great..


JUST NU KÄNNS ALLT SÅ BRA.


KÄRLEK.

Jag undrar vad som är bäst, att ha någon eller inte?
När man har någon blir det hela tiden en massa missförstånd, och i vår ålder håller det oftast inte föralltid, även om det gör det vissa gånger. Men samtidigt är man otroligt lycklig under den perioden då man har någon.
Men om man inte har någon, då kan man antingen vara desperat som vissa verkar vara. Gråter floder bara för att de inte har någon just för tillfället. Eller så kan man vara som mig, neutral. Det funkar med båda, jag klarar mig fint utan någon även fast det skulle vara otroligt trevligt att ha någon.
Så, vad är bäst?
Egentligen har jag väl inte så mycket val, men jag menar i allmänhet.

NY ISTID?

Undra vad som händer med världen idag? ( usch, vad gammal jag känner mig )
Jag menar.. växthuseffekten! Snart kommer vi ha en ny istid, eller så kommer allt torka ut. Jag skulle inte stå ut! Tänk att det alltid skulle vara kallt, tjock kläder hela tiden, brrr!
Men tänk, om det skulle bli jättevarmt då? Vi skulle inte kunna vara ute, man skulle få gå med en låda runt sig med luftkonditionering! Usch!

THOUGHTS..

Jag undrar hur mitt liv är egentligen. Är det bra? Ja, jag tror det.
Idag när jag var påväg hem från skolan gick jag för mig själv och tänkte, och helt plötsligt, utan att jag var medveten om det så sa jag högt och tydligt "Jag älskar mitt liv!" Som tur var var det ingen i närheten som kunde tycka att jag var konstig(hoppas jag).. Men sen funderade jag lite. Jag undrar egentligen, älskar man sitt liv om man ibland tycker om det och ibland hatar det? Nä, jag vet inte.
Huvudsaken är att jag hade skitkul idag! jag satt med Bille och Lina( Ja, lite annorlunda :) ) i ett rum hela eftermiddagen. Vi fick i princip ingenting gjort men vi hade väldigt kul! Hihihi. Det var väldigt roligt när en sjua stack in huvudet ( fråga mig inte varför ) och kollade på oss ( vi såg bara halva ansiktet, resten hade han bakom dörren ) Sedan stängde han dörren, och brevid dörren finns ett stort fönster. När han gick förbi där höll han för hela ansiktet med ett papper, det var väldigt roligt! ( låter inte alls kul menmen.. ) xD
jag älskar att skratta

Sen blir jag så himla irriterad. De verkar aldrig kunna hålla bra koll! Jag hatar det, det är jobbigt. Jag har alltid höga förhoppningar, det är ett stort problem. Eftersom ni aldrig kan hålla koll..
Känner mig så himla förvirrad.. Men jaja, det fixar sig väl.

Tävling igen ;-)

Så, nu kommer några till. Kom igen, ni måste klara någon!

Baby you've got ears just like Dumbo, it's so sweet
Your knees knock together, when you walking down the street

Why why do you always kick me when im high?
knock me down till we see eye to eye

Snälla och rara, helt underbara
och deras saga berättas igen

For one so small, you seem so strong
My arms will hold you, keep you safe and warm

When you're feeling sad and low
We will take you where you gotta go

We started making out and she took off my pants
but then I turned on the TV

Han fångade sparken med huvudet
han hade tänkt alla tankar ändå

Well a-1, 2, 3 Take my hand and come with me
Because you look so fine, that I really wanna make you mine

She makes me think of lightning in skies (Her name, she's sexy)
How else is God supposed to write (Her name, she's sexy)

What a night (night), so far (far)
Pulling up curb side in your car (your car)

But she doesn't know who I am
And she does'n't give a damn about me

Can't you see that you're smothering me
Holding too tightly afraid to lose control

Dina spelande muskler fick mig att sukta av åtrå och av törst
Och mystiken som brann i dina ögon, drabbade mitt hjärta först



Nu måste ni kunna någon! Spana gärna in de förra också! :-) Det gör du ---->
här

...och där med basta!

Nu har jag bestämt mig. Jag ska släppa allt inom ordet kärlek ( mellan kille och tjej alltså ) För även om det inte har hänt något eller så, så mår man inge bra av det där. Bara om det blir lyckligt, vilket det inte kommer bli för mig. Då är det bättre om jag njuter av mitt liv som det är, jag ska umgås istället, vara mig själv, det är det jag är bäst på. Nu skiter jag i det! Det finns ändå inga här...

Skratt

Åh, jag verkligen älskar att skratta! Är inte det det bästa som finns? När man bara kan skratta hur länge som helst( okej, tillsammans med någon! annars blir det bara pinsamt )
Det känns så himla bra varje gång man skrattar jättemycket, det finns sånna där dagar när allting är roligt och jag älskar dem. En sån dag var det igår.. GUD vad jag skrattade när jag var med Lina på kvällen.. Vi var på nån PUB-kväll på Friskis xD Typ bara hon och jag där i vår ålder, men det var riktigt roligt!

Jag tror jag har förstått ordspråket "Ett gott skratt förlänger livet!" Jag säger bara ett ord; LIVSGLÄDJEN!

COLD

Varför är det alltid kallt i skolan på vintern, och jättevarmt på sommaren( ok, it make sence.. ) ? De verkar ha på värmen på sommaren men stänga av den på vintern, knäppskallar! xD

Bölerier.. (?)

Hur ofta gråter man utan någon anledning, eller av en anledning som egentligen inte existerar..?
Natten innan min syrra åkte till Thailand ( jaa, du läser antagligen det här när du kommer hem. ja, jag grät! ) grät jag, usch det var inte kul. Man tänker en massa saker och börjar böla för att..? ja, för vadå? det har ju inte hänt något?! Jag bara tänkte på allt som kunde hända! jaja, nu har jag skämt ut mig nog för idag..

Jag undrar vart man hamnar när man dör... Man kan väl inte bara försvinna, man måste väl komma någonstans? Det skulle ju vara helt puckat annars. Jag läste en bok förut, som hette "Någon Annanstans" som handlar om en tjej som dör och kommer till "Annanstans". Där kan man genom en kikare se på de som är kvar på jorden, skulle jag dö så skulle jag vilja ha det så.. Även om det kanske skulle kännas hemskt så.. Tjaa, man vill ju fortfarande se dem...
Nä, det där kan man ju fundera på i år och dar på, ingen har ju svaret...

Våfflor!

Åhh, någon som inte gillar våfflor!?!?! Jag älskar våfflor, det är otroligt gott! :) Har ätit det två gånger den här veckan ( jag känner mig jättenyttig! jaja, ena gången var det faktiskt äggvåfflor.. xD ) Det är i alla fall jättegott! ;D


Togs på landet, i somras! :)

Musik....

Jaha, nu sitter man här igen. Ämnet är återigen musik. Jag älskar musik, det vet alla!
Men nu är det såhär.. All musik som jag gillar, kommer till Sverige typ ett år senare.. Och då börjar alla lyssna på det! Då blir det inte alls lika roligt längre...
Jag lyssnade på Good Charlotte, McFLY, Busted, Panic! at the disco, My Chemical Romance m. fl innan de kom hit. Nu har man ju tröttnat på i stort sett alla dem, bara för att de spelas precis överallt!
Men de som man verkligen tyckte om innan, de är ju fortfarande bra. Men ändå..

Humörsvängningar

usch och fy, precis just nu ändrades mitt humör för dagen. Jag såg mig själv i spegeln och vips! så var man tillbaka i deprimeringsstadiet. Kan inte jag bara få vara någon annan, se ut som någon annan?

yay, snön kom i januari..

jaha, NU kom den riktiga snön! den härliga kramsnön var där inatt, jag har ingen aning om det är det nu, men.. det är ju försent! Nu kommer snön och kylan försvinna i maj! Och sommaren kommer i slutet på Augusti! :(

Vi kan få ha såhär någon vecka, sen ska allt försvinna och det ska bli varmt igen!

:)

Wiiiie, vi ska till Cypern igen!  28 maj drar jag, wiiiho! :)

idag var jag hos Adam, vi bokade resan, körde lite Wow ( haha ) och sen kollade vi faktiskt på Naruto. Sorry guys, men det var faktiskt helt okej! jenny kommer döda mig!

Sen lyssnade vi på Adams julklapp från mig :) Ni vet den där "...hundratrettiofyra får...hundratrettiofem får.. " osv xD jävlar, den höll ju på till 500!!

Brr, kallt!

Usch och fy! Vår varmvattenberedare ( eller vad det heter ) är seg, och knäpp!
Jag såg den här bilden...



...och tänkte att jag kunde ta ett mysigt varmt bad idag! tyvärr krashade mina planer efter att ha fixat allt. Vattnet var lagom varmt när jag började fylla på badkaret ( och ja, det tar ju typ en halvtimme... ) men sen när jag hade väntat ett tag såg jag att proppen inte satt i ordentligt, så det var en decimeter vatten fortfarande. Sen när jag satte fast proppen så kom det 0 gradigt vatten!
Jag har fyllt på badkaret två gånger, och båda gångerna var det ljummet, alltså typ kroppstemperatur eller lägre, icke skönt!
Testade att ta en dusch också, det var inte smart. Det var typ 18 grader och jag var redan kall innan, nu sitter jag med värmekudde och försöker få tillbaka värmen!

ikväll ska vi hem till Adam och bestämma vart vi ska resa i maj/juni :) uppdaterar senare vart det blir!

Fresh Prince I Bel Air

Jo, jag har börjat kolla på det. ( 15.10, kanal 5 på vardagar ) Jag hade inte kollat förut, eller ja jag hade inte fattat det roliga tror jag. Men fy sjutton va bra det är! Will Smith är så otroooligt cool! Han är kul naturligt, så jäkla bra skådespelare med bra miner, bra "toningar" och allt. Han är så bääääst! :D


Head & Shoulders

Ja, vem har inte sett head & shoulders reklam typ 100 gånger, den som inte har det kollar ju inte på tv mer än en minut per år. Okej, head & shoulders är säkert bra om man vill få bort mjäll och allt det där, men vem sjutton vill ha så glansigt hår som den svarthåriga tjejen i reklamen!? Jag bara undrar. Tjaa, lite lent och glansigt hår är väl okej men det där!? Det ser ut som hon har smörjt in håret i smör!
Hon har mittbena, ingen volym över huvudtaget utan allt bara hänger och ser ut som , jaa bläääää!

någon som håller med mig?

ONSDAG


Idag har varit en bra dag, verkligen :)

Dagen började med att man kom till skolan, där spelades Povel Ramel och Persilja och Astrid stod och dansade och sjöng, okej det är lite töntigt. Men det är ändå sååå coolt, på något sätt gillar jag ändå att de håller på sådär.
Sedan jobbade jag faktiskt på bra idag.. Men vi hade iofs hals studiedag! :D
Jag spenderade den halva studiedagen hemma hos Jenny med Lina :) Vi såg på film, Dagboken, en helt okej film. Men lite vääääl mycket kärlek, men tjaa det var ju en kärleksfilm! Vi hade det riktigt trevligt, men det har vi ju alltid :)


Jenny ser lite galen ut, men vem gör inte det!?


Sen skulle Jenny på träning.. :( Men Linus och jag drog hem till henne, för hon skulle vara ensam hemma. Så jag gjorde henne sällskap. :) Vi såg på Americas funniest home videos, vi älskar verkligen det där programet. Vi sitter och asgarvar hela programet! Sen skulle vi laga mat, men upptäckte att prinskorven hade gått ut 4 januari, eeuh! Så vi stack till LIDL( ja, i nödfall blir det så! ) och köpte köttbullar. Helt okej faktiskt ;)
Sen gick vi ut med Ikaroz.
Klockan åtta började The OC. och det såg vi såklart på! :)
Efter OC tog vi lite bilder med min mobil, och kolla här vilken läskig bild vi fick till! Usch och fy, det ser ut som ett spöke ( till vänster om Lina , för er som är blinda! ) Kanske inte syns så jättebra, men det ser verkligen läskigt ut på mobilen!


MÅNDAG

Hej hej, nu är jag här igen. Det blir uppehåll då och då, när jag inte vet vad jag ska skriva.

Idag var en tråkig dag i skolan, efter skolan åkte jag med Andreas, Jessi, Linda och Felicia hem till Linda. Vi körde singstar ( okej, de körde singstar. Jag sjöng två låtar.. Jag sjunger ju så hemskt fult.. ) och kollade på början av Lilla Kycklingen( sen gick jag. ) Sprang igenom halva Fårdala för att komma till Fårdala skola där mamma skulle hämta mig, men det gick bra.. xD
Sen lagade jag lite mat ( korv med bröd.. ) och gick på promenad med Linus, vi hade det lite trevligt. Nu har jag suttit och lyssnat på en föreläsning ( henke lät oss spela in föreläsningen på våra mobiler ;) ) med Henke om EUs historia, inge vidare...

Gaaah, håller på och bli galen. Jag kommer få tinitus. Gissa varför? Jo, pappa har fått en ny leksak. Han fick den i lördags, det tog inte lång tid innan jag tröttnade. Han har alltså köpt en liten radiostyrd helikopter. Okej, ja det är kul! Men den låter ju så hemskt, en liten liten 2 gram ( typ ) helikopter med en liten motor som låter ganska högt och jobbigt, och pappa leker med den så fort den har batterier, suck.. Aja, kul i alla fall :)

Nä, nu ska jag nog sova. Hejdå!
tråkigt inlägg

Pengar betyder ingenting

Vad skulle egentligen livet vara utan vänner? Seriöst, tänk er ett liv, där man inte har någon man känner. Att aldrig träffa någon, bara vara ensam. Aldrig ha någon att ringa till när något har hänt, aldrig lyfta luren och höra någon berätta något eller fråga hur man mår. Bara ett liv, där man existerar, men det finns ingen att dela det med. Aldrig kunna skratta med någon annan, aldrig kunna göra saker med andra på helger. Vad skulle man göra då? Tjaa, jag skulle nog ta livet av mig. Vänner är värt mer än någonting annat som finns på denna gjord, jag skulle kunna ha en krona och de vänner jag har idag , så skulle jag vara den rikaste personen i världen i alla fall. Ingen blir lycklig av pengar, det ända som behövs i livet är kärlek, alla sorters kärlek.

Tänk att alltid vara ensam.. Jag klarar inte av många timmar ensam, utan någon som helst kontakt med andra. Det går inte. Jag är i ständig kontakt med någon. Är jag ensam hemma smsar jag eller sitter vid datorn och pratar med någon. Alltid någon. Jag ska lära mig att njuta av det jag har, mer än jag gör idag. Jag har det otroligt mycket bättre än många andra.

LÖRDAG

Idag har jag knallat omkring i Nyfors med min mor och far och moster och "morbror". Det var väl..kul. Det var typ översvämning men det gick väl bra ändå.. :P Fick till lite härliga bilder på vattenfall :) ( eller ja, väääärldens fors i alla fall. ) Very najs fågelbajs liksom! ;)

När jag gick där och traskade så började jag gäspa.. Det var skumt, för mitt i gäspningen( ni vet när man gapar så stort som man inte kan i vanliga fall ) så börjar jag tänka på hur man egentligen gäspar, om man blåser innåt eller utåt? Jag kunde verkligen inte komma underfund med vilket det var, så jag stog där med öppen mun och andades in och ut för att känna vilket som kändes rätt, tyvärr kom jag aldrig fram till något svar.. Lite senare gäspade jag igen, då märkte jag att jag drog inåt..
Hur sjutton kan man glömma hur man gäspar, gör man inte det omedvetet!?

Nu har vi lagt bort alla julsaker, tragiskt.. Det är så hemtrevligt med dem.. Men jaja, det skulle ju inte vara det om man hade det hela tiden så..
Nu eldar pappa upp granen, det smäller hela tiden där nere, granbarren trivs inte så bra tydligen..
Ikväll kommer Adam och hans familj, vi får väl se om vi hittar på något.. I värsta fall hamnar vi väl på
vetgirig.

Nä, nu orkar jag inte skriva mer.. Kommer med mer intressant fakta i min värld en annan dag/ inatt.. :)

Anorektiker..

Jag tror att jag faktiskt förstår varför man blir en anorektiker.. Det låter kanske konstigt, men jag tror faktiskt att jag gör det nu..
Jag äter bättre nu, ganska mycket bättre.. Det är det som är problemet, då går man upp i vikt! Jag väger ungefär lika mycket som förut, men jag tycker att jag ser bredare ut.. och då förstår jag faktiskt hur de som hamnar på "anorektikersidan" har tänkt, det har jag inte gjort förut.. Jag hoppas bara att inte jag får fnatt och ser mig själv som ett fetto snart...

Lista, yaaaay!

Snodde en lista från Elli ( Snåris för er som förstår bättre då.. ;) ) jag var bara tvungen..

Vad blir ditt namn baklänges? Artep

Har du gjort en snöängel i år? Nä :(
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? 1 dag ( eller ja, räknas BB ? )

Platt eller lockigt hår? Olika

Är du kär i någon? Nej, faktiskt inte

Vad gör du när det regnar? myser med kompisar :) ( misstolka inte tack. )

Har en dröm gått i uppfyllelse? Ja, flera stycken..
Vad har du för startsida på internet? Aftonbladet.se
Vem ringde du senast? Mamma ?

Tycker du att sengångare är söta? Öhm.. kanske ?
Har du haft vattkoppor? Japp, not nice
Har du någon gång testat karate? Njae, någon spark har man väl testat (dock inte mot någon annan.. eller jo, smalbenssparkar är min specialitet!)

Vilken mobilringsignal? Pirates ;)

Minimorötter eller pommes frites? Pommes frites ;P
Första sporten du gick på? Gymnastik :)
Vad längtar du mest till just nu? Inget speciellt.
Hur gammal har du tänkt bli? Inte särsilt gammal tack!

När åt du senast en fiskbulle? Typ på dagis, usch och fy!
Vad drömde du inatt? No idea..
Vilken tv-serie är bäst? För många!
Kan du gå ner i spagat? Näjnäjnäj, inte min specialitet..
Vad åt du senast? Stekta räkor, ris och macka..
Höga eller låga strumpor? Låga.. ( fast inte i skor! )
Vad är du mest rädd för i hela världen? KNIVAR!! ( och mördare.. )

Har du varit kär i en kändis? Öhm.. ja :$ ( eller ja, jag har gillat dem väldigt mycket.. det har väl alla? ;) ) Läser du på baksidan av mjölkpaketen? Yes box!
Röd, grön, blå eller gul mjölk? Grön/blå

Vad har du för färg på ditt påslakan? Blå med ljusblå fläckar..

Vad ska du döpa dina barn till? Hanna kanske.. :) och killnamn blir nog något på L ( dvs typ Lukas, Ludvig eller Linus.. )
Sommar eller snö? Båda!
Bikini eller baddräkt? Bikini ..

Snyggaste läraren? Jadu, svår fråga.. Nej för sjutton, lärarna i vår skola är inte några skönheter! ( sorry guys. )

Är du mörkrädd? Ja, då och då
Har du någon gång haft på dig ett par kallingar? Inte vad jag kommer ihåg..
Riktig gran eller plastgran? Riktig, helt klart!

Tänt eller släckt när du ska sova? Släckt!!!!

Luktar dina fisar hallon? Jaa, naturligtvis!

Godaste drickan till frukosten? Oboy!
Senast lästa bok? Bert! xD

Vem kramade du senast? Jenny :D

Älskar du att sjunga? Öhm.. njae, mimar hellre!
Vill du bli president?
Har du spelat kille i en teater? Ja, jag spelade någon partiledare för något helt sjukt parti! ( och sen har jag varit utklädd till kille, som de flesta har sett. Jag är faktiskt snygg som kille ;D )

Vad säger du när du blir riktigt arg? "%¤#%¤"

Duscha eller bada? Duscha!

Kan du ditt mobilnr utantill? Absolut!
Har du tråkigt? Nä, faktiskt inte! :)
Har du gråtit i skolan nån gång? Jadå, det har jag..
Stockholm city, Metro eller .SE? .SE  ?

Hur tar du dig till skolan? jag traskar.

Kan stå stå på händer på en hand? Nejnej
Har du någonsin sminkat dig som punkare? Njaee.. kanske ?
Sjunger du på toa? Nä, möjligtvis så mimar jag..
Vilken färg har din jacka? Svart såklart!
Använder du långkallingar? Tjaa, när jag åker skidor..
Är du höjdrädd? Jaa, otrooligt!
Vilket land vill du åka till? Kroatien, och Thailand igen, och USA :)
Har du varit ovanför molnen? In das Flyplan yes!
Vilken är din bästaste bästa tröja? Öhm.. vet inte..

Vad var det senaste som fick dig att skratta? Hmm.. Jenny?
Vad ska du göra NU? Läsa Hannas blogg!


Baaatmaan!

Jadu, Jenny och jag sitter och jobbar med "ungdomstidningar" på tyskalektion. Och gissa vad sjutton de har med? Jo, batman!  Oooh, yeah. Batman är ungdomarnas idol! Number one you know!

Jo, det var någon knäpp grej vi skulle göra, där man skulle få fram en mening.
Meningen blev  " Hallo! Wie heisst du? Magst du Batman? " ( dvs för er som inte kan tyska. " Hej! Vad heter du? Gillar du Batman? " Jaaa, vilken...ungdomlig mening? ; ) )

En annan knäpp sak idag. Vi ( jenny och jag igen. ) sitter och jobbar i bibblan. Plötsligt kollar vi in i ett fönster ( med persienner som man ser igenom, fönstret leder till lärarrummet ) och vad får vi se!? Jo, Persilja och Henke kastar boll i lärarrummet! Man ba - HAAALLLÅÅÅ! ( haha, xD ) De får visst kasta boll inomhus!? :D Vi skrev en lapp och Jenny gick och knackade på fönstret och höll upp " FIMPA BOLLEN! " De löd faktiskt ( power to the girls xD ), dock skulle Persilja komma ut och säga " och ni tyckte det där var dumt? " och tog en bit av en pepparkaka! H A L L Å !

Usch!

Blä, idag blev en man mördad här, här! Mördad! Det går inte ihop, det ska vara lugnt här! Usch, det är så obehagligt. Tanken på att man faktiskt växlat något ord med en kille som sedan får för sig att gå och mörda någon, är helt ofattbart. Det är väldigt obehagligt.. :S

usch, nog om det!

Linus är bäst!

Jenny fick svettningar av tacos igår, hur lyckas man!? Det var lite lök i, och hon är helt blöt!!!

Nä, jag orkar inte skriva mer.. det blir lite tråkiga inlägg. Kommentera gärna, så får jag lusten att skriva tillbaka, skriv gärna något jag ska skriva om ;)

Öh..mums?

Potatis på burk, vem sjutton köper potatis på burk!? Det är så förfärligt äckligt!
Eeeeeuh! Jag kan bara tänka mig hur potatisarna mosas sönder när man skär i dem och...USCH! 
Det är så otroligt vidrigt!  

Ny dag, nya äventyr..

Jaha, idag började vi skolan.. *suck*
Hade ingen större lust men kunde gå upp utan större problem, jag njöt faktiskt av morgonen. Kände mig väldigt pigg och kry. Satte mig en stund vid datorn för att lägga in en låt på mobilen. Plötsligt känner jag ett hugg rakt igenom magen (från ryggen till magen) heeeelvete! den där jävla skiten var tillbaka, igen! Fan va ont det gjorde, kunde inte andas ordentligt. Usch, det gör så ont så att man bara vill dö. Det är antagligen därför jag är så rädd för smärtan innan döden, detta har jag varit med om tre gånger nu. Det gör så otroligt ont, hur ont gör det då när man dör? Jag kan inte förstå. Till skillnad från de tvåp andra gångerna ( och i likhet med det jag ibland får som inte är så farligt ) så kom det i perioder, som om kroppen förstod att jag behövde andas ut, tog smärtan paus i 20 sekunder då och då. Tack gud, för dessa sekunder!

..Och precis som de två andra gångerna så släppte smärtan när mamma kom hem ( okej, de andra gångerna har de släppt när ambulansen kommit. Men den här gången blev det som tur var inte det äventyret igen.. ) Då, först då, kan jag verkligen slappna av. Allting är okej igen.

Jag gick till skolan i alla fall..

Sedan efter skolan var vi hemma hos Andreas.. :) och sen stack vi till stan och åt på Mc och gick på bio. Vi såg "Du, jag och Dupree" , se den inte. Det var ingen höjdarfilm..

FOBI

Jag vet inte när saker räknas som fobi, men jag har nog kommit på det jag mest kan kalla för min fobi, knivar. Usch, jag ryser varje gång jag tänker på det. Alla knivar som är större än en fruktkniv är skitläskig. seriöst! Varje gång jag typ ska skära en tomat ser jag framför mig hur kniven skär in i mina fingrar och ger jack. Det är hemskt! Samma sak med rivjärn och potatisskalare. Jag ser allting skära in i huden på mig, jag blir helt knäpp!

Jag skar mig med brödkniven på julafton (JA, vi har en vass brödkniv!) och jag var tvungen att ha plåster i typ en vecka bara för att jag inte klarade av att se såret, det fick mig att rysa och usch usch usch!! xD

någon som känner samma sak, eller har någon annan fobi? berätta gärna! :)


Hemma igen

Jahaja, nu har man kommit hem igen, efter en helg hos Micka. :)
Jag åkte tidigt på fredagsmorgonen och vi åkte in till "stan" i Nyköping.. Där träffade vi Hanna ( en riktigt trevlig prick som snackar otroligt mycket, men är väldigt rolig! ) och vi traskade iväg till Rosvalla där vi skulle bowla, och tänka sig. Jag vann! Det var länge sen ska jag säga er..

Sedan gick vi vidare till "Kebabhouse" där vi träffade deras kompis My, också en trevlig tjej :) Vi beställde pizza och satt och pratade ( okej, dom pratade mest.. Jag lyssnade. ) och kollade ut genom fönstret där det gick förbi en massa som de kände.

På lördagen gjorde vi inte så mycket, jag fick åka vagn efter Lucky med Sara och Micka red på Lycka. Vi pratade och hade det roligt ( de har lite roliga konversationer.. ) sen höll vi( okej, Micka ) på i stallet och sen gick vi in och spelade något Pettson spel, inga vidare kul men jaja. :D
Sen gjorde vi inte mycket mer, kollade på någon "rysare" som hette Sleepy Hollow, jag tyckte inte att den var så läskig, mer äcklig eftersom alla blev halshuggna.. xD

Och idag åkte jag hem.. väldigt rolig resa ( not ) ..

Hejdå! ( skriver ett intressantare inlägg lite senare.. )

Jag - KAPUT

Jag kommer inte skriva i helgen, antagligen.
För jag ska ju som sagt till Micka. Wiiiie :) Pendeltåger går 09:21 från Älvsjö , så det är bara att pallra sig upp på morgonen.

Jag håller på att bli galen på mina väckorklockor, jag har haft tre stycken! Och alla väljer lite själva vilka dagar de har lust att ringa, jävla skit. Imorse ( ja, okej. Idag vid lunchtid. ) vaknade jag halv ett. Den där jädra väckarklockan ringde aldrig, som tur var så skulle jag inte göra något speciellt idag.. Men detta betyder att jag inte kommer somna förrän vid typ 3 inatt, vilket betyder att jag bara får sova typ 4 timmar, eftersom jag ska gå upp halv åtta. Suck...



Jag har läst
här då och då. De är så himla bra ( okej, med bra menar jag inte att de går att anävnda i verkligheten, bara att de suger så himla mycket så att de blir bra. Fattar ni? ;-) xD )

De bästa är ;

"Ursäkta, du smälter min glass!"

"Hej, jag har tappat bort mitt mobilnummer, kan jag få ditt?"

"Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi en gång till?"

"Hur vill du ha dina ägg imorgon? Stekta eller befruktade?"

"Har du feber? Eller är du bara het?"

"If I could rearrange the alphabeth I would put U and I together!"

"Det ser ut som du kommer från himlen.. Synd bara att du landa på ansiktet."
 
"Jag är ny i stan. Kan du berätta vägen till din lägenhet?"

"Snygga skosnören. Ska vi hångla?"

"Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?"

"Hej, du liknar Edvard!"

"Wow.."


nu orkar jag inte leta mer, de finns en massa mer bra.. xD

Hiho

Heeeej! ; ) ( haha )

Nu har Lajnus och jag varit på bio. Den var faktiskt bra, väldigt bra! :) Den ska vi hyra sen! ;D
Rolig och bra, ( äkta tjejfilm dock.. )..

Hihhi, vet ni!? GISSA vem Lina och jag såg på vägen hem, på bussen.. Jo mina damer och herrar. Vi såg nämligen ( var beredda, ni kommer skrika när ni läser. Vi har så himla mycket respekt för det här så att det inte är sant, håll i er! ) .. DANNY( för er som inte hänger med i utveckligen, idol-danny. ) respekt, eller hur!?
ooookej, jag hoppas ni förstår ironin..


Hejdå!

Onsdag

Jippie, jag har en ny mobil närmare bestämt en sån här. Nöjd :) och sen får jag comviq kompis den 10:de.. :D Någon mer som har comviq/comviq kompis, så att jag vet vilka jag kan smsa och ringa gratis ? ;-)

Ikväll ska Linus och jag på bio, vi ska se The Holiday, någon som sett den? är den bra? tjaa, det är inte riktigt min filmstil men den verkar fortfarande kul att se.. :D
Jag ska till Micka i helgen, wiiiii. Undra va skoj vi ska hitta på då :) ska bli kul, det var ett tag sen jag var där borta nu.. Ska man få träffa några av hennes kompisar nu? Jag vet inte, men det vore kul .. ( : 

Såå.. Nu är det alltså 2007.. Usch, jag vet inte om jag vill ha någon nytt år. Det gamla var så bra så! Men jaja, så är det. Har inte mycket planerat det här året. Det lär väl bli någon resa utomlands eller nått, hoppas det i alla fall. 

äsch, jag skriver när jag har lust och har något att skriva. Kanske senare idag.. :) 

" I wish I was you not I "
- I feel so - Boxcar racer