HOLA

Felicia var här ett tag, och sen drog vi till stan.. bara för att liksom. Sjukt mycket folk är det, inte alls trevligt. Men desto trevligare är det med rean, då jag köpte min julklapp till mormor med 50% rabatt ;) Ikväll händer det nog ingenting, alla verkar vara borta. Stackars lilla mig säger jag bara. Kanske skulle man passa på att se en film? Frågan är vilken, och var.. Suck..

Vad tycker ni om designen? Jag tycker den känsn väldigt kall, inte direkt välkomnande.. Men troligtvis byter jag om bara någon dag. Jag tycker det är roligt! Kommer nog jobba lite med webbdesign på gymnasiet, problemet är att jag redan kan så mycket grunder i både foto och webb, gud vad trist att sitta på sånna lektioner, jag vill ju lära mig nytt. Men jag ska itne ta ut något i förskott, det är icke bra!

Kommentarer
Postat av: Gurra

Hur kan du veta att du kan allt dem erbjuder dig på lektionerna :)?

2007-12-29 @ 21:20:00
Postat av: Petra

jag sa aldrig att jag visste det :) jag sa att jag kunde grunder, och det jag har sett som Media-linjerna har gjort kan jag redan. Sen tror jag att det finns mycket mer att lära sig, men flera lektioner kommer jag redan veta...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback