimedia A. Det verkar som en riktigt rolig kurs, och vi gjorde fyra uppgifter redan på lektionen. Nu har jag suttit i flash en liten stund, och ritat den här lilla gubben. Haha, skön kis. Det ska bli jättekul att se vad mer man kan hitta på, om jag lärde mig det här på en dag! :)


Helg

Här var det livat... Nä, jag har inte pallat skriva för jag har helt enkelt inte haft ett piss att skriva. Helgen har inte varit särskilt händelserik. Fredagskvällen spenderades med Ben & Jerry, och även en hel del Nick. Igår åkte jag in till stan med Andersman, det var trevligt. Vi köpte en alldeles för dyr varm choklad. Ärligt talat, ni som tycker att varm choklad från Espresso House är gott, åk till Chokladfabriken och drick lite riktigt choklad för fasen. När jag köper varm choklad ska den inte smaka som utspädd oboy!

Sedan fyllde ju min kära far år igår också, så honom har vi firat idag. Grattis Pappa! Du lär ju aldrig se det här, och gör du det ska du genast stänga den här rutan och aldrig återvända. Vi har ätit god mat och kollat på gamla videos. Herregud, jag var riktigt ful när jag var 2 månader gammal. Jag kan ju inte påstå att jag är någon skönhet nu heller, men där såg jag ju inte mänsklig ut.

Imorgon drar verkligheten igång, alla nya kurser startar den här veckan. Jag håller tummarna för att jag klarar mig igenom alla kurser bra. Historia är inte direkt min starka sida...


YO!


Ice age 3


Fan vilken bra film. Se den.


Nostalgifotografier



Jag har tagit kort på en massa gamla klassfoton, och lagt ut dem på facebook. Folk hurrar av glädje bland kommentarerna! Annars försöker jag plugga, men jag är mest stressad och förvirrad. Imorgon är det confusing uppgift nr.1 på engelskan. Vi får se hur det går.


Sverige är täckt av snö...













Lagom intressant dag



Det här är vad jag har gjort idag. Kollat på helt stört många av Shanes videobloggar. Jag gillar videobloggar, många tycker det är jättefjantigt men jag tycker att det är skitkul. Speciellt Shanes, han får mig att skratta av någon anledning. Hade någon varit intresserad av mitt liv hade jag säkert gjort videobloggar hela tiden. Och tja, det är ungefär det jag har gjort idag. Min jävla mage strulade till det imorse, så jag kom försent. Jag var i skolan i mindre än en timme, åkte hem, somnade på soffan och nu har jag läst och kollat på Shane.


Gamla goda tider...


Jag, 1993

Idag tog pappa in vår VHS från garaget. Jag hade himla gärna velat se Lejonkungen, men filmen är inte i sitt fodral och jag kan inte hitta den. Att hitta den på internet, för att titta online, verkar ju helt omöjligt det med, i alla fall med svenskt tal. Den som finns är en kass version med utklippta scener och ny musik. Inte coolt. Jag kanske kollar på den på engelska istället, vi får se.

Men den första filmen som jag satte på i VHS-spelaren, var en film från när jag var liten. Det är extremt konstigt att se sig själv. Alltså visst, jag har sett en massa filmer på mig själv. Men de här är ju från en tid då jag inte riktigt vad vid medvetandet... Det gör så ont i mig när jag ser mig själv gråta eller skrika. Jag mår verkligen dåligt när jag ser det, och det är helskumt.. Det var ju inte så att mina päron betedde sig illa eller någonting, jag bara skriker för att jag är hungrig eller något. Ändå mår jag skitkasst när jag ser det.


Bio i år

Jag satt och kollade igenom en biotidning idag, och kom fram till att det inte är särskilt många fantastiska filmer som kommer ut i år. Men det finns ett par jag vill se, och nu har jag spanat in traliers för dem. Ja, jag har börjat gilla trailers! I alla fall när de är välgjorda.


Alice in Wonderland


Daybreakers


Sex and the City 2

Vilka filmer vill ni se i år?


Dags att fixa till ruffset..

  

Hej på er! Idag är det... åh vafan, jag kan inte riktigt komma på om det är torsdag eller fredag... torsdag..? Yes, torsdag var det visst. Imorgon skulle jag egentligen börja skolan, men eftersom jag inte har några lektioner på fredagar (sista lediga fredagen någonsin förmodligen) så börjar jag på måndag. Inte långt kvar på lovet alltså. Det firar jag med att klippa mig, kul va? Fan, jag hatar att klippa mig. Det är så tråkigt, och det blir aldrig bra. Jag hoppas att jag inte behöver klippa mig så mycket i alla fall..


Min nya vägg



Det tog sjukt lång tid innan jag beställde bilder till mina tavlor, men för ett par dagar sedan beställde jag 10 bilder, och idag åkte 3 av dem upp på väggen. Inte helt solklara måste jag säga, jag skrev ut fler bilder som jag gillade mer. Den längst bort, med händerna som formar ett hjärta har jag nog mest för att den symboliserar mycket i mitt liv. Den får stå för kärlek och vänskap. Aja, det är skönt att inte längre ha en helt vit tråkig vägg.


I wanna do real bad things with you





Igår var jag uttråkad, och testade att göra mig själv till vampyr.. Jag inser att jag måste jobba mer i Photoshop, jag vill lära mig mer. Jag ska nog börja leka i photoshop mer nu, se om jag kan lära mig någonting nytt.


Grattis..



Jag kan nog inte säga så mycket annat än GRATTIS.. <3


I know ugliness, now show me something pretty



Fyrverkerier är något av det vackraste som finns..


År 2009

År 2009 är alltså över, och jag börjar reflektera lite smått över hur det har varit. Jag antar att det här året har innehållit lycka, sorg, glädje, ilska, förvirring, ensamhet, tillhörighet, kärleksproblem... Det som varje år innehåller, mer eller mindre. Det har haft sina ups and downs, och faktum är att jag inte minns särskilt mycket av våren - den känns väldigt långt borta. Men jag tänkte räkna upp höjdpunkterna av det här året i alla fall.

Det bästa med 2009:
* Alla P3 live
* Italien, alperna
* Alla gratisspelningar
* Franz Ferdinand
* Coldplay
* New Generation
* Johnossi + mys på Malins land
* Alla fina dagar med mina vänner
* Göteborg
* Skåne
* Nya vänner (även utanför landets gränser, Nick och Martin till exempel)
* Ett mysigt sommarlov


Videos of 2009:








2009 musik:

Always - Blink 182


The feel good drag - Anberlin


Cliché - Support Lesbiens


Bilder som symboliserar 2009:









































TUMMEN UPP!


Nyårsafton

Hej allihopa! Första dagen på året har dragit igång, och vi har lämnat 2009 föralltid. Hur var eran nyårsafton? Mitt nyår var himla bra, alldeles lagom. Vi träffades ett par stycken hemma hos Anders. Vi gjorde hemmagjord pizza, åt en massa gott, sjöng singstar och umgicks. Vid tolvslaget klättrade vi upp på ett berg där man såg ut över stora delar av Tyresö, där fyrverkerier smällde överallt. Det var vackert, och en perfekt start på det nya året. Jag kan meddela att efter endast ett par timmar av det nya året hade jag ramlat fler gånger än jag gjorde på hela förra året!












Här skulle vi ta ett fint kort. Folket tyckte att jag skulle ligga ner på kortet, jag sa nej. En sekund senare halkar jag och ligger på marken täckt av snö.