LastFM



De här låtarna drogar jag för tillfället.
Och ja, jag har äntligen skaffat mig LastFM.

And I don't want the world to see me


Smultron



Idag är det fint väder. Trots det har jag suttit inne en stor del av dagen. Jag har liksom försökt komma på något att göra, men inte kommit på någonting. Jag la mig i gräset i trädgården en stund. Åt lite smultron och bara..låg där. Rätt mysigt ändå, även om man alltid har några skumma bett när man har legat i gräs. Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng. Själv. Vi får se hur långt jag kommer, förmodligen lessnar jag rätt snabbt.

Rensning av garderob



Min garderob har nog aldrig varit så välvikt som nu. Det lär väl hålla sig till..imorgon? Det är i alla fall vad jag har pysslat med i ett par timmar, rensa min garderob. Kasta de kläder som jag inte har rört på hur länge som helst, och sedan vika ihop allting och se till att det får plats. Jag lyckades faktiskt hyfsat bra! Och sen ser nu ju högen med kläder som jag slängde. Skulle antagligen kunna slänga dubbelt så mycket, men jag lider av lite seperationsångest.
Jag tycker i alla fall att jag har varit hyfsat duktig, mamma borde vara stolt.

IKEA

IKEA suger verkligen bulle.

Jag vet många av mina vänner som varje gång jag nämner IKEA utbrister "åh jag ääääälskar IKEA". Jag förstår inte. IKEA suger. Visst, IKEA är billigt och har fina saker men fasen vad tråkigt det är att knalla omkring där. Felicia och jag tog en vitlöksluktande IKEA-buss dit idag, och tja..det är helt enkelt inte mitt favoritplejs. Jag hör inte hemma i affärer. Jag är verkligen dålig på att spendera pengar, om det inte är i en mataffär. Fasen vad jag kan shoppa loss i en mataffär.


Tillbaka, typ

Nu kan man ju fråga sig varför min blogg står helt tom trots att jag är hemma. Det är ju inte för att jag är en extremt upptagen människa direkt. På senaste tiden har jag inte varit särskilt aktiv. Jag orkar däremot inte ha dåligt samvete för det, för jag behöver det. Jag behöver ta det lugnt och göra precis det jag vill göra. Vill jag inte gå utanför dörren så behöver jag inte göra det! Skönt att kunna konstatera det. Däremot har jag bestämt att jag inte ska ruttna bort här hemma resten av sommaren, så jag ska helt enkelt inte sitta inne ändå.



Jag hittade den här videon igår när jag kikade runt på Flickr. Det är filmat av Jon Rawlingson.

Jag vet inte hur mycket ni fascineras av vatten och varelserna som finns där. Men jag fascineras i alla fall otroligt mycket av det. Det är..magiskt. Jag har en enorm respekt för vatten och alla sjukt läskiga fiskar/valar/hajar/shit som finns där i, men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är så himla fantastiskt. Den här filmen är filmad vid världens näst största akvarium. Dit vill jag åka.

Vi ses!



Är tvingad att åka till landet och stanna över natten. Inte taggad för fem öre. Men, jag ska vara snäll mot Adam och åka ut så att han slipper sitta ensam med the old people.

Armbandshelvete

Vad i helvete. Jag har försökt få på mig ett armband i en kvart nu. Varför gör de alltid knäppena så himla knepiga? Det kan vara så att jag och min vänsterhand inte är några vidare kompanjoner, men herregud. Jag har aldrig varit med om något värre. Jag får inte på det där satans armbandet.

JAG KLARADE DET

Nu ska jag ta mig till staden. Jag behöver kläder. Jag kommer inte hitta några. Men, det är okej.

Landet








Min middagsdejt

Patrick ringde. Så nu ska vi ut och äta lite pizza-middag. Ska bli himla kul att se honom igen, det var läääänge sedan. Dessutom sticker han ju till USA snart, shit pommes. Alla människor lämnar Sverige. Vad tomt det kommer bli.


The boys are back... eller tja, Petra is.

Tjoho igen. Gissa vem som är hemma? Jag.
Kom i och för sig hem igår(i förrgår egentligen om man spanar in klockan).
Dagen har bestått av 7½ timmes jobb, och ett par timmar med Anders, Marcus och våra vänner Ben&Jerry's.

Imorgon blir det 8 timmars jobb, sedan är jag ledig i 13 dagar. Ljuvligt. Då borde bloggen kanske få lite mer tid.
Det återstår att se. Ciao.

Skärgååååååååååååårn



Åker till landet. Kommer hem på söndag. Ciao

Harry Potter













Så, filmen var verkligen jättebra. Det jag hade förväntat mig var en mörk och väldigt..sorglig film. Men den här var lite blandat kompott, och jag älskar att de faktiskt hade fått med lite av Hogwarts-feelingen igen, ni vet den där glada och kärleksfulla som har varit försvunnen de senaste filmerna. Den var väldigt rolig, och samtidigt så fick de ju såklart med allting jobbigt i filmen också. Tiger och jag höll handen under hela filmen, och tja.. vi tryckte sönder dem. Min hand är fortfarande lite svullen! Hur som helst, jag tror att den här filmen kommer vara ännu bättre andra gången man ser den.

Tack tjejer för en trevlig kväll.


HPHPHPHPHPHPHP

Så, nu har jag varit uppe ett tag. Och håller på att äta min frukost: ett äpple. Det skumma är att jag ska möta tjejerna på gullmars om lite mer än en timme, för att käka middag. Herregud. Fan vad allt ställer till sig när man sover för länge. Aldrig mer. Men jaja, jag skulle ändå svimmat i solen så varmt som det är idag.

Anledingen till den tidiga middagen: HARRY POTTER PREMIÄREN! Åh, jag försöker börja tagga. Men det går inte så bra, förhoppningsvis fixar Lina, Tiger och Fia lite taggning.


åh vad jag har längtat!

Aldrig mer hissgardin

Köp aldrig aldrig aldrig hissgardiner. Alltså, den snyggare varianten av  rullgardin. Min mobil hade tydligen inte lust att ringa när jag hade satt klocka, så gissa när jag gick upp? För en halvtimme sen. Jag gick upp tjugo över två. Det är inte okej. Gud vad jag är besviken. Usch vad jag hatar den här känslan.

Dåligt samvete.com


Britney

Lina ringde just. Hon har lyckats få ett jobb på Britneys konsert ikväll, och ser på den nu. Hon ringde på Everytime (och har även ringt på If you seek Amy och en annan låt) och det är den enda som Britney sjunger live ikväll. Rätt trist egentligen att hon håller en hel konsert men mimar, men det är okej. Jag har hört Brittan live! Woho! Tack Lina, du är bäst.

Britney kommer alltid att vara cool.

Grattis!


Världens bästa Anders fyller år idag. Grattis på födelsedagen! <3

Malin fick ingen hälsning på hennes födelsedag den 10:nde, men grattis till dig med :)

notera klockslaget, det var nära att jag inte hann!

Piss.



Den här dagen har inte varit okej. Nu började jag böla i telefonen, och allting är lite pissigt just nu.  
Jag jobbade 7 timmar, och ska tydligen jobba imorgon också. Jag vill ha lov. Jag behöver verkligen det. Jag vill bara vara. Inte ha någon press. Fan vad jag behöver det. I alla fall känns det så nu. Jag vill inte ha några måsten.

Det enda som var bra med den här dagen var att Fia kom hem.

Sommarkrysset med JP, EMD och MB

Godmorgon alla glada(och sura också antar jag).
Gårdagen var trevligt, men det var helt stört mycket folk. Det var tydligen besöksrekord på Sommarkrysset, pju! Hur som helst, allting var väl bra, men det är inte alls samma sak när man står så långt bak och knappt ser någonting. Hur som helst, jag har sett Johan Palm framföra Emma-lee, woho! Han var inte så kass som jag hade förväntat mig, men inte så himla bra heller om man säger så. Låten är dock grym i alla fall. EMD var väl som vanligt, nu har jag väl sett dem live 4-5 gånger.. Moneybrother var cool, rätt skönt med någon som tonar ner hela hysterin kring Johan och EMD. Velvet kommenterar jag inte ens, kvinnliga artister är inte min grej helt enkelt. Bara porriga och trista.

Vi träffade även ett par killar där inne.. En av dem var helskum, men hyfsat trevlig ändå. Jag fick skriva min autograf på hans byxor. Och det är väl en ny sak på meritlistan antar jag!






Lördag

Jisses vad jag är trött på kläder. Eller snarare på mina egna. Jag knallar runt i samma gamla trasor hela tiden. Men å andra sidan, jag hittar verkligen ingenting i affärerna nu för tiden. Jag tycker att det mesta är skitfult, eller så passar det inte mig. Aja, snart lär jag väl hitta någonting.

Ikväll blir det sommarkrysset igen. Johan Palm, EMD och Moneybrother är där. Score! Nämen, jag tänkte ge Johan Palm en chans live. Jag diggar ju Emma-Lee, tycker den är helsvängig. Och EMD har jag ju redan erkänt jag gillar. Moneybrother är bara ett plus i kanten, ingen jag lyssnar på särskilt ofta - men som är himla ball! Det blir nog kul.

Ha en fin kväll mina vänner!

Vart är världen påväg?


Ärligt talat, hur nödvändigt är detta?

I know its sad that I never gave a damn about the weather and it never gave a damn about me



Idag regnar det. Jag har jobbat och nu känns det som om jag har feber.
Men jag är inte bitter. Jag orkar inte vara tjurig. Ikväll blir det stekta räkor!

M.J

Och Petra är hemma på fastlandet igen!

Vädret har ju varit rätt kasst de senaste dagarna. Men jag tycker ändå att det är rätt mysigt när blixtarna lyser upp himlen, när åskan överröstar våra röster och när TVn helt plötsligt känner för att stänga av sig bara för att det är lite dåligt väder. Hur som helst var det ju super-duper-minnesstund för Michael Jackson på TV4. Vi såg alltihop. Vilken man han var. Jag väljer att inte tro någonting ont om honom. Jag har aldrig velat tro på det alla pratar om, och om han inte finns mer kommer det inte spela någon roll i alla fall. Vi minns honom för hans fantastiska musik och den man, som i alla fall jag tror hade goda avsikter, som han var.

Nu är jag hungrig.

Ha det fint!



Ikväll åker jag och Lina ut till Aspö för att vara där tills på onsdag.
Vi hörs när jag kommer hem!

Sommarkrysset

Tjoho i lingonskogen! 
 
Mitt humör har varit lite pendlande idag. Kan vara för att mina matvanor har blivit så himla knas den här veckan. Jag är aldrig hungrig, så jag är liksom aldrig sugen på någonting. Jaja, jag fick i mig lite mat och åkte in till Gröna Lund för att kika på Sommarkrysset. Det var inte sådär jättefantastiskt om man säger så. Men det var helt okej. Jag, Ida och Malin åkte Insane en gång också. Den är rätt insane ändå, måste jag erkänna.


Jag och Malin i våra fina tröjor.

Östhammar, Johnossi och Malin


Jag köpte en tröja. Och fick en trumpinne. Jag är cool.



Jag hann inte skriva någonting innan jag drog hemifrån igår, men 13.30 igår tog jag i alla fall bussen till Malin. Väl framme där satte vi oss i bilen tillsammans med Malins bror och åkte mot Östhammar. Efter några timmars bilfärd och ett stopp på McDonalds var vi framme. Vi bodde i en mysig liten stuga som var som en bastu när vi steg in där. Men det var trevligt i alla fall. Vi tog ett bad i det varma vattnet(23 grader, inte illa!) och sedan fixade vi i ordning oss. Halv åtta satte vi oss i bilen igen och åkte till ett hamnliknande ställe, och tog oss till en scen. Där spelades någon halvkonstigt men rätt charmigt förband och sedan kom Johnossi ut på scen. Vi stod längst fram, allting var väldigt bra. Åh, Johnossis låtar är så sjukt bra.

18 Karat Gold var sjukt bra. Alla var bra. När det var dags för det klassiska "nu är det slut - nej vi skojjade"-saken* hoppade Ossi ner från scenen med hans trumpinnar som han hade spelat med. Han gav en till mig. Jag blev glad. Jag har aldrig fått någonting sådär. Nu har jag en trumpinne med Ossis handsvett och sjukt massa hack i.

Inatt/idag har vi badat, gått på promenad, tagit fula bilder och sedan åkt hem. Allting var fint, jag trivdes fint. Jag var glad.
:D

* Varför gör de alltid så? Jag blir bara extremt frustrerad varje gång. Ett dumt avbrott där man liksom hinner komma tillbaka till jorden igen. Det vill man ju inte. Jag tröttnar liksom på att skrika "en gång till" efter en halv sekund.


Onsdag



Idag är det molnigt i Stockholm. Men det spelar ingen roll. Det är varmt och mysigt i alla fall.
Idag fick jag hem min bikini från Nelly. För att sitta dåligt så sitter den ganska bra, om man säger så.
Ikväll blir det bio med fina vänner.