Sanningen om...

Jag sitter och väntar på att åka in till stan och möta Jenny för att försöka hitta ett par julklappar till. Medan jag väntar på att Jenny slutar tänkte jag kläcka ur mig ett par sanningar om mig själv - som så många andra. Vi får se hur många det blir, bara ett par få tror jag.

- När jag var liten trodde jag att människor var svartvita, eftersom TVn var det. Jag trodde alltså inte att de hade någon hudfärg eller någonting, bara grå och tråkiga.

- Jag sög på tummen tills jag var 7 år gammal, då lurade mamma mig att mina tummar skulle krympa om jag fortsatte. Så jag slutade, och började bita på naglarna istället. Tack mamma... Suga på tummen hade jag ju i alla fall kunnat göra i smyg...

- Det bästa med killar är deras röster. Tänk er...hmm....Johnny Depp. Mm...

- Jag kan inte tänka om jag inte rör vid någonting. Därför river jag sönder papper, käkar på pennor och klottrar överallt. Jag mår dåligt om jag inte gör det.

- Jag tycker om en lärare i smyg. Fast det är inte i smyg, alla vet det. Men ändå.

- När jag var typ 3 år smakade jag blodpudding för första gången. Jag spydde på tallriken, och sen dess har jag inte ätit det.

- När jag var liten lekte jag mycket hellre Batman eller körde bilbanor, trots det äger jag allt en flicka kunde önska sig på den tiden: My little pony, Barbie, Kelly, Betty Spaghetti osv. Jag antar att jag trodde att jag ville ha det, på grund av alla reklamer.

Sådär.. ett par fick jag ihop i alla fall. Men jag tror att de flesta vet det mesta. ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Tju Petrus :)

Tror du att när du har tid och ork lust att göra en ny design åt mig till bloggen? :)

Puss på dig, sköt om dig ! And I miss you <3

Postat av: Emma

haha va kul =) jag visste inte..spydde du upp all blodpudding? :OO lääääääskigt!

2008-12-16 @ 17:38:47
URL: http://wopi.blogg.se/
Postat av: Emma

sv:

tack :)



hahah :D

2008-12-17 @ 11:32:10
URL: http://wopi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback