ARGH!

Imorgon är det friends/elevrådsdag och jag är som vanligt pissed off. Det blir jag alltid när Friends kommer på tal. Inte för att själva tanken är dålig, utan för all jävla fika de får dygnet runt. Jag har aldrig fått se någon statistik på att någonting friends gör fungerar, aldrig. Jag har klagat på det här hur många gånger som helst, men jag kommer aldrig sluta irritera mig på det. De fick se filmen(som vi ska se imorgon) för någon vecka sen, och är det inte lite konstigt att de får chips, godis m.m när de ska kolla på filmen. Men vi får inte det, och dessutom får vi inte förtära i skolans lokaler(förutom matsalen då..) så vi får ju inte ta med oss eget skit heller. Jag vet, det är ingen stor grej, och nej egentligen tycker inte jag det heller men jag är bara så trött på att höra om alla dessa fikastunder men ingenting om vad de egentligen håller på med! Och självklart kommer de ju sitta och käka en massa kladdkaka och mer fika när vi har gått hem imorgon, eftersom de har varit så duktiga och gått med oss när vi ska leka imorgon!

Jag vet att jag är larvig som håller på och klagar på detta jämt, men jag har absolut ingen lust att leka imorgon, jag har ingen lust att ännu en gång få höra att dom ska fika, jag är bara trött på friends. Och elevrådet med för den delen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHHAHA Petra såg just på klippet när Lina pratar kul xD, och i slutet av klippet skrattar du som jag och bille hahahahhaahha hiehiehiehie

2007-11-12 @ 21:14:55
Postat av: Jessica

Elevrådet får ingen fika, haha

2007-11-12 @ 21:59:17
Postat av: Annizh

Håller med !

Postat av: Annizh

Och sen en sak till. Precis som Jesscia säger, elevrådet får faktiskt ingen fika :P

2007-11-13 @ 19:02:05
URL: http://annizh.blogg.se
Postat av: sofia

JAG HÅLLER MED DIG HELT! :O :D jag hatar eleverådet och friends, dem gör ju ingenting!

2007-11-13 @ 20:49:32
URL: http://esofia.blogg.se
Postat av: Petra

Om ni läser igenom texten så har jag inte sagt att ELEVRÅDET fikar heller!

2007-11-13 @ 22:00:59
URL: http://Ptra.blogg.se
Postat av: Anonym

Men dem där två är inte dem snabbaste direkt ...

2007-11-14 @ 17:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback