Ytterst avancerat..

Jag har alltid haft svårt med höger och vänster, vilket som är vilket. Jag har hört att jag inte är ensam om det, speciellt tjejer har tydligen problem att lära sig det. Det ställer till en del problem för mig faktiskt, att aldrig vara säker på att jag har sagt rätt i en vägbeskrivning till exempel. Men jag kan, om jag bara får tänka ett par sekunder så kan jag ju säga vilket som är höger. Men inte helt själv, utan jag har alltid haft något litet knep för att kunna skilja dem åt. Förut kände jag alltid på mitt öra innan jag sa vilket som var höger, eftersom mina öron ser lite olika ut. Men tillslut insåg jag att jag inte kan peta mig på örat varje gång jag ska spela twister. Så numera går jag efter en leverfläck jag har på högerhanden. Den hjälper mig alltså att skilja höger från vänster.

Men eftersom jag inte lärde mig höger och vänster när jag var yngre, lärde jag mig inte heller små saker som är självklara för de flesta. Jag vet inte vilket sida jag ska gå på, och alltså inte vart jag ska cykla heller, jag vet inte vilken sida mitt hjärta sitter på eller vilken hand jag ska skaka hand med. Jag borde verkligen kunna dessa fyra saker, men hur många gånger jag än frågar - så glömmer jag jämt.

Look-a-likes i Idol!

Idol idag var intressant. Speciellt när Elias sjöng, trots att jag inte kommer ihåg någonting av vad han sjöng. Men var det någon mer som tänkte på hur sjukt lik han var den där Dragostea din tei killen(tjejen..?) som var med för några år sedan? Personen som trasslade in sina armar i sig själv och skuttade omkring ni vet?

Ni kan se Elias framträdande
här, sedan kan ni klicka er vidare till den andra människan här. Ser ni likheten?

Jag syftar på när Elias sjunger, annars finns det inte särskilt mycket likheter..

Frostmage.



Jag sjunger kareoke, och fryser. Det är lite ensamt, men jag tyckte att jag just hörde dörren öppnas så snart blir det nog lite mat. Det är sjukt kallt nu, imorse var det ju frost till och med. Men det är mysigt, att vara inomhus alltså. Det kan lika gärna komma lite snö på en gång tycker jag, det skulle ju vara jättehärligt. Däremot måste jag nog erkänna att det är lite tidigt än så länge! Nej, nu måste jag äta någonting.

rubriken var för att jag döpte bilden till det. Bara för att jag tycker det är roligt att säga frost-mage istället för frostmejtch.. Det är väl någonting på WoW har jag för mig..

Do they know it's christmas time at all?


Hello julfeeling! Helt plötsligt bombar min spellista mig med en massa mysiga jullåtar. Man blir så varm inombords, jag älskar verkligen julen. Inte på grund utav presenter och ytliga saker, utan bara känslan - glädjen. Traditioner som alltid går till på samma vis, men som man aldrig tröttnar på. Skivorna med låtar som man kan utantill, till och med ordningen som låtarna kommer. Maten som smakar extra bra, och alla underbart goda onyttigheter. Även glädjen man känner när man har gett bort en perfekt present till någon. Snön utanför fönstret när man vaknar. Alla fina lampor och ljusstakar i fönstren.

Vad är jul för er?

Oh you're a womanizer baby

  
 



Patrick och jag var i Kärrtorp idag och fotograferade lite. Vi gick lite halvt vilse där borta, men lyckades tillslut hitta en busshållplats. Vi skrattade och hade allmänt trevligt, och här ovanför ser ni ett par bilder jag tog. Förhoppningsvis kommer det upp lite fina bilder på Patricks blogg senare. Bilderna är klickbara, så kan ni se dem i lite större storlek.

Patrick har gått omkring och nynnat på Britneys låt "Womanizer", så nu snurrar låten runt i huvudet på mig med, tackartackar! Snart börjar Idol och Top Model. Mysigt!

Vi är duktiga och pluggar.

Vi sitter kvar en stund och pluggar i skolan nu. Sedan ska Patrick och jag ut och fotografera i det fina vädret. Jag ska försöka få till någon bild jag kan måla upp på min vägg senare, det kommer bli svårt! Men någonting kan man ju försöka hitta i alla fall!

Njut av det fina vädret istället för att sitta vid datorn och häcka! Ciao!

PS. Patrick hälsar att han är snygg. DS.

Löv is in the air..


Idag har jag ingenting att dela med mig. Jag har jobbat för pappa en stund, och tjänat lite pengar.
Vi hörs imorgon istället. Puss, kram och godnatt på er.

Hjärnan arbetar som mest på natten.

Jag blir alltid så lugn och mina tankar går på ett speciellt sätt på kvällarna. När det inte är folk omkring mig, när det är mörkt. Jag är ju ofta så att jag inte kan släppa mina tankar fria med människor omkring mig. Jag har nog en liten paranoid sida som tror att det överallt finns människor som kan läsa tankar. Vissa saker går helt enkelt inte tänka om jag inte är ensam, eller skulle blunda. Och blunda är ju ingenting man gör när man sitter vid matbordet med släkten direkt. Det skulle ju kanske se lite roligt ut. Hur som helst - på kvällarna tänker jag som mest.

Nu har jag ätit lite för mycket av det goda, så det är träning som gäller imorgon. Dessutom bör jag inom snar framtid ligga i sängen. Förhoppningsvis med lite lugna och fina drömmar, Lina önskade dessutom att hon skulle få vara med i den inatt. Sov gott allihop, och dröm inga mardrömmar.

Min senaste mardröm var när min systemkamera såldes på second hand för 10 kronor utan min vilja. Det var fruktansvärt.

Trevlig kväll!


Jag och min nalle..
Det blir myskväll idag tror jag. Jag och Lina ska nog se Sex and the city filmen :)

Fredagskväll


Snart kommer lite människor, så ska vi kolla på film eller något annat trevligt.
Vi hörs senare, ta det lugnt ikväll allihop!

Grönt är skönt..


bara för att det ser så tråkigt ut med inlägg utan bild..

Idag satt jag, Patrick och Rebecca kvar länge. Och jag slutade ju egentligen klockan 10. Men efter lunch kan jag erkänna att jag inte var särskilt effektiv, men det är väl så på fredagar... Vi lekte i illustrator, som jag nu har bestämt mig att jag ska bli bättre i! Första steget borde ju bli att be min syster om privatlektioner...

Pottfrillan försöker göra sig poppis..

Lina håller på och ser hur många kommentarer hon kan få. Det är ett par tappra som försöker få ihop kommentarer, där är bland annat jag. Jag pratar mest om mitt öra. Men nu vill jag att ni också kommenterar. Det är liksom lite kul. Tänk på det som om ni har comviq kompis, all onödig information ska ut till folket! Ser du en snubbe med regnbågsfärgat hår - skriv det! Ser du en kändis - skriv det. Kliar det i din näsa - skriv det!

Svårare än så är det inte, nu ska jag nog försöka få lite sömn. Godnatt bloggfolket.


Klicka på bilden för att komma till Linas fantastiska blogg.

Bara för att säga godnatt...

Svart eller vit
Kaffe eller te
Rik och hatad eller fattig och älskad
Modeblogg eller sexblogg
H&M eller MQ
Lakrits eller choklad
Surt eller salt
Kräm eller fil
Blondinbella eller Kenza
Linda Rosning eller Carolina Gynning
Blonda eller brunetter
Skräckfilm eller komedi
Hemmakväll eller utekväll
Ja eller nej till FRA-lagen
Moderaterna eller Socialdemokraterna
Öl eller vin
Häagen-Dazs eller Ben&Jerry's
Morgontrött eller kvällstrött
Röka eller snusa

Mycket smidigt.

Jag undrar ifall bilddagboken börjar bli någon form av porrsida, eftersom folk bara lägger ut bilder på deras lite mer privata delar. Jag slumpade nyss lite och fick bara upp bilder på mäns ding-dongs. Inte najs. I've seen enough. Jag råkade ju söka på "Penis" under sexualkursen. Jag skulle få fram en tecknad bild, och sökte därför på "penis" under bildarkivet på google. Inte fan tänkte jag på att det kunde komma lite mer verklighetstrogna bilder. Inte mysigt, alls. Ett mycket klantigt misstag, som jag förhoppningsvis inte gör om igen.

Snälla människor, uppmuntra mig lite. Berätta om när ni senast gjorde bort er. Ni har redan fått höra en del av mina bravader, om inte så kan ni ju alltid läsa ett par av mina bekännelser
här. Jag har ett långt liv att leva, så jag gör nog antagligen bort mig ett par gånger till. Bjud på er själva lite nu, så farligt är det inte.

Skitfoto..

Idag var det skolfoto, och jag blev riktigt dålig på mitt kort. Men jag orkar inte bry mig, jag håller bara tummarna på att klassfotot blev bättre! Efter en lååång skoldag åkte jag och Lina in till ett café i gamla stan för att fika och plugga. Vi lyckades få lite gjort, men det gick lite segt. Jag är inte helt nöjd med vad jag gjorde om man säger så, och den vita varma chokladen jag köpte var ganska äcklig. Chokladfabriken nästa!

Nu sitter jag och kikar på Filip & Fredrik, och imorgon är det helg. Mysigt.

Den perfekta busslåten.


Jag lyssnar på den varje morgon, på samma ställe. Det är alltid lika mysigt.

PS. jag undrar om det är meningen att den ska vara osynkad? Jag har nämligen aldrig sett den vara synkad.

Onsdag.

Idag var det normal skoldag igen, och jag pluggade på helt okej. Några i klassen betedde sig riktigt illa idag, och jag ville nog helst smälla till dem. Men det är ju antagligen inte det rätta sättet, och dessutom vet de att de gjorde fel. Efter skolan åkte Patrick och jag till centrum för att långa bok till Engelskan.

Efter det åkte Patrick hem, jag gick och köpte en glass och gick sedan hem. Inte den bästa promenaden direkt, det var varmt och min väska var tyngre än vanligt med både dator och skolböcker. Idag blir jag nog hemma och tar det lugnt, kan behövas med tanke på att jag inte sovit ordentligt på hur länge som helst. Skolfoto imorgon också, men jag orkar inte göra någon grej av det. "Vanliga kläder" it is.

Ciao


Bussen går om 10 minuter, så nu msåte jag springa! Ha en fin dag!

Sugarplum Fairy på Bengans

Direkt efter Saltis åkte jag till Bengans(efter en välbehövlig dusch hemma..) för att se Sugarplum Fairy spela och signera skivor. De var som vanligt hur duktiga och söta som helst. Jag bjuder på lite bilder, det sägs ju att det bilder säger mer än tusen ord.


Sugarplum Fairy


Victor & Carl Norén


Tiger får kram av Carl, Malin får kram av Kristian

Hmm..minst fem tusen ord alltså?

"Saltis"

Nu är jag hemma, efter den så kallade kick-offen med klassen. Vilket besvikelse. Jag syftar inte på klassen, utan på hur allting var arrangerat. Den information vi hade fått, var att vi skulle göra sammarbetsövningar för att lära känna varandra. Men nej, istället fick vi plugga. Med ett ämne vi inte ska arbeta med förrän nästa termin. Alla var besvikna, och inte nog med att det var tråkigt - vi fick inte veta någonting. Lärarna på skolan vi besökte gick därifrån, tyckte att vi skulle klara oss själva..


Patrick och jag fotograferade på rasten.. :)


Men kvällen var trevlig, även om det var lite brist på saker att göra. Men man lärde trots allt känna människorna, och uppgiften dagen efter var kanske liiite roligare. Men den sög faktiskt den med, och hälften av vår klass skolkade och åkte hem efter frukosten..


En söt Rebecca och ett par godissugna tjejer påväg till affären!

Att gå upp klockan 11 funkar inte för mig..

Jag kan inte sova. Jag har försökt i över en timme, men jag ska väl snart försöka igen. Imorgon(idag..) ska jag till ett observatorium med klassen och sova över där, det blir säkert trevligt. Nu borde jag försöka sova igen. Hoppas ni sover gott, godnatt.

Till och med skrivbordet ville att jag skulle sova.. Någon som vet vad det där är för någonting? Inte jag..

All you need is love.


Man blir så glad varje gång Lina har varit på besök. Varje gång är det en ny gubbe på tavlan! :)

Man måste ju kombinera plugg med någonting trevligt.

Jag har fått en oerhörd lust att ta med mig mitt plugg, åka in till stan, sätta mig på en fik och sedan plugga. Det låter som en så himla bekväm sak att göra, och jag ska se till att jag gör det någon dag. Matte går ju att plugga vart som helst till exempel! Någon som vill följa med mig nästa vecka?

Nu ska jag plugga inför religionsprovet på torsdag, och dessutom läsa The English Lesson sjuttio gånger om för att vara säker på orden! Vi hörs senare! :)

Nu blir det film!


Jag är extremt uttråkad. Men jag tror att jag ska sätta på en film, och lägga mig i sängen. Datorn kommer antagligen följa med mig, för jag gillar min lilla...jag kom just på att jag inte har döpt min bärbara dator. Det måste jag göra, det får jag ta itu med nästa gång jag träffar Lina. Juno, Mission Impossible eller Lilo & Stitch?

Grön gegga..

Jag har någon slags sörja i håret. Jag önskar att jag kunde säga att det är en kladdig, grön, svalkande hårinpackning som jag har smetat in. Men tyvärr är det inte det, faktum är att jag inte har någon aning om vad det är. Mer än att det låg på taket på en korvmojj, och fick för sig att rinna ner just när jag gick förbi. Inte mysigt. Jag får nog hoppa in i duschen och gnugga bort skiten, för det är nog inte någon särskilt hälsosam kur - vad det nu är.

Det känns som om allting händer mig för tillfället, men det gör ingenting. För det är ju ändå rätt komiskt alltihop, och livet blir så mycket roligare med lite skratt. Lina och jag har just haft en oerhört rolig(och givande) sms-konversation. Underbart.

Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off.

Nu har jag kommit hem från stan, där jag, Felicia och Anders har knallat runt och kikat på lite allt möjligt. Jag köpte den äldre Panic! at the disco-skivan. Ligger och lyssnar på den nu, och den är grym. Blev dock lite besviken på att en låt inte är den version som jag är van vid, jag som tyckte den var så himla cool. Aja, den är underbar ändå. Klart värt 99 kronor, Bengans äger.

Vi stötte på vår kära statsminister i gallerian idag. Hur coolt är inte det? Han var grym på förklädnad, vem hade kunnat tänka sig att Reinfeldt skulle komma in i Gallerian i shorta, väst och keps? Vi har en cool Statsminister helt enkelt.

Rubriken är en P!atd låt, deras låttitlar är underbara.

Så kan det gå..

Felicia och jag diskuterade mina fula strumpor under kvällen. Konstaterade hur underliga de var, och ytterst obekväma. Jag påpekade att jag höll på att få kramp i foten av dem, och att de satt lite konstigare vanligt. Vi tänkte inte mer på det, förrän jag strax innan tolv inatt utbrister "Men herregud, jag har dem ju på fel fot!". Dessa stumpor är gjorda så att stortån har en egen liten del, och resten av tårna en annan. Jag hade alltså pressat ner 4 av mina tår i den lilla delen, och stortån fick sitta ensam i den stora. Inte konstigt att jag fick kramp. Vi garvade åt det i en kvart.

När löven faller ner...


Nu är det verkligen höst, det syns på löven. Så jag gick ut och knäppte lite kort. Nu ska jag slänga in lite Chicky Bits & Pom fritt i ugnen. Smarrigt.

And I will try, to fix you.

Lina ringde nyss, hon är på konsert - Colplay spelar.  De spelade Fix you när hon ringde, och alla hårstån på min kropp ställde sig upp och gungade med till musiken. Det är en sån fantastisk låt, verkligen. Det måste varit helt underbart att vara där, och höra den live. Man hörde hur Lina skrek hela tiden, det skulle jag också göra. Vad underbart. Jag spelade in, men det blev antagligen inte så bra. Jag får lyssna senare.

Fix you - Coldplay

Om ett år tycker jag inte om de här korten heller...

Jag är nu stolt ägare av ett ID-kort. Det var på tiden! Samtidigt fixade jag även nytt pass. Bilderna blev jag bättre än jag trodde, men inte några fantastiska bilder direkt.. Men allting är bättre än mitt tidigare pass-kort. Det var på den tiden då man behövde visa örat på kortet, och av någon anledning ledde detta till att jag inte kunde le normalt. Min mun glappade liksom, och inte i något colgate-smile utan det var snarare "hej jag heter Agda och jag är 94 år, jag har tappat alla mina tänder"-smilet. Men nu har jag fått ett bättre kort, och får väl bara vara nöjd med det.

Nu sitter jag och dricker vatten som smakar någon äcklig form av vitlök. Jag tror att isbitarna är lite halvtaskiga eller någonting. Inte najs.

Panic! At the disco


Jag hade glömt Panic! At the disco. De var mina favoriter ett tag, tills alla började lyssna på dem. Då tror jag att jag gick in i någon sorts strejk, jag är så trött på att allting jag lyssnar på efter några månader blir kända i Sverige. Det är så himla trist. Jag vet inte varför, men jag tycker bara det. Men nu har hysterin kring dem lagt sig, och jag borde köpa deras skivor så att jag inte glömmer dem igen. När vi har fixat med lönen blir det allt en skiva med dem,  eller två.

On my bare knees..


Känslan som var på konserten igår var grym. Jag var så himla glad. Jag är ju ingen konsertmänniska, jag kan inte låta bli att känna mig så fånig när jag hoppar omkring och skriker. Men igår försökte jag att skita i det, och bara skrika så mycket som möjligt. Jag stod trots allt längst fram, en chans i livet antagligen. Jag tog chansen, och skrek. Inte lika mycket som de andra, men garanterat mycket mer än de bakom mig. Idag kan jag tänkte tillbaka på allting som någonting fantastiskt, sjukt fina människor som sjöng deras absolut bästa låtar.

Sugarplum Fairy, Debaser

 

Konserten igår var underbar. Vi stod längst fram, några centimeter från Sugarplum. De var sjukt bra, och man kunde varenda låt. Nu har jag ont i knävecken, och mina armar är svullna. Men inte fan spelar det någon roll. <3

Debaser!

NU BLIR DET SUGARPLUM FAIRY <3

Ny bloggdesign?


Jag håller på och filar på en ny design, men har inte riktigt bestämt mig om den är fin eller ej. Vad tycker ni?
(Klicka på bilden för att komma till prov-sidan)

Guitar Hero

Hej hopp! Inatt sov jag hos min syster, Frida. Innan det var jag och Frida och åt middag hos mormor. Hon är så himla söt, och var jättestolt över att hon lyckades vinna hela tiden när vi spelade spel! Efter middagen åkte jag och Frida och hämtade madrass och sånt hos Fridas kompisar, och sen åkte vi hem för att kolla på film. Men vi hann bara kolla en liten stund, innan samma kompisar ringde och tyckte att vi skulle komma till dem för att kolla på film och spela Guitar Hero. Så det gjorde vi. Jag kom till medium på Guitar Hero! Jag som är så himla dålig! Fast å andra sidan gick det ganska kasst på Medium. Jag får spela lite oftare helt enkelt...

Skolan idag var ganska intetsägande.. Vi hade seminarium, och jag pratade på om lite allt möjligt.. Vete sjutton hur det gick..

"AAAAAAAAAAAAH"

TVÅ AV MINA BÄSTA VÄNNER HAR JUST VARIT PÅ TV! 
Sona och Lina åkte till Tv4 huset för att sitta utanför ifall Sugarplum Fairy skulle komma ut. De gjorde de, flera gånger. Och sen tog Tilde in dem i studion, och intervjuade dem! Jag är så stolt, de var så himla duktiga och söta. Jag är så himla glad för deras skull, och de är så himla lyckliga och skriker i telefonen. Jag har spelat in allting, så jag måste nästan se igen :)


wiiiie


We felt so good


Woho, jag har tråkigt. Så jag har klippt ihop en dålig film. Det är en massa Petror. Fint.

Varför skickar youtube ett mail och säger att UMG äger min film, någon som vet?

Hej optimist!

Nähä, ingen lång övernattningshelg a la Lina och Petra. Självklart blir jag sjuk mitt i alltihop, och imorgon har jag typ råkat få ihop 3 olika saker som jag borde göra, samtidigt. Det blir skitkul, verkligen. Nejmen jag får fixa det. Antagligen försvinner minst en. Jag känner mig lite nostalgisk av någon anledning, nästan så att man borde späda på det lite mera. Typ leka med alla gamla filmer från när jag var liten, och lägga till en låt. Vi får se, det skulle vara roligt. Som tidsfördriv liksom.

Jag saknar The sims 2, om jag ska vara helt ärlig. Tyvärr ligger mina spel hemma hos en människa som jag antagligen aldrig mer kommer umgås med. Det känns ju trevligt, jag kommer alltså aldrig få tillbaka skiten.

Bekvämligheter..


Här kör man på myskofta, pösjeans och allmänt bekvämt. Ingen matchning alls, men det skiter jag fan i. Jag är bara hemma, och då går minsann bekvämlighet före snygghet. Snart kommer nog Lina, och sen kommer Elin. Så ska vi väl hitta på någonting trevligt. Sen sover jag hos Lina hela helgen, så jag kommer väl antagligen inte höra av mig här. Men vi hörs ju senare, jag är ju ändå i bloggtorka. Så det gör liksom ingenting. Sköt om er, så hörs vi.

Hej!

Hej! Jag sitter och spanar in idol, samtidigt som jag försöker markera lite grejer i en berättelse till svenska. Det går lite halvt, men det gör ingenting. Jag har varit och tränat, jag var lite smådåsig och tappade bort mig men det är så himla skönt att röra på sig. Skolan är lite stressig, och det tror jag orsaker lite problem i min mage. Jag har haft ont varje dag nu, så jag måste nog tagga ner lite. Men det är väldigt svårt måste jag ju säga. Vi får hoppas att det blir bättre, för jag har inte tid med sjukhusbesök nu!

Jag får återkomma när jag har inspiration!

Jag kanske bara är lite fördomsfull..

Någon mer än jag som tycker att herrmodet har blivit lite...gay?

Lets face it.

Jag blir rätt fascinerad över hur dålig smak jag måste ha när det gäller kläder, skor osv. Folk verkar hitta sina nya favoritplagg överallt, och detsamma gäller skor. Själv går jag och klagar över hur fult allting är, speciellt skor. Läser man så många bloggar som jag gör så ser man dagligen bilder på "snygga skor", och jag har hittills inte fastnat för ett enda par. Jag har ju alltså sett ett blandat utbud av varje affär, och trots det tycker jag att alla är fula. Och jag är inte så dum att jag ska försöka övertyga folk att de är de som har dålig smak, eftersom det är me against the world i princip. Jag får väl helt enkelt leva med att jag har dålig smak, och hoppas att folk har överseende med att jag kanske inte kastar mig över era nya skor.

Detta betyder självklart inte att jag tycker allting ni har på er är fult, utan snarare att jag aldrig skulle kunna se mig själv i dem. Så det är absolut ingenting emot era val.

Annaaaaaaaaaa


bild från i maj...
Snart har vi idrott, och sedan ska jag träffa Anna. Vi ska fika eller någonting sånt trevligt. Det var ett tag sedan vi sågs nu, så det ska bli trevligt. Men jag får väl höra av mig senare, när jag har någonting vettigt att skriva igen. Tjoho!

Tråkig dag.

Oj, här har det varit tomt idag. Jag har varit så himla trött, så jag har i princip legat på soffan hela dagen. Förutom när jag var i skolan förståss, och utanför kyrkan med Felicia. Men annars har jag bara legat på soffan, och inte gjort någonting. Kännt mig kall och trött, och inte mått särskilt bra. Håller jag på att bli sjuk? Jippie... Bloggen får vänta, jag har ändå ingenting vettigt att skriva känner jag.

Sov gott mina vänner.

Bullshit

Idag har jag en fuldag, tjoho... Dessutom har jag way to tajta byxor på mig, det är inte roligt alls. Tajta byxor borde förbjudas, alla borde gå runt i slappa mjukisbrallor hela dagarna. Fult och skönt. Dock skulle mjukisbrallorna bli designade till någonting konstigt efter ett tag. Typ med en inbyggd kaffemaskin eller någonting.

Jag kom till skolan alldeles för tidigt, och vår lektion börjar inte förrän 12.30. Kul jul. Hejdå

Varm och bekväm..

Det var länge sedan det var så skönt med en bastu. Jag kände mig så himla kall så jag hoppade in i bastun i typ 5 minuter. Nu ligger jag under täcket i tjocktröja och har en alldeles perfekt temperatur. Det ska jag tänka på! Jag brukar aldrig vara sugen på att basta, men det är riktigt skönt ibland. Speciellt när man är själv, jag tänker oftast väldigt bra i bastun. Jag satt och suktade efter att få tillbaka inspiration till att fotografera igen. Jag vill börja med foto i skolan, hittills har vi bara börjat med text, och jag har aldrig varit särskilt bra på att skriva artiklar och sånt där.. Men om ett par veckor börjar vi med foto, jag längtar!

Nu ska jag nog strax sova tror jag. Måste dock vara uppe någon timme till egentligen, jag somnar aldrig om jag inte varit uppe i minst 12 timmar.. Suck...

Mys-höst

Nu är jag glad över att det är höst! Äntligen är man tillåten att inte kliva ut ur huset på hela dagen, man kan istället ta filten omkring sig och sätta på en film. Det har jag ju faktiskt gått och längtat efter hela sommaren, så det är faktiskt skönt. Trots det blir man ju lite deprimerad över att det regnar konstant, är mulet och allmänt tråkigt väder. Inget frestande fotoväder med andra ord.


bild från nyår 07 tror jag..

Choklad är min passion, tyvärr.


V i t   c h o k l a d   m o u s s e .
Gud, jag blir alltid så himla sugen på det när jag ser den här bilden.. Och en kopp varm vit choklad skulle inte vara helt fel det heller.. Det blir nog en tripp till chokladfabriken i veckan kanske, om det är sådär mysigt kallt någon dag.. Mousse orkar jag inte göra.. Idag är det mulet och trist, så det finns inget fint att fotografera. Istället får jag ta och plugga lite. Checka av vad som behövs göra och sådär. Vi hörs!

Remember this as the day you almost caught Captain Jack Sparrow


Pirates of the Caribean går på tv ikväll, och jag har suttit och kollar en stund. Johnny Depp är sjukt snygg i den filmen, och hans röst är helt makalös, helt underbar. Orlando Bloom har aldrig varit någon favorit, och Kiera Knightley har en konstig näsa och ser plastikopererad ut! Men filmen är bra, och Johnny Depp är bättre.

Håravfall...

Jag har börjat håra extremt mycket, ungefär lika mycket som ett djur. Det är lite läskigt. Det sägs ju att man tappar hår när man inte äter så mycket, men jag äter ju mer än någonsin nu. Så det kan väl inte vara det? Det är i alla fall blonda hårstrån överallt på mina kläder, det är lite skumt. Tänk om jag blir flintis vid 25-årsåldern?!

Är det något fel?

Millencolin!

Godmorgon! Konserten igår var jättebra, och när Detox och The Ballad spelades så skrek jag, mycket. Det var underbart. Dessutom spelade Neverstore och Tysta Mari innan, som förband typ. Sångaren i Neverstore var snygg, mycket snygg. Sjöng bra gjorde han också, jag borde kanske börja lyssna lite på dem. Lite i alla fall. Det var en mysig kväll helt enkelt, trots att killar kan bli helt galna på konserter. Vilket jag tycker är lite obehagligt, menmen.. Det var en lyckad kväll. På bussen hem blev Lina kallad för blondinbella, och jag för "kompisen". Komplimang eller inte?

Efter många om och men har vi nu bokat biljetter till Sugarplum Fairy! Det blir helt underbart, och det är inte ens 2 veckor kvar. YAY!

Jag har inga bilder från igår, eftersom min mobil strejkade totalt. Jag tror att Bernt inte kommer leva så länge till...

What's done is done..

Idag var en lugn dag i skolan. Tog tag i saker som jag tyckte kändes viktigt, och pratade därför med ett par lärare om en person som jag tycker beter sig illa. Jag slipper nu vara med denna person, vilket jag tyckte var skönt. H*n var så himla patetiskt.

Ikväll blir det Millencolin på Gröna Lund. Det ska bli kul att se dem igen, det blir nog min millencolin-tröja som åker på. Man måste ju visa för dem att de är bra liksom! Men jag tar nog med mig ombyte, så att både Lina och jag kan använda den! :)


I want the world to know how beautiful you are





Vilken är finast? :)

I am a question to the world.

Jag känner att jag bara är allmänt dryg idag. Motivationen som jag hade för ett tag sedan är som bortblåst. Ingenting går rätt till längre. Jag är en pessimist som bara ser det dåliga i allting, och klarar inte längre av nedgångar. Jag är förtvivlad över hur jag beter mig, hur jag hanterar saker och ting. Det skrämmer mig, och jag vill helst bara ligga under täcket resten av mitt liv.

Torsdag.

Varför blir man aldrig sjuk när man vill det?

Nu ska jag till skolan...

Kvällens fundering

Svara ärligt. Är en person med dåligt självförtroende en svag människa?

När tankarna tar över..

Helt plötsligt måste jag starta om en process som jag trodde var avslutad. Samtidigt visste jag att den skulle återkomma, eller utvecklas till någonting mer. Jag önskar bara att jag förstod mig på mig själv. Mitt liv går ut på att finna mig själv, men jag känner att jag aldrig hittar fram. För att kunna avsluta en process behöver jag problemfria människor, eller människor som i alla fall låter besvärligheter ligga åt sidan. Killar med andra ord. Killar är underskattade, och jag saknar dem otroligt mycket just nu.

Struntprat...

Hej!
Hälsningar från köket här. Jag sitter och filar lite på min matte, det känns väldigt konstigt att arbeta med en mattebok - och ha ett papper med där numreringen på alla uppgifter står. Men det känns helt okej ändå. Jag har nog en liten klump i magen av saknad, gamla skolan.. Varför ska jag bli gammal? Varför ska man alltid lämna saker som är bra? Usch..

Jag har just sett på första idolaudition, lika roligt varje år! När jag kom till datorn verkar däremot Facebook ha spammat mig, och håller fortfarande på. 40 mail om en massa kommentarer och skit, men det verkar lugna ner sig lite grann nu..

I gräset..


Nu har jag legat i gräset ett tag. Det är dags att få igång motivationen igen!

Nytt och gammalt...

Jag har just hälsat på gamla skolan. Jag saknar inte stället, och alla små människor som springer omkring. Helt plötsligt inser man hur lugnt vårat gymnasium är. Men jag saknar lärarna, jättemycket. Jag saknar att ha en sån bra relation till en lärare som jag hade/har. Men självklart kan jag inte säga särskilt mycket efter en vecka med nya lärare, men det känns inte riktigt som samma grej här. Eftersom man hela tiden byter mellan lektioner.

Jag saknar att kunna säga vad jag tycker. Jag tror bara att jag kan göra det när jag pratar med vuxna, för jag vet att de kan hantera ärlighet. De i min ålder är ju...precis som jag! Det är inget illa med det, men jag kan få ut mycket mer av en pratstund med en vuxen. Det är inte sista gången jag besöker KSAB.

Jag hoppas verkligen att jag lär känna mina nya lärare lika bra...

Kändisar..

Jag tycker egentligen att hela den här kändisnojjan som har hållt på i all evighet är ganska löjlig. Jag tror att allas hjärtan dunkar lite extra hårt när de ser en kändis. Det är spännande! Jag vet själv att jag varje gång jag ser en kändis tar upp mobilen och drar iväg ett sms till ett par vänner för att upplysa dem om att jag minnsan såg den där coola b-kändisen inne på HM idag! Är inte det lite patetiskt egentligen?

Kändisar är ju som vilken människa som helst, och bara för att de någon gång har varit framför kameran så är det mycket mer intressant att se dem på stan, än Orvar Andersson. Men visst, jag blir lika uppspelt jag själv, så det är väl ingenting jag ska klaga på. Däremot tycker jag att det känns lite pinsamt att gå fram till kändisar. Ni vet, "åååh, får jag ta en bild på dig?". Jag förstår att folk går fram och ger dem positiva kommentarer, det skulle jag också kunna göra. Men är det bara jag som skäms lite över att gå fram och prata med någon bara för att den är känd?

Samtidigt tycker jag förståss hela grejen är skitrolig. Jag älskar ju skvaller och sånt där skit.

Lätt som en plätt....

Idag har jag varit och tränat, det var verkligen skönt. Jag känner att jag måste komma igång igen, det var ett tag sen nu. Jag måste förbränna lite fett, jag trivs inte såhär. När jag kom hem gjorde jag en smaskig omelett, och det är den ni ser på bild. I brist på annat liksom. Halloumi, parmaskinka, ost och majs på!


Första september


Hejdå sommar, välkommen höst!

Det var inte bara jag som suckade..

Hej!
Ännu en skolvecka har börjat, och vi har fortsatt ha lite lektioner och sånt där. Måste erkänna att jag inte riktigt hänger med i svängarna på lektionerna, men det fixar sig nog. Efter skolan skulle jag byta mitt busskort till pluskort, och det första jag märker är att mamma hade råkat ta pengar från mitt konto istället för att ge mig, duktigt mamma! Efter det kom jag till SL-center och suckade när jag såg att det var 20 nummer före mig. Efter ett par minuter upptäckte jag att jag hade missat att det stor en 4 och inte en 5. En högre suck, 120 nummer före mig. En och en halv timme senare satt jag på bussen hem. Gud vilken trevlig eftermiddag jag har haft, verkligen.