TORSDAG

Jag "försov" mig imorse, vaknade halv 8. Men hann till skolan i vanlig tid faktiskt. Jag har faktiskt aldrig kommit försent till skolan pga att jag har försovit mig. Jag har kommit någon minut försent, när Jenny kommer försent till mig. Och en gång i typ tvåan startade inte bilen, så då kom jag också försent. Men annars har jag faktiskt alltid varit i tid. Helt sjukt, men det kan ju bero på att jag inte är någon tidsoptimist - jag är tvärtom.

Idag hade vi idrott - motion. Usch och fy, det var svinkallt ute och vi ska springa i vårat piss-industriområde. 6 km blev det för mig, jag ska inte ha MVG på palla mer än det! Sen hade man ju inte särskilt mycket att stå sig på heller - dålig frukost pga lite tid och sedan blev det äcklig ärtsoppa som såg ut som om någon redan hade ätit den. Ingen stoppar i sig skiten, varför serveras det änns?

 
Kunskapsskolans delikatesser - Ärtsoppa och gräddstuvad pytt i panna!
Jag skulle aldrig någonsin stoppa i mig det där.


Ikväll blir det kanske badminton med Lina, om hon nu blir klar med pluggandet. Vilket jag hoppas, det var superlänge sedan jag spelade. Imorgon blir det även stan, Pizza Hut och Idolkväll med tjejerna. Det blir mys! :)

ciao

Kommentarer
Postat av: Gurra

MEN HALLÅ :D! Maten var god, men den andra bilden på pytten var inte direkt en höjdare men gick att svälja, och äter jag inte blir jag galen ni ska se mig på kvällarna! Jag har typ blivit sjuk p.g.a. idrotten xD har lite feber :p men måste gå i skolan imorn endå tyvä:D!

Postat av: Mikaela

Å ska vi ha mys snart Petra?;)taha..

2007-10-18 @ 19:55:50
URL: http://giegold.blogg.se
Postat av: sofia

Haha, man blir ganska övertygad av dem där bilderna - kunskapsskolans mat är sämst och kommer antagligen inte bli såmkt bättre med tanke på ekonomin... xD

2007-10-18 @ 20:15:20
URL: http://sofiaelander.blogg.se
Postat av: Annizh

du, varje varv är 2,7 km inte 3 xD

2007-10-18 @ 20:48:30
URL: http://annizh.blogg.se
Postat av: Petra

Gurra: Maten är vidrig!
Mikaela: Klart vi ska :)
Sofia: JA, den SUUUUUUGER
Anna: SAME SHIT

2007-10-18 @ 21:55:56
URL: http://Ptra.blogg.se
Postat av: Gurra

Men hallå! Ni överdriver :p! Och spelar roll om de står 2,7 eller 3km xD!

2007-10-19 @ 23:06:07
URL: http://gurragrape.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback