Gårdagen


Salem sjöng fint, snöt sig på scen och var allmänt avslappnad och rolig.


Han hade coolt autograf också.


Middagen blev på Pizza Hut


Vi innan konserten, en otroligt smickrande bild..


Förbandet Kissogram var coola.


Men det var Franz som fixade draget.


Hela Franz+en extra snubbe stod och trummade på olika delar av trumsetet, det var coolt.

Gårdagen var verkligen lyckad. Vi började med Salem på Bengans där det var alldeles lagom mycket folk. Han sjöng The astronaut och en som han hade knopat ihop i Japan för tre veckor sedan, som antagligen inte kommer ut på ett tag. Han snöt sig på scen, pratade hela tiden och var gullig. Lina köpte skivan och fick en affisch så vi gick och fixade autograf och pratade med honom. Han var trevlig. Vi träffade även Tiger, Louise och Clara(?) där, det var roligt!

Lina och jag knallade runt en stund i stan efter det, köpte en glass och tog det lugnt. Sedan blev det middag på Pizza Hut, mysigt! Efter det mötte vi upp Vendela och åkte in till konserten. Konserten var jättebra, och helt ville man bara ställa sig upp och hoppa. Men vi hade sittplatser, som i och för sig var helt perfekta. Det var rätt skönt att sitta ändå! De körde precis alla de låtar som man ville höra, har ni otur så kommer det kanske upp en video med en av mina favoritlåtar, men det kan vara så att man hör mig mer än Franz och det vore inte så skojj.

Det var hur som helst var det en väldigt lyckad present. En sån där grym Lina-Petra-dag där ingenting blir negativt. Grymt.

PS. bilderna är tagna med pappas kompaktkamera+en skakig och glad hand, därav den dåliga kvalitéen. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback